Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sat May 18, 2013 1:48 pm
http://www.pashtriku.org/?kat=60&shkrimi=1370
Ajo qe me shtyri te sjelli ket shkrim te z.B.Islami ne forum, jo qe ky shkrim i veqant ka nevoje per publicitet, por pasi une i pri kesai demonstrate historike, ku jame ne dy foto qe ka ber SH.Berisha. Per mua ka qen nje dite e veqant ne jeten time dhe kurre nuk dota harroi...
Edituar për herë të fundit nga Driniiiii në Wed Jun 12, 2013 10:42 pm, edituar 1 herë gjithsej
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Thu Jun 06, 2013 8:16 pm
sja ma mir ka nis me qel Behari....
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Fri Jul 12, 2013 4:56 am
....duke percjelle diskutimet ne parlamentin e Kosoves dhe debatet per amnesti...
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sat Jul 13, 2013 2:39 pm
http://almakos.com/lajme/kosove/28599-deputeti-serb-i-tregon-koleges-foto-te-nxehta-gjate-seances-video.html P/S Nderuar Sofra dhe ju te gjithë ata, po me mu dhimbesh qe paske humbur kote kohe duke shikua teatrin e kukullave te rre- publikes multi-kulti . Kërkoi falje per te gjithë vizituesit dhe anëtaret e formimit qe po sjelli këtë link.
Edituar për herë të fundit nga Driniiiii në Sun Apr 09, 2017 3:30 pm, edituar 1 herë gjithsej
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Thu Aug 22, 2013 2:22 pm
me vjen mir qe Shum vone e kuptun disa se fjalet e mija ju dokshin helm kur thojsha se asgja skemi fitue me kosoven mutietnike...haaaaa
Vesa Admin
Numri i postimeve : 256 Age : 41 Vendi : Ne mes te luleve Registration date : 13/07/2010
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Mon Oct 07, 2013 12:06 am
Sote kam kalu diten shume mir, dhe shume krenar qe Jam Shqipetar. Ketu ku jetoi ne UK sote kudo ne medja jemi permen ne shqipetaret per te mir, inshalla keshtu vazhdon.
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Mon Oct 14, 2013 2:09 pm
Haaaaa me kshti me kesh Driniiii ... Qka u perment per te mir se hala skam ndegjue qe ne permemi per te mir ne Evrop e anemban Botes!
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sat Oct 19, 2013 12:28 pm
Eshte shendet te qeshish ore detektivi, por ket radhe eshte per te mir pasipaske qesh, dhe shpresoi qe te ka shku dita mbar. Nje individ ore detektivi nje qune 18 vjeqar shqipetar nga kosova, mahniti UK dhe medjat ne pergjithesi jane duke mbushur faqet me ket qune, qe na ben krenar. Une sa fillova diten iu uroi te gjithe antarvev dhe vizituseve te ket forumi nje dite, dhe vikende te mire.
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sun Nov 17, 2013 2:55 pm
Ka dis jave qe iu kam kthyer punës sime, qe e bej ne shtëpi ku dhe ter javën kisha ber një projekt te vogël per këtë vikend qe te punoja diç per veti, por lere qe u zgjova vone pore sodë qenkemi i zbrazet shpirtërisht. Rastësisht bremë hasa ne një libër qe me me beri per veti , ka kohe qe nuk kame lexuar diç te tille perfekt origjinale.
Hapa net in qe te kërkoi edhe një libër sado pake te ngjashme me ate te mbrëmjes, dhe hasa ne këtë film qe shikova me vëmendje dhe po iu sjell edhe juve anëtar, dhe visitor te nderuar, ju uroi dite te mbar dhe shikim te kendesh. Rrethimi i Shkodrës nga osmanët në shekullin e XV
Në emisionin ABC STORY gazetari Ferdinand Dervishi ju sjell historinë e rrethimit të Shkodrës nga osmanët në shekullin e 15. Historia është ndërtuar sipas dëshmive të historianëve të të dy palëve luftuese, të cilët kanë parë me sytë e tyre përplasjen titanike në bedenat e kalasë së Rozaf
Edituar për herë të fundit nga Driniiiii në Sun Apr 09, 2017 3:42 pm, edituar 1 herë gjithsej
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Wed Nov 20, 2013 1:34 pm
Sote po me duket dite e gjate dhe e merzitshme!
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sun Dec 01, 2013 4:23 pm
Edhe mua sote me duket dite e gjate ndoshta pse jam zgjuar heret nuk po di, I rash verdall netit hapa disa medja elektroniek e disa faqe neti te ndryshme, lajmet qe vin nga ks me shqetsoin, ajo qka me shum po me habit mua sote ne ks edhe pse ka ra debor atje po qoin pluher, sikur ks te ishte ne nord afrik ne shkretirat e sahares , ama edhe nord pol nuk eshte... Une po i lutem, ke ti lutem perpos popullit time qe eshte me i fuqishmi mbi te gjithe qe nuk mund ta thye askush e kete e ka deshmu shpesh edhe herave tjera sote te votoj per ndryshim, ti ndeshkoj ata qe po qoin pluher ne debor e qe shendrrun ks ne kampeperqendrimi, qe ti ndeshkoi ndeshkoni o popull se sot eshte dita juaj, se neser do jet vone.
Edituar për herë të fundit nga Driniiiii në Mon Dec 02, 2013 12:51 am, edituar 1 herë gjithsej
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Mon Dec 02, 2013 12:48 am
Prishtinë, 1 dhjetor – Qindra qytetarë, veçmas të rinj, përkrahës të Lëvizjes Vetëvendosje kanë dalë në sheshin Nëna Tereze në kryeqytet për të kremtuar fitoren e kandidatit Shpend Ahmeti. “Albin Kurti”, Vetëvendosje”, dhe Shpendi ishin brohoritjet nga parakalimi më flamuj kombëtarë i simpatizantëve të kësaj lëvizje politike.
Urime fitorja populli ime, jam krenar qe jam shqipetar.
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Mon Dec 02, 2013 8:12 pm
shpresa e fundit fillon ktu me VV-sjen pra shpresojm se te startojn gjerat per se mbari dhe ta shofin qytetart se si duhet te duket ni qeverisje e mirfillt demokratike.mendoj se se Shpendi dhe vetvendosja dot din si si te trasohen gjerat per te mbar te qeshtjes kombetare dhe kta duhen te jen yrrneki i kti trasimi te mirfillt ne favore teq eshtjes ton kombetare. shum mir qe fillon me prishtinen qe ta shofin te gjith dhe kumunat tjera dot binden vet .
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Tue Dec 03, 2013 2:18 pm
Shancen e kann VV me tregue veten me pune ! Ne qoftese edhe keta korruptohen tradhtaojne lirishte populli te votojne per Daqiqin se ma skena te drejte ti kritikojme serbine APO te tjeret .Se fajtore jemi vete dhe se meritojme lirine..
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sat Feb 15, 2014 2:33 am
diten duke punu natën duke pi Birra Peja si me kalu më ndryshe ????
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sun Mar 09, 2014 4:26 pm
Ukshin Hoti në vitin 1991 kërkoi themelimin e Forcave të Armatosura të Kosovës
Ideologu i çështjes shqiptare Ukshin Hoti, në një dokumentar të transmetuar në Radio Televizionin Shqiptar, në vitin 1991, kishte bërë thirrje për krijimin e një Forcë të Armatosur të Republikës së Kosovës.
Thirrja e Hotit e bërë 23 vite më parë, sot është bërë realitet, pasi Qeveria e Kosovës, mori vendim për themelimin e kësaj force, e cila do të quhet Forca e Armatosur e Kosovës (FAK).
Ky fjalim i ideologut Hoti, kishte ndodhur më 7 korrik 1991, në varrimin e ish ushtarit të vrarë në Armatën Jugosllave, Ilmi Sejdi Popaj nga Fortesa e Rahovecit.
“Populli shqiptar po e paguan tagrin e gjakut, duke qenë i vetdijëshëm plotësisht. Në rrethanat politike në të cilën ndodhemi, ftojmë që të formojmë politikë të qartë mbi atë se duhet dhe duhet të mendojmë në mënyrë urgjente të formojmë Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës dhe në gjirin e saj të veprojnë të rinjtë shqiptar”, ka thënë Hoti transmeton rahovecpress.
P.S. Ato dite era i barte lajme te hidhura kudo ne viset shqiptare ne jugosllavin e kalbur e ne veçanti ne Kosovë! Një lajm hidhur erdhi edhe ne ana-Drin. Diku ne një kazerme ushtarake ishte vrarë edhe një ushtarë ? Edhe një nenë babë motër e vëlla do te qanë , kësaj radhe si shumë vise tjera, ana-Drin për këtë te ri qe u vra diku? Larg shumë larg vendlindjes ne rrethana te pa sqaruar. Lajmi i hidhur erdhi edhe ne fshatin tonë, çdo kush si munde nga kjo anë e me larg , ishte nisur per atë fshat, te ndanin dhembjen, qe vërehej ne fytyrat e secilit
Vetëm kur mori fjalën i Madhi mendje ndrituri U.Hoti dhembja shndërrohen ne force , e ngadhënjim mbi ate qe me tashti kishte fillua te fundosej per gjithmonë, armata jug-serbe. Per mua ishte një dite e veçanta qe kurrë nuk do ta harroi, jo vetëm unë, por i ter populli shqiptare. Lavdi o U.Hoti ti kurrë nuk do te harrojmë per guximin e trimin, ah sikur te ishte Naimi, Fishta, e Noli sa e sa vargje do ti thurnin ty, e te mjerit KOMB shqiptare ne per gjithësi.
Edituar për herë të fundit nga Driniiiii në Sat Apr 08, 2017 10:29 am, edituar 1 herë gjithsej
Vesa Admin
Numri i postimeve : 256 Age : 41 Vendi : Ne mes te luleve Registration date : 13/07/2010
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Mon Mar 31, 2014 5:03 pm
Shum bukur
Titulli: Re: SI KALOVE DITEN? Sun Oct 30, 2016 3:12 pm
Si çdoherë duke u përpjekur ne maksimum ta shfrytëzoi kohen. Një ditë e veçanta per mua. He he dita sa po fillon.
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009