| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:02 am | |
| Këmbëzbathur eja ----------------------------- Moj drenushë Nuk mundet askush Ti ndal, fjalët e hallkut Fjalët i merr era Ti mos ju beso
Moj drenushë Unë po digjem prush Po të pres te parku Ti mos u vono
Nuk ka gëzof që ngrohë Shpirtin tim të ftohtë Nuk ka shi që e lagë Buzën time të etur
Për inat dilë moj në këtë natë Lëshoj flokët Këmbzbathur eja Zbuloje pakë Shtratin tëndë të gjatë
Le t´digjet dynjaja Le t´bëhet hataja Pse ta fshehim dashurinë Nga njerzit smirëzi Që t´dashurojnë nuk dinë. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:03 am | |
| Lulebore --------- Tuj shetitur n'mal e n'koder, tuj prek lulet t'gjith me dore, vec n'nji kopsht ma t'bukurin n'Shkoder, ty te gjeta lulebore.
Je e vogel por e plote, ty t'kerkoj un tash sa mot, tash sa mot un ty t'kerkoj, vi me ty jeten ta coj, Eja, eja lulebore, se me ty do thur kunor. Eja, eja lulebore, se me ty do thur kunor.
Pash ma t'bukren stine t'pranveres pash ma t'bukrin tranofil mos ja hap ti ma kujt deren, se per mu vetem ke çil. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:04 am | |
| Lulja e bacit ----------------------------------- Lulja e bacit? - O ho-ja. A t'vi sonte? - N'dash valla. Folin burrat!- Jo besa. Edhe n'folshin, ani shka? Se kur t'jen' sahati nandë, Qat-her' jan' burrat n'gjum t'randë; Se kur t'jen' sahati tetë, At-herë jo, se jan' n'gjum të letë! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:05 am | |
| Lumja motra shumë jam gzue -------------------------------- Na u ba vllau me martue; Pa e martue s'do ta lamë, Për tri ditë nuse do t'i zamë, Mos shkoft' java as tri ditja, Për Enverin na ardht myzhdja. Mua shkoft' mueji as mos shkoft' java, Për Enverin na ardhtë fjala. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:06 am | |
| Maraku i shkrete ------------------ Kur kalon rrugen me naze si lule zambak nalu pak e hidhma synin se kam zane marak kur kalon rruges time e me pershendet, m'i fal jetes kaq gezime, je dashnia vete.
Ky marak, maraku i shkrete nuk ma len zemren e qete dashunine qe kam per ty nuk e ndrroj per keta dy sy
Une e di cfare ke ne zemer ma thone ata sy. Lule je, lule ke emrin, lumi une per ty kur kalon ti rruges sime e me pershendet, mi fal jetes kaq gezime, je dashnia vete
Ky marak, maraku i shkrete nuk ma len zemren e qete dashunine qe kam per ty nuk e ndrroj per keta dy sy | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:07 am | |
| Me dashje të harrova --------------------- Të kam dashur sikur buza fjalet Me zili si lulja lulen vështrova Të kam puthur siç mund të puthen zjarret Por një ditë me dashje të harrova
Cila zemrër nuk e njohu ndarjen Në rini a ndoshta dtëve të stërvona Dhe pendim era ja çon valëve Në një det ku mbyten puthjet tona
Ref: Shpesh pendimi si litar Më shtrëngon e nuk më mbytë Rrojmë largë si magjistar Në harrimin tonë magjik Jo nuk ishte faji yt Jo nuk ishte faji im Prandaj njerëzit te kjo botë Thonë se faji është jetim | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:08 am | |
| Moj Shqipnji mos thuj marova ---------------------------- Ani moj Shqipnji Mos thuj marova Se djemtë tu Hala janë gjallë
O n´kam, janë que More krejt Kosova E bajnë luftën Ball për ball
Ishin vitet, ma të vështira More me njëmijë e nanqind e dhjetë O n´Kosovë egërsira Donte me zhdukë çdo bimë mbi dhé
Se n´Prishtinë, aty pikë së pari Krisi topi me stuhie Gjaku i shqiptarit ra në tokë Me mbijë përsëri | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:09 am | |
| Moj e mira qi del n'at kodër ----------------------------------- Moj e mira qi del n'at kodër Po t'thonë shoqet: - Pak e vogël! - S'jam e vogël, po jam taman. Matmi vithet sa t'gjana i kam, Nash me kuti, nash me pllamë. Shka t'lash mangu si kesh e vogël, T'i lash barrt pa i çue n'Shkodër? | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:11 am | |
| Vetem Ty Te Dua !!! ------------------------ A i sheh djal,kta dy sy qe t'shikojne te te shohin vetem ty A i sheh djal kta dy sy qe ti kam fal,fal ti kam veq ty E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du....
Eh sa kush mu m'ka lakmu por shtatin tim veq ty ta kam dhuru Eh sa kujt endrrat ja kam prish veq per ty,kta duhet ti ta dish E sa kush syt mi ka lakmu, po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje tjeter nese du E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du.. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 2:12 am | |
| Vetem Ty Te Dua !!! ------------------------ A i sheh djal,kta dy sy qe t'shikojne te te shohin vetem ty A i sheh djal kta dy sy qe ti kam fal,fal ti kam veq ty E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du....
Eh sa kush mu m'ka lakmu por shtatin tim veq ty ta kam dhuru Eh sa kujt endrrat ja kam prish veq per ty,kta duhet ti ta dish E sa kush syt mi ka lakmu, po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje tjeter nese du E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du.. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Aug 16, 2008 11:09 pm | |
| Rrapsodi NAZIF RRAHMAN PËRLEPNICA N’ Përlepnicën legjendare, Në familjen atdhetare, Lindë e rritë Nazif Rrahmani, Trim për pushkë, kundër dushmani! Nazif trimi i Përlepnicës, Shumë luftoi në Luftë të Kikës, N’ Velegllavë, Ush, Bujanoc – Bombahedhës – nuk kishte shoq! N’ Gjyrishec e në Novak, N’ shumë katunde në Gollak, Mbrojnë kufijtë Shqipnisë Etnike – T’ mos shkelë knej kamba anmike ! Nazif trimi, ai luftëtarë, Bombahedhës i dorës s’ parë, Shumë çetnikë, n’ Kikë shpartalloi, Shumë armët jav konfiskoj!... N’ Belegllavë , në Ush e n’ Kikë, Ushtrinë serbe e kanë koritë... N’ Bujanoc e në Gjilan, N’ lufta t’ mbrojtjes për vatan... Me shumë shokë, Nazif Rrahmani, Nji Kuvend , nji ditë e bani – Eni vllazën t’ i biem Gjilanit, Mos ta lamë n’ dorë t’ serbijanit!"... Mulla Idrizi, ai prijatar , Kish Nazifin, dorë të parë, E urdhnoi t’ shkojë n’ Përlepnicë – Ta formojë nji Shtab t’ Ushtrisë! Shtab Ushtrie Vullnetare, Që ta gjejë nji odë shqiptare! Shtab Ushtrie n’ rreth t’ Gjilanit – Ishte oda e Zenel Osmanit! N’ Përlepnicë, n’ këtë Shtab të Parë, Vijnë shumë trima vullnetarë, Garda e rojës ishte formue, Krejt atë Shtab me e sigurue! Komandant në gardë të rojes – Nazif Rrahmani do të emnohet! Më datën 20 Dhjetor, Një Vendim në Shtab u mor – Vullnetar edhe eprorë, Më 23 Dhjetor, Të shtunën , para sabahit – Me ushtri me i ra Gjilanit! Ditë e shtune , n’ ora gjashtë, Fuqi Zoti, ne na dhashtë, Në Gjilan kemi me hy – N’ luftë me shkije sy me sy! Ndër shumë trima vullnetarë – N’ kamë u ngrit Nazifi i parë, Para Shtabit dhe Flamurit - Dha betim me fjalë të burrit: "Pasha Zotin , që m’ dha shpirt, Pasha nanën, që m’ dha gjitë, Pasha djepin , që m’ ka rritë, Pasha bukë e pasha kripë, Pasha krojet, ku jam flladitë, Pasha diell e pasha dritë, Pasha tokën Nanë Shqipni, Pasha Flamurin Kuqezi, Unë ma i pari kam me shkue, Bombat OZNES , me ja gjue, Edhe burgun me shkatrrue – Krejt vllazninë kam me i lirue!"... Siç e flet – e banë shqiptari, Ditë e shtune – ditë pazari, Gjithë Gjilani dhe shqiptarët – Do t’ i presin vullnetarët! Nazif trimi, ai burrë me namë, Armatoset deri n’ dhamë, N’ krah e qiti nji çekan, Dhe u nisën për Gjilan. Me shumë shokë, pa nji pa dy – Si drangoj n’ Gjilan kanë hy, Shpejt i nxor bombat e dorës Dhe ja qiti flakën OZNES! Dyert e burgut ren me ren, Me çekiç , tana po i then. Po i liron shqiptarët e ngratë – Ishin kanë tridhet’ e shtatë!... Luftë të rreptë po banë n’ sabah, E kish marrë nji plagë në krah!... N’ ora dhetë – për katër orë – Krejt Gjilanin e morën n’ dorë!... Nji plagë t’ randë , Nazifi e kish marrë, Ishte nisë kah Dheu i Bardhë, Me lypë vend për me u strehue, Edhe plagën me e shërue! Tej n’ Ponesh, qashtu ka dalë – Kërkush ndihmë nuk i ka dalë?! N’ nji mulli , n’ Ponesh ka ra – Aty, shkijet e kanë vra!... Demir KRASNIQI | |
|
| |
Arta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 760 Registration date : 06/09/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Aug 19, 2008 6:22 pm | |
| Kur bashkon hana dy nana Sa herë qiellin e Kosovës nis me ndriçu hana në një rrugë pranë dyerve të vjetra kuvendojnë dy nana një hall i paska bashkue në atë rrugë të shkretë pyesin njana-tjetrën djemtë ku na kanë mbetë. Bi me fjetë moj motër o e s'kam gjumë e mjera natë për natë po pres mos po troket dera djemtë në shpi nuk po na i kthen as dimri as vera o loti pikon hana ndriçon e nata po shkon . Shpesh e pyes hanën moj motër dritë që është tuj m'ba djalin tim moj hanë e bukur a mos ma ke pa edhe unë si ti e mjera tash e vetme jam njanin ma muer lufta tjetrin s'di ku e kam . Bi me fjet moj motër o e s'kam gjumë e mjera natë për natë po pres mos po troket dera djemtë në shpi nuk po na i kthen as dimri as vera o loti pikon hana ndriçon e nata po shkon . Remzije Osmani | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Sep 02, 2008 7:45 pm | |
| ÇYFTELI MOJ BOTË MIZORE Të rinjët tanë t´kanë lanë pas dore janë mbledhë n´grupe n´shumë shoqni melos t´huaj shumë janë hy ty s´po dojnë me t´pa me sy. Bashibuzuk e shumë rokera bajnë poterë si n´disajzera Pijnë raki,skuqen mërdhezen nuk dojnë tjetër pos anglezen Me za lorze,me za zhabe kultivojnë muzikë arabe një grup tjetër prej kesaj ane këndojnë shqip,kangë indiane Do beqarë atje nga Shkupi këndojnë shqip n´melos maxhupi Menagjer do gushë pëllumba deri dje kanë shitë tullumba dialektin Tetovar këndojnë shqip n´melos bullgar N´Kumanovë për marshallah thonë unë jam kyqyk Ymrah k´ndojnë gazela pa pengesa Ibrahima-Taklisesa! Vajzat n´rrugë kur i takojnë Sapo emrin túa mësojnë menjëherë kengen ja u kushtojnë n´kasetë emrin ja u këndojnë. Prej Kërqove n´Suharekë k´nohet shqip n´melosin grek Shumë motra rrijnë tue qëndisë vargjet shqip,kangë t´Shumadisë. Këngët tona i mori lumi na i përfshiu kiçi dhe shundi k´shtu na humbi ne folklori që shumëkush lakmi na e mori. Karierë për me fitue n´melos t´huaj duhet me k´nue me tekste që t´mbushin vrerë me melos që t´shtynë me vjellë! Përkthejnë kangë tármiqëve tanë Që na mbajtën gjëthmonë nën kambë T´huajve u knojnë me simpati humbin tërë këtë begati landë tosknishte,landë gegërishte nórientale e italishte stili i huaj,gjuha angleze ju ka ba ushqim për meze. Hajmedet për këngët tona Çka na i gjet në trojet tona hajmedet për çyftelitë që më n´dorë si marrin t´rinjtë. Demir Krasniqi | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Sep 02, 2008 9:58 pm | |
| (hymni im) Ardit Gjebrea Kur të jesh mërzitur shum
Këtu s`do t`jem , do jem larguar Ne tok i tretur si te tjerët Ne kafenene e preferuar Nuk do me shohin me kamarieret.
Dhe nëpër udhet ku kam ecur , S`do ndihet kolla ime e thate Mbi varrin tim do të rrije i heshtur Një qiparis , si murg i ngrate
Ti do trishtohesh atëherë Se s`do me kesh ne dhome gjallë Dhe kur ne xham te fryje ehe Do qash me eren dalengadale
Po kur të jesh , mërzitur shumë Ne raft te librave kerkome Atje i fshehur do t`jem unë Ne ndonjë fjale a ndonjë shkronje
Mjafton qe librin , pak ta heqesh Dhe un do të zbres , do të vij pas teje Ti si dikur me mall do të qeshesh Si një blerim pas një rrekeje | |
|
| |
anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re:Tekste kengesh shqiptare Mon Sep 08, 2008 2:47 pm | |
| Albanian Etno Engjujt
[Mc'M] Une jetoj kuq e zi marr frym shqip shoh kuq e zi gjaku m'rrjedh shqip jetoj ktu me fis me tradit e bajrak me kanun e me ligj me fis e me gjak
[Groph Monte] Ku dhe guri osht i amel ku dhe vendi ka fjal dhe ku nihet pushka kur ke na ka lind djal dhe ku shtrohet sofra fillon nxehet votra ku dhe pika ma e dobt ne moral osht motra
[Chorus 2x: Lyrical Son] Red n'black i dress eagle on my chest It's good to be an ALBANIAN Keep my head up high for that flag i die Im proud to be an ALBANIAN
[Groph Monte] Yo,yo,yo,yo kuq e zi me rrjedh gjaku neper vena e ne qelize gjall shpendi me dy krena vend i bekum tona senet ktu i gjen mos te folim vese edhe guri ketu vlen vjetersina e gurina malet plot me barot det e bregdet fusha te ujituna me lot me fisnik e fise me lahuta e qifteli me nje emer te madh te shenjt shqipni
[Chorus 2x: Lyrical Son] Red n'black i dress eagle on my chest It's good to be an ALBANIAN Keep my head up high for that flag i die Im proud to be an ALBANIAN
[Mc'M] Une shoh kuq e zi ,jetoj vdes kuq e zi marr fryme kuq e zi besoj kuq e zi jetoj ku kanga jepet si kushtrim si ne fushebetej si nje lindje e varrim ku shqiponja ulet i ngul thonjt e ulet ne toke ku fjala ka peshe qe nuk matet me "ok" ku vijat e dores thojn njetin tregim ku rrudhat ne ball flasin per mundim
[Groph Monte] Flas kuq e zi ,godas kuq e zi une degjoj kuq e zi ,shenoj kuq e zi nji dashni me vlon per ket fis e ket far pra zemra jeme Im proud to be Shqiptare
[Chorus 2x: Lyrical Son] Red n'black i dress eagle on my chest It's good to be an ALBANIAN Keep my head up high for that flag i die Im proud to be an ALBANIAN... | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Sep 16, 2008 2:42 am | |
| Zanfina Ismajli -Koha e Kometes ----------------------------------- ka shum koh qe dashuria m ka mungu tash kur kur te kamm viti mrapsht ka perfundu kur jam me ty t shoh s'njoh askend s'njoh as njeri prej tani ora let trokas veq per ty
ref.
jeten time ti hyre si nje komete boten e ndryshova e mua m dhe jete dashuria ime je qdo gje qe kam asgje sdua veq e lumtur me ty t jam
ne te dy e gjith bota na ka ne sy skam faj un ska faj qe zemra m rrah per ty ke tjeter fe dhe kjo aspak sme pengon dhe zoti dashurin gjithmone e bekon
ref.x2
jeten time ti hyre si nje komete boten e ndryshova e mua m dhe jete dashuria ime je qdo gje qe kam asgje sdua veq e lumtur me ty t jam
ojnanaa-nana ojnana-nana ojnanaa-nana ojnana-nana | |
|
| |
kroki Fillestar/e
Numri i postimeve : 9 Age : 38 Vendi : gjilan Profesioni/Hobi : fizioterapeut Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Sep 18, 2008 2:30 am | |
| ELITA 5
Harroje vetmine
nëse sonte ndihesh vetëm dhe ke frikë te shofish endrra shuaj dritën ndize zemren do t'me gjesh mua brenda
nëse sonte ndihesh vetëm dhe ke frikë te shofish endrra shuaj dritën ndize zemren do t'me gjesh mua brenda
te lindi kenga e dashurisë qe kurrë për ty sdo t'këtë mbarim kjo do perjete mbetet kujtim
me ty asgjë nuk do t'ndroj vet me fal dot mua çdo vajzë tjetër qe takoj m'bën me tepër te te dua
me ty asgjë nuk do t'ndroj vet me fal dot mua çdo vajzë tjetër qe takoj m'bën me tepër te te dua
te lindi kenga e dashurisë qe kurrë për ty sdo t'këtë mbarim kjo do perjete mbetet kujtim
kjooooooo për jeteeeee.. mbetet kujtiiiiiiiiiim.. iiiiiiiiiimmmmmmmm | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Sep 18, 2008 2:32 am | |
| shume kenge e mire kjo e fundit | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Sep 18, 2008 2:53 am | |
| Ermali---Ti prit edhe pak ---------------- Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit... Ditët me djell dhe lutjet e miaa.. tët shoh sërisht tët tkem...mbaj dorën tënde akull Prit ti jo mos ik Zoti më sheh je lotët e mia, Shpëto një drit shpëto një jetë.
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi për mua... për muaaaa.... TI prit edhe pak zgjohu ngadal Dëgjo veq një fjal... TE DUA... TE DUAAA...
Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit... Ditët me djell dhe lutjet e miaa.. tët shoh sërisht tët tkem...mbaj dorën tënde akull Prit ti jo mos ik Zoti më sheh je lotët e mia, Shpëto një drit shpëto një jetë.
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi për mua... për muaaaa.... Ti prit edhe pak zgjohu ngadal Dëgjo veq një fjal... TE DUA... TE DUAAA... po nje automjet ka devijuar ka nje t'plagosur një vajz dergo nje ambulanc Prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi për mua... për muaaaa.... Prit edhe pak zgjohu ngadal Dëgjo veq një fjal... TE DUA... TE DUAAA... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Sep 18, 2008 9:21 pm | |
| Elita 5
E urrej shiun...
Në kitarë,teli i këputur Ndali këngën më të bukur Por se ndali,shiun në këtë qytet
Ku je buza e paputhur Dashuria ime e humbur Në mes të rrugës, unë po lagem vetë
U harrua si një letër e djegur Në këtë rrugë pa adres kam mbetur
refreni E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku një zjarr Një zjarr dashurie I urrej lotët e mi Sepse ngjajnë me shiun që më ndau nga ti
Dashuria ish dikur Rreth fëmisë pa kuptu Që asku nuk e shoh në mu
U harrua si një letër e djegur Në këtë rrugë, pa adres kam mbetur
refreni(2 herë)
E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku një zjarr një zjarr dashurie I urrej lotët e mi Sepse ngjajnë me shiun (Që më ndau nga ti)
Ti ndoshta ishe Një rrufe Që erdhi shpejtë(shpejt) Dhe kur shkove nuk e dita as se di Por këngën edhe shpresën I lë të treten nëpër shi. |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Sep 19, 2008 1:32 am | |
| ILIR SHAQIRI ------------ | Më bëjnë sytë a jam në ëndërr? N'mes Prishtinës val' e Drinit Si një fllad që zbret prej bjeshke Është një gocë prej Dukagjinit. Kur më vjen përmes qytetit Sjell blerimin lule n'maj Baltë e pluhur do të bëhem Po s'u bëra mik i saj.
Rreze dielli e Dukagjinit që më ngroh ,më nxen panda, herë pranverë në mes të dimrit herë je lumë n'Sahara.
Ref: Moj princesh' e Dukagjinit Kur të pres ty netëve të vona Ma sjell Drinin n'mes t'Prishtinës Aty mbyten puthjet tona, Moj princesh' e Dukagjinit Kur ta mbledh flokun në dorë Shtatë ujvara bulbërohen I shkrijnë majat me dëborë....
|
|
| |
|
| |
valdrini Fillestar/e
Numri i postimeve : 15 Age : 31 Vendi : doberqan Registration date : 18/09/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Sep 24, 2008 8:10 pm | |
| babi babi ami do pare shkoj ta blej ni abetare sdi me shku as me lexu ne kals te par du me shku hahahahahaha ni keng e eminem ft akon hahaha | |
|
| |
ELIE Anëtar i ri
Numri i postimeve : 163 Age : 54 Registration date : 10/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 15, 2008 8:52 am | |
| Anxhela Peristeri Prape do ti lutem
Perqafo, i thashe the shko. Nata e fundit per ne eshte kjo. Veten s'mund ta qetesoj, kur e di qe ai s'me do.
[Do te kthehem ndonjehere. Kurr me pare se kisha ndjere, dashurine te kish kaq zjarr! Hera e fundit dhe e pare!
( (2x) Prape do ti lutem, do ti them qendrro me mua me mira njerez njoh, por,vetem ate dua. Githe jeten ia kushtoj, dhe vdekja eshte e tija. Por sonte mos me ler te vetme dashuria) [Chourse]]
Dhe i thashe, pa ty sjetoj por ai jo nuk me kuton. Me mos fol. Me mire ti shko. Per ty neser do te jete shume vone.
[Do te kthehem ndonjehere. Kurr me pare se kisha ndjere, dashurine te kish kaq zjarr! Hera e fundit dhe e pare!
( (3x) Prape do ti lutem, do ti them qendrro me mua me mira njerez njoh, por,vetem ate dua. Githe jeten ia kushtoj, dhe vdekja eshte e tija. Por sonte mos me ler te vetme dashuria) [Chourse]] | |
|
| |
ELIE Anëtar i ri
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 15, 2008 8:53 am | |
| egzistoj - JULKA
me thuaj vall is that the way to say good bye lexoma zemren se nuk kam faj s'me behet vone se ti renkon pra gjeje zemren qe ti kerkon(x2)
ti se di faktin qe jetoj endrra t'merr frymen eksiston kur me pershkruan njeri endrrat relison perher ne nje krah forcen e forcon jeten kur ate qe desha do lagoj endrren thuaj ate qe deshe do largoj
me thuaj vall is that the way to say good bye lexoma zemren se nuk kam faj s'me behet vone se ti renkon pra gjeje zemren qe ti kerkon(x2)
ti se di faktin qe jetoj endrra t'merr frymen eksiston kur me pershkruan njeri endrrat relizon perher ne nje krah forcen e forcon jeten kur ate qe desha do lagoj endrre thua ate qe deshe do largoj
me thuaj vall is that the way to say good bye lexoma zemren se nuk kam faj s'me behet vone se ti renkon pra gjeje zemren qe ti kerkon __________________ | |
|
| |
ELIE Anëtar i ri
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Oct 15, 2008 8:53 am | |
| "Endrra" nga The Dreams
Prapë më del në ëndërr Si një serenatë Dhe mi turbullon mendimet E filloj shkruaj prapë I them me këngë Ato që s'them dot me fjalë Kjo zemra ime e qetë Paska filluar të hedhë valle
Kur në autorstradën e jetës Ti të jesh me mua Kurrë s'do të lëshoj Se vetëm ty të dua Në qoftë se kënga ime Të pëlqen sadopak Më jep një të buzëqeshur Që të kendoj prapë
Të këndoj e të harroj Mallin që kam për ty Më çon në tjetër botë Kur më sheh me ata sy Në qoftë se zemra jote Ka pak vend për mua Mbaje pakëz hapur Sepse unë të dua
Eci nëpër rrugë E këmbët s'dinë ku shkojnë Dhe përplasjet e njerëzve Veç më çorjentojnë E ndjej se të kam pranë dhe provoj Kujtime që më nxisin, më ndihmojnë
(refren) Dua të të takoj natën atje ku s'ka njeri Në rrugën e pafund vetëm unë dhe ti Dua të ti prek flokët e të puth në sy Atë që ma desh zemra e gjeta tek ty | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
|
| |
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|