| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Wed Aug 13, 2008 5:52 am | |
| Fati
një ditë me diell me erë e me shi një ditë si çdo ditë e klimës Gjermane e klithmës së nënës e vdekjes e lindjes e tmerrshme e llahtarshme e vrasjes e masakres e Ruandës e Çeçenisë e Sarajevës e Bihaqit e Kosovës në robëri me tanksa e ushtri Evrova e „lirë“ nuk mund të frymoj pa derdhje gjaku | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:05 am | |
| Sinan Hoxha Vajza Kosovare
Teksti i kenges:
O dridhe qiko dridhe dridhe qiko
O dridhe qiko dridhe dridhe qiko
Ah kjo qika kosovare eshte e bukur shum seq ma mori mendjen fare e me ka lan pa gjum
Veq per ty kanges ia mora oh moj bukuri ma ke shki zemren si bora falma syrin e zi
Oh dridhe qiko at mindil dridhe belin pak ma mir
Dridhe qiko at mindil dridhe belin pak ma mir
Oh sa lezet sa bukuri po lujn qikat per karshi
Sa lezet sa bukuri po lujn qikat per karshi
Hajde luj me mu ne valle o moj shtate selvi
Dridhe qiko bukur dridhe at mindilin ti eshte e bukur atmosfera kur ti valle lun nuk i shoh qikat e tjera vetem ty te du
Oh dridhe qiko at mindil dridhe belin pak ma mir
Dridhe qiko at mindil dridhe belin pak ma mir
Oh sa lezet sa bukuri po lujn qikat per karshi
Sa lezet sa bukuri po lujn qikat per karshi. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:06 am | |
| Sinan Vllasaliu Krejte mbrapsh
Teksti i kenges:
Thon se nuk jetohet nga dashuria por nuk jetohet as pa dashuri shpirti lendohet nga vetmia zemra shtegton kerkon shoqeri
Fjale dashurie nga poet te lashte te tjereve u kendoj qdo nate veq asaj qe deshta kur eshte dashte asnje fjale nuk gjeta si per inat
Krejt mrapsht mrapsht po me shkon jeta diten fle e nate rri mbrapsht, humba e u treta nuk mundem te jetoj pa dashuri
Krejt mrapsht, mrapsh po me shkone jeta fshehem nga djelli e dale ne shi mrapsht humba e u treta nuk mundem te jetoj pa dashuri. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:09 am | |
| Dhoma e fjetjes pa ajros,e ti lakuriq po flen dhe era ne banese parfim t'femrave po vjen dy gota ne tavoline e ti vishnje nuk pine numrat e ri ne telefon e këto bikini te mijat s'jonë.
Shenjat ne qafe kush ti la,mos më thuaj qe se din unaza jote është ne toke,kemisha jote plotë karmin era e dhomes i vjen tym,ti cigare nuk pine numrat e ri ne telefon,e këto bikini te mijat s'jonë. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:10 am | |
| Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit… Ditët me djell dhe lutjet e miaa.. t’coj sërisht tët tkem…mbaj dorën tënde akull Prit ti jo mos ik Zoti më sheh je lotët e mia, Shpëto një drit shpëto një jetë.
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi për mua… për muaaaa…. TI prit edhe pak zgjohu ngadal Dëgjo veq një fjal… TE DUA… TE DUAAA…
Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit… Ditët me djell dhe lutjet e miaa.. t’coj sërisht tët tkem…mbaj dorën tënde akull Prit ti jo mos ik Zoti më sheh je lotët e mia, Shpëto një drit shpëto një jetë.
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi për mua… për muaaaa…. Ti prit edhe pak zgjohu ngadal Dëgjo veq një fjal… TE DUA… TE DUAAA… po nje automjet ka devijuar ka nje t’plagosur një vajz dergo nje ambulanc Prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi për mua… për muaaaa…. Prit edhe pak zgjohu ngadal Dëgjo veq një fjal… TE DUA… TE DUAAA…ohoh jeje te duaaa hohohoho | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:11 am | |
| Pika e par jo qe ta qel .. Pika e dyt shkon mo mos mu mshel.. Pika e tret për me t vet .. Me pa mir a thu ke mbet ..? qetsi ke nëse e ngon Baba click prap njësoj e bënë.. Un e di qe me Start e fitoj .. Veq me pa ne çdo sezon! Qetsi.. Vij hiq pa e pa! Tu pi tu perbi! Knena ka ..Ka sa dush a po don moo! Nëse don bënë veç 'kalle se sbon'!
Pika pika pika për vesh! Pika plot tingulli tresh ! Pika pika pika për vesh! Pika plot tingulli tresh !
E nëse ti se bënë Ghetto G e bënë E nëse ti se bënë Big Xig e bënë E nëse ti se bënë Tingulli3nt e bënë E nëse ti se bënë Dj . Ar e bënë! E nëse ti se bënë Ghetto G e bënë E nëse ti se bënë Big Xig e bënë E nëse ti se bënë Tingulli3nt e bënë E nëse ti se bënë Dj . Ar e bënë!
Pika pika o veç për qika .. Faqe t'kuqe t'zeza edhe për barbika Pika pika ja mushi pussin I du na doj edhe kur sja fusim! Sa keq qe na kërkon se lusim Perpara .. permas na prap ta fusim E ti merre ngoje cilin po ki qejf Pare kemi mo i mshefi për mi mshef Nëse e din qe s'ka tjetër.. edhe bile Unë jom ujk i vjetër Tingulli3nt a po don kesh! Merre ngoje Pika pika për vesh!
Pika pika pika për vesh! Pika plot tingulli tresh ! Pika pika pika për vesh! Pika plot tingulli tresh !
E nëse ti se bënë Ghetto G e bënë E nëse ti se bënë Big Xig e bënë E nëse ti se bënë Tingulli3nt e bënë E nëse ti se bënë Dj . Ar e bënë! E nëse ti se bënë Ghetto G e bënë E nëse ti se bënë Big Xig e bënë E nëse ti se bënë Tingulli3nt e bënë E nëse ti se bënë Dj . Ar e bënë!
Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh Pikaa pikaa pikaa për vesh! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:12 am | |
| Ghetto G hyn Nejen e Maron Ik se zemër trupi vet po t`afron Bukuri tash neja ka fillu për Ty Filozofi s`ka po t`lexoj n`sy E di zemër qe seni Jem t`tranon Mos um thuj s`bënë se un e di qe Bon Dashnija jote për mu veç po fillon Filozofia - Historia sonte kejt ndrron Po du B***** me ta prek nëse Bon ? Po du sonte me ty me dek a bënë ? Po du sonte kejt me ti thon n`sy ? Po du sonte gjithçka mir me ty mu Kry. Po du buzen me ta kic nëse bënë ? Po du sonte gjakun me ta thith a bënë ? Po du sonte un krejt mi bo me ty E ti po don me thon Zemer u Kry !
Ref. (x2) Kalle sonte mos ta ndin për kerkond Kalle sonte se BABA po feston Kalle sonte se nesër gjithçka ndrron Kalle Kalle Kalle se s`bënë.
Big Zig nuk Hjek ka qejf me t`prek Njeri i dashtun qe t`bënë me dek ****** ta rrehi nuk ka rrezik rri afër meje as 1 Milimeter mos um ik Krejt çka kam un e di e di qe don 2x Krejt çka s`bënë sonte , dije qe bënë Kalle sonte zemër se Festa po fillon Hey ti e para nalu sa s`t`nala Falma a t`fala , Falma a t`fala !! Hey ti e para nalu sa s`t`nala Falma a t`fala , Falma a t`fala !!
Ref. (x2) Kalle sonte mos ta ndin për kerkond Kalle sonte se BABA po feston Kalle sonte se nesër gjithçka ndrron Kalle Kalle Kalle se s`bënë | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:12 am | |
| Ditet vetem pa fjale netet pa gjum ti fal me thoje zemer te kam per ty njesoj jam
Vetem nje fjale do te them dhe te zhdukem ngadale te jem me ty ti e di se ne shpirt ty te mbaj
o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale do ishte me mire qe te me thuash nje here me fal (2x)
E shikon sa prane buzes tende jam mos me ler te pres me gjate me puth me fort per te fundit nate
Vetem nje fjalë do të them ..... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:13 am | |
| Para meje del ti m'provokon Se e din që zemra ime ty të don "Hey" Luan para meje m'përqafon Pse zemrushja ime shpirtin ma ngacmon? "Hey" Luan para meje m'përqafon Pse zemrushja ime shpirtin ma ngacmon?
Të kam zemrushe ty Në zemër më ke hy Do te dua Je për mua Oh për kta 2 syë
Dashurinë për mu e ke Më e mira ti më je Dua ta them fjalën Si dys askush Shpirti nuk m'qetsohet Zemra më shpejtsohet Kur ty të kam afër Oh moj zemrush
...
Shum me dashuri më përqafon Dua që ta dish se ky djalë të don "Hey" Me ty deri n'fund un dua të jem Dashuri për jetë un dua të kem! "Hey" Me ty deri n'fund un dua të jem Dashuri për jetë un dua të kem!
Dashurinë për mu e ke Më e mira ti më je Dua ta them fjalën Si dys askush Shpirti nuk m'qetsohet Zemra më shpejtsohet Kur ty të kam afër Oh moj zemrush
Dashurinë për mu e ke Më e mira ti më je Dua ta them fjalën Si dys askush Shpirti nuk m'qetsohet Zemra më shpejtsohet Kur ty të kam afër Oh moj zemrush | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:14 am | |
| Mos u trishto, Ti e kishe enderruar nje Vello te bardhe, Nena ime me beko Dhe mos qaj, Neser do te shkoj, E fundit nate...
A e mban mend, Sa e kishe imagjinuar Fustanin e bardhe, Edhe une kam fatin Si c'do vajze, E di do me mungojne, Te embelat fjale...
Ndoshta do qaj, Se malli Ty do te marre, Do te marre!
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta.
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta-ti.
Neser do shkoj, Do te dal une nga kjo porte Me yllin e bardhe, Me percill ti nena ime Dhe ma fal, Lotin e arte, Te embelat fjale...
Ndoshta do qaj, Se malli Ty do te marre, Do te marre!
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta.
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ri-ti-ta-ti.
Hou!
Ooooooooooooooh, Ri-ti-da, eh ri-ti-da, Kenga do te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta-ti! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:15 am | |
| Iken jeta shpejt vrapon dhe nje muaj duket çast dhe si mundem ta gezojme jo te ndare por veç se bashke
Sa e shkurter eshte kjo jete themi shpesh tek bisedojme por dikush ne sa na prek ne çast e harrojme
Per nje fjale ashtu kot prishet befas nje miqesi dhe askush nuk i del zot fajla zhduket ne meri
Refreni : O ti zemer njerezore pa degjoje zerin tim fal se jeta eshte e shkurter se jeton ndaj nje pendim ndan dy njerez padrejtesisht nje kapricio,xhelozi dhe pse duhen çmendurisht falja ndalet s'ka kufi (2 here)
O ti zemer njerezore po degjoje zerin tim fal se jeta eshte e shkurter se jeton ndaj nje pendim
nga : Nikolas Herceku | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:16 am | |
| Në ëndërr Shpesh më shfaqesh ti Plot gaz, jetë e lumturi Plot mirësi e plot nur E plot magji krejt si dikur
Pastaj nuk vi dot në vete Nga misteri i kësaj jete Përse harresa nuk të merr Përse më bëhesh më mister
Kur u vyshka bukuria Pse aq zbehka dashuria Përgjegjen se gjej askund Përqaf vuajtjen e pafund
Pse s´thashë të du Sa ishe këtu O pse s´thash të du Sa ishe këtu
Edhe kur krejt i kam me grat E s´kam kohë as për gjumë O më eja në ëndërr për çdo natë Dhe le të vuaj dhe më shumë Dhe le të vuaj dhe më gjatë Se ndryshe nuk mund t´kem gat E nuk kam tjetër fat | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:17 am | |
| Në ballë të Arbërit ------------------------------ N´ball të Arbërit N´drit për jetë Data e kuqe Njëzet e tetë E nantorit t´historis Dita e Madhe e pamvarësis Shumë nderim Gjithmon kësaj dite Jetë të gjatë Flamur e shqipe
O Flamur O Flamuri i Atdheut Prush i zemrës së Skënderbut Kur t´valëvitë ty, flladi i malit Shohim dorën e Ismail Qemailit Dhe tim pena e Naimit Flakë na ngajti Boletinit
Gjithë shqiptarë, zemër lirie Nëpër breza, të mbajten në gji Zemrat gjakun ta kanë dhanë Për liri e për Vatan I lidhë brezat, Besa-Burri Na lidhë Shqipja, n´ball Flamuri
O Flamur O Flamur, o nderi i pragut Çmimi yt është çmimi i gjakut Mbi lahut e djep të fëmijës Je simboli i shqiptarisë Veç një gjak na rrjedhë në vena Gjaku i shqipes me dy krena
Veç një gjak na rrjedhë në vena Gjaku i shqipes me dy krena | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:18 am | |
| Nuk jetohet në kujtime --------------------------------- Në këto çaste më ikin fjalët Dhe ky terr po më mbyt S´kam askë të ia qaj hallet Dhe çdo fjalë mbet në fyt Kurrë nuk dita ç´është lumturia Kurrë në jetë nuk e kam shijuar Tërë këto vite dashunova Mirëpo kush s´më deshti mu.
Ref.: Se kupton askush këtë dhëmbie Se nuk është në lëkurën time Se si shpirti po më shmbet Nuk jetohet me kujtime Se kupton jo se kupton Mijëra netë të jesh i zgjuar Këtë veç unë mund ta di Dhe zemra ime e robëruar
Pse gjithëçka është kundër meje Faj askujt si kam në botë Çdo herë desha mirësinë Por fitova vetëm lotë Kurrë nuk dita ç´është lumturia Kurrë në jetë nuk e kam shiju Tërë këto vite dashurova Mirëpo kush s´më dashti mu. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:18 am | |
| Ne moshen e dashurise ---------------------- Ne moshen e dashurise kur isha 20 vjeç, me dhimbje mora rrugen vasho per ne kurbet me dhimbje mora rrugen vasho per ne kurbet
Te lashe une ty moj Tane te lashe moj ne vetmi Tanen dhe Korçen time valle do t'i shoh nje dite? Tanen dhe Korçen time valle do t'i shoh nje dite?
Mendoja mendoja mes dhimbjesh kujtoja shkelqimin e syçkave te saj se shkoi dashuria, se shkoi lumturia po vyshket venitet ajo vashe
Mendoja mendoja mes dhimbjesh kujtoja shkelqimin e syçkave te saj se shkoi dashuria, se shkoi lumturia po vyshket venitet ajo vashe
I vetem ne kete bote larg o ne Selanik Tanen dhe Korçen time valle do t'i shoh nje dite? Tanen dhe Korçen time valle do t'i shoh nje dite?
Nena nga larg me shkruan se Tana eshte martuar tani s'mbetet gje tjeter zemres t'i ve nje gur tani s'mbetet gje tjeter zemres t'i ve nje gur
Mendoja mendoja mes dhimbjesh kujtoja shkelqimin e syçkave te saj se shkoi dashuria, se shkoi lumturia po vyshket venitet ajo vashe | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:19 am | |
| Na leu dielli ------------------------ Ref.: Na leu dielli Nat´buzë malit Gjithë dynjanë E ka ndriçu
Ref.:(I)
Ref.: Moj hapsane Ty t´kaptë zjarrmi Qysh na i morre Këta djemt e ri
Ref.:(II) Ref.: Vaj-vaj, Sy laroshe La-la, Me lot të qajë Hej-hej, E çojë mendjen Goca ku m´ka mbetë
Ref.: Çakë prej Durrësit Deri n´Shijakë Qojë fikreti Si ??
Ref.:(III)
Ref.: Ku po m´qojnë Mor qyqare N´? shkollës Mbyllë në gjahë?
Ref.:(IV)
Ref.:(III) | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:21 am | |
| Boll e mirë e bardhë si pllumi ------------------------------ Boll e mirë e bardhë si pllumi, Me të qit'n'bjeshkë, po t'mytë guri, Me të djerg' n'shpi, po t'han katuni, Me t'qit'fushë, po t'qorro pluhni, Me të qit n'mal, tutna t'han uki, Me të shti n'arkë, po me des uni, Me të shti n'xhep, tutna po t'hupi, Me të shti n'gji, tutna t'merr gjumi; Ishalla t'ruen zo'i lumi! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:21 am | |
| Do të kërkojmë tanë verës -------------------------------- Do të kërkojmë tanë verës, Ta gjajmë nusen si e kemi derën, Do ta nxerrim nusen te molla, T'na vijnë bijat me kmisha t'holla, Po na lutin nuse për me zanë, Na e lipim dhc e dojm' për mallë, T'ja jap nanës teme që ka ni gjalë. Biri gjalë të mirës si uki në dhenë. Shko e merre me zor, se me qef s'po ven. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:24 am | |
| Ka ra mjeglla burg e zezë -------------------------------- Ka ra mjeglla burg e zezë, havaja gjëmon, Pse bre Hamdi Aga shkust nuk m'i con. Kur t'mi çojsh shkust, çomi rotela, Ne t'ja marrim menën nanës, kur të hin' te dera. Kur t'm'i çojsh shkust, çomi shkollovana, Ne t'ja marrin menën babës kur të hin' te láma.
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:25 am | |
| Kravata e kuqe me shqiponja ------------------------------ Kravata e kuqe me shqiponja t'zeza. Ore vllai jonë urime fejesa, Urime fejesa e u trashigofshi O jetën e lumtun s'bashku e kalovshi, O jeten e lumtun s'hashku e kalofshi.
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:26 am | |
| Ku e begenise Lulije ket' ven ------------------------------ Ku e begenise Lulije ket' ven, Unë e begenisa oborrin me pemë, Oborrin me pemë ku e ke pa, Kur jam kanë e vogël, kah dera kam ra, Ka dera i kam ra unë e mjera, Se kam ditë se aty është vjerra. Ka dera i kam ra unë e ngrata. Se kant dite, se ju baj kunata. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:26 am | |
| Kur ta morëm dorën Lule -------------------------------- Kur ta morëm dorën Lule, Kujna i erdh ma keq, Çaj baba derri kcejke si dreq. - Kce dreqo, kce deri në tra, Se korkush gajle nuk ta ka!
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:27 am | |
| Kush i lanë vite e mia ----------------------------- Kur një ditë Do t´kthehesh papë tek unë Mbasi ke humbur N´gjith atë botë E përbuzur dhe pa krenari Kokë ulur e në sy Të pikojnë lot
Kush mi lanë viete e mia tash Kush më kthenë buzëqeshjen që kam humb Kush mi kthen netët e gjata mu Shumë vite kaluan e tash është vonë
Mik të ngusht tash Kam vetminë E pikëllimin e kam vëlla E dashnore kam ngushëllimin Mos u kthe se s´dua me t´pa
E di mirë si shkova kur u ndamë Ti e di sa lot kam derdh për ty Sot po kthehesh Dhe po kërkon ndiesë Harrove kur më shkele n´besë. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:28 am | |
| Kush po i bije gitarës karshije -------------------------------- Kush po i bije gitarës karshije, Lilzim Agës, i ka hije. Me syza n'sy, me syza n'sy: -Hiqi syzat, o vlla, ll çorrove, Se çikat e Nikajve i tranove! -U tranofshin, e marshin malin, Kjo Lulija e dashunoi gialin. U tranofshin e e marshin detin, Kjo Lulija e ka pas kysmetin. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Thu Aug 14, 2008 1:29 am | |
| Kush po shkon rreth zabelit ------------------------------ Kush po shkon rreth zabelit. Myzhdexhit' e Fadil begit, Po del baba ep selam, I jep kafe me filxhan
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
|
| |
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|