| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 05, 2007 1:43 am | |
| se po e shoh qenka shkrue te gjith ketu me u gezu krejt nervozen me e largu keto poezi tuj lexu
hallall ju qoft vllazen e motra se keshtu hiqet nervoza ej moj bess qa na paske preu noren djemt me naj tranue
disa njerz i kam degjue se pa u desh e me u cullakue ne evrop smundem me shku kur ket lajm nora e ka degju menjeher urdherin e ka zbatu e te tjerat mas tuj shkue
qysh ja kan nis me u desh shpejt evropen kena me e shkel edhe krejt botes me i tregu se qet standart ne e kemi plotsu | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 05, 2007 3:59 am | |
| po rrebele mire paske shkru so met sot hiq me kendu, mas miri mu marrë me politikë aty lunë milioni për ditë. ja rasti ma i mire ne fotografi qeshtu luftohet per qeveri deshen edhe muskujt i tregojne kush ia then - do t' fitojnë. ska koment nketë fotografi hashimi gjoksin e ka fry, veq as daci spo dorzohet per pleqni mirë po kujtohet. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 05, 2007 7:06 am | |
| "Të rrita ... me kokrra misri me trosha buke, të doja shumë edhe kur këndoje, se ishe më i miri.
Pranë meje, nuk të lanë, të vodhën pabesisht të futen në thes Gjeli im i kuq. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 05, 2007 10:19 am | |
| Besa -besë,më plasi gazi po më dhimbset z. Daci kur Hashimi ta përplasi po ç´farë ti bëjmë atij? Politika është qudi edhe plakun e bënë të ri është më e ëmbël se saharoza pleq e të ri i bënë gjeloza dej sa hipin në krye tvendit ata i thonë luan dhe qenit ma pastaj,na piu e zeza marrin shportat dalin për dredhza për vendime s´kanë kompetenca shajë sa t´mundesh,s´jau prishish qejfin se bajnë plan si me m´trashë xhepin rreth e rrotull përshkojnë botën kurrë s´ju rrah zemra për popull
Në veturë doren në xhep falna zot këtë kohë pushtet qito vitet e votes t´madhe se pastaj ia bëjmë një qare në fushatë elektorale aty zihet rrena ma e madhe krihen,ndreqen,u m´trashet barku veq vazhdojnë mandat pas mandati kshtu e ka demokracia lidert m´trashën si zen shtëpia populli dergjen nga uria besa-besë,jebërë si Cia ku po i gjenë këto fotografia k´ta lidert e bardhë si bora nuk po dalin hiq kolora kqyr e sille prap ndonjë si Nora kur t´na lodhin politika e qojmë kohën me muzika lodhë,e dergjë kemi mbetë shtritë rrojmë me shpresë e me muzikë!!!! | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 12:43 am | |
|
Dikund eshte me lire nje ore 50-cent Flasin ndermjet veti deri ne oret e vona E shef me kamere e i flet me shkronja Qoft mallku sahati shkreti qe u morrem vesh Ti ma bone bllok moj zemer une bana refresh
Na u ka kyc lulija ne msn te shpija Send jolla sherr jolla, open jolla sherr jolla Cancel jolla sherr jolla, enter jolla sherr jolla
Na u ka kyc lulija ne msn nickname Me vija don me gjet frajer
Na lulijen e marrim ne shpi se na vllaun e kemi I-P Hajt lulije sille veturen me printer ta shtypim frizuren
Qaj lulije o me pika loti na qejzin ta rujna ne floppy Kce lulije fustanin me lule vllau i jone ty te ka gjet ne google
Na lulijen shum e dojna ne 6 sahati o e ristartojna Se lulija jone ka shume kulture na i qet cajat me tesature
Po vjen msiti tu qesh me hare na bakshishin ja qesim ne CD-e Jemi rahat e sun na hyn virusi ne te dyve na bashkojm mausi
| |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 4:06 am | |
| "hajdi bojna poletikë" ev cka po thot udhve mileti tona u prishen dhe muhabeti tona dulen nga parlamenti
Eshte bere parlamenti si pazar i madhkatundi s'i dihet bishti as koka ni sen që nuk i dihet hiq fundi.
Kjo oshtë Poletika e jonë thojsjin pleqtë si pela pa zot kush s'i qet me pi as me hanger a shpinenperhere ia mushin plot.
Eshte bere parlamenti si parade per modë perralla , refrene partiake sikur mu konë odë.
Flasin e perflasin zonjat e qytetit se kush eshte me i hieshem ne ate salle te parlamentit. Me e kshyr Hashimin kini qka me pa ishalla msyshi sivjet s'i ka ra. Me bo e me kshyr Dugollin bash o lodh sivjet 3.5 miljon gjali i deklaroj per nja 4 vjet!! Mka pas met marak shumë Edita Tahirin me taku se në LDK sun boni bum tash n'PDK do meu provu! Deputetet tone o vllazni te gjithe si dylbera e zotni Ne parlamentin tone sikur ne pazar te grave njeri thot pse me kqyre tjetri thot pse me shave
Sivjet e kan mas shtiri me u zgjedh e kandidu se sju ka met ma ujë syri votat kan me ju mungu. Po gaboni e po dilni ne votime! O mos votoni kunder vetvetes! te njejtit hajna hiq pa dallime! mos ia ngoni rrenat pashë BESEN!!! besa - bese besen me ma dhanë ne keto zgjedhje asnjo mos me dalë.
| |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 7:03 am | |
| SI KA DALË "VLLAZNIJA" KAMPION BOTE!!!
Në Shqypni e nise e para lojën e bukur top e kamë (kambë) Prej Serreqit në Arrën e Madhe Në lagjen Ndocaj e n' Tophanë!
Ke nxjerr Yje të pa harrum Si Boriçin Zot i Zotit! Ndéj beqar i stazhionum Ia dha jetën...komplet topit!
Muhamet Dibrën, Xhelal Jukën Prek Gjeloshin - Kapidan! Xhod Shaqirin, që krejt Pukën e pat rréjt veç me nji kamb'
Simon Dedën - bombardjer Që kish "predha" si mortaja Dhe Lin Shllakun - "brigadier" Motorr lojet - Kolec Kraja
E dorzove dorë më dor' nga nji brez në brez stafetën Sabah bizin centërfor Mjeshtër sulmi - Mehdin Zhegën!...
Zan Rragamin - sa nji plep. Me vrapim, si vrap kaprollit çapalikun - hallagrep... si me kenë taroç Stambollit!
Me Kol Gjonin, Koçobashin Moj "Vllazni" pate lan' nam' se nga një herë lojën e bajshin: "O merr topin, o thé ndoi kamë!"
Sa dhe Mali i Taraboshit po t'ish Mal bamë me allçi S'do ia dilte Koçobashit me njit kocat që ka thy...
Elegancë? - Esta Rakiqi I ka dhan' lojës lezet! kaq e dridhte bukur shtatin Thu' se ishte mbrend në balet¨
Ismet Hoxha e Halil Puka Paulin Ndoja që t'shtoj namin Kapiten - t'qoft hallal buka!!! 80 muaj - Selami Danin!!!
Nxorre n'fushë, gjith kto djelmoça Moj "Vllazni" t'i puthsha sytë Në 68-ën kto taroça të rrshtun n'kategori t'dytë!...
Po ti u ngrite mbas 1 viti si Anté që e puth Tokën! dhe me Forcë të Kolektivit E çudite komplet Botën!
Po besa mos u çuditni që "Vllaznija" figuron Në 69-ën e në 71-shin për gjithë Globin si Kampion!!!
Mundi "Varnën" e Bullgarit! që pat mujt midis Evropës "Sporting Klubin" e Shtutgartit nënkampioni i gjith botës!
"Sporting Klubi" mundi Juven "Inter" club dhe Fiorentinën Rrahu "Bryzhin" e Belgjikës "Sent Etienin" dhe Argjentinën(!!!)
Ndaj zinxhiri i krahasimit N'Argjentin për bes mbaron kështu "Vllazinja" - përfundimit në gjith Botën del Kampion!
Ky ekip asht far e hithit (një shkodran e tha i pari...) kët ekip sa ta kositish mbas dy ditsh i del prap bari!
Se janë lagjet e shkodranvet si minierat e futbollit veç Shiroka dhe Kopliku Rrahin skuadrat e Stambollit!!!
Lé ma Vraka e Vau Déjsi që kan' bà ekip prej murit me ju vesh fanellën e kuqe rrahin skuadrën e Rud Gulit... | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 1:29 pm | |
| I derguari Special ..... Sherif Kaqavida
Ooooo...mixha Sylë n'oborr nje ze Kush na erdhi cka me pa, Sherif Kaqavida burri i Fazes I derguari nga babi i Razes.
Mixha Syle ndermjetes kam ardhe Naki jote Razen prap me marre, Kete selam ke nga miku Mursel Llabjani Te bashkohen prap vejushka e vejani.
Ah, qna ra Syla n'dert te madh Po ku pranon ky hardall, Pasha Zotin Sherif bre vella Ky pshtjellani bese nuk ka.
Ah bre Syle pse po tefteriqon U mbush mend ndoshta ma s 'gabon, Sa per pshtjellan se ban ma nana E la Razen e ja leshoi mire Tirana.
Per hajr na qofte o Sherif Tybe Syla ty me ta prish, Mursel mikut shume selam andej Syla per djal Razen do ta kthej.
Pas dy ditesh Sherif solli haberin Edhe Razes ja kishin shti sherrin, "ska kurgjo"tha Sherifi i Fazes Nuk ja mbusha mendjen Razes.
Kishte marre vesh Sylo e tan Kosova Pshtjellani yt e kish njo nga Tetova, M'bani Raza me fole vete me veti Te gjitha ja kish tregu njefar interneti.
Hapu toke thote Syla te hy per se gjalli Me shkoi fetyra nga djali, Po qka i mungoi bre bires se Razes Mos Tetovarja e ka si te Ofra Hazes. |
|
| |
Loresa Fillestar/e
Numri i postimeve : 1 Registration date : 06/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 7:53 pm | |
| Letër Sylës
O baba Sylë shumë të fala Të bën ty Tetovarja, Mbaj ti mo hatrin Razës Po ku j ape aman Ofra Hazës?
Mos mu bë plak dilingji A ke rënë ndojherë n’dashni, Të kujtohet halla nga kati I tretë Mos më thuaj merak s’të ka mbetë?
Nuk të shkohej për Kosovë Thoje vetë s ‘ka sin ë Tetovë Nga mu bëre tash namuz Di ti sa Polake ke përbuz.
Për pshtjellanin mos bëj dert E bën atë punën perfekt Mi bëj të fala Murselit të Llabjanit Ja zavendësoj unë Razën 100% pshtjellanit.
Mos hy n’tokë për së gjallit Pshtjellanin e ke pika e djalit, E sa për biren e Razës Mos e krahaso me të Ofra Hazës. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 8:00 pm | |
| mire se na erdhe ne forum Oj loresa oj llokum mire se na erdhe ne forum paske shije npoezi shko kapak ne letersi paske shije per humor ki cka shkrun e ki qka fol tlumet na o lum po bojmë Loresa erdh ne mesin ton ju djem tash jini ma pak mos folni shum se hani shuplakë neve femrat u banum ma shumë per qata bana lum-lum e rastsisht naj paqi inati pini uje te ftohtë sju zen taksirati. mire se erdhe Loresa te fala nga une bese-besa tfala edhe te tjerve shumë a jam nime ma e mira une? hahaaaahhahha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 8:55 pm | |
| Jo s´po flas unë nga dëshira po flet puna,s´po flet mëshira besa-besë ti je më e mira u bëtë shumë ju mori Besa tani ju erdh dhe Loresa tash një lutje due me shkrue veq me femra due me u shoqërue kuptohet nëse doni ju hiq prej djemave mos me anu se shuplaken s´muj me duru
hiiiii,haahhhaaaaaaaaa | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 9:41 pm | |
| qysh po em doket qenka shkru veq per politik tuj bisedu po sken faj na se edhe zgjedhjet jan afru duhet veten me e reklamue
popullit voten me jau kerkue ''votoni per mue se une kam me ju ndihmue'' rruget krejt ka me jau shtrue edhe rrymen me jau rregullue
kompjuterat ne shkoll me jau prue eeeeee shum premtime jan treegu po asnje ska me u ralizu haj kuku e krjet kanalet na i bllokun veq fushata zgjedhore jan tuj qit tuj ba reklam ne politik | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 11:20 pm | |
| Kreh baluket dite e nate koken e shkrete se le rehat perdor vajra ,xhelra e llaqe tu be koka porsi faqe.
Tre pasqyra na i theve me parfum tere lagjen leve kater pale kepuce i grise mendjen vajzes dot sja prishe.
Per ty paska qene nje fat i keq se vajza te qelloi e ftohte akull ah i mjeri cke per te heq do pendohesh qe je mashkull.
Dije nje dite do dashurohesh prandaj mos e merr me ngut por ta dish shume do pendohesh se nusja ne shishe ka me te fut.
Per te gjithe mashkujt e pamartuar :P | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 11:38 pm | |
| kesha pak si shume burri mka shpetu ckas kujtohesh kosovare do mi lan djemt pa u martu mos lexoni o djem ju poezi sjan te verteta aq sa une e di e dreqnit nshishe shtini ju vet e grave mas miri lenjani jadeccccc. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 06, 2007 11:48 pm | |
| as nuk vesin bile!!! me dy fmitë une dorperdor del ni shqipe don mem fol nalu shöqe ni dalik a mujna me dal naj dit'!! e mar e kshyri e qka me pa si majmun e flokt ma la, spot sho mir ktheje kryt e tja fus pshtym n'dy syt' Teshat i kish pas Dolce & Gabana, E n`gjep pshurrani as 1o Franga, Me BMW rrin tuju Shetit, Qe e ka marr 101% me Kredit,
Kshtu e kan bajagi do Shqiptarë, Me u fryy e mendsh me dalë, Na shiten bajagi si frajera, ifjaa, veq kredit po ju vjen era. shko djalë i thash ne forum aty s'duhen pare shumë ku bre a o larg me pyti njoni se mu ka prish novigacjoni!!! a e pat qfarë kopuki ska pas faj as magjupi kush se livdon veten e vet ju kallt shpija metvertet! hihihihi e hohohohohho qekaq e gjate ke edhe kjo | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 10, 2007 7:14 pm | |
| Syt e tu aspirin goja jote ampicilin Durt e tua andoll zeri yt sirup per koll Deshta me te tregu se je ilaq per mu
O me baben o darling une skom rape e as unaza qe bojn Bling Bling po une muj me ta jep ni sen qe kurre se ke pas TE MBULOJ me dashuri pa mas per ty nat e dit pihna bohna drras. |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 11, 2007 5:40 pm | |
| allahile a jini si jiniqka po bani qe nomqyshjini... kaherë mduket s'kemi qeshë askujt sen s'i kemi veshë sdi kon me mar neper gojë mos harroni kjo o veq lojë. me sa lexova dje n'forumkush qeshë-jeton ma shumëme dit se osht shumë e saktëspata mu nalë dit' as Nat' | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 11, 2007 6:03 pm | |
| ke të drejtë ti besa-besë, puna jote po buzëqeshë, po me të thënë të drejtën buzëqeshja të zgjatë jetën.
pak buzëqeshu me vetën tënde ngjyros flokët bëhu zeshkane burrit i dukesh më e mirë dhe buzëqeshja të bënë më të lirë po deshe qesh dhe me mua të premtoj s´kam për të u hidhërua po mendohem vet me veten si ti bëjë gjithë të buzëqeshen? Shumë buzëqeshëje më shumë punë dhe njeriu jeton më shumë | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 11, 2007 6:15 pm | |
| une shaban s'du mu kon' zeshkane se ato janë llafazane frika ne palcë mua m'ka hy si t'ja baj tybe nuk e di! isha ne kaufland dje urgjentikisht ngjyra tmira s'kish pas hiq posa hyna me ni tjeter sallon ngjyra per ty 49Euro tha kushton!! kam vendos te rri bjondinë edhe ashtu burri nshpi spo rrin ne zeshkane syt' le t'i kullotë nkoft qashtu ftyra ju marroftë ne kete rubrike hym' tgjithë me qeshun dikujt nga një fjale ne me ia veshun por ty shaban spo mundem met qesh se puna jote po flet vet. ciao | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Tue Nov 13, 2007 12:39 am | |
| keshni keshni keshtu gjithmon kofshi veq tuj qesh jeten e kalofshi edhe gezimet gjith ju shtofshin
po kosovarja ka ka shkue ka koh qe me te skam bisedue po per keta sduhet shum me menue sigurisht ne fakultet ka shkue
po don qika me u shkollue edhe diplomen me e marue edhe une suksee kam me i deshirue
po edhe diqka esht tuj mungue riki krejt na ka harrue po apet si apet na qetu jena ket forum si shpirt e kena | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 18, 2007 6:48 pm | |
| ev na kan pas lodhë kto zgjedhje e kurgjo hiq ste kokan konë mendoni pak e me menn merrne bonën rrush-kumlla euro 6 milion!!
jo ka me fitu Daci jo ka me fitu Hashimi jo fiton Meraku jo fiton Blerimi!
Jo fiton Hasan Nanuci jo fiton Bexhë Pacolli jo fiton aj hajduki jo aj kallashnikovi!
4o% dulën me votu 60% tmequm jan tregu vetevendosjes besnik i kan met se me rrena nuk jetohet një jetë.
Tlumet ju qe votutë Hashim Thaqin qe neser ka me jav plotësu hakin se rrogat tha me jav hyp urgjentikisht tash binduni se sju ka rrejt hiq.
e lumja une bi-bija mas miri nejta te shpija, se prej mode dul' votimi si mu kon maaa babadimri.
edhe me politikë skini qa mu marrë se nuk shkon larg ju qesin ne prrallë, e tana boni vet me veti me folë boheni gaz e boheni horë.
ma mire e keni qetu ne forum lexoni knaqnu sa ma shume e si ndishi pak me shkru prrallosni se qashtu duhet ketu
per ket rubrikë po bohet fjalë se nqera tema pak ma kadal pak shaka e pak humor gjumi ma mire ka me u marrë.
ciaooooooo, e shihni se po di italianqe thscüssssss, edhe ne gjermonqe por mas miri kaloni mire me ju thonë shqip mas miri pasha din'ej monë. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Nov 21, 2007 3:15 am | |
| po me duket jeni qetsuar e s'po shkruani ma hiq! apo keni ndryshuar po mendoni ma seriozisht? tyneherë shkrujke ktu kosovarja e anjeza, Azurra dikun eshte hutu ja, qa me bo une vet e zeza!! po ju boj selam me killa neser ktu me ju pa, tybe pak e tmira e di se me juve ska! qekjo puthje sytë t'i shtramon me qesh ma mirë bon! mu halitë nuk ban aspak tash ju duartrokas. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Nov 21, 2007 8:42 am | |
| Nuk kam shkruar me keto poezi prej kur na e keni bere tete me dy ja te shoqeroj ketu me pak fjale nuk po shkruaj rreshta vetem qe nuk po te mbeshtesin te tuajat mbeteresha disa punojne tere diten disa ndoshta edhe haliten vargjet ne poezi tregojne se ishi unike dy dite-deri ne tri se keto te lene ne vetmi e tani po e di me siguri qe prap ne mashkujt,ua bejme ju tete me dy se femrat beso-dy tri dite e ndjejne veten pastaj ikin e treten edhe te lene vetem kurse ne qdo dite,po behemi me unik. | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Nov 21, 2007 6:55 pm | |
| mire se erdhe Loresa te fala nga une bese-besa tfala edhe te tjerve shumë a jam nime ma e mira une?
hahaaaahhahha
Po valla besa-bese ja ke qellu ma e mire ska ku me shku lum forumi qe te ka se ne tana je e mire po ne ket robrik po na le pa frym Lum e lum per ty po bajm se je bese e jo mahi ma e mira ne ket nahi (forum) po ja ban nime 8 me 2 veq vazho e mos u ndal se kta po dojn me na dorzu po sa e kemi besen kemi shpetu. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|