| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:24 am | |
| SYTË QIELLOR
Sytë qiellor, aq të bukur Asnjëherë, s'më kanë genjyer Sy valë deti, kaltërsie Shpirtin tim, e kanë thyer
Jo s'di ku zhduken Ndoshta ne largesi Ne mendime te mija Sjellin dashuri
Fell ne shpirtin tim me depertojne Por kujtimet me nuk me ndihmojne Per dy sy qiellor, qe ndezin zjarr Dimri s'me vret, vjeshta s'me thane Pres nje parnvere e pres me mall Zemeren ma kane marr
Fell ne shpirtin tim me depertojne Por kujtimet me nuk me ndihmojne Per dy sy qiellor, qe ndezin zjarr Dimri s'me vret, vjeshta s'me thane Pres nje parnvere e pres me mall Zemeren ma kane marr
Syte qiellor, aqe te bukur As nje here, s'me kane genjuer Sy valdeti, kaltersie Shpirtin tim, e kane thyer
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:30 am, edituar 2 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:26 am | |
| NË MES BALTINËS SË PAEMËR
Mike moj, se si më ike Si u ndamë, oh nuk e di Ikje ndjekje krejt biblike Më morri mu, të treti ty
Rent një tren oh, si n'baladë mbush me lot e psherëtimë Perëndi të qofsha falë Si duron tokën që nxinë
A ka zot në qiell të lartë? Ku janë engjujt perëndi? Si durojnë në tokë me baltë Që tretë shpresat nji nga nji
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:28 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:26 am | |
| ME DASHJE TË HARROVA
Te kam dashur, sikur buza fjalet Me zili, si lulja lulen te veshtrova Te kam puthur, siq mund te puthen zjarret Por nje dite, me dashje te harrova
Cila zemer, nuk e njohu ndarjen Ne rini, a ndoshta diteve te stervona Dhe pendimin, era ja u leshon valeve na nje vete, ku mbyten puthjet tona
Shpesh pendimi si litar Me shtrengon e nuk me mbyt Rroj me larte si magjistar Ne harrimin tone magjik Jo nuk ishte faji yt Jo nuk ishte faji im Prandaj njerezit te kjo bote Thone se faji eshte jetim
Te kam dashur, sikur buza fjalet Me zili, si lulja lulen te veshtrova Te kam puthur, siq mund te puthen zjarret Por nje dite, me dashje te harrova
Cila zemer, nuk e njohu ndarjen Ne rini, a ndoshta diteve te stervona Dhe pendimin, era ja u leshon valeve na nje vete, ku mbyten puthjet tona
Shpesh pendimi si litar Me shtrengon e nuk me mbyt Rroj me larte si magjistar Ne harrimin tone magjik Jo nuk ishte faji yt Jo nuk ishte faji im Prandaj njerezit te kjo bote Thone se faji eshte jetim Shpesh pendimi si litar
Me shtrengon e nuk me mbyt Rroj me larte si magjistar Ne harrimin tone magjik Jo nuk ishte faji yt Jo nuk ishte faji im Prandaj njerezit te kjo bote Thone se faji eshte jetim
Shpesh pendimi si litar Me shtrengon e nuk me mbyt Rroj me larte si magjistar Ne harrimin tone magjik Jo nuk ishte faji yt Jo nuk ishte faji im Prandaj njerezit te kjo bote Thone se faji eshte jetim | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:33 am | |
| Trix
Zeshkanja ime
Moj zeshkanja ime Shikimi ytë më ndezë si zjarrë Pranë lumit qëndrojmë të dy N´zemër kemi një mall.
Kuptoje një zemër djali Që dashuron e dashuron Kuptoje një dashuri t´sinqertë Që t´adhuron e t´adhuron.
Seq më dogji malli për ata sytë e tu të zi xhevahirë gurrë e pashterrur ti më fale gjallëri.
Kuptoje një zemër djali Që dashuron e dashuron Kuptoje një dashuri t´sinqertë Që t´adhuron e t´adhuron Që t´adhuron e t´adhuron
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:47 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:34 am | |
| Krushqit e pajtimit Ç´janë këta krushq me plisa të bardhë që n´Kosovë kudo po shkojnë o janë krushqit e pajtimit që gjakmarrjen në vatra fikin. Rrjedhi loti i gëzimit në të gjitha fushat e pajtimit ipet besa e shqiptarit fal ju qoftë gjaku i djalit. Kur merr fjalën Anton Çeta s´hapen varret lulëzon jeta Trima e trimresha të Kastriotit gjakmarrjen hak s´e kemi. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:35 am | |
| Bukë, krip e zemër Sa herë i ja themi këngëve të rinisë ndizen zemrat tona atdhe dashurisë këngët atdhetare thrasin për liri jehojnë malet tona zjarrë e trimëri. Bukë e krip e zemër n´sofrën tonë i këndojmë ardhmërisë sonë bukë e mëmëdheut n´sofrën tonë i këndojmë i këndojmë. Idealet tona n´shekuj jan skalitur flamuri ynë i madh me gjak është qëndisur këngët atdhetare thrasin për liri jehojnë malet tona zjarr e trimëri | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:36 am | |
| I lumtur isha me ty
Pranverë të takova Zemrën ty ta dhashë Buzëqeshjet e tua Dashuri e parë
Sa i lumtur isha unë me ty Netët e gjata plot dashuri Gjumi fëtyrën po ta rëndon Zgjohu shpirt zgjohu Nata po kalon.
O vashë e dashur Eja më përqafo Këngën e dashurisë Eja ta kendojmë.
Sa i lumtur isha unë me ty Netët e gjata plot dashuri Gjumi fëtyrën po ta rëndon Zgjohu shpirt zgjohu Nata po kalon.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:48 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:37 am | |
| Ndarja në errësirë
U ndamë në errësirë Atë natë kur binte shi Më puthe një herë Më the lamtumirë.
Dy lotë më pikojnë O shpirti im Pse më len të vetëm Sa je e pamëshirë.
Ato fjalë i kujtoj Zemra më vajton Të dua vashë të dua Pa ty s´mund të jetoj.
Dy lotë më pikojnë O shpirti im Pse më len të vetëm Sa je e pamëshirë. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:40 am | |
| Lotët ende nuk janë tharë
I tretur në pritje me vite Nga pikëllimi po lëngoj Dashuria nuk do te tretet Koha, koha e re na bashkon.
Lotët ende nuk janë tharë Nga dita kur jemi ndarë Pa ty dita më është vit Pa ty dielli më nuk shëndritë. Shëtis rrugëve i rraskapitur Bie shi e vetëton Mos më le kështu të tretur E dashur më kupto.
Lotët ende nuk janë tharë Nga dita kur jemi ndarë Pa ty dita më është vit Pa ty dielli më nuk shëndritë. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:41 am | |
| Sytë e mi të etur Kaluan shume vite nga ndarja e jone syte e mi te etur gjithmone t'kerkojne Kepute trandofilen time qe rritej e njome kepute zemren time qe te deshi gjithmone Kur kaloj prane teje shikon me zili shpirtit i del flake per ty dashuri Dua tazgjas doren te fillojme perseri dashurine e paster si loti ne sy | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:42 am | |
| Ti je lotë në syrin tim
Tash nië vit që u largova tash një vit që s`të kam parë nuk po mundem të harroj s`të kam afër të dashuroj.
Ti je lotë në syrin tim Kur vajtoj për dashuri Ti je këngë në zemrën time Kur këndoj për dashuri.
Vuajtjeve të mija u erdhi fundi erdhi koha tash po kthehem e buzëqeshur ti më prit mjaft të kamë pritur jam mërzitë.
Ti je lotë në syrin tim Kur vajtoj për dashuri Ti je këngë në zemrën time Kur këndoj për dashuri.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:46 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:42 am | |
| Kopshti i Dashurisë
Në një kopsht me lule ula e pushova ty e dashura ime me lotë të kujtova.
Moj kthehu ti kthehu dashuri moj kthehu ti prapë në zemrën time.
Mori buzë burbuqe eja të të marrë erë se me ty n'kujtime kaloj çdo pranverë.
Moj kthehu ti kthehu dashuri moj kthehu ti prapë në zemrën time.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:46 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:43 am | |
| Eja Sokolesha ime
Eja sokolesha ime ti këndojmë ardhmërisë n'brigje të lumit te ujvara ku qelin gonxhet e lumturisë.
eja eja moj zanë e malit se nesër buzëqesh agimi dashuri të dy kemi mu aty ku buron Drini.
Eja dallëndyshja ime këngën tonë ta këndojmë n'breg t'drinit vasha ime mu si valët të vallëzojmë.
Eja eja moj zanë e malit se nesër buzëqesh agimi mu aty ku buronDrini mu aty ku buron Drini mu aty ku buron Drini.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:45 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:44 am | |
| I vetmuar në dhomen time
I vetmuar ne dhomen time rri e mendoj, mendoj per ty sa shume te kam dashuruar do te vajtoj per ate dashuri.
E di se ti me deshe por kete nuk e shprehe te lutem me perkujto dashurine e pare mos e harro.
Une ende te dua lule syte e mi kerkojne dashuri prandaj kthehu te lutem mos lejo m`u tret kjo dashuri.
E di se ti me deshe por kete nuk e shprehe te lutem me perkujto dashurine e pare mos e harro
Edituar për herë të fundit nga në Sat Nov 24, 2007 9:45 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:44 am | |
| Qaj për ty
Tash kurte humba kot te kerkoj se gjall me mbeti vetem kujtimi sikur te shoh edhe nje here s'do t'me digjte me pergjerimi.
Kot qaj per ty o moj shtegtare qe prore ma kujton t'shkuaren rini.
Si flutur ike nje dite pranvere per t'me mbetur gjithmone pa kthim e une s`te gjej dot ne endrra ndaj vere s'ka me shpirti im.
Kot qaj per ty o moj shtegtare qe prore ma kujton t'shkuaren rini | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:50 am | |
| Rrezet e vetmisë Te pashe ate vere kur shpirti qe i etur shikimet su larguan, duart u shtrenguan. Takimet tona mbeten edhe pse jeta na ndau letrat qe u zbehen vuajtjet si treten. Kaluan vite te tera, erresira me mbuloi rrezet e vetmise zemren ma lendojne zemren ma lendojne. Takimet tona mbeten edhe pse jeta na ndau letrat qe u zbehen vuajtjet si treten. Kaluan vite te tera, erresira me mbuloi rrezet e vetmise zemren ma lendojne zemren ma lendojne. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 9:51 am | |
| Telegrami A e morre telegramin Ftesën time për takim do të jemi sonte së bashku do të kemi një dëshirë. Nëse sonte s'të takoj do të presë një natë tjetër dua të di ku po mbetëm te ti Miska a diku tjetër. Telefoni po cingërron alo - alo a ti je Miska- Miska. Nëse sonte s'të takoj do të presë një natë tjetër dua të di ku po mbetëm te ti Miska a diku tjetër. Telefoni po cingërron alo - alo a ti je Miska- Miska. | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: JOANA - me mungon Sat Nov 24, 2007 6:21 pm | |
| mos me puth nese puthja s'esht e gjat mos me zgjoh nese erdhe per pak ik se sot vetem kam deshir te rri me kupto sonte pak ti me mungon heshtja nuk me fal ti me mungooon shpirtin vras ngadal
me mungon e pranoj me mungon, sonte nuk kam frym pa tyyy me mungon, nata hesht dhe mengjesi ngjyroset bardh e ziiii
me mungon e pranoj me mungon, sonte nuk kam frym pa ty me mungon, nata hesht dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi
hououou, me mungooooon houou aaaa
me trishton kur apo hesht dhe sme prek me lendon nese buzen ti sma jep kur ti vjen kam deshir te iki larg kur ste kam te dua pran
me mungoooon heshtja nuk me faaal ti me mungooon shpirtin vras ngadaal
me mungon e pranoj me mungon, sonte nuk kam frym pa tyyy me mungon, nata hesht dhe mengjesi ngjyroset bardh e ziiii
me mungon e pranoj me mungon, sonte nuk kam frym pa ty me mungon, nata hesht dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi
iiiiiii iiiiii ooooo hoooo hohou iiiiii
me mungon e pranoj me mungon, sonte nuk kam frym pa ty me mungon, nata hesht dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: STINE - ti je e vetmja Sat Nov 24, 2007 6:54 pm | |
| yeah hooooyeyey hmm yee huuuuohh lalalalalalalala huuu
ti je e vetmja dije yey m'ke bo me hije mu zemer, mu zemer mori paske shije oh prej ambelsije, shije ndashnije sdu tjeter, sdu tjeter, sdu tjeteeer se tani qe t'gjeta ty (aha) jo nuk manin per asnjeri as nje tjeter (asnje tjeter baby) yey tjeter femer (tjeter femer) u baby babyy ti ke lind per mu un kam lind per ty me jep nje buzeqeshje te nje dashuris se te dua, te dua, te dua, te dua baby baby
ti je e vetmja, ti je e vetmja houu qe dua marrsisht ti je e vetmja, ti je e vetmja baby baby babyyy qe dua seriozisth (seriozisht)
tek ty un gjej besim tek ty un gjej nxehtesim e shpirtit, shpirtit tim, shpirtit tim, shpirtit tim se nty un jam fiksu se nty jam dashuru me kan fiju syt e tu syt e tu uouououououou
se tani qe t'gjeta ty jo nuk manin per asnjeri as nje tjeter yey tjeter femer u baby baby ti ke lind per mu un kam lind per ty me jep nje buzeqeshje te nje dashuris se te dua, te dua, te dua, (yey) te dua vetem ty
ti je e vetmja, ti je e vetmja houu qe dua marrsisht ti je e vetmja, ti je e vetmja baby baby baby qe dua qmendurisht yeey
ti je e vetmja, ti je e vetmja meouu qe dua qmendurisht ti je e vetmja, se ti je e vetmja baby baby baby baby qe dua me gjith shpirt yeeey
qe kur stlo un ty zemer dije mir sepse ti je enderr sepse je deshiiiir me asgje tjeter ne kete bot un ty ste ndrroj jeten time me ty un dua ta kaloj
qe kur stlo un ty zemer dije mir sepse ti je enderr sepse je deshiiiir me asgje tjeter ne kete bot un ty ste ndrroj jeten time me ty dua ta kaloj
se ti je e vetmja, ti je e vetmja houu qe dua marrsisht ti je e vetmja, ti je e vetmja baby baby babyyy qe dua qmendurisht yey
se ti je e vetmja, ti je e vetmja houu qe dua qmendurisht ti je e vetmja, se ti je e vetmja baby baby baby babyyy qe dua me gjith shpirt yeeeeyyy
qe duuua qmendurisht baby baby baby yeah hooou oouu yeeye
here we go u know what i mean u r the 1 everyday everytime cu come on ... | |
|
| |
| Titulli: STINE - ishe ti Sat Nov 24, 2007 7:10 pm | |
| mhhmm huu yeyeyeye.. houuumm
merri duart qe te preken merrmi edhe syt qe te shikojn merrma edhe ndjenjen qe ktu pran ate pervelon merri kembet qe erdhen tek ti, merrma dhe mendjen qe te mundon merrma edhe puthjen te lutem merrma edhe jeten
harroje se ekzistova harroje se jetova per ty harroje se dikur te desha te besova un n'ata sy
merri te gjitha jan te tua sa dua t'jesh e lumtur ti vetem ti me sy shiko e kam humbur s'ekzistoj
ishe ti qe me dhurove dashurin ishe ti qe me dhurove lumturin ishe ti qe gjitha mi more tani ike u largove
perandoren ti nga vetmija mos perfito nga dashuria s'ma dojem pa ty deri ne at moment qe te mbyl syt yeah
ishe ti qe me dhurove dashurin ishe ti qe me dhurove lumturin ishe ti qe gjitha mi more tani ike u largove
perondoren ti nga vetmija mos perfito nga dashuria s'ma dojem pa ty deri ne at moment qe te mbyl syt yeah oh nouuuu
merre fjalen me te bukur merre dhe fjalen te dua merrma edhe endrren qe te mos jesh me mua merre edhe emocionin te lutem merre edhe xhelozin merri te fshehtat te mija aty gjindet dashuria
harroje se ekzistova harroje se jetova per ty harroje se dikur te desha te besova un n'ata sy
merri te gjitha jan te tua sa dua t'jesh e lumtur ti vetem ti me sy shiko e kam humbur s'ekzistoooj uooooohooou yeyeyeye nooooouuoouo yeyeyeyee ooooouuuouu iiiishe tiiiiiii
ishe ti qe me dhurove dashurin ishe ti qe me dhurove lumturin ishe ti qe gjitha mi more (oh ah oh) tani ike u largove (ike u largove, ike u largove)
perandoren ti nga vetmija (perandoren ti nga vetmiiijaaaa) mos perfito nga dashuria (mos perfito nga dashuriaaa) s'ma dojem pa ty deri ne at moment qe te mbyl syt yeah (deri ne at moment qe te mbyl syt, deri ne at moment qe te mbyl syt)
ishe ti qe me dhurove dashurin ishe ti qe me dhurove lumturin (oooououoh) ishe ti qe gjitha mi more tani ike u largove (yeeey)
perandoren ti nga vetmija (oh no no no) mos perfito nga dashuria (mos perfito) s'ma dojem pa ty deri ne at moment qe te mbyl syt yeah (oh no no no)
yeyeeeehyeye hooohmhmmhm
ishe tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 7:16 pm | |
| e paske kallë krejt oj anjeza, jashaaaaaaaaaaaaaaaaaa dulë Anjeza te bunari dulë Anjeza, te bunari, per at djalë e ka marrë malli per at djalë e kish marr malli. Dul Alissa nkapigjik ooo dul Alissa, nkapigjik une e du at djalë arshik une edu at djalë arshik. Dul kjo meli te qytet ooo dulë dhe Meli ne qyteteooooooo po kerkon fatin e vet oo po e kerkon fatin e veteooo O cka dot bojna , ckat marojna o me djemë te buku, jeten ta kalojna o me djem te bukur , jeten ta kalojna. i plasum, mori i plasu dushmantë e tanë ne o i plasum. sonte osht moj nata jote lujë ti luj! kur ma dredhon belin, shtatin mos me thuaj shujë luj m e mua lujë mos nguro aspak dota fale moj zemren time pak moj nga pak jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ani mori qika folni dicka majmani moj zhagin e sa keq o kon tynihere me kshyr prej xhezentie qenefin 5o metra larg shpie e tana kishe thojke edhe une jam bukuroshe po de pse a sjam bukuroshe a kaloni xixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxë | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:27 pm | |
| nga Gezim Cela.
Sa here kaloj tek një dritare qe me saksi është mbushur plot Gjithmonë fare si pa dashur një lule cel i një perde lot.
I dua lulet ne dritare se jam i ri e mi do zemra por me shumë se ato lule unë dua vajzen, lulet qe rrit brenda. | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:43 pm | |
| West Side Family - Kena lind per qejf
Nuk kena drita nuk kena ujna po kena gotat plot me raki Nuk kena shpina nuk kena puna po kena mendjen me bo dashni
Kina lind per qef ne kina lind per qef Aheng ene alkool nga mbremja ne mengjes Nuk kina makina kina kala me karroca Shyqyr zotit kina plot cuna ene goca Kina majtofona me degju muzike Skina haber fare ne per politike Shyqyr zotit skina stresa ene pare Dime me gezu jeten vetem me nje dare Kur nuk kina lekat thesat ne i hapim E kena mbush tironen made in Ke-Gabi Skena pretendime me mire nga te gjithe jemi Sa degjojme orkestren sna ma mo veni
Hajde dhe ti gaxhojo jeten ta gezojme Hajde dhe ti kollare streset ti harrojme Hajde dhe ti mi goce se sna ma mo veni Ta gezojme kete jete se tgjithe ne nje ven do veni
(refreni)(2x) Skena para kena lind ne per sevda E bojm qefin badjava Jena per marshalla
Na kenaq ne qefi na kenaq gezimi Na kenaqen syte kur futboll luan brazili Kur vje ora lajmeve na bertet komshiu Uleni muziken ta degjojme nje lajm njeriu A e dini qe erdhen zgjedhjet vazhdon lufta ne irak Smaj men gjo ku di une mduket se kam qene tap Mu po me zi koka dhe ju beni gallat Eshte rrit inflacioni dhe ju oho rahat N’dyqan jane shtuar taksat eshte rritur cmimi naftes I gjithe problemi juaj eshte si me gjet lekt e dasmes Vertet ju kam zili sa rehat qe jeni Hic mos ki merak e di lala ku o problemi
(refreni)(2x) Skena para kena lind ne per sevda E bojm qefin badjava Jena per marshalla
(2x) Skena para kena lind ne per sevda E bojm qefin badjava Jena per marshalla | |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:45 pm | |
| Rovena Stefa ~ Adrese pa emer! Adrese pa emer esht vendi im o zemer a s'te treguan ku gjendet mikja e vjeter te shkruva nje leter me doren time vetem qe je ti shkakut vdekjes sime Dashnia vdes nese zemra te pushon, Un ne shpirt jam qe jeten e klijon Urime zemer per nusen e re as pak mos u prek edhe pse kam vdek Ne telefon mos kerko numrin e vjeter, se un sjam më aty esht dikush tjeter, harroje emrin qe s'ekziston më , se kush ka vdekur jo s'esht thirr më. Dashnia vdes nese zemra te pushon, Un ne shpirt jam qe jeten e klijon Urime zemer per nusen e re as pak mos u prek edhe pse kam vdek
| |
|
| |
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Sat Nov 24, 2007 8:49 pm | |
| Këngë Burrerie
Qysh na dule, more ky bidate n'shumë konaqe, sundojne gratë
dikur moti, dikur ish burrnia nuk guxojshin më fol fmia
me ba burri, grus pak me i brite prej inatit oh vjen e lige
Bahet burri, me ja pre dashin o ku t'rash te dy durt, mu thafshin
vishet gurja more bash si zoje burri i vet nuk guxon me i fole