|
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri May 16, 2008 5:33 pm | |
| Shkurte Fejza-te dua Kosove Te dua Kosove, po si te mos dua sa shume lote u derdhen, permbi varre tua. Kur nje dite e prite, tash e 500 vjete ku me gjak tu rriten edhe femija ne djep Je shume me e bukur moj Kosova nane Trimat qe dhane jeten, thelle ne gji i mbane
Te dua Kosove, per kullat dhe malet Dashunia e jote, nuk blihet por falet dhe ashtu perhape, si rrezja ne voter si buka dhe kripa, kur shtrohet ne sofer Je shume me e bukur moj Kosova nane Trimat qe dhane jeten, thelle ne gji i mbane
Je shume me e bukur moj Kosova nane Trimat qe dhane jeten, thelle ne gji i mbane | |
| | | Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue May 20, 2008 8:12 pm | |
| Sabri Fejzullahu---Une te dua ashtu si je.. Me je larguar, s’di gje per ty Me ke harruar, jetoj n’vetmi Kam quar t’fala moj e pabese T’falat s’mi ktheve e une po pres Po tretem dhe lutem vetem per ty
Nese tjetri te braktis, e askund s’ke ku me shku Fal te qofshin krejt gabimet, ec te une se shume te dua Nese malli te kaplon pa me thirrur mos me le Dije se ke nje njeri, qe te don ashtu si je
Kur ne u ndame, u humbe krejt Kot te kerkova s’munda me t’gjete Kam quar t’fala moj e pabese T’falat s’mi ktheve e une po pres Po tretem dhe lutem vetem per ty
Nese tjetri te braktis, e askund s’ke ku me shku Fal te qofshin krejt gabimet, ec te une se shume te dua Nese malli te kaplon pa me thirrur mos me le Dije se ke nje njeri, qe te don ashtu si je | |
| | | Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Jun 02, 2008 11:41 am | |
| Trix-Qaj per ty.. Tash kurte humba kot te kerkoj se gjall me mbeti vetem kujtimi sikur te shoh edhe nje here sdo tme digjte me pergjerimi.
Kot qaj per ty o moj shtegtare qe prore ma kujton tshkuaren rini.
Si flutur ike nje dite pranvere per tme mbetur gjithmone pa kthim e une s`te gjej dot ne endrra ndaj vere ska me shpirti im
Kot qaj per ty o moj shtegtare qe prore ma kujton tshkuaren rini | |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:16 am | |
| Leskovik o fryn një erë, O dilni hapni penxheretë, Leskovik o fryn nje erë, O dilni hapni penxheretë,
O dilni hapni penxheretë, O dil bandilli vet i tretë, O dilni hapni penxheretë, O dil bandilli vet i tretë,
Vjen bandilli vet i tretë, O me llahutë e me gërnetë, Vjen bandilli vet i tretë, O me llahutë e me gërnetë,
O me llahutë e me gërnetë, O qemanesë i binte vetë, O me llahutë e me gërnetë, O qemanesë i binte vetë,
Leskovik o mal i thatë, O sa të mira i ke gratë, Leskovik o mal i thatë, E sa të buk’ra i ke gratë,
E sa të buk’ra i ke gratë, E si të voglat, të mëdhatë, E sa të buk’ra i ke gratë, E si të voglat, të mëdhatë. | |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:17 am | |
| Zogë moj ku më qënke rritur
Zogë ku me qe- Zogë ku më qënke, moj, Hajde moj rritur, Zogë ku më qe- Zoge ku me qënke, moj, Hajde moj rritur, Anës e pas a- Anës e pas anës, O moj te lumit, Anës e pas a- Anës e pas anës, O moj te lumit.
Zogë ku me qe- Zogë ku me qënke, moj, Hajde moj rritur, Anës e pas a- Anës e pas anës, O moj te fushës, Anës e pas a- Anës e pas anës, O moj te fushës, Me shami te ho- Me shami te holle, Lidhur moj gushes, Me shami te ho- Me shami te holle, Lidhur moj gushes.
Zogë ku me qe Zogë ku me qënke moj Hajde moj rritur Anës e pas a Anes e pas anës O moj te malit Anës e pas a Anës e pas anës o moj te malit Hap me hap me ça Hap me hap me çapin O moj te djalit Hap me hap me ça Hap me hap me çapin O moj te djalit. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:18 am | |
| Ballet me Sedefe
Ballët me sedefe sedefe dhe moj sedefe se sërma qëndisur-ëë
Epo e shkreta sevda-je sevda-je dhe moj sevdaje kë paska stolisur-ëë
Epo ne një djalë të vogëë të vogël dhe moj te vogël mustaqet pa dirsur-eë epo ne një djalë te vogël të vogël dhe moj te vogel mustaqet pa dirsur-eë
epo dil në penxhere-je penxhere dhe moj penxhere rrish sa të të rrihet -e epo nëmëroje yjet yjet dhe oh moj dhe yjet gjersa të gëdhihet-ee epo nëmëroje yjet yjet dhe oh moj dhe yjet gjersa të gëdhihet, oh! | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:18 am | |
| Dale moj dale
Në mëngjes pa zbardhur drita Më zgjoi një zë u ngrita Shkonte vasha shkonte vita Ajo që shkonte për dita
Dale moj dale Dale sa të vij dhe unë Pritëm moj pritëm Pritëm se të dua shumë
Kam dy ditë sot edhe dije Të prisja djalo të vije Te burimi në korije Të mblidhnim kokrra lajthije
Më beso moj grykëzënë Të ziun ç’më gjeti prëmë Ikën dhëntë dhe m’u trembnë Gjezdisa malin me këmbë
Dale moj dale Pritëm moj pritëm | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:19 am | |
| Potpuri Vlonjate
Bilbili këndon ne prill Moj maro, moj marine Bilbili këndon ne prill Moj maro, moj Marinë
Qan, vajton për dashurinë Moj maro, moj marinë Qan, vajton për dashurinë Moj maro, moj Marinë
Oh shokë medet medet Kam nje mike more me lezet E zë me dorë e më rrëshqet Porsi ngjala neper dete Ngjalë e portonovës oh Zemrën seç ma more oh
O po per mbi lule Përmbi trëndelinë më rrinje oh si karajfil më rrinje oh si karajfil
Oh po hajde-eee Oh po dale-eee Oh po hajde Oh dale Oh po hajde Oh po dale Oh po hajde Edhe dale me ngadale Edhe hajde oh xhan
O po kjo se-vda, sevdaje e djalërisë Ç’më bëri ore për vetenë Ç’më bëri ore për vetenë Oh te keqen eh Oh pëllumb ore Oh bandilli im orei maleve e
Oh po hajde Oh po dale Oh po hajde Oh po dale Oh po hajde Edhe hajde me ngadalë Edhe hajde oh xhan | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:20 am | |
| Zura një bilbil me vesë
Apo zura një bilbil Oh bilbil me vesë more More bilbil, oh bilbil ku je
Ah po në parmakë oh të penxheresë more More bilbil, oh po po Ah po në parmakë oh të penxheresë more more bilbil oh more
Ah po une me të oh kam lidhur besë more more bilbil, oh bilbil more
Ah po hapa zemrën I bera folenë oh folene more oh bilbil ku je | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:21 am | |
| Kur më del në derë
Kur më del në derë Shtatin si qemer Oh medet jaman
Ani mora mora moj briskun o Ani për me pre unë moj mollën o Ani më shpëtoi preva dorën o Dorën edhe gishtin o O oh ç’ma këpute moj shpirtin o
Kur më del n’oborr Pse s’ma ban me dorë Oh medet jaman
Ani mora mora moj briskun o Ani për me pre unë moj mollën o Ani më shpëtoi preva dorën o Dorën edhe gishtin o O oh ç’ma këpute moj shpirtin o
Kur më del n’çardak Shtatin si bajrak Oh medet jaman
Ani mora mora moj briskun o Ani për me pre unë moj mollën o Ani më shpëtoi preva dorën o Dorën edhe gishtin o O oh ç’ma këpute moj shpirtin o | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:22 am | |
| Shero
O ma ke gishtin Vasho për unazë O ma ke gishtin Vasho për unaze
Qe besa djalo Për unaze e kam e Vallahi djalo Zoti ma ka fale Bilahi djalo Nana ma ka dhane
Oh hiqmu Shero prej meje Seç mi lujte ment o prej kreje
O mi ke faqet Vasho kuq si molla O mi ke faqet Vasho kuq si molla
Qe besa djalo Kuq si molla i kam-e Vallahi djalo Zoti mi ka fale Bilahi djalo Nana mi ka dhane
Oh hiqmu Shero prej meje Seç mi lujte ment o prej kreje
O ma ke synin Vasho rrush te zie O ma ke synin Vasho rrush te zie
Qe besa djalo Rrush te zi e kam-e Vallahi djalo Zoti ma ka fale Bilahi djalo Nana ma ka dhane
O hajde Shero pranë meje Seç mi lujte ment o prej kreje | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:23 am | |
| Potpuri Shkodrane
Moj e mira synin larush - e besa ty moj s’të ka kërkush - e besa ty moj s`të ka kërkush - e
Besa ty moj s’të ka kërkush - e veçse unë moj që të kpus - e veçse unë moj që të kpus - e
Moj e mira synin e zi - e shyqyr dush o qe t’kam kojshi - e shyqyr dush o qe t`kam kojshi - e
Shyqyr dush o qe t’kam kojshi - e kur t`mërzitem o vij e rri - e kur t`mërzitem o vij e rri - e
Pashë dy sytë e tu si drita pashë dy sytë e zez qi m’ke
Pash freskinë e drandofilles me m`diftu se e kuja je
Be po t’baj ty more djal - e me t’diftu se e kuja jam
Per dy sytë qe kam në ball - e se la vetin me shku dam
O, kur më rri karshi m’karshi - e Unë me ty kam ra n’dashni - e Bardh’ e bukur je Nuk kam qarje pa t’marr - e
O, fustanet zoti m’ka dhan - e Si nji peshk moj du me u ba - e Edhe n’det moj du me gdhi - e Tana peshqit me i përzi - e
Hajde, e bukur je Nuk kam qarje mos pa t’marr - e | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:24 am | |
| Këndo moj qyqe
Kno mi qyqe-e Se po vjen behari-i Qi ra zjarri-i Qu dogj sta-ijani
Unë po qaj për gocën esmere-ijeren Gjumi lale goce nuk e merre -ije
E knon kumrija mi lal E knon kumrija mi lal Sabah m’sabah Sabah m’sabah E na erdh’ vakti shpirto E na erdh’ vakti shpirto Për me u nda Për me u nda Jaranane e duje lalën-e Jaranane e të don lala-e
E knon kumrija mi lal Dit’ o për ditë E knon kumrija mi lal Dit’ o për ditë E gjithnji goca mi lal Po vjen tuju rritë E gjithnji goca mi lal Po vjen tuju rritë Jaranane e duje lalën-e Jaranane e të don lala-e | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 2:26 am | |
| Të skuq faqja porsi pjeshka
Po m’rreh zemra Si valë deti Qysh duron zemer Qysh duron Dhe më ikën shpejt
Më ngriu draperi N’dorë m’u të shkretit Qysh duron zemër Qysh duron Dhe me gojë s’më flet
Marak tu bona mi goce Tu t’shiku me sy Po t’vij qark si zog skifteri Me u taku me ty Po t’vij qark si zog skifteri Me u taku me ty
Të skuq faqja porsi pjeshka Syni si ylli Nuk duroj sa të vijë vjeshta E me të marrë në shpi Nuk duroj sa të vijë vjeshta E me të marre në shpi
Të skuq faqja porsi pjeshka Syni si ylli Nuk duroj sa të vije vjeshta E me të marrë në shpi | |
| | | Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Jun 07, 2008 3:30 pm | |
| Shkurte Fejza-Kthimi i Skenderbeut Pese-qind vjet priti Kosova e ngrate ti kthehej heroi nga udha e gjate
Fjalen peng pat lene dhe besen e burrit "ne Kosove do tkthehem diten e flamurit"
Ky Nentor lirie e stolis atdheun ne shesh te Prishtines e sjell Skenderbeun
Me shpaten ne dore e sjell me fitore heroin e kombit ne token Arbenore
Hej Kosove fron i Zotit perkrenarja e Kastriotit je kunore e lavdise zemra e Shqiptarise
Kuq e Zi Kosova vjen ne kete Nentor nga Kruja i erdhi sikur nje shenjtor
Burri i Shqipnise vet ejlli i Zotit mbreti i kesaj toke zogu i Kastriotit
Heroi i kombit trimi Skenderbe diten e flamurit vjen prape ne atdhe
Toka e Kosoves mbjelle me permendore ja jep bekimin e nanes Arbenore | |
| | | Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:04 pm | |
| Hana Band--Paradox Asgje e mire nuk pritet Askush me nuk cuditet Pse fundi ka ardhe Sa posht kemi ra
Madje njerz’t habiten Si i kaluam vitet Moti, shume moti Ne eshte dasht me u nda
Vone, tash eshte vone Ne pergjithmone po ndahemi O vone, tash eshte vone Vec nga fjalet qe fyejne te permbahemi..
Paradoks, na-na-na Duhemi-ndahemi E te dy Per te mencur mbahemi
Paradoks, na-na-na Cdo te mire, e harrojme Paradoks, Se me bashke, sdo te jetojme | |
| | | Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:09 pm | |
| Jehona Sopi---Acari Serish acar e dimri ky plaku i vjeter Plaget e zemres si njeh Serish nje shall kapele Por shikimi eshte tjeter Lotet si lumi i fsheh Dhe serish nje darke nje pervjetor Kur me the s’te dua per ne eshte vone.
(refreni) Muaj i mallkuar isht janari Ra e u fundos margaritari Thell ne zemer vend per mua s’pate fate T’hidhura paska kjo jete.
Prej kur nuk zgjohemi bashk Dashuri ime e vjeter Vetem udhetoj perseri Druaj qe dora jote perkdhell dike tjeter S’dua ta shoh as ta di. Sa batica e zbatica qe Dhe mbaruam si shumica ne...
(refreni) Muaj i mallkuar isht janari Ra e u fundos margaritari Thell ne zemer vend per mua s’pate fate T’hidhura paska kjo jete. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:29 pm | |
| Teksti: Luar - Vetem
Kalimtare e pa jete ne nje rruge te shkret fati yt s’ndryshon sa keq.
Buze e ngohte, trup i ftohte. Nje engjell je, ty te merr ngadale
Te lutem zgjohu, erresires largohu. Ktheu ti me lotet, qe diku u thane.
Te lutem zgjohu, se netet jane lodhur, per ato dite qe ne heshtjen mbrapa lame.
Ti me naten shko, tani fle i qete, ndesa un nuk fle Sa keq…
Te lutem zgjohu Erresires largohu Kthehu ti me lotet qe diku u thane.
Te lutem zgjohu, se netet jane lodhur, per ato ditet qe ne ne heshtje mbrapa lame.
Te lutem zgjohu Erresires largohu Kthehu ti me lotet qe diku u thane.
Te lutem zgjohu, se netet jane lodhur, per ato ditet qe ne ne heshtje mbrapa lame. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:30 pm | |
| Vagabondi dhe Hysni Zela - Kosova e Pavarur
Moj Kosove moj, nena ime ndonese jam une, i merguar dashnine tande zemra, kur s’ka me e harrue.
Sa e kem prit ket dit moj nane, sa e kem prit, sa e kem prit.
Ben Kosoven Republike, Republike, Republike.
Sot po hedh valle shqiptari, sa e kem prit, sa e kem prit.
Krah per krah me Ahtisaari-n, sa e kem prit, erdh kjo dite, erdh kjo dite.
Viti 2008, ne Kosove per vizite, oh sa kemi prit, me te pa ty Republike, shume te paska hije ky petku i lirise, o perla e Ballkanit, tash vet e zonja e shtepise.
U desh rruge e gjate, me mrrit ktu ku jena, me pas keto qe kena, shqipen me dy krena, endrra e cdo shqiptari, eshte endrra e Rugoves, nuk ka kompromis, pavaresine e plote Kosoves.
Kosova eshte e jona, c’eshte e jona, eshte e jona, rri matane ures, mos hajde nga kjo zona, ne nuk jena shtet i ri, po me i vjetri qe ka Ballkani, deshmitar romane e greke, sulltan mbas sulltani.
Ju zbritet nga Karpatet, se ju perzuri Rusia, ne vendalij nder shekuj, e na perzute nga shtepia, she na vrave na preve, tu fillu nga plaku deri tek femija, plage qe nuk sherohet, kalojne vitet e mira.
Ju do kishit bo me shume, mos t’ishte per Ameriken, me bomba te kordinume, jau niu bytha friken, e ktej nga ana tjeter, ia pate zemren shqiptarit, ia lumsha UCK-se, jau dha plumbin mu tek balli.
Kshu barbaret te deshperum, bojn gjona te deshperume, na i kishin fut ne kthetrat, e s’donin me na leshue, ate qe enderrojne ata, eshte e shkume e harrume, teori e gabume, Jugosllavia e skadume.
Ne do vazhdojme perpara, vec per hir te brezit te ri, ajo qe me ndodhi mua, te mos i ndodhe atij, do t’i tregoj ku jena, gjithashtu edhe nga erdhem, oh sa rruge e dhimbshme, kujtimet me fusin tmerrin.
Nuk i harrojme ne jo, vujtjet, mundimet, vrasjet, perdhunimet, grabitjet, kercenimet, varret masive, vrasjen e mijera femijeve, para syve te Botes, e Bota shume naive.
Nuk i harrojme ne jo, lot e sakrifica, masaker makaber, shenjestra sot Drenica, ekzekutim barbar, nga i fundit tek i pari, pjesetaret e gjithe familjes, me to Adem Jashari.
Me to Adem Jashari, figure e rralle shqiptari, dha shembullin i pari, me zjarr luftohet zjarri, e mbrojti me jeten e vete, ate qe na lane ne te paret, Kosove te pavarur, Kosove per kosovaret.
Historia eshte e zeze, por ne do tolerojme, dhuna vec po erdhi, se ne s’po e kerkojme, ajo qe duam tani, eshte paqe e harmoni, Rugova nga Parajsa, po gezon si une e ti.
Po t’ishte ktu me ne, a do t’a kishte shallin? E di une pse e mbante, e di ku e kishte hallin, me siguri se do t’a hiqte, tash qe erdh kjo dite, o none sa kemi prit, Kosova Republike.
Sot po hedh valle shqiptari, sa e kem prit, sa e kem prit.
Krah per krah me Ahtisaari-n, sa e kem prit, erdh kjo dite, erdh kjo dite. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:31 pm | |
| Big Basta - Club Symphony
A e di si eshte puna vllai ka momente ne ket jete qe un kur degjoj tinguj te ketill edhe bit te ketill
Vjen nje moment nje shprehje e imja qe jam pa…puff
Jemi gati te gjith pra t’iu shoh te gjithe ngrini duar lart bashk me mu natyrisht
Big Basta
Kur erdhi viti ri un e shpreha nje deshire babagjysh du albumin me t’mire per lagjen time cunat edhe gocat ngrini duart lart hajt… mblidhni forcat
As i madh e as i vogel Big emri i artit do te thote big bigi basta bastardi kalamaja perzini nonat tuja nxirrini nga dhoma qe te degjoni shprehje te huja
Haleluja shyqyr qe u bona mar neper klube e kercen cdo shqiptare Nji Dy Tre ndiqe edhe te katerten dhe te pesten ti digje
Hiqe menien nga shpia hidhini uje se ju dogj catia du t’u shoh me gishtat perpjet shif tironcit dhe bo si do vet
Kujt ja ni le t’bertasi mbas meje kujt ja ni le t’bertasi mbas meje
Kush e ndjek dhe bertet para meje kush e ndjek dhe bertet para meje
Hej goca bojeni per lalin naten do ma falni t’iu marr.
Hej cuna kapni ca t’iu dali juve mos u ndalni per ca…
24 gota birre ju kane hije plus 2 shotsa tekila per shije ku do duket gangsteri nga legeni nese je cun mami s’keni fytyre ti ktheni dikush m’tha qe un shitem shpejt te t’tjeret e ke gabim un boj lek me t’tjeret kam efekt jam korrekt me te tjeret nese se e kupton ca me kerkon eshte heret rimat s’mi kapin stilin s’ma kapin lek dun te m’japin vazhdojne edhe llapin hajdeni te xhaxhi qe t’iu jap autografe s’kam ca t’bej me dun fmijet edhe grate hej hej
Kujt ja ni le t’bertasi mas meje kujt ja ni le t’bertasi mas meje
Kush e ndjek dhe bertet para meje kush e ndjek dhe bertet para meje
Kujt ja ni le t’bertasi mas meje kujt ja ni le t’bertasi mas meje
kush e ndjek dhe bertet para meje kush e ndjek dhe bertet para meje. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:31 pm | |
| Vesa Luma - Edhe per mua do te kete nje zemer
Tri dite kam ne dhomen time t’pres, e dy dite prej se ke shku vec nje dite kam mbet pa qajt e te nesermen te kam kerku.
Nje jave behet pa dashuri t’rrejshme nje dite shfaqesh e prap s’je ktu nje ore mall eshte dhimbje e skajshme sa nje mije vjet ty me t’besu.
Shtate ditet te javes flasin mire per ty e gjashte te tjera vec per tradheti pese nete te gjata sa peseqind e kater t’tjera sa njemije.
Dhjete ore rruge i kam bo me t’pa nente te tjera me t’perqafu ku ta dija un e shkreta qe ty s’kam me tu kujtu.
Dite, nate te therras me emer malli vret vec kur mendoj dhe per mu do te kete nje zemer qe do dije te mos me lendoje.
Dite, nate te therras me emer malli vret vec kur mendoj dhe per mu do te kete nje zemer qe do dije te mos me lendoje.
Dite, nate te therras me emer malli vret vec kur mendoj dhe per mu do te kete nje zemer qe do dije te mos me lendoje. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:32 pm | |
| Ingrid Gjoni - Vitamina
Nuk je fantastik ti nuk ke taktike të duhet praktike shpirt ik ik…
Dhe blue jeansi i zi nuk është më në modë celulari jot ka nevoje për kod.
Un kam qenë për ty një shërim me sy isha aspirinë aa adrenalinë shpirti im asnjë shqetësim ti vdes po s’pive nga un vitaminë.
Refreni
S’ka më vitaminë për ty s’ka shërim provoje me një tjetër aspirinë.
cika bum cik cik…
Un kam qënë për ty nje shërim me sy isha aspirinë aa adrenalinë shpirti im asnjë shqetësim ti vdes po s’pive nga un vitaminë.
Refreni
S’ka më vitaminë per ty s’ka shërim provoje me një tjetër aspirinë.
Diagnoza për ty mungesë vitamine s’mund të kesh s’ka më vitaminë shpirti im.
Refreni
S’ka më vitaminë për ty s’ka shërim provoje me një tjetër aspirinë. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:33 pm | |
| Eneda Tarifa - E para leter
Po shkoj per te mos u kthyer me Ne kte dhome, ne kte shtrat Eshte letra ime e pare, te fundit fjale.
Lexoje kur te mos jem me qe te kthehem s’ka te ngjare Nuk shkruaj as “Te lutem”, As “Me fal”.
Asgje jo une nuk po te le, t’a mbash souvenir Shenimi mbi kete tavoline, porosi.
Merre e lexoje ti, rilexoje Ne cdo rresht aty, jemi ne te dy, te dy.
Refreni
Ne shpirt me dhemb, tek po shkoj. Degjome njehere te them, per te fundit here.
Nata u tret, dhe ti vete. Edhe kjo dite agoi, ky tregim sa mbaroi.
Vetem kjo leter te mbetet, si nje histori, e personazhe te jemi, vec une edhe ti.
Do te zgjohesh ti, me me shume pertese, ti pa mua cdo mengjes, Ekspresi, dy kafe si gjithmone.
Dimri kur te vije, nata do te bjere, shpirtin heshtur ndize ti. E per mua peshperit, nje melodi.
Dhe radion ti mos e ndrysho, nje stacion degjo. Ne mbremje me pak vere gjithmone, me kujto.
Jo, jo, jo nuk do te le, souvenire.
Ne cdo rresht aty, jemi ne te dy, te dy.
Refreni (2x)
Ne shpirt me dhemb, tek po shkoj. Degjome njehere te them, per te fundit here.
Nata u tret, dhe ti vete. Edhe kjo dite agoi, ky tregim sa mbaroi.
Vetem kjo leter te mbetet, si nje histori, e personazhe te jemi, vec une edhe ti. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:33 pm | |
| Leonora Jakupi - Një herë në jetë
Dua ta ndjej cdo prekje nga ti se sonte mes nesh nuk ka më kufij.
Dua të puth cdo herë e më gjatë kjo është dashuri s’është mekat.
Nje herë në jetë ndale kohen vec për mua që ta shuaj këtë zjarr që e kam.
Një herë në jetë më pushto me puthjet e tua ta kuptosh se e jotja un jam e jotja sonte jam.
Vetëm një natë kam frik që fton ta shprehim me fjale cfarë zemra kërkon.
Dua të puth cdo herë e më gjatë kjo është dashuri s’është mëkat.
Nje herë në jetë ndale kohen vec për mua që ta shuaj këtë zjarr që e kam.
Një herë në jetë më pushto me puthjet e tua ta kuptosh se e jotja un jam e jotja sonte jam.
Të jem pranë njeri tjetrit gati në cdo cast është një ëndërr që e kam me vite sa kam shpresuar që të puth një herë kjo tash me vjen keq që ti kët gjë se dite… | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Jun 12, 2008 3:49 pm | |
| Deshiroj qe te urrej Lori Nuk e di prej dashuris tende po me vret kujtimi nuk e di prej zemres time pse nuk shlyhet emri
Dhe une deshiroj qe te urrej ma se shumti ne kete bote dhe une deshiroj qe per ty mos te derdhi lote
Nuk e di pse loti ime rrjedh vetem per ty nuk e di pse mendja ime rrin te ti gjithnje
Dhe une deshiroj qe te urrej ma se shumti ne kete bote dhe une deshiroj qe per ty mos te derdhi loooote. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
| | | | Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |