|
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:51 pm | |
| Oh çka ka plaku qe ankohet me djem t'ri nuk po pajtohet e ka marrë sharkin e vjetër se si mbet ma kurrgja tjetër
Ja ka nis hallet me i qa thotë u prish kjo dynja halle halle është kjo jetë me një halle si gjan dy vete
O çka po shoh sot nket dynja kurrë ma herët nuk ma pa nuk kam pa mos pafshah kurrë me u rrit djali mos më u ba burrë
Hajt bre babe ti dert mos ki se sasht mat me pas burrni oh ka kalue pune jote si merr vesh punt e ksaj botë
Oh mjer për ty unë djal i jem s'kokan mat sot me pas mend paska hy me një dreq mirë me t'fol pot duket keq
O mos fal babe se je ma zi edhe vet je kan i ri ti dikur vet ke pas thanë vend pa shku nuk e kam lan
Oh kur jam i ri dikur grave s'ju kam perngja kurrë pa shku vend nuk e kam lan burrë jam kan, e burrë kan thanë
Oh shumë i smut je more plak muhabetin e ke t'gjat shkurt e shqip, pse nuk pom flet se ma more kohën krejt
Oh s'jam i smut por shnosh si moll shqip s'po doni ju me u fol kush si ju kurrë mos u baft smundja juve mos i raft
O s'është njësoj marak i ziu çka don plaku, z'don i ri oh njani tjetrin ne po e njohim krejt njësoj jetën se shohim
OH NJANI TJETRIN NE PO E NJOHIM KREJT NJESOJ JETEN SE SHOHIM
---- Mahmut Ferati | |
| | | besa-bese Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:51 pm | |
| Sot Kosova e ka një hak don me pas bashkim kombëtare
me burim me dy luftim ta lutojme padrjetsine
na kan nda, vllane me vllane njani tjetrin mos më pae
kem një gjuhe e një kulturë kem një nane e një flamure
cou KOSOVO jep kushtrimin shumë te fortë pate durimin
po kjo turma ka kufie pa u derdh gjaku s'ka lirie
ndal serbi se ja sheh timin s'ke me e dvet ti ma berlinin
oh s'ke me e d'vet ti ma berlinin me ta v'nue ku t'dush kufinin
shumë krajli kem pas me rrallë ne Kosovo kan n'grejt shtatë
ne Kosovo kan n'gre shtatë por shqiponjat si lan rahate
POR SHQIPONJAT SI LAN RAHATE I LAN PLACKAT, OH MORE IKEN PRAPE
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 8:54 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:54 pm | |
| N'tel t'lahutes, n'alpe tona ku e ka folen shqiponja me zogje t'shqipes sot kendova si shqiptar e si malsore
si shqiptar e si malsore kendoj folklori burimore për folklorin jan pastertia defi, fyelli, e ciftelia
i prin folkflroit flamurtar Ymer Riza Legjendar
E martoj dhe n'Shqipri t'vjetër Dervish Shaqi kendoj me zemër
ne ansamblin Dardania kendoj Fatimja nga Dragobija
N'Cifteli te bylbyli mjeshter i madh qaj Ndue Shyti trupi i Hasit Tom Nikolla peshe na i çoj këto zemrat tona
prej Shkodrës larg erdhe zani kendoj për ju qaj Sali Mani
Për Shqipërinë dhe nane Kosovën nuk harrohet Qamili i Vogel
për folkflorin e tanë shqiptarve amaneti prej baballarve
z'duhet kurrë me e batallise por me e rujt qysh e kem tradite siç e rujti i pari i mrami Rizah Bllaca, Sef Mlleqani
Si Ferizi, Sali Bajrami plot gazmend për zemrat tona Tahir Drenica, Bajrush Doda
Vllaznit Qetaj, Ibish Broja Idriz Luma, dhe Lan Dobra i knoj zemra n'tel t'sharkise baces shaq prej kodralise
me za t'bukur si bylbyli Man Sokoli, Marash Krasniqi kengatare me aftësi te rralla Augustini, e Hashim Shala
Sa t'jet jetë tuj dhanë drite PER FOLKLORIN ME SHUME TRADITE | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:58 pm | |
| Kenga e Isa Boletinit
krajl nikolla po ma rrehka telin kangjallarit po ja çonë haberin e me ma nxon o isa begun po krejt evropa ja kanë pa sherrin kangjallozi o ka derdhun telin krajl nikolles ja çonë haberin ta kam nxon ore isa begun ta kam nxon e ta kam mashtru en podgorice isen ta kome que en podgorice e isa o dalë meshovici e po çonë me mare gjeneralin ka que e me mare hiqi armet iso, i kam dy fjale gjeneral e mos t'kofsha fale *për para mbreti maden jom dalë unë sylahin nuk ja kam dhone para krajli qetin jam dalë unë sylahin nuk ja kam dhone* nuk i hek armet edhe sa t'jom gjallë kerset pushka ne pazare ne pazar o ne qarshi o rrebt po qet more isa allti po ndihmojne more do djem o të ri mule ngadalë e i ka thonë atij kurr ksi shqiptare nuk kem pa me sy ta njefsha t'ligen o austri shumë uzdaj kome pase ne ty se kome ditë se po done me m'hi austria po bënë seri zot çka është e ky nom o beteri podgoricen e ma mloj o jezeri po lufton ai o isa begu o me tesh o isa vet i teti vet i teti po e shpo o *momenti* i ka vra shkijet o nizet e tet krajl nikolla e po bënë o medet m'ka fiko o zoti o .....
KENGA E BAJRAM CURRIT
kersiti pushka kersiti pushka burbullojke mali aman aman s'dinte kush o vra burbullojke mali aman aman s'dinte kush o vra
bajram curri o i ri bajram curri o i ri pa kapak ne kry aman aman mbaroj trupi o i ti a kapak ne kry aman aman mbaroj jeta e ti
bajram curri o n'bjeshke bajram curri o n'bjeshke kishte klinat desh aman aman lidhe me i faculet kishte klinat desh aman aman lidhe me i faculet
bajram curri o plake bajram curri o plake mjekrra po i pikë gjak aman aman maroj ai konak mjekrra po i pikë gjak aman aman maroj ai konak
bajram curri o i ri bajram curri o i ri uji po rrin pa pi aman aman qante për shqipni uji po rrin pa pi aman aman qante për shqipni
bajram curri o n'bore bajram curri o n'bore buke po rrin pa ngron aman aman qante për Kosovë buke po rrin pa ngron aman aman. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:09 pm | |
|
Ti nuk din as me ma lypë
Unë jam vajzë lozonjare Dhe e dua jetën shumë Ndersa ti me flet për pare Dhe për toka në katund
Ti që vjen dhe më pret rrugën Ja fut kot me të vërtetë Ki kujdes do thyesh hundët Sepse unë sjam mendje lehtë
Ti gabon se smë njeh mua Mos u fryj se s'ke haber sa peshon fjala të dua Po ta them perfundimisht Hiq kravatën që ke në fyt Tani flas shumë sinqerisht Ti nuk din as me ma lyp
Shko dhe hiq corapet e bardha Mos shit mend që ke rolex Se cdo femer që të del para Ti e mer me shume oreks.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:19 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:16 pm | |
| Hekurani] Me ke hyp mbi shpin mandarin
[Bleona] Qdo dit dua lule mbi tavolin dua shampanj kur jam ne pishin sandalet i dua svarovski dhe oren platine
[Gentz] yeah, check it out
[Hekurani] me ke hyp mbi shpine mandarin moj mandarin me ze t'embel po kendon si kanarine mbledhu mend nje here mori dredhza me sheqer se ta silli e perzi si mikser
[Bleona] jam lady me klas un dy here nuk flas por jam e rrezikshme si antraks kur zgjohem ne mengjes ne shtrat dua frape sme intereson nese ti fle
[Hekurani] me ke hyp mbi shpine mandarin moj mandarin me ze t'embel po kendon si kanarine mbledhu mend moj nje here mori dredhza me sheqer se ta silli e perzi si mikser
[Bleona] qeni s'ma ke lare u bera vone per plazh dhe koha s'po me del as per masazh you know i love bling-bling telefonin me roaming bulgari parfume, makinen pink
[Gentz] lyp tiger n'oborr e low rider pink cdo dit ne shoping unaza bling-bling fancy things sweet tesha ni milion ndarka porosit laksdon perion sheraton jahtin tond npushime kur shkon me ta prish pak si kobra helmon hej shorty une nuk jom dumb skom pare me gjujt si Donald Trumph hej shorty mos um merr per fool masi osht fillimi po sillna shum cool mos meno qe skom brina mandarin je shku shum larg e m'ke hyp mbi shpine, come on
[Hekurani] me ke hyp mbi shpine mandarin moj mandarin me ze t'embel po kendon si kanarine
[Bleona] mblidhu mend djali mire po te lash e ke veshtire dhe per fjalet qe po flet mendohu mire
[Hekurani] me ke hyp mbi shpine mandarin moj mandarin me ze t'embel po kendon si kanarine mbledhu mend nje here mori dredhza me sheqer se ta silli e perzi si mikser
[Bleona] (wait e minute) ti mu po ma perzine si mikser a? heh zemra jem, per ty un jam oksigjeni jam dielli jam toka jam qielli, ti vdes per mu, vet e ke pranu diamantin te thash e du tre karat ah, dhe mos harro koleksionin Dolce & Gabana 2007
[Gentz] hajt se t'kallxoj ma von une
[Bleona] ajajajajaja [Hekurani] mandarin, mandarin, mandarin | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:26 pm | |
|
Eshte ftohte ne kete qytet e ai prap shetitet vet dora e vogel prap eshte ngrije a do ta shes edhe nje kuti? Ngadal me turp shikon doren e vogel e afron , don nje cigaree?- lehtas pyet shpresa dhe dhembja ja prekin syte.
A do te shkosh sonte ne shtepi , edhe sa goje te presin ne votere a do te kesh buke ne sofer? Kur do te ngrohen ato duar, kur do ta shijosh ti boten cigarxhiu im i vogel Gjithe kalojne e nuk e vrejne ai shikon se a do te blejne, mendon me vete e nuk e din.
A kane buke ata ne shtepi? Atehere ,nje vrull e rremben krenarine anash e lene, dhe prap degjon ate ze femiju a do cigare zoteriu?
A do te shkosh sonte ne shtepi , edhe sa goje te presin ne votere a do te kesh buke ne sofer? Kur do te ngrohen ato duar, kur do ta shijosh ti boten cigarxhiu im i vogel
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:33 pm | |
| Unë ti tregoj të gjitha asgjë nuk të jap, unë xhvishem gati e tëra ti s'guxon t'bësh hap!
I kullot sytë tërë ditën thua: jam copë e lehtë me një fjalë gojën t'a mbylli askush s'më ka prekë!
Jasht jam femër m'brenda jam dreq mos prek me dorë se djegësh keq!
Këmbët, belin, gjoksin, buzët kujton se i ka kryesoren e çdo vajze te unë s'ke me pa!
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:41 pm | |
| Ku e kam Nane Ushtarin time Qe qfafoj ne ata agim Pushk e ti preku barkin time N'bark u rrit nje jetim
Ku e kam moj nano ku Xhenazen dua tja puth Plumbin n'ball me ja urue Kengen tone me ja kendu
Merrem zot oo veq nje here Tja prek doren si nga her E me kthe mu prap te Jetimi Ti tregoj per Baben trim
Oh moj Nane sa i gjan djali Eh Ai nuk e shef dot nga varri Gjaku i ti u behte flamur Se Kosova se harron kurr
Mallkoj veten qe s'jam shku Bashk me te une me luftu Shpirt ka dhen e se kam pa Athu vorrin ku e ka
Merrem zot oo veq nje her tTja prek doren si nga her E me kthe prap mua te Jetimi Ti tregoj per baben trim | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:47 pm | |
| Fakt qe kam qene shume e lazdruar fakt qe shume here edhe e shfrenuar, ndoshta dhe isha gabim i yti por tash ngushllohu s'jam problem i yti.
Fakt qe me ty skam dite si te ja beje, gjithemon me frike se do te gaboje Fakt qe une ty shume te kam munduar , fakt qe edhe veten shume e kam maltretuar.
Per ty, per ty gjithmon e kuptushme per ty, per ty cdohere e degjushme dhe shume e here une kam gabuar se si e qmendur te kam dashuruar
Per ty, per ty gjithmon e kuptushme per ty, per ty cdohere e degjushme, si une kurr ti nuk e gjen dot per ty kam qene me e mira ne bote.
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:52 pm | |
| Nese duhet do te vdes qe ti te jetosh do te mbyllem n'burg t'perjetshem qe ti te besosh.
Cdo tradhti ty ta fal vetem une t'kuptoj do te mbyllem n'manastir vetem mos t'lendoj.
Emrin tend ne mur me gjak do ta shkruaj nga shekulli i dreqit une do te ruaj.
Para plumbit t'vdekjes e para do te dal nese duhet edhe kohen per ty do ta ndal.
Nese duhet do t'jetoj me lendimet e tua por une kurr s'do te vdes jetoj se te dua.
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:59 pm | |
|
Nuk do zgjohem, po sme puthe ti Dita ndalet, kur nuk nis me ty Nuk me flihet kur e vetme jam Gjumi embel vjen kur te kam
(ref) Vehten nuk a gjeta, me gjete ti Vehten tim e zbulova te deshta ty Endrren tim e preka, te ndjeva ty Sot kam vec nje puthje, jemi te dy (ref2) Vehten nuk a gjeta, me gjete ti Vehten tim e zbulova te deshta ty Endrren tim e preka, te ndjeva ty Se si kam rilindur, un nuk e di jo, jo jo jo
repeated-perseritet
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 10:08 pm | |
| Si ja ben ti zemer pa mua kush te thote ty sa te dua kush te puth ty syte e buzet e tua si ia ben ti zemer pa mua.
Eja se do te venitem jo nuk jam femije te habitem nuk me genjejne , jo fjalet e tua dua qe tek une te kthehesh zemren time ti ta kesh.
-Refreni 2 here- Dua te zbuloj se si je ti se si puth ti, dua te me falesh dashuri. | |
| | | Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 25, 2007 2:11 am | |
| Lu lus postoni tekste këngësh pa foto. Çun Mula
Kah po vjen more Çun Mula? Pre Kelmendit sot u ula. Më zanë rruga me shumice Pre Kastrit deri në Kamice. Mali Hotit po gjëmon; Mali Hotit. N'Podgorice po gërset topi, Gërset topi dhe pushka Po na vijne topat me mushka, Nëpër mal e nëpër fusha, Nëpër mal e fushavet... | |
| | | Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 25, 2007 2:47 am | |
| Vajtimi i Avdis nga Riza Bllaca....
Vall, kush din mue me m' kallzue, Pse kjo qyqja ,zog i true, Si mos kurr është tue vajtue N ' at Vranine, n' at t'zeze krahine, M ' breg t ' Liqenit n 'at kodrine? A mos kjan hallet e veta, Përse zi i shkon moti e jeta, Bir as bi pa rrite e shkreta? Qyqja vehten s' është tue kja, Bir as bi pse e mjera s, ka; Por po kjan ajo nji motër, Q* ka mbete sot qyqe n' voter, Sod q* kpute i është kulmi i shpis: Kjan qat motren e ati Avdis! Jo,po,është vra thon Avdi Hisa, Mriz kah bate nën dy lisa, Nën dy lisa n' mal t' Vranines: E vrau Vulja, i biri i shkines! Njiky Vulja, 'i trim drangue, N' at Vranine fort është rendue: Nuk len kal, jo, me shtektue, Nuk len cike,jo, me u fejue, Ke po i vret aj djelmt e ri, Ke po i kthen nuset n' gjini, Ke po i vishte nanat ne zi. Edhe u cueka,zogu i shkines, Me trembdhete cuba t' Cetines, Me msy mrizet e Vranines: Po i isht' kanë kandun mishi i dhis: Edhe u ndeshka m' mriz t' Avdis. Qaj Avdija vrik piskati: ndalo, Vulo, mustak-giati: Ndalo,Vulo,me caruqe, Pse s' t i leshoj, dhit e kuqe, Për pa e la mrizin me gjak: S ' ruej dhi për Karadak! Edh' e drodh t' zezen <<breshane>>, Q* e kisht' pase motër e nane, Kinse, i mjeri, zjarm me i dhanë; Përse i shkrepi n' dorë <<breshana>>, Shi kur dashtë s' do t' i a kisht' nana. Po, por Vuloja i terbue, Q* për pushke ishte i gatue, M' <<karajfile>> i u shterngue: Dekun m' toke e la pushue. Edhe u turr m' te i patenzoni, (Shka as atij s' i a epte zakoni), E i zdeshi xhamada'n E i a xuer dhe taga' n, E i a muer pushken e giate, Si nder burra s' është zanat; Mandej dhit i ven përpara, Edhe u grafe nëpër rrege e ara. Fort po nget capi i Vranines, Fort po ndjeke Cubi i cetines, Fort po kjan nji e bija e Turkines: Fort po kjan e fort po fshan, Dekun m' vig kah e shef te vllan: --- Kur ka dalë qaj hylli i drites, O vllau i em o vlla! Mbi ato suka t' Podgorices, O vllau i em o vlla! Ti m' i a vune pushken krahit, O vllau i em, o vlla! Edhe m' dole m'dere te vathit, O vllau i em, o vlla! E m'i a lshove zanin skjapit, O vllau i em, o vlla! Me i lshue podit e livadhit, O vllau i em, o vlla! Me i lshue m' ujë-- m' at ujë t' Moraces O vllau i em, o vlla! Me i mrizue ke aj lisi i rrashit. O vllau i em, o vlla! Qyqja motra tue t' kundue, O vllau i em, o vlla! Porsi lis me dege prarue, O vllau i em, o vlla! Lis me maje te lulzue, O vllau i em, o vlla! Rrite e mjera tue u mendue, O vllau i em, o vlla! Se me c' vashe ty me t' fejue; O vllau i em,o vlla! Por qe Vuloja, i' drangue, O vllau i em, o vlla! Me toke t' zeze ty t' ka martue, O vllau i em, o vlla! Arme e petka tue t' shkretue, O vllau i em, o vlla! Nane e motër tue t' zezue, O vllau i em, o vlla! T' zezat qyqe tash kendojn, O vllau i em, o vlla! Nane e motër t' u ndihmojn, O vllau i em, o vlla! Pse ma udhe për ty s' kundrojn. O vllau i em, o vlla! Tash këndon nji zog i zi, O vllau i em, o vlla! Kah t' fluturoj nëpër Shqypni: O vllau i em, o vlla! Kurr ket pune un s' e kam ndi, O vllau i em, o vlla! Se ka mbete kund gjak pa u kthye, O vllau i em, o vlla! A me pare a se me krye, O vllau i em, o vlla! Veç ka mbete njaj gjaku i Avdis, O vllau i em, o vlla! Qyqja motra, vaj, e Avdis!----- Kshtu vajton te vllan Turkina: E ndien lqeni edhe Vranina, Edhe e ndieka aj Oso Kuka; Vaj'n e ndieka e m' kambe u cueka: --- Hani djelm! e ju vraft buka! Eh ju vrafte buka e Dauletit; Eh ju dhaca ujet e detit, Po s'u muer sot gjaku i Avdis, Po s' i u kthye ndera Shqypnis. Cou bre, Soko, e mund t' i xame! T' mos t' i majm cubat me vjame, T' mos t' i lame cikat me name. Proh! ti o Zot, kur na janë cue, Mbathe e zbathe-- si kan qillue E i kan rrokun armet Shqyptare, Njato <<ltina>> e << xhevardare>>, Njato t" bardhat n' za <<breshana>> E i kan njite njata tagana, E i kan vu njato calina, Se c' ushtimeka marrë Vranina! Porsi, kur ndokush t' i nguce, Dalin grethat jashtë biruce, Njashtu turr për dere t' kaushes Djelmt e Osos rrajn drejt fushes Ku kisht' krise e zeze potera, Motra e Avdis ku kjate e mjera. Shoqi shoqin nuk po e pritka, Por secilli vrap po ngitka, Thue se t' parit q* do t' veka, Petku cohet do t'i u preka 'E jo ma se po i pret deka! S'është tue e drshte, jo, kush rrezikun, kah për gjurme po ndjeke anmikun; Veç se i lngon setcillit zemra, Ka ma e lete s'i ndolli themra. Syt u qesin flak e shkendija Kah t' frigueshem, si duhija, Q* kalon me t' rrebte zhumhuer, Fushes i bjen kryq e terthuer, N'dorë tuj mbajtun pushket arbnore, Q* u flakojne nëpër terthore Porsi rrfeja n' nate mizore. Si i' langue, q*, dalë me gjue Endet malit pa pushue, Der sa t' jetë <<për ere>>pa u vu: Djelmt e Osos njashtu ngasin, Veç me cuba si mund t' Hasin. S' kerset, jo nji pylle ma tepër, Kur merr zjarre ndoj majes s' eper, Si kerset Vranina e shkrete, Sod q* bien Shqyptaret e lete, Vrap tuj nga poshtë e përpjetë: Thue se kambve u kan vu flete. Kur,qe, krisi i' <<xheverdare>> M' breg te Moraces nder do zhvare: M' breg t' Moraces drejt Bjelopoles, Krisi pushka e Preng Markoles. Preng Markola pre Mirditet, Nder shokë t' vet porsi hyll dritet, I pau cubat aj ma i pari, Ke po majshin kah Ponari. Ah! kadale, bre zogu i shkines, Se s' i a marr ti gjan Vranines, Me kanë vet Knjazi i Cetines! Prenga Mirkos i vikati, M' <<xhaverdare>>, edhe i ndei gati. Krisi pushka, atëherë, batare. Krisi <<ltine e xhaverdare>>, Edhe ushtoi duhma e breshanes Me u dridhe fmija n' zemër t' nanes. E pse trimi m' trim si t' hase, E n' log Zanash si t' kersase, Si t' kersase pushka, or vlla, Rralle pa gjak se mujn me u da, Pavloviqi këtu edhe u vra: Pavloviqi u vra n' pushke t' para, Ka' u grahe dhive nëpër ara. Kur pau Vuloja se shoku I kje vra, e se pataloku Për te s' isht nji vend bejlegut, I lshoj dhit edhe u nis bregut. Me dorë, burra!--- sa i mujt zani, Brit Osja atbote si luani, Edhe m' shpine aj zhgjete i u lshue Me djelm t' vet, porsi i' Terbue. A ke pa ndo' i herë për seri Se si, kur t' u bjere skyfteri, Hikin pulat nëpër kacuba? Njashtu atbot, hikne ata cuba. Hikne cubat porsi zhgjeta, Kush n' tposhte, kush kah perpjeta, Veç se Vulja, cue dollamen, Aj aq shpejt s' e ndrronte kamben: Kisht' kanë trim, eh i basha gjamen! Por shka? sot s' i heci e mara, Pse edhe 'i shoq i a fiku Tara. Tara pllumi i Jegumirit I ra kres shi njaje ma t' mirit, Njaje djalocit prej Zacirit, Tue e lshue dekun m' do gjeth firit. Deh! moj Zane, m' a thuej nji fjale: Ku e ka Osja edhe nji djal? Ku e ka Osja at Kerrni Gilen, Q* s' i a daj kund <<karajfilen>>? A thue ti, pse ndolli i ri, E pse e di për te n' shpi Rreh nji zemër plo dashtni, Ndoshta sot po i dhimbet jeta E rrin mshefet nder shkorre e mbreta? Nuk është mshefe, jo, Kerrn Zagorja, Kerrn Zagorja---re mizorja; por është ndeshe aj me Jovanin, M' breg t' Moraces tue da mejdanin. Desht ky Jovja i' her me hikun, Por për vrap s' kisht pase kerrcikun; Prandaj shoket e lane mbrapa, T' cillt po hikshin me t' mdhaj hapa. <<Urra!>> m' shpine, atbote, si bisha I u lshue Kerrni nëpër plisha, Neper plisha e bregut t' uj'' t, M'<<karajfile>> m' nja tue e gjujte, M' nja tue e gjuejte, por veç për anë: Gjalle me dorë dote m' e xane. Por me dor nuk xehej djali, Pse kisht' kenë nji sokol mali: Kisht' kenë Shkjau, po, me tri zemra! Tek e ndiu Kerrnin te themra, E hodh pushken m' nji ferrmane, Edhe xuer aj t' idhte taga'n, Q* kisht' fike ma se nji nane; E t' u dredhe ka' i Zagorjani: Kshtu po merr e i thotë Jovani: Mos trreje mendja, or trim i ri, Se e koris Malin e Zi, Tuj t' ra n' dor si nji baxhi; Por, n'je i armve e n' je Shqyptar, E për n' je ndopak bujar, Xir taga'n, e n' kjoft gjykue, N' bejleg kryet shkurtoma mue, Vrik qaj Kerrni na i ndei gati, Na i ndei gati edhe i piskati: Si tagan, si pushke te giate, Jam Shqyptar, e i kam zanat; Edhe cubi i Malit t'Zi S' ka për t' m ' msue bese e burrni... Por, merzite mbasi t'është jeta Me cubni e me pune te shkreta, A ti këtu ke me marue; Kerrni Gila pse m' thonë mue, Edhe xuer taga'n prej millit: C' ka flakrue m'at rreze diellit! E si pushken m' toke e uli, Ball për ball Jovos i duli. --Or Shqyptar, q* tash n' e vona, Tuj perbuzun Fe e zakona, Veç mbas shpine msyn anmikun, Hec e shifsi dredhe celikun Kerrni Gila e njaj Jovani: Shif si dahet, bre, mejdani! N' ball t'shoshojt ata si u gjeten, Kryq taganit i zateten: E si t' ishin flakë e agzot, Lum e lum për t'Madhin Zot! Se c' filluene me vringllue, Si dy rrfe, ehu! tue flakrue. Shkrepshin shkendija ndaj përpjetë Porsi m' kullme prej hekrit t' xete, N'ajr taganat ka' u perpiqshin, Kryet shoshojt ata ka' i ndiqshin. Djerse e gjak xu me u Kullue; Por s'xu asnjani me u ligshtue, Mu ma fort erdh t'u terbue. Kur varrohet n' mal nji ari A me pushke a m'hekur t' zi, Jo veç se prej dhimes s'topitet, Por ma tepër vjen e nzitet, Edhe msyn, n' furi t'terbueme, Me gjak t' vet armen t' ritueme: Njashtu atbote ata dy trima T' shpejt kah dora si vetma, T' rrebte ka' e sjellmja porsi rrfeja, Merrshin turr me fuqi t' reja, Tue terflluem e tue kercnuem, Shumë e gjak, prej gojes tu' u shkuem. Kur i behe, qe, n' at fushore Oso Kuka rrfe mizore, Kah po kthete asajta n' shpi Me dy rob edhe me dhi, Q* kisht' marrë prej Malit t' Zi. Oson Kerrni tuj e pa Disi marrë atbote i ra Ke nene s' kisht' pre anmikun; Prandaj çon te preht celikun Edhe e siell me kaq furi, Q* t'kish ndeshe n' cub t' Malit t' Zi Fill për gjyse, tham, kje tu'e pre. Por jetë-giate cubi kisht' le; Pse ndermjet taga'n i a qiti Me te deken edhe e priti. Kur taganat janë zatete, Fort shunglloi Vranina e shkrete. Edhe u kpu' n t' dy për mjedisit, Si t' ki' n kenë dy krande lisit. <<Jam ndermjet!>> atbote Vikati Oso Kuka edhe u ndei gati. U ndei gati me i shkatrrue, Pse me dorë kjene t, u pushtue. <<Trima,mjaft pask' ni luftue: Diku veç nuk ka kenë shkrue.>> Zuni Osja atëherë me u thanë, <<Diku shkrue veç nuk ka kanë Njani tjetrin deke me e lane... Pra, ti cubi i Malit t' Zi, Prehi kambet e dredho n' shpi, E thuej nanes e nuses s' re (Për n' i paç ti kund n' at dhe), Se për s' dytit sot ke le. Jem' tue t'fale, po, n' ket ditë t' sodit Pse, me giase, q* kenke rodit. Por ket fjale shokve m' u a thuaj: T' mos u rreje njaj Cari i juej Se sundon mbi ne kurr Nika, Për pa mbete Shqypnija m' cika. Ndoshta t' dam na jem ' nder veti; Por ku ne t' na lype Mbreti, Por ku shkjau t'na ngase n' vend t' t' Parve, Për ket bese, fara e Shqyptarve Turk e i kshtene-- merr vesht, or djalë-- Kan me u gjetun krejt me 'i fjale... Kshtu tha Osja. Atbote Jovani Nja as dy ma nuk i a bani, Por, si i a lidhen varret e shtatit, Rroku pushken e u nis shpatit: Lum! e lum! po, kopilani Pse i u kput n' at ditë tagani... U nis shpatit për Cetine E Oso kuka për Vranine, Për Vranine ku kendonte Zana: Ke bie dielli e ke merr hana Oso Kuka nuk ban ma nana As n' Begllere as n' Kapidana! | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 25, 2007 9:16 pm | |
| "Prap se prap"
Me dite kam qene i shtrire nuk ndihesha mire zemra ishe e ngrire ti ishe , larg prej meje
Me nuk kam deshire per ty te degjoj mire le te jete veshtire tash, une jam larg prej teje
Ndal se cdo fjal ne kte nate me ben te vuaj ndal asje fjal, ti mos e thuaj
Me dite kam qene e shtrire nuk ndihesha mire zemra ishe e ngrire ti ishe , larg prej meje
Me nuk kam deshire per ty te degjoj mire le te jete veshtire tash, une jam larg prej teje
Ndal se cdo fjal ne kte nate me ben te vuaj ndal asje fjal, ti mos e thuaj
Refreni ....
Prap se prap ne u takuam dhe nuk lam vend as per pershendetje
Prap se prap ne vazhduam si dy te huaj si ne perndjekje
Prap se prap dhembjen e ndjej zemrat do ti kthjme, oho patjeter!
Prap se prap do genjejme dhe do genjejme,se jemi te lumtur me nje tjeter. | |
| | | anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: TINGULLI3NT ft. STINE - little mommy Sun Nov 25, 2007 10:32 pm | |
| here we go ma little mommy yeah (chia) sexy mommy baby mommy oohooou come on u r so round baby baby baby baby baby baby, es ti aj ni (STINE) oouuummm yeah yeah
me ke fut ne konfuzion me sjelljet e tua ne si reagon ambelson e therpton une se kuptoj kete situat paraqitja jote me elektrizon ma shton deshiren, deshiren ma shton t'jem ne ty une dhe me ty se ti je ndjenja qe me frymezon
se nga nje here ti me largon nga nje here ti me afron e nga nje here ti me embelson si sheqer e si bombon
nga nje here ti me largon e nga nje here ti me afron nga nje here ti me tharton si biber e si limon
si tja bej un me ty little mommy sa here te shikoj une syte me ndalin fisht si tja bej une me ty nuk e di un nuk e di un nuk e di
si tja bej un me ty little mommy sa here te shikoj une syte me ndalin fisht si tja bej une me ty nuk e di un nuk e di un nuk e di
une e di qysh du meja bo me ty little mommy ....(nuk e di ooouu nuk pe di be hmm) :? une e di qe nuk jam qeni versaqi une jam qaj qqqe..... une i nxe femrat si aurla gaqe ah pot lypi ty zemer met puth ne faqe ti je mami une jam babi me mustaqe jam karabist ti dokesh si manushaqe un jam njeri qe e din qa don jam i omel edhe kur perzina me limon ndihem mire edhe kur reagon ma shton deshiren deshiren ma shton m'fastcinon edhe kur bon stila ske pune me nje por me dre kopila secili prej ne eshte shume merakli bridellxhi getellxhi es ti aj ni (STINE)
bx qdo aspekt (aq me ty) bx edhe i dekt (aq me ty) bx qdo shume i ceket (aq per ty) bx ka respeket (vec per ty) une e di se cilin prej neve ti e don po se di se cili po ta qon zemer prap ti ki t'njejtin destinacion t'njejten rrug kur kalon me t'njejtin pozicion un e di qysh me t'nxan ty little nona un e di qe ti kx'e je e jona une e di qe edhe ty shume takona ti je veq nje kengetare me tre mikrofona a po ma thu se cila po me don mu a po ma thu qik se shume t'kena ngarku shum pot ngucin, shum tu kena bo hajde ti te un se ma mire ske ku shkon mo
si tja bej un me ty little mommy sa here te shikoj une syte me ndalin fisht si tja bej une me ty (nganjeher ti me therpton si biber e si limon) nuk e di un nuk e di un nuk e di
si tja bej un me ty little mommy (yeyeyeyeye) sa here te shikoj une syte me ndalin fisht (nananana) si tja bej une me ty (houou houou) nuk e di un nuk e di un nuk e di (yeyeyeyeye nananana baby babyyyyyyyyy ye ye ye)
si tja bej un me ty little mommy (little mommy) sa here te shikoj une syte me ndalin fisht si tja bej une me ty (nuk e di nuk e di nuk e di) nuk e di un nuk e di un nuk e di
si tja bej un me ty little mommy (houuu) sa here te shikoj une syte me ndalin fisht si tja bej une me ty (yeyeye) nuk e di un nuk e di un nuk e di...
si tja bej un me ty little mommy sa here te shikoj une syte me ndalin si tja bej une me ty nuk e di nuk e di nuk e di si tja bej un me ty little mammy sa here te shikoj une syte me ndalin si tja bej une me ty nuk e di nuk e di nuk e di si tja bej un me ty little mammy sa here te shikoj une syte me ndalin si tja bej une me ty nuk e di nuk e di nuk e di si tja bej un me ty little mammy sa here te shikoj une syte me ndalin si tja bej une me ty nuk e di nuk e di nuk e di | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 25, 2007 11:43 pm | |
| Moj e keqe je ba si sorrë po bjen heret po qohesh vonë. PO bjen heret po qohesh vonë shoqet tuja n'arë tue korrë. Qu nuse pak buk me ba bani ju ma mire po ha. quo nuse te loptë me shkue shkuni ju se sot jam smue. Qu nuse se pot vjen nana pse ka ardh bre e shitofte zana. Qu nuse se t'erdh kunati o thuj e ligë jam atij bajati. Qu nuse se pot vjen BURRI tash po qona se kerset druni! "tuta e ka burimin prej xhehnetit" | |
| | | STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Nov 28, 2007 5:01 pm | |
| AGA HASAN AGA Kânki kanë, more, Aga Hasan Aga. DjaIë i mirë, more, Hasani m'ish kanë. Dymdhet vjeç, he, djali kur u ba, n'çair vjetat Hasani po i çon edhe vjetat aty qi po i ruejke. E ma pake Çika Potureshë, edhe çika vjetat-qj po i lshon, bash tu djali dogri qi po shkon.
Fort shum mirë. bre, Hasani po knojke. Mirë po e ngojke Çika Potureshë; edhe, kangën djali kur p'e knon, qyr ça i thankè Çika Poturesha: - A ngo khâ, bre Aga Hasan Aga, a po 'm'merr, bre djalë, edhe po t'marr?
- A ngo khâ, mûri Çika Potureshë, fort i ri, mori çikë, unë jam qillue, s'e kam vaktin hala me u martue. - A ngo khâ, more Aga Hasan Agà, sall ti besën mue' me ma dhanë qi nuk merr, more djalë, ti tjetër kân. Me ma dhanë ti besën n' din' e iman', nizet vjet. bre djalë, unë ty të priti, hiç, bre djalë, unë kurr-o nuk mërzitn
At'herë djali besën ja ka dhanë, i ka dhanë besë dinin e iman': - Unë për t'gjall-o nuk marr tjetërkan! Shoqi shojt, more, besën' ja kanë dhanë, besatue nër yeti qi janë. Shkon te shpija Aga Hasan Aga, nanës vet, more, Hasani i kallxon.
Nana e vet Hasanin e qorton: - S'e du, djalë more, Çikën Potureshë! Ta nxâ nana nusen pej oxhaku, ta nxâ mikun, loke, pej konàku. S'ka ditë nanà për martesë qi je ba, moti nana ty të kish martue.
- Hala, nanë, për martesë unë nuk jam, veç mu m 'pret, nanë, Çika Potureshë tjetër grue, lumnana, nuk due. Hiç s'e pvetke kjo haxhuska plakë n'katër ant-o misit' m'i ka çue mejherë m'sit' fjalën ja kanë prue.
Tjetër nuse haxhuska i ka nxanë edhe vadën nuses ja ka da. Dasëm t'madhe hal!a qi po ban edhe krushqit nusen ja kanë prue e n'sobë nusen dogri e kanë çue. S'don Hasani tje për me shkue.
Me zor t: çon kjo haxhuska plakë. N'sobë kur shkojke Aga Hasan Aga, mbi sandek, bre, djali m'ish kanë ungjë. N'kâmë po rrin, heu, bash nusja e veto. Shum mazun, bre, Hasani po rrin s'âsht kollaj-o shpirtin për m'e dhanë, s'âsht kollaj, heu, besën për me lanë!
Mirë ma pvetke nusja pej oxhaku: - Ç'ki, bre djalë, marak shum qi je bâ? A po t'doket nusja fort e keqe, a po t'doket çeiz qi s't'kam prue, a po t'dhimet harxhi ty për darsëm? Dogri due, djalë bre, me m'kallxue!
As e keqe, bre bijë, nuk po m'dokesh, për çeiz hiç n'mendje nuk po m'bjen, as për darsëm harxhi nuk po m'dhimet (ja) kam dhanë besën Çikës Potureshë kurr, thot, ngjeti nafakë mos me pasë. S'muj me i lanë besë dinin e iman'.
Unë ni letër, nuse, p'e maroj, amanet, mori, ty ta paça lanë heu, gjith natën vetëm ti me m'ruejtë. Kur t'vjen natje nana me na thirrë, hiç me gojë ti nanës mos me i folë, veç qit letër n'prezore t'ja dhâjsh, hoxhallarve letrën de t'jau çon.
Hoxhallart-o letrën kur t'e knojnë, nans i kallxojnë për mue çka u marue. Qyr ça i thânke nusja pej oxhaku: - Pash ni zot, more, Aga Hasan Aga, ti m'e marrë, djalë, Çikën Potureshë; hyzmeçare gjithmonë kam m'u bal
- Hiç nuk bâhet, nusja prej oxhakut! Mej'herë djali hanxharin p'e nxerr, veti n'zemër Hasani po i bjen mej'herë shpirti aty po m'i del. Shum rahmet, bre, nusja qi po i knon, me ni çevre ftyrën po m'ja mlon.
Eu, gjith natën vetëm qi p'e ruen. Mirë sabahin zotynë kur p'e fal e m'u çojke kjo haxhuska plakë e tu dera e Hasanit po shkon. - Çou, bre loke, gjysa e dits qi shkoi!
Promë nuk dojshe, lokjo, për me shkue, sad s'po din, tha, bre Jake, m'u çue. Nusja e vet-o m gojë hiç s'i flet; për penxherje letën po m'ja zgat hoxhallarve letrën me jau çue.
Marrke letrën haxhuska, u tfillue, hoxhallarve letrën jau ka çue. . Kanë marrë letrën hoxhallart e kanë knue. - Ti sbnosh, hallë mari, djali t'paska dekë! Ta ka lanë, mori hallë, ni amanet: "Dasmën teme hiç, thot, mos m'e çartë, me tupana n'vorre për me m'çue e me ra n'për Mahallë të Poturve!
De ta ndien Çika Potureshë qi â dek-o Aga Hasan Aga eu, qat natë, more, djali qi â martue. Menihere n'sob-o qi po shkojnë. E kanë marré, more, Age Hasan Agën e në vorr, more djalin qi p'e çojnê ham me dasëm edhe me tupan.
Kur janê ra-o nëpër Mahallë t'Poturve, mirë po i ndike Çika Potureshë. Shkojke çika nans vet po i kallxon: - Ori nane, kurr s'kam pa kshtu nâm hem se darsëm, nane, hem xhenaze, hem se krushqi, nane, hem xhematë!
- Ob, moj loke, nana e vet po i thot, â martue promë Aga Hasan Aga edhe dekë ai mejhere qi asht. Amanet kshtu, loke, e ka lanë. Qyr ça bâjke Çika Potureshë n'mênd m'i rake, mejherë po t'fillon, krushqve para çika qi po u del.
- Amanet, bre krushq edhe xhematë, qit xhenaze qitu me ma ndalê, po kam qef, more, sali ni herë m'e pa! Edhe varrt-o djalit po m'ja kqyr, tri heré ftyrés çika po m'i bjen, shum rahmet-o djalit qi po i knon.
A po ngoni krushqi edhe xhematë amanet-o ju jau paça lanë. ne té dyve n'ni vorr me na qité! Mej'heré çika hanxharin p'e nxerr, 135 n'loçké té zemrês vet qi po i bjen. Mej'herë çika dekë edhe qi asht.
Amanet, bre hoxhallaré, po u thot, ne té dyve n'ni vorr me na qité, . hiç sod dasmen ju mos me e prishé! Hoxhallart, more, qitapet po i kqyrin s'ep qitapi dy vetë me ni vorr. .. Ngat e ngat, heu, vorret jau marojnë, ni penxhere ndermjet po m'jau lanë, dorë për dore të dy qi po i kapin e me dhe, more, té dy po i mlojnë.
Te haxhuska krushqit qi po shkojnë. Kânka kris-o kjo haxhuska plakë edhe deké, bre, kjo haxhuska asht. Amanet-o haxhuska e ka lané nërmjet tyne në dhe për m'e shti. Po shkojnë n'vorre, kapakt po i largojnë, n'dhé e shtin-o kët haxhuskën plakë nërmjet tyne, me dhe po i mlojnë.
N'té dy vorre. - dy luI' trandafili, ndërmjet tyne ni kaçë u ka bi. Të dy lulat qi po shkojnë përpjetë. U ka bi, more kjo kaça ndérmjet, s'po i len lulat, medet, me u përpjekë!
bam bam bammmmm bammmmm | |
| | | shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Nov 28, 2007 9:50 pm | |
| Euuu,te lumtë stupc,po qe paske kallë krejt,bile më së miri e paske ndreqë me qit krismen bam,bam bammmm,bammmmmm. NA LEU DIELLI
Na leu dielli n´at buzë mali, gjithë dynjan e ka shëndrit. Ku po i qojshin ije, me du´r lidhun, aman. Në haüsane t´Shkodrës me i mbyll në dry. Vaj,vaj,,sharroj goca hajde e dogj kalan. Hej,hej,pijmë raki e hajde moj mos u dej.
Qysh prej Durrsit, deri n´Sh´jak. Çojnë syrgynat,n´syrgitar. Moj hapsane ije, Ty t´kall´t zjarmi,aman. Qysh na i more hajde k´ta dhejm të ri. Vaj,vaj,sharroj goca hajde moj dogj kalan. Hej,hej,pijmë raki e hajde moj mos u dej. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Dec 01, 2007 1:03 pm | |
| KA LINDË DIELLI NË BRIGJE E N`LUGJE Dilnjihere moj faqekuqe faqekuqesy zeshkane ku ke çikë,që sum dole pramë? Mue pritat djalo mu paten nxanë nja në shteg tjetra në lamë hajde djalë nesër mbrama nis kadale ,sa te bjen hana del e t´pritë dada te lama ec kadale mos na niej nana me nie nana napisket i kallxon baces e del navret te qon dada ner avli flokt e kuqe ti qes permbi nisim lojë nisim mahi kurre nuk qartem na te dy. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Dec 01, 2007 1:28 pm | |
| ÇMë KA RA NJI MALL I SHKRETË Diqka zemra fort pom hjek vendi im kur mu kujtu lotet m´rridhnin si përrue eh,vajmedet.
Vend i vjeterne atë malsi por i dashur për njerzi për mikpritje bujari eh,vajmedet.
Kur u mblidhshim nëpër oda tuj këndue tu luejt lojna tuj pi kafe me filgjana baci Nel ,tuj u ra kavallav tuj ngranë mollatuj ngranë dardha eh,vajmedet.
Kur dalshim punes me ja nisë zemra rritej prej kënaqësisë sdinim t´lodhun prej sevdaje neper ara e livadhe eh,vajmedet.
Ka shumë kohë qëe kam leshu dola fushat mej shiqu fëmirijnë ku e kam kalu,
odat shumë ishin rrallu trojet shumë ishin damtu dhenë elopë nuk kishte ma kumbonat s´ndegjoheshin ma fyelli e kanga kishin tretë vetëm zogjet ishin mbetë ishte ba si vend i shkretë eh,vaj medet.
Skaj me skaj e vizitova n´rranzë nji guri,ula e pushova tuj qa në za sikur fëmijë dej sa e shfryna zemren mirë eh,vajmedet. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Dec 01, 2007 1:37 pm | |
| E mirë boll,e hollë ,e gjatë Qka po shkon tuj shalakatë jam e re ja kam zanatë po ta baj djalo për inatë për qeftem,inati tand je i lig,nuk ke qka um ban je i lig,i banun horë smund e ruen mamzerin n´dorë ne gjysmë t´natës të bie noborr katarosh në kmishë të hollë ne kmishë t´hollë,lara,lara si ugiqit të prijë përpara drejt e në odë tytë qon dada asnji orë s´na duket nata. | |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Dec 01, 2007 1:44 pm | |
| BRAHIM SADIKU RA N`GJAKOVË HAJMEDET,semejt po thonë spo dijn veten ka po shkojnë dorzoj armet Brahim poj thonë qyr Brahimi qka u ka thanë nuk dorzohen armet e mia pa nie mbretie shtatë krajlia shtatë kralia,nien dovleti kto si kam,mej marrë pushteti i ka ble baci per veti 700 lira i ka kushtue rrethi 12 lira me serm i veshi 12 lira serm jangjiti se më thonë Brahim Sadiku i kam kullat midis Juniku krejt rrathue prej qeliku në katër qoshket tymin jaqiti emnin babes kurrë nuk ja koriti. | |
| | | STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Dec 01, 2007 4:54 pm | |
| ooooo na knaqe o shaban burri
ja pra qe sod met 01.12.07 ne webin bashkimikombetar per hater te gjidhve po veqenarisht per hater shaban cakollit do te knojm kangen e trimit ISA BOLETINIT
Ty yyy kosove te njef historia Djemt e tu me dy alltia Me rujt nderin edhe pragun Kann fal jeten edhe gjakun Mitrovica djep i trimit Hero i popullit ise boletiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bam bam bam bammmmmmm
O kann dhan prova ku jep burri Kur u ngrit ne vlore flamuri Me 300 djem kosovar Garda e pare me kapuc bardh Per me i dal zot vatanit I shkoj per krah ismail qemailit
I pat than ministri ne londer Isa beg te carmatoste Jo jooo minister jo qe besa Scarmatosem sa te jete ooooooooo jetaaaaaa Per me rujt oooo nerin e tokes Dy alltija ja kam ngjeh shokes
O me alltij npllam te dores Ni dy fjale prej tan kosoves Kurr skem lyp cka sna takon Trolli i te pareve kot sna shkon Nuk e shesim E askujt sja lajm Per pa dek e shkri te tan
Me 7 mashkuj te gjakit tij E vran isen o ne pabesi Me dy djem e me dy nipa te vet I lan vrare 28
Gjaku i ises te gjitheve na flete Brez pas brezi e amanet Deri sa te jet e gjalle tradhetija Ngoje fishekun e e don alltija
o ju flm e ju pershendes se sa per sod boll knova | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
| | | | Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |