| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:09 pm | |
| C 'ka ky lumi qe ut'rin' C 'ka ky lumi qe ut'rin,ut'rin-e Po qan dertet e sevdase O-Pret beharin te na vije T'lahen djemt' e kasabase O 'lahen djemt' e kasabase Te Gorices, te Kalase. Psheretiva, doli ake, o ake Tymi vajti gjer ne qiell O ne zemer c'mu hap nje plage C'ke o shpirt, shpirt-o qe nuk del. Se c'u err-o, u be nate, o nate S'kemi ku ta veme hordhine(miqesine) Po edhe hena ne mos dalte Drite kemi bukurine. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:11 pm | |
| C 'u mbush mali plot me rrush C 'u mbush mali plot me rrush D Em Em G Plot me rrush D Em E thote neneja jane krushq Jane krushq E ne jane krushq te dalin o G D Em D Syzezen le ta marrin o D Em D Em C 'u mbush mali plot me dardhe Plot me dardhe E thote neneja jane beqare Jane beqare E ne jane beqare te dalin o Syzezen le ta marrin o C 'u mbush mali plot me q Plot me q E thote neneja jane miq, Jane miq E ne jane miq te dalin o Syzezen le ta marrin o Dhe syzeza qan me lot Qan me lot Kam babane s'e le dot S'e le dot Le babane ne shilte Hajde syzeze me ne | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:12 pm | |
| C upe e vogel vogelushe C upe, D Em vogel vogelushe D D D D Priti moj ballukete D D A Em Aman njera ane e moj ballukes Ta ka sghur syrin-e Goja, jote vogelushe cfare ka qe me mban inat Apo cte kam bere moj vogelushe U po ky i ziu hall Del me-e, dite moj vogelushe Dhe me kshehesh moj me nate Aman jeten time vogelushe Po e deshe do ta fal | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:16 pm | |
| Dasma e malesorit C 'fare ka lodra, gjemojne malet, C C C Dm gezon malesia shend e vere, Dm Dm Dm C edhe gezimi sot nuk ndalet, C C G C dasem e madhe si perhere. Am Am G Am Am Am G Am Am Am G Am Hej, hej hej! C C Am Am Po martohet malesori, C Am C Dm cobaneshen mori, Dm Dm Dm C ciken e bukur bel'n e holle, C C G C si shqipponja n'mal me bore. Am Am G Am Po bien fyelli, ciftelia, kendon rapsodi me sharki, edhe gezimi sonte s'ndalet, dasem e madhe ne malesi. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:17 pm | |
| Dallendyshe vogel-o Epo dallandyshe vogel moj dale, dale Epo dallandyshe vogel moj dale, dale Epo do te mare per nuse moj dale, dale Epo pritem sa te rritem moj dale, dale Epo te benem sa shoqet moj dale, dale Epo sa gjirokastritet moj dale, dale Sa ato puntoret moj dale, dale | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:18 pm | |
| Dil moj vashe njehere n'carshi Hej hej, dil moj vashe njehere n'carshi Dil n'carshi moj bukuri Hej hej, oh mor djale, o djal i ri A je kan naihere n'carshi? A ke pa gajtan me sy? Une gajtanin e kam pa M'vetllat tua m'asht pernga C ova doren me e perla Gajtanxhia nuk me la e n'hall o kam ra Gajtanxhia nuk me la e n'hall o kam ra Hej hej, dil moj vashe njehere n'carshi Dil n'carshi moj bukuri Hej hej, oh mor djale, o djal i ri A je kan naihere n'carshi? A ke pa lxhan me sy? Une lxhanin e kam pa M'syte tu m'u ka pernga C ova doren me e perla Filxhanxhia nuk me la e n'hall o kam ra Filxhanxhia nuk me la e n'hall o kam ra Hej hej, dil moj vashe njehere n'carshi Dil n'carshi moj bukuri Hej hej, oh mor djale, o djal i ri A je kan naihere n'carshi? A ke pa kuti me sy? | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:19 pm | |
| Vazhdim: Une kutine o e kam pa M'gojen tande m'ka pernga C ova doren me e perla Kutixhia nuk me la e n'hall o kam ra Kutixhia nuk me la e n'hall o kam ra Hej hej, dil moj vashe njehere n'carshi Dil n'carshi moj bukuri Hej hej, oh mor djale, o djal i ri A je kan naihere n'carshi? A ke pa molla me sy? Une mollat i kam pa M'faqet tua m'jane pernga C ova doren me i perla Mollaxhia nuk me la e n'hall o kam ra Mollaxhia nuk me la e n'hall o kam ra | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Jul 17, 2012 1:20 pm | |
| Do marr ciftene Do marr ciften do dal per gjah, jaman shoko, jaman aman. E ciftene me gjithe zagar, jaman shoko, jaman aman. E cu ngjita siper ne mal jaman shoko, jaman aman. E pashe nja dy te bukura Jaman shoko, jaman aman. E cila te pelqen mor djale jaman shoko, jaman aman. E ajo mes keputura, jaman shoko, jaman aman E ajo me e bukura jaman shoko, jaman ama | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Jul 18, 2012 3:13 am | |
| Edhe guret e sokakut Edhe guret e soka-sokakut G G Am D (capo 2) Per ty bajne isharet G C D G Oh haj haj haj lule zambakut G Am Am G Kur me shkon sokakut G D D G Ashikut o me goje si et D C D Am Edhe faqja tu be grope moj grope Si paraje e orinjt O ashikut c'i derdhen lote Nga sevda e bukurise C 'ka ky lumi qe nuk ndrin, nuk ndrin Qan hallet e sevdas O pret beharin qe te vije T'lajne syte gocat e kasabase. Psheretiva doli a-o ake Tymi va-ajti gjer ne qiell O ne zemer c'mu hap nje plage C'ke o shpirt-irto qe s'me et C'u ngrys dita erdhi na-o nata S'kemi ku-u ta veme miqesine Po edhe hena ne mos dalte Drite ke-emi bukurine. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Jul 18, 2012 3:14 am | |
| E humba zemren Muzika: Arbereshe Sa here qe ndjehem une i vetmuar Ne udhekryq me shfaqesh ti Me oke te fshihet Gjysme e fytyres Si dielli i veres nen rete gri Nen rete gri endje e thelle Dhimbje e bute dhe fshehtesi Nuk e kuptoj si e humba zemren Ne nje reklame ku ndodhesh ti. Neteve me drita ti je e huaj Drita e henes te ben te lehte Ti ke nje bringe por nuk ma thua Ne syte e kalter e mban te fshehte. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Jul 18, 2012 3:15 am | |
| E imja je Faqe me faqe, buze me buze G G Em Em Ngjitur pas vetes te mbaj G G D D Faqet e tua jane timet Am Am Am G E gjitha e imja je Am D D Em Faqe me faqe, buze me buze Asgje mbi dhe nuk na ndan Buzet e tua jane timet E gjitha e imja je Buzet e tua jane timet D D G G E gjitha e imja je D D G G Dhe ne krah te shtrengoj Am Am Am Am Dhe ne gji te pushtoj G G G G Kur ti dridhesh D D Me zjarr te mbuloj D Em Buzet e tua jane timet E gjitha e imja je Te marr faqen ne pellemb Sete le puthje pa dhene Dhe sa here qe te puth Mua me dhemb | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Jul 18, 2012 3:17 am | |
| Ethet me mundojne Ethet me mundojne detyrohem te tregoj Se nje thike ne zemren time eshte ngulur S'eshte prej metali me e mprehte se ajo eshte thike e dashurise se tradhetuar Oh ?'ka lindur nena Nje vashe ashtu si ty Qe s'di ?do te thote ?'eshte fjala dashuri Ti do te marresh rrugen tende Dhe do te mbjellesh dite plot merzi Ti te parishurave mos u merr mendjen Ti te bukurabve mos u bej magji Ti e di se jemi larg e larg te dy Mos ki frike se erdha nuk kaloj per ty C 'mi perdhridhje nazkat ?? Kam nje tjeter vajze ty s'te dashuroj | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
|
| |
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|