|
| Poezi të krijuara nga forumistët | |
|
+90Dreni Drenova gentiana lohaj dodgjeka ...... shefqet mujota zana. xhema BashKom agim__barja Driniiiii play meri ILTA Sema dibranja delick Psikologu veletini VetetimaAL Eklips Muja e Halili klodian Xili paioni Blerim1 Aleks J. Zhapa Kristaq Th. Gushi lepurush egzona- spirito Uskana E_Bukura sela-mi tina elisa Blerti_Gashi Leka i Madh Albona Veneta anila Fjona Nezir Myrta shqip0nja Trimi beti cristal Parapsikologu Martina zeriatdheut Eva0506 Poeti liri_b mall metiii Tesa Riki30 **Embelsira** Lanetja Mergimtarja ficam bukla Mysafir Begu Guximi interesant Jorgo S. TELO eri M gjakushi Orfe@ feneri Ago Muji Delia Albea Edonis vjollca Adem Berisha petritkola Beton Euridika rrebelja Lejla Arta tom sojer Urata Aquila shaban cakolli Kosovarja besa-bese Sofra 94 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Dec 26, 2008 10:56 pm | |
| PARANDJENJË
Më bredh vetulla diçka ndjell, më bredh çerpiku vallë çka fsheh. Jam në mendim se çka të mbjell, për çdo shteg ka një breg.
Erë e çmëndur, me stuhi, jam kalorës hiç pa fat; s'shoh as tym mbi asnjë çati, s'më pret Nimfa në pallat.
Si më zu shiu dhe ky murlan Uje i turbëllt del mbi tokë. Edhe zemra në brendi më qan, Nimf' e heshtur sflet me gojë .
Gjithçka zi! Githçka lakohet ! ç'ështe kjo lemeri , kjo kukamë. Nuk kam dritë se më verbohet, Syri - zezonë derdh në çdo anë .
E rëndë nata,gjithë kjo dhembje e papritur, më mbolli thinja - rrudha në ballë Nimfa ime në rini rritur, te zbehte buzëqeshjen ngrirë e mban...! | |
| | | gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Dec 26, 2008 11:58 pm | |
| TI E BLERTA DASHURI
E di se të përndjekin sy xhelatësh e di se duan të të nëpërkëmbin me tirani por ti je më i fortë që del e pehatesh dhe derdh vizione për dashuri !
E di se rrijnë ngrysur kur të shikojnë sepse je më e mira në atë mes le të plasin nga smira , le të rënkojnë Se bëhesh përjetësia që s,vdes !
Nuk e besova se grinden shpirtrat të shtypin ata që kanë zemër për krim unë dal të bëj sfidë ashtu siç e lypin Dashurisë që ka hije i them agim! | |
| | | eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Dec 27, 2008 12:07 am | |
| LE TË BËJË ACAR, LE TË FRYJË STUHI !
Le të bëjë acar, le të fryjë stuhi çdo shteg le të mbyllet , le të bëhet rrëmet ! Unë sërish do të turrem drejt teje të vi me këngëzjarr - ta përthajë një det !
Prandaj, mos u dridh, prehu në qetësi, jam me ty, e, për ty frymoj në mesnatë! Kur s' puthen buzë , gjoks, e sy... dhe vargjeve vrull - u lind shamatë!
E di nga buron! Dhe le të burojë ! Ku ke parë mos djegë dashuria ! Ty kurrë s'ë shterrë buzëqeshja as oreksi, e, kurrë lumturia !
Rri i dashur ! Mos zgjo vullkane! Unë e di përse kam shfrim e vërshoj ! Është mungesë takimi në këto divane, ku pres e përdjegur të të takoj...! | |
| | | eri M Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Dec 27, 2008 12:15 am | |
| PRELUD
Sonte më djeg malli për ty endem e rropatem vetmisë, nga Maja e Shqipes e mas me sy gjithë shtatin gjerë të Ilirisë !
Më dukesh Nimfë e plagosur me kurorë pritjeje tek hesht, si pulbardhë liqeni e vrerosur për natën që bie mbi kreshtë !
Shestime bëj me shpirt e me zemër trup i bie Karadakut - arrijë në Tomorr ! E Ti ! Në Olimp vezullon si Perëndeshë ! Në Butrint - shndërrohesh në Orë !
Me çfarë Lyrash ta nis vargun me cilat nota të bëj rimë ? Prelud je bërë që drejton harkun në zemrën time hyn oshëtimë ! | |
| | | eri M Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Dec 27, 2008 12:34 am | |
| TË DUA...!
Të dua përse vuan dhe derdh lot akoma nuk të preka me duar e frymën nuk ta ndieva një shikim s'më bëre në buzqeshjet e vrara në takimet që desha të krijojnë ngrohtesi si vera
Fryn acari këto çaste kur pres të bëj një rimë Vargje të shpreh për dashurinë ngjyrë qielli mblidhen frymëzime qe shpalojnë lumturinë të të dhurojnë bukuri dhe rreze dielli !
Kush e mendoi çastin e kësaj ngatërrese t' rrëshqasin të dashuruarit me shpirt e zemër në vend të uratës të krijojnë pika vese nga qielli muzgu ta gërryej nje emër !
Tani me kupton se ec me vetminë , misterin asnjë linjë deri në shpirt nuk troket, nuk e di a jam në shteg ku dal nga ferri Të dua shumë - po ti çka pret... ? | |
| | | Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Dec 27, 2008 5:18 am | |
| 38. Vështërsit
Terr i zi natë e vonë bubullimat nuk pushojnë.
Pa da shiu me erë frynë degë lisash për toke bien.
Rruga drejtë teje është e vërshuar drita nga ti sinjal për mua
I lodhur, rraskapitur drejtë teje shpejtoj hap pas hapi i papërkulur stuhit i përballoj
Edituar për herë të fundit nga Sofra në Sat Jan 31, 2009 11:17 am, edituar 1 herë gjithsej | |
| | | Uskana Anëtar i ri
Numri i postimeve : 141 Age : 44 Vendi : Uskanë Registration date : 08/12/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sun Dec 28, 2008 1:25 pm | |
| BLEROHEM ME TY Je bërë gjithçka në mua, Sa shumë ke hedhur shtat Mos më thuaj se më ke pushtua` Jeto në zemrën - pallat !
Pa ty ajo shumë vuan Pa Ty kushedi a kullon gjak? Ka ngjizur gjithçka që duan qelizat - për shpirtin binjak!
Pa tY çdo gjë është e mundur dhe truri të më bëhet hi ! se fjala :Të Dua! Është e humbur ! Është pengu pa liri !
Je bërë gjithçka në mua Bëhu shenjtëri, gjithësi ! Se unë ashtu të dua ! se blerohem me ty ! | |
| | | gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sun Dec 28, 2008 5:31 pm | |
| PËRBALLJE PA FUND
I zgjodha këto vargje jo të të bind as të të drejtohem me JU ! Çdo kaptinë e re më bën të rilind për lirikën që zgjohet këtu!
I zgjodha drithëmat që përshkojnë netët ku frymëzimi bëhet vullkan në dimër! Antologjia e prurjeve lart flatron fletët tek vezullojnë metaforat në libër !
Qëndro si shkëmbi që u flet shekujve në tufan e në stuhi ndiz flakadanin se je bërë Muza që u flet dishepujve të bëhen jehonë zanoresh për vatanin! | |
| | | Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sun Dec 28, 2008 9:35 pm | |
|
Si nje i ikur ëndrrash
Me tik – takun monoton e fatalist Të saj, Koha mërgon kërcënueshëm Të fundit takim…!
Në këtë largësi akullnajash Të asaj dite me sot, Ku herë ngrenë koken e herë zhyten thellësive, Copëra Dielli e buzëqeshjesh, Copëra mjegulle e lotësh, Filozofimesh të boshatisura A klithjesh proverbiale – Ti më pervijohesh Si nje i ikur ëndrrash Mes një bote që të kthen veç shpinën, Mes ajzbergesh dritherues dhe pa jete.
Mos prit më… Eja! Sikur gjithë jetën të endeshe Aerodromeve, Stacioneve gjithfarësh të botës, Do t’ja vlente që një ditë T’iu arratiseshe veshtrimeve Akulluese dhe boshe, Si shatërvane pa ujë…
Do t’ja vlente të vije sërish Në Botën e Zemrave që të presin… Do t’ja vlente regëtima tronditëse Bashkë me lotin e ngrohtë Që buron Jetë dhe Dashuri!
| |
| | | Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sun Dec 28, 2008 9:37 pm | |
|
Trokit !!....
E ndjen se jemi larguar?
Nuk vjen më në orët që vije!
Por vargjet pak më të rralluar
Zemrës i veshin dritë-hije ..!
Ti jo nuk e di se si unë
Në çdo çast veç ty të kërkoj.
E ndjej kur ti je në furtunë,
Trishtimin me ty përjetoj…
Më thuaj nëse si më parë
E ndjen se ç’mendoj unë tani!
Dërgomë një tingull, një fjalë
Trokit dhe kur unë heshtur rri…!
| |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Dec 29, 2008 2:48 pm | |
| Uskana,Eri M, Gjakushi, Sofra, Eva, ju pergezoje per poezite, poezi shum te mira. Dileme…
Nese pyetjet kurre nuk mbarojne, Nese ne jete n'a ndjekin shume here plote Pse, Mos valle duhet nje moment te qendrojme, Te mendojme a programojme diten e re?
Nese nuk ndjejme ngrohtesi ne cdo cast, Dhe nese pengesa jeta perpara n'a nxjerre, A duhet valle koken ta kthejme ne pas?, Apo eshte me mire qe në sy te mbajme nje ylber?
A duhet te kerkojme, te besojme miqesine? A duhet te jemi ne ata/o qe forte t'a mbajme ate? Apo valle cdo gje t’ja leme rastesise?, Dhe si spektatore te rrime , te sodisim pa ze…?!
|
| | | Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Dec 29, 2008 5:25 pm | |
| Ju falenderojme te gjitheve per poezit vertet shume te bukura..! | |
| | | feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Jan 02, 2009 11:31 pm | |
| POEZI KONTRAST !
FSHATI, AGIMI, TI DHE UNË.
Heshtje, pritje, vullkan qe shperthen fshati, agimi, ti dhe unë Akoma buzëqeshja nga nata s' shkelqen por mendimet na shkojnë si lumë !
Cilen kaptine të rrefimeve ka hap nuk di ku do të dalë gjithë kjo dramë Edhe Zhulieta të ka shume lakmi E Unë Romeo qe te mbajë pranë - pranë !
Nuk ka fund ky prolog dashurie Se ti je gjithësia e pambarim Sa herë shtohen ngjyrat e kësaj mirësie Ti bëhesh Shpirt i shenjt dhe me fal shërim ! | |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Jan 03, 2009 1:00 am | |
| NJË DITË...!
E di se je me zjarr në zemër më thonë çdo çast mendimet , e ti më dhëmb. Ndaj çdo çast e skalis atë emër çdo fjalë që shkruaj - shpirtin tënd gdhënd!
Kur më pyesin shokët përse tretem - Përse kështu je çka ka ngjarë ! Lexoni po doni ta dini të vërtetën janë lirikat e mia që derdhin ujëvarë!
I ndjeni se si digjen ato në net se shpirti i shenjt - s'u ka arritur, ndaj rimat mbushen me lot si det ndaj mendja më nxjerr gjithmon të tronditur !
Nuk jam Sizif, por jetoj me brenga kjo dashuri e zjarrtë qan per një emër Një ditë do nisem e do t'i hyj brënda, do t'ia hap portën e shpirtit - t'i jetoj në zemër ! | |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Jan 03, 2009 2:24 am | |
| TE RROTA E KUQE NË DURRËS
Kalova ditë pushimesh ty të kisha pranë, me ëndërra kujtimesh nuk ngihesha dot. Ajo zhurmë që bëhej se ngritej një pallat, Ishte zgjuar jeta , sa gezim ndjej dhe sot !
Një rrite e madhe si llavë e ngjizur, Artiola Toska - akoma tek një dasmë këndon! Unë thosha:Këto njerëz kanë lëvizur, drejtë shtigjeve të miresise qofshin gjithmonë !
Por, befas një klithmë rrëqethëse, Nga errësira doli - errësirë u bë. Ariani, ai shoku që më bëri shoqëri u pre në gjymtyrë e, nuk është më !
Sa vit i trishtë ishte ai - që ra mbi det dhe lotet që bëra unë, u bashkuan më një! Në vargje kujtimesh Durrësi me therret Tek Rrota e Kuqe jam - në të ...! | |
| | | Kristaq Th. Gushi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 81 Age : 67 Vendi : Gjirokater Registration date : 30/12/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Jan 03, 2009 9:48 pm | |
| Besoj se je Kosovarja_1, qe kemi chatuar bashke(me Jam_Kuici) Se pari GEZUAR 2009, me shendet e lumturri per ju. Lexova shkrimin tend dhe pergezimee qe je kaqe pekushtuar per trevat shqiptare. Me respeekt Kristaqi, 3 Janar 2009 | |
Numri i postimeve : 81 Age : 67 Vendi : Gjirokater Registration date : 30/12/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Jan 03, 2009 9:55 pm | |
| Kosovarja, me respekt miku nga Shqiperia, po te le kete tekst qe e kam muzikuar, per te me vleresuar vargun me noten nga 1 deri ne 10.
Respekt per ty moter Kosovare.
DJE NUK E BESOJA BOTẼN
Unẽ i sinqerti njeri, nuk i besova botẽs
Nẽ kẽtẽ vetẽmi, s’po besoj jetẽn e kotẽ
Unẽ nuk i pranova fjalẽt, qẽ thoshte bota.
Dje nuk i besoja, mẽ dukeshin tẽ kota:
“Mos ore djal, mos i beso, ẽshtẽ kotẽ,
Ajo s’ẽshtẽ pẽr ty, ajo vajzẽ ẽshtẽ boshẽ”.
Nga sot, unẽ nuk do jem njeri kotẽ,
S’i njẽ engjell i vertetẽ, do jetoj botẽn
E quaj lule respekti, mẽ falte njẽ jetẽ.
Sytẽ e bukur, qẽ sot mẽ gẽnjyen keq.
Vuanẽ e djeshme, e nesẽr ngelet pa sy.
S’e besova kurrẽ, sot ka tẽ drejtẽ bota,
I lutem tẽ mẽ jap dorẽn tẽ ngrihem ,
Mẽ fal i them asaj, sot, asaj bote.
Sot eci i lumtur, mbi lẽndinat e jetẽs,
Mbi trẽndelinẽ, me kembet e shpreses.
Me kureshtje e shikoja, atẽ vajzẽ tẽ bukur,
Fjalẽt e botẽs si besoj, dukeshin tẽ kota,
Ndẽrsa sot e pranoj: I vetmuar kam ngelur.
Sot ẽshtẽ tamam, siç kishte thẽnẽ ajo bota:
Teksti dhe Muzika: Kristaq Thoma Gushi.
Poezia: MẼ 5 DHJETOR 2008 & ORA 15:35’,
Muzika: MẼ 22 DHJETOR 2008 & ORA 12:05’.
Sot me 3 Janar 2008 | |
| | | gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Jan 03, 2009 10:51 pm | |
| EKSTAZË Kurrë se provova në jetë të dehem për ta shkruar një varg - frymëzimi s'më mungoj ! Unë nuk jam si ata që kurrë nuk prehen dhe çmenden përse vendin e parë s'fitoj!
Unë nuk derdh gastaren për varg dashurie as nuk dridhem e të grindem për meze ! Unë e ndjejë çdo të thotë ndjenjë lirie ku e dashura buzëqeshjet shfaq si rreze!
Unë nuk e kam vargun si piruni As meditimin tim për të shtruar një pjatë ! Në pallatin e vargut jetoj dhe në shtrat druri se shoqëri më bën muza nëpër natë.
Nuk dua të dukem Hektor që në betejë thërret , Për Helenën e Trojës bëhem tym dhe Hi ! Nuk janë shaka këto vargje - lexuesi i pret, se : Janë monolog ekstaza ime! Beteja - poezi! | |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sun Jan 04, 2009 1:32 am | |
| NUK E NDALA TROKUN Ku e si bëra tek ti trokita Në brendinë tënde hapa rrugë ! Nuk kishte asfalt , nuk kishte drita endesha i vetem netve si zogu në jugë !
Vëngër më shikonte gjithmonë censura me këto domethënie kërkon të bëjë bujë ? Nuk lejoj të dalë nga burgu trumbetoj agjentura të kurthuar më mbante pa asnjë pikë ujë !
Nuk e ndala trokun unë të arrij aty Nuk më priste asnjë t'më thotë tungjatjeta! Gjithkund me kërcënimet acar si veri Më kurthonin shtigjet t'më shkurtohej jeta!
As errësira s'më ndali, nuk më shterri U bëra vullkan që derdha llavën nga gurra Vetëm një zemër që ma dha shpirtin , më erri që jeta t'më shkojë flakë si furra! | |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sun Jan 04, 2009 11:13 pm | |
| GJITHKUND NË SHESTIM Sa vargje, pëshëndetje , buzëqeshje të bëra mes tyre ka dhe mall, dashuri dhe lot! Unë ndjeva ngushtica zjarri dhe blerime të tëra Por, vetullën dhe çerpikun s'ti harrova dot!
Si shigjeta ishin apo si batare me shkundullim buzëqeshje e arritën qiellin! Butësia më ngrinte sado që ishe manare akullnaja ndarje - ma ngrinte diellin!
Cili shteg e kishte atë pikëtakim Ku është vendqëndrimi në tokën e Atdheut ?! për gjithçka më ka mbetur urata në mërgim një në Adriatik tjetri në brigje të Egjeut !
Gjithkund në udhëkryqe, gjithkund në shestim Në cilën meridian je bërë bukuri pranvere As Perendia në Tomorr se shëron shpirtin tim pa e prekur shpirtin, në prakun e asaj dere!
Vetëm atëherë do të prehem i qetë vetëm atëherë do të jam tribun, pamja jote prej Nimfe si shqipe me fletë do të mëkojë plagët që i kisha unë ! | |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Jan 05, 2009 11:15 pm | |
| TË PADUKSHMIT SI NATA ! Eshtë kënaqësi kur flet me një veçanti të mbarshtrosh temat e krijimit, të meditosh përse qielli qëndron mbi yllësi Pse ne jemi bijtë e kabilit - dorëkrimit ?!
Është kënaqësi , të dëgjosh shijen njerëzore kur terri bie , acari mbulon këtë hapësirë ! Dhe njeriu - njeriun e godit për çeshtje ditore se realizon oreksin, pa hy në thellësirë !
Është kënaqësi të bëhesh rob i shpirtit me vetëdije kush mundet ta ndalë atë jetë që pipëtin, edhe kur pëlcasin nga djallëzia e rrijnë nënhije të padukshmit si nata - godasin shpirtin tim!
Është kënaqësi si amshimi kjo jetë që shijoj pas çdo llavë vullkani - kur ajo me buzëqeshje lind! Dhe hap shtigjet për çastin e vargut të krijoj për atë Zotkrijese - nisem lartësisë në Olimp !
| |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Jan 05, 2009 11:43 pm | |
| I KAM TË GJAKUT E DUA T'I RUAJ! Çka mund të bëjë ajo mirësi, për këtë jetë ku ka djallëzi ? Perpiqet të arrijë , por, ndoshta jo ! Se jeta ka rënie, dhe ngritje po!
Ajo bënë hapa , është shpirt i brishtë lufton të keqen që zgjat një bisht !
Por, nuk e ndjejnë katilët- nuk kanë mëshirë, Ia kanë vënë shënjestrën - si djaj me brirë !
Ajo rri në ankth, misteri e mberthen, e ndjen se del fitues ai që genjen!
Dhe shpërthen si llava me flakë e zjarr , të luftojë të xhindosur - të mposhtë të marrë !
Përse e bën o shpirt? I them në varg ! - T'u fal shikim - të shohin më larg !
- Po ti verbësinë e tyre e bën pa fjetur! Pa ngrënë , e lodhur , sa je e etur ?!
- Kështu e ka jeta , më thotë , ndaj vuaj , i kam të gjakut e dua t'i ruaj!. | |
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Jan 06, 2009 3:33 am | |
| MOS U BE I HUAJ
Eja edhe njehere o lumturi,
Eja ne krahet e mi, eja ti.
Dashuria te mos na mbaj meri.
Eja, t’i shijojme puthjet perseri.
Eja, te jetojme ne qiell,
Une diell, Ti, e madhja hene.
Te ulemi ne zgjuan e lumturise,
Nektari, tek buza jone e perveluar...
Se une dua buzet, te çelin kohen e harruar,
Se une dua dashurine tone, per ta lulezuar.
Se une dua token dhe qiellin, per te jetuar,
E dua te bukuren jete, per ta perjetesuar...
Me respekt Ktistaq Th. Gushi{ 6 Janar 09}
Mobil: 068 = 20 82 067 | |
| | | feneri V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Jan 07, 2009 12:11 am | |
| EPILOG ...! Shpaloset horizonti, ngritet perdja e skenës Pamje shqetesuese është loja në binë Hamleti i marrë ka hapur front imagjinata ekstreme ia rrit hijeshine.
Ekzistenca ime është peng - e sodis ka bërë vargje për shpirtin që krijon e vuan ! I kërcënohen djajtë që ajo i stolis me erëmirë jete - zjarrin ua shuan!
E ftojnë shtigje në katarzë shfrenimi Ajo si gof shfaqet me lirikë pranvere, por, ku e dijnë pentagramin e atij burimi ku shërohen të plagosurit që bëjnë potere!
Mërgoj në heshtje, t'ia pres gjuhën vargut, si copë peisazhi - Ajo ngjallet në gji! Le të prehen si errësira mbi shpatullat e agut Se nëse hesht, për Të - kam Unin që shpreh fuqi!!! | |
| | | gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Jan 07, 2009 12:35 am | |
| DRTITHMË
Sa herë të bëra zë por përgjigje s'më dhe m'u shua pasioni, si meteori mbi re !
Më mbetën peng kujtimet e ti lapidar me drithma m'u mbush trupi, syri im i tharë.
Nga flaka e zjarri më gërrynte një bisturi një makth më përmbyti se s'të degjova Ty !
Si dallgë perplasej pikëllimi që më gjet Unë shkëmb i vetmuar për Ty oj zemër det !
Sa e gjatë vetmia pa përgjigjen që prita Mijëraherë vdiqa dhe për Ty mijëraherë u ngrita! | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët | |
| |
| | | | Poezi të krijuara nga forumistët | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |