| Poezi të krijuara nga forumistët | |
|
+90Dreni Drenova gentiana lohaj dodgjeka ...... shefqet mujota zana. xhema BashKom agim__barja Driniiiii play meri ILTA Sema dibranja delick Psikologu veletini VetetimaAL Eklips Muja e Halili klodian Xili paioni Blerim1 Aleks J. Zhapa Kristaq Th. Gushi lepurush egzona- spirito Uskana E_Bukura sela-mi tina elisa Blerti_Gashi Leka i Madh Albona Veneta anila Fjona Nezir Myrta shqip0nja Trimi beti cristal Parapsikologu Martina zeriatdheut Eva0506 Poeti liri_b mall metiii Tesa Riki30 **Embelsira** Lanetja Mergimtarja ficam bukla Mysafir Begu Guximi interesant Jorgo S. TELO eri M gjakushi Orfe@ feneri Ago Muji Delia Albea Edonis vjollca Adem Berisha petritkola Beton Euridika rrebelja Lejla Arta tom sojer Urata Aquila shaban cakolli Kosovarja besa-bese Sofra 94 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 12, 2008 7:10 pm | |
| - Nezir Myrta shkruajti:
- Nezir Myrta / SHQIPTARI I RI
- Poetëve të forumit
Po lindet shqiptari i ri tok - me Nëntorin E Tretë - aty ku kishte lisa të mëdhënj stuhishë illirian antik me rrënjet e lashta trungu egjean jonian e adriatik e trekontinental - linden vishkuj të rinj shqip thikpërpjetë fjalës së bukur nëpër shkronja të reja bulëzojnë bulevarde të fjalës artistike vishkuj të rinj patjetër u ngjajmë lisave të lashtë qiellor se rrënjet e tyre i kemi në shpirtin flakada fjalës së re ndritë feneri i kohës sonë e kushtrimi zgjon lindjet e reja illire vesa ushtare e plumt agimeve yllëzon mbi gjethe tingujsh të rinj sofra plot bujari shqiptare - bukë kosove pjekur rrezesh me sy tejbjeshkëve symësy me kohën symize eva harroi mollën në degën e fjalës së atit vrapon kopshtit edean plot tinguj mbushur frymë gas e lot me një tufë bulëzash fjale në dorë biligoa i pëshpëritë vllait skendërbean mos të ndodhi kurr më tradhtia mes shpatash gatitë tinguj të rinj zjarri me fletëza trëndafilësh gota tingujsh plot nektar shpirti anila pishë e kallur ndez pishtar mbi varre dëshmorësh të rinj plot vrushkuj të zgjuar dashurie veneta m'i kujton venetët e lashtë me shtiza trojane e deradiane që sylot shpojnë mallin e Të Bukures Moree shqiponja e re flatron lartësive të tingujve dardhan duke i thyer lartësitë në rithme të rinj shkronjash shqiptari i ri po lindet në Nëntorin e Madh
Nëntori i Tretë po vie!
( 11.11.08 )
skjarim për fenerin: authori i kësaj poezie - Nezir Myrta, (e Nëzir Myrtaj - me-j është person tjetër) edhe heqi gërrsherët nga dora kur bëhet fjalë për antarët e forumit! Shpresoj të mirkuptohemi!
flmnd
Poezi shumë e mirë i nderuari Nezir, vazhdim edhe në të ardhmen. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 12, 2008 7:16 pm | |
| - feneri shkruajti:
3. NE U NISËM E PAGËZUAM
Atë pjesë dielli Që na ndriçon tokën Na e zinin – Dritën të na marrin E sytë tanë Në terr t’i lënë përgjithmonë !
Ju e dini çdo të thotë i verbër !
I nderuari feneri poezi shumë të mira suksese dhe vetëm suksese. | |
|
| |
gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 12, 2008 9:22 pm | |
| SONET
Edhe në frymëmarrje ke zënë e troket Idilë që buron nga damarët e jetës Mimozë e këndshme -shfaqesh pulëbardhë në det Josh ëndërrat gënjeshtare apo të vërtetës ?
Agut të dritës që vjen pas errësirës Troket si drenushë që dridhet nga vrapimi Inxhia e buzëqeshjes të del si ylber pas vetëtimës Sytë t'shpërndajnë shigjeta pushtimi !
Aurora e shpresës më ndalet në hark Hapërimi pikëtakimet i pret si kandil Agori i fytyrës të merr zjarr për fill !
Dremis i heshtur si vjeshta - Ti blerim prej larg Estradës së vetmisë si t'i kthej jetë Fanarë i ndezur për dashurinë e vërtetë ! | |
|
| |
gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 12, 2008 9:45 pm | |
| PËRKUSHTIM PËR LI.. SA... !
Të ëndërrova që nga lindja por kurrë s'të pata pranë tashti kur të gjeta më ndjekin tiranë !
Të ndjejë ! Të kam afër ! Kufiri na ka ndarë ! Kushedi sa vuajte ... Se di ! Sa kam qarë !
Prita në kufindarje për leje - pak fjalë, ishin ciklopë pa zemër me: Stop ! Kishin dalë !
Kurrë nuk u zbrapsa nisa periudhat, thinjat në kokë mbinë e në ballin tim rrudhat !
Por s'u binda kurrë rilinda përsëri, Përkushtim Li.. Sa... ! për bashkim të ri ! | |
|
| |
gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 12, 2008 9:49 pm | |
| SI TË KUPTOHEMI
Si të kuptohemi - për dëshirat që nuk mund t'i shprehim akoma një muzg bën hije rrugës sonë dhe, ëndërrat e lumturisë na i rrëmbejnë - furtunat !
Si të kuptohemi - me fjalë nuk shprehet aljo llavë e zjarrtë që ec padukshëm nëpër trup dhe na kthen në amulli të agimit tonë të ashpër agimit tonë të gjakosur !
Si të kuptohemi - se dashuruam në terr dhe dashurojmë - pa hile ! As lajka nuk përdorëm se s'kemi kohë për të ! Po ti thyejmë armiqt, dhe mblesërinë, atëherë - kuptohemi për dashuri Ilirinë ...!
E botuar më 21.05.1978 në Flaka , Shkup | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 3:23 am | |
| 30. Nëpër kopsht lulet ujis në secilin lule ka mirësi secila ditë është një dhuratë kur ty të shoh gjithçka shndritë
Edituar për herë të fundit nga Sofra në Sat Dec 06, 2008 1:25 am, edituar 3 herë gjithsej | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 3:55 am | |
| Shume vargje te bukura dhe gjithe jete Sofra! Te uroj suksese gjithmone. | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 4:26 am | |
| Disa vargje
Ne nje qiell te panjohur
si zogj trembur me pak fjale
me veshtrojne si duket embel
mes vargjesh miresi udhezojne...
Ngjyren e syve te ma njohin
Duket sikur e kerkojne
I lexoj dhe rilexoj
Sa deshire kam te t'i njoh. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 10:44 am | |
| Eva poezi shumë e mirë, shpresojm se një ditë të gjithë krijuesit e vargjeve të këtijë forumi do takohemi dhe pimë kafe së bashku.
Edhe një herë urime dhe suksese në krijimtarinë tuaj.... | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 2:20 pm | |
| Kushtuar Tahir Mehes
Permbi dhe kur ngritet dielli, cicrrojn zogjt e hapen lulet, dhe kur ylli i fundit sduket, koka e tij kurr nuk perkulet.
Pse ket her na u nxi qielli, iken zogjet me nxitim, pse ket her u shkrumbun lulet, se n'Prekaz lufton ni trim.
Lufton trimi me zapti t'shkaut, po i permbysë nje nga nje, zemra flak po i qet djalit, i thrret Baba qendro o trim.
Fillikat kur na mbet trimi, qau rrethimin si drangue, si lun syni si dridhet gishti, hasmi eshte tu u tranue.
E kthen koken t'shikoj kullen, po kjo kulla eshte shkrumbue, e kthen koken t'shikoj plakun, ja sheh plagen n'krahnor vnue.
I mbyll syt e sheh flamurin, i jep shpirt e i jep zemer, per her t'fundit sheh vatanin, fiton kushtin gjith me jetue. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 2:24 pm | |
| Sofra, Eva0506, Ago Muji, ju pergezoje per keto poezi shum te bukura, vetem vazhdoni keshtu, ju deshiroje suksese...!! |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 3:03 pm | |
| - Sofra shkruajti:
- Eva poezi shumë e mirë, shpresojm se një ditë të gjithë krijuesit e vargjeve të këtijë forumi do takohemi dhe pimë kafe së bashku.
Edhe një herë urime dhe suksese në krijimtarinë tuaj.... Sofra, ju felenderoj shume per fjalet e ngrohta, gjithashtu deshiroj shume te takohem me te gjithe ju dhe te pime nje kafe ose te festojme ditelindjet se bashku. Urime Ago Muji per poezine kushtuar Tahir Mehes, suksese te metejshme. Faleminderit shume BiBiKiM per fjalet e mira. Respekt per ju. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Nov 18, 2008 6:03 pm | |
| Ago Muji poezi shumë të mirë ke krijuarë. "E kthen koken t'shikoj kullen, po kjo kulla eshte shkrumbue, e kthen koken t'shikoj plakun, ja sheh plagen n'krahnor vnue." Vazhdim të mbarë.
| |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 19, 2008 6:42 am | |
| Zoti, Unë dhe Ti…
Sa larg! Ndoshta gjithmonë mes nesh ka qene kjo largësi dhe ndoshta fare kot na dehu ideja e marrë se ishim prane te dy.
Jam larg! Në ndjenja e mendime as unë nuk di se ku. Ndoshta dhe fare pranë kur ty të kam qëndruar s’kam qenë aspak këtu.
E ku është pikëthyerja? Në cilat labirinte ngeci ndonjë vështrim? Mes gjithe fjaleve te embla, mes tingujsh, peshperitjesh Nje thirrje a takim?
I lashti ligj i botës është kthyer mbrapsht rrëmbimthi. Vetë Zoti sofrën shtron… Dhe ne si dy të mjerë i shesim tangërllik Si Papë apo Cambronne.
Dhe s’kemi frikë fare, por rrahim krenarë krahët Prej parafine bërë. E Zoti buzëqesh kur na sheh majë kalit. S’le diellin të na zërë...
Që krahët mos na shkrijnë dhe me ndriçim qiriri Mos biem përmbi dhe. Na lë të ndjejmë dhe pak të Bardhën Dritë të Qiellit, paçka se s’është për ne.
Dhe prapë qëndrojmë larg, me mijra vite dritë, ndonëse kaq të vetmuar e Zotit zemërmadh i shesim tangërllik, me zemrën tonë të shuar.
| |
|
| |
gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 19, 2008 6:52 am | |
| - Eva0506 shkruajti:
- Zoti, Unë dhe Ti…
Sa larg! Ndoshta gjithmonë mes nesh ka qene kjo largësi dhe ndoshta fare kot na dehu ideja e marrë se ishim prane te dy.
Jam larg! Në ndjenja e mendime as unë nuk di se ku. Ndoshta dhe fare pranë kur ty të kam qëndruar s’kam qenë aspak këtu.
E ku është pikëthyerja? Në cilat labirinte ngeci ndonjë vështrim? Mes gjithe fjaleve te embla, mes tingujsh, peshperitjesh Nje thirrje a takim?
I lashti ligj i botës është kthyer mbrapsht rrëmbimthi. Vetë Zoti sofrën shtron… Dhe ne si dy të mjerë i shesim tangërllik Si Papë apo Cambronne.
Dhe s’kemi frikë fare, por rrahim krenarë krahët Prej parafine bërë. E Zoti buzëqesh kur na sheh majë kalit. S’le diellin të na zërë...
Që krahët mos na shkrijnë dhe me ndriçim qiriri Mos biem përmbi dhe. Na lë të ndjejmë dhe pak të Bardhën Dritë të Qiellit, paçka se s’është për ne.
Dhe prapë qëndrojmë larg, me mijra vite dritë, ndonëse kaq të vetmuar e Zotit zemërmadh i shesim tangërllik, me zemrën tonë të shuar.
Prej gjithë këtij makthi ditor, prej vrerit të krijuar nga postimet në forum që përballen se si të vënë në plan një lubrifikim të lustruar që ka shkelqim mellasi, arrita më në fund të lexoj nga mendja dhe pikëshikimet e poetes Eva0506 Kangjelat e urtië, të drejtës dhe të vërtetës! Tani nuk më vjen keq perse e kalova këtë natë sepse prita në aurorën e bardhësisë këtë simfoni magjike! | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 19, 2008 6:59 am | |
| Jeni shume i ngrohte dhe i dashur Gjakushi! Ju falenderoj. | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Nov 19, 2008 10:27 am | |
| Une...
Mesnate. Yjet kane qendisur qiellin
Ne mua trishtimi qendis paje nuserie
Dritarja e vjeter me priti edhe sonte
Trupin me erresire ma mbeshtolli, ne shenje miqesie.
Strofull vuajtjesh! Ec neper kohe... e humbur!
Janaret s’prekin dot fundin. Ne cdo hap, acar.
Dhembja e shperndare kudo porsi polen
Dhe loti qe stoikisht besnik qendron, perdore me mban.
Horizonte te reja para meje, rruge te gjata, te largeta...
E kembet e mia?! O Zot!
Gjithe jeten gurishtave kam ecur, neper tragjedi
Kembe te gjakosura kane shenuar hapat e mi.
Ngre dolli me naten
Me fund e pi kupen plot zhgenjim
Per fatin, qe kurre doren s’ma zgjati
Pak meshire per mua o Nate, me servo nje kupe harrim!
Ne pellgje harresash dua te zhytem
Ta le pas mallin qe djeg per ty
Per nje cast nga kujtesa ime te zhdukesh
Mbase shpirti do te puth qetesine!
Por, ti e di qe s’te shkul dot nga zemra
Thelle brenda meje ke zene vend
Le te dehem, cmendem a harrohem
Bota ime mban emrin tend! | |
|
| |
gjakushi V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Thu Nov 20, 2008 8:49 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- Une...
E kembet e mia?! O Zot!
Ngre dolli me naten
Bota ime mban emrin tend! Nëse fjala është aq depertuese dhe të rremben, ajo bëhet për aq ma pushtuese në vargjet e Veneta. Ajo me egon e saj është në pikëqëndrimin e mesnatës dhe prej aty shperndan miqësinë me pajë nusërie. Ky bullar shperthimi, ky sens i shprehur e ka ngritur tensionin poetik ku janarët se prekin fundin duke shperndarë acar. Nuk eshtë ky perfundim poetik i trisht.Befas te prek ndjenjat dhe të mbushte shpirti polen. Sepse sëndertohen gjithë linjat e mundshme që të arrijnë në binarët e një përjetësie aty ku " Bota ime mban emrin tënd ". Veneta suksese ! | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Nov 21, 2008 12:03 am | |
| Flakë zemren, zjarrë sytë
Permbi urë sikur n'llogore, ç'bene njaj trim, njaj sy shqiponje, i rrethum prej te dy aneve, qane perpara si drangoj.
Rrjedh shpejt lumi nen kembe t'tij, lufton trimi per Shqipni, ecin ret mbi me nxitim, Si e ka emnin njaj trim?
Si e ka njaj Mic Sokol, qe i kap shkijet me dore, si mi thone atij Skifteri, qe mka gjamen si Jakup Ferri?
Po ai trim asht djal Gradice, a e sheh, azgan drenice, nje toge shkie e ka shti n'dhe fillikat meci atje.
Flak i qet martina burrit, zjarrmi t'madhe bebza e syrit, njato dur kurr s'leshojn pushken, Mehmet Gradicai i thone trimit.
Ago Muji | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Nov 21, 2008 12:29 am | |
| Shaban Polluzhës
Vjen kallnor, shkurt... maj
Shkrin dëborë
Harlis çdo livadh’.
Ja atje mbi ato suka,
Suka të bukura, zabele e fusha
Oshëtin një emër i fismë,
Shabani ynë nga Polluzha.
Shtegëtar që të bjen udha në Drenicë,
Kujto motet me ngricë,
Tek ecnin një nga një në rradhë,
Luftëtarët çlirimtarë.
Në Drenicë në atë mot me ngricë.
Shabani në Polluzhë, Mehmeti në Gradicë.
Shtegëtar i viseve të mia,
Kujto këngën e Shabanit!
Emri i tij oshëtin mbi fusha,
Trimi im Shaban Polluzha.
Ishte trim, ashtu e njihnim,
Ishte burrë, burrë mbi burra.
Mbi serbosllavë seç mbolli lemerinë,
Seç nderoi nënë Shqipërinë.
Ngrite zërin atëherë kur duhej,
Me shqiptarë – the – jo nuk luhet;
Ishe trim burrë mbi burra,
Hutën n’krah Shaban Polluzha.
Në brez ngjeshur xhamadanin,
Fishek m’fishek
Për mbrojtje të vatanit!
Populli vargje seç ka thurë,
Si themeli i thurë mbi gurë:
Zemërflakë e i urtë,
Trimat mblidhen në Polluzhë!
Kënga kujtimin për Ty nis
afsh e frymë e lirisë!
Sup me sup jemi lidh si malet,
Hovi jonë jo nuk ndalet!
Emri yt mbi fusha - fusha
Përgjithmonë Shaban Polluzha!
LEKA I MADH | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Nov 21, 2008 12:30 am | |
| Për 1945’ën dhe Shabanin
Një Shaban Polluzha
Trim nga të malit,
Në mes të Drenicës
Valëviti flamurin e Qemalit.
Dimër i ftohtë,
Njëmijë e nëntëqind e katërdhjetë e pesë,
Kryengritje me flakë, shtrëngim besa - besë.
Në log të kuvendit,
Prin nga Polluzha,
Trim i madh dragua
Ky Shaban Polluzha.
Në kuvend mori fjala:
‘Bini djem ju prift e mbara,
Jemi bërë bashkë shok e vllazni
Për vatan dhe liri!
‘Të besatum jemi të tan,
Për me mposht atë dushman!’
Shaban trimi në krye të vendit:
‘Mos iu trembni kurrnjë sendit!’
Dhe vien përditë egërsirat titiste
Dhe rankoviqiste
Bëjnë zullum në popull,
Bëjnë zullum ndër vite.
Kamxhiku i rëndë.
Në kurriz kërcet,
Të zitë e ullirit
Kosova po e heq.
Që nga malet e Sharrit gjër në Mitrovicë
Tund një dasmë e madhe që bëhej në Drenicë.
Një Drenicë e kuqe
Ngriti armët lart.
Shqipërinë e duam për të derdhim gjak.
Në krye të luftëtarëve
Shquhej nga të malit,
Trimi ynë i urtë
Shabani, Shabani.
Me krismat e alltisë
Iu dha plumb Serbisë,
Se e shkrepi një burrë mbi burra,
Trim ynë Shaban Polluzha.
Drenica në flakë, Drenica e kuqe,
Çka mangut lindte ditën,
Plotësonte natën Mehmet Gradica.
murlani fryen e kërcet kërbaqi,
Tundet e shkundet Çiçavica, Gradina,
Berisha e Kosmaçi.
Se nuk trembet kurrë Drenica,
Sa ka zemër prej titani,
Prin në mes të janarit,
Komandant Shabani.
LEKA I MADH | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Nov 21, 2008 12:33 am | |
| Blerti Gashi trim dai, i thot Nezos dil zotni, se jam nip i Azem Bejtes, ta pi gjakun nmaje te vetulles.!! Shkruar nga Ago Muji. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Nov 21, 2008 1:03 am | |
| BIJTE E SHQIPES Heu SHqiperije He nane SHqiperij Per keta djem qe linde ty Linde Agon trime me flete Linde Blertin sy pa tremb Heu SHqiprije moje Nene per ty Betimin kena dhane Ty je nena jone me nder je ty lulja qe linde XHAXHI ENVER Mbaju Loke se nuk te leme Tradhetare e Serb do i hajme me dhame | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Fri Nov 21, 2008 1:10 am | |
| Zeri te falenderoj nga zemra per kete poezi shum te bukur, gjithashtu dhe Ago Mujin e falenderoj shum. Nje per te gjithe te gjithe per nje, Rrofte Bashkimi Kombetar | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Nov 22, 2008 8:20 pm | |
| - gjakushi shkruajti:
- Veneta shkruajti:
- Une...
E kembet e mia?! O Zot!
Ngre dolli me naten
Bota ime mban emrin tend!
Nëse fjala është aq depertuese dhe të rremben, ajo bëhet për aq ma pushtuese në vargjet e Veneta. Ajo me egon e saj është në pikëqëndrimin e mesnatës dhe prej aty shperndan miqësinë me pajë nusërie. Ky bullar shperthimi, ky sens i shprehur e ka ngritur tensionin poetik ku janarët se prekin fundin duke shperndarë acar.
Nuk eshtë ky perfundim poetik i trisht.Befas te prek ndjenjat dhe të mbushte shpirti polen. Sepse sëndertohen gjithë linjat e mundshme që të arrijnë në binarët e një përjetësie aty ku " Bota ime mban emrin tënd ".
Veneta suksese ! Te falenderoj shume gjakushi! Me vjen mire qe e ke kuptuar se megjithe brishtesine e madhe, perfundimi nuk eshte i trishte! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët | |
| |
|
| |
| Poezi të krijuara nga forumistët | |
|