|
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 04, 2007 5:13 pm | |
| Soni-Ndarja
Shpirti me thyhet kur shoh ate shikim syte flasin vete per ndjenjen qe ke ne shpirt lotet ne sy s'te jane thare i fsheh per te mos i pare erdhi koha per tu ndare per tu ndare... per tu ndare...
Shpirti me thyhet kur shoh ate shikim syte flasin vete per ndjenjen qe ke ne shpirt lotet ne sy s'te jane thare i fsheh per te mos i pare erdhi koha per tu ndare per tu ndare... per tu ndare...
Ref: Duro zemer ti mos qaj me jep force qe lotet dot ti mbaj me puth me flit ngadale sic di zemer vetem ti ndarja eshte shume e rende vret zemren dhe ha ndonje shpirt me puth me flit ngadale sic di zemer vetem ti me puth me flit ngadale sic di zemer vetem ti | |
| | | anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: ...............Elvana Gjata - Vetem Ty Te Kam Sun Nov 04, 2007 7:11 pm | |
| Ditet me te mira i kaloj vetem me ty Oret dhe minutat si harroj Mbylli syt ti te me ndjesh Gjithmon un jam me ty Me kerko me kerooouo Te lutem me kupto Kur nuk te flas e mbaj inat Dhe pse lotet i fsheh oou Un e di nje perqafim nga ti sa shum qe me mungon
2x Vetem ty te kam Zemer ty Afrohu me pran Te shoh ne sy Mos ke frik Jam okay Ty te kam shpirt
Mmhhoou sa dua te me thuash te dua Sa dua te me thuash tani, baby Ti je ajo qe me mungoon Tii
3x Vetem ty te kam Zemer ty Afrohu me pran Te shoh ne sy Mos ke frik Jam okay Ty te kam shpirt | |
| | | alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 4:05 pm | |
| Oran G feat Mentor Kurtishi -Dridhe Trupin
[2x] dridhe trupin dridhe trupin ...goj sheqer nuk po mundem nuk po mundem rahat me nejt
[rap] un prap jam kthy un prap po ju kalli po ju shkri pick up, shqipes zanin du meja ni du me pi gotat mi thy se jam VIP kujt nuk i pelqen mundet me shku ne ship mu s'osht tu ma ndi une sonte du mu shkri edhe vallja bebe, aman me shami go qik qka je tu prit mos ke frik se boll je rrit shake your ass du met pa une ty tu livrit ndoshta me habit me qudit kur ta zbuloj une ty bebe aman at teknik
come on...
[2x] dridhe trupin dridhe trupin ...goj sheqer nuk po mundem nuk po mundem rahat me nejt
[rap] bebe dridhe belin se un krejt ty ti fali te blej tesha gucci e armani, dior prada dhe cavalli du nje jet luxsus une kanten ta kalli une ty te shkri si te dush te blej lire ne arabi vetem sille sille at shami sille pak per mu kur ta shoh belin tu dridhu qik mem disponu qe si kam harru puthjet qe mi ke dhuru mbramjet bashk qe i kem kalu baby shak per mu
[3x] dridhe trupin dridhe trupin ...goj sheqer nuk po mundem nuk po mundem rahat me nejt... | |
| | | besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 4:19 pm | |
| Vaçe Zela ishte kengetarja numer nje e muzikes shqiptare. Ja disa nga textet e kengeve te saj
Femija i pare
Si sot një vjet më parë jam martuar Dhe të lumtur rrojmë ne Dikur isha çapkëne por jam shtruar Nisa në familje një jetë të re
Kam qenë në rini shpesh e gëzuar Ëmbël qeshën sytë e mi Por sot me një gëzim të madh jam zgjuar Ndjeva ndoshta më të shtrenjtën lumtuni
Dua të këndoj Gjithë botën ta lajmëroj. O miqtë e mi Më lindi një fëmijë.
Unë e ëndërroj Mezi pres që ta shikoj Ta përkëdhel ta puth me dashuri
Dua të vallëzoj Gjithë botën unë ta përqafoj Trashëgimtari im jeton
Tralala, ma të lutmur s'ka Se mua "mami" do më thotë Me lulëzim edhe shkëlqim edhe natyra po më uron
Fëmija është shpresa e shtëpisë T'ardhmen tonë përshëndet Dhe vjen me gaz ky fryt i dashunisë Ëndërra e çdo zemre që me mall e pret
Prandaj dhe unë e dua aq shumë Porsi drita e syve të mi Kur ndoshta do më lerë edhe pa gjumë Vetë unë do ta mbaj në krahë me dhimbshuri
Dua të këndoj Gjithë botën ta lajmëroj O miqtë e mi Më lindi një fëmijë
Unë e ëndërroj Mezi pres që ta shikoj Ta përkëdhel ta puth me dashuri
Dua të vallëzoj Gjithë boten unë ta përqafoj Trashëgimtari im jeton
Tralala, ma të lutmur ska Se mua mami po më thonë Me lulëzim edhe shkëlqim Edhe natyra po më uron
Liria e shqiptarit
Linde ti, për të qenë i lirë shqiptar, por jeta s'ish për ty një dhuratë, se mbi tokë kish gur shumë dhe pak bar.
Jo,s'mund të jetoje ti pa liri. Liria kënga e parë.
Lumenjtë kurrë s'ndalen duke rendur në det. As ti s'u ndale jo drejt lirisë drejt një kënge që ndezi rrufetë.
Ja tek rri o bir i trimërisë me ballin gjer tek retë.
(refren) Në shekuj ec' mes krismave, mes bresherisë së plumbave. I lidhur fort me tokën dhe me ëndrrën më të bukur, më të bardhë. --------------- (2 herë)
Mbi truallin tënd u mbështete në çdo gëzim e shqot' o shqiptar.
(Refreni)
Në shekuj ec'mes krismave.... ne çdo gëzim e shqote me kokën lart.
Dhe tani, afroma pak ballin shqiptar. Ja koha la këtu në çdo brazdë shumë gjurmë, eh c'gjurmë të arta janë.
Po pranverën ke ti sot në sy dyfek lidhurin me gjalm.
Lumenjtë kurrë s'ndalen duke rendur në det. As ti s'u ndale jo drejt lirisë drejt këngës që ndezi rrufetë.
Ja tek ri o bir i trimërisë me ballin gjer tek retë.
(Refreni)
Lemza
O ra zilja më nisi frika Msusi hyni në mësim Por plot shqet'sim e ankth e prita Kur ai thirri emrin tim
Unë asnjë fjalë s'kisha mësuar Se mbrëmë në takim isha me ty Po nisi lemza e bekuar Në d'rrasë të zez një halë në sy
(refren) Ohoho mos më ngacmo Ohoho se më mundon Tralalala ...
Ç'më kujton kaq shpesh mor djalë Lemz or lemz më ler të qetë Është turp i madh kur s'di një fjalë Edhe lemza kisha mbet
M' ler moj lemzë se mbarova Çdo mësim unë do mësoj Po të jap fjalën po kalova Në takim më shpesh do shkoj
(Refreni dy herë)
Por lermë moj lemzë se mbarova Çdo mësim unë do mësoj Po të jap fjalën po kalova Në takim më shpesh do shkoj
Në takim më shpesh do shkoj Në takim më shpesh do shkoj
Per Arberine
Në breg pulëbardhat çajnë fluturim si kënga jonë plot mall. Këndojmë nga larg me dashuri, moj Arbëri.
Të parët tanë me brengë të lanë, sa kohë më nuk të panë. por sot si lule më je ti, moj Shqipëri.
Valët e detit shkumbojnë plot dallgë, bashkë me shokët në breg kemi dalë. Sa kemi mall s'ka deti valë, o, moj e bukur Arbëri.
Shikojmë nga larg, mendojmë për ty, o, moj e bukur Shqipëri.
Përtej ne degë, ti rrënjë matanë, mes deti me stuhi. Shkuan kaq mote, degët s'u thanë, moj Arbëri!
Kjo kënga jonë, për ty përherë na djeg si zjarr në gji. Tek zjarri yt ne jemi përjetë, moj Shqipëri!
