| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 7:54 pm | |
| E nderuar besa-besë ti nga ne ke shumë rrespekt prej kur të njoh të çmoj shumë unë për rrespekt edhe për punë atdhetare më tej s´ka kund na begatove këtë forum por më don zemra dhe ndera të rrespektoj dhe femrat tjera gjitha qka janë në këtë forum janë dëshmuar me sjelleje e punë ky forum ëshë për lakmi ka anëtarë për mrekulli gjithë i qmoj si shoqeri besoj kuj si vjen qudi nganjëherë kur bëjmë mahi përmes vargjeve në poezi. | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 8:03 pm | |
| fajalet tua rreshta i ban i madh mbetesh respekt shaban ke ber shumë ke sjell freski poezi te medha e plot mahi. une ta kam respektin kjo dot jete perhere ti njef gjuhe t'poetit ti po na ban ndere. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 9:14 pm | |
| Të rrita ...
me kokrra misri me trosha buke, të doja shumë edhe kur këndoje, se ishe më i miri.
Pranë meje, nuk të lanë, të vodhën pabesisht të futen në thes Gjeli im i kuq. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 10:39 pm | |
| o shaban o kryetrim a po bajm pak armpushim? se ketu jemi shum te gezume te gjith bashk te bashkume
shum rrespek per te gjith po kam qef pak me u mahit se ketu shum mir kaloj vargjet e juaja me shum endje i lexoj
se me bejn te ndihem mir shum ,dhe te qesh te relaksona e sidomos kur e di se ne ket forum ka njerz qe i dua shummmm | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 11:24 pm | |
| oj rrebele,pasha shpirtin une e kam shpall armepushimin se nuk mundem me ju me u prishe kam rrespekt per ju te gjithe tani provojme mos na shkon perdore me shkruar vargje me paqesore. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 11:31 pm | |
| mire de e kuptova une bija su dorzova. ani de mir ban shabani armepushimin qe e shpalli. me dhimbsesh padyshim shume ndjej ne rruge paqesore do ta kthej. shoqet e mia i pershendes qe mu gjenden sme lanë vet. Ju lumtë te gjithave me radhë se kem ka bohemi gati prrallë merandesi jemi numer një ua banum djemve 8 me dy. hahahaha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 11:50 pm | |
| une kerkova rrespekt ne radhe jo,ju su dashte te me beni perralle te me beni ksi llogore kjo nuk quhet rruge paqesore
nuk desha te ju perul si gjini se jo qena e beni ju tete me dy hiq nuk paskeni metode te mire une flas but ju ma ktheni me t´shtire mos mendoni qe keni fitue veq kam dashte me u rrespektue. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 11:53 pm | |
| hahahaahhha
se ki keq qe besa hiq shaban por edhe ti je fitimtar ti ke qen vet ndaj serish ke shum respektttttttttttttt | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 3:53 pm | |
| Ore Stupc o djale i ri i kom veq nja dy fjale me ty ne te gjitha femrat kemi nje parti kunder mashkujve per mu shty
Edhe ty deshta met thon ne cilen parti je ka don ndash me neve njehere pot lusim se je i ri n'forum e shume spot ngucim
Nese don me tjetren parti dije se tona femrat kunder i ki mos thuj mandej se spo muj se kejt mashkujt i kemi qit ndy gjuje.. | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 4:08 pm | |
| oj kosovare oj vajz e buker dil te bunari se jam tut prit oj kosovare oj bukuroshe une jam djal dahi me asni parti oj kosovare oj bukuri shtinem list se jam me tyyyy | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 4:14 pm | |
| hahahah Stupcat ok Pra femra nje djale e kemi me vete :P ahah do e pranojme apo jo?? | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 4:22 pm | |
| O ju Femra me parti do jav bejm tet me dy se qashtu na jena msu femrat shpejt me i tradhtu edhe ju ma keq se lini edhe dreqin ne shishe e shtini po na tjert jena msu veshin grave mos me jav vnu edhe stupcin e pasni mashtru se axhami na ka qellu e mas qikan tu vrapu po ju shpejt e pasni mashtru ore stupc o djal dai shko me qika edhe ti se ma mir tibe eki se edhe na qasi jemi mas qikave te gjithe i keni edhe pse sdojm me tergu se ato skan mu duru Se shabanin e kan trullu ma spo din as qka me shkru grahni qika e ju gra se mas juve krejt tu nga . veq Shabanin mos ma ngucni se ju terim e ju hupim sdini ma as qka me shkru veq nji gja di me ju than rujna Stupcin si tarzan . |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 4:26 pm | |
| o deli o deli ti je aj qe me njeh mu ma shum se tjert ne ket web ti e din se jam prishtinali me emer e jam gollak me zemer me shtir osht mem mashtrue se femna dreqin shish e ka shti po mos harroni se une kapakin ja kam vnu | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 4:34 pm | |
| Po or Stupc Prishtinali shko me ta edhe ti nashta diqish kemi mi mashtru edhe nashta kan me u dorzu Se besa keq ja besatu dojn te tanve me na faru se edhe ato pa neve smujn me jetu. Edhe ti si djali i rij nashta ment ke mejav pi e pshtojm kollaj edhe ngat ti . |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 4:51 pm | |
| E more majshi shka me ju tregu ma dreqine e kena mashtru Por edhe juv kena fillu me ju mashtru Se ju para nje femra nuk mundmi me duru Keshtu qe pernjher keni me pranu se ne femrat jemi te te forta se ju. nuk ja qelova bash mire por nese. hhahahahahahaahahahahahha | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 5:04 pm | |
| Ej moj azzurra bol mir ja paske qellu se qfardo burri para femres ka me u dorzu edhe na qasi jena qellu qe femart shpejt kan me ma mashtru se nga zoti jeni kriju shpejt meshkujt me i mahstru se edhe neve keni ma na mashtru e para juve mu dorzu |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 5:24 pm | |
| Ndegjoni mashkuj se cfare po ju thom ne prap e bem nje koalicion qe zotri shabanin ta fusim ne partin tone
nuk e di se a pranon se me ne ne luft ishte gjithmon mirpo ne e lusim pa nda se partija jone e para o | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 5:28 pm | |
| kosovare me ke nderu do te kthehem une me ju kurre me ju s´kam qene ne dy luftim veq pak vargje per argetim. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 9:20 pm | |
| a po e shihni sa kem fuqi jena ma te mirat ne ket nahi gadal dal djemt tuj largu ne partin ton tuj u bashku
o shaban shok te paskan ardh me te ndihmu por ti qysh po doket i paske tradhtu ne partin ton tuj u bashku
na partien nuk e nderrojm njana tjetren se tredhtojm gjithmon shum i ndihmoj ateher kur djemt na ngacmojn veq nje za e leshojm tegjitha vajzat ketu i kemi ateher ne luft jemi
deshta pak me u mahit se na luften me djem kurr jo me ja nis ,se me ba me ja fillu atehr Lufta e tret boterore kena me e emru edhe na kena me fitu | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 9:36 pm | |
| oj rrebele çka thua ti unë me ju jam kthya në shoqëri kesaj nuk i thuhet tradheti se nuk ju shkojne mbarë punët e një partie pa e pasë një mashkull zot shtëpie djemat mujnë me më akuzu por unë do kthehem me ju. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 9:54 pm | |
| mir se erdhe ne shoqerin ton ne gjithmon te mirpresim por zot shpije ste pranojm se e kemi na BESEN ton | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 10:08 pm | |
| ejani ejani bashkohni me neve ndashi me pas rrym 24ore ne ditje ejani ejani ndashi me pas uj kurr pa u nal ejani ejani se ju kallxoj ma von | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 10:28 pm | |
| stupc,mos shkruaj prozë,këtu duhet poezi | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 11:38 pm | |
| | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 26, 2007 11:49 pm | |
| E Besa-bese moj motruhse Te kame te bkur si drenushe sa mire keta rreshta i paske shkru Te isha afer nje perqafime te ngrohte ta kisha dhuru.
E more mashkuj shka me ju tregu por ju me me nuk mundni me shty se ne jemi te forta sikur guri ma ka hije ne dore edhe flamuri.
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|