| DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE | |
|
+18Medalim BashKom ...... Mixha Selim Xhevati Xhemshiti arbeni24 Delia aksh agim__barja Teuta.Gjika Jusuf Sulejmani xhiti xhema detektivi zeriatdheut Driniiiii Shqipo_ 22 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 8:57 pm | |
| po shihet se cfare je o njeri i prapambetur se separi ju nuk e njihni teuten po ase une se njohe por ne disa shkrime qe i ka me heret ne faqe te internetit shihet se eshte nje intelektuale e vertet taman ashtu siq na duhet turp eshte per ty se cfare shprhje ke e me ty marre nuk ka dhe per ate te cuaj qen endacak njeri i pa shkolle i pa vler njeri naiv ,se po shihet qe ti nuk din te lexojshe e ase te kuptojsh se kush cfare po shkruan apo cfare po thote dhe nuk ja vlen me ty te mirremi njeri i humbur Detektiv e i njejti je edhe me pseodonimin xhiti po po njeri me dy fetyra je | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 8:59 pm | |
| Detektiv pse ike pashe zotin dile o serbofil mose ike dile ne mejdan mos ike ketu ballafaqohu se nuk te vrasim po fole ketu | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
Numri i postimeve : 145 Age : 40 Vendi : Mitrovice Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar! Registration date : 13/05/2008
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 9:00 pm | |
| O agim, ky detektiv qenka idiot te madh. Po nese shikojme moshen e tij as nuk do te duhej me t'i flasim. Ka kohe te rritet, por ja ka filluar jeten mbrapsht. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 9:01 pm | |
| Jo jo nuk eshte Idijot jo eshte shume ne regull po duhet qe ta pyesni se ngai ka memen dhe ju tregon se del djali i sllavices e ku me dite nip i Ali SHukrise hahahha | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
Numri i postimeve : 145 Age : 40 Vendi : Mitrovice Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar! Registration date : 13/05/2008
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 9:10 pm | |
| | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 9:50 pm | |
| Teuta Gjika je bere me do servil dhe po te pershtaten. Po vetem ai kaka jot G.qeni qe ka mbet vet ,spo ta kana . PO me vjen keq se psikopati largon krejt shoket! Qoe ne psikiatri te sherohet se e pahe jaran! Po Bashkimi nuk behet me psikopata! Ai nuk ka vend ne front se ashtu keshtu qe 10 vjet vetem komunikata ka leshue gje ska bere. Ndihmoi let sherohet ja formoni naj parti multi me ta se sa tuj dit se qka flet e qka bene. E tije zeriatdheut nena jote eshte kane sllavica dhe te ka edukue me rre e me jetue me kumaret e juaj shkije prap- Pushken ne krahe e prap me kumart shkije! | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 10:01 pm | |
| Ore idiot, cka do te thote "Zedhenes Politik"?! A nuk do te thote se nje person me kete funksion duhet te kete lidhje me mass median?! Nuk merrem me me ty, shko dhe luaje me kukullat. Nuk po kupton ti cka eshte Fronti, si eshte. | |
|
| |
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sat May 23, 2009 11:09 pm | |
| O DETEKTIV TI JE VETEM KETU NUK KE FUQI TE BALLAFAQOHESH ME BIJT E BIJATE E SHQIPERISE ETNIKE po hajt kerkoje ndonje pune per veti me te let se keto ti si kupton se nuk je ketu me analfabet ketu jane njerezit e dijes truri i shendoshe po hajt kerko pune diku ne varreza me hap varre nje lopat te mire gjeje edhe mos be ze sen per tjeter nuk je o cakalla e mullirit po ti ske dije per vete e lere me per diko tjeter pse veq tani mundem me tu falenderue o psikopat qe nje kohe kur skisha cfare te beja e humbesha kohen me ty se per tu relaksuar nganjher une kesi naiva si ti me bejn te qeshi bukur mire e per kete te kam shfrytezuar deri me tani dhe me mbetet te falenderohem per kohen qe kur isha nervoz me bejshe te qeshi hahahahahahaha se nga ti o naiv njeri i pa shkolle ,njeri i humbur,psikopat,njeri qe vehten tende nuk e njehe e lere me te tjeret po ti ske shkolle per te vlersuar nje deklarat te nje magjistri 10 vjet ki me lexua e ske me kuptue se cfare tha dhe per cfare po kush te njehe ty a ku po i rras hundet ne keto pune kur nuk din se cfare jane po te jap nje keshill bleje nje liter qumshte vita prodhim vendore edhe nje cucull e pi qumshte duke e shiquar tomy and gery | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 12:03 pm | |
| shum dije valla ke ,po shiqo njeher se qka shkruan dhe si ofendon... Lidhje ske ne politik fare . Alltin ne goje mu... si gafurr Adili i vrajt krejt shqiptaret tashe jetoni me serbet haaaaaa po budalla qe je... | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 1:30 pm | |
| Dtektiv! Shum me vend e ke mos ndegjo Agim Bajrat e "zerat e atdheut". Kjo fare teuta Gjika ka marre rrolin e mbrojtjes te personit qe nuk e ka mandatin as te flase as te shkruaj ne emer te fbksh-aksh. Ai me deklaratat e fundit vete ka heq dore nga keto struktura. Dhe ka tradhtue qyshe moti interesat e zonave. Alban Kosova eshte komandant i shtabit te pergjithshem kosova zona 2 heroike. Dhe te gjitha zonat nuk njofin G.Adilin me si zedhenes te fbksh-aksh. Sekretariat as qe egziston qe nje vite e me teper. Ai prononcohet ne emer te nje sekretariati qe nuk egziston. Poshte tradhtaret servilet e shitur. Rrnofte zona 2 kosova heroike ne krye me Alban Kosoven! | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 1:34 pm | |
| Te themi se zona 2 nuk perkrah (por zona 2 eshte shtrire edhe ne kosoven lindore, ku alban kosova nuk ka kompetenca), edhe pse une besoj se vetem eshte deklarata personale e nje njeri te lekundur, Alban Kosova, por zonat te tjera 1,3 kane perkrahur kete, ashtu qe edhe zona 2 duhet t'i nenshtrohet vendimit te Komunikates Perfundimtare | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 1:34 pm | |
| Teuta gjika per cilin front e ke fjalen,apo mos je gruaja e Adilit qe po mundohesh ti dishe punet aq mire. E ngaterron gjerat nuk te ka hije te perzijesh ne punet qe ty nuk te takojne. Mos flliq forumin me rrena ketu. Kosova ka shtabin e vet dhe nuk njef G.Adilin a ta le ne koke apo jo. Ndoshta eshte zedhenes i yt po jo i fbksh -aksh. Ka maru puna e tije. Lete shkon lete rraset ne parti te Ali Ahmeti-po edhe ai ka me ja hjek koken,se ky njeri nuk la ken pa sha e pa ofendue. Mundet te jet vetem udheheqes i juaj. apo i sherbimeve te huaja . | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 1:37 pm | |
| xhiti, ti perkrahesh te njejtat shpifje si detektivi. ose je ne te njejtin sherbim sekret me te, ose je detektivin vet | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 1:44 pm | |
| Zonje ketu ka plot detektiva xhita xhema haxhija lindusha lalona parapsikologa gjergja valona e shume! Ti shpif ,,zonje" se ne jo. Ne pe thojme realitetin po ti jo shumj mire thot detektivi ty po te lidhka diqka ngushte me ate person! PO ai eshte problemi yt. JU jeni me ate adilin ne ndonje sherbim sekret ,aqedonas apo grek qe tradhtuat idealin shoket. Dhe tashe ju ka humbur rruga ne oborre nuk dini ka tja mani dhe propogandoni duke i share dhe manipuluar me Alban kosoven qe ka perkrahjen e te gjitheve. Ju jeni vete dhe ku me dijte qfare pazarlleqe ke bere me ate pertson dhe i del ne mbrojtje . | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 2:01 pm | |
| Une, Teuta Gjika, nuk kam tradhtuar shoket dhe ti flet me dyshime jo me fakte. Qe te arrish derisa te thuhesh se jam ne nje sherbim sekret, kjo eshte idiotesi te madhe nga ana jote. Sado qe kane dashur te me afrohen, nuk kam pranuar dhe nuk do te pranoj kurren e kurres te behem vegel e nje sherbimi sekret ne dem te Shqiperise. Nese do te me njihje, do te dije saktesisht cfare kam bere dhe pse. Nuk te jap teje llogari, xhiti dhe askujt qe akuzon sipas kokes se vet, por vetem shokeve te idealit qe e dine se asnje fije floku nuk kam levizur pa dijenine e tyre. Diskutimi mbaron me kaq, sepse ti vazhdon me vetedije nje skenar te armiqve percares sllave kunder strukturave kombetare. Keto poshtersi te tua jane te pafalshme. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 2:11 pm | |
| po po ,po tekse qe kan dashte te te afrohen qenke shitur. Teksa shane shoket e zones dhe udheheqesit kryesor te shtabeve. gafurri e prezentonte vetveten,dhe besoj se e verteta ka dale ne shesh! Po ti mashtron dhe e genjen forumin ,tashe tregove se je vegel e gafurrit dhe e kerkujt tjeter. Armiq jeni ju qe rreni manipuloni dhe mashtroni permes komunikatave rrenacake dhe shpjunllekut te juaj. Me kaq mbaron komunikimi me ty mashtruese. PO detektivi mos akuzo se te gjitha akuzat e tije ndaj teje dhe atij qe tradhton shoket jane me vend! detektivi eshte nje familje shum patriotike qe kane emer ne diaspor dhe kosove. Ju jeni bira e mrame e kavallit! bashkimi nuk behet me rrena hajni mashtrime sharje perqarje abuzim te te hollave dhe me koke me vete. Nuk eshte qudi qe te ne gjithmone kane tradhtue te paret e ndonje levizjeje. Kjoeshte trashegemi qe percillet me shekuj e dekada. Ende nuk kam ndegjuar shqiptare lider qe thote une jam tradhtare. Edhe pse tradhtojne thojne secili ,,jemi patriota" me bateri po... Mos i rras hundet aty ku sun del... | |
|
| |
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 2:14 pm | |
| po cfare realiteti ki ti o xhiti e udbash po ti je njeri i krisur ne koke je antikombetare ski vler po lere kete se nuk kemi cfare te flasim me ty per keto ceshtjet tona kombetare ka kush mirret me to sna ka mbet me ty te mirremi po ti nuk njehe askend ase emrat ata te cilet punojn per bashkim kombetare teuta gjika qka shehe ender per bashkim kombetare ti nuk ke me dijt krejt jeten tende ase kurr ske me dijt e lere ti ta vlersojsh teuten apo dike tjeter o naiv njeri i pamarunvesh psikopat je je me detyr te caktume ti ketu per emra me i dijt e me i marr ne cafe njerezit | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 2:19 pm | |
| po, kane dashur te me afrohen, por jo sherbimet sllavo-greke, por sherbimet e vendit ku qendroja. sidoqofte, kam ndjekur kete taktike: i kam dezinformuar vazhdimisht ne momentin kur kam kuptuar se cfare kane ndermend kunder strukturave kombetare, jam larguar definivisht nga vendlindja. E shitur do te isha nese do te vazhdoja te rri si pashaja aty ku isha me pare dhe do te bashkepunoja. Une nuk jam anetare e strukturave kombetare, jam vetem simpatizante, sidoqofte gjithmone kam respektuar dhe perkrahur FBKSH-ne me strukturat e tij Une nuk shaj Sekretariatin Vendimmarres, gje e rendesishme, sepse ai udheheq FBKSH-ne. Nuk shaj gjithe shoket te zonave, por vetem ata qe nuk kane pranuar dhe kundershtuar urdheresat e Sekretariatit Vendimmarres te FBKSH-se, ne Komunikaten Perfundimtare | |
|
| |
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 3:22 pm | |
| Nuk ka sekretar te fbksh qe moti oj zonje ne qoftese je simpatizante mshele gojen,mund te jesh edhe dashnore e ketij psikopati. PO ti nuk ke te drejt te rrejsh dhe te mashtrojsh. Nuk ka gjeneral pa ushtri. Ai nuk ishte qe nje vit sekretar as vendim marres. Po jane zonat ato qe vendosin,une kisha simpati ne kete psikopat siq thot detektivi! PO nje njeri qe nuk njef shoket e vete ai seshte asgje vetem primitiv dhe psikopat. Nuk mund ti bashkoi forcat nje njeri i tille qe ne menyre personale merr vendime te nje anshme dhe nuk bashkpunon me shoket. Shtabi eshte ne kosove jo ne tirane. Ai mund te perezenton ty e ti ate po jo zonat. kushe jane ata ,ku nuk ke lidhje fare qfare urdhera te kujna te tradhtarit a... ai ska kompetenca te flase ne emer te aksh. se nuk ka askend mbrapa vetes vetem ty ndoshta po si simpatizante apo... me shume... mos felliq forumin ketu.. | |
|
| |
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 3:25 pm | |
| Po as ti as teuta gjika lidhje skeni per politik.Ju jeni sherbetore te dreqit e te birit po jo te popullit! Po ti ske ne koke fare ty moti te kam thene se je psikopat si ai qe po thirret ne emer te fbksh e seshte asgje plehre si ti. Ju nuk dini qka thuani e qka veproni,deri dje shajte tashe perkrahe..haj kuku per ne qyshit qerravqi po mirret me politik.. | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 3:34 pm | |
| As ti ske kompetenca te flasesh per FBKSH-AKSH, apo te kane ngarkuar sherbimet sekrete sllavo-greke me detyra te tilla te shpifesh dhe te dezinformosh kinse ti ditka situaten brenda tyre dhe te shash z. Gafurr Adili?!?! Mbylle gojen, se... | |
|
| |
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 7:11 pm | |
| Ta ****** Ga...me gjithe ty meqk e serbise nuk pahe kufi. tash pom bind se je gruaja e tije apo dashnorja e psikopatit. po edhe ti qenke psikopate si ai mu.. Mos genjej e poshter kur nuk njef njerezit fare. | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 8:24 pm | |
| Gabon. Nuk jam as gruaja as dashnorja, por nuk jam dakord se e shan dhe e ofendon z. Gafurr Adilin, sepse ai eshte veprimtar te devotshem te ceshtjes kombetare shqiptare | |
|
| |
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 8:56 pm | |
| Po ai eshte tradhtare dhe ai nuk ka lidhje ma me aksh fbksh a ta le hiq oj e papjekun! Pse mbron nje psikopat qe vete eshte deklaruar se ska aksh-fbksh! Pse gatrron gjerat a je e qmendur! | |
|
| |
Teuta.Gjika Anëtar i ri
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Sun May 24, 2009 9:30 pm | |
| O idiot, ska deklaruar se ska FBKSH-AKSH. Lexoje komunikaten perfundimtare, ende nje here me vemendje. Aty thote se pezullohet perkohesisht aktivitetin, derisa permbushet programin e Shqiperise Natyrale te Koco Danajt, sepse programi i FBKSH-se eshte per Shqiperine Etnike. Po ti je aq pa tru, sa qe nuk e kupton. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE | |
| |
|
| |
| DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE | |
|