| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|
+38Delia **Lumi_ Muja e Halili elisa Eva0506 Veneta ELIE valdrini rolling kroki Ademi85 anila spirito voglushja feneri **Embelsira** Orfe@ Arta beri Çamshqiptar Urata shqiptare GocPejone STUPCAT Guximi Vuthjani Beton Ramiz Sofra meli shaban cakolli azzurra rrebelja anjesa vlora alissa besa-bese Kosovarja 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| |
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Dec 10, 2007 1:10 pm | |
| | |
|
| |
Sofra Admin
| | |
|
| |
Sofra Admin
| | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Dec 10, 2007 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Sofra Admin
| | |
|
| |
Sofra Admin
| | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Dec 10, 2007 1:12 pm | |
| | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Dec 10, 2007 1:38 pm | |
| Elita 5 - E urrej shiun
Në kitarë teli i këputur Ndali këngën më të bukur Por s’e ndali Shiun në këtë qytet
Ku je buza e paputhur Dashuria ime e humbur N’mes të rrugës Unë po lagem vet.
I harruar si një letër e djegur Në këtë rrugë pa adresë kam mbetur
E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku Një zjarr, Një zjarr dashurie
I urrej lotët e mij Vetëm se i ngjajnë shiut Që më ndau nga ti
Dashuria që ish dikur Mbet kornizë pa pikturë Që askund nuk e shoh në mur I harruar
E urrej shiun kur bie Se një herë ma fiku Një zjarr, Një zjarr dashurie.
Ti ndoshta ishe një rrufe Që erdhe shpejtë Dhe ku shkove nuk e dita As se dij Por këngën dhe shpresën I le të treten Nëpër shi. | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Mon Dec 10, 2007 1:38 pm | |
| Dua Te Vdes .... ELITA 5
Dua te vdes Deri sa jam i ri Ndoshta kur do ta degjosh Do te qash dhe ti Ndoshta kur do ta degjosh Do te qash dhe ti Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj Me per ty Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj Me per ty Ndoshta do te gezohesh Se nga une do te lirohesh Ndoshta do te qash Se nga une do te ndahesh Ndoshta do te qash Se nga une do te ndahesh Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj me per ty Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj me per ty Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj me per ty por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj me per ty Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj me per ty Por dije se kam vdek Dhe zemra mu be hi Dhe smendoj me per ty Dhe smendoj me per ty ... PS ; per papuzzella | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 3:29 pm | |
| WEST SIDE FAMILY – MESAZH
Zgjohem ne mengjes me afshin tend Gjysma vetes time me mungon S’dua ta pranoj por e pranoj Nuk jam, nuk jem, nuk ekzistojm Ndjej trupin te me ftohet ne kete nate Ku jan prekjet e tua te me ngrohin prap Tani nuk jam, nuk jemi ne Sa ftohet kete nate Sa ftohet kete nate
Ne qdo hape qe hedh Ne mendjen time je ti Dua ty te t’harroj Por prap je ti S’dua ta pranoj veten Veten time nuk e di dhe Kur qdo gje e vogel ndodhe Ne qdo veprim je ti
Undodha nje moment Midis teje dhe meje Nuk e di a me doje A me urreje Se je ti ne kto vargje Ne kete nota Se je ti Pa ty s’ka kuptim S’te harrova
[2x] Qdo moment qe marre fryme Je ti Qdo moment qe jetoj Je vetem ti Je gjithecka cfar kam Plotesimi i shpirtiti tim Ja cfar dua S’dua te humbas Je vetem ti
[4x] Dua te shoh ty syte e trembur Dua te puthe buzen e qmendur Dua te t’shoh dua te puth si at’her
Vetem nje moment degjo Dua te shof – te njoh Dua te di Je ti qe komplikon Je ti qe thua jo Je ti qe thua po Dakort por nuk mundem Dakort te jem Gjithemon Je ti qe e ben jeten time komplekse Ndonjeher nuk me kupton Ndonjeher s’kupton as veten Por prape te urrej Te dua ne nje kohe Skam koh qe te njohe (baby), Dua te njoh
[2x] E qdo moment qe marr fryme Qdo moment qe jetoj Je gjithecka cfar kam Plotesimi shpirtit tim E at cfar dua Sdua te humbas Je vetem ti
Zgjohem ne mengjes me afshin tend Gjysma vetes time me mungon S’dua ta pranoj por e pranoj Nuk jam, nuk jem, nuk ekzistojm Ndjej trupin te me ftohet ne kete nate Ku jan prekjet e tua te me ngrohin prap Tani nuk jam, nuk jemi ne Sa ftohet kete nate Sa ftohet kete nate
[4x] Dua te shoh ty syte e trembur Dua te puthe buzen e qmendur Dua te t’shoh dua te puth si at’her
Dua te t’shoh baby | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:06 pm | |
| Mysafire nderi
Dashuria ime është teatër Cirku ende po vazhdon e shfaqet Një palaço i buzëqeshur që e fsheh lotin me dorë Ky është roli im kryesor vijon> Refreni, pjesa 1 Nganjëherë jam si magjistar Nën kapelë unë e fshehi dhëmbjen Zemra ishte e trishtuar nga një zgjidhje e gabuar Mbajta gjumin, humba ëndërrën Si në ethe zgjohem natën vonë Fshehurazi dua t’të përqafoj Je i ftohtë, ti nuk më fton Jo, ti mua nuk më don (vijon grupi) Refreni: Jeta është spektakël, ne jemi aktorë Vetëm njëri mund të jetë mbret Kur të fiken dritat, kur s’kemi vizitorë Ne mbesim vet’, ne mbesim vet’ Jeta është spektakël, rolet po aktrohen Fundin s’mund t’a dijë, jo asnjëri Një dashuri debakël nëse dekorohet Do të jem mysafire nderi
Edituar për herë të fundit nga në Tue Dec 11, 2007 4:19 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:17 pm | |
| Lule-borë
S.Gjoni
Tuj t'kërkumun n'ara n'kodër, Tuj prek lule e gjeth' me dor' Veç n'nji kopsht më t'bukrin n'Shkodër, Ty të gjeta lule-bore.
Ref: Je e vogel ,por je plot, Ty t'kërkoj un tash sa mot, Tash sa mot un ty t'kerkoj, Me ty jete, t'lum t'a çoj.
Eja- eja- lule bore, Se me ty do thur kurore ( 2 here)
Pash ma t' bukuren stin pranvere, Pash mbretneshen drandofil, Mos t'ja falesh ti kuj eren, Se per mu vetem ke çil.
Ref: Je e vogel ,por je plot, Ty t'kerkoj un tash sa mot, Tash sa mot un ty t'kerkoj, Me ty jete, t'lum t'a çoj.
Eja- eja- lule bore Se me ty dot thure kurore (2 here)
Edituar për herë të fundit nga në Tue Dec 11, 2007 4:19 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:18 pm | |
| Lulja e majit
P. Ashiku
Nje dit'e bukur majit te hetova, M'shef'te nder gemash shpeshta ne nje lule. Dhe me vujtje zemren te'kundrova Deri sa nje dite ne dore ti mu perule.
Por tash je per mu, s'ke ma vlere. Se flete tuja, ma per mu, s'ka ere Ti s'je lulja e bukur, e dit's majit. Por je lulja zemren time, vajit.(2 here)
Ishe ti ma e mira ne te tjera, Vjollce e bukur m'bushur plot me ngjyra.
Se flet'e tuja t'bukra i merr era. Se kaç shpejt pranver, te ka ardhur ftyra. ( 2 here)
Por tash je per mu, s'ke ma vlere. Se flete tuja, ma per mu, s'ka ere
Ti s'je lulja e bukur, e dit's majit. Por je lulja zemren time,vajit. ( 2 here) | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:20 pm | |
| Prap erdh pranvera Murrem gediku Vash engjellore Zemren ma more Ti ike larg, e s'do te kthehesh ma tek ne Sa dashurova, sa ta dhurova Kjo zemra ime, vec per ty, gjithmon troket. Si mund te mos kujtosh Sa here me bane be. Si mundesh, te harrosh Premtimet qe me dhe. Kur bridhnim nder livadhe blerta, Tu lozun qesh'un si femij, Ti m'thojshe me fjal te sinçerta Se un, te falsha lumturi. Gezimi'n e jetes t'i ma more Dh'e ne harres tashti me le. Nga ftyra dukesh angjellore Por n'zemer akull je. Prap erdh pranvera, Si n'mote tjera Manari i vogel, koder n'koder blegeron Zojçte cicerojne, çerdhen n 'dertojne, Kjo zemra ime, vec per ty, gjithmon troket, Si mund te mos kujtosh Sa here me bane be. Si mundesh, te harrosh ,.... Premtimet qe me dhe. Vertete i varfen un çellova, Me' ndoj stoli s'te kam gezu Por me gjithe shpirte te dashurova Zemre vec ty, ta kam dhuru. Ti vet me the se lumturia S'fitohet kurre me para. Kur eshte e paster dashuria Hare e gezime ka. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:21 pm | |
| Jam jam e mire Potpuri korçare Bulevardi korqes Ka vajza pa mase Dalin e shetisin Pa lejen e mamase. Ç'veshin palaçeta Hipin biçkleta Dhe ju thojne djemve Hajde tu ngjat jeta. Jam, jam i mire S'jam. S'jame e mire Dhe ne' jam e mire Jam per veten time. 2 volte Kur vjen behari Potpuri korçare Kur vjen behari Qesh qershi ja Vajza te bukura Paçkat pa t'puthura Andej kendej Ke-r-ko-jne dje-e-mte Duan te lozin-e Te qe-e-shi-ne 2 volte | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:22 pm | |
| O engjell...korçare. Te gjithe flene E qet' eshte kjo nate. Ku vetmija Rreth teje qendron, Do t'kendoj. N'erresire me kitarre, Ti do shohesh... Ate qe te do. Ti do plakesh Do thihesh si dele, Do shurdhohesh Do krrusesh nje dite. Do t'kalojne Te embelat perkdhelje Dhe buçeta... Me lule mos prit. Ref. Pra eja o engjell me qe-e-teso, E mjera zemer Sa fort' te: do... 2 volte Str.2. Ku do vesh Ku do qe te flesh Zemer ku do t'jesh Nga do qe te vesh Larg prej meje dashnine, Mos harro Tjeter mos kerko Veq prej meje E gjen lumturine. Ref. Pra eja o engjell Me qe-e-teso E mjera zemer Sa forte te do... 2 volte | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:25 pm | |
| Karajfilat qi ka shkodra Karajfilat qi ka shkodra, Medet o kund nuk jane Ganxhe t'mdhaja, ganxhe t'vogla, Me ere mbushin dynjan, aman, aman. Ato ganxhe s'm'i prek'dora, Medet o kan zijane. Drandofilja lypte hije, Medet o per me çil. Gjetht i dalin fije-fije, Medet o ç'ere te mir, aman aman. S'gjendet kush me tu perzi-e, Medet, moi drandofill. Marangjyli kaq i bukur, Medet o por s'ka ere. Me i'a prek' gjethin me pupul, E gishtin te gjith njeher, aman aman Me i'a prek' gjethin me pupul, Aman, doren ç'ta there. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:26 pm | |
| Potpuri shkodrane Hajde shpirte oj drite, Hajde shpirti i im Se pa ty, tan'e Asht-e e zbrazd gjithnji 2 volte Oh'moj bukuroshe Synin kur ta pash Rruges kur kalojshe Dy, tri fjale ti thash 2 volte Hajde shpirte oj drite, Hajde shpirti i im Se pa ty, tan'e Asht-e e zbrazd gjithnji 2 volte Oh n'at fush t'mejdanit Shkon e vjen dyrnjaja, Sielle kryet prej'xhamit Digjet fukaraja. Oh! Mori shtat-selvi-je, Shikjo ne qitabe, Fol me goj,nurije, Se ke shum sevap-e. O-ho-oho, o-ho-o-ho-ho-o... Asaman'moj lulja allit Ze-mren time c'ma ke prek Po t'baj be'pash syt'e ballit Tjeter kush mos ta rrembej 2 volte O-ho-oho, o-ho-ho-ho-o... | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:27 pm | |
| Mos mendo' Gjovalin Bjanku U genjeva ne syt tuej plot djallezi Tash e ndjeve. S'kishe zemer per dashtni Fitimtare e çuen vehten "jo tuj fsha" E pendueme m'shire te fatit ke me ra Dot' pendohesh por at'here ka me kene vone Ke me u veshke e me u terun pergjithmon Dot' kerkojsh ndonji zemres me ju pshtete E ke kot se ç'do zemer ka me t'pyet perjet. Mos mendo Se dot' kendoj ma per ty- e Por mendo Se prej zemres te kam shly-e Dot'a dijsh se per fajin qi bane dikur M' shentas m' ike i re tjera kuj n'krahnuer Jo-jo kurr Nuk dot'kthehem prane teje Dot' afroj Nje vajze tjeter prane meje Por guxim Mos te kesh me m'shikjue nder sy Je fajtore Asht vone per -me - u kthy per ty. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:28 pm | |
| S'kisha nder mend Gjovalin Bjanku Valzer S'kisha nder mend ma met'kendue Se tash je e tjera kuj Por erdha veq me t'kujtue Kohen qi m'rrijshe m'krahnuer 2 volte Shum prandvera i kem' kalue Sbashkut me ty tuj shetit E di se ti m'ke harrue Qysh'se vendose me m'ike idem Ti at'here m'ke pas'thanun Dyshim mos t'kesh n'syt e mi Vone t' njofta por kurr s'kam Me i falun Dredhit e syve te zi
| |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:29 pm | |
| Kujtime Gjovalin Bjanku Bolero Kujtime T' prandveres un kurr si harroj Andrrime Po me ty o vash i kaloj Por ti qi m'ke dhane besen Pse nuk kthehesh ma n'dashtni Pse e vrave zemer shkreten Dhe e le ti ne vetmi N'mes gjumit Un erdha tek ti per me fsha N'mes-nate Ne gjume prap na bashke kem me u pa Po t' thame pse erdha Pata deshir Naten e mire Naten e mire
| |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:30 pm | |
| Syt' e tu Gjovalin Bjanku M' ike larg, por dot' kujtoj Ne vetmi moj tuj t'kendu Kur prej zemres s'te largoj Si trathtoj dy syt'e tu Dot' jetoj po me andrrime Per at kohe qi ne kaluem Kam me u pshtet n'kitarren time Me syt' errun dhe t'lotuem Po sa here qi kam me kendu Tek' ti mend jen do t'a çoj Jo pa ty s'kam me vallzue As ndoj tjeter s'perqafoj Do te pres, dot pres sa t'kthehesh Me gezim prap n'kraht e mi Dhe at'here perhere dot' mbetesh N'zemer t'ime t'ane dashtni
| |
|
| |
meli V.I.P
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 4:34 pm | |
| Shi bie ne Tirane (Motrat Libohova)
Dielli humbi nen nje ledh kur ti me the: Eja me mua se te dua ti vetem,eja me mua se te dua!!!
Shi bie ne Tirane nga malli yne edhe qielli qan je i dehur nga pija apo nga dashuria ti ec... por kembet nuk te mbajne
Shi bie ne Tirane si nen ombrelle ti strukesh nen nje palme gjysma ime mbeti rrugeve te ketij qyteti shi bie ne Tirane
Sa shume u lagem e s'ikem sa shume u endem e s'ikem harruam ditet dhe vitet a eshte kjo dashuria????
|
|
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! Tue Dec 11, 2007 6:24 pm | |
| Prej zemanit,lala te lezetit ma qet kafen per me pi buza me dridhet,o prej kijametit filgjani o ne dore mu ngri. Ma ke rrugen ti kah dera ime s´mi lshon syte,nuk don me shiqu moj bardhoka,flokun krela krela pate shti ndore,nuk muj me te leshu. Çimja e flokut zi si pendla e korbit nuk po t´peshohet me derhem dite e nate jam kah i lutem zotit ne ty me hjeke qit marakun tem. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tekste Kengesh Shqiptare! | |
| |
|
| |
| Tekste Kengesh Shqiptare! | |
|