| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 1:33 am | |
| mos ku dert ti moj meli se tash gati me kcej teli por nervoz edhe mu idhnu nuk e kena ba na kshtu me rendesi podini me shkru qka une veq muj me ju uru |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 1:52 am | |
| pra po doni mu dorzu armpushimin ne vend mundeni me neshkru se kamb per kamb me ne smundeni me shku kete vet puna e ka deshmu e tjeter spo kam qka me shtu veq ju uroi fat ne robika tjera se ne jem bash kullerka me hajgare e me mahi po jau bajm 8 me 2 |
|
| |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 3:46 am | |
| jeni shume te mire ne kete teme respekt kure dua te pushoi trurin futem lexoi poezit tuaja ha ha ha knaqesi e madhe kjo teme ... Po e provoi edhe une nje. Shume poezi lexova por nuk u lodha jeni m'te miret e botes te pa pare,ne ruzullin e tokes.. Pershendes te gjithe qe merni kohe per keta poezi kaqe te mira..RESPEKT.!!!!! Eshte knaqesi kure i lexoi. ..by Beton | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 4:38 am | |
| Në rruzullin e tokës po të kërkosh si poezi në këtë forum s'mund të lexosh
Vazhdim të mbar ju uron Sofra e të mos lodheni se hidhrohet Votra. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 11:41 am | |
| o jam_buli von ketu je inkuadru se shabanin na ne partin ton e kena ftu e ai me gjith zemer ka pranu
sa i perket asaj me gatu na jena femra e e kemi adet per me ba hyzmet por ti mos harro se ketu kemi edhe me fakultet
vertet kjo rubrik o buli esht hajgare per me ba por harro ti me dominu a se sheh sa femrat jena ketu?
me u kull se kena adet se per burrin kena pak rrespekt po me na nguc mos gaboni se ateher do te pendoheni
edhe sofra ja ka qellu se si na nuk ka kerku edhe keshtu do te vazhdojm me hajgare e poezi me njani tjetrin me u shty po ti buli sdi a e di se na moti djemve ja kena ba 8 me 2
pa hajgare kesh tuj ba se per te gjith kemi rrespek se sa bukur ketu kalojm njeri tjetrin e ndihmojm | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 1:44 pm | |
| tung rrebele a spate qeter emen edhe ti ma me plase ne zemer pse thu se shabanin e keni ne parti kur aj mka zgedh mu e jo ty! per qi me fakulltete ketu kini hala ne sy sjeni kam bini nashta keni edhe akademike por me mua jeni larg oj mike. a spo e shihni qe jeni qetsu sikur te hoxha me ju pas shkru me mua ka hajgare sa te doni veq me rezultat keq dot shkoni. kurr ne jete nuk jam gjunjëzuar këte as qe kam dasht me provuar prandaj edhe ne kete rubrikë knusin ne krah kam me ua qitë. per fund selam ju baj qika e gra mos mendoni se ujku ju ka ra keto jane vetem poezi a e kuptoni dikush i shkrun te tjeret lexoni. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 2:08 pm | |
| Jo,jo-jam -buli ti ike për shumë dita tani unë jam anëtarësue në parti me gra e me çika me më dhënë thesare nuk e ndërroj partinë se tani kam rënë në shoqërinë më të mirë kujdes kur shpreheni në fjalë,folje e rrokje se unë gjithë femrave do të ju dal në mbrojtëje. | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 04, 2007 2:01 am | |
| bravo o shaban se koke burre¨ kerkujna sban me ju per-ülë prandaj tash ke rrespekt shummmmmë e qe besa ke respekt nga unë! ky jam _ buli po doket azgen ne shtifsha ndor me shkru si bje ma nmend jemi dakordu per armepushim por nese je pishman prap ti shaban din! | |
|
| |
Guest Vizitor
| |
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 04, 2007 10:16 am | |
| i jam buli as spo e sheh qa po thot shaban burri se me ne ne pareti u hy kerkush nuk te vet kush je kan po kush je tani
jam rrebele edhe keshtu em njohin ketu ,veten keshtu e kam emru se sritoj hiq me u perla me ata qe lypin bela
po me femra mos u ngaterro se sta qet o bul me to jena ba qetashti shum e e ozupum ket forum
hahaahahhaaha pak hajgare o buli kesh tuj ba se si te gjith ne ket forum une ju pershendes e ju rrespektoj shum | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 04, 2007 12:23 pm | |
| jo jam -buli,tu rritë ndera kam dhënë fjalë,prapa nuk kthehna ne nuk bëjmë kualicion me lidera as nuk duam me u bë milionera ne nuk pasurohemi me djersë të dikujt thjesht kështu mendohemi,se jemi krijues e jam unë i kënaqur në këtë shoqatë për vete se këtu kemi gra e vajza intelegjente që në këtë forum kanë bërë një punë modeste në krye me të madhen zonjën besa -besë pas saj në radhë vijnë të shquarat tjera Kosovarja,meli,rrebelja të tjera që ndritin me njohuri të gjana azzurra,Hana e Dibranja e besa tjera talente e V.I.P:A anjesa,alissa,Euridika e shumë të tjera pas që kanë rendin por në këtë poezi të shkurtër,spo mund i përmendim e ju vërtetë jeni shoqëri me burra por shkoni,e ktheheni kur tu teket,turra-turra, Që në fillim të një dueli një ditë më përkrahu vetëm zoti Deli por të nesërmen ja mbathi,dhe më kurrë gojën se qeli ti ike jam-buli,mungove shumë e unë ndihesha këtu i vetmuar si trung por gra e vajza më përkrahën shumë dhe aq e bukur me to është shoqëria shkruajmë për faktet që la historia arti kultura dhe letërsia dhe nuk ka më bukur or miku im se të bashkëpunosh me femrat plot emancipim e unë nga burrat mos mendoni se jam nda se s´ka si të ndahet vëllau me vëlla por si shoqëria ime nuk ka me femra të arritura me vajza e gra që nderë e rrespekt ,kudo i kanë hak mendim intelegjent,që s´ja kalon asnjë hap në shumë lëmi,më të shquara se ne kam rënë me to në shoqëri,burri fjalen prapa se kthe
juve punë e mbarë ju burra petrita nga shoqëria kush s´mund të më ndanë qëndroj këtu me gra e çika qëndroj me to dhe ndihem shumë mirë këtë e lejonë demokracia në atdheun e lirë dhe ju kujdes si silleni me ne të padrejtën se durojmë për këtë jemi përbe. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 04, 2007 1:20 pm | |
| abababababbba! na janë azgenisë qikat në forume shabanin, ma kane mashtru shumëna jane azgenisë kurr si hera tjeraev që doni me ma pru fiken te dera! oj rrebele, mos po gabon kapakpo dokni tebashkume por jo edhe qaq!ti po shkruan, edhe vet shabaniku jeni ju tjerat, mesiguri nkuzhine po punoni Me sa e kam verejte edhe shikuKosovarja eshte bere me mu, bile edhe meli, veq cka nuk ka ardhqatehere kan me ju dal punen krejt batall! Hiq nuk ban vaki, besa- bese me nau bashkue qatehere hajmedet, lum e lum per mukam me lujte me juve sikur me femijëpastaj dikush rrin, e doket si zotni! VIP-pat si anjesen edhe alissae di se me to shaban mir kalohet dita,por ato me mua ne nje panair jane konëper me shatirë diploma na kan dhon! edhe ato veq cka sme jan bashkudmth, shumica po bahen me mutash ju qika , shoke edhe grapo vini me mua, apo rrini me shabanin hala? konkursi mbetet i hapur 24 orë ejani me mua, mos u bani horëe di se te une dominon drejtësine maxhe sju perzina, se ato nuk i di. per fund sa s'me ka ardh naj klientpo ju them behuni ma transparentedhe hajgaren mire po e zoteroniune ju pershendes sa ma mire kaloni. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 04, 2007 3:03 pm | |
| qysh po më duket jam-buli hiq sështë tue tu zie pasuli se shumë kohë mendjen e kam peshu me kend duhet me u shoqëru qitni ju konkurse plot se shoqëria jonë s´prishet dot një shoqëri që kam zgjedhë unë nëpër glob se gjenë kurkund gra e vajza intelektuale në zemër kanë çështjen kombëtare trimëresha me besën shqipe këto nuk luajnë fjalë brenda dite vetëm njëherë të thonë shok shoqërinë më s´prishin dot dhe me u lëkund qiell e tokë kot e keni nuk largohem kam thënë po dhe nuk pendohem. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 1:55 pm | |
| ani shaban ani! Ishalla osht qysh ti po thu qashtu nuk po me doket mu edhe pse shume kto lexova e gjendjen mire e analizova. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 2:16 pm | |
| Nuk di qysh po të dalin jam-buli ty analizat veq në këtë forum besnike janë gratë dhe çikat tani ato mbrapa fjales nuk i bien sakrifikojnë por nuk prishin shoqërinë tani ju djema,më leni të qetë
ne shoqërinë nuk e thejna as më të mirë s´mundem me gjetë. | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 4:13 pm | |
| Ngo jam_buli qka po di me te thanboll mos u mundo mase je met vetun ne nje anea spe shef se shabanika ngul kamb se shoqnin me lan ma s`bane ti mundesh mendimin tend me dhane jo shabanit mend me ja marrpo nejse ky ka vendose ti analizo sa t`dush | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 4:18 pm | |
| O gjini e mallkuar Po jam_buli nuk eshte i vetmuar Jam_bul djal. nuk je vetem o shqiptar ke shoke qe me ti jane nuk te lane ne llaq mos haro se majfte beton kam ne produktion. ha ha ha hah ah ha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 7:05 pm | |
| E nderuar meli qofsh mirë po edin unë kam vendosë një shoqëri me ju këmbëngula kot flesin Betona e jam-bula tani unë do lëshoj kushtrim me çdo çmim të mbrojmë shoqërinë. | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 8:05 pm | |
| Hi me det q'ka po lexoj sote ketu paska ardhe Jam-bulli duke vrapu edhe Shaban done me na mashtru nga ana e mashkujve done me qu.
Ajt Jam-bulli mos u mundo iq se e kemi Besa-bese si police poezite e tua si paska lexu Se ta kishe be ty menjer tete me dy. hahahahahahahahhahahahahahhaha
Ky Shabani nuk eshte tradheter se e ka gjakun shqiptare Se gjinine femrore nuk ka me tradhetu Se qyshe ne fillim na ka premtu. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 05, 2007 8:16 pm | |
| Ti Azurra mire po edine se kure te japi une premitim mos i thenqa veti njeri premtimin nese e shkeli. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 06, 2007 1:53 am | |
| Une e di!!! E di se shoqet e mia s'ma prishin qejfin edhe sikur me sy me e pa kiametin, ato e kallin per mu ne cdovakt e kohë Prandaj disa reforma duhet me i bo! nese e kujtojme historinë në forum ne kena pas hjekun besa shumë, a e dini qe shabani na ka pas mundu po frigoj se prap ka me na tradhëtu! Po mendoj se Shabani te Buli shkon e na qika e gra edhe pa burra bon bile t'jemi ekip i pastër me gjini etnike dhe e di se prap fitojmë shoqe dhe mike. Jam_buli mirë ka shkrue s'kam dyshim qe besa edhe Betoni ka hy ne prodhim ska dert, ne kemi bazën e prodhojmi vlera s'ja arrin dot askush me na qitë te dera. mka ra ne sy edhe Albulena ne forum motra e Kosovares spo na ndihmon hiq! a bohet ka qef me e lutur si ma shumë e me pasuru ekipin tonë edhe me at qikë? Kosovarja o hup dikund s'po e sho hiq cka pom dhem ftyra prom njo ma ka zdritë! veq ne zofsha qateherë ka qka kallzon kam me shpullatë mire, omel skam me ja lon! pra , mos u tutni, mos tjav ninë fare shkepni shupulla djemve kishe per hajgare e shfrynu mirë se e kini t'mirë ktë rast sillni deri sa shupullat t'ju behen bajat. kaloni mirë se kokna lodhë shumë qato edhe spo muj me u kyq nforum me randsi qe ju jini ktu pari oj shoqeri se valla gajlet s'po me lojnë nforum me hi. ciao | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 08, 2007 1:45 pm | |
| Syrgjyn gjallë e syrgjyn vdekur, tash po suxhuk të pjekur. Me bagëti e me bujqësi krejt n’suxhuk i kem shti.
Vaj vatani e mjer mileti, edhe Razes i ka hup lezeti. Ku shkoi Raza ku na mbeti ra suxhuku krisi qameti. E mori vesh dhe karadaku suxhukut t'Nakit i doli afati, O te djeks O të pa djeks, ke komshit suxhuk për çdo oreks. |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 08, 2007 7:02 pm | |
| Tung - Tung Ku jini forumistë simpatik pa ju s'po kalon hiq kjo ditë, edhe shi ja nisi me ra e ju nuk jini hiq kerkah! M'ka marrë malli Kosovare per ty që u trete dikund e nuk po e di, po më mungojnë vargjet e tua e keshtu s'po më rrihet as mua! t'lutem lajmerohu se kam një risi për Prishtinë shpejtë dotë vi e besa- bese kemi me shetitë ishalla merr shiavinë atë ditë. T'i himi Prishtinës gjon e gat ishalla ka rrymë at natë se aparatit blici ju ka prishë pa dritë nuk e don bash hiq! fotot qe do i marrim ne Kosovë ne forum do i prezantojmë ta dinë forumistat tone te nderuar se Kosova shumë ka perparuar. Mos te harrojmë tjerat shoqe i ftojmë t'gjitha në Prishtine at natë te festojmë rrebele mos thuj se s'te tregova ty me prit motrush se live ta uroj vitin e Ri. per fund pershendetje edhe selam per te gjithë qe kolegë ju kam, duajeni njëri -tjetrin me varg e dashuri te mire jeni te gjithë ua kam LAKMI.
| |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 08, 2007 8:47 pm | |
| pershendetje oj moter
valla besa ke te drejt KOSOVARJE esht largu krejt ja kam nis me dyshu mos vall ajo na ka harru?
me ba kjo me ba vaki kuku oj kosovare per ty nuk ke ftyr me ne me u taku ani tash e bessa ka me na vizitu
cka ka qielli qe ret i ka largu cka ka hena qe sonte shum po shendrit cka ka vendi qe sot ka ndryshu o nje lajm te mir e ka ndegju se Besa ka me na vizitu
oh moj moter sa me ke gzu qe ne Kosove do me na vizitu rreth e rreth dojna me dal o krejt Kosoven dojna me e kall
do te presim me shum kenaqesi shpresojm te vish bashk me Pavarsi | |
|
| |
meli V.I.P
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|