| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Aug 04, 2008 2:19 am | |
| nuk e di sa të pëlqyan vargjet tuaja më dëfryan e re këtu sa paske hyrë poezinë e paske të mirë kështu vazhdo znj.Martina dhe ju kaloni xixëllima. | |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Aug 04, 2008 2:23 am | |
| me pèlqyen xhaxha shaban edhe ti ketu pjese ban mkan ra nsy poezit tuaja shume ne cdo forum ku isha une cka met thon e ckamet shkru je per met lavdru je i pari numer nji vec une kammet kapercy | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Aug 04, 2008 2:34 am | |
| Nëse ky synim të nxitë më trego se kam me të pritë kam nevojë për pak pushim po stagnoj,në vendnumërim. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Aug 17, 2008 12:59 pm | |
| Keq
Kisha ngelur keq, Beqare e pa martuar. Kush me kishte ardh' I kisha refuzuar.
Jo per gje Po kisha pretendime Vij nga der e madhe, Me nam rraca ime.
Tani ta vazhdoj , Atje ku e lash. Shum keq kisha ngelur, Sic jua thash.
Te tere fshatit , I kish hyre halli per mua. "Ngeli vajza ne dere, U rrit u be grua."
Kushuri te panjohur Filluan te dalin, Nje te milte lopen Nje te milte kalin.
Filluan te me cojne Ne Xhami e Kisha, Isha 18, Magji than qe kisha.
Kur pane qe nuk nxorren Dot qime nga qulli. U hodh halla,t'me cojne Ne Tiran te Luli.
S'lane njeri te shenjte E harixheshk pa me cuar, Por me ne fund u martova Te 60-at sa i kisha kaluar.
Lumturi e madhe, U mbush shtepia plot. E levdonin dhendrin, Qe na ish poliglot.
Te Shtunen,naten e dasmes, Lumemadhi burri im, Beri bishtin pyk, Dje isha ne varrim | |
|
| |
Poeti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Aug 17, 2008 1:10 pm | |
| Kjo fushe eshte ende e pa ekploruar sa duhet, prandaj jepini sepse kush qesh keq nuk mendon. Ju falemnderit per keta rrjeshta qe solet ketu! | |
|
| |
Argent Anëtar
Numri i postimeve : 244 Age : 48 Vendi : Ilirida Registration date : 12/08/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Aug 17, 2008 3:28 pm | |
| zemra e femres,eshte si gur,futeshe ne te, dhe sdel me kurr. zemra e mashkullit eshte hotel, kushe don hyn e kush don del | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Aug 18, 2008 5:59 am | |
| PREJ HOTMAILIT KUR TI LESHOVA SYT
PREJ HOTMAILIT KUR TI LESHOVA SYT KUR TE PASH PASWORDIN NE FYT THASH U MYT KUKU PER MU SHPEJT WINDOWSIN E KAM STARTU
JA PO QELI MESENGJERIN ME SHUM DESHIR PER ME GJET NJE QIKE TE MIRE KAM VENDOS EDHE PIKE U NJOFTOVA ME NJE QIKE
TUNG I THASH QKA PO BAN UNE JAM BACA SHABAN TUNG ME THA ME DASHURI UNE JAM DADA Y..........!
UNE E VESE PER DASHURI KAM DESHIR ME I PAS PES FEMI AJO ME THA O BABALOK, LARGOHU SE TA FUTA BLOK
OK I THASH NUK TE LUS PO TA FUTI NI VIRUS NUK ESHTE GAJLE THA PER MU KAM ADRES EDHE NE YAHOO | |
|
| |
Poeti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Aug 18, 2008 10:48 am | |
| Syt e tu aspirin
Goja jote ampicilin
Durt e tua andoll
Zer yt i embel
Sirup per koll
Deshta me te tregu
Se je ilaq per mu
O me baben o darling
une skom rape e as unaza qe bojn Bling Bling
po une muj me ta jep ni sen qe kurre se ke pas
TE MBULOJ me dashuri pa mas
per ty nat e dit pihna bohna drras,
edhe pse kjo osht veq ni faz
qe prej dashnis ndaj teje bohna edhe shtaz
nuk du kurre mu nal
se kom boll dashuri infinit me t'fal
e me te tregu qe marezisht n'ty jom dashuru
shyqyr qe skom krah se per ty edhe kisha fluturu
ashiqare sherri yt ja kom nis me pi edhe cigare
po foli hiq pa marre
se dashnija qe po ta dho osht si prej shoqates humanitare
besom qe spo boj hajg are kjo osht dashuri primare
se ti je vajza e endrrave tmia djaloshare
Love ya hunney aman aman
per ty bohna edhe tarzan
kojshia mthojn kapetan
e knoj kongen aman aman
dashnore po knoj per vorre
kuku mpelciti zorra qorre
jo po tpres ty qe po ma bon ne MSN me sy
kuku nane meta pa kry
te dua edhe apet te du
kukuuuuuuuuuuuuuuuu
per ty du mu tranu
With love, your love
Frajeri | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Aug 23, 2008 2:35 pm | |
| Qe heret ne mengjes Makbulja me fshese Te shoqin e rrahu E beri sa qau I tundi faqet I shkuli mustaqet Pastaj e nxorri jashte Si thes me kashte.
Shoferi Ndin Mori ne makine Shoqe Sofine Sa kaloi Voren Fap i hodhi doren Sa kaloi Kasharin Fap ... Tani eshte ne spital Te shohim se cdo dale. | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Aug 23, 2008 7:50 pm | |
| Krisi pushka te qabrati, ruaju djale se po ta ngjesin pahiri! | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Aug 24, 2008 10:55 pm | |
| hajredin pasha po shkon ka shkolla n'autobus e ka zane kontrolla hajredian pashte ku e ke bileten n'pazar' ma kane vjedhe kuleten
kenge qe e kam degjua apra pak kohe e kenduar nga hazbi therra | |
|
| |
klodian Përjashtuar
Numri i postimeve : 107 Age : 39 Vendi : europe Registration date : 25/12/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Feb 01, 2009 10:14 pm | |
| Tung e shnet s'di si t'ju them me rendesi që lehtë me vjen si me ja nisë ku me fillue kujt poezi me i kushtue! Poet ne forum sa te dush kemi nga me te miret qe besa jeni por edhe trima ktu pahesap kemi Bashkim Kombetar ne ktu jemi! Kam pasë qef me ju taku njëherë direkt sejcilin bile-bile veç e veç e te msohem trim me u ba se une tuc kam mbet hala! Por edhe ne kallaballëk me u taku qejfi me behet valla mu por ne takim nja 2-3 sme kanë pas dalë e per ta forumi ish kon pas bo prrallë. Me thane se sban me u taku se ne forumjanë per tbisedu e me e ditë se sa rrenca ishin gerditë edhe juve po ua shtijshin!!! Atyne rena po ju shkon mbi ujë prore e disa tjere u japin levdata plot e di se kurr nuk flasin dorë per dore vajhalli ishalla ju kini me i njoftë! | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Feb 01, 2009 10:26 pm | |
| Kur te duash hajde ne Prishtine takohemi. | |
|
| |
klodian Përjashtuar
Numri i postimeve : 107 Age : 39 Vendi : europe Registration date : 25/12/2008
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Feb 02, 2009 12:21 pm | |
| poezi o poezi perse ndollesh né shqiperi perse bie né dor t'gjithkujté kur dikush nuk diné me té shkrujt emrin e'ke poezi qesharake shoku larte te kthen ne Luftarake ah poezi e'shkret né dor t'gjithkujt ti ke mbeté.... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|