| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 5:52 pm | |
| na nuk lypum edhe qaq shumë veq juve me ju tregu në forum se ktu jemi edhe na vet qe argtohemi metevertete edhe me ardh puna mu hidheruar kerkojme falje qkemi shkruar por na jemi modern oj melaqe e nuk dojna se mujna najkan me plase hihihi |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 6:14 pm | |
| kot me ju qe vjen Anjessa duhangji jeni shume qe besa s´mund ju mbushe benzin per shkrepsa per atamos te qofsha fale e kam pa anjesen prej razije um kadal mbane ymyt e shkreta,qe ja gjani ndonje djale por do te kupton se ka me i ra keq se ju keni me mbete krejt parti ne pleq e ne edhe nje ftese ja bejme anjeses te kthehet ne grupin e dijes dhe shpreses se me bere gjate me ushoqerua me ju me ne grupin tone nuk kemi me e pranu. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 6:38 pm | |
| hahaah, spe di qfare gruli jeni ju veq ti e meli jeni tue shkru por une ni fishkellim me bo me lshu as forumi smunet tifozat me mi qu! e per Anjesen nuk kini problem ajo mu vet kurr sme len as msitni as interes nuk kemi por si CIA neve jemi. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 6:54 pm | |
| kur po shkruajm une dhe meli juve po ju rritet vreri kot i leshoni ju tifozat nuk ju bejme mall as sa rosat e mosi ekeni mashtrue anjesen me qate na e marrshi te keqen se me kane ju si Cia nuk na i merrni njerezit nga shoqeria: | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 7:11 pm | |
| hahaahahaha veq po e di qe s'ma pranoni ndaj shkruani qka te doni e kur te shkruaj edhe Anjesa qatehere ju bie pika qe besa se s'kemi me ju bo mall as 2 cent ishalla ua pinë sorrat edhe ment se per vargje qe dot prezantojmë larggggg me rezultat dot ju lojmë! pakërceni sa ma mirë djem e vasha se pe sho qe juv ka qafë trasha e sikur helbet me ndodhë vakitë me juv sy edhe frytë a ju ka qafë trasha a ju kane sy frytë njona nuk ban hiq e te dujat mi pas qatehere ngelni permas |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 8:03 pm | |
| Merre ti jam-buli e pi qaj me tas le te hecen forumi se ne kurre nuk ngelem pas. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 10:49 pm | |
| Bahesh ikajl dhe e pranon A po humb, a po fiton! SHyqyr zotit që tman shpresa Keshtu kapercen edhe jeta I mjer kofte kush nuk shpreson Me pesimizëm jeta nuk ban I lumt atij që humbjen pranon Kush mka ardh e mu bo krah Osht Anjesa mashallah Miss e bukur kush me e pa Bukuroshe E MEQME SHUMË Ështe mas reperja në forum Tash e tutje jemi bo bashk A ju mbeteni afer neve permas Reagoni me ndonjë shkas! |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 11:07 pm | |
| As nuk jam pesimist as per humbje nuk ndiej hiq se humbjen se pranoj punoj,luftoj une nuk humbi por fitoj nuk jetoj me shpresa por me pune beje vepra as nuk merzitem pse sna don anjesa merreni ju edhe anjessen jeni mbrapa,ua kemi nda megjen. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 11:19 pm | |
| Po, e di dhe dot munona met besu o i nderum se di se si je tuj mendu e di se mire shkruan dhe shume punon zbukurimet forumit ti je ka ja shton. i mjerë aj e ajo që s'ta pranon!
Qe edhe une kishe po shkrujë e di se nime jam ka te mujë sherbet vargje ne ketë temë a e din se era freski po i vjen rastesisht une e ti mos mu kon a e din se ktu cka bojnë ku me dit se qfarë ish prrallisë e na shaban puntë i kemi ujdisë |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 12:57 pm | |
| Hajde mashalla qa koka tu u ba Ani kqyre ket cuculin, me oksh nuk ka Jam buli dhe cuculi plan kishin ba Doni me shpall pavarsin e forumit Edhe me na be pyk, me na nxerr pi gjumit
Mos ma prishni disponin, se veq sa u zgjova O kur e pash qa ish be ketu desh u tranova Sjeni normal ju, konfliktin me saba
Njanes i kish pas hije, per mashalla Ani hajde tash bashkoheni krejt
Leni lojet ne gjyst me ju mbet Oda esht per te gjithe shqipetaret Do jan te mir, do te kqi - varet Hajdi te un, po ju pres ne dor me flije Nasht qe mu ka djeg, me mir nuk di Inati mos tju vjen, rrini urt me ni ven
| |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 2:55 pm | |
| hahaahhhhhaha e hihihihiihihihihihi o jam_buli o mafi na shabanin se tradhtojm po fajet i ka KEK-u qe rrymen spo na nashojn
esht e vertet qe ti e shabani forumit i jepni hishi po mes me kan edhe na gjinia femerore juve punt sju shkojn per dore
evrtet Besa krejt koka largu nashta ka ardh ne kosov me na vizitu o jam _buli masi si CIA te kena emru kqyr bre Kosovarja ka esht shku se moti sesht kan qetu
na o jam_bulu sjena dorzu shamin e bardh se kena njet me e qu derine fund kena me luftu edhe ne fund kena me fitu
edhe pse jena perla edhe pse hajgare jena tuj ba po diqka du me ju tregu se une jam me te gjith ju
nje shoqeri, nje gjak e kemi me te miret se krejt jemi me nje emer na kan emeru si Bashkimi Kombetar nuk ka keru badihava tjeret jan tuj u mundu po neve smunden me na kalu | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 3:14 pm | |
| po po, te tille jemi e vargjet e mira i kemi me sa kam ndegju ne lajme ne mesnatë dikush nje aksident ka pasë shkruani sa te doni vetem ketu pushoni une do dali me shetite sdu kot mem kalu kjo ditë njona nga forumi ftese mka shkru e sban hiq mos me shku kur te kthemi kemi me ju kallzu se mire a keq kemi kalu ciaooooooo |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 3:58 pm | |
| hajmedet per mua qka jam tuj hjeke une ndegjoni ju vajza jeni te menqura shume po na e kane inati he na e marrshin te keqen se nakane mashtruar na e kane nda anjesen na mashtroj anjesa u kthya me jam- bul, po me ofendon me nje emer cucul! Po dal e ngadal ti mori Anjesa mos merr shporte te madhe kur te shkosh per dredhza se ndodhe kur te nisesh me shporten e madhe kthehesh duarthate nuk gjene dredhza fare Ka mendue jam-buli se me ka lene shoqeria njehere me fishllue plot mbushet shtepia por kane dale shoqeria pak per disponim Kosovarja kamesim e besa-bese ne pushim por ketu jane nja dy te rrebta si era meli dhe rebelja ato me i urdherue ju ju ndalet potera tani jane do tjera te rrebta si zana Azzurra e anna silvi edhe hana e ka shume tjera qe s´po i permend me rend se sdini me dal te dera, as s´mundeni me zene vend e ty hiq s´po te besoj,jam-buli se te ka bere ftese dikush nga forumi nese kjo del ashtu e vertete mjera ajo emjera,se qka kame e gjete se nuk bahet femra ashtu me u dalldise me dal pa lejen e te zotit t´shtepise. Veq qysh po ma perpunon truri edhe veshi séshte ashtu jam-buli,veq po i bene qejf veti...... | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 6:41 pm | |
| Folni shkruni o dashamirë relaksohuni uroj tkaloni mirë me shume deshirë. se ne po bejmë hajgare e po ju mundim fare! Jo me hater por me sukses o e kam ma shunme se ni Anjesë! Me annen dhe anjesen ato jane me mua n'parti herave te tjera mbaj shpresen i kam dhe shuem tjera dot vijne. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 7:00 pm | |
| Tani eke qellu do te bashkohesh prap me mu se po me doket tu paska permbyse partia e nuk po te dojne djemnia ketu nga grumi im nuk te vjen asnje,pa marre pelqim i thua xheloze anjeses,or jam -buli te pershendet ai qe e quan cuculi do ta dijne zonjusha se pak eshte ngute ne shoqeri te ngushta,nuk hahet me dy luge tani po ju them veq diqka te re me kot mundoheni,se s´ja dilni me ne!!! | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 7:16 pm | |
| Folni shkruni o dashamirë relaksohuni uroj tkaloni mirë me shume deshirë.
se ne po bejmë hajgare e po ju mundim fare!
Jo me hater por me sukses o e kam ma shunme se ni Anjesë!
Me annen dhe anjesen ato jane me mua n'parti herave te tjera mbaj shpresen i kam dhe shuem tjera dot vijne. jo se nuk dorzohem e që do te forcohem me shume anetarë te ri i motivuar ne fitore dot' hi. |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 7:29 pm | |
| Ihaaaaaaa qka ki bre jam_buli kshtu qe je tu fry a veq se anjesa ne kra te paska hy le pash mu se nami sa ba e ti anjes ma let pak se kemi ktu qe te lajn peshtet po spo dojm e po na vjen gjyna a e pe rrebelja sa e mire a nuk kercnoi veq ju uroi E ti jam_buli maja nalt sa te dush se nuk e besoi se me ne mundesh em u shry ne ket fush jo spo e them per veti kte po kam plot se ja kan zanat e tash spo i permendi me erma se po ju bejn pika e ju vjen zemra te themra. huahuahuahau.... |
|
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 7:55 pm | |
| Ata qe dine me vleresu ata mujne me thane kush ma mire o ka shkrun e kush ma nalt po ja man! na kemi stil na kemi aromë ne bile po shkelqejmë dhe mat mire pergjithmonë e qa me bo meli nashta te ka hy sherri por nese skeni shoqeri eja te ne ma mire e ki a se she qe me shabanin ke met edhe rrebelja pak se po lajmerohet nuk kalohet keshtu se jeni zatetë e kriza po ju afrohet hajde bij aty ku ka gjallni te na ke stilin qe e ke edhe ti |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 8:43 pm | |
| po besa duke degjuar aromen tuaj me mundi ja kam filluar dhe mezi po shkruaj ju mos pushoni shkruani deri te kendoj gjeli me kot veq vuani se nga ne nuk ndahet meli e kam njefar dyshimi, prap po dyshoj qe besa hiq nuk po besoj,qe me ju vjen anjesa po le ti jam-buli per ne mos te rroki merzia hiq s´po te shitet pasuli se nga une nuk ndahet shoqeria me kot mundohesh,me kot i thirre se ne nuk ndahemi,jemi shoqeria me e mire. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 8:52 pm | |
| hajdeni motra e vllazni kush vjen me mu ne parti??? po ju pres nja 24 ore deroi neser |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 8:56 pm | |
| Vuaj-jam-buli vuaj bile edhe konkurse shkruaj edhe 100 vite le te rroj partia se kurre nga une,nuk ndahet shoqeria. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 10:00 pm | |
| shaban ore shaban ,sa mir , sa mire din te shkruesh pa prit te gatuesh . dhe shoqerin ,ne forum me kujtue . | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 10:06 pm | |
| jo s¨po vuaj une por ti se skemi pune me shoqëri une jam ata duke i pritë e dot' jemi një elitë. e ti sdi se as cka më tha se ti je me qika e gra e asaj si thojne shoqri por disi sikur parti megjithkto une po zgjedhi se ckado nuk mledhi ose mat mire se une ose hiq se perndryshe, nuk ban ndrysh. Anna mka ofertu dhe e kam pranu tash ka me shkru poezi dhe bindu se se eshte per zili |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 10:18 pm | |
| Vone jam-buli ti je kethjelle me ardhe ketu shoqeri me zgjedhe ne tani e kem shoqerine nuk i zgjedhim nga pamja te mire veq nga zemra qe jane te dlire, ty tue zgjedhe te dridhet dora para syshe te ikin sikur shkrihet bora. Se une kam nje shoqeri jane te vendosur pergjethnje jo ashtu,si po mendon ti sot me mua ,neser me ty. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|