| Poezi Qesharake | |
|
+35tom sojer Argent Poeti Orfe@ Martina xhaferri Alberti eri M Mysafir gjakushi shkodrani_1 Urata beri Zemrushe bessa schumi STUPCAT rilind krasniqi Loresa rrebelja Vuthjani besa-bese Riki30 anjesa sofia alissa Anna meli mickonja Sofra Beton shaban cakolli Sy kaltri azzurra Kosovarja 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 09, 2007 1:17 am | |
| pse po tregoheni ju femrat aq pa zemer nuk doni te takoheni me ne po veq me ndonje femer
fundja edhe arsye nuk keni se pjestare te nje forumi jemi.... | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 09, 2007 1:32 am | |
| meli,ti koke bash pa asni behone me kete fotografi ne forum qe solle koke ma shume se hyri qekjo osht ma shume se fotografi. e sa i perket takimeve ne prishtinë edhe mashkujt lete vijne sme pengon kerkush aspak me rendesi te njohtohemi pak. se qetu u knaqum tue shkru bash koha me kalon mu edhe juve besoj si mua koha ma mire ju ka kalua. pershendetje | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 09, 2007 1:51 am | |
| besa- bese,kemi dashur me ju dhe shume tjere te njihem po valle,ku i zgjodhet pushimet tash ne dimer? Pushim te kendeshem kete here shendosh se me te gjithe do takohemi ndonje pushim vere...... | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 09, 2007 1:57 am | |
| valla duhet ne dimen me shku se bash nom jemi permallu si ne gyrbet skam cka shtoj pos 90 % te jetes ktu e kaloj. ende nuk e kam te sigurtë as unë nga pavaresia mvaret ma shumë, e ne shpallte hashim trimi sme frigon aspak dimri. shume furtuna kam perjetue dimrat sme kan tut shaban mue | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 09, 2007 2:11 am | |
| o mirmbrema o loqka e mia qe Kosovarja ma shume te shpija qitu ne forum po shkruaj shume pak se edhe pom duket jom bo bajat e keshtu po kursehna ma shume se ja nisen mem kundershtu shume e une i kam pak nervat e ngritura e bile i kom edhe do taktika me bo dikush me ma prish nuk duroj veq duhet me ja kersit e keshtu po rri ma larg se edhe shpullat i kam zanat e ju te dashurat e mia vetem shkruani poezia Kosovaren ketu e keni mos mendoni se do zhgenjeheni | |
|
| |
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Sun Dec 09, 2007 2:37 am | |
| ti besa-besë,me Kosovaren jeni zonja qe s´keni shoqe por fjalen e fundit,pse e thoni te paren perse beheni nervoze? SE FORUMIN,e keni ndriqu ai qe tenton me ju sulmu nuk qendron mire as me mu ty besa- bese,te deshiroj pushim ne vendlindje plot ngrohtesi veq edhe diqka kesh tuj shtue ne pritsh kete dimer pavaresi pushimi dem ka me te shkue krejt kie me u ngri. | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 12, 2007 4:54 pm | |
| ooo njerz qka jeni shukat a po doni me ju than urat pasni pushu krejt e spo keni vullnet ? valla qeshtu se kem pas ba krejt ne gjum jeni ra krejt mas ket robrik e keni lan a spo dini a pso jau don e di se me dit dini por demela jeni se di shum jeni ba pasive ja qka ju paska gjet hajdeni se po jau qes nermen se kjo rubrik na len pak met per mahija e mu knaq pak do sene mi gjujt mas me ja nis qysh na ka hije se se jan do ket forum se nuk gjan kun ...
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 12, 2007 5:26 pm | |
| Po get krishtlindjet po i festojne se sbesoj~qe ma gjat pushojne veq qeto dita mbretron qetsi e percka tybe nuk e di!
edhe ti meli e paske veneru qe pa pak jane tue shkru po get janë lodhë tuju shpullatë cili po ju qellon ma ngat.
valla une spo rrena me kerkan e mem ngucë e baj hallakam se me bo e me sjell ni herë nat vend kurr kime ma si del.
tash ne poezi qesharake hina por koka ftoft u merdhina, po sebep vet qenkam nforum ika se spo rri valla as unë.
qe dola edhe une se spo rri vet me dit qe edhe bahet kiamet ndashi me shkru, mos pritoni e shpullat ua jap kur te doni.
tungiiiii |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 12, 2007 11:01 pm | |
| o moj meli mir e ki se pak si shum kena pauzu se ketu jena msu me u knaq e me u relaksu
edhe ti jam_buli ke te drejt por para Krishlindjeve Bajramin e kemi jena qu tuj pastru edhe bakllavat tuj gatu
o jam_buli mos provo me na ngacmu se na veten e kena trgu se jena ma te mira se ju
valla me paska marr malli me shkru ,hajdeni tash edhe ju shkruani qeshni sa te doni sa me mir ket jeet ta kaloni | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Wed Dec 12, 2007 11:11 pm | |
| Kete e dijne edhe keta fakira se ju jini me te mira por ekane krejt prej sikleti po mundohen me ja lane veti tash keto festa jane ofru ju kur te hyni me gatu kane me thane nuk ka me ju mire edhe ashtu do te thone tani veq per ta eshte vone! E une qe gjithe ju kam mbeshtetur tani i pari ua uroj festen. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 12:17 am | |
| pa ngo kho o shaban dosti a e shef se u prishë moti, femnat kan dalë me shetitë e na qka jemi ktu tue pritë. eja e pimi qaj o zotni edhe llafit renin ja di edhe kojkes qe tpelqen mos me thuj se nuk po vjen. Ato as me shkru s'po dinë eja o zotni e te rrimë, ato kan hupë e janë tretë tash veq une me ty kam mbetë. Stupcat po hinë e po del po get edhe aj me pi qaj vjen per që Kosovarja qaj i qet kto as onderr mos ta shef ne jetë. Ma perpara kish ardh anjesa qe eshte e shpejte sikur breshka por nervoz qika pa hesapë tybe nboftë pa e shatiratë tung e dil Shaban Cakolli se s'te sheron si une as doktorri flasum per Kamenicë e rrethinë e qe besa as ne gjum s'dot bimë. tung njehere. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 12:57 am | |
| une po jam- buli,te ti do vij do te shkembejme vizita po kujdese qysh shprehesh se bahet e zezdita nuk bene me fol keq,per gra e per çika e une ndaj tyre shume kam rrespekt se ato kane arrire tani kohen e vet emancipim,modernizim,e dituri sot krahas me mashkullin gjitha i kane mberri me nuk ka prapambeturi,si me pare,ketyne here burrat ne krye te vendit,e grate mbas dere po sot gjinia femrore,po hecin me hapa mos kujto se ngelen as nje hap mbrapa jemi ne prag te fitojme pavaresine deshe apo nuk deshe,rrespekto gjinine. | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 626 Age : 43 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 1:01 am | |
| oooooo lumet na qe jem shqiptar a me pa buli qka po thot qu qu o shaban burri qoj fjal qati stupci thuj se kosovarja nuk te qet qaj
a me pa more vallazni aj shaban burri qka po bojke po shkojke te sofra ne ode i ka hi o tungat tjeta o sofer po mi thot jam arth me pun a hajde mir se pruni zoti o shaban burri qka paska kersit
oo sofer ore burr hajde shkojm te stupci e ti kallxojm se buli fjal i ka qu se kosovraja qaj ska mi qit as ne ander e as ne realitet aaaa ngoni knena more shokk a more ju vllazni tonat ant zoti e paska terru shum e shiu ja ka nis me ra krejt rrugt kona blloku met shabani te sofra me bujt eeeeee lumet na qe jem shqiptar sabah zoti e ka ba a shabani me sofren kokan nis drejt londres me shku a me anije detin pe kalojn nata detit stupci po i pret hajde burra mir se ju ka pru zoti a jan nis rruges me shku e tuj bisedu ne ode kur jan hi bisedes ja kan fillu aaaa qka me ba more shok e ju vllazni stupci ish mrrol e ish merzit fjal per goje nuk ka qit e murr sharkin e ja nisi me knuu ooooo qka ka mali ooo qe po ushto ooo qka ka reka qe po drithet stupci i gjall spo lidhet aaaaa me pa more shok e ju vllazni
a stupci shpejt e shpejt kom u qu e ju tha ngoni burr qka po ju thom shkoni boni qka doni ju me bulin e me kon doni kunvenoni une du me pi qaj prej kosovares edhe pik se per nryshe luftes ka me ja nis me qeto fjal shabani me sofren u nisen e shkun eeeee ma boni hallal se nashta ju kam sherthu se qeshtu e kam ni qeshtu jav kam kendu se rren prej vetit sdi me kenduuuuuuuuuuu | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 1:38 am | |
| Fort telutem z.Stupc per pak pune,mos na shpall lufte kujto pak i dashuri im seshqiptari ka durim qe sa kohe as vet se dijme jem tue pritur pavarsine ti po don me ba nam e vaj po nxite lufte per nje gjygym qaj po ti ske faj o shok i lumi kete far rejeedhe pluhni krejt e nxiti qaj jam-buli aj me kane me nda pleqni mejhere ne lufte paska me te shti. Se ksaj pune i behet qarja s´do te thote qaj me te qite veq kosovarja pasi je kengetar i madh ne dikush te qesim qaj per kosovaren une kam rrespekt, ti me te konsultou vet nuk e di qaj a te qet as ste qet besoj se ka me pritue se me qaj njidite u pervlue por te lutem une qe sot per nje qaj mos na ba me lot, ec me kohen qysh ecet sot me ska lufte veq dialog. | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 4:26 pm | |
| oooooo qka ka toka qe po drithet ooooo qka ka mali oooo qe po ushtonnnnn nal se mu kput teli shkoj te blej ni tel niher | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 4:51 pm | |
| hajt shko stupc e bleje telin flake t´ja kallim Londres shehrin me melose eshqip do kenge me shume krisma bammmm,bammm,bammm ta dij Londra se jem shqiptare. | |
|
| |
STUPCAT Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Thu Dec 13, 2007 5:58 pm | |
| Ali Pasha po e kqyre tefterin
O Ali Pasha po e kqyre tefterin, Shume takamesh e kam asqerin. Kam asqerin o shum gjinli . Djeme te zgjedhur ne mal e ne vrri. Harambashat kane que kry. Kan ba men me ra n’Shqipni. Me marre Sanxhakun e Mitrovicen Vuqiterrnen dhe Prishtnen. Ne Shqipni dojne me hi. E me ba shka eshte me zi. Keshtu menojshin klyshte e Serbise . Po s’po trembet pasha i Gucise. Jo s’po tremet vllazen Ali Pasha . Qe i ka vra vetllat e trasha. Murr tefterin pasha po e kqyre. Kam asqerin bukur t’mire. N’takam te pare e kam Rugoven Qe luftojne rrept me Knjaz Nikollen. Jane trima qe kane hak, kane marre krena n'Karadak, Pobrra Kuqin t’a lajne ne gjak. Zhuk Isufa e Zhuj Selmana , Qe nuk nin per Mark Millana. Nje takam qe e kam ne Prekorupe (Llapushe), Prej armikut kurr nuk jane tut. Ata hajne barut me grushte. N’takam dyte e kam Drenicen Flake e kallin djemte Podgoricen. Jane trima qe t’lajne ne gjak. Kane marre krena n’Karadak. N’takam trete e kam Sanxhakun , Ka bijne trimat e bajne gjakun. N’takam te katert e kam Gilanin Qe zanat e kane mejdanin. N’takam te peste e kam Reken , Ku bijne trimat e bajne deken. Ne takam te gjashte e kam Llapin Flake t’a kallin Karadakin. N’takam te shtate e kam Shkodren , Ku bijne trimat e bajne mordjen. N’takam te nante e kam Mirditen, N’qiell me kane trimat t’a nxane priten. I’u kane lane emrin nanat malsore Trima le me arme ne dore . Prenk bibe Doda e kapitana, Mirditore trima si zana . Pra n’e lidhshim besen ndermjet veti, Per hater te zotit dhe te miletit S’kane qka na bane krajlat as mbreti | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 12:07 am | |
| Stupc,ja dora per kengetar,qka je je,po keto kenge silli te rubrika e kengeve-muzika-,kurse ketu sill poezi qesharake.Ju jam mirenjohes,nese nuk ma merrni diqka per te keq. RROFSH STUPCAT: | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 1:25 am | |
| taman puna qa ke thon shaban, stupci po shifke edhe mas 7 kodrave, tash e tutje aj e din edhe mos ta ninë per kojke qa te shkrume po e sho ishalla edhe zonin mire i shko se pom doket kemi ra ne shoqni por ishalla shaban sbohet me ty se ju me qika e gra ne muhabet keni ra e une spo kom gojen ,me kon me qelë bilee kam stupcin qe dru ju sjell! A je ka e shef se qikat e grate hupen te tona prap fitorja stupc o e jona u asgenisen ato me nifare besa bese e nuk dishin se ne pozit jash loje i qes se ne auta e kornera kto e baj perhera se ndryshe sdi qka shkruj tja fus gjum e pastaj shuj... |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 4:29 pm | |
| po jam-buli,me çika eme gra ky forum ,qe njohte na ka jane femra se jo mahi gjitha intelegjente ne kry kush nuk do ti donte per shoqeri? Plot rrespekt e te arrira kane shtjelluar tema te mira ti mendon se ato kane humbe per sekond gjitha behen tube per rrespekt edhe per dije une krenohem me kete shoqeri se me to lulezoj forumi kot e ke ti z.jam-buli se te ne ska vend ,stupci e druri po gabo e po mendohesh se ti ne do te na nenshtrosh te premtoj do te pendohesh dhe pastaj falje te kerkosh me mire eshte ne gjume me ra se me neve shume fjale s´ka me ba me ba me shume fjale edhe stupcin kem me jau marre do vetmoheni do beheni perralle. Per ata mos kini ves se nuk zhduket besa-bese ndoshta shkon pak ne pushime por kur kthehet,plot mendime jam-buli, mire mendoje ne nuk dalim ne pozite jashte loje per auta e kornera ktu te ne te mbyllet dera se lavdroheni ne se bejme dert ne i qmojme shoqerine krejt por ne daqi te folni drejt ne ketu jemi realitet. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 5:21 pm | |
| hahahahha ni gaz c'ma qite po mire vargjet i rendite valla inati po ta kam Shaban per vargjet qe ktu pi lëshon Mirepo mu po më thojnë tash CIA per lakmi pom thojnë shoqeria e nuk gaboj shumë lehtë dhe e di qe 90% i qelloj krejt! Ctupcin sbesoj se mun e merr aj me burra do të vjen se pi shkon zoni në muzikë qoja naj qikë qaj mi qitë. Une nuk nenshtrona kurr o vendas qika e gra kam me t'i plasë se e di qe ato sjan si po thu ti ua baj tetëdhjetë-tetë me DY. Nuk po du me i mashtru mjafton Anjesa osht me mu e veq me ato juve ju mujë edhe qatehe si me beba lujë. pak hajgare nashta bona selam askujt si qova se armepushimet kaluan zotni spatum asgja as pavaresi!!! shume te dhjetët kan me kalu e ne në kete gjendje kemi me mbetë në terr , kiamet qeshtu koka shkru ev mozomakeq me neve në ktë jetë. ani be ani, bani hajgare edhe ju mesi keni aftesi me shkru ty po ta kam shume lakmi se qikat e gratë te dopta i ki. kaloni vizllushëm kaloni xixëllueshëm kaloni pjerrtësisht kaloni bukurishtikisht kaloni ..... gëzueshmërisht .....................bukur.......... |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 5:32 pm | |
| Ooo jam_buli po te qoi pershendetje ti parti je ba ne vete e si fort krye ki qu ruju se po do me u rrxu e kush t`man nuk ka se anjesa gjith nuk po qellon e vaj halli ska kush n`spital t`qon prap se prap jet ne grup te grave e partija jote del krejt fare e ti tani mos kop prej inati se jemi na qe prim ne valle. |
|
| |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 5:36 pm | |
| jojojojo, ti meli shumëgabove qe partinë neper gojë ma morre skam parti por njo në forum qe po me shko per dore shumë Anjesa, hyni , vete me kon po shkon me gra e qika ajo nuk po don se e ka pa që sjini tbashkuara pos ne poezi qesharake te shkruara! por nese kry kam qu spo me duket qashtu mu te vegjlit qojne kryt perpjet e une 2 metra, po ju shoh krejt! |
|
| |
meli V.I.P
| Titulli: Re: Poezi Qesharake Fri Dec 14, 2007 5:46 pm | |
| Ihaaa edhe ma keq se i je i gjat e gjithqka shef ma mire ma e vogel si une 1 meter e nje zhilet qeshtu edhe po ju shko krejt e mendo me kan ma e madhe ihaaa ik posh mu mos kosha ne lekur tande mos merr ket per ofendim se ti e din qe ne shaka kjo hyn po ani anjesa mire po ja ban qe ne parti tande me marr pjes po don ju prift e mara qysh ja keni nis veq dijeni skeni me mujt me betis nashta me u shty po por me na marr anen kurr jo ktahen kurr mos e harroooo. |
|
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Qesharake | |
| |
|
| |
| Poezi Qesharake | |
|