| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 10:27 pm | |
| O shabab , shaban zotnija une e di qka o shoqnija dhe sjam mendu me ko me shku pos te buli qe respekt mban mu.
ju shaban jini met shum pakic djalo ti rebelka edhe meli skini mo halo e valla sa kish shkru anjesa e buli ata ju kishin lon ner themer as te gjuri.
e pash stilin qe kishin shkru kuq e zi si me u kan ne flamur e jukot jini tuj u munu me mu, anjesen, bulin svini kurr
tung shabab cakolli se gati gjumi um morri edhe shkruj sat dush ti se na veq jav bojm 100 me 2. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 10:31 pm | |
| hahahahahhha niher e kishe pas ni kündigung mu dhimte kur e pash unë e ti qikav e grave shum po ju beson e ma vone e she se po gabon hiqu atyne te kam than une eja me burra ne forum se edhe ashtu ato kan kapitullu te gjitha mu mkan ofertu dhe asnjo se ne ket teme si kam pranu se partia ime ka shumë mana smunet gjithkush me maru kala. Kalatë burrat i ndertojne e grate duhet ti sundojme me i rah 5 here ne ditë sevapin qeshtu e qet ne dritë. me ua dheg venin ku rrinë ulur edhe pse te jan perkulur ato duhet shupulla mi prishë edhe nat e dit qaj me na qitë tjemi me to si diktatorë tvertet se ato ska balla-balla ne jetë ato i kan senet e preme e tradhtine e kan te leme e mua sun me tradhetojne shume se po i zgedhi e po baj lum e ti shkruaj se ke energji e nashta nfund me vjen nparti. |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 10:36 pm | |
| o shaban ,partija jote kambrue
qe kur dole nga malsija mos luj bishte shum me gra se te vjen dita ,ke me ra ne qynah , ev ke me than ,pse ku humba , jam -buli krejt ti mujti . | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 11:13 pm | |
| Ihaaaa ,shfrytzone rastin breee se e keni gjet shabanin vet se boll jeni tu mundu tre vet me nja jeni be po hala skuki tu ja vre ani kqyre edhe Anna paska anu ka partija e kti se mos mendoni jooo se sen mundet me ju dal ne drit po pe dini edhe vet e jeni met si te shkret e sa doni kopni prej inati se nuk po ju shkon kjo parti per shtati hiq mos mendoni e mos rreni beleg se na jemi parti se jo mahi e jau bajm naa 110 me 2 e ju lajm me gishta ne goi se na jene parti me pervoi hehehe hi hi hi hi ooo sa po na shkon me stil o shaban hiq mos ta ndin se na se lajm partin e kemi shum ktu ne parti qe po i lajn deri ku po shkon se me ba me ardh tjerte mu zatet krejt kan mi ba mos vet e tjeter spo di qka me than veq hajt bre uluni bre qaty ni ven e zani mos tju nihet se ju pika po do me ju ra se bashk na razi kemi ba .
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 15, 2007 11:58 pm | |
| ori ana,oj malesore ti sa shpejt shoqerine e hodhe me jam-bulin,mire qe shkove do te pendohesh heren tjeter por mos elen jam-bulin vetem se ka shpall edhe konkurs por pos teje ne shoqeri si shkon kush
ja ka nise me ba taktika por shoqerine ja njeh me gishta kurse kjo shoqeria ime moti kohe ka perparime kur i sheh te rritet jeta djem e vajza intelegjenta ne nuk prishemi sa te jene jeta ju shoqeriame jam bulin jo qe smundeni me mbajte forumin po as ne ara s´mund e millni pasulin jeni mbete sikur te shkrete nje parti me tre-kater vete mos u m shtini se ju baj dhe be kurre ju s´mund e shtyni me ne. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 12:10 am | |
| ah shaban cka me te kallzue
une jam -buli shum e due se ekam shok .te ideve dhe jam -buli zmuj,me leshu konkurencen due me fitue ti shaban mos u merzit se une prej buli sdue me u largue se krejt partit kemi mej rrzue . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 12:16 am | |
| As nuk mundeni asnje fije me na rrezuar ju prej partie se ne jem perparimtare djem e vajza,"Bashkim kombetar" Aspak juve nuk ju perulim lirisht shko ti me jam-bulin sa qe hatri nevena mbetet lirisht merrne edhe anjesen do te mundohemi edhe me u ndihmue por programi me ju deshtue mos thuani,tani po kthehemi me ju!! | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 12:18 am | |
| Aquila djal i ri, nji sy ne jug e nji ne veri krejt per kombin jeten don me shkri aquli lumja nena qe ne djep ty te qiti dhe amant ta ka lan gjithemon dretesin ti me mbajt , edhe kombin larg me ngrit dhe keta qe sdin cka eshte drejtsija nji dite mesimet me jav shtjellue . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 12:21 am | |
| More jo veq Aquilen
po merrni edhe do prej Anglise
se besnike,shoqnine tone me te miren ju kurre nuk mundeni me na prishe. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 12:27 am | |
| o shaban cka po thue hiq ket vit spo muje me te kuptue po flet shqip sikur neper andrra une aquilen vlla ekam te nji gjuhe , dhe te nji gjaku edhe jam buli mik per qefi mos baj gajli ti shaban se edhe anglin ketu e ke se pa bashksi nderkomtare . kosven sun po e mbajm keshtu shaban naten e mire flej qet dhe mos mendo shum $ shoke e shoqe mjaft po te let deri neser ne ket kohe bashke me anen nji kup caj me pir dhe vllaznim me forcue njeri tjetrit doren me ja shtrije . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 12:36 am | |
| une doren ty me ta shtri ashtu siq shtrihet dora ne malsi ne nuk kemi asgje te keqe veq neper shoqeri mos me bene leqe si shoqerine time qe e ka forumi sot e 100 vjet,se gjene jam-buli, e ne dy jam bajme kollaj sa te pijme nje kupe me qaj e ti kujtojme veprat e malesise as ti s´mund na ndahesh prej shoqerise qysh po me duket deri ne fund keti muji qyqe vetem,po jet jam-buli. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 3:25 am | |
| O tungjatjeta ... Po e filloj me ty Aquila mireseardhja eshte me e mira ke sjell dy a tri poezi vertete ke shkruar për lakmi një krah i fortë më ka mbrri. Ti Meli, shume trimni po shet por jepi vetes gajret se e di qe ta ka ngjitë tuta shko merr ha dardha tbuta! Ti Shaban mos bo hyxhym he burrë se të ndali une cdo turrë e kam shoqerine si une e dua se per hater askujte si kam shkua nese pyt pse ? une te tregoj i kam parimet e mia qe une i mbaj e per hater kujt s'i shkoj per qejfi me dite qe behet edhe kiameti. te une 1 edhe 1 kurr s'bajnë tri prandaj keshtu kam boll shoqni ata e ato qe dojne rrespekt nga une s'ju mungon kurr ne jetë. Anna, Aquila e Anjesa tek ne u lidhë sot besa te shkruajme vlera e kualitet vetem keshtu jemi elitë e vertetë e ti Shaban, rrebele edhe ti meli mos pritni se nga ne ju vie sherri ne veq cka mundemi me ju msu qush shoqeria duhet me funksionu. Jam i bindur në aftësitë tona Andaj fitorja do jetë e jona Me apo pa deshiren tuaj ju them Betohemi se humbja tani ju vjen Uroj qe ata qe vijne me mua Lirisht ofertat me mi derguar I zgjedh ata qe mire kanë postuar.
|
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 5:53 am | |
| eh shaban cka ke than po malsori nji her flet edhe malsorja njiher vret keshtu per bulin mos u merzit se ka zgjeth shoqerin evet e cila kurr ne rren nuk e gjet eh ti shaban cka don me tregue neser une ti pajtimin me fillue besa bes nji fjal me lidhe me mue bulin ti me ardhe dhe ne radhen ton e u rendit nese don mik per qefi bulin me pasur fjalen kurr,mos ja kundershto se esht luftar, dhe nishan shpejt din me marr. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 1:59 pm | |
| Ti bre anna ke gabue se hala nuk po me njifshe mue une te thirra si malesore mos me lane traditat pas dore se se beje kurren,e kurres me lane shoqerine me shkuar mbas jam-bules ju po me thirrni me leshue radhen keshtu se do besa shqiptare
se shoqerine time e kam thesare nuk do te ndahemi se kem ndermend mos tentoni se nuk vini ne rend. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 2:07 pm | |
| Hajt jam-buli,mos ta ndij se hala kaqik nuk ki me na nda ti me shoqeri as me force,as me poezi seshte veq meli,ne kemi shum mela per ne jeni ju kokermela doni me ba pabesi kinse ju keni aftesi ndermjet veti shoqerine me i shti anna,anjessa,aquili e ti jam -buli nuk mundeni me qene as kryesi katundi kurse ne jemi force e madhe jem"Bashkimi Kombetar". | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 9:19 pm | |
| Ti Meli, shume trimni po shet por jepi vetes gajret se e di qe ta ka ngjitë tuta shko merr ha dardha tbuta Ani ngone qka po fflet po mendon se me ka kap tuta jo bre se nuk jam une ajo qe ha dardha te buta po si duket po nisesh prej veti se bukur fort te ka kap kijameti e kqyre e letoja pak veti ti punen se boll po ta kam dertin e merr kriz nervore tuj mendu qysh me pas fitore se di valla qak me vendos se nuk kam deshir me ta pa ne nervoz se pastai e hup krejt kontrollin e shkon e myet shaban cakollin |
|
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 9:29 pm | |
| hahaahahha jo meli oj melaqe spo thom por po shkruaj vargje vargje qesharake me shume knaqesi ku merr pjese edhe ti. tutes i kam ra me shkelma sa qe sma njef kurr zemra e fitore nuk kerkoj une pos pak vlera ne forum |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 9:52 pm | |
| kapak vargje me mahi kemi bere shume poezi ti jam-buli edhe shume ke vlera ne forum por kur vjen puna te shoqeria une mbetem superfuqia. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 10:06 pm | |
| hahaaaha mir e ki e keq po thu flet puna qe me lavderon mu superfuqi vet i dyti je kete e din shko flej e nashta sh naj parafytyrim! mos shif endrra ne forum me sy qelë sbajn pune shume ato shihen ne gjume te thellë ishalla aty shoqerine i mbledh e besa po mire po shkruan ke stil te kultivuar veq realitetin qe spe thu se spo mun e shtyn me mu hihihihihiiihihihihhihi |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:12 pm | |
| jam buli,ty mos ta nij se kam problem fare me u shty me ty se ja kam rendin e jam gjeni por si po i vjen puna as vet nuk po e di me duket dua me ta lene krejt kete shoqeri e kjo nuk me duket enderr,por sahi se une nuk jetoj me paraftyrime veq ti kujdese,si trajton shoqerine time. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:19 pm | |
| une u knaqa me kto shkrime ti me thu kujdes ne shoqerine time thuaj kujdes ne shoqen time meli pra qe e ke afer e tjeret nuk po i sho! sodo qe tjete mire po kalojme* rubrikes postime po i shtojme e shyqyr snaj kan shly se atehere duhet eshnat me jav thy |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:28 pm | |
| une jam buli jam paqesor nuk perdor dhunen per shkronje me mua shoqeri nuk ka vetem meli mej ftuar gjitha femrat,mbas meje vijne menjeheri
se ato keshtu me kane premtuar shume i rrespektoj dhe me kane rrespektuar po nuk e di dikun si u thur vegza po thua me ty ka ardhur anjesa ne krahun tuaj ishte rreshtuar dhe anna por asgje mangut nuk na lene asnjana veq mos kujto se te vijne dhe tjera mos harro me dy lule,kurre ska qel pranvera. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:34 pm | |
| praanvera ka me qel e lulezu e afer shume forumiste i kam afru tash ne interviste kam me i mar* e pastaj mesiguri dot ja dal e di se je paqesor ska poet ne bote mizor ti ke zemer shum te bujare e une ta kam lakmi met madhe ti po te moso ishe ketu edhe une kisha me mungu e je ka e she kush na shoqeron asnje sepse dije skan hahahahahaha me i lone mezazhet me naj fshi aty i ke një nga një pune e madhe apet i parë je ti dhe dot shkosh ne largesiiiiiiiiii pak shaka e hajgare boll ti forumin e bane loje i dha aromë qe po shkelqen prandaj kush afer ste vjen |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:47 pm | |
| Tana jam-buli,behen mire
Veq kujdes mos na i ndaje shoqerine
............... ---------- | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:48 pm | |
| o po dahen vet se kush o ka i danë ata punemat meqme po kanë spo doken hiq ne forum e na dy jemi dashuru si shume! |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|