Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??

Shko poshtë 
+120
......
rrimtaf
agim__barja
haxhiu
Delia
xhiti
Labinot Drenica
arberia
xhema
Ramizi
Driniiiii
socratus
detektivi
an-di
tonche
laloni
klodian
Dritoni
PeriiKeputur
Muja e Halili
Hamitmatjani
tornado
Tigrina
ngadhenjimi
Liisi
dezertori
egzona-
Eva0506
L1ndush3
kercova
feratkoca
mentori
Veneta
Kushtrimi86
el43
Fjona
katunariplak
Luki
katunari
nikchee
che
Parapsikologu
buqe
Pirro i Epirit
zeriatdheut
stabili
Ademi85
Kasper
prishtinalia uk
Ago Muji
njomeza
Ibrahim Rugova
Martina
istogalia
njonidrenica
Çlirimi
anila
Ali Baba Tepelena
Arizona
morena
lilu
elisa
murturi
beri
voglushja
idol
rolling
besim78
echo
Mergimtari
Driola
luan mreti
eri M
meti1986
MUHAMETII
fi2a1
rroni
Urata
agim barja
nardlushnja
loredana
Lanetja
fati
Guximi
interesant
Mysafir
nadi
tom sojer
Xili
feneri
Lavdi
Orfe@
drit98
xhavo_
shkodrani_1
Ballistet
Ani
ai
xhevdeti
dibran
schumi
NetSerseri
shaban cakolli
meli
genta
BUKUROSHI
shpendi
azzurra
E_Bukura
perparimi
Riki30
Beton
Leka i Madh
kingXa
Sy kaltri
Sofra
petritkola
Kosovarja
silvi
Anna
124 posters
Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next
AutoriMesazh
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 Empty
MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySat Apr 05, 2008 5:25 pm

Hena,

RAMA=BERISHA=NANO=GJINUSHI=CEKA=GODO=META=MILLOSHEVIC=JANULLATOS
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySat Apr 05, 2008 5:33 pm

drit98 shkruajti:
a ka politikan diku ?????????????
une nuk njoh as edhe nje te tille
nese pyesni per perfitus te rastit ok
sepse kur mungon "tigri edhe edhe majmuni behet mbret "
prej vdekjes se ENVER HOXHES e zhdukjes se mr UKSHIN HOTIT nuk ka me politikan ne trojet shqiptare

Drit98, te njejtin mendim kam edhe une. Keta qe shihen sot, munde te jene gjithqka..., por jo politikan!
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

Numri i postimeve : 2101
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySat Apr 05, 2008 8:03 pm

petritkola shkruajti:
Hena,

O Petrito ! Po këta ore: Nano : Dokle Milli Majko Makedonijo!
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySun Apr 06, 2008 3:47 am

feneri shkruajti:
petritkola shkruajti:
Hena,

O Petrito ! Po këta ore: Nano : Dokle Milli Majko Makedonijo!

Njesoj jane...
Xili
Hero anëtar
Hero anëtar
Xili

Numri i postimeve : 4309
Registration date : 06/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySun Apr 06, 2008 2:54 pm

ma së shumti po më pëlqen qe nga ditet e para kur ka dal si Drejtor i UÇK-së pra Gjarpri
Hashim Thaçi
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyTue Apr 08, 2008 12:15 am

Fort i dashtuni Baca Ramis Alia!

Une qe po te shkruej jam Barbuqeja prej Malmoas t'Suedise afer Kovenhagenit.
Une Baca Ramiz po t'shkruj ne emnin tim personal ene te kushrinit tem Sadri Mollkuqes prej Tropoje t'Vjetne qe bon arrtiklla ne gazeten Korriera ene Nev Jork Taim.
Ene nje favor t'madh po ta kerkojme o Bace. E ne duna qe ate njeirun ton prej Tropoje at zotnin sali Berisha ta lironi prej detyres s' kryetares se Partise Demokratike qe juve e krijut na vitet nontedhjete, me e liru ene prej detyres se Kryeministres. Ai pasha Zoten ju ka sherby me plote besnikri e juve tash duhet me gjete ndonje ma te ri ne moshe se Salia me e manipulu publiken. Nje zgjedhje for e bukur asht Arben Malaj, qaj inxhinera e firmes piramidale. Ai inxhiniera e firmes piramidale ene ne don me dal prej vallje nuk e len greku se kot nuk e ka pagu. Juve e dini ma mire se mu ene kushrini tem, sadri Mollkuqja prej Tropoje t'Vjetne se pse juve vete na e sollet ene at kolonel Janulla-tosen qe ta rrembeje ate kishen e Fan Noles prej Korce t'Amerikes.
Ja pra baca Ramiz neve ju dham ene kerkesen ene zgjedhjen, ndaj kerkojmve prej juve Bace me na i plotsu kerkesen ton. Juve BacRamiz munde te thoni se ene po e leshut juve nuk e leshon serbi sal Berishen se e ka pagu forte mire per ti kry do porosi. Hic mos ke gajle per qeta. Juve bani pjesen tuj e un Barbuqja me kushrinin tem Sadri mollkuqen prej Tropoje t'Vjetne kena me kontaktu direkt njat UDB-n. Kena me shku e kena me ja kthy paret mbrapsht qe jane kone dhane Sales ton. Kena me i thone merrini mor paret se nuk ka sal berisha nevoj per to. Njaj sala i jon asht biznesmen mor, a ka ba plote pare nga bumjet e Gerdecit, e turrli korrupsiona te tjena. Ata kan me ma thane Da, da e neve kena me i than zdravo! E najshtu mbyllet ene kjo historia e demogracise qe na i solli sa Sal berisha ne shqypni me porosine tuj o bacaRamiz e me urdhen t'serbit.
E sal Berisha si e kemi tonin ka me ardh me na ne tropoj e kena me za peshk me dinamit a me bumje te Gerdeces se Sala e jon asht bisnesmen dhe ka rrujt do por dite te mira dhe liga.

Qe pra Baca Ramis Alia mbylle ket historri a tollovi, ene ju ne dashti ejani me na me pjek do peshk trofte qe ke na me e zan me dynamit te Gerdeec, n'Valbon tropojes.

Barbuqja prej malmoas t'Suedis afer Kovenhagenes ene kushrini tem Sadri Mollkuqja prej Tropojes t'Vjeteme

Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyThu Apr 10, 2008 1:47 am

SALLA E KUQE

Spektakli në Kuvendin e fundit të LDK-së ishte shumë simbolik.
Cikli filloi dhe mbaroi në dhjetor, kur mbaron edhe viti.
Filloi si nuse e mbaroi si puse.
U prish imazhi i Sallës së kuqe komuniste dhe i simbolit të bashkim-vëllazërimit.
Kuvendarët e përskuqën edhe një herë Sallën e kuqe, sepse nuk mund të qëndronin më si nuse. Durimi kishte arritur fundin. Çarja ishte e pashmangshme. Por, askush s’e priste ashtu ndeshjen e tmerrshme të karrigeve.
Salla e kuqe u bë për dy orë arenë e toreadorëve. Tym e mjegull!
U desh të ndërhynte edhe policia speciale me kërbaç e lotsjellës.
Skilja e mundur iku para tërmetit, duke i lënë në zjarr luftëtarët e tij.
Iku Daci si gjenerali Mojzi!
Njerëzia rroku kokat: O Zot, o Zot, si nuk u erdhi keq para liderit të vdekur?! Si nuk u turpëruan para himnit e flamurit partiak?!
Ishte mbushur kupa. Shqiponja deshi të fluturonte, por ishte zënë në çark. Krahët e saj u përplasën e përgjakën! -tha një plak xhufurrak.
Jo, jo, ishin frymëzuar nga himni “Kur ra kushtrimi...” dhe bënë turr në mejdan!-ia priti një kaçurrel biramel.
Ju ka mbetur merak lufta se edhe ata trima janë. Ishte kjo beteja e fundit e Kosovës. I tregoi bukur botës se ende ka azganë!-foli një babaxhan.
Tash, pas betejës së humbur Daci po kërkon hise ndër fise.
Ik, more shtrigan, vetë e nise, vetë e bitise këtë nam!
Ku ke parë ti hise pas humbjes?Kjo s’është alkimi, po parti!
Do bëhemi demokraci e jo turmë e votave!- ia pret Ngadhënjimtari.
Salla e kuqe u çart si nuse. Shtrigë e tmerrshme!
Kush guxon të mbajë aty sërish kuvend?
Edhe fundit i erdhi fundi.
Pas fundit vjen fillimi i ri.
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyThu Apr 10, 2008 10:34 am

Petritkola, dua te te shoh neper libra e te te lexoj. Ke humor theres, sarkazem. Po ke emer tjeter dhe ke botuar ndonje vellim me ese, me thuaj ne mesazh.

Politikan nuk ka. Eshte tranzicion, "o burra te pasurohemi"! Keshtu qe pyetja duhet te ishte relative qe edhe une te jepja nje pergjigje relative. Mua me pelqen ai "politikan" qe ka per te hequr Salen.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 12:03 am

Saliun e heq zoti Pellum Pilinci.
shaban cakolli
V.I.P
V.I.P
shaban cakolli

Numri i postimeve : 8740
Registration date : 23/08/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 2:16 pm

asnjeri hiq..............................
nadi
Anëtar i ri
Anëtar i ri
nadi

Male
Numri i postimeve : 186
Vendi : shk
Registration date : 10/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 2:21 pm

Hic asnjeri.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 2:21 pm

sme pelqen asnje per veq vetjes ............
Mysafir
Hero anëtar
Hero anëtar
Mysafir

Female
Numri i postimeve : 3456
Vendi : **Mergim**
Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit.....
Registration date : 19/11/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 2:29 pm

asnje nuk me pelqen sepse te gjith vetem shikojn per vehten e popukki te vuaj per buk

interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male
Numri i postimeve : 606
Vendi : Tokë
Registration date : 11/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 3:52 pm

Mendoj se me pelqen me se shumti Ramush Haradinaj, i cili e tregoj vehten edhe ne lufte, edhe ne paqe.

Kurse nga Shqiperia Bamir Topi padyshim.
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyFri Apr 11, 2008 4:07 pm

No hiq asnjeri
http://www.bashkimikombetar.com
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySun Apr 20, 2008 4:15 pm

“Kubeja” Sali Berish Gërdeci, vazhdon të qeverisë me “sevgjinët” e krimit

Saturday, 19 April 2008
Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 Sefgjini_arben

Dje u konfirmua përfundimisht, se ky vend gjendet në një situatë tejet të vështirë dhe se shqiptarët, ndodhen përballë një klike krimi, që vjen prej ish-pushtetit kriminal të viteve 1992-1997. Këtë realitet trishtues dhe me rrezikshmëri të lartë shoqërore e pëcolli dje kryeministri Shqiptar Sali Berisha, gjatë një prononcimi publik për mediat dhe për gjithë shqiptarët. Kapo Saliu kryetar i PD, president i Republikës, lider i opozitës dhe së fundi kryeminsitër, ka dëshmuar dhe po dëshmon se është një personazh, që instalon dhe aplikon dhunë psikologjike,administrative e deri fizike ndaj kujtdo, që nuk mbështet qëndrimet e tij absurde e antiligjore. Ne e provuam së fundi këtë dhunë, duke u përballur me një gjobë banditeske prej afro 30 milion lekësh ndaj gazetës “SOT”. Natyrisht që ne, mbajtëm qëndrimin tonë edhe të vetëm protestues përballë dhe kundër kësaj dhune financiare të pushtetit politik të Berishës. Dhe do ta vazhdojmë misionin tonë në shërbim të këtij vendi pa asnjë tërheqje, qoftë edhe në raport me sakrificën më të madhe. Do të vazhdojmë ta mbajmë këtë qëndrim mospajtues me dhunën e pushtetit të Sali Satrap Gërdecit edhe pse Berisha, Bode, “çorapet”, “masovikët” dhe “koranët e Myzeqesë”, të cilët nuk përputhen me kohën tonë, tentuan të “lajnë duart e pastra” nga ky krim politiko-administrativ. Në krye të këtij aksioni, pas urdhrit “haxhiqamilçe” të ministrit Bode, u vu drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Arben Sevgjini, njeriu i akuzuar për një torturë, vrasje dhe zhdukje të një qytetari me profesion biznesmen, i quajtur Remzi Hoxha, i cili u zhduk vetëm për faktin, se kishte parë, që dhëndëri serb Sali Ram Berisha, ish-presidenti i shkatërrimit të Shqipërisë, sot kryeministër po i Shqipërisë, kishte shtrënguar duart me kriminelin anti-shqiptar, ish presidentin kriminel serb, xhahilin e kosovarëve, Slobodan Milosheviç. Ne nuk e dimë se përse janë takuar këta dy diktatorë, por thuhet, se gjithçka ka patur lidhje me çështjen kombëtare shqiptare e cila, siç shihet gjendet ende e rrezikuar, ndoshta edhe për shkak të atij takimi mafioz mes tyre. Por një gjë e dimë me saktësi: në ish-pushtetin e tij absolute, Berisha i viteve 1992-1997, nisi tanket shqiptare drejt veriut duke i dislokuar brenda kufirit serb. Nisi prej 4 vjetësh, autokolonat e autobotëve me karburante, ndërkohë që ndaj Serbisë ishte shpallur embargo ndërkombëtare. Dhe vazhdon të mbrojë një person zyrtar nën akuzë krimi. Tashmë, Arben Sevgjini gjendet përsëri nën akuzën e torturës, të vrasjes dhe zhdukjes së një njeriu, ish-SHIK-as ky, që ka dhënë prova të shumta në eliminimin dhe sakatimin e shqiptarëve, të politikanëve e gazetarëve. Pesë ditë më parë, ne e pamë Arben Sevgjinin, këtë zyrtar të lartë, të akuzuar si kriminel “extra” në zhdukje njerëzish, të qëndronte kapardisur përkrah me shokun Ridvan Bode, ministrin e Financave të Piramidave dhe të Gërdecit, të bankave greke, të tenderëve hajdutçe, të privatizimeve mafioze, të lejeve të paligjshme të ndërtimit, të vjedhjes së fondeve publike, të monopoleve të naftës, hekurit, çimentos, ushqimeve etj. Dy ditë më parë, Arben Sevgjini, i njohur prej shqiptarëve si bandit politiko-policor në shërbim të kryebanditit Sali Berisha, u vendos në bankën e të akuzuarve, për një rrëmbim, torturë, vrasje dhe zhdukje personi në bashkëpunim. Dje, në vazhdim të mbrojtjes së tij, të shpërfilljes së drejtësisë dhe të së drejtës së familjes së biznesmenit të zhdukur prej pushtetit “Berisha”, kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, “zbardhi dhëmbët”, “hingëllinte” si “pelë”, kur u pyet nga gazetarët rreth akuzës dhe marrjes në hetim e në gjykim të përsëritur, të Arben Sevgjinit, ish-Drejtorit të SHIK të Tiranës në vitet 1992-1996, në lidhje me rrëmbimin, torturimin, vrasjen dhe zhdukjen e biznesmenit. Madje, Berisha edhe i “përshëndeti” gazetarët “gëzuar”. Kjo ishte shenjë qëndrimi i një “kubeje” të krimit, i cili në vend që të përgjigjej dhe të jepte shpjegimet e mundshme për një krim mafioz, të ndodhur në pushtetin e tij, madje edhe me porosi të tij, vazhdon të mbrojë krimin. Vetëm me një individë të tillë, mund të ndodh ky komunikim shpërfillës, që qesh kur flitet për zhdukjen e një njeriu, kur familja e Remzi Hoxhës, ka 13 vjet që kërkon njeriun e zhdukur nga SHIK i Berishës, kur drejtësia nis hetimet për krimin e pushtetit të tij, kur ndaj një zyrtari të lartë të qeverisjes së tij, hapet një dosje krimi njerëzor. Ndërsa opinioni shqiptar, kërkon të dijë të vërtetën rreth këtij krimi shtazarak shtetëror të ndodhur 13 vjet më parë, kryeministri bandit Sali Berisha, vazhdon të bllokojë informacionin, vazhdon të jetë në po ato pozita të mbështetjes dhe fshehjes së krimit. Ne jemi të sigurtë, që Berisha e njeh rrethanën dhe kryerjen e këtij krimi të rëndë me fytyrë politike e shtetërore dhe duhet të përgjigjet. Ndërsa shtypi e pyet kryeministrin, se çdo të bëhet me këtë akuzë, kryeministri bënë sikur nuk dëgjon, sikur “nuk di asgjë”. Ndërkohë që edhe nëse “nuk di asgjë” rreth zhdukjes së Remzi Hoxhës (siç thotë gjithmonë e për çdo krim), ai ende nuk i ka dhënë asnjë përgjigje qoftë edhe formale, familjes së biznesmenit të torturuar e të zhdukur. Sali Berisha, ende nuk e ka ngushëlluar këtë familje për vrasjen e pjesëtarit të saj. Sali Berisha, ende nuk ka kërkuar nga drejtësia hetimet dhe zbardhjen e ngjarjes, madje i ka penguar, i ka bllokuar, i ka spostuar ato që prej 13 vjetësh, kur në “portën” e tij ka trokitur familja e Remzi Hoxhës, për të kërkuar të paktën eshtrat. Kjo është anormale për një politikan dhe shtetar, që propagandon se është prind, bashkëshort dhe që paraqitet si mbrojtës i të drejtës publike, që propagandon vendosjen e shtetit ligjor. Ndërsa drejtësia ka rihapur dosjen e këtij krimi politiko-shtetëror, kryeministri vazhdon të mbajë në detyra të larta shtetërore autorët e akuzuar për krimin. Pikërisht këtu fillon precedenti i këtij individi të papërgjegjshëm. Pikërisht këtu, drejtësia duhet të nis ndjekjen penale të këtij shtetasi me detyrë kryeministër. Të këtij individi simbol dhune dhe krimi, që mbron krimin e përbashkët, sidomos kur është pjesë aktive e tij. Qëndrimi i kryeministrit Sali Berisha, nuk është rastësi, ndaj dhe duhet ndalur në aktet e shumta të dhunës dhe krimeve që ka kryer dukshëm e fshehtas. Dhe shembujt e krimeve të Sali Berishës janë të shumtë. Krim i madh dhe i rëndë ishte ngritja e piramidave financiare gjatë sundimit të tij, nëpërmjet të cilave ai, horrat e pushtetit të tij dhe ortakët e gjithë politikës shqiptare u zhvatën shqiptarëve kursimet, shtëpitë, bagëtitë, tokat madje edhe mullarët e kashtës. Krim i madh ishin ngjarjet e vitit 1997, ku u shkatërrua gjithë vendi, që nga ushtria, zyrat e shtetit, shkollat, ndërmarrjet dhe firmat ekonomike, bankat e deri tek kotecet e pulave. Krim i rëndë ishte 14 shtatori 1998, kur u vra lideri i demokracisë shqiptare dhe ky njeri, çuditërisht edhe derdhte lotë, edhe deklaronte se “i dinte vrasësit”, edhe nuk po i deklaron akoma ata, edhe shkatërroi institucionet e shtetit, edhe armatosi PD me tanke! Krim I rëndë për shkak të korrupsionit ishte tragjedia e Gërdecit, për të cilën ai deklaroi se “nuk dinte asgjë”! Këto dhe shumë krime të tjera monstruoze me pasoja për shqiptarët, Berisha i ka bërë së bashku me banditët e tij për qëllimet e tij dhe të shërbëtorëve të tij brneda e jashtë vendit, duke i mbajtur patur në pushtet. Dhe ata i ka përsëri në pushtetin e tij të dytë, duke i bërë ministra, deputetë, politikanë, drejtorë të lartë, ambasadorë. Sali Berisha vazhdon ta qeverisë Shqipërinë me njerëzit e krimit ekonomik e njerëzor. Sali berisha vazhdon të drejtojë institucionet me “sevgjinët” e krimit, të cilët vazhdon t’i mbrojë me forcën e pushtetit dhe me detyrimin e bashkëfajësisë në krim. Krimi i tij i radhës ishte sulmi ndaj gazetës “SOT”, për të cilin themi me plotë gojën, se është një krim ndaj fjalës së lirë. Kjo u provua, me gjobën që pushteti banditesk aktual nisi me postë drejtë gazetës “SOT”. Ne nuk na shqetëson masa e gjobës që na vendosi pushteti i Berishës, sepse përballë saj, do të kërkojmë zbatimin e ligjit, i cili në rastin tonë dhe në shumë raste të tjerë është vënë nën thundrën e bajraktarit Sali Berisha, këtij individi, që fatkeqësisht gjendet për herë të dytë në krye të këtij vendi, ndërkohë që sa herë gjendet në pushtet, krijon “97-ta“, “98-ta, “Gërdece”, “Otranto”. Sa herë që Berishës i kujtohen “gjurmët e zeza” të qeverisjes së tij, ai nis sulmin, hakmerret, ndëshkon në mënyrë pirate e të kundraligjshme. Në pamundësi për të arrestuar, për të marrë peng, për të gjymtuar dhe për të burgosur e vrarë njerëz që e kundërshtojnë, në pamundësi për të sekuestruar prona, në pamundësi për t’u vënë zjarrin firmave dhe gazetave të pavarura, Berisha ka gjetur një tjetër mjet dhune goditëse: Shkatërrimin financiar të shqiptarëve dhe të këtij vendi. Rasti i fundit i shpërfilljes së akuzës së drejtësisë ndaj Arben Sevgjinit, drejtorit të Përgjithshëm të Tatimeve, ish-drejtorit të SHIK të Tiranës, i cili akuzohet për një krim monstruoz, dëshmon se qeverisjet dhe pushtetet e Sali Berishës, funksionojnë dhe mbahen vetëm me njerëz që dinë dhe janë gati të bëjnë krime e jo punë. Berisha e qeverisi ekonominë shqiptare, duke e kthyer atë në gërmadhë. Berisha e qeverisi arsimin shqiptar, duke e kthyer në analfabetizëm. Berisha e qeverisi Shqipërinë, duke shkatërruar pronën. Berisha e qeverisi Shqipërinë, duke e lënë peng të varfërisë dhe tranzicionit të tejzgjatur. Berisha e qeverisi Shqipërinë, duke krijuar klikat dhe mafiet ekonomike. Berisha e qeverisi Shqipërinë, duke detyruar afro 1 milionë shqiptarë, të largohen në emigracion për shkak të varfërisë. Berisha e qeverisi Shqipërinë, duke bllokuar zhvillimin dhe çështjen kombëtare. Dhe kështu po vazhdon ta qeverisë. Ky njeri duhet izoluar dhe ndëshkuar!
fati
Anëtar i ri
Anëtar i ri
fati

Numri i postimeve : 75
Registration date : 02/03/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptySun Apr 20, 2008 4:19 pm

Haxhi Merxha hahhahhahhahha, jo gabim Sali Berisha.
Xili
Hero anëtar
Hero anëtar
Xili

Numri i postimeve : 4309
Registration date : 06/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyMon Apr 21, 2008 12:28 am

Hashim Thaçi
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyThu Apr 24, 2008 1:52 am

O Sali! Jo 30, por edhe 3000 vjet jetë po të kesh, do të mbetesh një “kufomë politike ambulante”

Tuesday, 22 April 2008
Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 Berisha_sali_5

Nga Përparim HALILI - Seanca parlamentare që shkatërroi Kushtetutën nën dirigjimin e dyshes Berisha-Rama, krahas pazareve të votimit, pati si “dekor” dhe deklaratën e kryeministrit Sali Berisha, i cili kur foli për dorëheqjen e tij, që shqiptarët e mirëpresin, veçanërisht pas tragjedisë së Gërdecit, tha: “Zoti mund të më jap 10 vjet jetë, por mund të më jap edhe 30 vjet jetë dhe mua, këtu do të më keni, nuk iki”. Mjafton kaq, për të kuptuar se Shqipëria dhe shqiptarët, kanë si kryetar qeverie një individ që përpara pushtetit, përpara postit, përpara përfitimeve prej tij, nuk llogarit asgjë tjetër, madje as jetë njerëzish.Berisha, pasi kishte futur në “thes” me “konsensus financiar” 115 deputetë të PD, të PS dhe të ndonjë partie të vogël sahanlëpirëse, deklaroi se nëse nuk ia merr “ymrin” Zoti, do të jetë edhe 30 vjet në krye të PD, brenda politikës dhe parlamentit shqiptar. Në fakt Berisha, shumë “berishianë” dhe “ramizianë” të tjerë rrotull e përballë tij, kanë 18 vjet që janë desantuar në politikën shqiptare me porosi dhe mision nga “klloçka” PPSH dhe nuk po dalin prej saj. Por po ndalemi tek deklarata tipike komuniste e Sali Berishës, që në fakt nuk e ka bërë as Duçja, as Hitleri, as Pinoçeti, as Enver Hoxha, as Fidel Kastro: “Sa të jem gjallë, nuk iki nga pushteti”. Duke bërë këtë deklaratë, Berisha u jep shqiptarëve një lajm të keq, u jep një paralajmërim ogurzi për fatet dhe integrimin e këtij vendi i cili, më tepër për shkak të pushtetit dhe qeverisjeve të tij, ka përjetuar shumë drama ekonomike, financiare e njerëzore. Këto drama, shqiptarët i mbajnë mend, sepse ato kanë patur pasoja direkt mbi jetën dhe punën e tyre, duke shkatërruar ndërmarrjet prodhuese, energjinë, bizneset e gjithçka, duke zhytur këtë vend dhe këtë popull në krizë të plotë. Berisha nuk i ka afruar asnjë “fije bari” zhvillim këtij vendi, përveçse probleme deri edhe ndërkombëtare. Se sa e do zhvillimin e këtij vendi kryeministri Sali Berisha, këtë e ka dëshmuar në vitin 1997, kur me qeverisjen e tij shkrumboi gjithçka. Dhe me qëndrim prej banditi, në ditët që Shqipëria kishte marrë zjarr, ai “krihej” në parlament, duke marrë dhunshëm mandatin e dytë (turqisht dytë, do të thotë i çmendur) presidencial edhe pse vendi, po me dekret të tij ishte në gjendje të jashtëzakonshme, pra në situatë të shpallur lufte civile, madje edhe në rrezik agresioni. Edhe Enver Hoxha, u bë president pas Luftës së Dytë Botërore. Edhe Hitleri u bë president dhe kryeministër pa nisur Lufta e Dytrë Botërore. Ndërsa Sali Berisha u bë në gjendje lufte, duke, i kaluar edhe profesorit të tij të ish-diktaturës komuniste, të cilit me devocion, i ka mbajtur uturakun para e mbrapa, natyrisht duke e shënuar këtë shërbim edhe në “CV” e tij, të viteve kur ishte komunist dhe sekretar partie për efekt karriere. Tashmë Berisha edhe pse ka tjetër fytyrë politike, pra që u ndryshoi ngjyrë si lakmues kimik nga i kuq në blu, nuk ka asnjë ndryshim. Berisha po bënë shumë sakrifica për të qenë ndryshe, por nuk mundet, mbasi nuk del dot nga korniza e tij prej një shtetari, pushtetari dhe politikani bajraktar, që do të dëgjohet vetëm “melodia” e tij. Në fakt, ky politikan ka 17 vjet që ka dhënë prova të plota dhe të dhimbshme, në lidhje me shkatërrimin e këtij vendi e të këtij populli, duke e futur në kriza dhe tragjedi të rënda. Berisha mund të deklarojë, që edhe po t’i jap Zoti 30 vjet jetë, ai nuk do të “shkulet” nga politika dhe nga qeverisja. Mirëpo, qeverisjet e tua zoti Berisha, si gjatë viteve 1992-1997, ashtu dhe në vitet 2005-2008, madje edhe gjatë opozitës, kanë dëshmuar se ti, je një individ dhe një drejtues politik e ekzekutiv barbar, pa principe, pa ndjenjë kombëtare, pa synime për progresin e këtij vendi, por thjeshtë dhe vetëm, për të mbretëruar dhunshëm, duke komanduar gjithë pushtetet, duke zhvatur gjithë pasuritë kombëtare, së bashku me klikën që ke krijuar rreth “sulltanatit” tënd. O Sali! Shqiptarët e dinë dhe e kanë të qartë, se jo 30, por edhe 3000 mijë vjet të të japë Zoti jetë e të qëndrosh në politikë dhe në pushtet, ti nuk do të punosh për të ndryshuar këtë vend. Ti nuk ke më asnjë fuqi, për ta ndryshuar këtë vend, sepse të ka kapur mafia ekonomiko-financiare për “gryke”. Ti tashmë je një “specie” në zhdukje, një zvarranik politiko-ekzekutiv që vazhdon të kacavirresh mureve të politikës shqiptare me shumë mundime. Ti Sali Berisha, njihesh si krijuesi i piramidave, që nën drejtimin tënd, të ministrave të tu dhe të miqve të tu pushtetarë e politikanë nga të gjithë krahët, u zhvatën gjithë kursimet dhe pasuritë shqiptarëve. Ti Sali Berisha, në seancën e shkatërrimit të Kushtetutës, ia le në dorë Zotit jetëgjatësinë tënde. Mirëpo nuk po kupton një gjë: Po ta di Zoti, se kush je, se çfarë ke bërë dhe se çfarë po bënë mbi këtë popull dhe kundër këtij vendi, do të kishte “kryqëzuar”. Prandaj, mos e zërë më në gojë as Zotin, as shqiptarët, as Shqipërinë se u vjen ballajdi kur të dëgjojnë zërin, mbasi të gjithë e dinë tashmë, se ti ke qenë, je dhe do të mbetesh një “kufomë politike ambulante”, që për të mbijetuar e sunduar, nuk njeh as ideal politik, as katalog moral, as kod qytetar, por në funksion të interesave të tua private e bënë faqen “blozë” sa ta do interesi dhe lëviz nga njeri cep në tjetrin, duke u puthur edhe me ata që të kanë pështyrë e i ke pështyrë, madje në atë faqe ku po i puth. Madje, po qe nevoja, ata që të kanë njohur dhe të njohin nga afër, thonë që për atë të shkretë karrierë dhe pushtet, buzët i drejton edhe në “destinacion” tjetër.
Lanetja
Fillestar/e
Fillestar/e
Lanetja

Female
Numri i postimeve : 65
Vendi : Ne Hapesire ku nuk me gjen njeri!!!!
Profesioni/Hobi : Studentin
Registration date : 23/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyThu Apr 24, 2008 10:02 am

interesant shkruajti:
Mendoj se me pelqen me se shumti Ramush Haradinaj, i cili e tregoj vehten edhe ne lufte, edhe ne paqe.

Kurse nga Shqiperia Bamir Topi padyshim.

Te njejtin mendim edhe une kam:twisted:
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyMon Apr 28, 2008 4:31 am

Sunday, April 27, 2008
Sykuqi ne kafaz!

Para disa vitesh ne nje te perditshme shqiptare ishin fokusuar buzet e Sali Berishes ku dukej qarte nje pucer e vogel dhe autori me te drjete shqetsohej se perse shendeti i figures publike nuk behej i njohur haptas per te gjithe. Ky pretendim ishte i drejte sepse fati i Atdheut varet edhe nga aftesia shendetsore e figurave kryesore te Vendit per te kryer deytrat e ngarkuara...por kjo nuk eshte gje ne krahasim me konstatmin tim.

Qysh prej vitit 1994 syte e zotit Sali Berisha jane te kuq, c'ka tregon se ai merr droga te forta per te kontrolluar veprimet e tij. Ne fakt drogat duhet ti jene imponuar nga ata te cileve ai i sherben dhe ai nuk ka rrugedalje nga kjo. Dozat droguese kane ardhur ne rritje pasi imuniteti i krijuar prej tyre por edhe ngarkesat qe kane hedhur mbi te bosat e Saliut jane te medha dhe afatet e reailizmit jane te shkurtra. Keshut pra me shume ngarkese e me shume droge dhe si rezultat syte e Sali Berishes po behen me te kuq.

Megjithe shtimin e sasise se droges, kontrolli i vetvetes nga ana e Kryeministrit
tone eshte ne kufijte e humbjes dhe kjo u pa qarte ne intervistat e fundit direkte te cilat ai i zhvilloi ne televizionet shqiptare por edhe ne BBC.

Ne keto kushte thirrja "Berisha ik!" nuk eshte shpetimi i jone ajo duhet te zevendesohet me thirrjen;"Sykuqi Berisha ne kafaz!".

Sykuqi Berisha duhet futur ne kafaze dhe me nje vinc kafazi te varet ne qender te Tiranes ku te jete i ekzpozuar deri ne fund te jetes se tij dhe te shikohet dhe sdudiohet si nje specie e vecante e perafert me racen njerezore.
Ky do te ishte nje kontribut jo vetem per Shqiperine por per mbare njerezimin.

Petrit Kola
loredana
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
loredana

Numri i postimeve : 886
Registration date : 24/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyMon Apr 28, 2008 4:31 pm

perpara um ka pelqy ibrahim rugova, tash ramushi..

nardlushnja
Anëtar i ri
Anëtar i ri
nardlushnja

Male
Numri i postimeve : 90
Vendi : Greqi
Registration date : 27/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyMon Apr 28, 2008 7:21 pm

ASNJE PREJ TYRE

agim barja
Anëtar i ri
Anëtar i ri
agim barja

Numri i postimeve : 158
Registration date : 09/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyMon Apr 28, 2008 9:50 pm

dihet kushe truri shqiptare i madhi UKSHIN HOTI
Urata
Përjashtuar
Përjashtuar
Urata

Numri i postimeve : 1894
Registration date : 13/12/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 EmptyTue Apr 29, 2008 4:01 pm

Ukshin Hoti do te ishte i pazevendesueshem...po dhe Albin Kurti.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 5 Empty

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??
Mbrapsht në krye 
Faqja 5 e 33Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Cili instrument ju pelqen me se shumti? Dhe pse?
» Si duhet te jete nje politikan/e i/e mire per Shqiptaret ??
» O JU POLITIKAN MENDONI NJIHER E PERGJITHMON PER KET POPULL
» Çfar duhet te beje nje politikan qe ta duan shqiptaret?
» Gezuar per shum mot.

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: