| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 27, 2007 12:10 am | |
| meli,meli moj mbretëreshë ti shumë mirë e paske ndreqë kështu bënë femra bujare në shoqëri nuk bënë kurrë ndarje pa u bashkue nuk kemi qare ne të bëjmë punë edhe mahi e ajo sashtë me rendesi kush-kujt ja bënë tetë me dy po të jemi shoqëri. | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 27, 2007 12:18 am | |
| ra qekjo feste e na bashkoj se kesh tutje ka luftoj!! hahahhhhha | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 27, 2007 12:35 am | |
| Shka po thoni bre keshtu mjafte per Kosove kena luftu tash duhet me u bashku njeri tjetrin me perqafu
A besa-bese shka me te tregu nuk e dije luften a e ke perjetu mendo sa veshire eshte me paramenu por ende me veshitre eshte me perjetu
Tashe 10 vite kane kalu por une ato vite nuk mundi me i harru deri ne vdekje kame me i perkujtu dhe sendin me te vogel kam me vlersu.
Se shumica e shqiptareve ato vite i ka harru dhe tashe ne Kosove nuk po dime ne jetu.
Se gjithe rini prej mendve ka fluturu neper kasfiqa e diskoteka tu shku e shumica e femrave kane met pa u martu tene naten tu kerku.
hahahahahahahahahahahahahahaahahah
| |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 27, 2007 11:51 am | |
| oj azzur oj trimeresh me e harru luften nuk esht leht e sidomos kur e dim se sa dhembje na shkaktoj njerzit me te dashur nga ne i largoj
vet mir e the 10 vite kan kalu por dhembja ende nuk esht shu edhe pse po mundohemi sado pak me e harru por malli per ta gjdo dit esht tuj na kaplu
sa per mua kurr emrin luft skam qef me e ndegju se shum plag kjo me ka shkaktu por vetem patem qef pak hajgare me ba se me merzi boll ma
jo bash tan prej mendje skan fluturu disa neper shkolla jan tuj shku bile shum tuj u mundu qe nje dit me diplomu
pak hajhare jena tuj ba keshtu jeta duhet me shku se me nis hallet me i ndegju kurr nuk kena me u gezu
por po mundohemi me i tejkalu qe ket jet sa ma mir me e jetu | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 27, 2007 9:08 pm | |
| Shume falemineres per kto vlersime te tona i pranova valla me modesti kush guxon let shkruan shkrime kam me djeg e kam me ba hi !!!!
Dertet kurrr vete smuunden te zgjidhen ne per ato duhet bajagi mendu per 28 nentor, feste qe shqiptaria rritet brengat medoemos duhet mi harru | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Nov 28, 2007 4:16 pm | |
|
"Te dua o tamaqar"
kur te pash heren e par isha tu ble speca ne pazar
heren e dyt kur u takuam neper "ben'af" kaluam
kur te pash heren e tret kesh tu ra shkallve perpjet
heren e katert ne tel kur te morra spata para e nje mbushje e vodha
kur biseduam heren e pest ishe duke i lar enet me 'test'
heren e gjasht kur per ty mendova me grrep desh u qorrova
ah mor djal te dua shum ter diten po me le pa gjum
me beso te dua pasha krejt por mami nuk po me le me ty me fjet
heren e shtat kur te zuna ishe me nje femen ne "la luna"
kur ta shpulla heren e tet pa koment tu me shiku ki mbet
heren e nent mos harro tash ti hupmu, bajmu, shko
per her te dhjet ti je pendu qe me ate tjetren ke shku
tash pom lyp e po ma don por zemer, tani esht vone
ki mbet vetem me nji an kuku per ty qfar femre ke lan
tani gati me te harrova qesht tradhetia prej teje e mesova
kete koment e kam perfundu me kepe ne dor duke qiru
| |
|
| |
| |
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Nov 30, 2007 9:22 pm | |
| kur shkruan alissa sndegjohet kah fluturon miza ´ma punëtore kund nuk ka asnjëhere se kam pa me ja nisë me ba humor del pa këpucë tue qeshë nóborr sipas shkrimit që ka shkrue 10 herë djalin e ka takue veq njëhere për ta tuj mendue gati mjera ke qorrue nuk është leht me ra n´dashni mund me mbetë pa njërin sy veq njëherë e pat therrë n´zemër kish nxanë djalin me një tjetër femër shtirë u kanë heren e tetë ka rreh çunin me flakareshë pa koment shkreti u mbetë së mbrami herë kur e ka takue krejt me lot e ka lotue jo që mendja për te i ka shkue e kanë djegë qepët tuj qirue se alissa është e mbarë sedo djalin katundar që po shitka speca n´pazar se edin që e qet nárë e qet nára me punu fushen jo ska lojë me alissë zonjushen se alissa se ka shoqen me pas pas alissen motër i kisha gjetë një çun në SHKODëR me pas pasë alissen mbesë i kisha gjetë një çun në PRESPË ME PAS PASë ALISSEN TEZE
I kisha dhanë pije me meze prap se kena të largët shumë se e kem shoqe n´forum shoqja e saj si gjendet kund as për shkollë as për shoqëri me ba në humor me hy kie me plasë n´qeshje me u shkri veq një herë ja lexova vjershën desh jam shkri në gaz tuj qeshun është gjeni nuk e ka shoqen mfal alissa mori motër veq kam bërë një humor të vogël | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Nov 30, 2007 9:26 pm | |
| ej moj bes shka i ka gjet ne burrin tand tana jan tek njehr kosovarja tash alissa ruje burrin prej ketyre qikave | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Nov 30, 2007 9:49 pm | |
| | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
| |
| |
| |
| |
alissa Anëtar aktiv
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 01, 2007 11:29 pm | |
| besa-besë do me i ardhë fundi ja burri ,ja forumi see kishe burrin si rrush pej çikave ka me ta marrë ndokush nuk edi ma shumë se ti a kahak veq tana çikat në te tu kanë ba merak kjo është mirë edhe për mue mbasi çikat mbas burrave t´martuem janë lshue me ba zoti mem provue në pleqni me mbetë pa grue hiq pa frikë kam me u martue. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 02, 2007 7:16 pm | |
| po shaban! valla te drejten me ta tregu ndosh qe edhe fundi osht afru e kete edhe ti mire e ke zbulu. je largmapës te lumt shaban por as kjo peshe s'me ban me rendesi familja eshte ne jetë e te tjerat nuk kanë shumë peshë. por sa te jam une do te jam kete ndjenje ne vetvete e kam kurr ne jetë une nuk jam koritë ndaj qesharake jane edhe poezitë. po mundohem qe te shkruaj vetem e vetem t'mos vuaj por te gjykosh te verteten poezia ta knaqë edhe jeten. ti ke dhan shume ne forum e poezite t'i cmova shumë, shume kan dhane edhe do tjerë qe per ta kam respekt e nderë. puna vazhdon sidoqe te jetë pamvaresisht kush gurin e qet por poezine s'duhet ndaluar ajo tek mua eshte e cmuar. kjo lindi sikur femije kur isha e te vargoja shume mire disha te botoja kame botue shumë por me pseudonime i doja unë. mungesa sigurisë e puna shkon huq! e shkon si thon pleqt si qeni ne rrush dhashtë zoti ne me shiju lirinë per ditet qe i presim e dot' vijnë. per fund te pershendes ty e te tjeret shume se pa juve nuk do isha ketu as unë ju jeni ata qe m'keni motivuar per te gjitha qe i kam shkruar. me respekt juve dhe forumisteve qe jane aktiv ne forum. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 02, 2007 9:05 pm | |
| per cfar fundi oj bes po flet se pa ty na skena jet na ty duhet me tu falenderu per te gjitha vargjet qe i ke shkru
se besoj qe mundet kush me ty me u idhnue se te kena moter per merak pa ty forumi se ban as nje hap
po tregom mu kushte ka nguc se spritoj une me u perla me ata qe me motrat e mija hy ne bela
diqka po du me ju tregu ju me besen mos gaboni me u ngaterru se nje za ajo me leshu te gjitha femrat e ketij forumi mblidhemi ketu a ateher medet per ju
nashta me grushta me u rreh ja kalojm por me poezi as te mos provojm se kete na e ka deshmu se sa bukur din me shkru
andaj bes kurr mos harro se ky forum ty shum te do | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 12:21 am | |
| Sdi rrebelja,sa më kupton ne besen,e nderojmë por do vajza nga forumi ju kanë lëshuar ,po ja dojnë burrin pastaj ne pak vargje i furëm i tham beses ruaje burrin se qysh është ka i vjen fundi per shkak t´forumit,don me i humbë burri.
po,jo,jo nuk e bëjnë gocat tona atë hata ne shkruam pak vargje me shaka. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 12:32 am | |
| per kto vargje hallall ju kofte kush ja nguc asaj burrin allahi e marroftë. ti shaban mjeshter me shkru ndash humor ndash poezi per lakmi poezite i kam lexu ket e ban me shume mjeshtri. Edhe ajo besa po dika bash nom por te femnat disi besim nuk kom sdi , une keshtu kam mendu se ato duhet veq me gatu! e per poezi, e pune me vlere jemi kon na e dot jemi perhere femnat let merren me pune te veta se e din ato qe i gjen e zeza. veq jam ka i kshyri e ka i ngoj veq tana une ju kallzoj se nime ato paskan thy rezultat por tash jemi ne dy bashk. te them mos ta nin hiq ty se jav bojna 8 me 2 ktu pasna shoke edhe miq qe femnav ua bojm edhe 8 me hiq! |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 12:42 am | |
| jam_buli pershendetje ti ske hy moti e po don me na qit adete ti po thu se na jem per gatim po shum po me vjen keq po e ke gabim qysh pe she ne kemi dominu po ti mundesh mos me na norvozu jo jo nuk po ja nisi prap se kem dasht bashk kontrat e ma mire ti mos ja nis se eheeeeeeee jemi ktu boll siq pe shef edhe vet |
|
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 12:49 am | |
| po deeeeeeeeeeeeeeeeee kini dominu jam ka e sho por kete prralle harrojeni mo se tash une jam ardh ne ndim shabanit per mi dal e ti meli edhe qajo far besa harrojeni ma se ju man shpresa jo alissa, anjesa e kosovarja por me juve ka me dominu hajgarja hahahhah, tash ska se shabani vet nuk asht ma e ka ni dost te moqum ne forum qe i del zot e sban zullum |
|
| |
meli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 1:08 am | |
| eee qebesa gabim e ke se shabanin e kemi ngre do poezi a i ke pa se di ai na ka ofru miqesi e ndaq me dit e bajm per veti se ne na njef edhe naleti hahahahhahahaahahahha hihihihihhiihihihihihihiii do me u ba nomi i zi oj dada bese ku na ke met hajde sonte ne ket robrik se jam _buli ne kam asht qu po mendon se dojm me u dorzu po jo ,qe besen po ta dha se ne hajgareve skemi me ju da e ti rre gjyks sa te mundesh se ne jemi e kemi me kan |
|
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 03, 2007 1:13 am | |
| shabanin e kam temin e sun e ngre kerkush ai e di ku e ka venin une e kam edhe mesus e sa per besen edhe ty qe tani e kini 8 me 2 edhe tuta ua paska hy ngjynah mkini shti shabanin e keni frigu se vet djalikish qellu e ma ska miqasi me gra kysmet armet qitni nkrah du me dit kush kollet ktu ska me fol ma qik as gru ktu ka burra qe kollitë e ju gatuni e kafe me qitë. |
|
| |
meli V.I.P
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|