|
| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 16, 2007 11:57 pm | |
| dashuria ne forum te djeg si prushi sa te u duhesh me shume thone je dikushi pastaj kur te lirohen ta gjejne ndonje nderkembez thone i pa cipe,bahu shko nerrote te semes......... | |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 17, 2007 12:09 am | |
| tung shaban se rash me fjet* e neser shihmi ketu apet dihet me gjume tmire |
| | | shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 17, 2007 12:16 am | |
| tung jam-buli mos ta nijne me i pa enderr shoqerine shplohesh,nga inati ngrine por fleje mire,veten mos me mundue se shoqeria eshte me mue. | |
| | | meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 17, 2007 2:13 am | |
| O jam_buli o djal i ri mos mendo qe ti me ne mundesh me u shty se ty spo te vjen kush mas bile na jemi dy qe po te japim gaz e ti po do me plas se kush nuk asht tu ardh ne shoqeri e ti sa dush shpalle at konkurs se as nuk jan te marr para sysh se pe shohin se nuk asht der ajo parti veq po mundohesh me shkronja kuq e zi pak me ju ra ne sy po ncuk hiq nuk po te ec e ti vet kshtu ki me ngec huahuahuahuahuahuahua |
|
| |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 17, 2007 2:20 am | |
| po de po u murim vesh ti e shabani jeni ra ne dert por une kohe po kaloj se tjeter sjam ka gjurmoj edhe vet per juve jam boll se gati u banet hore shkoni fleni ju rahat se neser ua jap hakun prap fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
| | | meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 17, 2007 2:31 am | |
| Jo hiq dert se kemi as gjumin se pe di se na ty jem ka te mundim e skem pse me u brengos po ti po rre beleg se i ke tjert ne rreth hmmmmmmmmmm po ku jan vet po te lajn je met vet sy gjyna jo veq pom dhimesh pak se me mujt te gjuj ne sakak huahuahuahua |
|
| |
| | | shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 17, 2007 9:23 am | |
| Meli desha me ju tregu mos merzitni se me keni mu kta jam-bulat,sun e shtyjne me mu qyr ne qfar halli i kam pru ja kane nise dhe me fishkellu fiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu per gje tjeter nuk kane mbete po mendojne se jemi mbete vet kur tja nisim ne me u rreshtu keta forumin krejt kane me e leshu se keta jane pa pervoje tash po e dijne se jane hi ne loje e na shoqeri qysh jem dojme me marre vendimmejhere ketu ne forum me qele nje ferme kete shoqerien me jam-bulat i punesojme ne ferme,me naj kqyre pulat
hihihi e haaaaa,haaaaaa atehere keta e dijne kush jemi na!!!!! | |
| | | Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 18, 2007 3:16 am | |
| o shaban ne forum shum , shpejt mund ta leshojm , se buk me ngren nga forumi ne nuk kem dhe ti shaban mos mendo se je maj miri shum her nkali pa shal shaaban po hyp dhe nji dit shaban hund enbuz ke me ran.e ti shpejt jam -buli ke me thirr. se kur kapesh per dek keshtu te ndodh dega shaban shpejt te leshon edhe jam buli -sun tnimon .haj shaban se ke me par ti jam buli shum po ma kesh por jam buli shok maj mire kun nuk gjen veq per femra nuk menon se ka gruen si alltan dhe aj shum per te po menon . | |
| | | rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Dec 18, 2007 11:17 pm | |
| mosni motra e vllazni se keshtu sju ka hishi esht mir pak me u qetsu edhe njani tjetrit festat me jau uru
e di qe hajgare jeni tuj ba e di qe shum njeri tjetrin e kemi ngacmu pikrisht kjo rubrik keshtu esht emeru pak me qesh e me u qetsu
shum talente e djem te talentuar ne ket forum te madh kemi andaj kudo qe jeni kado qe te shkoni shoqerin e ketij forumi kurrrr mos e harroni
prandaj une po du me ju pergezu te gjitha festat me jau uru sa me mir te kaloni edhe ket rubrik vazhdoni edhe me shum ta kultivoni
nje pershendetje te ngroht nga Rrebelja keni dua me ju than se shum te mir jeni nga une te gjith jeni te nderuar edhe me kerkan sju kisha nderruar
shabani ,meli,alissa,anjesa, anna,aquili,azzura,kosovarja, bessa ,stupcat,naki,deli, jam_buli ,betoni veq keshu o njerz vazhdoni se shum mir kena kalu kapak tuj u perla e kapak tuj u lavdu
por te gjitha keto me hajgare jan shoqeru se besoj qe dikush per kete esht hidheru sepse une per vete shum mir kam kalu
Edituar për herë të fundit nga në Wed Dec 19, 2007 12:41 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 19, 2007 2:12 am | |
| Tung - Tung Shkruani e beni humor por mos dilni ne oborr aty mbreteron acarë dimër i ftoftë ka marrë. S'paska ngrohtesi ne forum i vetem qenkam , pse s'ka më shumë??? Ana flm qe paske recitu dhe perkrahjen qe mjep mu une e kam vijen qe e respektoj kush del shinave dihet ku e qoj! s'me shkruhet, por m'shoqron Kitara me te e kam gjuhen qe flas shlirë kaloj vetminë ia filloj nga e para me te ndihem më shumë se mirë. Me telat e saj m'kujtohet cdo gjë ia marr kenges e ngris zërin edhe më dhe serish nje varg i ri, memelodi e re artisti s'mendon kurr keq mbi këtë dhe!!! por që t'ishim të njejtë T'gjithë as bota nuk e kishte këtë kuptim! kurr askush s'pati vetëm miqë une kam sinqeritetin dhe fatin tim. Per Anen respekte Aquila pershendetje Anjesa grüsse auch më duhet me pushu! |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 20, 2007 2:03 am | |
| Per vëllaun e Kombit tim!20.dhjetor 2007 Aquila te pershendes shumëper poezite te flm-roj unë,je i cmuar me shkrimet tuame knaqesi i kam lexua. kjo rubrikë me këtë emersikur nuk më flenë në zemërvendin ia lash times Kitarëpor telat e saj pse qajnë vallë... mirë i lidhe vargjet tuame shoqërove në këndimnjëri solo, tjetri bassmelodi e vëllaut tim! do ia themi kënges, do vijnë ditëtne dy sikur dy zogjë shqiptarëtani më s'ka kush i ndanë shqipetne jetësojme Bashkimin Kombëtar. do i shembim kufijtë ata gurë që ma ndanë!!!kosova dot' ecë lavdisëvetem ne trungun e Shqiërisë nanë. Për fund prano pershëndetjen me t'vetmen dëshirë që dua unë të keni shëndet, shijojeni jetënrespekt nga une shumë - shumë. jam_buli |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 21, 2007 2:08 am | |
| shabani na shkoj na humbi diku me kon te replikoj spo me shkruhet as mu e shef anna ku jane partia qe e quanin kta e kan pas shabanin a pse spe lypin drunin!! |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 21, 2007 2:51 am | |
| jam-buli ,shabanit i kam ,pas than ec ne partin ton se me ke je lidhe,ne balte kan me te lan,prandaj dhe shabani eshte bind vet dhe shpejt prej partis se vet eshte largue dhe ket reubrik e ka harrue , rendin bulit ja ka leshue ,me kitarren me kendue , edhe shoket mos mej harrue , kombit te vet vargje per mej thur . jam -buli ti kitaren ,mos e harro ,ne tela te saj nga nji kenge naj kendo , | |
| | | rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 21, 2007 10:51 am | |
| nje fakt mua me gezoj kitaren shum e adhuroj edhe jam ndij shum mir kur e di se jam_buli keta tela i dhridh
me te vertet se di as une se me shabanin cka u ba nuk e di ka u shku por se besoj qe esht dorzu e aq me pak na ka tradhtu
edhe pse kemi qen te angazhuar kohet e fundit ket rubrik jo se harroj se e kam rubrik per merak thash te hy edhe une pak
por po em doket te gjith te tjeret e paskan harru se vetem jam_buli anna edhe une qen kemi ketu edhe pse i kam kundershtar por per kete du me i lavdu
tash jam_buli shum skeni kalu 2 me 1 jena ktu edhe pse e vetmuar kam mbet por une nuk dorzona leht deri ne fund kam me luftu se rrebele jam emeru
haahahhaahha hihiiihihihihihhi shum hajgare se jo mahi pershendetje jam_buli edhe anna qe qenkeni ketu ,edhe veq vazhdoni keshtu | |
| | | meli V.I.P
| | | | Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 21, 2007 6:32 pm | |
| oje rrebele ,cka ke shkrue , per shabanin foret je hidherue ,qe forumin e ka leshue , edhe meli ty te ka shoqerue ,
per partin tende me bisedue , dhe aradhat mej forcue ,por jam-buli smundeni me kalue se kitaraja ate fort einspiron ,
dhe partin juve jav shkatrron ,me dy kenge qe i kendon mrapa , jam-buli te dyja ju shkoni edhe shabanin
shpejt e harroni ,se si buli ju nuk gjeni , krejt juve nen sjetull aj ju mban dhe kitaren ,nuk e leshon . | |
| | | meli V.I.P
| | | | Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 22, 2007 1:07 am | |
| eh moj meli je delikate , jam -buli nenkrah ene pellemb ju ,ju mban, se eshte luftera , ikoshares .poer edhe kengetare i kitares, keshtu moj meli ,mos u lodhe , se me buli se shtyn dot , asti me ksovaren qe jeni rrathit ne nji parti , edhe shabanin e keni , harrue ,krejt prej mene ju ka largue , po ne moj vaze kemi ,agulien ne radhen ton , qe edhe partin na ,frymzon , eshte i zoti per vatan , edhe gjuhen bukur e lexon edhe mendja kethjellt , i punon . | |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 22, 2007 5:03 am | |
| per mungesënn time prap paskit shkruar Anna kjo sokoleshë trime mirë paska qëndruar. une ju pershendes ju qe emnin mkeni marrë flm qe keni shkru por pse lodheni vallë!? të jeni nen lekuren qe jam unë edhe ju do shkruani shumë vargjet burojnë ato kerkojnë dritë e ne kitarë radhiten meloditë Art te krojon sështe mahi sejcili-a thot se unë di por ju vertetë jeni yje te gjithë ju edhe mua me keni mahnitë Ju lumte ty rebejla, te lumte Meli bukuroshe Kosovarja ajo kaqurrelja e Anna sy-kaltroshe Po te ishte ktu shabani do i thoja ati bukurosh djali se ka sens per poezi e une kalmi ia kam atij. per fund nje pershendetje koktel qe keni shkru faleminer shkruani perseri se shabni shpejt do te vij! |
| | | azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 22, 2007 12:22 pm | |
| Mesi q'lexo edhe une shume ketu Ja ja du strofa do du mi shkru
Meli Rrebele motrushet e mija Shka me ju teregu edhe Besa_bese na ka trathtu Si Shabani ka vepru.
Besa_bese mi llokum kthehu ne forum se po na mungon shume po na mungone shume jemi permallu postimet e tua me i lexu.
More Jam_Bulli shka te them dy shupull kam me ti dhen ka me ti dhen e me t'tranu.
pse nuk po me tregon Besa_Bese e Shabani ku kane shku e ne forum nuk jame duke shkru.
Dhe me ne fund mos me u idhru se veq dy rreshte i kam shkru nje kohe me kalu...
Ju pershendes te gjithve me nje perqfime te ngroht nga Azzurra motrusha e juaj. | |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 22, 2007 1:37 pm | |
| heren ne mengjes , azzurra qenka zgjue . per shoqeri dy vargje mej kendue ,
edhe jam -buli e ka kujtue , se shabani i ka shkue , i kashkue e ika iku , ne krilev do dardha me i mbledhe ,
oj azzurre mos u merzit , se shabani dardha ujce, ka mete sjell,se ty besa shum te respekton ,
edhe jam -buli heret koka zgjue , rrypin forte ,e paska shterngue , per forumin ,
ja kanis me shkrue , edhe shoqet mej kujtue , dy vargje me jav kendue , kitaren mos me harrue ,
here me proz , here me poezi ,ky buli fort po din me shkrue ,dhe satiren ,jam buli , kurr se ka leshue ,
edhe shabanin e ka lexue ,
se besa mik e ka psur , edhe delet bashke i kan ruejt , ner nji mriz ,i kan kullot qe femijet me qumshte ,
mej ngop ,edhe kitaren, kurr prej dore se ka leshue ,me shabanin kan kendue , dhe shabani valle na paska lue ,
eh nji dit jam-buli e paska , trathtue eh ne shehr paska shkue ,kishe ne shkoll, due me shkue ,
edhe germat me i mesue , dhe gjermani me shkue , gurbetit me i shkrue , rruge e gjat ,qenka qillue . | |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 22, 2007 4:48 pm | |
| tung azura oj mitrush ti je ma e mira nder krushq krushqë burra, gra e qikni ti forumit i dha freski sa i perket atyne qe i lyp sdi ku jan, ku me dit? ketu sa vijne edhe shkojnë sikur disa i nervozojne! prandaj vreskohet ky forum me emna te ri sa ma shumë nime spo shkrujn veq antarsohen por ni dite ata dot aktivizohen tung motrush je shume e mire |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Dec 22, 2007 7:23 pm | |
| sa mire jam-buli, paska mrri ,per humore . buli na ka thirr,dhe poezis , ja fillue ,azzurren ,
nga parija e shabanit , me largue e me jam -buli me u afrue ,krejt forum me gallzmue, me poezi shabanit me ja kalue.
edhe meli mos eharro jam-buli per me ftue , se ajo ka fillue , me te nderue eshum here
jam buli me te shkrue , veq shabinin spo e harron se shok per koke ,e ka pasun ,dhe rrebelen
jam -buli mos e lesho , sepsrtis sate ajo i duhet , here,pas her me tu ber zadhense ,
dhe kitaren me ja mesue , se rrebelja eshte me talent ,melodijat krejt i kopjon ,
jam-buli kosovaren apo pranon se ka fillue ,epo fishkllon shum e lotin e ka derdhe ,
ne parti tane ,per me ardhun , dhe partin ,para me gjue , dhe shamin me largue se krejt syte asaj ,ja ka mlue. | |
| | | rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 23, 2007 4:43 pm | |
| valla shum mir keto vargje i pasni shkru sigurit qe jam_buli me kitare i ka shoqeru se podike mir mi mshu per nime osht kame vjen qudi pse shabani en forum ska hi e ishalla nuk ka gabu e me na tradhtu se i del valla shum pun me mu edhe besa na ka harru kosovarja po ashtu qysh po em doket vitin e ri vetem une jam_buli anna,meli e azzura qetu dojna me e prit se tan tjert na paskan ik oj azzura ojmotra jeme me dy rreshta mos e le shkruj oj moter ma shum se kto vargje i duam shum me ka nje shpull du meju pershendet hajt se nihemi na apet se rrebelen ketu e kini se kam menden me ju tradhtue e nga ju me u largu e aq me pak me ju harru | |
| | | Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 23, 2007 6:33 pm | |
| PER TMOS THAN KU SHKOVA...
per t'mos than ku shkoj Buli qe edhe ca rreshta po i thurri por ku me ja nisë, cka me prallu rrebele bash mire me shkru je msu
hahaah
ne fillim mkujtohet postimi yt i parë menzi vargut ja pate marrë tash pi qet si buk¨te furrës hallall se anën tonve naj ke marrë.
Shabani sguxon me shkru se humbjen vet e ka pranu e kosovarja shkrun po vakt ska se darken nuk e ka ba hala.
nashta edhe osht nervozu, se e kam shpullat sot, e ka kerku dmth i thamin faqet e smun shkruan une veq denimin ja kam egzekutuar.
Melit skam qka mi than pos ni t'puthje ma pat dhan tana ja ktheva i met hatri bajagi e qe besa me kesh me pat shti
besa bese nuk shkruan ma kurrë se ni dite e rraha dhe e kam furrë ajo ska guxim me u lajmeru ne forum se qatehere e kpus shupulla ma shume
pom doket se boll shkrova tan neper rreshta i mora nese azurren nuk e permenda fare pi tutes e pata se ajo sdin hajgare! hahaahahha
tung tunggggggggggggggggggggggg |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
| | | | Poezi Qesharake | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |