|
| Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... | |
| | Autori | Mesazh |
---|
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 9:37 am | |
| ,,Krushku i Merguar,, ,,Shkrumb Shpirti,, Athua kullat mbulue i ka bari? Athua motrat digjen nga malli? Athua Nenat presin te ngrata? Athua dita ndryshon nga nata? Te fala Kosov te cojm nga Mergimi, Jeta larg teje s´na sjell pik gezimi, Ditet e gjata,netet pa gjum, Shpirti nga malli po behet shkrumb, Si tuf e trembur ne vende tjera, Pa diell,pa lule na vjen Pranvera, Ku stin e mote ,shkojn pa ven re, Une femiu yt, perjet o Memedhe, Kur te vij dita jap Kushtrim, Jam e gatshme per Kushtrim, Mos ju njoht as guri i varrit, KUSH NUK VJEN TE VDES PER DHE TE T´PARIT, |
|
| |
| | | Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 9:49 am | |
| ,,Treni Shtegtar,, Naten,Diten, Ne cdo stin, Treni bart, Shtegtar, Te djegur, Te rrahur, Se jan Shqiptar, Ne Perendim, Gjeten,,Parajsen,, Qe ua premtuan, Refugjat,te huaj i pagezuan,... Me vete moren, Vetem shpresen e kthimit, Sepse atje lam gjithcka ne menyren e shkaterrimit, ... |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 9:58 am | |
| ,,Sa te dua Kosov,, Sa te dua o Kosova ime, Sa me mall te ndiej e sa deshir, Per ty vend i dashur gaz e dashuri, Mu ne zemer me ka mbir,... Se per mua o Atdheu im i dashur, Je nje lule aq e vyer, Sa nuk gjindet permbi dhe, Shpirti im per tu ushqyer, .... |
|
| |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 11:51 am | |
| Poezi shume e bukur gurbetqarja suksese te me tutjeshme te uroj. | |
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 12:05 pm | |
| shum flm vlla Beton ju uroi te gjitheve suksese sepse te gjith jemi te prir |
|
| |
| | | shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 3:03 pm | |
| Poezi shumë të bukura znj.gurbetqarja,të përgëzoj dhe të dëshiroj suksese të më tejme. | |
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 3:17 pm | |
| shum flm vlla i nderuar Cakolli ju uroi edhe une te gjitheve suksese te metejshme |
|
| |
| | | shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 3:22 pm | |
| këto poezi që keni hedhur këtu znj.gurbetqarja kanë një rrugëtim shumë të mbarë poetik,dhe po filluat të vazhdoni kështu puna e juaj është shumë premtuese,suksese të më tejme. | |
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 3:45 pm | |
| ,,Ne Mergim,, Ah kur flas me ato male, Nga largesia pertej detit, Mbi krah er e mbi shkrumb val, E dergoi lotin prej Gyrbetit, E kurr gurrat qe bijn bardhore, Kthjellet nga rera-qehre,drite, Shtratit t´ kthjellur te Tokes Arberore,... Vijn shkembinjve zvarr duke zbrit, Duke shty shkon vala -valen, Rrotullim hyjn shkumbet trazuar, Bardh mbi gurr perplasur ndalen, Sumbulla-sumbullen duke hijeshuar, Porsi flladi ua mban freskin, Qe prej malit shtrohet zallit, Cka nxjerr hija neper lugin, Fryn ujvara ne lule t´ballit,... Nur i rrall e ze ujvare, Si tingellima mahnitore, Keto jan Bjeshket- SHQIPTARE,.. QE I KA DHEU I NENES ARBERORE,.... |
|
| |
| | | bessa Anëtar i ri
Numri i postimeve : 188 Registration date : 26/12/2007
| | | | Mysafir Hero anëtar
| | | | Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 5:47 pm | |
| Ju lumtë shum Poezi të mira suksese. |
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 5:49 pm | |
| shum shum flm vlla i nderuar Deli pershendetje vlla |
|
| |
| | | Arta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 760 Registration date : 06/09/2007
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 6:00 pm | |
| Poezi të mira Gurbetqarja ,suksese dhe vazhdim të mbarë | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Tue May 06, 2008 8:32 pm | |
| shum poezi te mire , urime. | |
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... Fri May 09, 2008 7:37 am | |
| shum flm motrushe Arta dhe vlla Guximi ju uroi juve gjdo te mir ne jet dhe suksese |
|
| |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... | |
| |
| | | | Poezi te krijuara nga Gurbetqarja?.... | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |