| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 10, 2007 4:14 pm | |
| PO DIGJET PRIZRENI Po digjet Prizreni,nanë,po digjet Kosova lamtumirë oj nanë se në luftë unë shkova mos u mërzit nanë se po të la vetëm borxh ja kem atdheut,ne me ja falë jetën mos qajë nanë për mue,qajmi shokët e mi se ata dhanë jetën,për t´shtrejten Liri.
E doxhen Celinen nanë,Krushën Rahovecin ja fusin benzinen,flaken po ja ndezin mos u merzit nanë se po të la vetëm borxh ja kem atdheut ne me ja falë jetën mos qajë nanë për mue qajmi shokët e mi se ata dhanë jetën,për t´shtrejtën Liri.
Po dal t´jau za priten nanë,në Tusus mahallë klyshet e Karpateve nuk i lëshoj gjallë mos u mërzit nanë,se po të la vetëm borxh ja kem atdheut,ne me ja falë jetën mos qajë nanë për mue,qajmi shokët e mi se ata dhanë jetën,për t´shtrejten Liri. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 10, 2007 4:23 pm | |
| <ÇKA KE QIKË QË JE MËRZITË Në këtë vek i qorrova sytë në këtë vek kuku më shkoj jeta kurrë su knaqa si shoqet tjera lakmi i kam shoqet e mjera ditë për ditë po më vijnë tedera ditë për ditë,po vijnë me më thanë Pse moj motër shkollën me lanë? Nxanse e mirë moj ti je kanë mori shoqe sa shumë gabova nanën ,babën kuku i ndëgjova pa e kry shkollën u fejova pa e kry shkollen më kanë fejue baba mori pare për mue nana e mjera s´më ka tregue miku babes fjalë i ka que miku babes i ka que fjalë miqasinë me na e ba hallall djali vajzen ta ka lanë thotë pa shkollë,vajzen s´du me marrë i erdh babes kjo fjalë e keqe si t´qëllohej me teh shigjete se m´pat shitë për 3000 qese sot i ban kto nji lopë e keqe. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 10, 2007 4:33 pm | |
| ALO;ALO Të kam thënë e dashur se unë shumë të dua të kam thënë e dashur se unë shumë të dua mora telefonin ty me tu lajmrua alo,alo,kush është n´telefon? Zëri yt i bukur shpirtin ma qetson zëri yt i bukur shpirtin ma qetson.
Sekur të mërzitesh me u taku me mua se kur të mërzitesh meu taku me mua merre telefonin mu me mu lajmrua merre telefonin,mu me mu lajmrua
alo,alo,kush është n´telefon? Zëri yt i ëmbël shpirtin ma qetson zëri yt i ëmbël,shpirtin ma qetson.
Bukuria joteshpirtin peshë ma qonë bukuria jote shpirtin peshë ma qon buzëqeshja jote,bar që më shëron alo,alo,kush është n´telefon? Alo,alo,kush është ntelefon? alo,alo,kush është n´telefon?........ | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 10, 2007 4:55 pm | |
| MOJ E MIRA QË SHTRON SHTRATIN Krejt me lot t´kisha la qarshafin a t bjen n´mend për mua t´ngratin? Mua t´ngratin,mua t´mjerin verë e dimër ta kam ruajt qilerin tue ra borë tue fry veri tue fry veri tu ra borë mu ka ngri manxerri n´dorë ndorË manxerri mu ka ngri qilma deren pashë ata sy soll këtë natë ta bajë me ty. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 10, 2007 5:03 pm | |
| KLIKA SERBE NË QEVERI (Teksti:Sh.Cakolli) Klika serbe në Qeveri nanë Kosovës ja ka pas msy po na i qon korbat e zi qon polic e qon ushtri vendin tonë dojnë me ba Serbi kadal serb e mendo pak se kjo tokë buron veq gjak buron gjak,e kurrë nuk shterret me gjak shqipja i kangritë themelet.
Pej karpateve jeni degdisë mej ba zap trojet e Shqiprisë se ky vend i shqiptarisë gjithë u kanë i Shqiptarisë kot i qon klyshet e shkinisë tanë ti vrasim në prag të shpisë. Nanë Teuta e babë Agroni thonë ky vend gjithë u kanë i joni s´jau u lamë shkinave në futare i madh e i vogel për pa dalë fare. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 11, 2007 12:41 am | |
| SHPIRTI IM Shpirti im sa fort te dua ty moj lule në pranverë a t´kujtohen ditët tona? Kur ne s´bashku ishim për herë.
Fjalë e besë mi pate dhanë ti moj lule trandofili kur këndojshe në ato male me njat za sikur bilbili.
Ka shumë kohë që je larguar të mbajë n´zemër përgjithmonë fort po ndihem i vetmuar malli yt,mua më dogj. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sun Nov 11, 2007 12:56 am | |
| GËRMIA -GËRMIA Gërmija,Gërmija gëzimi dashuria atyrrin rinia dhe këndon.
Gërmija ;Gërmia kënga dhe hareja lart ndër male po jehon ujt eftoht dhe ajri i fresket e natyra mbushë me gjelbrim Gërmia,Gërmija,kjo është dashuria këngë e hareja,vlon në shpërthim.
Gërmija Gërmija me lisa të gjatë malidhe fusha mbushë plot freski kur dal me dashnorën te dy qafë për qafë tue këndua sbashku në Gërmi.
Në Gërmi në Gërmi,ejani së bashku të shkojmë Gërmija Gërmi kjoështë bukuria dhe kënga e zogjëve,plot mejehonë. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 13, 2007 3:00 pm | |
| Vetem keto vargje kisha me i cek te kenga e Alban Skenderajt.
Edhe ne jet, edhe ne jet qdo gje luajn per te fituar por veq per ju loja pa nisur ka perfundua. Mos hidh nje hap, mos hidh nje hap Toka rreth jush eshte e minuar | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Nov 13, 2007 3:38 pm | |
| Jam tuj nejtë në kafehane rri gjithë natën pa behane pi konjak e pi mastikë pi e dehem me muzikë po i mjeri kam ra n´halle ma dogj zemrën një këngëtare. Kur kërleshem sikur ujk vet me meze fmia pa bukë pi e pi i qetë nuk jam një dinar më n´gjep se kam. | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: GENTA - sme sheh ne sy Thu Nov 22, 2007 3:53 pm | |
| Nene me trego a kam shpetim a jo dhembjen smund ta ndal per at djal zemra gjak pikon ai nuk me don si rrufe pa prit ste dua m'tha nje dit sa benitem sa merzitem sa tronditem ai nuk me don
frayma ndalet buza thahet ai asgje nuk do te di jam e huaj sa po vuaj ai sme sheh dote ne sy
pa arsyje mbeta hije ne kete jete plote tradheti dhe a ka kuptim tani te jetoj pa ty pa krenari
jo nuk kam fuqi se ta fala ty eja merre trim shpirtin tim
zemra gjak pikon ai nuk me don si rrufe pa prit ste dua mtha nje dit sa benitem sa merzitem sa tronditem ai nuk me don
fryma ndalet buza thahet ai asgje nuk do te di jam e huaj sa po vuaj ai sme sheh dote ne sy pa arsye mbeta hije ne kete jet plot tradheti dhe a ka kuptim tani te jetoj pa ty pa krenari
kjo semunde nuk sherohet me mir te jem e vdekur kujtimet nuk harrohen se sa e vdekur
kjo semundje nuk sherohet me mir te jem e vdekur kujtimet nuk harrohen te dua po vuaj ti sje per mua
te dua po vuaj te dua te dua
fryma ndalet buza thahet ai asgje nuk do te di jam e huaj sa po vuaj ai sme sheh dote ne sy pa arsye mbeta hije ne kete jet plot tradheti dhe a ka kuptim tani te jetoj pa ty pa krenari | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:04 am | |
| Dashurija
Sa herë të kam pritur Tek vendi që ne dimë Mes shiut rrëke Kur era fryn stuhi
Të dy të lagur, strukur qëndronim E s'ndjenim ne vetmi Vetë më mësove se dashuria Ka diell dhe në shi Vetë më mësove se dashuria Gjithë qiellin ka çati
Mes qershive mjaltë qëndruam ne të dy Kokrrat që nga lart pikonin lëng në sy
E zgjatëm duart, përkulëm degët Por kokrra s'morëm dot Ty të mos kisha pranë ato çaste E etur do te ndjehesha dhe sot Ty të mos kisha pranë ato çaste E etur do të ndjehesha dhe sot
Një ditë buzë detit më pyete si fëmi "Vallë dashuria a deti ka më thellësi?" Pastaj i dashur kokën mbështete Përgjigje prisje kot S'di në ç'thellësira humba e tëra Por di se s'dilja dot
Sa herë të kam pritur Tek vendi që ne dimë Mes shiut rrëke Kur era fryn stuhi
Të dy të lagur, strukur qëndronim E s'ndjenim ne vetmi Vetë më mësove se dashuria Ka diell dhe në shi Vetë më mësove se dashuria Gjithë qiellin ka çati | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:05 am | |
| E urrej shiun
Në kitarë teli i këputur Ndali këngën më të bukur Por s’e ndali Shiun në këtë qytet
Ku je buza e paputhur Dashuria ime e humbur N’mes të rrugës Unë po lagem vet.
I harruar si një letër e djegur Në këtë rrugë pa adresë kam mbetur
E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku Një zjarr, Një zjarr dashurie
I urrej lotët e mij Vetëm se i ngjajnë shiut Që më ndau nga ti
Dashuria që ish dikur Mbet kornizë pa pikturë Që askund nuk e shoh në mur I harruar
E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku Një zjarr, Një zjarr dashurie.
Ti ndoshta ishe një rrufe Që erdhe shpejtë Dhe ku shkove nuk e dita As se dij Por këngën dhe shpresën I le të treten Nëpër shi. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:06 am | |
| Për një çast më ndali zemra
Për një çast më ndali zemra, s'ishe ti, Shpirtin sonte ma trazove përsëri Më kujtohet sa shumë prisja Që të ndjeja erën tënde Kthehu dhe një herë të të shihja
Ëndrra gjumin ma këputi e më zgjoi Mbi në mbres të ndjeva frymën, ku je ti Puthjet ende janë të nxehta S'na i ftoh dot largësia Eja mos u fshih vetëm në ëndrra
(refren) Unë dhe ti Lusim natën që edhe pak të zgjaste Të mos kish agim Edhe dielli fare të mos lindte Vetëm unë dhe ti Lusim natën që pafund të zgjaste Të mos kish mbarim Edhe dielli atë ditë të shuhej Ndarje të mos kish Nëse mijëra kilometra sot na ndajnë -----------------
Mos më thuaj humbi dashuria Më të madhe e bën largësia Eja zemer netët ti përcjellim si dikur
Dashuria nis me ty ,me ty mbaron Je kuptimi që merr dita sa fillon Puthjet ende janë të nxehta S'na i ftoh dot largësia Eja, mos u fshih vetëm në ëndrra
(Refreni)
Mos më thuaj humbi dashuria Më të madhe e bën largësia Eja zemer netët ti përcjellim si dikur | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:09 am | |
| Dikur Luaja me ndjenjen e saj
Mbizotëronte nje qetesi ne kete nate gjithçka pushonte kisha shume nevoje per të Ne ato çaste me mungonte
Ne keto rruget pa njeri ku asgje nuk ekzistonte m'u kujtua ajo vajze zeri i saj kur me thonte Te dua shume, mos me lër vetem kam shume frike te rri pa ty eshte bote e eger.
Dhe pastaj me perqafonte dhe pas vetes me pushtonte e ndjeja doren e saj gjithe trupin ma pershkonte e nje bote tjeter na priste me pas
I kam ndermend lotet e saj dashuronte si e çmendur, si e marre Nuk mundem ta imagjinoj se ty t'kam humbur vertet dikur une luaja me ndjenjen e saj e sot e vuaj vete
Me duket se asnjehere s'do dashuroj me kaq fort e jane kujtimet qe me shkaterrojne Nuk mund nuk mundem ta imagjinoj se ty t'kam humbur vertet dikur une luaja me ndjenjen e saj tani e vuaj vete.
| |
| |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:10 am | |
| Fotografia
Tani me ty unë më nuk jam I nisur diku larg Fotografinë tënde e marr E laj me lot ngadalë E përkëdhel sikur je ti Më duket sikur flet Gënjehet kot ky shpirti im Është thjesht fotografi
Ti mund të ndodhesh në avjon A ndoshta në një tren Kërkon gjithçka që të harrosh Por këmbën pas e kthen Por përsëri të kam perballë Edhe pse ti po shkon Mbi mur të bardhë e varur rri Fotografija jonë
(refren) Nuk te lutem më Që ti të kthehesh mbrapa Ndoshta ti kërkon Një tjetër dashuri Sa here malli Do ta mbysi zemren time Do të gjej në dhomë një fotografi ------------------
Kaq lehtë unë s'mundem të harroj Ate kohët që ishim bashkë E pësëri unë të shikoj Më dukesh se je pranë Më dukesh kaq e bukur sot Varur mbi një kornizë Gënjehet kot ky shpirti im Është thjeshtë fotografi | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:12 am | |
| Ik
Ik, vetëm ik merr me vete edhe hijen që le pas
Ik, vetëm ik zëri yt në mëndjen time do humbasë
Ik, vetëm ik dhe nga ankthi i përhershëm do shpëtoj
Ik, vetëm ik sytë e tu nga sytë e mi do ti largoj
Qielli do të hapet edhe nata do të zbrazet jeta do të marrë një kuptim
Zemra më nuk falet, edhe hapi yt do ndalet
(refren)x 2 Ik me natën ti e mos u kthe Ik nga ëndrra ime aty nuk je Qielli yt do jetë gjithmonë me re Merr me vete fjalët që s'më the.
Ik ti ik ti ik vetëm ik ti ik ti ik
Ik, vetëm ik dhe nga ankthi i përhershëm do shpëtoj
Ik, vetëm ik sytë e tu nga sytë e mi do ti largoj.
Zemra më nuk falet, edhe hapi yt do ndalet
(refreni)
Ik ti ik ti ik Vetëm ik ti ik ti ik | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:13 am | |
| Kitara
Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Kitarë e dashur mos u ndal
Këndoj për ty zemra ime Me dhimbje, me shpresë dhe me lot Syrit të kaltër si deti Të ëmbla, të zeza dhe plot
Ylli dhe dielli këndojnë Kur ti fle e zgjohesh çdo ditë Dhe unë me kitarë që rri zgjuar Krijoj melodi veç për ty
(refren) Luaj luaj me kitarë Në sy, në mend unë ty të mbaj Puthje e nxehtë, puthje e bardhë Buzët e tij ëndërr e zjarrtë
Luaj luaj luaj me kitarë Kitarë e dashur mos u ndal Këndoj me ty, jetoj me ty Vullkan e jotja melodi
I dashur ti a më dëgjon A se kupton se më mungon Kitarës sime jepi shpresë Pa shpirtin tënd ajo do vdesë Por zemra ime është si det Me dallgë dallgë shkumëzon Luaj luaj luaj luaj Kitara ime ndizet zjarr ------------
Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Kitarë e dashur mos u ndal
Hënës së artë ju përula Në qoftë se më do më ndihmo Më merr ti në krahët e tua Më shtrëngo, më shtrëngo hënëzo
Një puthje e gjatë më rrëmbeu Kitarë të lutem pusho O zot erdh' dashuria Më shtrëngo, më shtrëngo hënëzo | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:14 am | |
| Asgjë e largët
S'kam asgjë të largët Ditë të reja do të gjejmë S'ka më klithma bebesh Besoje, besoje, besoje
Nuk ka ujë në fusha Vetëm një fëmijë në rrugë Nuk ka më vdekje Një këmishë e zezë në tel Besoje, besoje, besoje.
(refreni)
Nuk ka asgjë të largët ditë të reja do të gjejmë, do gjejmë Nuk ka më klithma bebesh besoje, besoje, he-he, he-hej.
Nuk ka më lutje Vetëm një dorë e shtrirë S'ka më stërmundime Vetëm një gjurmë e lehtë Besoje, e lehtë, besoje
(refreni) | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:17 am | |
| SHIU VETEM TY TE LAG (ELITA5)
Në mes të natës erdhe ëndërrat mi prishe ti për mua ishe e vdekur e humbur në gjithësi...
Më ler të qetë të lutem gjumin ti mos ma prish qelqi njëherë thyhet nuk ngjitet sërish....
Dëgjoje pikëllimin që shpirtin ma copëton që bie bashkë me shiun sytë m'i mjegullon....
Ti s'vjen… koha është ndaluar unë qaj për ty retë qajnë për ne Ti s'vjen… koha është ndaluar unë qaj për ty retë qajnë për ne
Në qiellin e harruar më yjet nuk rrinë kujtimi yt i zbehur tretet nëpër shi....
Ti s'vjen… koha është ndaluar unë qaj për ty retë qajnë për ne Ti s'vjen… koha është ndaluar unë qaj për ty retë qajnë për ne
Ti s'vjen... koha është ndaluar..... unë qaj për ty.... _________________________ | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:17 am | |
| SIMFONIA E DETIT
Mjegullojnë ngadalë Kujtimet e mia Dal pranë detit Dhe më mbyt vetmija
(2 herë)
Me kitarë në duar Bëj dy-tri fjalë Me kaltrinë e detit Du për t'u çmall
Qaj pranë detit Mbi atë breg Deti e hap zemrën Edhe ai flet
(2 herë)
Shihe ti o mik K'të zemrën time Edhe une i kam Po ato mjerime
Por s'u bë e imja Ajo s'u bë kurrë Zemra e ngrirë Erdhi, gjetkë u ul
(2 herë)
Asgje s'ka mbetur Më në jetën time Veç dashurisë së humbur Dhe ato kujtime | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:21 am | |
| O moj korçare Serenatë Korçare
Në mes të natës në qetësi ti në ballkon më rrije Unë të vështroja me ëmbëlsi o moj korçarja ime
O moj korçare sa e bukur je me ato naze porsi nuse e re dhe kur më shkoje ti në bulevard zemrat tona digjen flakë e zjarr
Fjalën e parë kur ma dhe zemrën ti ma coptove dhe pse më ike pse më le në vetmi pa dashnore | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:24 am | |
| "Syçkat si ato te tuat" Serenatë Korçare
Syçkat si ato të tuat, nuk gjenden në dynja, lum ai që i ka shijuar, frikë nga vdekja nukë ka.
Falmi vash t'i puth një here, që ta nxjerr atë sevda, se ma mori zemrën time, dhe të qetë nuk më la!
Mos më mundo moj nënë, mos me qorto moj nene, syzeza ma ka shtënë me synë e saj të zi, | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:29 am | |
| Luleborë
Tuj shetitur n'mal e n'koder, tuj prek lulet t'gjith me dorë, veç n'nji kopsht ma t'bukurin n'Shkoder, ty të gjeta luleborë.
Je e vogël por e plotë, ty t'kërkoj un tash sa mot, tash sa mot un ty t'kërkoj, vi me ty jetën ta çoj,
Eja, eja luleborë, se me ty do thur kunor. Eja, eja luleborë, se me ty do thur kunor.
Pash ma t'bukrën stinë t'pranverës pash ma t'bukrin tranofil mos ja hap ti ma kujt derën, se për mu vetëm ke çil. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:31 am | |
| Fjalët magjike
Ku ti gjej dy fjalë magjike Botën ta ndryshoj
Ku ti gjej dy fjalë magjike Botën ta ndryshoj Ta mbush qiellin plot me yje Jetën ta shijoj
Kjo botë kërkon një rrotullim Dhe dita sot do marrë tjetër kuptim Çdo zemër thotë një tmerr trishtim Se njerëzit ëndërrojnë për shumë gëzim
Si t'ju lutem perëndive asnjeri s'ma thotë Sa i trembem një intrige dashuri dhe lotë
Sa shumë e ndiej kur pranë e pranë të heshtur Zëmra dridhet ai thotë Do ishte botë edhe parajsë Kur njerëzit do ankoheshin pa faj
Poshtë shikoj në trotuar Lamtumirë as nuk na thanë Zot i madh i gjithësisë Mos na braktis
(refren)
Kërkoj dy fjalë dhë botën e lëviz Ndaj nuk jam e qetë derisa ti gjej Trokas, torkas dhe qielli u hap vetë S'ishte aq e thjeshte dashuri e shkretë
(2 herë)
Si t'ju lutem perëndive asnjeri s'ma thotë Sa i trembem një intrige dashuri dhe lotë
Sa shumë e ndiej kur pranë e pranë të heshtur Zëmra dridhet ai thotë Do ishte botë edhe parajsë Kur njerëzit do ankoheshin pa faj
Poshtë shikoj në trotuar Lamtumirë as nuk na thanë Zot i madh i gjithësisë Mos na braktis
(Refreni) | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Fri Nov 23, 2007 1:34 am | |
| Lulet e Majit Nje ditë të bukur maji unë ty të takova Tek po rrije futur nën një lule Lulet e majit për ty i ëndërrova Lumturinë në shpirt veç ti ma fute.
(2 herë)
Por tani je vyshkur më s'ke erë Lulet e tua për mua s'kanë mëe vlerë
Nuk je ti lulja e bukur e ditës së Majit Por je lulja e këngëes sime të vajit
(2 herë)
Më kujtohen ditët kur rinia Sa herë rrëmbehet ajo nga dashuria Ishe e vogël atëherë vajza ime S'mendoje tjetër veçse për ëndërrime
S'më harrohen ditët kur rinia Sa herë rrëmbehet ajo nga dashuria Ishe e vogeë atëhere vajza ime S'mendoje tjetër veçse per ëndërrime
Por tani je vyshkur me s'ke erë Lulet e tua per mua s'kanë me vlerë
Do të kujtoj përherë moj lulja ime Ndonëse je kaq larg kësaj zemrës sime (2 herë)
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
|
| |
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|