| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 5:12 pm | |
| - Kosovarja shkruajti:
- Te lumet na kush na erdhi
qe sa dite as deren nuk na e qeli hajde Naki mos mu hidhro poezii ishin moo ktoo
Naki, plaku te rrin karshi, Me ty shejtan, ka ra n`dashni, Dite e nate per te mendon, Pa e pare dot s`duron. Kur vjen Naki ne Prishtinë, Kosovares hiq sja ninë, Kot dhe Riki do mundohet Jo shejtani nuk lajmerohet. Kur te gardhi tu afrova Pashe qe token po punoje, Befas se cpelliti lopa E kuptova se sme doje. |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 5:26 pm | |
| Ha ha ha O,Naki,sa e poshter kosovarja nuk lajmrohet as del p'ara.! O,Naki kjo shejtania shume premton po as rikin nuk e fton.
| |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 5:33 pm | |
| Sofra: Ku t'kam shtet buajar patriot,legjendar. Nga biblioteka jojte ja n'isa tash n'liqe p'erfundoi me libra.
| |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 5:51 pm | |
| ANAA
E moj Anaa shka me te tregu edhe per ty disa vargje po du mi shkrue o, sa keq ne "Zvicerr" q' ke qillue vrapo ne "Kosove" me shkue.
Ata politikan pak me i keshillue se a'sgje nuk jan t' kutpue e "Kosova"e shkret ka m'barue e po ka nevoj ti me i ndimue.. | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Sep 15, 2007 6:34 pm | |
| Kosovaren nuk e merr Gjumi pai i then Xili urime te qoft Forumi Kosovare mos mendo qe ne iki po tregom si është Riki | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| |
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 3:03 am | |
| Kosovarja nji studente naj merr notat krej me dhjeta kosovare o shejton ruju nakit syrin mos ta ven . As per kafe as raki se ky naki te hipnotizon . Beton o djel i ri ky forum shum po te shkon dhe shoqerija po te respekton dhemendo se pa ty ne ket forum hiq nji dit sun kishame nejt . Stine djal si yll kur ska drita ne tiran krejt tiranen ti e zderit dhe shoqerija te xhelozojn se je me i miri ne ket shtet. Ah per Sofren hajmedet krejt miletin ne sofer ky e thrret . Nuk po din hiq me u ndal bujrum burra duke ju dhan se jam shqipatre me zemer te gjere . Oj azzurra oj vajz e re ti sivjet don me u marte dhe forumin a ke me nue ku don me lan dhe shoqerija pa ty sdi si te shkoj . Meli meli sa nuse mire ngrihesh ne megjes kafen vjehrres ne tavolin me ja sjell ,hajde meli mashalla temena me na ra dhe ne forum kah po shkruen po menoj se melikrejt po ja qellon her me gaz e her me nusri vjehrres zemren ja ka mrri . Riki sa i mire ti qe je mezi pres ne prishtin me ty me u takue nja dy fjal per ej ndrrue dhe shoqerin mos me harrue edhe me xilin ket radhe me u takue tek germija na dojm me shkue , ket forumin me publikue shum e njerz dojna mej sjell konkurencen larg me hedhe . OJ mickonje oj vajze lezonjare pona ben trurin krejt me miza kah lexojm vargjet e tua shum her ne mendime na ke sjell kah po shkon kjo intelektuale. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 5:48 am | |
| O Beton o djal i ri veq nje lutje kam per ty nje qendisje me ma shkru se kam provim te marten e du mu tranu | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 12:14 pm | |
| Oj kosovare oj studete ky Betoni ty poezin ta shkruen por te ben me u tranue dhe provimet krejt me 10me i perfundue . | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 2:16 pm | |
| Kosovare mi gjumashe mos flej gjum se trurin e t'rashe.
ç'ka te intereson do te ndimoj,por te lutem librin mos e haro.?
E pranoi n'se kisha gabuar por n'dosha ti e kishe merituar provokimet gjuj pas shpine Se provimi lip koncentrime..
shendet kete q'ndisme ç'fare ka nevoi njeriu ne provim done koncentrime..
ju vler'soi si ushtar trim e te afte. e di qe keni besim ne vete do te kaloishe ne provim me suksese...
..by made in beton | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 2:56 pm | |
| Tere poetet e ketij forumi kane mbetur pa kokerr gjumi nuk e bejne rehat dhe fjetjen tue thure vargje njeri tjetrit ne qdo qast vargje te reja Do te habitet dhe Kadareja. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 3:10 pm | |
| Kadaren e kem habitur qe kur iku ne Paris aj poet ma ska mbet as poet e as shkrimtare se ska pare ineresat kombatre Forumistat tan cka jan mendoj dit dhe nat qysh per kombin ne te mendojm dhe poezit me ja kushtue kush me ritem kush pa ritem nji satire tana kan ne facor te kombit mend i mbajn kombin ton lart me ngrit dhe kosoves Pamvarsin me ja prue krejt shqipatret mej bashkue . dalleget e detit mej ndalue himne herojve me ju shkrue qe per vendin kan luftue dhe forumistat jan bijt e tyre vdo dite per ta nga nji varg shkruejn . | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 3:53 pm | |
| O Moj Kosovare
Hahahah e hihihihihihi Kosovare c'far the ti, Ku pyet Luani per ministri, Ku ka ligj ne mbreterin e tijë.
Me syt e tu te bukur Me more mua ne qafe Teksa ecja e te veshtroja Me makine, shtypa nje plake
Une pi birr, ti pi kos E te thash mos u merakos Ate hidhnim, ta bana hallall Jena mesu me skandall.
Je be shume qesharake je dinake e kurr su plake, Lumi ai qe ste ka provuar Mjeri ai me ty qe ka me jetuar.
Kerkoj nje premtim Nga ty un dua, Ndroje suratin Se sje per mua.
700 here ma te mire e kam Razen Nuk e nderroj as me Ofra Hazen. |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 5:03 pm | |
| - Naki shkruajti:
- O Moj Kosovare
Kerkoj nje premtim Nga ty un dua, Ndroje suratin Se sje per mua.
700 here ma te mire e kam Razen Nuk e nderroj as me Ofra Hazen. hahaahahhaa oo Naki sa kam qeshur hahaha | |
|
| |
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 5:34 pm | |
| Ajt moj Anaa mos ke dert se forumin e marr me vet une shoqerin ne darsem i kam ftue o nese nuk vini o kuku per jue
por problemi eshte qe nuk po di akoma kur kam me u martue
| |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 5:49 pm | |
| hajt Azzurra mos ke merak se burrin shum shpejt ne Itali ke me sjell por shoqerin mos e harro se burr ka te shkosh ke me gjet dhe sivjet ke me u marte hallin shoqerija ka me ta bae . | |
|
| |
| |
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 11:03 pm | |
| Hajt Azzurra mos ke dert se ne dasem te ti ne vijm krejt Vetëm me te pa ty qe je Rehatu Se ne kemi merak ne dasma me shku | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Sep 16, 2007 11:18 pm | |
| Jam nga Mitrovica por e kam zakon ket Azzurren zemra ime shum e adhuron | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Sep 17, 2007 11:55 am | |
| E,mor Guzim q'far me te tregue une inat kurr nuk te kam que
por gjithe forumi eshte me mue ker te them qe ne ate foto si plak
qe kishe eshte me e mire se kjo si luftetar por dishka mos me mu idhrue
se un shaka po bej me tye dhe me ne fumd gjith te mira kam me te urue. hahahahahah
BETON
E,more Beton shka me t'tregue qe shume kohe do tu me tu faliminderu,
se kohen e fundit shume me kendimu momentet e veshtira me i kalue,
n'doshta ndonjeher e kam teprue por ti gjithmon ke qen disponin me me ndegjue....
| |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Sep 17, 2007 4:47 pm | |
| Kosovare ndërprite Fjalimin Mos harro se nese eke Provimin | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Sep 17, 2007 5:01 pm | |
| ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: QIK E BUKUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: QIK LLUCE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: O ZOT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SHUM PE DU KET TUQE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PO I JEP LEJE BABES SE VET:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAJT SKO ASISE TETEN::::::::::::::::::::::::::::::: (HAJ MEDET):::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ME KET BABIN NUK ESHT LEHT:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAJT SKO KNACU:::::::::::::::::::::::::::::::: MOS TA NIN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MOS U TUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SE MAMI NKUZIN::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MOS BELTIT MOJ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MAJE VETEN:::::::::::::::: O BAB MA KADAL::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SE E MYTE TETEN::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: O RIKI O SHPIRT JE SI LLOKUM::::::::::::::::::::::::::::::: KUR SPO TE KAM DITEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PO TE KAM NE GJUM:::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: TE KAM LOQK O I IMI BEKI:::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 DIT MOS ME FLIT ME TY UN VDEKI:::::::::::::::::: SKA LIDHJE QKA BEJ A KU SHKOJ::::::::::::::::::::::::::::::::::: PA NDALIM NE TY MENDOJ:::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: TI JE MJALT TI JE SHERBET:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: JETES TIME PO I JEP LEZET::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SENI SEVIORUM::::::::::::::::::::::::::::::::::::: NESE ESHT NUSJA ATY:::::::::::::::::::::::::::::::::::: SHKOJM NE PUDRUM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ISHIM TU FOL DUKE U PUTH:::::::::: NAU ZUNI FRYMA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: JA TE UN LINJA ::::::::::::::::::::::::::::::: JA TE TI RRYMA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Sep 17, 2007 6:52 pm | |
| kam hyr ne Forum sot une i Pari por ju pershendes te gjithve kaloni mir se erdhi Iftari
oj Azzurra moj Yll hone Për Iftar cfar te mir na bone | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Sep 17, 2007 7:48 pm | |
| E,more xili shka me te thon une per iftar asgje s'kam ber
se punen akoma se kam mbarue o une e mjera me muain
e ramazanit shume kam me u dobsue..
| |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Sep 17, 2007 9:33 pm | |
| ore RIKI hajde meu taku se Iftarin e kemi mbaru | |
|