| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 1:00 pm | |
| hagji mergja se aj sosht i koruptuar hahahaha | |
|
| |
lilu Moderator
Numri i postimeve : 2153 Age : 45 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : agjente shitjesh Registration date : 07/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 1:03 pm | |
| Vetja ime. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 1:05 pm | |
| - lilu shkruajti:
- Vetja ime.
Ne te ardhmen po mendone shume shpejte apo? Kete qe mbaje ne avantare: Ukshin Hotin. |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 1:35 pm | |
| | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 2:25 pm | |
| - gurbetqarja shkruajti:
- Çlirimi shkruajti:
- me fal por Ibrahim Rugova nuk eshte me ne jete dhe smund te jet tash politikan pyetja eshte cili politikan ju pelqen e ju cili ju ka pelqyer.
mua me pelqen Fatir Limaj. hahahahaha po hija e tij esht prap mendova se i gjall esht edhe une po friksohem nganjehere mos eshte gjalle hhaha | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 12, 2008 8:17 pm | |
| teme pak sa irrituse po nejse per mu njeriu qe ka bere me se shumti per kete kosove dhe politiken e saj ka qene dr.IBRAHIM RUGOVA ska fjal. | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 12:17 am | |
| - istogalia shkruajti:
- teme pak sa irrituse po nejse per mu njeriu qe ka bere me se shumti per kete kosove dhe politiken e saj ka qene dr.IBRAHIM RUGOVA ska fjal.
ka fjale kaaa.... (bile ka qaq shume sa i bjen pishman) | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 9:24 am | |
| |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 4:14 pm | |
| Hashim Thaçi Lulzim Basha | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 7:50 pm | |
| aste nje nuk me pilqen se jon te koruptum | |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 10:26 pm | |
| Per bukuri lulzim basha vallahi pe trimni veç njè eshtè ramushi prej granimit jozefina topalli e qe besa per politikè ASKUSHI | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 11:03 pm | |
| - Martina shkruajti:
- Per bukuri lulzim basha vallahi
pe trimni veç njè eshtè ramushi prej granimit jozefina topalli e qe besa per politikè ASKUSHI Kush mund te te kuptoj ty? Askush! Sepse, as veten nuk e kuptoni, te pakten kur shkruani.Pak me pare vlersove dhe shprehe pelqim per nje...Tani thua ASKUSH! ...Megjithate nga foto juaj ne avantare po kuptoje me shume se q'duhete. |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 11:09 pm | |
| - Premtimi shkruajti:
- Martina shkruajti:
- Per bukuri lulzim basha vallahi
pe trimni veç njè eshtè ramushi prej granimit jozefina topalli e qe besa per politikè ASKUSHI Kush mund te te kuptoj ty? Askush! Sepse, as veten nuk e kuptoni, te pakten kur shkruani.Pak me pare vlersove dhe shprehe pelqim per nje...Tani thua ASKUSH!
...Megjithate nga foto juaj ne avantare po kuptoje me shume se q'duhete. Allahile ti moderator AGA, a mendon ti se jam ketu te çaj drrasa me ty, jo djalo jo, jam ktu per kalim kohe e po te kisha titullin tend atehere me ty do merresha me ndryshe, sodo qe te jete une e di se kush jam dhe besoj se e din edhe ca te tjere dhe se fundja nese do e ta merr mendja edhe ja nisum e çajmè drrasa veç mos harro se me te qellu drrasa e kalbur rrezohesh e lendohesh!!! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 11:17 pm | |
| Mos te nguca gje i pari? Jo. Me ngacmove e para dhe te dhashe pergjigjen qe (se) prite. Shume e thjeshte. Ne drrasa te kalbura s'me ka ndodhur te shkele deri me sot. Sepse nuk vrapoje ne ajere sikur ju. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Sep 13, 2008 11:55 pm | |
| Edi Rama, me duket se e kam thene edhe me heret |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
Martina Anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 12:19 am | |
| - njonidrenica shkruajti:
- as te nji
As Hashim Thaqi a???? ti sje drenicak dadës | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 12:23 am | |
| un jom drenicak po se perkrahi padrejcin, dhe ka dernica njrez te mir dhe patriota te vrtet dades | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 2:54 am | |
| Mund te thosha qe me pelqen poltika qe ndjek nje politikan dhe jo cili politikan ju pelqen me se shumti ! | |
|
| |
Ibrahim Rugova Anëtar i ri
Numri i postimeve : 73 Age : 111 Vendi : (_I_S_T_0_G_) Registration date : 08/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 12:04 pm | |
| NJeriu qe perher do te mbetet ne zemrat tona do te jet DR.Ibrahim Rugova paqja dhe meshira qofte mbi te e sa ju perket politkanve te tanishem mund te themi se skemi ndonje njeri qe mund ti afrohet as deri tek themra Ibrahim Rugoves shume faliminderit per temen........... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 12:07 pm | |
| Normal qe nuk ka tradhetar te llojit te tij... |
|
| |
njomeza Fillestar/e
Numri i postimeve : 47 Registration date : 04/11/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 12:36 pm | |
| Prej meshkujve Melihate Termkolli prej femrave Astrit Haraqia | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 1:47 pm | |
| hahahahhaah qikjo njomza ja paska qillu | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 2:23 pm | |
| - Ibrahim Rugova shkruajti:
- NJeriu qe perher do te mbetet ne zemrat tona do te jet DR.Ibrahim Rugova paqja dhe meshira qofte mbi te e sa ju perket politkanve te tanishem mund te themi se skemi ndonje njeri qe mund ti afrohet as deri tek themra Ibrahim Rugoves shume faliminderit per temen...........
Do mbetet ne zemrat e tradhetareve, e assesi ne zemra tona. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|