| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 23, 2007 8:14 pm | |
| qysh more jam -buli me ke harrue dy vargje nuk , mi ke kendue .ke fillue mem trathtue , dhe me rrebelen ,
poezit mej shkrue . dhe rrebelja nji vajz, llastic ,fort mire ka fillue , me shkrue ,me motrushen azzurren
jam-buli partin kan me ta forcue, se pozit ,din mej shkrue , edhe strukturen ,me ta ndertue , dhe forumin ,lart me gjue . | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 23, 2007 8:35 pm | |
| ivvvvvvvv njanes tuta i paska hi paska nis me u frigu se jam_buli ka me e tradhtu edhe ka me ardh me mu
hajt moj moter se jam_buli nuk te tradhton ai ty jo nuk te harron se me ty partin e ka fillu tash sguxon me u largu
valla edhe une po em doket jam forcu pak ma mir ja kam nis me shkru por juve smunda me jau kalu se si ju nuk ka kerku
eu shaban e shaban burri kur smendova se prej jam-bulit je friksu tash nforum sguxon me hi euuuuuu po keq e ma ke nshu valla kurr kete skam me ta harru
valla tash as mes guxo ketu me u paraqit se ki me pas pun me mu nja dy shpulla kam me ti zdrit syt xixa kan me te qit
ani thojke''kurr partin teme se tradhtoj shoqerin kurr se harroj'' euu po em doket fjalt i paska ndrru se moti ketu ska shkru | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 23, 2007 8:41 pm | |
| oj rrebele oj ,qapkene , une frik kurr nuk kam , se jetoj me partin qe me meson ,per atdhedashurin , e keshtu bulin une ta fal qe prej santi , per hajr ta bej , [/u] | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| |
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 23, 2007 11:32 pm | |
| o moj meli ,moj melqe sa bukur din me mendue , qe jam buli afer me afrue , por buli partin evet nuk guzon me lshue se ne ball te saj e kan emrue ,edhe jam -buli si surroi nuk po ec se jam-buli don me fitue ejo parlamentin me shfarue ,por ne qeverisje me pune . endash me ardhun , mire se vjen ty buli , nuk te refuzon ,se je melqja , meli eketij veni edhe bulit fort qefin ke me ja bae se ne ministri ,te kulture ka met vnue ,per muzik tallava ti me kenue . | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 1:11 am | |
| Jo Anna gabim e kise une me jam_bulinkurr ne nje partias nuk po e ftojas nuk po du qe me te me ministrupo e silli mire neper kryse me ta nuk mirrem veshnuk me konvenonas nuk me shkon qe ai ne parti mu me u perzisa ma larg jush po du me nejtsa nuk asht von he mazamakeqju ka hi e keqja nkryveq me ne ju doni me u shtypo lene ma se nuk jau qeta spe she se na kemi fitu ne parlamentAnna ma mos u mundo se ti gishtat je ka i shiton tuj mendu kishe po fiton po badihava e ki se na jemi ne ket nahia s`po e she more a sje tu ni qe na ka shku zani per poeziqe bashk ktu me ba mahi | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 1:27 am | |
| op de njeri qka je qu seri sjam ka te kerkoj as sjam ka te regjistroj as sjam ka te replikoj qe besa se sme kan met te mira kto mbresa prandaj meli mos u lodh hiq moj me shkru se gjasat i ke te lacla me u shty me burrë si mu
tash ma edhe anen ngat cka tna vin afer e bajmi rrafsh pak naj krizë me pas, sime bo puna vaki sa qel e mshel syte anjesen 101% QETU e ki!
kjo don me thon se skeni gjasa gati se njo ka njo ju plasa e pom dhimesh edhe ti shko tat se kjo o mahi veq vargje e poezi hajgare ngapak se jemi larg edhe kalo xix ti ani? |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:10 am | |
| meli ,meli cka te kam then , ti me jam -buli ,duhet nder me pas ne parti te tina , ti me kan .edhe buli shum nuk te lute,veq ne dash me deshire , se jan kah i sillen 101 ne dite per ,ne parti tina per me hi , dhe hagre per me bae , por ky buli si djal i ri shum e vazat e ka zgjedh e tjerat i ka hedh ,se ka parti , me cilesi e cka don meli ne to zdon me shti prandaj meli flej rehat , se ty buli sun te merr shpejt se konkurenca , po membyet cilen me pare afer vetit me e mare ne administrat mej punue e tan partin me ja idolezue por ky buli $ menon shum se per adtheun don jeten me shkri dhe nji dite kombin me bashkue . | |
|
| |
schumi Përjashtuar
Numri i postimeve : 123 Age : 44 Registration date : 15/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:24 am | |
| Zemra jote tulle zemra ime llac dashuria jone si pallat dykatsh | |
|
| |
schumi Përjashtuar
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:27 am | |
| Kreh balluket dit e nat kok'n e shkret s'e le rehat perdor vajra, xhelra, llace tu bo koka porsi faqe.
Tre pasqyra na i theve me parfum tere lagjen leve kater pale kepuc i grise mendjen goces dot s'ja prishe. | |
|
| |
meli V.I.P
| |
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:32 am | |
| rrij moj meli se nuk po te lutem kemi edhe schumin qe mezi peret ne parti te bulit ky me u lidhe e ti rri prite shabanin se shabani prej fronti del dhe dezertor shpejt ju bahet keshtu ne jemi ata te vijes se pare qe strategjin mire enjohim edhe luftrat i fitojm edhe diplomat i meritojm keshtu moj meli shko bjer e flej se te ka ardhun gjumi syte po te mshelen dhe me parti ton mos te kesh pune se ne te gjitha i kemi ndertue edhe nevojen hiq sjav kem . | |
|
| |
meli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:36 am | |
| Krejt po shifet hiq mos ki dert veq pom dhimi valla po qka me ju ba se gjumi ju spo ju merr qysh ne me na kundershtu krejt naten sypo doni me i qarru hajt se bahet mire qeshtu per ju ashte shkru ... |
|
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:45 am | |
| po de meli meli qeshtu pe do rendi
Edituar për herë të fundit nga në Mon Dec 24, 2007 5:48 pm, edituar 1 herë gjithsej |
|
| |
schumi Përjashtuar
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:50 am | |
| Grua po prishet kandari S'eshte me ai i pari Qe qendronte dite e nate Gati si barut i thate Qe punonte dimer e vere Pa u lodhur asnjehere Qe ishte i lehte si flete Qe mbante kryet perpjete Qe turrej si trim ne balle Qe kapte zocken te gjalle Qe rropatej neper shpella Ku ishin me te thella Tani s'e di se cka pesuar Here here rri menduar Kur ben ftohte e acar shume Struket e bie ne gjume Ndonese eshte i permalluar Gjuetine e ka rralluar Kerkon belushka te ngrohta Shijon shalushka te plota Dhe me to sa guduliset Fillon celet kapardiset Buckoset e i qesh nuri Edhe merr pamje prej burri Pastaj fillon nga zanati Si e ka bere dhe i jati Dhe rreshqet vrull si ngjale Drejte vendlindjes nga ka dale | |
|
| |
schumi Përjashtuar
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 2:54 am | |
| Memedhe quhet toka ku kurrkush shqip s'kuptoka! | |
|
| |
schumi Përjashtuar
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 3:15 am | |
| Me syt e tu te bukur Me more mua ne qafe Teksa ecja e te veshtroja Me makine, shtypa nje plake | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 3:17 am | |
| me sy ska met as me shikuar kujdes se qka ke postuar se nje germe me e shkru gabim dihet se cfare ke shperblim! |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 12:26 pm | |
| Ja edhe dy rreshta po du me i shkru sa mos me then q'ju kame harru por nuk po dij nga cili me fillu.
Shabani
A'skurr nuk e kisha besu q'zotri Shabai me kish tradhtu dhe pa u pershendet ai ka shku e na ka len veten ketu.
Anaa
Anaa mi trimresh a nuk po e sheh q'jam tu tranu Besa_bese duke e keru ne te gjitha forumet duke e shiqu se ku ka shkru.
se ende nuk po mundi me besu se edhe besa_bese si Shabani ka vepru dhe na ka tradhty na ka len veten neve ketu.
Meli
Meli mi bukuroshe ait ti iq mos ki dert se me ke mua motrushen Azzurre-n dhe RRebelen se nuk te lem ty vete dhe nuk dorzona aq shpejt.
Rrebele
Rrebe mi zemrush edhe une po du me shkru sikur ti me u mesu por jam edhe duke punu se me duhen lek familjen me shiqu.
Jam_Bulli
E Jam-Bulli shka me te tregu ti aspak nga une s'ki me u frisku se ajgore edhe une jame duke ber me ju nje kohe te shkur s'bashku me kalu.
Une shupullat kame me ti fal nese me tregone besen ku e kame ku e kame e ku me ka shku dhe pse ne forum kurrrrrrrrrr s'ka me shkru.
Por dishka kame ndegju kitares mire po dike me i meshu une e dhe me shume kam me te respektu nese nje keng me kitare e kendon vete per mu.
hahahahahahahaahahhaahahahahahahahahha
Dhe me ne funde e dij q' mire nuk kame shkru Si Rrebelja Meli Anaa eBulli por po munone me ju me u bashku dishka te re me u mesu dhe poezi me shkru.....!!!!!!
ahahahahahaahahahahahahahahh.
Me rrespekt per te gjithe nga motrusha e vogel Azzurra. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 7:14 pm | |
| euuuuu qpo em doket koka shkru na me ju o me luftu hiq ma shum se ne nuk jeni te barabart oj anna tani jeemi
o jam_buli a e pave anna sha kish pas shkru lirisht tha te vish me mu qyre se anna ja paska nis nepre parti tjera me te shit
ma te mira se ju jemi edhe nje dallim e e kemi se na vetem femra kena mbet edhe me ne se keni leht
edhe pse na kan tradhtu po na njet se kena me u dorzu edhe pse azzura e meli ne mergim une ketu ne vendin tim po na e kena nje bashkim
keshtu qe ata qe e kan njet me ne me u ngaterru duhet mir me u mendu se sjau qet me ne keshtu edhe masanje forumin duheni me e leshu
a po e sheh o jam_buli se edhe pa burra na mujan me vepru edhe pa ta na mujna me vazhdu bile bile jau kena kalu
edhe une nje za me e nshu sikur ti anjesen edhe une azzuren e kam ktu ani po thot se spo di me shkru paj tybe neve na ka kalu
o schumi a je tuj mendu hajde ne parti me mu se si na nuk ka keru edhe shum mir me ne ke me kalu
kete parti se lajna kurr e sidomos tani qe te gjitha femra jemi edhe kena me ju tregu se pa burra DINA ME JETU | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 7:38 pm | |
| po rrebele, po e pash i dekun ne tok se qeshuri rash por kjo osht qesharake ne forum titulli rubrikes flet me shume! |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 7:38 pm | |
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Dec 24, 2007 7:42 pm | |
| nese dikush ta imponon edhe vargu vet buron edhe schumi te drejte ka pasë se kot besoj nuk ia ka rrasë
me shpresë se i hapim sytë e shqip kuptohemi ne një ditë heshtja dhe e kojtmja na koritë këtë duhet perherë me e ditë! |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 26, 2007 7:38 pm | |
| vet me veti kesh tuj mendu se o njerz ka keni shku ket rubrik krejt e keni harru edhe ma skeni shkru
gjdo her qe po hy ne forum ket rubrik po e shikoj asgje te re spo lexoj hajdi se vetem spo perballoj
valla shum jeni tuj me mungu me ka marr malli me u ''perla'' me ju me ka marr malli vargjet e juaja me i lexu
le qe shabani ,besa-bess e kosovarja na kan harru por tash ja niset edhe ju mos gabini si ata me vepru se do te keni pun me mu
ka nje shpull jau dhuroj te hyni ketu une ju ftoj hajdei ketu oj shoqeri se me ka marr malli per ty | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 26, 2007 9:37 pm | |
| rrebele, shume FLM per kte shupullë por nuk kam pse te shkruj qdo gje ne hajgare po kalon ndaj asgje s'me motivon. me dhimbsesh qe lutje kerkon ishalla dikush rrestat t'i lexon dua vetem nje komplimet meta dergu per poezinë qe n'rubrikë tende ke shkru pak me speca qa i kemi shti turshi ta uroj enkas kete vit te ri me deshirë qe t'kesh kallaballok suksese e te jesh nje dite ma e madhja poete. jo e rubrikes qe po shkruajme ktu por poete ku librat kam me ti lexu poezi, romane edhe drama nese ke knaqesi te gjitha ne jete te prifshin ty. per fund kalo siq ti din vet gezohu mbarë ne kete jet' harroj ditet qe kane kaluar e ardhmja ty ka met takuar. |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|