| PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË | |
|
+6Sofra besa-bese tom sojer azzurra Adem Berisha shaban cakolli 10 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Sun Jan 06, 2008 3:44 pm | |
| VETMIA Vetmia brenë nuk të lë të qetë ajo ka folenë në burgun e vërtetë. Vetmia bëhet e pa duruar kur të të jesh vetëm dikush të kenë detyruar. Por quditërisht,or miku im nganjëherë vet,e kërkoj vetminë! Se shpesh vetmia më lind frymëzimin më ndihmon qetësia të furi mendimin. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Sun Jan 06, 2008 4:07 pm | |
| UNË DHE TI
Unë i vogël ti i madh por me mua mos u tall asnjë s´jemi barabar. Po e çmove vetën shumë mbetesh më i vogël se unë nëse din më shumë se unë ruaje ate,mos u mburrë dituria rrjedh si lum dikush nxë më pak dikush më shumë kush mburret me vetvetën ai mirë se ka kuptuar jetën. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Mon Jan 07, 2008 9:12 pm | |
| Çetniket
Me thika te gjakosura me fytyra te njollosura krimet e tyre ugurzeza meshehur ne mjekrrat e tyre te zeza keto bisha mali me fytyra prej djalli pijne gjak shqiptari kjo fare ulkonje bredhin ne toke Kosove nisin lojen e krimit mbi zogj shqiponje hedhin bomba prej qiellit e rrezet ia shtrydhin diellit qyqaret nuk njihen ndryshe vrasin prapa shpine,neper qyshe ushtronin krime,mbi femije dhe gjyshe ishin vetem djaj ushtronin artin e krimit,te presin,vrajne valle,si nuk u shkonte mendja? Se veten po e vrajne! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Mon Jan 07, 2008 9:19 pm | |
| PORTË DHEMBJESH Sa te tmershme jane mergimet ikin vitet,sikur stinet.
Mergimtaret ndezin epshet ditet i palosin,si gjethet ia qane hallet,esotemja te nesermes! Dhembje njera,i rrefen tjetres mes tyre e Atdheut kufiri i dhembjes.
Vitet larg Atdheut ikin stine pas stine nje fjalor dygjuhesh perkthen dhimbjen time. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Tue Oct 07, 2008 11:44 am | |
| JETA
Jeta është një prostitutë herë e egër herë e butë të skllavëron,të zhytë n´lakmi të privon,pa u bërë njeri!... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Tue Oct 07, 2008 11:48 am | |
| DALLGËT Duke u përplasur nëpër dallgë dallgët më hodhën shumë larg Tani lëngoj e bredh askush pranë s´më merr mbrëmje dhe mëngjez rrugëtoi pa adresë me mall për ndeja shqiptarësh rroj me Itakën e fjalës.... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Tue Oct 07, 2008 11:53 am | |
| PORTË E LARTË
Në pamje dukesh Mis në brendi ke strofuj gjarpërinjsh të pa kulmëve ju bënë strehë përditë ngapak i bre më kot u jep bukë e ujë si duhen më askuj Athua:Çka fituam vallë? Ikëm nga vdekjet hymë në varr të gjallë!.... | |
|
| |
kaqurrelja Fillestar/e
Numri i postimeve : 60 Age : 37 Vendi : deutschland Registration date : 11/05/2009
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Fri Jun 05, 2009 3:32 pm | |
| Te lumt poet,pas jush duket se kjo rubrike mbetet e varferuarDALLGËT Duke u përplasur nëpër dallgë dallgët më hodhën shumë larg Tani lëngoj e bredh askush pranë s´më merr mbrëmje dhe mëngjez rrugëtoi pa adresë me mall për ndeja shqiptarësh rroj me Itakën e fjalës.... | |
|
| |
Adem Berisha V.I.P
Numri i postimeve : 146 Registration date : 03/09/2007
| Titulli: Pa shkrimet e Shabanit, nuk lulëzon forumi Fri Jun 05, 2009 4:38 pm | |
| Është fakt i pakontestueshëm se çdo forum pa krijimet dhe shkrimet tjera publicistike të Shaban Cakollit, mbetet shumë i mangët. Unë në vazhdimësi kënaqem me poezitë e tij dhe gjithësesi që i uroj suksese të vazhdueshme. | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË Fri Jun 05, 2009 6:23 pm | |
| Nga brendia e shpirtit tim rrjedhe loti i perendise ku me kote u mundua te vershoi si vullkan mbi tradhetaret e kombit tim | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË | |
| |
|
| |
| PËR TY DARDANË-RUBRIKA IME E POEZISË | |
|