Valët e detit shkumbojnë plot dallgë, bashkë me shokët në breg kemi dalë. Sa kemi mall s'ka deti valë, o, moj e bukur Arbëri.
Shikojmë nga larg, mendojmë për ty, o, moj e bukur Shqipëri.
Sa kemi mall, s'ka deti valë, o, moj e bukur Arbëri!
Shikojmë nga larg...! Mendojmë për ty...! O, moj e bukur Shqipëri. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 4:22 pm | |
| Ritmi i Rruges
Tash un jam Big Xig Ne kete kend ku po mendoj Me nje vemendje fantastike Veq per ju tani kujtoj Pse jeni kaq te bukura une spo e kuptoj Veq mami yt e din sa zor te konstruktoi Mos ta harroj edhe babin qe e ki shmeker Me mercedes 500 edhe paret n'kofer Mobilin si tull Erikson 628 Ti je femer shume e mire Per nje drejtim ne krevet Jo jo un s'pajtohem me mendimin tend Femra s'duhet maltretuar Veq ne te njejtin kend Egzistojn shume fekondime ne te njejtin fajll Une preferoj ne emitimin doggy style Kjo eshte loja me e mire ne rruge per sex Me goma te preferuara me emrin gjurex
Ref: COME ONE COME ONE BIQIZ BIQIZ DANCE WITH ME I WANT TO FUCK YOU AND YOU MUST TO FUCK WITH ME
Keshtu fillon procedura deri ne mes te lojes Ne ate kohe kur goja i perkulet gojes Po e verteta eshte kjo ne menyre eksplicite Kur tregohet sistemi per nje lavire gengsta shite Varianta vazhdon per shume ksi qika tjera Some fuck every night ti plotsojn tri deshira Nje per nalt e shume tjera deri ne tresh Ndodh edhe virgjinitetin ta jep ne dore kesh Neper trojet tona egzistojn shume lavire Shume bukuroshe e shume me fuck stile Kete se kem tradit nga ky vend ku na rriti Per ate edhe kendohet Prishtina Fucking City
Ref: COME ONE COME ONE BIQIZ BIQIZ DANCE WITH ME I WANT TO FUCK YOU AND YOU MUST TO FUCK WITH ME
Hajdeni, hajdeni tash qika se per juve ne jeojme Per juve sonte tere naten ne mes te dy kembeve e qojm Krejt east side ne Gjilan, ne Prishtine e n'Podujev Per lavire moderne tash s'jem tu hjek I kemi pas edhe qikat ne format komplet Me brusfalltera te zi dhe me mercedeska teget Krejt ka qen n'rregul deri ne ditet e sotme Deri atehere kur bari i gjelbert ketu mbretronte Te ikim nga ngjarja per dy legjenda ne mercedes Ne maje te Germise nje Kadillak i shendrrum ne sex Ghetto G play in Pussy Big Xig Fucking Ass Fundit po i afrohem deri ne mengjes E tash erdhi fundi ne te njejten porosi COME ONE, COME ONE, BITCHIZ ,BITCHIZ DANCE WITH ME
Ref: COME ONE COME ONE BIQIZ BIQIZ DANCE WITH ME I WANT TO FUCK YOU AND YOU MUST TO FUCK WITH ME | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 4:25 pm | |
| Në moshën e dashurisë (Irma Libohova)
Moshë për dashuri S'kishim atëhere Se unë e ti ishim dy fëmijë Të lumturuar, si askush mbi dhe. Atë çast mbi ne një zog fluturoi -Do ta kap- më the në dorën tënde t'i bëj unë fole. Ti, për mua, e di, e di, e di natën vonë, yjet që nga larg zbrisnje ti mbi tokë
As fëmijë e as të rritur s'ishim ne Ndaj s'e dinim, jo Ç'ish kjo ndjenjë që herë na lidhte herë na ndante Si një lojë ajo
Jo nuk e di, kjo moshë por një ditë tek ne afrohet mosha e rinisë çdo fjalë e jona vjen e bëhet poezi vjen një ditë si pa kuptuar unë e ti të dashuruar Pa ty botën s'e kuptoj Je det i thellë pa fund, pa fund, o dashuri
Jo jo s'e di S'e di se si afrohet mosha e rinisë çdo fjalë e jona bëhet këngë e poezi Vjen një ditë si pa kuptuar unë dhe ti të dashuruar Pa ty botën s'e kuptoj Je det i thellë pa pund pa fund je ti
Ty s'të ndaj nga vetja o (e)i dashur Pranë të kam gjithmonë S'e kuptoj kur jemi të dy larg Kush nga ne ngurron
Jo nuk e di kjo moshë........
Jo jo s'e di , s'e di se si | |
| | | anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Blero ft. Shpat Kasapi - Falma Mon Nov 05, 2007 10:20 pm | |
| Shpati......................................Blero
Kurr ne jet nuk kam besu Esht e rend per ta kuptuu Me erdhi paprituur Nje tradheti qe e kam prit Nga te gjith por jo nga tiii Si munde o shooku im
...............................................Un e di qe kam gabu ...............................................Prekja saj me ka hutuuu ...............................................Nuk di, nuk di qka ndodhi ...............................................Sa shum tash un jam pendu ...............................................Veten shum e kam mallkuuu ...............................................E di qe esht von
...............................................Falmaa, falma ...............................................kam gabuuu ...............................................Nuk di qka te bej
...............................................Falmaa, falma ...............................................M’ka mashtruuu ...............................................E di qe esht von
Ti e di qe un e du E vetmja esht ajo per mu............(E di e di) Si mund te ndodhii Me rendesi esht qe je pendu Dhe gabimin e ke pranuu Sado qe me kee hidheru
...............................................Rastesisht ishte moment ...............................................Dhe kam mbetur pa komeeent ...............................................Falje kerkoj prap ...............................................Zemra ime kundershtoj ...............................................Prap se prap ajo mashtroooj ...............................................Sa keq veten e ndjej
...............................................Falmaa, falma ...............................................Kam gabuuu ...............................................Nuk di qka te bej
...............................................Falma, falma ...............................................M’ka mashtruuu ...............................................E di qe esht von
Kurr ne jet nuk kam besu Esht e rend per ta kuptuu Me erdhi paprituuur
...............................................Rastesisht ishte moment ...............................................Dhe kam mbetur pa komeeent ...............................................Nuk di nuk di qka ndodhi
...............................................2x ...............................................Falma, falma ...............................................Kam gabuuu ...............................................Nuk di qka te bej
...............................................Falma, falma ...............................................M’ka mashtruuu ...............................................E di qe esht von | |
| | | Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 10:27 pm | |
| Koburja e Ramadanit
Pret sulltani haber prej telit Maxhar Pashes e Prizerenit shpejt haberi i shkoi sulltanit prej kobures se Ramadanit: -Nuk ua lshojm’ ne kralve trojet na mallkojn’ fmija dhe vorret zakon t’paret na e kan’ lan’ bes’ t’pabesit mos me i dhan’! Mori Luma, me shum’ derte vajn’ per pushk’ e krypn per vete djemt’ e tu s’din ç’ka asht tuta qysh t’pret shpata, qysh t’vret pushka; gunat dimnit, plagt ne gjak i ka tha martina n’flake Moj Kosov’ lule dhe plage nji vit prush e nji vit flake Djeg’ e vra po kurr’ s’je tute S’e ke lan’ gjakun me t’hupe Qat’ kobure qe ra per ty Tan’ Shqipnia e ka per sy | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 10:29 pm | |
| KENGA E KAMBER LOSHIT
kamber losh o kamber sejdia o qou bre djal t'ka rrethu serbia po pisket o kamber sejdia delni shok o tu qershija o delni shok o tu qershija bini djem se u vra fazlija naqallniki o po qon fjale ti kamber o koke budalle o ai prefekti fjal o ka que kamber loshit e me u dorzue tri sereq o t'kem rathue me pase kraht o me fluturue e me pas kraht o me fluturue prej *vrelices* smunesh me pshtue kamber loshi o po qon fjale ty prefekt mos t'kofsha fale nuk t'bi n'dore edhe sa t'jom gjalle per pa m'vra mu *zjarrin n'qafe* po bo *mahxharri/xhanarri* o haj medet kane liftu tri dite e tri nete nja tri dite edhe kane liftue kamber loshi osht varrue shokve t'vet e nau ka kallxue qonu shoku ju n'mujshi me pshtue forte kamber o osht vorrue pune e madhe nuk muj vi me jue jon bo gati o shoket jone dale thrret kamberi o more murate e merre vlla o ket sahate merr sahatin merre kutin o merr sahatin merre kutin mo kamberi jo duhan nuk pine merr vlla cka ti kome dhone mo kamber jo ne gjyks spo i none jon bo gati o tone jone dale o don velika o me u kalle flake qyq e vetun ne kolib o nale kur e bon o zoti o sabahe naqallniki a pet po qon fjale o kamber forte koke budalle pse pe i merr edhe vllaznit n'qafe mu tash topat qi m'kane ardhe po du ushtrin me ta kalle flake o kalle flake more qitja timin kalle flake e qitja timin o sa t'jome gjalle s'ta japi dorzimin | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 11:34 pm | |
| E bukur simpatike je t'gjitha ti i ke plotesoma deshiren vetem 1 here miss te quajne ne shkolle e dime edhe ne nuk eshte kompliment po gje e vertete ty cdo kush te deshiron ty cdo kush te enderron
(Ref)
Vetem 5 minuta dhe jo me shume plotesoma deshiren te jesh me mua jeta kalon si nje lume i shpejte plotesoma deshiren ndonjehere i ndjeri-Agron Berisha
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 11:36 pm | |
| Dua detin te afroj, Dua naten ta largoj, Dua diten une te zgjoj, Dhe te them se egzistoj,
Dua naten ta rrembej, Dua henen ta genjej, Dua hijet t’i largoj, Dhe te them se egzistoj.
Do gjej nje fjale, Ta hedh ne leter, Botes se vjeter Do ti gjej nje emer tjeter.
Do gjej nje fjale
diku te mbetur, Nje shpirt I etur do ta zgjoj Boten e fjetur. A L K E T A
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 11:38 pm | |
| Të kërkoj të kërkoj e nuk të gjej në cdo vend ku këmba shkel ti askund askund nuk je të kërkoj si i cmendur të kërkoj nëpër botën që s'mbaron sa dhe fryma më ndalon Pse pse me torturon ktë natë pse thonë unë jam njeri pa fat Ti dhe njëherë po të kthehesh ti unë ja ku jam dhe njëherë të më duash prapë unë ja ku jam dhe një herë ti të jesh e imja ja ku jam parajsën të ta fal dhe njëherë të të mbaj në duar ja ku jam dhe njëherë të më bësh të vuaj ja ku jam dhe njëherë te më vrasësh mua ja ku jam dhe vdekja le t'më marrë
Më mungon zërin tëndë nuk e dëgjoj një mesazh në telefon shpirti im sa më mungon më mungon prekja jote me mungon trupi yt kur drithëron dhe një puthje që s'mbaron Pres pres të më vish ktë natë pres cdo njeri e ka një fat Ti dhe njëherë po të kthehesh ti unë ja ku jam dhe njëherë të më duash prapë unë ja ku jam dhe një herë ti të jesh e imja ja ku jam parajsën të ta fal dhe njëherë të të mbaj në duar ja ku jam dhe njëherë të më bësh të vuaj ja ku jam dhe njëherë te më vrasësh mua ja ku jam dhe vdekja le t'më marrë
ja, ja, ja ku jam, aj, ja, ja, ja, ja ku jam JA KU JAM..............(përsëritet 4 herë)
Pres pres të më vish ktë natë pres cdo njeri e ka një fat Ti dhe njëherë po të kthehesh ti unë ja ku jam dhe njëherë të më duash prapë unë ja ku jam dhe një herë ti të jesh e imja ja ku jam parajsën të ta fal dhe njëherë të të mbaj në duar ja ku jam dhe njëherë të më bësh të vuaj ja ku jam dhe njëherë te më vrasësh mua ja ku jam dhe vdekja le t'më marrë
Dhe njëherë po të kthehesh ti unë ja ku jam dhe njëherë të më duash prapë unë ja ku jam dhe një herë ti të jesh e imja ja ku jam parajsën të ta fal dhe njëherë të të mbaj në duar ja ku jam dhe njëherë të më bësh të vuaj ja ku jam dhe njëherë te më vrasësh mua ja ku jam dhe vdekja le t'më marrë ARDITI
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 11:39 pm | |
| Ketu s' do te jem, do jem larguar; Ne toke i tretur si te tjeret, Ne kafenene e preferuar Nuk do me shohin kamarieret.
Dhe neper udhet ku kam ecur, S'do ndihet kolla ime e thate, Mbi varrin tim do te rrije i heshtur Nje qiparis si murg i ngrate.
Ti do trishtohesh atehere, Se s'do me kesh ne dhome gjalle, Dhe, kur ne xham te fryje ere, Do qash me eren dalengadale.
Po kur te jesh merzitur shume. Ne raft te librave kerkome, Atje do te jem i fshehur une, Ne ndonje varg a ndonje shkronje
Mjafton qe librin pak ta heqesh Dhe une do zbres, do vij pas teje; Ti si dikur me mall do qeshesh, Si nje blerim pas nje rrekeje. serish ARDITI
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 11:42 pm | |
| Kjo nate po fle si ti atje me friken mbyllur larg gersheta hene do mbeten lart si fjale qe kur si thame dhe dita krahet do hap ngadal e zbrazet si kjo nat mengjeze dimri do ngrin me mall
sa zhurm ka sot ne letrat bosh qekur sto vin te ty si tinguj fjalesh te thena kot me humb perdit ne sy erdhi koha tani do ikim se djelli po agon kam marr mevete nje ark me endra plot
ref zgjohu pra e di qe prap dhe sot do lodhem zgjohu pra si zjarr qe digjet brenda do ngrihem lart aq lart sa ti te mos me shohesh do ngrihem lart mbi floket qe sti ndjeva prap
asgje spo ndodh pasqyrat bosh perplasen dhe ste gjejn ty si tinguj fjalesh te thena kot me humb petdit ne sy erdhi koha tani do ikim se djelli po agon kjo ark me endra gjith detin po humb sot ref zgjohu pra... ALTINI | |
| | | meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Nov 05, 2007 11:52 pm | |
| Elita 5-Simfonia e Detit
Mjegullojne ngadale kujtimet e mia, dal prane detit dhe me mbyt vetmia me kitare ne duar bej dy-tri fjale me kaltrine e detit du per t´u cmalle
qaj prane detit mbi ate breg deti e hap zemren edhe ai flet: Shihe ti o mik k´te zemren time edhe une i kam po ato mjerime!
jo s´u be e imja,ajo s´u be kurre zemra her rrin,her digjet furre asgje ska mbetur me ne jeten time vec dashurise se humbur dhe ato kujtime | |
| | | shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 12:06 am | |
| DEL BILBILI PREJ KAFAZIT Shkon e bjen një mal me borë si mos digjem vajzo n´kajde t´gazit nuk e la pa t´shti në dorë hej,hej,ja ma hater ja me zor.
Ty moj çikë,o të raftë një pikë ban rahmet seu´m ke arshik me rahmet,çiko as po banë sytë e zi,ti me mi dhanë
hajde djalo,more djali i ri ti jep dada sytë e zi Aman djalë,oh po t´bajë rigjanë mos mem lanë ndokund nishan jam e re nana m´qorton hej,hej,jam e re nana um qorton. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 12:14 am | |
| E MIRË BOLL ÇIKO N´STOM TË LAMES Tri okë vjam çiko n´zog të kames tri okë vjam çiko nát kaçik çikë lum dada ku je rritë n´bjeshkë t´Rugovës nát qarrishtë me qoban i kam rujtun dhitë gjithë me ta jam gagjumitë shtatë mu bajshin të bijt e thiut rrasë me rrasë luajshim cic-mic ardhshin msitet mem lypë perditë babes tem i plaqin dy sytë thojke qika hala su rritë 20 vjet kuko beqaricë veq kish qejf me ja ruajt dhitë tana dhitë babo t´dalshin fare nuk t´rri gjithë rrogtareshë pa pare. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 12:20 am | |
| BOLL E MIRË QË DEL TE KROJT Dertin tan ty ta kajshin zojt o ta kajshin zojt e malit spo ja din dertin jaranit nuk ja dita une e ngrata pa jaran qysh kalohet nata? Nuk ja dita une e mjera pajaran qysh kallohet vera? Unë u dogja si digjet tlyni se kam ditë,kurrë qysh luhet syni unë u poqa,si piqet petlla se kam ditë kurrë qysh luhet vetlla unë u poqa si piqet molla se kam ditë kurrë qysh luhet loja Pasha atë vlla që e kam te stani sot e dita qka ashtë jarani. | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:17 am | |
| O moj e mira, o kaplushkuqe
O moj e mira, o kaplushkuqe kallxo ditën kur t'bahesh nuse
kallxo ditën kur t'bajsh me shkue o ni par meze, me mi rue
ni pare meze, me mi rue oh kur t'm'bjen mend kush mi ka cue
kur t'm'bjen mend kush mi ka dhanë vendi vend, jo nuk ka mem zane
mos t' zafte ty djalë vendi vende msyja i nate e hajde me neje
msyja i nate o si mysafir n'der te oborrit nisja e thirre
ata e kanë nja zanat te mirë oh cou moj nuse dikush po thirre
kuku nane o qysh me korite o na ka ardh ma i miri mike
na ka ardh ma i miri mike i kem zanat i marrin n'gryke
i kem zanat i marrim n'gryke t'shtrengon dada me bylyzyke
t'shtërngon dada me bylyzyke rruza e cingla, o ti qes mi gjykse | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:19 am | |
| Disa këngë nga Sabri Fejzullahu Do ta kemi Shqipërnë
Do ta kemi Shqipërinë, Kur të bie në dashuri, Një vajzushë nga Vlora, Djaloshi nga Bajgora.
Do ta kemi Shqipërinë, kur të marr nuse në Janinë, një i lindur në Koplik të punojë në Kacanik.
Do ta kemi Shqipërinë, kur n’Ulqin, Preshevë dhe Smokthinë cuna e cupa shqipëtare, të nxënë nga një abetare.
Do ta kemi Shqipërinë, kur n'Durres, Struge e Cameri, të nisemi me veturë, të pimë kafe për maturë
Do ta kemi Shqipërnë, kur nga jug e nga veri, do të shkojmi rend e rend, në një shfaqje a gazmend.
Dhe kur t’luajm po ato valle, dhe të kemi po ato halle, me një gjak e shpirt të ri do të jemi Shqipëri. | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:21 am | |
| Shiu në Prishtinë A të kujtohet natë e parë Shi kur binte në Prishtinë Une dhe ti si dy këngtar Përshpërisnim për dashurin.
Une të doja ti më doje lugut gjelbërt te Gërmis Yjt mi qill na bënin roje E lisat gjelbronin prej lakmise.
S'harrohet dot ngrohtsi e parë Kur pranvera ishte në Prishitnë Une e ti si dy këntare Thurnim vargje për dashuri.
S'harrohet dot ngrohtsi e parë Kur pranvera ishte në Prishitnë Une e ti si dy këntare Thurnim vargje për dashuri.
A të kujtohet natë e parë Shi kur binte në Prishtinë Une dhe ti si dy këngtar Përshpërisnim për dashurin heyy
Une të doja ti me doje lugut gjelbërt të Gërmis Yjt mi qille na bënin roje E lisat gjelbronin prej lakmise
S'harrohet dot ngrohtsi e parë Kur pranvera ishte në Prishitnë Une e ti si dy këntare Thurnim vargje për dashuri hejjj Në Prishtinë, në Prishtinë ...... | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:23 am | |
| MERRMA SHIUN E PRISHTINËS
Merrma shiun e Prishtines, Pika pika mbushe n'gote Ma dergo me lotin tend Ta pij large diku ne bote
N'kte qytet, ku shpesh bjen shi Si ta kthej serish nje vere Kur te laget floku e faqja Gushes sate ti marre ere
Pika e lotit te ra ne faqe Dhembja jote, me dhimbi mua Ku kam dhene dhimbjet e mija morra n'gjokes dhimbjet e tua
Hapi krahet shpirti im Fluturo o mbi kujtime S'pas kam dite, qfare bukurije pas kam pase ne doren time S'pas kam dite, qfare bukurije pas kam pase ne doren time
Merrma shiun e Prishtines, Pika pika mbushe n'gote Ma dergo me lotin tend Ta pij large diku ne bote
N'kte qytet, ku shpesh bjen shi Si ta kthej serish nje vere Kur te laget floku e faqja Gushes sate ti marre ere
Hapi krahet shpirti im Fluturo o mbi kujtime S'pas kam dite, qfare bukurije pas kam pase ne doren time S'pas kam dite, qfare bukurije pas kam pase ne doren time | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:26 am | |
| MOS U NXITO, MOS U GABO
Në tren përballë u njoha me një djalë, Shkëmbyem çiltër unë me të disa fjalë, Po kur u ndamë të dy në stacion, Ai dorën mua fort seç ma shtrëngon
S’kaluan shumë, vetëm disa ditë, S’kujtoj as emrin, i harrova dhe sytë, Në rrugë befas djali më takon, Si për çudi, më thotë se më dashuron Ç’është kjo dashuri!
Mos u nxito, mos u gabo Ti zemrën time mos e kërko Mos u zemro, unë ty s’të mbaj mëri Por do të flas përherë me çiltërsi
Kur njeh një vajzë, që ngrohtë ty të flet Të buzëqesh, të respekton, Nuk është e thënë se ajo të dashuron
Të lutem djalë, mos më keqkupto S’jam mëndjelehtë, këtë ti mos e harro Mirësjelljen ruaj unë me çdo njeri Si djalë a vajzë, të rritur dhe fëmijë
Nëse diku të shoh unë përsëri, Çdo iluzion nga mendja hiqe ti, Sepse mirësjellja s’është dashuri, Le ta mësojë, ai që nuk e di Ai që nuk e di
Mos u nxito, mos u gabo Ti zemrën time, mos e kërko. | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:30 am | |
| O ISHA VETËM TUJ MENDU
O isha vetëm tuj mendu Trëndafilat paskan çelë. Bilbilat janë tuj këndu, edhe hana sapo del.
Un mendoj vetëm për ty, Qysh atë ditë që të kam pa, Fytyra jote më rri ndër sy Kurr prej teje s'kam të nda.
Veç më ndaft ai varr i shkretë, Dhe u mbyllsha në dhe të zi, Gjersa të jem unë në këtë jetë, Nuk e ndrroj këtë dashuri. | |
| | | Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 06, 2007 1:47 am | |
| ELITA 5
Harroje vetmine
nëse sonte ndihesh vetëm dhe ke frikë te shofish endrra shuaj dritën ndize zemren do t'me gjesh mua brenda
nëse sonte ndihesh vetëm dhe ke frikë te shofish endrra shuaj dritën ndize zemren do t'me gjesh mua brenda
te lindi kenga e dashurisë qe kurrë për ty sdo t'këtë mbarim kjo do perjete mbetet kujtim
me ty asgjë nuk do t'ndroj vet me fal dot mua çdo vajzë tjetër qe takoj m'bën me tepër te te dua
me ty asgjë nuk do t'ndroj vet me fal dot mua çdo vajzë tjetër qe takoj m'bën me tepër te te dua
te lindi kenga e dashurisë qe kurrë për ty sdo t'këtë mbarim kjo do perjete mbetet kujtim
kjooooooo për jeteeeee.. mbetet kujtiiiiiiiiiim.. iiiiiiiiiimmmmmmmm | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
| | | | Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |