|
| Poezi të krijuara nga forumistët | |
|
+90Dreni Drenova gentiana lohaj dodgjeka ...... shefqet mujota zana. xhema BashKom agim__barja Driniiiii play meri ILTA Sema dibranja delick Psikologu veletini VetetimaAL Eklips Muja e Halili klodian Xili paioni Blerim1 Aleks J. Zhapa Kristaq Th. Gushi lepurush egzona- spirito Uskana E_Bukura sela-mi tina elisa Blerti_Gashi Leka i Madh Albona Veneta anila Fjona Nezir Myrta shqip0nja Trimi beti cristal Parapsikologu Martina zeriatdheut Eva0506 Poeti liri_b mall metiii Tesa Riki30 **Embelsira** Lanetja Mergimtarja ficam bukla Mysafir Begu Guximi interesant Jorgo S. TELO eri M gjakushi Orfe@ feneri Ago Muji Delia Albea Edonis vjollca Adem Berisha petritkola Beton Euridika rrebelja Lejla Arta tom sojer Urata Aquila shaban cakolli Kosovarja besa-bese Sofra 94 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Apr 07, 2008 10:37 pm | |
| Pergezime i nderuar Ago Muji...poezitë shume te mira .. sidomos me pelqeu poezia "Toka e Shqipes" | |
| | | Euridika Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Apr 07, 2008 10:59 pm | |
| ... ecje luftëtarësh.... Ti qan erresiren drejt agut, fantazmat te rrethojne,s'te trembin dot Pishtarin e lirisë mban lart me krenari.. I patrembur Ti ecën drejt cakut.. e mban fort..dorë-me-dorë,prez-pas-brez ..
Kalon urat e shembura ,qan tej-per-tej bjeshket e nalta Pishtari s'duron te t'fiket , dore-me-dore ..e percjell brez-pas-brez ,deshmor-pas-deshmori i shtohet flaka eshte besë e dhënë qe duhet quar ne vend ... Nënës i duhet drita.... | |
| | | gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Apr 08, 2008 1:25 am | |
| - Euridika shkruajti:
- ... ecje luftëtarësh....
Ti qan erresiren drejt agut, fantazmat te rrethojne,s'te trembin dot Pishtarin e lirisë mban lart me krenari.. I patrembur Ti ecën drejt cakut.. e mban fort..dorë-me-dorë,prez-pas-brez ..
Kalon urat e shembura ,qan tej-per-tej bjeshket e nalta Pishtari s'duron te t'fiket , dore-me-dore ..e percjell brez-pas-brez ,deshmor-pas-deshmori i shtohet flaka eshte besë e dhënë qe duhet quar ne vend ... Nënës i duhet drita.... Ju grisni errësirën drejt agut - liri fantazmat u rrethojnë - e su trembin dot ! Pishtarin e lirisë e mbani lart me krenari tek ecni sypatrembur drejt cakut shtërnguar në kolona - dorëmëdorë pusitë ! Kaluat urat e shembura dhe u ngjitët bjeshkëve të larta Nuk fikej Pishtari ! Dorëmëdorë - bartej , siç bartet ndër breza dhe i shtohet flaka besa e dëshmorëve që ranë për Atdheun, Ta shpienin në vend amanetin se : Nënës i duhej drita e lirisë ! Ps. Nuk desha të të kaloj për vargjet, por u përpoqa të të jap një pasqyrë se si e ndjeva unë atë që desha të të them se do korrigjim! Sukses ! | |
| | | Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Apr 08, 2008 10:33 pm | |
| Ecim bashk
Pas shiut mbi lëndinë Ecim bashk ne dy kokën mbështetur e ke ti n' krahrorin tim,
Sodisim bashk ylberin për ngjyrat e tij më flet...
Pas dimrit të ftohtë pranverës i gëzohesh ëmbël më buzëqesh nga dashuria e ngrohtë
Edituar për herë të fundit nga Sofra në Sat Jul 19, 2008 11:56 am, edituar 6 herë gjithsej | |
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 09, 2008 12:52 am | |
| - gjakushi shkruajti:
- Ps. Nuk desha të të kaloj për vargjet, por u përpoqa të të jap një pasqyrë se si e ndjeva unë atë që desha të të them se do korrigjim! Sukses !
i/e nderuar gjakushi , te pershendes dhe te falenderoj po ashtu ...sepse keni radhitë kuptimin e poezise shume mire.. me erdhi mire pasi qe pikerisht edhe ai ishte kuptimi qe une e kam mendu kur e kam shkru ... .. personalisht me pelqen te perdorë figuracionin ne "poezi" nese mund t'i quaj keshtu .... ju pershendes, dhe uroj qe te lexojme poezi sa me shume tek kjo teme sepse vertete e ka te veçanten e vete dhe me knaqesi i lexoj cdo poezi qe shkruhet ne kete teme ..nderime per te gjithe
Edituar për herë të fundit nga Euridika në Wed Apr 09, 2008 1:13 am, edituar 1 herë gjithsej | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 09, 2008 1:11 am | |
| Poezi shumë e mirë Euridika suksese pas sukseseve.
Edituar për herë të fundit nga Sofra në Wed Apr 09, 2008 3:32 am, edituar 1 herë gjithsej | |
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 09, 2008 1:17 am | |
| Falemnderit i nderuar Sofra , gjithashtu ju urojme Juve vazhdim te mbare ashtu si edhe e keni filluar, sepse vertete thone shume poezitë e Juaja . nderime | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Thu Apr 10, 2008 6:10 pm | |
| - Ago Muji shkruajti:
- Shqipëri
Vite e shekuj,luftë e batërdi, E bukur prapë,je o Shqipëri, Trime,moj tokë burrash,luftash për liri, Enderr e cdo kuj,djep jete Shqipëri, Vend ku lindi Leka,Pirro e Skënderbeu, E pamposhtur n'beteja,t'rrepta legjendare, Ndër zjarr e hekur,dole fitimtare, Dimri sjell pranverën,lufta bjen lirinë O djep i qytetrimit,nëna Iliri, Skllave kurr nuk bëhesh,s'duron robëri, Je flakadan lirie,bashkohu Shqipëri, E me këmbë në fyt,shkel fatin e zi. Ago muji kjo poezi shumë e mirë pos tjerave... suksese shoki edhe në të ardhmen. | |
| | | gjakushi V.I.P
Numri i postimeve : 841 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Thu Apr 10, 2008 6:24 pm | |
| Gjithkah shkoj botes rretheqark vetem ti Nene Shqiperi me ndez mall jam shnderruar shigjete e vene ne hark dhe s'dua kurre asnje hap te ndal ! Te arrij tek ti o e shtrenjta - heroine aty tek sheshi ne Tirane, se meditimet u treten e lash edhe rinine duke te bartur Ty o nene ! Ata qe na ndane sot bejne plane roberie te mbesim te ndare edhe ne shekuj qe vine ku munden ta ndajne shpirtin dhe lirine ta flakim dashurine per Shqiperine ...! Per ty lindem dhe shtigjeve per ty jetuam edhe ne zgafella te Goli Otokut , Idrizoves Megjithat sot te lire shprehemi , shkruajme edhe per pavaresine e Kosoves! | |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Thu Apr 10, 2008 6:43 pm | |
| Pergezime gjakushi shume poezi e mire suksese te uroj edhe ne te ardhem te na sjellish ne kete teme poezi te bukura si kjo ....... Vetem nje gje .!! Nuk kuptova apo keni gabuat ka poezi pa Titull.!? Pse poezia juaj nuk ka titull.??? Jam gabim ,apo une jama gabim ,apo nuk ma kap hiq.!!! | |
| | | feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Thu Apr 10, 2008 11:06 pm | |
| LIND-VDEKJA JOTE !
( Bijës sime Arianës që ndërroj jetë më 31 dhjetor 1982 )
Lindja jote mbeti pa uruar ndër mote që vijnë ! Çdoherë në kujtime - e praruar, si lulet në saksi kur mbijnë !
Sa shpejt erdhe në jetë dhe ike pa lamtumirë ! Në zemrën time ka mbetur hija - e shpirtit tënd - e shkrirë !
Si mundem të ndahem nga ti kur ndërrimin e viteve festoj ? Urimin për Ty ! Se di ! Për ku ? E, si ta emëroj ?!
Lindjen tënde - dhjetori çdoherë e shfaq me borë ! Ndërrimi i viteve për Ty më mban t' vetmuar çdo orë !
Dhe kurrë s'kam prehje kur vitet sjellin agime ! Ti mbetesh pëllumb i ngrirë ! Urim i padërguar i zemrës sime...!
13 dhjetor 1983, Shkup | |
| | | feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Thu Apr 10, 2008 11:09 pm | |
| NË PËRVJETORIN E 25 TË ARIANËS !
Akrepët e orës s'lëvizin ! I mbulon heshtja në pafundësi ! Kjo natë e përmortshme - si çdo përvjetorë më pushton me mall , më gri !
Jam unë babai i përdëlluar Çfarë hije do të kishe Ti Arianë ? Lahuria e nusërisë të vezullonte anësië e gëzimi të mbulonte çdo anë !
Një çerek shekulli më pushton malli në ndryshimmote ku të gjej gëzim, diçka e padukshme më gërryen nga brendia janë vullkane që shkojnë rrëmbim!
Janë furtuna që më zgjojnë kujtime dhe Ti bija ime Arianë një çerek shekull me akull në shkrime më shfaqesh pranë ! Pranë !
Përpiqem të të shoh a je rritur në cilin fakultet i vijon studimet ! Dhe mbetem në pritje i tronditur se ftohtësia ndarje - m'i mbulon krijimet ! | |
| | | Jorgo S. TELO V.I.P
Numri i postimeve : 394 Registration date : 12/04/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Apr 12, 2008 4:39 pm | |
| KOSTANDINI DHE DHOQINA (Nga Jorgo S. TELO) (Tablo isopolifonike e mbeshtetur tek gjithe linjat e baladës burimore zagorite me te njejtin titull) Në tablo marrin pjesë:
- Kori isopolifonik
- Nëna dhe grupi isopolifonik
- Kostandini dhe grupi
- Dhoqina dhe grupi
- Nje grup vajzash në valle
KORI: Ditën-o, mor ditën-o, ditën e pashkës në drekë.Therën-o, mor, therën-o, therën-o një ka të sertë. NËNA MARINË: Vajta, moj, vajta mora një okë mish.Zjarrin, moj, zjarrin,i vura kusisë. KORI:Te shtëpia lart te brinja krisi kuja, ulërima…Pa dëgjoni, ç’thotë Marina! NËNA MARINË:Sterra, moj, oiiii, oiii, doli gjarpëri stihi; m’u hodh brenda në kusi.Më lëshoi helmin e zi…Helmin e zi ma lëshoi,nëntë djentë m’ì helmoi.Nëntë djem e nuse nëntë;Korba, si s’më ikën mendtë.Djem e nuse vanë e shkuan.Të gjith’ me djepe në duar.Nëntë dyfekë më ikënNëntë djepe m’u gremisën… KORI:Nënëzezës nga trishtimi mendt’ ì vanë te Kostandini…Si Dhoqinën fill të vetme e martoi, ku dot s’e gjendte? NËNA:Kostandin, Kostandin, të zënrtë nëma; Bijën pse, bijën pse hoqe nga mëma?Ç’më bëre, ç’më bëre, o more djalë?Më dhe bes’, më dhe besë, më dhe fjalë.Bijën-o, motrëm do sillje me kalë.Srerra un’, sterra malli ç’më ka marrë! KORI:Ditën e Pashkës së MadheMidis shoqesh si sorkadhe,Kapërcyer dy-tre maleNa hidhte, moj na hidhte na hidhte Dhoqina valle…(SHpërthen vallja e vajzave të veshura me kostumet karakteristike) DHOQINA NË VALLE:Më martoi vëllai larg-o, Ejani, motrani,Ejani, motrat e mia! Jam në hall e në merak-o, Ejani, motrani,Ejani, motrat e mia! Nuk më lën’ malet e lartë;Ejani, motrani,Ejani, motrat e mia! Nënëmirën ta shoh pak-o;Ejani, motrani,Ejani, motrat e mia! As vëllezërit varg e varg-o;Ejani, motrani,Ejani, motrat e mia! KORI:Fjal’e nënës shkoi te varri…Kostandini u ngrit ì pari.Balta e zezë iu bë kalë, Guri ì murrmë iu bë shalë.Tek Dhoqina tha dy fjalë: KOSTANDINI:“Mirëdita, moj Dhoqinë;Ç’më vjen mirë, që qenke mirë!E dredh vallen dhe shaminëSi një flutur në lëndinë. DHOQINA:“Mirëseerdhe, o im vëlla,Eja pak, vallen ma mba!Në ke ardhë për të mirë,Të vishem si gjeraqinë.Në ke ardhë për të keq, Të vishem si kallogre. KOSTANDINI:“Jo, motër, sikundër je, motërz-o!Bëju një lajm shoqeve, motërz-o!Na pret nëna në fole, motërz-o!Ku e lamë e ku na le, motërz-o! KORI:Fjalët e fundit sa dëgjoi,Vallen Dhoqina ndaloi.Veshi xhoken-o. Vëlla-motër përmbi kalë;Një ì vdekur, një ì gjallëMarrin rrugën-o. Zogjtë cirren “cili-viu!Jo me gaz por prej vetiu;Çajnë ajrin-o. DHOQINA:“Kostandin, je zverdhur shumë, more im vëlla!Këta zogj ç’flasin kështunë, more im vëlla! KOSTANDINI:“Oh, Dhoqinë, motra ime, motra imeZogjtë kanë gjuhën e tyre, motra ime! TË DY:“Zogjtë këngë, zogjtë këngë le të thonë.Se ne kemi,se ne kemi gjuhën tonë. KORI:Sikur të kish rënë bisha, Kali seç u ndal.Afër mureve te kishaKostandini tha: KOSTANDINI: (recitativ, duke rënkuar)- Vazhdo rrugën, moj Dhoqinë;Do shkoj pak në Adhojimë.Aty, motër, lash’ shaminë. KORI:Nëpër xëc e nëpër natëShkon Dhoqina nëpër fshat.E stolisur dhe mallplotëTak-tak-tak troket në portë. NËNA:- Ç’je ti mortje, që troket natën-o?Tremb një qyqe, që ka mbet’ vetëm-o!Mos je gjarpri që më hëngridjemt’ e mi?Nëntë djem e nëntë nuse me fëmij’… DHOQINA:- Ç’flet kështu, moj nën’ e mrë,Nënë-zo?Unë jam jotja Dhoqinë,Nënë-zo! NËNA:- Me kë erdhe, moj Dhoqinë,Bijëzo?!Nëpër natë ç’të solli y-në,Bijë-zo!? DHOQINA:- Sa erdha me Kostandinë,Nënë-zo!Mbajti fjalë vëllai ì mirë,Nënë-zo! NËNA:- Ç’Kostandin moj fjalëdjegur,Ka tre vjet që më ka vdekur!Me të tjerët është tretur.Qyqja, korba unë!Nata, sterra unë! DHOQINA:- Çfarë flet kështu, moj nënë,Oh, e mjera, oh!Ç’’është kjo hata e gjëmë,Oh, e mjera, oh! KORI:(Kënga e parë)Nëna e gjorë, nëna e mjerëPuthi bijën faqeverdhë.Një në prag e një në derëPlasën si qelqe me verë…(Rrëzohen të dyja) KORI E TË TJERËT:Nënë e bijë mbyllën synë,Sosën shpejt në Ajodhimë.Dhe kërkuan Kostandinë. Kostandini ish larguarSi një engjëll krahëshkruar.Lëshon dritë pashteruar…(Mbyllet perdja) (Zagori, qershor-korrik 2000) | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Sat Apr 12, 2008 8:04 pm | |
| - feneri shkruajti:
- LIND-VDEKJA JOTE !
( Bijës sime Arianës që ndërroj jetë më 31 dhjetor 1982 )
Lindja jote mbeti pa uruar ndër mote që vijnë ! Çdoherë në kujtime - e praruar, si lulet në saksi kur mbijnë !
Sa shpejt erdhe në jetë dhe ike pa lamtumirë ! Në zemrën time ka mbetur hija - e shpirtit tënd - e shkrirë !
Si mundem të ndahem nga ti kur ndërrimin e viteve festoj ? Urimin për Ty ! Se di ! Për ku ? E, si ta emëroj ?!
Lindjen tënde - dhjetori çdoherë e shfaq me borë ! Ndërrimi i viteve për Ty më mban t' vetmuar çdo orë !
Dhe kurrë s'kam prehje kur vitet sjellin agime ! Ti mbetesh pëllumb i ngrirë ! Urim i padërguar i zemrës sime...!
13 dhjetor 1983, Shkup Poezi shumë e thurur mirë feneri me përmbajtje të fort dhe të dhimbëshme e cila të bënë të të mbushen syt me lot gjat të lexuarit.Ne duhet që sot dhimbjet t'i bashkojm dhe t'i përballojm bashkarisht që të ecim të sigurtë drejt idealit dhe qëllimit tonë të përbashkët. | |
| | | interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Apr 14, 2008 12:02 pm | |
| Jetimi
Dite e nate ne pikellim duke pritur babain tim ku eshte ai... a ka per te kthim? e pres cdo dite me padurim.
Nje dite ne ender fytyren ja pash, zemra ime me gezim filloj te trokas e perqafova me nje mallengjim por me doli gjumi dhe prap jam ne pikellim.
A thua valle askush nuk me do, A thua valle askush nuk me ndihmon, A thua valle per te gjithe jam penges, Kthehu Babai im vetem ty te pres. | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Apr 14, 2008 6:00 pm | |
| Poezi nuk kam shkruar kurre vetem ese e nuk po mundem ta gjej temen ku ti postoj eset e mija, do te kisha deshire tua degjoj mendimin tuaj per krijimtarin time.
Ju pershendes | |
| | | shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Mon Apr 14, 2008 10:52 pm | |
| z.guximi,kemi dëshirë të flakët të njihemi me krijimtarinë tuaj,aq më tepër esse,që rrallë këtu shkruhen,por që vërtetë e vlejnë të shkruhen e të lexohen.Ja bash te rubrika e Letërsisë,hap një temë tënden,esse nga guximi,apo doni ti jepni me emër dhe mbiemër kjo është e njejtë.Dëshira ime personale,por besoj edhe e të tjerëve ëshjtë ti kemi esset tuaja në këtë rubrikë dhe ti lexojmë ato.
rrespekt | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Apr 15, 2008 12:02 am | |
| Te pershendes z.Shaban Cakolli.
Mire do ta hap nje tem me titullin "Ese nga forumistet" me duket me estetike, te falenderoj per perkrahjen qe me jep.
Tung | |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Tue Apr 15, 2008 11:39 pm | |
| Plaget
Plage plot me plage shpirti im i rrenduar
Plage qe djegin, dhembin Duke frymuar kudo me percjellin
Plage qe me cingerojene kur jam zgjuar- edhe nga gjumi me zgjojne
Plage dashurie Me logun engjull mbi koke hije
Dite e nate me rodhi me jane bere vrage Me dogjen, me treten keto plage
Aqe shume te dhimbshme jane Neperkat, plaget e mia
Ndaj do te me djegin e djegin gjersa te me pushtoje agonia
Edituar për herë të fundit nga biligoa në Wed Apr 16, 2008 6:49 am, edituar 1 herë gjithsej | |
| | | Begu Fillestar/e
Numri i postimeve : 62 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 16, 2008 12:16 am | |
| - biligoa shkruajti:
- Plaget
Me plage shpirti im i rrenduar !
Djegin, dhembin Ashtu kudo me percjellin !
Plage qe përvlojnë e nga gjumi me zgjojne !
Plage dashurie Me engjuj rretheqark!
Jane bere vrage e rrjedhin pa ndal dhembje
Ndaj le t'me djegin e djegin gjersa t'më trokasish me buzëqeshje Duke menduar se ju do të shkruani ndonjë varg me nivel, u zhgënjeva ! Jam i detyruar t'u them publikisht se e keni krimbur poezinë me teprime shprehjesh! Dhe ajo duket si ndonjë femër që ka shumë kilogram ! Bile fjala, si Halla Sanie ndjesë pastë e ngrata, ishte 120 kg. Mendoj se do të pajtohesh me këte krasitje! Vendos vetë ! | |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 16, 2008 6:22 am | |
| Desha
Desha pak jete per rrugen tone Po ti spate kohe te me falish
Nje kohe re dhe ne gjunje Dhurate te me sjellish Dashuri te me ofrosh Por ishte vone Ike pergjithmone
Tani me c'faqeah ne kujtime I krusur ne mendime sikure falje te me kerkosh.! Qe me le ne venine time Por une s,kam kohe per te te fale. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 16, 2008 6:47 am | |
| Perpiqem te mos dorezohem
Perpiqem te mos dorezohem Por durimi po me humb O zot falme! Nbushme me qendrese e shprese Te dalloj diten Te mos me torturoje nata O zot falme force mbijeten Largoma vetmine. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 16, 2008 7:03 am | |
| Pres
Pres me ankth nje takim e pres shpirtndridhur Yllin Tim
Por ai ne sprove do me veje se s'do te vie, jo z'do te vije
Dhe zhytem thelle ne vetmi Ne heshtje dhe e trishtuar Ne dhimbje e pershkruar
Rri e heshtur e menduar Ne plage dermuar Sikure shpirti im Dashurine e adhuruar Te mos kishte merituar. | |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 16, 2008 10:28 am | |
| Duke menduar se ju do të shkruani ndonjë varg me nivel, u zhgënjeva ! Jam i detyruar t'u them publikisht se e keni krimbur poezinë me teprime shprehjesh! Dhe ajo duket si ndonjë femër që ka shumë kilogram ! Bile fjala, si Halla Sanie ndjesë pastë e ngrata, ishte 120 kg.
Mendoj se do të pajtohesh me këte krasitje! Vendos vetë !
Begu pershendetje ;
Duke menduar se ju do te beni koplimente per antaret , u zhgënjeva! Jam i detyruar t'u them publikishte se me mire te pergezoish antaret se sa te thuashe e keni krimbur poezin , nuk ja vlen te humbin vullnetin antaret te marin lapsin ne dore te krijoin poezi ne te ardhmen nese ju vazhdoni t'ju thuani se kan krimbur poezit, se nuk jane gjithe poet/e ketu.
Pergezime per gjithe antaret me poezit qe krijoin suksese ju uroj jeni shume te mire vazhdim te mire ju uroj .. | |
| | | Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët Wed Apr 16, 2008 11:00 am | |
| pershendetje vlla beton me te vertet ke te drejt sepse begu nuk ka te drejt te thot ashtu por sic me duket esht krimb vet e per at arsye i ka dhimtur kur poezia e motrushes biligoa ka qen ashtu te uroi motrushe gjdo te mir ne jet dhe lumturi te metejshme dhe suksese ne jet motrushja ime biligoa se me te vertet je nje motrushe qe ke vler shum te madhe ketu ne forum |
|
| |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi të krijuara nga forumistët | |
| |
| | | | Poezi të krijuara nga forumistët | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |