| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Oct 29, 2007 9:05 am | |
| Zotri Betoni,të rrespektoj për mik po temat e hapura janë për fjalë pa krip edhe fare mendja të mos shko që më tepër se ju kemi kohë se edhekështu si ipërgjumur unë bëjë postime në 16 forume besa edhe e mbajë një orar pune për qëto shkrimet nëpër forume as nuk kam paga,as nuk shkruaj për dhunë veq kam more burrë si shprehi pune
dhe më vjen qudi,si nuke paskam parë qenka ndonjë tjetër,apo mbeta unë hero legjendar? PO kurr nuk e zgjedh është mik,o mike nëse pa baza më bënë repliken nuk i nënshtrohem qëndroj me orë dhe rebelohem,ia kthej në këmbë e dorë
Se forumi është vend i madh ka vend për hoxhë dhe intelektual besa do rubrika,edhe për fjalë që fliten në mal këtu nuk është gjithqka që quhet mehlem kujt nuk i durohet sallamadi sistem ka tjera rrugë,këtu pari mund mos ti bjenë ka shumë rubrika,për komb e vend dhe shumë tema tjera ku mund të shkëlqen. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Oct 29, 2007 10:27 am | |
| i nderuar shaban cakolli mos e ke mizen pas veshi mos bene replika pa krip fare me ç'do antar e mer me hajgare kur ta k'thejn nuk ndihesh mir se te gjithe dine te fyene nuk thash une je ty por ishte veq nje poezi Nese ty vazhdon ne replika me secilin antar kur ta kthejen mos bene fjal ishte nje poezi per mendim tim se forumi nuk te takon veq ti. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Oct 29, 2007 11:07 am | |
| jo të lumtë,beton për këto fjalë se për besë s´hidhërohem fare sikur t´bëjë replikë pa krip të quaja ndryshe,e jo mik me anëtar nuk bëjë hajgare pos me disa,që s´durohen fare tema në forum janë këto si të tjerët mirrem me to, ndonjëher e mbrojë arsyen por mos mendo,se dikend fyej vërtetë unë ka do dita që me disa,bëjë replika por për ata ti mos vuaj se nuk janë ata fare,anëtarë tuaj ata hynë me tjetër nick në forum me lëshu ndonjë mizë sa forumin me ua prishë
me ata e endi tymin nuk bëjë dert se humb postimin e bardhë të zezës,kurrë si them jo mo smendo se kam shumë kohë se njeri jam edhe unë e jetoj me djersë dhe punë nuk kam lind veq për forum po nganjëherë nëpër furtuna vjedh rastin,postoj nga puna sidoqoftë pasha axhen unë nga puna,e marr pagën tani vargjeve nga po qeshi fare s´kam unë mizë pas veshi sa për miq kur bëjnë replikë unë kënaqem duke i pritë por replika që ska tvërtetën është më tepër se gënjeshtër ndoshta e kam edhe ves por me të keqin nuk futem në thes. E ti beton mos merr merake për këto poezi qesharake ishin thjeshtë vargje n´poezi që s kishin fare të bëjnë me ty ty të çmoj si mik në forum se nuk bënë fjalë,po më shumë punë mirë është këtu,lexo ndonjë varg disponohu,qeshu nga pak tani ika se shefi ka ardhë të uroj një punë të mbarë. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Oct 29, 2007 12:20 pm | |
| Ha ha ha o Shaban por nuk pajtohem me gjithe keta edhe nese i huaj eshte Antari eshte antar e duhet ta rrespektoim.
Gjithe nga puna po postoim edhe pse shefin e kam ''foll'' lafazan mar kohe kur shefi eshte ne Biro ''büro'' qe replika te mira me bë.
Nuk mendoi se futen me tjeter nick veq realitet n'dodhe se kerkoin
Edhe une nuk kam kohe replika te kotit te lexoi jam me pune e shtres ''foll' por premisime duhet te beje.
Nese nuk jane vargje te mia te lutem mos mu drejto heren tjeter Beton Zotria | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Oct 29, 2007 1:45 pm | |
| Vala900
Vala900 i vetmi operator n'ket loj po na merr paret e na la me gishta n'goj
kur po vjen koha mi rimbush po duhet me shit naj kalavesh me rrush
po cka kemi faj na popull i shkreti vala 900 na sosi shpresat 1 mileti
numrat per 15 euro i liroj pleqt me numra i pasuroj edhe pleqnin filloj t'ju shkatroj
cka ka faj o ky mileti vala900 po menon vec per veti
tha se shpejti edhe 20 risi se niher spo kena paret ku mi shti
mas 1 kohe risin e par e realizoj sms-at per krejt boten i leshoj fmi e t'rritun krejt i gzoj po edhe me na marr paret nuk harroj cdo sms ka 13 cent na sakatoj vec po thot qe ju liroj
kur nen 3 euro kredia t'kalon meniher sms-in per mi mush ta çon punen e krediti meniher ta kujton se me qat menyr ty t'sakaton e vec qysh mi mush telefonin menon nejse 1 lajm dul ne televizion kishe ministri çmimet po na i liron eh aj vec strategjin e ndron se apet neve na shkatron.
U Leshu Roaming per Shqiperi po bojke edhe n'maqedoni edhe n'greqi e n'bullgari vec s'po bojke n'mal t'zi edhe çmimet i kishin zi e ma zi
me fol me Roaming vec kur t'del timi se per ndryshe t'hup krejt pushimi tu shti mbushje per valen900 e vec humbje ti kto e din.
pi shkruj ket text n'ort e vona se me valen900 na u kajt nona se gjith diten vec per tel. menojna se qysh mbushjen ta fitojna.
16 cent per cdo minut as sun po fol, aq shum tu u gut n'funt spo mirret vesh,edhe krejt po humb
Sherbimi Vala900 multietnike ajo gruja i fol 3 gjuh tipike anglishten e din n'gishta edhe shqipen si me qen gjergj fishta serbishten anash nuk e kan lon se standardi meniher ja perkujton
Sekretaria telefonike 16 cent ti hargjon edhe mesazhin me ta kallxu harron
kto jan krejt cka mu kan kujtu se ma teper spo muj mu perqendru se neve vec 1 sen munet me na pshtu operatori i dyt me u leshu e cmimet kan mu liru sherbimet e reja me u kriju e na tu kqyr mbushje mos mu hutu po me harru kur ki telefonu e mu gzu sa pak pare tu kan hargju nejse un ket text dikur duhet mi perfundu se kom shum sene me ju kallxu
| |
|
| |
Vuthjani V.I.P
Numri i postimeve : 168 Registration date : 01/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Oct 31, 2007 3:43 pm | |
| Hallall te qofte ty Kosovare, Se qenke poete fare. Fjalet ma te bukura te kesaj bote, Intelegjences qe ka mendja jote. Edhe nusja ime ket emer ka, E bukur, punetore si ajo ska. Nje propozim ta kisha dhene, Qe sa me pare ta botosh librin tend. Pershendetje nga une Vuthjani Gjithe forumisteve dhe ty s'pari... | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Oct 31, 2007 3:52 pm | |
| obo - bo... obo, bo c'poezi me d.m.th-nie plot unë kishe ti shkrun vec per sport, vuthjan pirolla te kofte mor djalë per poezine te qoftë hallall. E di se ke prirje edhe n'politikë por lagpamës je dhe po i ikë hahaahah me qeshet mua vazhdo shlirë me postimet tuja. ke respekt shum n'kete forum zotri se na erdhe nga Mali i Zi, te vine te gjithë kah ka shqiptarë ne do e bejmë ktu BASHKIM KOMBETAR | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Oct 31, 2007 4:29 pm | |
| besa-bese edhe ti shum po ja qellon tash ke hy e fill ne tema po sulmon veq vazhdo se shum po t`ka hije jo qe t`kish hije po ja qellon shum une ty po ta kam respektin edhe nje gje mos ta harroi per krejt femrat ktu ne forum veq vazhdoni se per ne kan me ba LUME | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Oct 31, 2007 4:40 pm | |
| EEEE Meli qka mendove moj ti jav bojna mashkujve 8 me dy, kta mendojne se na sdimi sen e ktu stop, se kan me ven. Po pritoj tona forcat mi perdorë se tybe sbashku i bojmi horë, na than se rrejmi ma shum se kta kesh ka kopi e pika mem ra. Ani edhe xili kish shkru aty kishe se na dreqin e shtimi ne shishe, normal, dreqnin edhe dreqit mos e leni mizen mas veshit. ju lus motra mos u dorzoni edhe mashqit mos i ngoni kadalkadal e bojmi ni parti qatehere jav bojm rrafsh 8me2. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Oct 31, 2007 7:47 pm | |
| - Vuthjani shkruajti:
- Hallall te qofte ty Kosovare,
Se qenke poete fare. Fjalet ma te bukura te kesaj bote, Intelegjences qe ka mendja jote. Edhe nusja ime ket emer ka, E bukur, punetore si ajo ska. Nje propozim ta kisha dhene, Qe sa me pare ta botosh librin tend. Pershendetje nga une Vuthjani Gjithe forumisteve dhe ty s'pari... O Vuthjani o Zotri per keto fjale gjithsesi te falenderoj ty Te shkruaj poezi e kam merak Mirpo te kam librin tim nuk kam menduar aspak.
Jo pse skam deshir liber te kam Por ne Kosove e din punet sic jane, Shkruan e Shkruan poezi Mirpo nga askush perkrahjen se ki.
E keshtu po shkruaj ne forum, sepse e di se ketu se paku lexohen shume Edhe dicka te mos harroj ne fund te pershendes gjithashtu edhe une ty shume .
| |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 03, 2007 6:17 pm | |
| Ai me dete shka po ndodhe ketu Krejt djem e forumin u kan tranu per ate foto te Nore-s q'besa-bese e ka sjelle ketu. ahahahahahahahahha
Oj besa-bese shka me te tregu Iqe ate foto prej ketu se asnje djal ne tema nuk ka me postu ate fotografi duke e shiqu. hahahahahahahahahahha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 03, 2007 6:23 pm | |
| shujë azzurra si thua ti se nuk joshen djemte ri as me Noren e mos t´´flasim për fotografi. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 03, 2007 6:28 pm | |
| hahahahaaha, jo se nuk e hjeki a pe she qe shabanit ju ba qejfi, deshta me pru njo mat mire por smujta se ishte pa grim. ty azura pot pergezoj tash ke shkru poezinë permerak shkruj e mos u ndal hiq poezija te knaq zemer e shpirt. | |
|
| |
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 03, 2007 6:46 pm | |
| Pse motrushe po thu keshtu Iqe menjher ket foto prej ketu Nese ke deshire forumi me vazhdu Ashtu siq ka fillu....
Se perndryshe ai me dete ku ku per mu ky forum na ka mbaru e une e shkreta dite si kam me kalu....
| |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 03, 2007 6:59 pm | |
| kshyr me sy e sosht per ty a e ke ni ket fjale ti? kerkush kerkon nuk e ndalon tjakshyrin komt kush te don Nora shiptart tash si ka merak me nderkomtartë ka hi nkontakt! Aventurat i ka bitisë me nderkomtar ma mir ja kish qitë! stiven shuk njonit pi thojn me noren kamos po e shoin hajmedet oj motra jem kohë e keqe moj po vjen. | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sat Nov 03, 2007 7:10 pm | |
| Ai motrushe sa mire ke shkru se keto kengetare shqiptare krejt jan tranu po mendojn se me kemb te shpeluta publikum me ofru.... | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 04, 2007 6:18 pm | |
| Haj medet e haj kuku deri ku po dojn me shku tuj shplu kambet e tuj kendu miletine kan ofru moj azurra ti mos ki dert se terezin ja kan qit ato me bark cullak e me frizura kan mu ftof e mu kollit me ju ra flokt e mu qorodit kan mu rrudh me na terishtu ska me pas kush me ju afru
| |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 04, 2007 6:32 pm | |
| mashalla po ban mileti na dul ne sken Nora Isrefi veq inati kush ja ka se ma e mir se kjo nuk ka nime ka pak po cullakohet por pi zhegit motro sdurohet qka me bo, e qka me mendu qata afer do mi tranu. e ju qika mos ja kini inati ajo djemve ju shkon pershtati uuuu sa kthizen e vogel moj e ka vothin ja vudhen a vet i ra? | |
|
| |
Kosovarja Admin
| |
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 04, 2007 7:23 pm | |
| Kosovare Ty oj moter tu knoftë rahmeti ma hoqe ni gajle prej veti, pale me burrin te foli pak ta ves a i do 2 gra nak-a-nak . me dit qe ni gajle ma hjek komt me ja la ne cdo vakt, ta bi qatypari ne mengjes zoti e paska shkru mu knaq. Kur po do me ju qit n'takim vet ofertove, tash du propozim edhe mos mi shty ditat se e kam merzi bile te rahatona pi kti katunari t'zi. hahahaha e hehehheehe qesharake kosovare je hohohohh e hihihihihihi shume kam kesh me at poezi. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 04, 2007 9:01 pm | |
| Besa -besë, ty duart tu lumshin n´këtë forum ti po derdhë mundin veq si po muj me ja pa fundin është më mirë të ruash burrin hiq si dihet si vjen e mbramja ta merr burrin ty Kosovarja edhe ai bëhet për shtatë palë qejfe se e merr gruen studente ti habitesh tue shkrue nforum kur tshiqosh burri së´shtë kurkund nuk po shkruaj për inati veq dikujt i ecën fati edhe unë po të baj be me gjetë qashtu ndonjë vajzë të re të përbej në babë e nanë për ta gruen e kisha lanë se spo e qoj kurqysh me plaken një natë ma ka matë shuplaken thotë:N´forum po rrin gjëthnatën
Besa-besë qysh poj vjen fundi ty e mua na u shtrue zullumi me gishta n´gojë do me na lanë forumi.
Pak po qeshi,ha,ha,ha mose zini për hata desha pak me ba shaka. | |
|
| |
Kosovarja Admin
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 04, 2007 11:29 pm | |
| si pas shkrimit që këtu po e shoh ate që e ke si shpirt sikur po e njoh por pse nuk na thua troq? Kush është serioz,e kush xheloz? Se ne nuk lejojmë të hidherohesh fare të kemi adm,e aq më tepër kosovare vetëm pak humor e deshëm për hajgare ti mos prito,kthenaj se ne nuk hidhërohemi fare. edhe pse po radhitim pak vargje si bozën pak po na disponojnë,po na e hjekin nervozën po nuk të pëlqyan,mjafton vetë më thuj pastaj vargje të tilla nuk do radhis më kurrë. | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Nov 04, 2007 11:55 pm | |
| Shaban ore Aman ishte shaka dhe asgje me shume nuk hidhrohem une aspak se te gjithe jeni per merak | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Mon Nov 05, 2007 12:38 am | |
| POLITIKEN KEMI NE GJAK...
Jemi popull Me tradita Rrojme pa uje Edhe pa drita.
Jemi popull i vogel Me drejtues te nalte Nuk bindemi aq lehte Politiken kemi ne gjak.
Jemi popull Me emer te madh E gjithe bota Ne goje na mban.
Na mban ne goje E na ka zili Qe ne kemi Njeqind parti.
Por te gjithe Te thone c'te dojne Ne politiken S'do ta leshojme.
Shume parti Jane me te vertete Si kemi per ndonje hall Por i kemi per qejf.
Qe te gjitha partite Rrfshin sa malet Qe na i qajne Te gjitha hallet...
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|