| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| |
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 31, 2007 6:04 pm | |
| Aurora
Larg je ti
Mallin do shkepus ne tel kitare do të notoj si peshku në token e thate si vala do ju perkedheli flokët e tua si loti do rrokullisem në prehrin tuaj me zgjat doren mos thuaj gjithcka mbaroi mos me ler si portret i humbur t'vajtoj
Detin do ta qaj me lotin e fshehur do ta gjej fytyren tende te buzeqeshur Larg je ti Larg je ti
Po t'kisha prane edhe njehere Imazhin tend ta shihja,se si buzeqesh ne rrudhat e qiririt te ecja i marre diellin ta lusja per te mos qare fati te mori ne shiun e zjarrte e une mbeta,pa te thene nje fjale Lamtumire Lamtumire o... Lamtumire
Larg je ti Larg je ti O sa larg larg je ti
Si ta gjej hijen tuaj ndoshta aty fshihet lumturia buzeqeshja jote te vije ne varrin tim e qe vdekja te linde perseri dashurine | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 31, 2007 7:30 pm | |
| malli per ty Nje shami mikesha ime per kujtim qe me dhe ta mbajë, nat' per natë, me lotë po e laj'. Vendi yn' i vjeter tash ka mbetur shkret se më zemra-zemren aty nuk e pret. Kur me merr malli për ty kete shami fort e shtrengoj per cdo dit' kur te shkoj ne shkollë ref.Vendi yne i vjeter tash ka mbetur shkret se ma zemra - zemren aty nuk e pret aty nuk e pret la-la - la-la-la kendon Rifadija | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 31, 2007 10:10 pm | |
| Blero Feat. Memli – Kthehu ti
[Part 1] Oh baby un e ndjej Mungesen tende shume Asgje nuk dua tjeter veq njeher te perqafoj Te lutem mos ik ti Mos me le ne vetmi Pran meje ti qendro Se askush si un nuk te don
[Bridge] Edhe pse nuk t´kam ty prane Gjithmon per ty mendoj Baby, pa ty smund t´vazhdoj tjetren smund dashuroj
[Chorus 2x] Kthehu ti vetem edhe njeher ti Te lutem mos me le n´vetmi Oh baby kthehu ti Pran meje tjesh
[Part 2] Tash un kur e kujtoj At dashuri me ty Un du te kthehem prap E di se kam bere nje gabim Pa ty nuk mund t´jetoj Pa ty nuk mund t´vazhdoj Ne vetmi jam un tash E dashur t´lutem kthehu prap
[Bridge] Edhe pse nuk t´kam ty prane Gjithmon per ty mendoj Baby, pa ty smund t´vazhdoj tjetren smund t´dashuroj
[Chorus 2x] Kthehu ti vetem edhe njeher ti Te lutem mos me le n´vetmi Oh baby kthehu ti Pran meje tjesh
[Rap] Edhe pse tash je vet edi qe sje elir qe Edhe po kerkosh per jet smund te gjesh me mir E un e di qe pa mua ti sdin te jetojsh vetem mendosh ske ku te shkojsh do ta kuptosh Behesh histerike ne raste panike E ke arritur piken kritike mike Nese do me mua te jesh kthehu sot se neser nuk do te me gjesh
[Chorus 4x] Kthehu ti vetem edhe njeher ti Te lutem mos me le n´vetmi Oh baby kthehu ti Pran meje tjesh.
Edituar për herë të fundit nga në Thu Nov 01, 2007 3:59 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 31, 2007 10:26 pm | |
| ne kete rubrikë besoj se duhet vetem tekste te kengeve shqipe te postojme prandaj po ua prezantoj nje kenge te "Elita 5" Në kitarë teli i këputur Ndali këngën më të bukur Por s’e ndali Shiun në këtë qytet.
Ku je buza e paputhur Dashuria ime e humbur N’mes të rrugës Unë po lagem vet.
I harruar si një letër e djegur Në këtë rrugë pa adresë kam mbetur E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku Një zjarrë,një zjarrë dashurie I urrej lotët e mij Vetëm se i ngjajnë shiut Që më ndau nga ti
Dashuria që ish dikur Mbet kornizë pa pikturë Që askund nuk e shoh në murë E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku Një zjarrë,Një zjarrë dashurie.
Ti ndoshta ishe një rrufe Që erdhe shpejtë Dhe ku shkove nuk e dita As se dij Por këngën dhe shpresën I le të treten Nëpër shi.
Elita-5-Elita-5-Elita-5...
| |
|
| |
vlora Fillestar/e
Numri i postimeve : 27 Registration date : 29/10/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 31, 2007 11:59 pm | |
| besa-bese sa mire qe e hodhe ket tekste te kesaj kenge ,se une e urrej shiun me se shumti me duket . | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Nov 01, 2007 12:47 am | |
| FLM Vlora, me pelqen edhe nje kenge e Minatorit, por do ta gjej tekstin nime aj shan por kanihete edhe me sha nuk o keq... kush e din le ta poston. e vazhdoj tutje me nje refren te Ilir Shaqirit Kado qe te shkojnjeri i pafatendrra per atdheunnuk me le rehat zgjohu Kosovë zgjohusikur nuk me ndin'ku shkojne KOsovaret pse nKosovë nuk rrinë. zgjohu Kosove zgjohusikur nuk me ndin'ku shkojne Ulqinakëtpse n'Ulcin nuk rrin'. etj etj | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Nov 01, 2007 1:39 pm | |
| Genta Ismajli - Posesiv
Come on babe Oo°°
Me genjeshtra e peralla Dashuri s´eshte kjo Per nje cast nderron tre fytyra Me mire nga une shko
Ti je nje mashkull tipik Ne shpirte fanatik Mirepo une s´te kam frike Andaj pergjithmone ti ik
Ke delirin dominues Ne cdo femer t´jesh pushtues Unikat je ne mendime Nuk ke vend ne zemren time Une jam shume sentimentale S´dua dashuri fatale Posesiv je ti
Come on…
[Chorus 2x] Ke delir, delir delir dominues je zemer, zemer Ti je zemer pushtues
Je zemer pushtues
Fare nuk fale dashuri Veq n´gjishta i numeron Dje te ajo sot tek une Neser tek tjerat shkon.
Ti je nje mashkuj tipik Ne shpirt fanatik Mire po un s´te kam frike Andaj per gjithmone ti ik.
Ke delirin dominues Ne cdo femer t´jesh pushtues Unikat je ne mendime Nuk ke vend ne zemren time Une jam shume sentimentale S´dua dashuri fatale Posesiv je ti
Come on…
naaaaaaahhh , oooooooooooooh
Come on…
[Chorus 2x] Ke delir, delir delir dominues je zemer, zemer Ti je zemer pushtues
Ti je ZEMER pushtuUUUuuuuEeeeeSs
[Chorus 2x] Ke delirin dominues Ne cdo femer t´jesh pushtues Unikat je ne mendime Nuk ke vend ne zemren time Une jam shum sentimentale S´dua dashuri fatale Posesiv je ti | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Nov 01, 2007 2:38 pm | |
| Te mjeret - qyqaret Mjerë ata që perjetuan trimerinë tende, Mjere ata që perjetuan drejtesine tende, Të mjerë ata qe nuk perjetuan butesinë tende. Sa te mjere ata qe nuk perjetuan asnjehere dashurinë tende, Jetoj krenare per te treguar sa shume i madh ishe, Vdes e lumtur qe U dashuruam pa fund... Amanetin tend do ta qoj ne vend Per ty krenaria, shqiponja, ushtari im A:(D E :(L I N A | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Tingulli3nt ft. Elvana Gjata - te 2 Thu Nov 01, 2007 4:49 pm | |
| Yeahh Energy records Baba records E P A R
Nuk jam vetem Mos me mundo, oh baby Mos he harro, jam me ty Te dy Nuk jam vetem (3006) Mos me mundo, oh baby Mos me harro, jam me ty Te dy Nuk jam vetem
Qikjo esht qajo, elvana gjata Qe t’pren si shpata me kamt e gata E me fund te shkurt Po mi lidh durt Jo jo zemer S'bon me u n'gut S'bon me mu lut S'bon me mu cut Une ta ha zemren se jam I smut
Ouuu, qysh po shkon me qit sen Ouuu, kush po knon nrefren A thua jam gati a jam qai geti A t'kum than zemer qe komet ba perveti Nuk guxon me shpejt ti se edhe ti m'don Nuk prishet lezeti kur ti e perjeton Po po normal qe bom bom pom bon Shum mir po shkon si vodka me limon Si qdo sen tjeter ma serioze me seter Zemer ti s'ki faj un jam (ujk i vjeter)
Mos me mundo, oh baby (yeah) Mos me harro, jam me ty (ta ta...) Te dy (ta ta…) Nuk jam vetem Mos me mundo, oh baby (ha ha) Mos me harro, jam me ty (ghetoo gold in this shiiit) Te dy Nuk jam vetem Yeaah
Ti e din kush mu m'don Ti e din kush m'ngon Ti e din kush t'don Ti e din me kan e perjeton qdo knaqesi Ouuu baby shum je okay Kur un po knoj ti po kcen Kur ti po knon un po kcej Hey me mu je kney Ski kurgjo anej qka t'mungon une gjej Qka t'mungon une gjej Qka s'shiet un e vrej Qka s'bon un per ty e thej Qa kushton per ty e blej Ti je okay Ti ki me kon knej
Nuk jam vetem Mos me mundo, oh baby Mos me harro, jam me ty Te dy Nuk jam vetem Ouuu (ta ta ta…)
Gjithqka ndodh gjithqka bohet njeri kur don Gjithqka arrin gjithqka mrrin kur t'nimon ni agon Mikrofon po knon per shum zemra t'mia Ketu marrin pjes edhe kosova e shqiprija Kjo esht thjesht dhurat Kjo nuk esht lavdat Ka pas per ni nat edhe per afat t'gjat Gjithmon I njejti gjithmon jam kon in Jam asi njeri qe kqyr ku pe shtin E e din qysh duhet Me ja ba hyzmetin Nese je me baben e ki n'dor edhe shtetin Dikon e prek shpata dikon e therr thika Kur po knon elvana pom kujtohen shum qika krejt i kom zemra cila m'don ma shum Une rroki shum zemra veq me ni plum Qes n’gjum e t’du qdo her ma shum Edhe mos harroni se na jem n'mikrofon
Mos me mundo, oh baby Mos me harro, jam me ty Te dy Nuk jam vetem Mos me mundo, oh baby Mos me harro, jam me ty (ta ta…) Te dy (ta ta…) Nuk jam vetem | |
|
| |
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Nexhat Osmani - Fukara Thu Nov 01, 2007 5:07 pm | |
| Je larguar, m’ke perbuz Veq pse s’kam, s’kam para Me ke than nje fjal qe s’thuhet Me ke than fukara
2x Mos me thuaj Mos me quaj mua fukara Kam diqka me te shtrejn Qe s’blihet me para
2x Fukara esht ai njeri Qe s’ka nder e s’ka zemer E i pasur veq ai Qe per t’mir ka ba emer
Mund te jesh edhe mbreteresh T’jesh e bukur shum pasuri Prap se prap je e varfer Kur ne zemer s’ke dashuri
2x Mos me thuaj Mos me quaj mua fukara Kam diqka me te shtrejn Qe s’blihet me para
4x Fukara esht ai njeri Qe s’ka nder e s’ka zemer E i pasur veq ai Qe per t’mir ka ba emer
E i pasur veq ai qe per t’mir ka ba emer | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Nov 01, 2007 5:54 pm | |
| Shqiperi o nena ime (Vaçe Zela)
Rrjedhin o mengjeset, rrjedhin si ujevara, ja keshtu mes njerezve, jeta jone edhe hapat
Hyj dhe une mes tyre, shtoj nje fjale, nje kenge, eshte kjo kenge e jetes, per ty Shqiperi, per ty Shqiperi moj nane
Me merr ne krahet e tua, si merr femijen nena, qe ballin te ma puthi, edhe dielli edhe hena.
Une marr nga drita jote, ti merr nga zemra ime, dhe dore per dore rendim, e shtrenjta jeta ime.
Rrjedhin o buzembremjet, rrjedhin kalterojne, ne nje kend te globit, rritim jeten tone
Hyj dhe une mes tyre, shtoj nje fjale, nje kenge, eshte kjo kenge per jeten, per ty Shqiperi, per ty Shqiperi moj nane | |
|
| |
| Titulli: Arta Bajrami - Asnje Milimeter Thu Nov 01, 2007 6:50 pm | |
| Yeah Arba sound
Ulu, ulu afer meje shpejt Per ni qast I harrojm krejt Mos prit te tjert me vrejt Ngutu sa jam ktu ngat teje Rrugen me te shkurt gjeje Mos pyet asgje babee
Ndjekem ndjekem hap pas hapi shkurt Ti njekem deri ne fund Merrem ti dikund E vetem mos me ler ti askund
Eja shkrie akulli ne mes nesh As ni milimeter mos me le n’mes Jepi shie epshit tim ne mengjes E palidhje mos me le ne stres
4x U u u u u babyy
yeah
Ulu ulu ktu pran meje shpirt Ni qast i harrojm zingjirt Mos u be i pashpirt Ngutu sa jam ktu ngat teje E sa me shkurt ti beje Mos pyet asgje babeee
Ndjekem ndjekem hap pas hapi shkurt Ti ndjekem deri ne fund Merren ti dikund E vetem mos me le ti askund
Eja shkrie akullin ne mes nesh As ni milimeter mos e le n’mes Jepi shie epshit tim ne mengjes E palidhje mos me le ne stres
Rap. Ne ket jet, gjdo sen ka kuptim Yeah Ne trup larg n’zemer ngat Kurgja babe ska gje me rahat Shpesh tkujtojn’zemer tndjej Po vuj per ty tash pe vrej Nje shikim nje kujtim kjo ver per mu plot perbim Hap pas hapi sa me shkurt Pa gabim po 2t sigurt Btite baby kom zu mir Ich spüre nen tiefen schmerz in mir Ohne dich hat s’Leben kein sinn Jam shum loco po pa gabim Rrina bashk ne ket nat Rrug e shkurt Jet e gjat Jeta shku na bashkon Arta dhe loco shum ntension
2x Eja shkrie akullin ne mes nesh As ni milimeter mos e le nmes Jepi shie epshit tim ne mengjes E palidhje mos me le ne stres | |
|
| |
| Titulli: Arta Bajrami - I njejti ! Thu Nov 01, 2007 7:01 pm | |
| Disa her jemi nda Por asnjeher s’kam mujt pa’t pa 100her me ke fy Por e pranoj se gjithmon te ti jam kthy
Te jam kthyer un dikur Por me s’do te kthehem kurr Me ke lan q’do nat me vujt Sepse i beson q’do kujt Te jam kthyer me nje shpres Se me ndryshe do te jesh Por nje gje esht e vertet I njejti kem bet
Ka shum net e ka shum dit Qe me mungo fell ne shpirt E meriton por ste urrej Sepse keshtu shum me mir E din sa vlej
2x Te jam kthyer un dikur Por me s’do te kthehem kurr Me ke lan q’do nat me vujt Sepse i beson q’do kujt Te jam kthyer me nje shpres Se me ndryshe do te jesh Por nje gje esht e vertet I njejti kem bet | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Nov 01, 2007 7:05 pm | |
| "dua të vdes"Dua te vdes Dua te vdes dhe pse jam i ri ndoshta kur do degjosh do të qash edhe ti Por dije se kam vdekur dhe zemra mu be hi dhe s'mendoj me për ty. Ndoshta do të gëzohesh se nga unë do lirohesh ndoshta do të qash se nga unë do të ndahesh Por dije se kam vdekur dhe zemra mu be hi dhe s'mendoj me për ty Elita 5-së | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 2:36 am | |
| Waoooo cfare kengee Besa-bese te falenderoj shummmmmmmme eshte kenge shume e kerkuar nga une
ermal fejzullahu Qika e Prishtines
Bukuria jote po shtohet cdo dite jo vec mu po te gjith i habit n'fshatra e qytete s iti nuk ka bukuria jote nganjer mben me qa.
Te kerkova dhe nuk te gjeta ne bot t'mira jan po si ty nuk kishte nket bot ndoshta fajin e ka kjo nen Dardani qe tka fal me tbukren ty kjo perendi.
Qika e Prishtines n'mendje po m'rrin le ta dij gjith bota se smundem pa ty qika e Prishtines me e mira o vlla lum kur ta don zemra si ajo nuk ka.
Ti me ben te qesh edhe kur jam ne faj gjitha mi fal edhe ateher kur kam faj ti je me e mira e nuk ka koment pa ty qik nuk mund te rrij asnje moment.
Te kerkova por nuk te gjeta ne bot t'mira jan po si ty nuk kishte nket bot ndoshta fajin e ka kjo nen Dardani qe tka fal me tbukren ty kjo perendi.
| |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 4:16 pm | |
| TEUTA SELIMI & SANDAN DACI ........................s’ mundem me u nda
epizodi I RRUGE
e di qe e kam tepruar shumher falje t’kam kerkuar me nje fjal e ula veten skam lan vend per heren tjeter
edhe pse kete zemren time ska pas dit qe sma ke thy s’muj me mbajt inati une me ty
e pranoj qe fajtor isha dhe I tille kam mbete une shpresoj qe tani je penduar me’t vertet
JO, prej teje s’mundem me u nda kisha vdek ty mos met pa dije qe si hapi syt po s’me thirri zani yt
prej teje smundem me u nda kisha vdek ty mos met pa dije qe si hapi syt po s’ me thirri zani yt
epizod II VATER
e di qe e kam tepruar shumher falje t’kam kerkuar me nje fjal e ula veten skam lan vend per heren tjeter
edhe pse kete zemren time ska pas dit qe sma ke thy s’muj me mbajt inati une me ty
e pranoj qe fajtor isha dhe I tille kam mbete une shpresoj qe tani je penduar me’t vertet
JO, prej teje s’mundem me u nda kisha vdek ty mos met pa dije qe si hapi syt po s’me thirri zani yt
prej teje smundem me u nda kisha vdek ty mos met pa dije qe si hapi syt po s’ me thirri zani yt
epizod III GJURME
[2x] JO, prej teje s’mundem me u nda kisha vdek ty mos met pa dije qe si hapi syt po s’me thirri zani yt
prej teje smundem me u nda kisha vdek ty mos met pa dije qe si hapi syt po s’ me thirri zani yt | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 5:48 pm | |
| VELLEZERIT SUSURI maturantet
shpejt kaluan ditet e shkolles veq kujtimet na kan mbet kater vite shpejt kaluan sikur t’ ishin kater net
kater vite shpejt kaluan sikur t’ishin kater net
n’ klasen ton me shokun tim me s’ dot jem n’ banken e vjeter maturant me kurr s’ dot behem tash fillon krejt nje jete tjeter
maturant me kurr s’ dot behem tash fillon krejt nje jete tjeter
kater vjet u bene nje nat edhe sonte maturant mos poshojm ne kete nat se kjo nate nuk esht e gjate …shpejt kalon
kater vjet plote lumturi shkoll e dashur t’ falem ty kur mesova diturin ku noha nje dashuri oh shoket e mi
aventurat, ditet tona tash me histori e te kaluares me sonte mbaron libri jon faqe e fundit mbremje e matures
sonte mbaron libri jon faqe e fundit mbremje e matures
zgjatma doren tonde ne ket nat per her te fundit bashk ne perqafim mos I fshi syt qe po qajn se lotet m’ japin ngushllim
kater vjet u bene nje nat edhe sonte maturant mos poshoim ne kete nat se kjo nate nuk esht e gjate …shpejt kalon
kater vjet plote lumturi shkoll e dashur t’ falem ty kur mesova diturin ku njoha nje dashuri oh shoket e mi
gjithmon fundi esht i rende po ky sonte shume i veshtir a dot mund t’ ju kthej pergjigjen kur t’ me thoni lametumir
a dot mund t’ ju kthej pergjigjen kur t’ me thoni lametumir
shpejt dot vine dit e shtatorit gjethet vyshken bie shi n’ klasen ton qe shum e deshem dot vin maturant te ri
kater vjet u bene nje nat edhe sonte maturant mos poshoim ne kete nat se kjo nate nuk esht e gjate …shpejt kalon
kater vjet plote lumturi shkoll e dashur t’ falem ty kur mesova diturin ku njoha nje dashuri oh shoket e mi
[per maturanten tone REBELEN] | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 5:51 pm | |
| Nora Istrefi – Taxi
Sa i ftohte Janari Sa i holle i kuq fustani Sa n’mes t’nates Ani ani ckaa
I merzitshem skenari Sje i fundit e as i pari Qe e lash une Ani ani ckaa
Ec edhe shko dhe ani ani ckaa
Taxi a ka nje taxi Taxi ne autostrade Vetem e femer Ani ckaa
Taxi a ka nje taxi Taxi dhe sjell para Rruges e sonte Ani ckaa
Murmeron bubullima Nje pike uje dhe aspirrina Do kaloj edhe kjo Dhe ani ckaa
S’do te behet kjameti S’do te shteret dhe thahet deti Qe te lash une Ani ani ckaa | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 5:52 pm | |
| oj alissaaa me bre te qaj oj loqkejka jeme o faliminderit shummm bre se vallahi shum veshtir | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 5:57 pm | |
| Nora Istrefi – Maskara
Ku je ti ne kete nate Me ke prehesh , me ke ben mekat Ke genjen , perqafon Ciles i thot se ti shum e don.
Komplimente fjale te bukura Ajo fluturon si flutura Te genjen ai motra ime Se i ka vetem pemtime.
Maskara maskara Ti nuk ke gjynah, s’ke gjynah Ti je djal pa fe , ti je djal pa fe I mashtron ti femrat dhe i len.
Ti s’ke bese as burrni Veq genjen si femije Ke e puth ke mashtron I thot se pa te ti nuk jeton
Komplimente fjale te bukura Ajo fluturon si flutura Te genjen ai motra ime Se i ka vetem pemtime.
Maskara , maskara Ti nuk ke gjynah, s’ke gjynah Ti je djal pa fe , ti je djal pa fe I mashtron ti femrat dhe i len.
Ti rrobron femrat dhe u len n’zemer pike Ti nuk ke ndjenja dhe pastaj si qyqan ikkk...
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 03, 2007 6:12 pm, edituar 2 herë gjithsej | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 5:58 pm | |
| Ahahaha Besa bese ani cka edhe ti q'na sollen ket kenge ne forum,mos pe don nje dhurate hahahaha. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 03, 2007 6:06 pm | |
| Po ju shkruaj edhe unënjë këngë të bukur
Kënga:Dyzen-dyzen,muzika dhe teksti:Demir Krasniqi
Dyzen,dyzen moj shumë e mirë 300 qese um dukesh lirë 300 qese moj kurgja s´janë veq me t´pa tue ba jerdam hyna mbrenda e dola jashtë me shëndet çiko kmisha e mëndafshtë k´misha e mëndafshtë mori nën jelek oh po dukesh send syret. Ty moj çikë të kam pas thanë mos bajë tierqi me gajtan se për verë të vijnë të randë ta blenë baca një fustan ky fustani shumë i lehtë kur frynë frymata qon përpjetë të freskon puhi e lehtë.
O moj gota me sherbet dija djalo pak kimet me shijue të len lezet me t´mbetë n´fyt djalo të pëlcet. | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 04, 2007 4:10 pm | |
| MALLI PËR BYLBYLAT…
Ku janë bjeshkët e Valbonës? Ku është shpellë e Dragobisë!' Ku je Fatime Sokoli? Ti bylbyli i Shqiptarisë!
Më dogj malli për 9 malet! Bukurinë e kangës dibrane! Ku është zani i Liri Rashës? Ku ta gjej sot kangën tande?
Kush ma sjell kangën vlonjate? "Vajzën e Valëve" nga bregdeti!? Ku janë nuset dropullite Ku janë isot nga Përmeti!?
"Qysh e len qingji kopenë!" Shkurte Fejza pran ma solli! Sa shumë malli më ka djegë Për atë kangën "Mic Sokoli"
Mijra kangë në gjoks mi uli Motra Shyhrete Behluli! qindra kangë me palc- barot Dave Gjergji më solli sot.
Drane Gega e malsisë Merrja prap ti çiftelisë "Mbushe rrugën more zambak! Ky gurbet veç lot e gjak!
Ku je sot Naile Hoxha!? Ku je shpirti i kangës shkodrane!? Eja Luçije Miloti Më qetso me kangën tande!
Ku ti gjej prap dy mbretneshat? Vaçe Zela e Pagarushë!? Kangën me gjith shpirt e desha Kangë e mallë zemra m'është mbushë! | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 04, 2007 4:16 pm | |
| ELEGJI PËR TË BURGOSURIT
Era trazon lajme, Qielli pikon lot… Moj nanë kosovare, a t'shkoj mundi kot!?…
Ku po dergjen trimat Kur do jenë të lirë!? Në burgjet e serbit Lidhun me zinxhirë…
Ditët shkojnë harruar… Netët nxijnë në terr. Kullat presin burrat Fusha mbeti djerr.
Pyes zogjt e malit A mos i kanë parë!? Era trazon lajme Dhe fryn si e marrë…
Foshnjet presin bacën Motra pret vëllanë. Loket kosovare presin burrat tanë!
Era trazon lajme Qielli pikon lot Nuset kosovare pa duvak në kokë!….. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
|
| |
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|