Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??

Shko poshtë 
+120
......
rrimtaf
agim__barja
haxhiu
Delia
xhiti
Labinot Drenica
arberia
xhema
Ramizi
Driniiiii
socratus
detektivi
an-di
tonche
laloni
klodian
Dritoni
PeriiKeputur
Muja e Halili
Hamitmatjani
tornado
Tigrina
ngadhenjimi
Liisi
dezertori
egzona-
Eva0506
L1ndush3
kercova
feratkoca
mentori
Veneta
Kushtrimi86
el43
Fjona
katunariplak
Luki
katunari
nikchee
che
Parapsikologu
buqe
Pirro i Epirit
zeriatdheut
stabili
Ademi85
Kasper
prishtinalia uk
Ago Muji
njomeza
Ibrahim Rugova
Martina
istogalia
njonidrenica
Çlirimi
anila
Ali Baba Tepelena
Arizona
morena
lilu
elisa
murturi
beri
voglushja
idol
rolling
besim78
echo
Mergimtari
Driola
luan mreti
eri M
meti1986
MUHAMETII
fi2a1
rroni
Urata
agim barja
nardlushnja
loredana
Lanetja
fati
Guximi
interesant
Mysafir
nadi
tom sojer
Xili
feneri
Lavdi
Orfe@
drit98
xhavo_
shkodrani_1
Ballistet
Ani
ai
xhevdeti
dibran
schumi
NetSerseri
shaban cakolli
meli
genta
BUKUROSHI
shpendi
azzurra
E_Bukura
perparimi
Riki30
Beton
Leka i Madh
kingXa
Sy kaltri
Sofra
petritkola
Kosovarja
silvi
Anna
124 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Next
AutoriMesazh
Tigrina
Fillestar/e
Fillestar/e
Tigrina

Female
Numri i postimeve : 57
Vendi : Ne hene!
Registration date : 11/12/2008

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 Empty
MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyFri Dec 26, 2008 12:11 pm

Nuk me pelqen asnje politikan. Te gjithe jane manipulues ose te manipuluar.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyFri Dec 26, 2008 2:08 pm

Tani e tutje tema duhet te merr kahje tjeter, d.m.th : Nese thoni me pelqen ky apo ai politikan/e, ateher dhe duhet te thuani pak fjale per ate, arsyen pse iu pelqen etj. E jo vetem te shkruani nje emer dhe te beni nje postim, sa per te shtuar nr. e postimeve. Dhe dicka, nese thuani nuk me pelqen as njeri prej politikaneve, ateher jepeni nje mendim, pse nuk iu pelqen e keshtu. Postimet jashte kesaj rregulle do fshihen.!!

Shpresoje te Mirekuptohemi.??
anila
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
anila

Female
Numri i postimeve : 973
Registration date : 29/08/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyFri Dec 26, 2008 2:09 pm

Albin Kurti
i vetmi politikan i cili punon per popull,e jo per vete.
Nje njeri i respektuar nga me shume se gjysma e popullit...!!
tornado
Fillestar/e
Fillestar/e
tornado

Male
Numri i postimeve : 4
Vendi : gjilan
Registration date : 13/01/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySat Jan 17, 2009 10:51 pm

Anila e nderuar ne pytjen tuaj drejtuar se cili politikan na pelqen me shum do kishte qen mire se te ishte shtruar pyetja se cili nga politikanet genjen me shum dhe cili ne fakt rren shum.
Per kete pytje do kishte pas mjaft shum konkurent dhe kishte qen konkurenca e te gjitheve per vend te pare...............
Xili
Hero anëtar
Hero anëtar
Xili

Numri i postimeve : 4309
Registration date : 06/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySat Jan 17, 2009 11:44 pm

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 Wkosovo111c Hashim Thaçi
sepse po punopn me mire se te gjitha Qeverit e kaluara
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 18, 2009 4:10 am

Po te beni pyetje se cilin nuk e deshironi nga politikajt,kisha me thene qe te gjithe,sepse te gjithe kan qen komunista servila te armiqeve.!Nese mendoni se ka pas te mire,dhe banen diç per shqiptar e troje na tregoni nja ?Ai shqiptar qe ka qen ne pune ne kohen e monizmit totalitar pa u kan servil i sllavokarpateve he e dini disa mire kete mesele.
Hamitmatjani
Fillestar/e
Fillestar/e
Hamitmatjani

Male
Numri i postimeve : 63
Vendi : Itali
Registration date : 03/01/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 18, 2009 7:34 pm

Mua me pelqen Ramush Haradinaj
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 18, 2009 11:19 pm

Hamitmatjani shkruajti:
Mua me pelqen Ramush Haradinaj
E meriton Ramushi,por nuk e lejn keta qeveritar te pozicionuar sepse u duhen hala euro.A nuk jan ka e dijn qe do pesoin te gjithe ne fund pa fituesa.
Muja e Halili
Anëtar
Anëtar
Muja e Halili

Male
Numri i postimeve : 294
Vendi : GalaxY
Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet
Registration date : 15/01/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyMon Jan 19, 2009 7:44 pm

Mua per vete te gjithe "Politikanet"me duken te pavler,qelbsira,Z.Haxhi Ramushi e she enderr Hagen,Z.Xili Thaqi po punon me shume se qeverite tjera ,por po vjedh edhe me shume se qeverite tjera.Tani per tani ne nuk kemi politikan te hajrit,e as kurre nuk kemi pasur,dhe nuk do kemi.Vetem po te dilte kopja e Enver Hoxhes.
PeriiKeputur
Anëtar
Anëtar
PeriiKeputur

Male
Numri i postimeve : 342
Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA
Profesioni/Hobi : ANTI-SERB
Registration date : 12/05/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyMon Jan 19, 2009 8:44 pm

Politikanet e Kosoves jane gjithsesi nje cop e keqe e Historise tone . Politikanet shqiptare jane te pa vlere sikur nuk kan fare tru, mund ti krahasosh te gjithe si ne Shqiperi, Kosove, e Maqedoni jane te njejte rejne popullin per interesa te veta pra per luks. Une nuk preferoj asnje politikan sepse ata vetem deshirojne te japin qdo hektar te Kosoves.

Njeriu i denje per kete popull eshte gjithsesi Albin Kurti
http://www.bashkimikombetar.com
Hamitmatjani
Fillestar/e
Fillestar/e
Hamitmatjani

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySat Jan 24, 2009 9:21 pm

Ramush Haradinaj Nderi kombit.
ngadhenjimi
Anëtar i ri
Anëtar i ri
ngadhenjimi

Male
Numri i postimeve : 198
Registration date : 24/12/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 3:36 am

nje gje ta kemi te kjarte se edhe gjeneral edhe politikan nuk shkojne te dyja ka ca parime qe nuk shkelen nga gjeneralet te cilat vetem politikanet mund ti shkelin kshtu qe keta gjeneral qe kan qen ne kohen e luftes e sot kan heq rrobat i ka ndrru me kustume firmato per mua jane cop idiotash
ngadhenjimi
Anëtar i ri
Anëtar i ri
ngadhenjimi

Male
Numri i postimeve : 198
Registration date : 24/12/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 3:38 am

un per vete nuk do i kisha ndrruar rrobat e gjeneralit gjalle ne bote me nje kostum sic kan ber disa qe e kan tregu veten se jane karrierista dhe kan zili fronin
Hamitmatjani
Fillestar/e
Fillestar/e
Hamitmatjani

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 3:14 pm

Ramush Hajradini provoj luften dhe fitoj,shkoi ne Hage dhe u kthye ne atdhe si hero i gjalle.Ai eshte per Kosoven & Shqiperine nje ikone,Lavdi.
Muja e Halili
Anëtar
Anëtar
Muja e Halili

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 5:13 pm

Hamitmatjani shkruajti:
Ramush Hajradini provoj luften dhe fitoj,shkoi ne Hage dhe u kthye ne atdhe si hero i gjalle.Ai eshte per Kosoven & Shqiperine nje ikone,Lavdi.

Ramush Haradinaj ka provuar hajnine ,dhe doli kriminel,shkoj ne hage morri miljonat,u kthye ne atedhe si nje kriminel.Ai per kriminelet e kosoves dhe te Shqiperise eshte nje ikone,Lavdi.
Muja e Halili
Anëtar
Anëtar
Muja e Halili

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 5:14 pm

Albain kurti
Dritoni
Fillestar/e
Fillestar/e
Dritoni

Numri i postimeve : 2
Registration date : 29/08/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 6:30 pm

Albin Kurti

Tani e tutje tema duhet te merr kahje tjeter, d.m.th : Nese thoni me pelqen ky apo ai politikan/e, ateher dhe duhet te thuani pak fjale per ate, arsyen pse iu pelqen etj. E jo vetem te shkruani nje emer dhe te beni nje postim, sa per te shtuar nr. e postimeve. Dhe dicka, nese thuani nuk me pelqen as njeri prej politikaneve, ateher jepeni nje mendim, pse nuk iu pelqen e keshtu. Postimet jashte kesaj rregulle do fshihen.!!

Shpresoje te Mirekuptohemi.??
Muja e Halili
Anëtar
Anëtar
Muja e Halili

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 7:39 pm

Muja e Halili shkruajti:
Albain kurti

Mua me pelqen Albin Kurti,sepse eshte i vetmi politikan i cili e kupton gjendjen e popullin,dhe ne te nuk ka korrupsion.
klodian
Përjashtuar
Përjashtuar
klodian

Male
Numri i postimeve : 107
Vendi : europe
Registration date : 25/12/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Jan 25, 2009 7:48 pm

Albin Kurti s'eshte i cektë por nese don te bej politike ai duhet ta dij se ne pluralizem ka vend per te gjithe ndaj te themelon parti per te gezuar ulese ne kuvendin e shtetit e aty te flet, te kunderten protestat dhe politika qe ai e sjell ne debate te ndryshme brenda dhe jasht lokaleve ku ai zhvillon aktivitet mua s'me len pershtypje te mira.

Do ta dua si politikan pasi te ketë nje parti, asnje politikan s'me ben pershtypje te mirefilltë!
laloni
Anëtar
Anëtar
laloni

Male
Numri i postimeve : 259
Profesioni/Hobi : leximi
Registration date : 12/03/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyThu Mar 12, 2009 11:40 pm

un e kisha zgjedh ramush haradinaj se osht shum i sinqert
tonche
Fillestar/e
Fillestar/e
tonche

Male
Numri i postimeve : 2
Vendi : shtime
Registration date : 13/03/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyFri Mar 13, 2009 12:48 am

ALBIN KURTI DHE HASHIM THAQI E ME PAS JAKUP KRASNIQI MA EKSTREMET JANE E KETA VEQ PER MAS VETI ME IMARR
L1ndush3
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
L1ndush3

Female
Numri i postimeve : 553
Vendi : Gjk
Registration date : 04/12/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyFri Mar 13, 2009 11:42 am

Hashim Thaqi (Shimi) rrespekt per kryeminstrin ky me pelqen shum se i ka hije per me dal para mediave Very Happy Very Happy
Xili
Hero anëtar
Hero anëtar
Xili

Numri i postimeve : 4309
Registration date : 06/04/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptySun Mar 15, 2009 6:32 pm

Hashim Thaçi
është njëriu me i zgjuar deri me tani
an-di
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Male
Numri i postimeve : 168
Vendi : Kushtrimi KOMBIT
Profesioni/Hobi : nuk rri kot!
Registration date : 11/03/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyMon Mar 16, 2009 10:34 pm

Padyshim
ALBIN KURTI

ndersa meqe eshte forum dua me ithane ktizotriut me lart se Hashiminuk eshte me i zgjuari por me i degjueshmi!
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 EmptyMon Mar 16, 2009 10:37 pm

NUk me pelqen asnje politikan,se jane shitur te gjithe!
Keta ma nuk jane shqiptare po kosovare.
Kan barazue vetn me magjup shkije boshnjak etj.
Babi im ka qen me i menqur!
Ai thojke o bir politikajt gjithmon kan tradhtue kombin.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 19 Empty

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??
Mbrapsht në krye 
Faqja 19 e 33Shko tek faqja : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Cili instrument ju pelqen me se shumti? Dhe pse?
» Si duhet te jete nje politikan/e i/e mire per Shqiptaret ??
» O JU POLITIKAN MENDONI NJIHER E PERGJITHMON PER KET POPULL
» Çfar duhet te beje nje politikan qe ta duan shqiptaret?
» Gezuar per shum mot.

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: