| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 1:54 am | |
| oj meli qka me shtine me keshë po ska hajgare mos me besë se pasha din edhe imonë mashqit hupttt i kemi lonë nime shanabi o ka mundohet por sbesoj se ngat na ofrohet pi gjynahit tuta i ka hy mos po ja bojna tete me dy jo lum dada hiq mos plas se ka halo mat keq rezultat tetë me zero me ua bo qatehere thu qka o kjo! per fund ni selam po ua qoj kaloni sa ma mire te gjithë pika pika ne fund pi ndoj... se as une spo di sen hiqqqqq. ciaoooooooooooooooooo tungi meli, mos ta ninn | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 11:43 am | |
| Ngoni çika eju gra s´ja kam nise me shkrue hala me dite ju qysh um punon lapsi o ju teri bre,krejt ju plasi vetem leht e keni ju me mue spo muj mashkujt mej bashkue se me u ba bashke na 10 e me shume skini bre hiq pse hyni n´forum mbasi um keni gjete vetem grahni sa tmundeni me t´vjetren. Grahni bre se u kaardhe dita kjo duja veqper gra e per çika edhe ketu do te mbyllet vargu ju tham drejt fort po me vjen inati........ | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 12:47 pm | |
| Ngoni Qika e ju Gra mir Shabani ju ka than se me u que burrnimi në kam skeni ju pse hini në Forum po Burrnimi kan punë tjera me Politik e dollavera , për qat ju keni qu krye e po luni si me fëmijë veq nji gja ju mos mos harroni se Shabanin hala të fort e kemi edhe lapsi mir pi punojka tana rrugtë po jav shkurtojka se me ba pak me idhnu sdini ma as qka me shkru grahi qika e ju gra se vijn burrnija shpejt tu nga e Shabanit ndihëm mej dha veq edhe nja du me than ju po gaboni Bacën me ma idhnu se vallahi mos vetë pët ju . |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 1:19 pm | |
| Tani rrugen e kam qelun se krah te forte e bana Delin sa te vijne forcat tue rreshtue ju s´guxoni as me provue. Por kqyrni luani edhe ndonje dite jane nxane burrat me politike. | |
|
| |
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 2:33 pm | |
| haaaaa,boll problematike je besa-bese.Ne bejme ngapak shaka,por te gjithave ju qmojme,edhe perse mos me shkruar,ti ke thirre kushtrimin te vajzat tua,ne njehere po pritim qfare te reja po sjellin ato. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 5:27 pm | |
| | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 5:33 pm | |
| ooo ju qika ju raft pika a pe shihni qysh na ka ardh dita ju jeni qyshku e veq po kqyrni hajdeni kapne tesaturen ne dor e ti bajm hor une spo di edhe aq me kan si ju ihaaa i kisha ba hilac po cka me ba se spo me shkon ma shum veq edhe une mu qyshku e ma ja gra gjum po prap nuk ban e s`po du me lan se kta kan qef e bajn lum hajt oj bese se nuk t`la vet fort tash po dufka me u mudu kushtrimit me ju bashku
Edituar për herë të fundit nga në Thu Nov 22, 2007 5:52 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 5:45 pm | |
| Hiq mori administratore me ne nuk ju shkon per dore ju ja mbani si princesha mos degjoni qka u thot besa deri tash me ju jam kane keni knu rrang-e dang sahan se kur t´prishna une me ju asne forum sdini me shkru po ma mire rrini rehat se sju lam me hy as chat se ktu ka meshkuj me grupa qe prej tyre do thirren stupca po une ju per mos me u ngushtu ndashi kthehna ju ndihmoj ju se diqysh pak po um vjen seri qysh ma e para kundershtoj meli me falni bera pak shaka se me juve kurkund nuk ka. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 5:57 pm | |
| hahaha Shaban sa kam qeshe
SHaban mos ja rreh nalt se tybe neve nuk na e boni ngat se edhe dicka pom vjen serii se asnje mashkull se ke ngat veti.
Po o meli une ketu jam mos mbaj hic dert ty veq po shikoj me kend mu shty se me Shabanin u bo boll e gjyna e bonum hore.
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 6:11 pm | |
| Kosovare mos me u gabue i vetmuar nuk kam qellue por prej jush gjithe kam anue sahere mashkujt ju kane sulmue une ne krah tuajin jam rreshtue mos um shtini me marre zemrimin ja qes flaken,ja qes tymin per pese pare i baje femnimin si tja nisni me u shty me mue ju premtoj skeni me fitue veq po me vjen pak keq prej meli se ka dy rruge menjiher i qeli e ti kosovare,ne guxofsh bane vargje kam me te lane me lot per faqe.(ihaaaaaa) | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 6:30 pm | |
| hahahaha Shaban nuk kam njehere frymezime do e vazhdojme me von ,ahha mirpo mos e merr kete se ju liroj rrugen juve mashkujve asesi Pershendetje te sinqerta per ty | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Nov 22, 2007 6:36 pm | |
| ketu,ketu jam ne pritje me ju po ndahem prej kesaj dite mosi prej shoqerie doni mem largue mashkujt edhe pse hiq si due po shkoj me ju ndihmue por prap per ty kam do rrespekte me vjen keq te nenqmoj se jestudente se mund te beje te flasish vet me vete. tani zgjidhni qe ketu o me tjerat o me mu, veq po me larguat prej shoqerie ju premtoj nuk kam me u kursye. | |
|
| |
rilind krasniqi Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Nov 23, 2007 2:20 am | |
| u sa mire po dishit bre ama hiq skeni lidhje.....hmmmmm | |
|
| |
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Nov 23, 2007 8:52 am | |
| Te ku shkrue me ra ne bela me do çika e me do gra se nenshtrim te une nuk ka para se garen me fillue kam detyre me u paralajmerue s´mund e shtyni ju me mue apet me gra diqysh ka me kalue veq çikat keq kane me gabue kur t´ja nisi per to me shkrue za te keq kam me ju que tana mbesin pa fejue edhe hatri s´ka qka te ju jes krejt keto i kini prej besa-bese kujdes çika-kujdes. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 24, 2007 2:47 am | |
| hahahhaha pasha zotin mire paske shkru sikur kam zane me u frigu por kur po mendoj kend pas e kam ca gra treja e shume qika janë. me ja msy mu shty na gara e di se prap fitojmë por me rendesi tjemi te parat edhe meshkujt ti eliminojmë. Ti shaban ngjynah po na shtin ku i ke shoktë pse vet po rrin delia ja nisi por e mati veten e dike qe sun e shtyn me besen! qe besa qert spi njoh hiq se ktu fort nuk kan shendritë thirr ndihm apo nisja vet ti je poet metevertet. nese ste vijnë shoket maju Shaban qikave fjale mos meju qit amonnnnn kan mu martu hanez e ashtu s'bon na jesin ne shpi e kerkush s'naj don! Por kam frikë se as ato ste lon keq ka ktu dreq e ma dreq sta lojnë fjalen e as llafin dije se ta hupin edhe sokakin. Pak shaka banum vllazni ndryshe skalohet ngyrbet te zi. p ë r sh ë n d e t j e | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 24, 2007 10:17 am | |
| ketyre motrave ketu po ju bashkohem edhe une se sa bukur paskan shkru qikav kush smun me ju kalu
veq dishka po du me ju tregu se rreblen e keni ketu me ba kush motrat me mi nguc tybe shum kam me u nervozu e ateher ku ku per ju
e sa por martes shabi hiq dert mos ki jena qika per marak vetem kush na ka inat
o more vllazen kot e kini ju me qika mos u shtyni ju me to ne bela mos hini se me dal rrugen se din
a po e sheh qysh jena te bashkume njera tjetres tuj ndihmue po shabani keq na ka met dojm me e myt e haj medet
po nashta nuk e mytim krejt edhe e kena pak rahmet se ketu e kemi per hastret se kete shoket e kan lan vet
jo veq ne gyrebet oj besa por edhe ketu se pa hajgare ska kerku pa te jenten smujan me e kalu | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 24, 2007 11:16 am | |
| HAJMEDET QYSH MË ERDH DITA Jam n´kijamet me gra e çika dajm me to une jam mundue kogjo mier me to me que por ato s´po niejn per mue e kane pa qe jam vetmue nuk po dojne me nie fare kur djemat i quanin genjeshtare une u jipsha nje perkrahje tash jane ba nji grup e madhe tana mise e princeza n´krye ju prin kjo besa-besa.
ju ka ba çikave kushtrim tana gati per sulmim badihava me kane dhe trim kur je vetem nuk ke shpetim fort shpresojsha une i mjeri qe ne sulm nuk ngritet meli po mas saj u quen shume tjera kosovarja edhe rebelja.
qito tria mbasi um kane lshue tash po e di sakt kam mbarue nuk po di bela ma tmadhe se me ju nenshtrue çikave dhe grave meu ankue te petritat shko po um thone,se i perkrahshe çikat nji dite krah me duel Deli po sdi rrugen kush ja msheli tani sdi kam ra ne halle si pranohet komanda e grave.
QOHUNI DJEMA SE U GJET ZEZDITA Mbet forumi ne gra e çika nji pergjegjeje me ma dhane mue a po vini mem ndihmue se kam mendjen me u dorzue ja betejen kam me fitue ja forumin krejt me lshue.
mund me ndodhe edhe nje ndodhi me gra e çika me hi ne shoqeri ky u kane me i miri shpetim kam mbet vetem si jetim dijma zot ti hallin tim mos me le mu ne dorezim amin, amin,amin | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 24, 2007 7:33 pm | |
| Ev shaban ngjynah na ke shti por ti valles vet i ke pri, veq tash ki ni kmpliment se je jo poet por edhe talent. Aq mirë rreshtat i ke shkru sa që mbane me shkru dhe mu por qe rezultati ka ndryshu ma shume po me perkrahin mu. ma shume qikat qe afer i kam po bajnë be ne babë e nanë se humbjen nuk e durojnë kurrr e mjera qe ne valle hyna dhe unë Ti po thua se un ei pri valles por me knaqesi ia them dhe kanges me Kosovaren e melin ngat motrat alissa e anjeza na vinë pas e rrebelja leshon zanin ejani qika krejt ta kallim te knaqemi se shkruari ne forum a ka ma knaqesi kur i shoh unë. Azurra sdi ku na ka mbet bash marak osht ka me jet, njo e di dhe skam hiq dyshim se ky ishte edhe qellimi im te bashkohemi tgjithe n'poezi bashkim kombtar se jo mahi. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 24, 2007 11:04 pm | |
| KYshe besa u gjynahtue krejt keto vet i ka organizue po qysh ty ato mos met perkrah jeni ba bashk çika egra kini leshue ne mua hata kurr se la paju perqa çikat ty kam me ti nda cila çikë ndahet me ty une ja gjajë ka nji djalë tri djemt e ri do adaleta do studenta,do me letra kam dhane pare e qira kosovaren kam me ta nda melin, alisen,e anjesen kush po jet me besa -besen maj ymyt deri sa tdel pravera ka me tu da edhe rrebelja e azzurra po tvjen shumerralle as cigaren ska kohe me kalle diqysh qaren do tja bajna vin me ne HANA E DIBRANJA ty qka tjesin ato tjerat sun ti ruejn as dele as shqerrat tana dasma bafshinn´katun kurr mos mujshin me hi nforum se une jam besnik tehaki as nji çikë sma ka inati qka po tjesindy tri gra ma mier qoj ti enet me i la angazhoj ne ndoj tjeter pune se oj bese sa tjam gjalle une komande femrat s´mund japin ne forum. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 3:42 am | |
| | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 5:20 pm | |
| o shaban cna paske largu njanen nat ane e njanen ne ket an por kur besa ndihm ka me na kerku na gjithmon jena ketu
po ti kot koke mundu thirrje shokeve ju paske qu une tash ja kam nis me dyshu a spo dojn a jan tuj u frigu?
edhe pse te gjitha femra jemi ketu na mety kurr me u idhnu por diqka duhesh me e pranu se na jemi tuj deminu
me se shumti ne ket forum ket rubrik e dua shum se ketu jemi disponu shumcka te bukur tuj lexu
burra e gra tuj u perla djem e qika tuj u shty por ne fund dalim te bashkuar se pa njeri tjetrin smujm me jetuar | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 5:39 pm | |
| TI rrebelja e ke kuptua edhe une keshtu kam mendua gra e vajza ne forum krejt une per ju kam shume rrespekt per tu njohur pak me shume shkruajm vargje ne forum per te mbytë një jetë bajate shkruajm vargje qesharake shumë suksese e fat në jetë desha me një fjalë,me u përshëndetë. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 25, 2007 5:52 pm | |
| ti shaban shef sa gjon edhe gat mas dy kodrave edhe koftë natë per poezite qe je ka i shkruan ,betesh shume i respektuar. kush inatin ty ta ka zoti ne kry ka me i ra e shkrun vargun per bukuri ta kam inati e shume lakmi. je shok , mik e jaran forumi keshtu e don ke hy ne hor kce sit dush tani me jemi ne fushë. jo me top por me poezi dikush shkrun e dikush lexon, ma i miri mbetesh ti te lumte, vertet lakmi ta kom. ciaooooooooooooooooooooo | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|