Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

 

 DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE

Shko poshtë 
Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutoriMesazh
Shqipo_
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Shqipo_

Male
Numri i postimeve : 194
Age : 107
Vendi : Prespe
Registration date : 31/08/2008

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyWed May 13, 2009 7:07 pm


FRONTI PËR BASHKIM KOMBËTAR SHQIPTAR-FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE, PRISHTINË

Kryesia qendrore e zgjeruar për Bashkim Kombëtar Shqiptar (FBKSH), e zonës nr. 2 Kosova Histroike, në Prishtinë, mbajti mbledhje të jashtëzakonshme lidhur me Komunikatën e “Sekretariatit Vendimmarrës” të datës 10 maj 2009, të nënshkruar nga zëdhënësi i FBKSH-së z. Adil Gafurri

Në mbledhjen e sipërpërmendur merrnin pjesë të gjithë kryetarët e nën zonave të zonës nr. 2 Kosova Historike, si dhe anëtarë tjerë të kryesisë me detyra të caktuara e të rëndësishme në FBKSH të zonës nr. 2 Kosova Historike. Pasi u njoftuan të gjithë të pranishmit me përmbajtjen e Komunikatës si edhe të leximit të disa mesazheve telefonike ndërmjet të disa anëtarëve të kryesisë dhe të z. Gafur Adilit, u morën këto qëndrime:


Lidhur me arsyetimin e parë në Komunikatë, kryesia e zonës nr. 2 Kosova Historike nuk pajtohet që platforma politike e z. Koça Danaj, të jetë udhërrëfyes i FBKSH-së, AKSH, SKSH dhe FKSH për pa u analizuar mirë e mirë nga strukturat e sipërpërmendura dhe konform saj, organet kompetente të marrin vendim meritor.


Lidhur me arsyetimin e dytë në Komunikatë, kryesia e zonës nr. 2 Kosova Historike asnjëherë nuk ka thënë e aq më pak ka vepruar jashtë akteve normative të Rregullores së punës së FBKSH-së me organet e saj . Domethënë si atëherë sikur edhe sot FBKSH-ja dhe SHAIBK-ja kanë vepruar në frymën e akteve normative dhe në frymën demokratike dhe asnjëherë në kundërshtim me Ligjin. Anëtarësia e gjerë e FBKSH-së në zonën nr. 2 Kosova Historike gjithherë ka qenë dhe është për një RIBASHKIM KOMBËTAR, respektivisht për një Shqipëri Etnike. Këtë qëllim ne të zonës nr. 2 Kosova Historike dhe jo vetëm ne, jemi zotuar dhe betuar për ta realizuar me ju ose pa ju z. Gafur Adili. Prandaj me këtë rast po e përcjellim vendimin e përgjegjësve të gjitha nën zonave dhe strukturave të zonës nr. 2 Kosova Historike se Komunikatën tuaj e hedhim poshtë dhe si të tillë e shpallim të pavlerë, Lidhur me sugjerimin tuaj që të themelohet një parti politike në kuadër të FBKSH-së për zonën nr. 2 Kosova Historike, është e papranueshme. Mirëpo pasi që është marrë qëndrim që të veprojmë edhe politikisht atëherë do të veprohet në frymën e akteve normative dhe të Rregullores së punës së FBKSH-së si Formacion Politiko-Ushtarak dhe asgjë më shumë. Pas të gjitha diskutimeve janë nxjerrë edhe këto konkluzione:

E para: Pse të nxjerrët një vendim i një anshëm për moratorium të FBKSH-së dhe të strukturave të saja e posaçërisht të thuhet se këtë vendim për moratorium të përkohshëm e ka marrë sekretariati vendimmarrës. Pse është manipuluar me anëtarët e sekretariatit vendimmarrës në nivel qendror të FBKSH-së, kur dihet se ajo mbledhje e atij sekretariati nuk ka pasur kompetenca për vendime të tilla. Ne si organizëm politiko-ushtarak, kombëtar ku sipas platformës së saj në asnjë mënyrë nuk e rrezikojmë, nuk e dëmtojmë interesat vitale kombëtare dhe shtetërore as të Republikës së Shqipërisë e as ato të Republikës së Kosovës, qoftë në kuptim të brendshëm qoftë në kuptim të jashtëm ta ndalim aktivitetin tonë. Duhet thënë edhe këtë se mbledhja e fundit e Sekretariatit vendimmarrës në të cilën thirret z. Gafur ADILI ishte jo legjitime, për vet faktin se i njëjti nuk ka kompetencë të marrë vendime të rëndësishme siç ishte Komunikata përfundimtare e datës 10 maj 2009. Vendime të rangut të tillë do të mund të merrte vetëm kuvendi( i treti i radhës që duhej të mbahej gjatë këtij viti)i FBKSH-së gjë që zona nr. 2 Kosova Historike ishte në përfundim të Kuvendit të dytë në të cilin kuvend do të dilnin konkluzione dhe do të merreshin vendime të rëndësishme. Shtrohet pyetja: përse nuk u prit që gjërat të shkonin në Kuvend e aty të merreshin vendimet meritore? Kujt i ngutej dhe pse?


E dyta: Në mbledhjen e fundit të sekretariatit vendimmarrës ishte prezent edhe anëtari dhe zëvendës kryetari i FBKSH-ës nga Kosova z. Alban Kosova, dhe me kujdesin më të madh ka përcjellë të gjitha diskutimet, dhe konkluzionet e dala nga ajo mbledhje. Duhet thënë se në mbledhje nga 8 anëtarë të sekretariatit vendimmarrës prezantonin 5 anëtar. Personat që janë nënshkrues të Komunikatës përfundimtare, nuk kanë qenë prezent në atë mbledhje, por edhe sikur të ishin prezent, në atë mbledhje nuk është diskutuar dhe aq më pak nuk është nxjerrë kurrfarë konkluzioni lidhur me nevojën e ndërprerjes së aktivitetit të FBKSH-së ose të shpalljes së moratoriumit të përkohshëm të FBKSH-së dhe strukturave të saj. Në atë mbledhje është diskutuar për nevojën e ndryshimit të strategjisë për shkak të ndryshimeve që kanë ndodhur sidomos pas datës 17. 02.2008, respektivisht pas Pavarësisë së Kosovës si edhe pas anëtarësimit të Shqipërisë në strukturat e Aleancës Veriatlantike-NATO. Në atë mbledhje është raportuar puna dhe zhvillimet e gjertanishme që janë bërë gjatë mbajtjes së Kuvendeve të nën zonave të Kosovës si edhe përgatitja që bëhet për mbajtjen e Kuvendit të zonës nr. 2 Kosova Historike. Nga ne është kërkuar që kur të mbahet Kuvendi i zonës nr. 2 të Kosovës Historike të ftohen veprimtarët dhe zyrtarët e FBKSH-së edhe nga Tirana, sepse në atë mbledhje të Kuvendit duhet të merren vendime të rëndësishme sidomos ngaqë në atë Kuvend do të hedhet ideja edhe për themelimin edhe të një krijese politike në kuadër të FBKSH-së, në mënyrë që të mos na del nga dora si SHAIBK-ja në Tiranë, kështu edhe u vendosë.


Shtrohet pyetja: Prej nga doli ideja që FBKSH-ja dhe strukturat e saj duhet ta shuajnë aktivitetin përkohësisht, prej nga doli që platforma politike e punuar nga atdhetari Koço DANAJ, të jetë udhërrëfyes për FBKSH-në kur dihet se në atë mbledhje nuk është përmendur fare ajo platformë.


E treta: Ne mendojmë se Platforma e sipërpërmendur e përgatitur nga atdhetari dhe patrioti i madh Koça DANAJ do të ishte mirë sikur të analizohej mirë nga nën zonat e zonës nr. 2 Kosova Historike. E katërta: Duke u bazuar në të gjitha këto që u thanë më sipër, si edhe ajo se çka shkruan në Rregulloren e organizimit të FBKSH-së del se kjo Komunikatë e datës 10 maj 2009 ka sjell dëm të madh politik në gjithë strukturën e FBKSH-së. Fundja ne mendojmë se përveç Kuvendit të Përgjithshëm të FBKSH-së askush tjetër nuk ka kompetenca për nxjerrjen e vendimeve të tilla edhe sikur të ishte kuorumi mjaftueshëm i Sekretariatit për vendimmarrje. Duke u bazuar në të gjitha këto që u than më sipër kryesia qendrore e FBKSH-së të zonës nr. 2 Kosova Historike nxjerrë këtë:

V E N D I M

1. Nuk pranohet Komunikata Përfundimtare e “Sekretariatit Vendimmarrës” të FBKSH-së e datës 10 05.2009 në Tiranë dhe si e tillë hidhet poshtë aq më tepër kur dihet se sekretariati në fjalë nuk ka kompetenca për nxjerrjen e vendimeve të tilla. Atë vendim mund ta marrë vetëm Kuvendi i Përgjithshëm i FBKSH-së, Kuvend i cili do të mbahej këtë vit.


2. Moratoriumi i FBKSH-së si organizatë politiko-ushtarake, kombëtare, demokratike e paqësore nuk mund të jetë i pranueshëm për anëtarësinë e FBKSH-së brenda dhe jashtë Shqipërisë Etnike, sepse është manipuluar me anëtarët e sekretariatit vendimmarrës, duke u thirrur në emrin e tyre. Vendimi për moratorium të FBKSH-së ( si organ sovran juridiko-ligjor) është marrë nga Sekretariati vendimmarrës një anshëm dhe si i tillë nuk është i plotfuqishëm dhe nuk prodhon kurrfarë efektesh juridike.


3. FBKSH, zona nr. 2 Kosova Historike, ngrin të gjitha marrëdhëniet me kryesin dhe kryetarin e FBKSH-së dhe sekretariatin vendimmarrës të FBKSH-së në Tiranë derisa të mbahet Kuvendi i FBKSH-së qoftë edhe Kuvend i jashtëzakonshëm.


4. Ftojmë të gjithë anëtarët e FBKSH të zonës nr. 2 Kosova Historike dhe më gjerë që të vazhdojnë punën e tyre të përditshme sipas dinamikës të përcaktuar në frymën e akteve normative dhe të Rregullores së FBKSH-së, sidomos personat e autorizuar për përgatitjen e mbajtjes së Kuvendit të FBKSH-së për zonën nr. 2 Kosova Historike.


5. Ftojmë të gjitha zonat e FBKSH-së sidomos zonat nr. 1, 3, 4, dhe 7 (Preshevë) si dhe në diasporë që të përcaktohen lidhur me komunikatën përfundimtare të publikuar me datën 10. 05. 2009, nëse për kurrgjë tjetër, atëherë për hir të idealit të pastër dhe vullnetit të çeliktë të një numri të madh të anëtarëve të FBKSH-së dhe strukturave të sajë anembanë trojeve shqiptare dhe në diasporë. Njëkohësisht ju propozojmë që ta përkrahim propozimin për shkarkimin nga të gjitha funksionet z. Gafur Adilin për shkak të veprimeve të pamatura dhe veprime “ kokë më vete” si edhe dëmeve që i ka sjell FBKSH-së me rastin e kësaj Komunikate Përfundimtare.

Qendra Kombëtare e Informimit


Për FBKSH-në zona nr. 2 Kosova Historike
Alban Kosova
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.fbksh-aksh.tk
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3267
Age : 39
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyWed May 13, 2009 11:52 pm

Shqiptart kudo, pik e pes?
Mbrapsht në krye Shko poshtë
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyThu May 14, 2009 1:47 am

Shqipo mblidhni leckat mose llapatni me hajte
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyThu May 14, 2009 4:47 pm

perkrahim plotesishte vendimin e zones se dyte kosova historike!
Aktivitetin e fbksh -aksh duhet te vazhdoje dhe Gafurr adili i cili manipulon ne emer te gjitha kryesive edhe te diaspores te shkarkohet nga detyra!
Ju lumt mos tradhtoni idealet amanetin e shokeve!
keshtu duhet veprue ne jemi me ju!
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3267
Age : 39
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyThu May 14, 2009 11:42 pm

Sa von je zgju. Detektivi hiq nuk ke punu si detektiv, ke hargju kot enrgjin, por sidoqoft te uroi ty dhe atyre sukses qe mundohen te shpetoin diqka.
Nuk eshte kurr vone.
Mshoi hekurit sa eshte nxet se kur te ftofet kot.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male
Numri i postimeve : 2337
Age : 54
Vendi : Ferizaj -gjermani
Registration date : 30/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyFri May 15, 2009 12:57 am

shka jan more kto manevrime banale sa u gxunum se po fillojm nji pun fundamentale shifni se qbejn-skam koment fatalitet .
Mbrapsht në krye Shko poshtë
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Age : 60
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyFri May 15, 2009 8:20 pm

Driniii!
detektivi i din gjerat ,po qte bejshe qe kena shum tradhtare te ne.
Gjithmon kam thenqe kena shum tradhtare dhe them ,sepse kam pervoje me keta njerez .
Eshte interesant se per karrig dhe kolltuq shqiptari gjithmon ka tradhtue.
Po puna vazhdon edhe pa nje njeri ....
Nuk dote ndalemi fare! fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Jusuf Sulejmani
Fillestar/e
Fillestar/e
Jusuf Sulejmani

Male
Numri i postimeve : 57
Age : 60
Vendi : Gostivar
Registration date : 25/04/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 16, 2009 4:33 pm

Kesht thot zerserbi

Shqipo mblidhni leckat mose llapatni me hajte
Mbrapsht në krye Shko poshtë
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Age : 60
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 16, 2009 9:24 pm

Jusuf Sulejmani!
Nuk dote shkojm po jemi dhe dote jen edhe pa ty o shka i felliqur e zagar serbi!
Po dote gjejn dikushe e dote pallesh nje dite gjla mos ker!
SE shume ju kan lirue frenat dhe ju ishi dhe mbetet mbeturina serbe!
Po me beso se nje dite dote hudhim berllogun atje ku duhet!
Do te bindesh edhe vet po dote jet vone..
Mos beni punen e shkaut dhe te tradhtareve qe jeni shum ne numer!
PO dote pakohi nje dite! fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Jusuf Sulejmani
Fillestar/e
Fillestar/e
Jusuf Sulejmani

Male
Numri i postimeve : 57
Age : 60
Vendi : Gostivar
Registration date : 25/04/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 16, 2009 9:54 pm

O Xhiti cka pate bre?

nuk i thash une ato fjale bre burre po ai zeri serp luftari


lexoj ma lart kush i shkruan keto ! Pastaj paraqitu. Po ska gje se nganjehere ngaterrohen se ky muti i ka ngatrru .

Shqipo mblidhni leckat mose llapatni me hajte - keshtu shkroi i ashtuquajturi zeriatdheut, poe eshte si zeri i serbit
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySun May 17, 2009 9:09 pm

Jusuf Sulejmani!
Me fal se ky m***..pi shti hundet kumos e na bani rezil ky shka shqiptare!
Mu kan ngaterrue kabllat!
Po vall a zeri i serbit! fla
Te pershendes!
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySun May 17, 2009 9:11 pm

Aksh -fbksh
egziston dhe dote egziston aja kana juve shkijeve shqiptare apo jo!
Dhe nje dite dotju qojme te vellezerit e juve shkije!
Atje e keni vendin e jo ne qerdhet e shqipes!Se tradhtari nuk ka vend aty ku flitet shqip! fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3267
Age : 39
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyMon May 18, 2009 12:57 am

Jusuf Sulejmani shkruajti:
O Xhiti cka pate bre?

nuk i thash une ato fjale bre burre po ai zeri serp luftari


lexoj ma lart kush i shkruan keto ! Pastaj paraqitu. Po ska gje se nganjehere ngaterrohen se ky muti i ka ngatrru .

Shqipo mblidhni leckat mose llapatni me hajte - keshtu shkroi i ashtuquajturi zeriatdheut, poe eshte si zeri i serbit
Duke e shikuar moshen e juaj Jusuf Sulejmani , dhe postimin e par tuajn mendova , se forumi u pasuruar me nje antar te mirfillt, kombetar.
Por pas shkrive ne vijm me jepni pershtypjen e nje njeriu (deshiroi te jem i gabuar) te pa edukat.
Sidomos me keto bre-bre-bre! E sharjet e pa nevojshme!
Mbrapsht në krye Shko poshtë
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Age : 60
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyTue May 19, 2009 7:05 pm

omos u bani merak o fla vella se ka me egzistue aksh deri ne fund!
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptyThu May 21, 2009 7:26 pm

Gafurr Adili ka tradhtue per karrig dhe e kan largue shoket e tije se ky nuk le kendpa e sha dhe ofendu!
G.Adili eshte si ata gjeneralet pa ushtri!
Ky eshte psikopat i cili perqdo dite shane shoket e vet ne menyre me primitive dhe te ulet!
Si mundet ky njeri te udheheq qeshtjen kombetare ku separi nuk ka kontrool ne vetveten e jo te udheheq nje levizje!
Ky person ka vendin ne psikiatri!
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Teuta.Gjika
Anëtar i ri
Anëtar i ri
avatar

Female
Numri i postimeve : 145
Age : 35
Vendi : Mitrovice
Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar!
Registration date : 13/05/2008

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 12:43 am

Per cilin karrig paska "tradhtuar" Gafurr Adili, sic po mendon ti, more detektiv?!?!
Komunikata Perfundimtare e FBKSH eshte logjikshme. Shqiperia Natyrale eshte nje hap taktik drejt objektivit strategjik - Shqiperia Etnike. Kushdo qe nuk po e kupton kete gje, duhet te lexoje me vemendje edhe komunikaten perfundimtare, edhe shkrimin (sqarues) i mevonshem te z. Gafurr Adili, i cili ka deklaruar se detanta (pushimin e perkohshem) e FBKSH-se dhe strukturave te tij nuk nenkupton shuarjen e FBKSH dhe strukturave te tij
Mbrapsht në krye Shko poshtë
agim__barja
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
agim__barja

Male
Numri i postimeve : 1410
Age : 57
Vendi : shqiperiaveriore
Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE
Registration date : 24/10/2008

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 12:50 am

oj teuta po kujt jeni duke i spjegue keti zagari te serbis a po ky po mundohet te mesoj emra edhe te di diqka me shume po ky detektivi eshte mbeturin njeri i pa shkolle sja vlen te comentojsh ne fjalet e ti se eshte njeri i pa vler
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Teuta.Gjika
Anëtar i ri
Anëtar i ri
avatar

Female
Numri i postimeve : 145
Age : 35
Vendi : Mitrovice
Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar!
Registration date : 13/05/2008

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 10:50 am

Po. Ke te drejte, Agim
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 3:01 pm

Po kushe ka..eshte G.Adili nje tradhtare qe i ju kercnohet shokeve ,ai eshte per psikiatri.
Une kam ndegjue se ai ne zvicerr therret shoket qe kan mendim tjeter dhe i shane me familje dhe qka ka,dhe ju kan largue po ashtu edhe ne gjermani dhe vende tjera si ne maqedoni kosove i therret ne tel dhe i shane ne menyre me te ulte dhe krejt ju kan largue.
PO qfare marredhenie ke ti me kete psikopat qe nuki ka as nje njeri afer vetes !
AI flet ne emer te tije personal dhe nuk ka fare sekretariat se krejt ju kan largue.
Tek e fundit nuk mundet nje njeri primitiv dhe psikopat te udheheq bashkimin ku shane dhe ofendon permes tel--shoket dhe ju kercnohet her atiju here ketij qe me dhune te ju binden psikopatit.kerkushe nuk perkrah G.ADilin ai duhet te shkon te sherohet dhe te largohet sa se ka largue plumbi i ndojkujt!
SE siq ja ka nise ai ti sha shoket me rob e grue frik ke me ja ndegjue zerin atij psikopati.
Une perkrahi shoket po jo kurre G Adilin psikopatin qe tradhtoi shoket,puna vazhdon edhe pa te..
Ai ska te drejt te thirret ne emer te fbksh -aksh se nuk e njofin kerkushe me kete person ,bile turp eshte te udheheqin njerez te tille.
Qka dote thot ti zonje te thirresh ne tel dhe tja shajsh gruan shqiptareve shokeve te vet ,kete e bene G.Adili...
Turp qka skam ndegjue ,perpara kam pas simpati per te por kure kam ndegjue se ban gjeste te tilla primitive ai duhet te shkon ne spital te psikiatri sa sju ka bere vone.
Ai ashtu keshtu deri tashe kia mashtrue opinionin me deklarata rrence.
AI po lipke me shume se ......pe di .po do ta gjen. fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 3:07 pm

Po kushe ka..eshte G.Adili nje tradhtare qe i ju kercnohet shokeve ,ai eshte per psikiatri.
Une kam ndegjue se ai ne zvicerr therret shoket qe kan mendim tjeter dhe i shane me familje dhe qka ka,dhe ju kan largue po ashtu edhe ne gjermani dhe vende tjera si ne maqedoni kosove i therret ne tel dhe i shane ne menyre me te ulte dhe krejt ju kan largue.
PO qfare marredhenie ke ti me kete psikopat qe nuki ka as nje njeri afer vetes !
AI flet ne emer te tije personal dhe nuk ka fare sekretariat se krejt ju kan largue.
Tek e fundit nuk mundet nje njeri primitiv dhe psikopat te udheheq bashkimin ku shane dhe ofendon permes tel--shoket dhe ju kercnohet her atiju here ketij qe me dhune te ju binden psikopatit.kerkushe nuk perkrah G.ADilin ai duhet te shkon te sherohet dhe te largohet sa se ka largue plumbi i ndojkujt!
SE siq ja ka nise ai ti sha shoket me rob e grue frik ke me ja ndegjue zerin atij psikopati.
Une perkrahi shoket po jo kurre G Adilin psikopatin qe tradhtoi shoket,puna vazhdon edhe pa te..
Ai ska te drejt te thirret ne emer te fbksh -aksh se nuk e njofin kerkushe me kete person ,bile turp eshte te udheheqin njerez te tille.
Qka dote thot ti zonje te thirresh ne tel dhe tja shajsh gruan shqiptareve shokeve te vet ,kete e bene G.Adili...
Turp qka skam ndegjue ,perpara kam pas simpati per te por kure kam ndegjue se ban gjeste te tilla primitive ai duhet te shkon ne spital te psikiatri sa sju ka bere vone.
Ai ashtu keshtu deri tashe kia mashtrue opinionin me deklarata rrence.
AI po lipke me shume se ......pe di .po do ta gjen. fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 3:10 pm

po kushe te pyet ty oj teuta gjika apo mos je dashnore e tije -psikopati!
PO baju mos rreje ketu forumin lexo deklaraten kosova heroike nr 2.
Apo spo ja kana as nje zon jashte embrenda nuk njef G.Adilin
Ai ka lujte prej mendeve oj zonje ai nuk di qka flet dhe qka thot....
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Teuta.Gjika
Anëtar i ri
Anëtar i ri
avatar

Female
Numri i postimeve : 145
Age : 35
Vendi : Mitrovice
Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar!
Registration date : 13/05/2008

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 4:26 pm

Nuk ke ti te drejt te flasesh per z. Gafurr Adili, se nuk i arrin as thoit te vogel te kembes.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 4:42 pm

Po ti qenke dashnorja e tije.
Po pyeti shoket se si ofendon ai gomar pa karakter ,as shkau as magjupi nuk vepron me shoke siq vepron G.Adili.
PO a ju shahet shokeve gruaja femijet!
Ai tere diten dhe naten rrin ne tel:ti ofendue shoket e vet vetem pse nuk pajtohen me mendimet dhe vendimet etija tradhtare.
PO a shahet shqiptari ne grua e femije aj e qmendun apo edhe ti je si ai.ne emer te kujt flet ti dhe ai ne emer te vetvetes.
Kushe me nuk e njef kete m***...... qen bir qeni...
Ai qe shan shoket ai nuk mund te udheheq nje levizje apo ke qka ke...
Ka te drejt secili te flet per te verteten!
E e verteta eshte se ai eshte bere psikopat!
Dhe sja rrase kerkushe.
Une i njof shoket qe kane punue per fbksh dhe aksh ne zvicerr dhe jane nda nga ky psikopat se ka tradhtue idealet eshte pasunue ne emer te fbksh ka dy banesa me para te popullit qe nje dite do ti pjell ato para.
PO edhe shok ne gjermani qe ky i shane pa u ndale dhe kercenon!
perpara e kam dasht se se kam di qe eshte aq primitiv dhe i thjeshte.
Po pasi kam ndegjue se ai i personalizon gjerat dhe kurre nuk konsulltohet me shoke po i ofendon ne menyre me primitive dhe shane shqiptarit gruan e qka ka ne familje ai per mua eshte m***...
qen bir qeni..
vet shoket ne diaspore dhe kosove dhe maqedoni se si i shane dhe ne qfare menyre.
PO ty te paha mbet embel me psikopatin veq vazhdo se atij nuk doti zgjat shume qyshe ka vazhdue..me keto sharje.. fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Teuta.Gjika
Anëtar i ri
Anëtar i ri
avatar

Female
Numri i postimeve : 145
Age : 35
Vendi : Mitrovice
Profesioni/Hobi : "Shqiperine e mori turku, i vu zjarr. Shqipetar, mos rri, po duku, shqipetar!
Registration date : 13/05/2008

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 5:17 pm

Nuk jam dashnorja e askujt, more gomar, por e vleresoj z. Adilin per veprimtarine qe e ben dhe askush nuk mund te me heq kete mendim me ofendimet te kota qe i ben.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Age : 40
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE EmptySat May 23, 2009 8:28 pm

Jo moj zagaresh,po ti te quajsh diken gomar je nje mendim me qenin gafurr!
Po kushe jeti ,mund edhe te martohesh me te po ai me nuk eshte perfaqesues i FBKSH-AKSH a din te lexojsh apo jo.
Ai eshte larguar vete ka shuar veprimtarin e tije se i hyri lakmi karriga.
PO ai eshte i semure psikik duhet sherim bile duhet largue sa me shpejt te shkoj ne psikiatri!
Edhe ti me te.
Aksh eshte ne kosove maqedoni presheve jo ne tirane... fla
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Sponsored content
DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty
MesazhTitulli: Re: DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE   DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE Empty

Mbrapsht në krye Shko poshtë
 
DEKLERATE - FBKSH, ZONA NR. 2 KOSOVA HISTORIKE
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 10Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët-
Kërce tek: