| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 2:02 pm | |
| [b]Riki30 Cka ka Riki qe u nervozu o po don gruja me ju shkurorzu hajt o Rik mos ta nin ty hiq se te vine femrat pa i lut hiq Anna O moj Anna oj mbreteresh pa ty forumin askujt sja kish desht ndash per jete ,ndash per politike sikur Anna nana kurr ska me lind Sofra Ani kush na i ra oo dritares karshi o ky Sofra me Syza ne sy heki ato syza o se um qorrove vajzat e forumit na i tranove Meli Cka ka Meli qe u mrol o prej meje po frigohet boll Hajt o Meli mos u merzit se burrin kurr nuk ta braktis Beton Ky Beton burr tetove na ka qellu me te gjithkund shajshet kem kalu por ne ramazan dicka ish hutu se cigarja ju ka ndalu Azzurra Kjo Azzurra boll u livdue se kishe ne ordinanc jam tu punue hajt Azzura mos ja rreh nalt se vallahin mue sma bon ngat Naki Cka ka Naki qe po ja rreh nalt o neve valla nuk na e bon ngat hajt ore Naki inat mos mbaj eja tek ne tdel naj nafak Bovari Edhe kjo Bovari tash na la nuk e dim askush me te se cka u ba edhe nese na ka harru ne cdo here e kujtojme pa pushu Xili Ky xili djal i ri na ka qellue po hale nuk u martue boll mire ne fillim ja nisem me kalue por ne fund dicka na u hidherue Mickonja Kjo Mickonja anetarja jone edhe pse ne forum erdh vone po menjehere u dallue me replikat e mira qe i ka shkrue Guximi Ky Guximi na ka hutue te gjithe na tu mendue se ai i ka 60 vjet po haj me det si kish as 20 [b]
Edituar për herë të fundit nga në Sat Sep 15, 2007 12:50 pm, edituar 3 herë gjithsej | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 5:24 pm | |
| Bravo kosovare shume vargje te bukura paske shkruae por un nuk e kam merak me u lavdrue. hahah tash nje puthje ka me te dhurue | |
|
| |
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 6:14 pm | |
| Ekjo Kosovarja shume duhet me mu faliminderue se pereseri xili ne forum ja kam prue se mety shume u ka idrue vetem mua me ka n'degjue. ahahahahahhha ju perqafoj te dyve | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 6:33 pm | |
| oj Azzurra oo llokumm cka u ba qe djemt po te ndegjojne shume ruju loqko se sosht sshenj e mire met ngu djemt eshte pak si veshtir hahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 6:46 pm | |
| Atj kosovare mos u ben merak per mua nese kam nevoj te kerkoj ndim tye O Beton o djali i ri pse ne ket forum nuk shkrun poezi filloja tash menjeh se ku ku per ty O xili o lokum mire se erdhe ne forum O Guxim o shqiptar po sa mire te rrin ky kapuq i bardh per q'far ke qen tu mendue mos vall Kosovarja te ka idhrue. nese eshte keshtu me trego veq mua | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 10:21 pm | |
| Moj Azzurra oj Princes Eja këtu diçka te ves Ti Azzurra per mua je Deshmitar Mos harro pash Mua me honger Iftar | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 11:07 pm | |
| Si duket ju po i kushtoni vargje njëri tjetrit,kurse unë i nxënë me punë kam dalë nga rrjedha.Më keni lënë mua të gjorit në harresë,nuk ma keni kushtuar asnjë varg.Tani më prisni ju mua. KOSOVARËS Nuk ka krenari më të madhe se të quhesh Kosovare bashkë me vargun një urim qofsh me fat në diplomim. | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 11:10 pm | |
| Shaban Cakolli Shaban Cakolli bilbili jone me poezi shpirtin cdo here na e qeteson edhe pse larg Kosove poezit per Kosoven kurr si leshon prej dore | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 11:11 pm | |
| SOFRËS T´ka shkua zëri në Shkup e në Shkodër A je SHpat,ti,a je Sofër? Nuk po di së të quaj unë Je më i miri,në këtë forum. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 11:17 pm | |
| Naki është i bukur shumë por i ka goxho do punë herë me Razën,herë n´forum gjitha punët ishkojnë për dore edhe këtu,edhe në Hapësiren Qiellore. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 11:23 pm | |
| Tani mendjen unë e kisha te poeti Adem Berisha ku do mund të jetë kund tjetër? pos në dhomë pune,me laps e letër. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Sep 14, 2007 11:40 pm | |
| Mos vallë ju keni harruar Gishtëzes vargje për për tí kushtuar ka do punë te "BOTA JUAJ" Por për ne,nuk është e huaj. Ajo është e shkathëtshumë kontribon në qdo forum. | |
|
| |
Kosovarja Admin
| |
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 2:10 am | |
| Kosovare: ...mi lafazane O,e ''poshtra'' e k'saj ane. Shpirt bujare sentimentale. e dashure je ne menyre ideale. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 2:15 am | |
| Mickonja: ...mi je si hena je e vet'mja
kryevepr q'je ne vepra. t'tilla..! ............si te Romeo-s & xhulieta.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Sep 15, 2007 2:34 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 2:22 am | |
| Azzurra: O, azzurra mos k'rce si ''pula'' pastroje fytir'n e m'ngjesit. e ...ec' ec' pastroje forumin e m'bretit ...
| |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 3:35 am | |
| Çka ka dielli që po shndrit Shaban Cakolli na erdhi në vizit....(sepse ka kohë që nuk ka bërë postime)
Kosovarja në mesin tonë të lumët ne të gjithë po thonë
ku ka terr vërshon si drita Anaa na vjen si Shotë Galica
Rikin se ze gjumi as ditën as natën plot me ëmbëlsira donë të na ruaj pjatën.
Ke bërë shumë të mira Or Xili Atdhetar, Kosova do të ketë vlera kur ti hjekim këta pushtetar.
Zemrën tek liqeni dhe syt nëpër libra nga djemt si Betoni do të ndritë Shqipëria | |
|
| |
mickonja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 141 Registration date : 06/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 9:36 am | |
| O Beton o djale i ri P'se bredh naten srri ne shpi Te kam thone me men ne koke Po ti fluturon lart e sec me kembe ne toke Te kam nis nje leter me poste Lexoje mos e hidh poshte Je si romeo djali i ri Por kujdes kur te biesh ne dashuri Merre si keshille nga mickonja Po te mos e degjofsh tu theft e kemba
hahhahahahahahhahahahahaha
Te kam shume po shume xhan o i poshter | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 9:41 am | |
|
Edituar për herë të fundit nga në Sat Sep 15, 2007 10:25 am, edituar 5 herë gjithsej | |
|
| |
mickonja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 141 Registration date : 06/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 9:46 am | |
| O Azzura motra ime Je si shpirt te du pa hile Je e thjeshte je puntore S'ke nevoje me te kap perdore Je zonja per gjithcka Eshte me fat ai qe te ka Je si yll je si hene Lum ata femije qe do te kene ty nene | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 1:10 pm | |
| Naki Cka ka Naki qe po ja rreh nalt o neve valla nuk na e bon ngat hajt ore Naki inat mos mbaj eja tek ne tdel naj nafak
Kosovare Jo moj c'far kush te tha sja rreh nalte une jo, As inat fare nuk mbaj jam krenar kushdo te ma kaloj.
Sa per punet e informatikes s'ja jap doren as Amerikes, Per forume mos te flasim fare e bej nje sa pin ti nji cigare. |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 1:20 pm | |
| Te lumet na kush na erdhi qe sa dite as deren nuk na e qeli hajde Naki mos mu hidhro poezii ishin moo ktoo
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 3:54 pm | |
| Ju bilbila,sorkadhe,e petrita medet ne pune,mua po me shkon dita, kohe te lire sikur te kisha do te u beja shume vizita. Por ne mremje çlodhem une kur e shoh une kete forum plot suksese e plot pune. | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 4:41 pm | |
| Kosovare moi studene tash i ki kry do provime e me vargje po ben thashetheme hajt se shef si ta dha kontraten teme. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 5:03 pm | |
| Kosovarja meson diten vargjet i shkruan naten mose bene Meli,zezediten te ia prishish kontraten! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|