Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??

Shko poshtë 
+120
......
rrimtaf
agim__barja
haxhiu
Delia
xhiti
Labinot Drenica
arberia
xhema
Ramizi
Driniiiii
socratus
detektivi
an-di
tonche
laloni
klodian
Dritoni
PeriiKeputur
Muja e Halili
Hamitmatjani
tornado
Tigrina
ngadhenjimi
Liisi
dezertori
egzona-
Eva0506
L1ndush3
kercova
feratkoca
mentori
Veneta
Kushtrimi86
el43
Fjona
katunariplak
Luki
katunari
nikchee
che
Parapsikologu
buqe
Pirro i Epirit
zeriatdheut
stabili
Ademi85
Kasper
prishtinalia uk
Ago Muji
njomeza
Ibrahim Rugova
Martina
istogalia
njonidrenica
Çlirimi
anila
Ali Baba Tepelena
Arizona
morena
lilu
elisa
murturi
beri
voglushja
idol
rolling
besim78
echo
Mergimtari
Driola
luan mreti
eri M
meti1986
MUHAMETII
fi2a1
rroni
Urata
agim barja
nardlushnja
loredana
Lanetja
fati
Guximi
interesant
Mysafir
nadi
tom sojer
Xili
feneri
Lavdi
Orfe@
drit98
xhavo_
shkodrani_1
Ballistet
Ani
ai
xhevdeti
dibran
schumi
NetSerseri
shaban cakolli
meli
genta
BUKUROSHI
shpendi
azzurra
E_Bukura
perparimi
Riki30
Beton
Leka i Madh
kingXa
Sy kaltri
Sofra
petritkola
Kosovarja
silvi
Anna
124 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
AutoriMesazh
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male
Numri i postimeve : 755
Vendi : Jashtë forumit
Registration date : 31/05/2008

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 Empty
MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 2:54 pm

Ibrahim Rugova shkruajti:
NJeriu qe perher do te mbetet ne zemrat tona do te jet DR.Ibrahim Rugova paqja dhe meshira qofte mbi te e sa ju perket politkanve te tanishem mund te themi se skemi ndonje njeri qe mund ti afrohet as deri tek themra Ibrahim Rugoves shume faliminderit per temen...........
1) Thuaj ne zemren time e jo ne zemrat tona.
2) Normal qe asnje politikane s'do t'i afrohet tek thembra e tij per nga tradhtia.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
njonidrenica
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

Numri i postimeve : 838
Registration date : 09/06/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 3:34 pm

njomza tu lumt si tu kujtu
istogalia
Anëtar
Anëtar
istogalia

Male
Numri i postimeve : 298
Vendi : Istog,Kosova
Profesioni/Hobi : futbollist
Registration date : 31/08/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 7:22 pm

o anetar te forumit me gjithe respektin qe kam per juve njomza pastaj juve mergimtari por nuk eshte lehte nje njeriu te quani tradhetar sepse nuk keni fakte e as prova mendoni 100 her e shkruj nje her koha koha asht ajo qe do te tregoj per personalitetin e IBRAHIM RUGOVES me respekt nga istogu.
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 7:45 pm

istogalia shkruajti:
o anetar te forumit me gjithe respektin qe kam per juve njomza pastaj juve mergimtari por nuk eshte lehte nje njeriu te quani tradhetar sepse nuk keni fakte e as prova mendoni 100 her e shkruj nje her koha koha asht ajo qe do te tregoj per personalitetin e IBRAHIM RUGOVES me respekt nga istogu.
Ti mundesh me e dashte , me e mbrojte dhe mos me kritikue ngase eshte nga komuna e Istogut por realiteti eshte komplet tjeter :
Mund t'i lexosh keto dy tema nqs ke kohe dhe nuk i injoron faktet .
Tema e pare :
http://www.bashkimikombetar.com/arkiva-f27/ibrahim-rugova-t333.htm?highlight=ibrahim+rugova

Tema e dyte :
http://www.bashkimikombetar.com/politike-f1/analize-politike-historike-realpolitika-e-ibrahim-rugoves-t964.htm?highlight=ibrahim+rugova

Koha do t'a tregoj te verteten mbi tradhetin e tij , tradheti te ciles ja kane pa sherrin shume shqiptare nga Dardania.
prishtinalia uk
Fillestar/e
Fillestar/e
prishtinalia uk

Male
Numri i postimeve : 3
Vendi : londer
Registration date : 10/09/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 7:51 pm

fatmir limaj
Ibrahim Rugova
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Ibrahim Rugova

Male
Numri i postimeve : 73
Vendi : (_I_S_T_0_G_)
Registration date : 08/09/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 8:14 pm

O zot falja mergimtarit keto fjale se nuk eshte duke e ditur se per kon eshte duke folur si duket ndjej keqardhje per mendjen tende te prishur edhe shpresoj se nje dite do kerkosh falje per keto fjale dhe do te shkosh tek varri i RUGOVES dhe ti ulesh ne gjunje sepse kete e kan bere pothuajse e gjithe populli shqipetar 1 jave rresht duke ju gjunjezuar para arkivolit dhe duke pritur ne rende te gjata ku temperatura zbrite edhe deri ne -20 e me teper.... Respeckt familjen Rugova dhe per gjith qytetaret e Dardanis Zoti e Bekofte Dardanin Antike.......
Kasper
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Kasper

Male
Numri i postimeve : 146
Vendi : Shqiperi Etnike
Registration date : 14/06/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 8:42 pm

...zoti e bekofte ameriken, zoti e bekofte papen, zoti e bekoft....ahahahhaha. Aq ka dijtur i ndjeri. Aq e kan kuptuar populli ne ate kohe. Sot gjerat jane ndryshe dhe vetem injorantet nuk i shohin.

Albin Kurti me pelqen prej gjenerates se re.
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male
Numri i postimeve : 316
Vendi : StreetGameZerIstogCity
Registration date : 14/09/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 9:22 pm

Ibrahim Rugova 4 everrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zemer
Ibrahim Rugova eshte profet per Shqiptaret
Respekt Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil fla Viva Dardania
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 9:31 pm

Thanks IBRAHIM RUGOVA Thanks
Te respektojne Shqiptart
Ste respektojne tradhtart

Verejtje: Heren tjeter shkruaj me shkronja te vogla perndryshe do te fshihet shkrimi , mirkuptim
Stafi
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 9:49 pm

valla ndash 4 ever ndash qysh dush thuj aj rahmetli ooo,
Mergimtari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Mergimtari

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 10:10 pm

O zot falja mergimtarit keto fjale se nuk eshte duke e ditur se per kon eshte duke folur si duket ndjej keqardhje per mendjen tende te prishur edhe shpresoj se nje dite do kerkosh falje per keto fjale dhe do te shkosh tek varri i RUGOVES dhe ti ulesh ne gjunje sepse kete e kan bere pothuajse e gjithe populli shqipetar 1 jave rresht duke ju gjunjezuar para arkivolit dhe duke pritur ne rende te gjata ku temperatura zbrite edhe deri ne -20 e me teper.... Respeckt familjen Rugova dhe per gjith qytetaret e Dardanis Zoti e Bekofte Dardanin Antike.......
Diten qe do t'a vizitoj varrin e tij ose do te luaj mendsh ose do t'a vizitoj per t'a shkaterruar.

Mos ja fut kot more se e kane vizitu vetem politikanet dhe rugovistet e mjere qe nuk e dine se kush ka qene rugova.
njonidrenica
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 10:44 pm

aste ni
Ibrahim Rugova
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Ibrahim Rugova

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 10:51 pm

si duket me te vertet nuk koke ne mend more mergimtari ose ti nuk ke qene ne rrjedha gjat vdekjes se DR.IBRAHIM RUGOVES ose pernime po jetojshe ne mergim e nuk paske kohe garant duke punuar e ske patur kohet te shohesh tv... ndjej keqardhje kur the si do te shkoj ta shkaterroj varrin e tij me te vertet paske nevoj per ndonje psikiater te zot.....
stabili
Anëtar
Anëtar
stabili

Male
Numri i postimeve : 459
Vendi : Kosove
Registration date : 10/05/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 10:55 pm

Ai qe nuk mirret me te por e bënë ate (politikën) - e të tillë për fatin tonë të keq nuk kemi !
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 11:04 pm

si duket me te vertet nuk koke ne mend more mergimtari ose ti nuk ke qene ne rrjedha gjat vdekjes se DR.IBRAHIM RUGOVES ose pernime po jetojshe ne mergim e nuk paske kohe garant duke punuar e ske patur kohet te shohesh tv... ndjej keqardhje kur the si do te shkoj ta shkaterroj varrin e tij me te vertet paske nevoj per ndonje psikiater te zot.....

Nuk u ka mbete tjeter juve pacifistave, kap e lesho e perdorni vetem kete "fakt" se sa njerezit kan qen me ti dhen lamtumiren e fundit.

Eshte nje e vertete e pamohushme se, prej se ka vdek kjo kafshe, e vetquajtur njeri, populli ka kuptuar shume gjera...perjashtime atyre te cilet ne momentin qe shkruajne diqka, e kan afer vetes shtagen me gjithe fyell. Sidomos tani qe dimri po afrohet dhe ne pamundesi te mirren me profesionin....gjejne kohe per gjera tjera.
Ibrahim Rugova
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Ibrahim Rugova

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 11:26 pm

valla more premtim me mire si po jetojshe ne nje ishulll te imagjinuar se e tere jeta jota koka nje imagjinat me vjen shume keq per imagjinaten tende te dobet....
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptySun Sep 14, 2008 11:33 pm

valla more premtim me mire si po jetojshe ne nje ishulll te imagjinuar se e tere jeta jota koka nje imagjinat me vjen shume keq per imagjinaten tende te dobet....

A fillove te miresh me problemin se ku une jetoje? Nuk prita me shume nga ju.

Kujdes se mos po te hyjne ujqit ne torishte...Shiko nganjehere per dritare.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 12:21 am

Nese nuk ka ,ne e duam te mirin !
http://www.bashkimikombetar.com
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 10:47 am

Teme te Ibrahim Rugoves ka ne kete Forum ,nese doni te diskutoni per Ibrahim Rugoven ka tema tjera jo ketu jeni jashte teme,nese debati vazhdon fshihen postimet .

Stafi
njonidrenica
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 11:49 am

dhe un jom i pajtimit se kjo tem se ka vendin ketu
Ademi85
Përjashtuar
Përjashtuar

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 2:42 pm

HEY mergimtari un sjom as Ibrahim Rugova,istogalia ose valoni-peja
Un jom ADEMI qe kom te drejt ta dua ate qe me pelqej.
Neutral Ibrahim Rugova Neutral
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 4:17 pm

Poltikanin qe une e kam ne zemer, nuk eshte sot me ne, i lehte i qoft dheu tokes nene per te cilen u mundua deri ne vdekje.
E paharruar mbetet vepra e tij madhore.

ENVER HOXHA

Poshte Ibrahim Rugova dhe te gjith pacifistet shqipetar qe i sherbyen politikes se jashtme.
Çlirimi
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Çlirimi

Male
Numri i postimeve : 138
Vendi : prizren
Registration date : 11/09/2008

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 4:30 pm

Politikani qe me pelqen eshte Fatmir Limaj sepse e ka treguar vehten ne lufte ne hage dhe tash ne politike.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 4:34 pm

Politikane me i mire qe kame menduar qe dote na udhehqe drejt ruges se bashkimit e vrane pacifistet e rugoves dote ishte figure e ndritur e kombit
UKSHIN HOTI MESUESI ENVER HOXHA
poshte tradhtaret e rugoves poshte spijunet qe i sollen shkob e vaje tokes meme tpuuuuuuuuuuuuuu
Ibrahim Rugova
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Ibrahim Rugova

Male

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 EmptyMon Sep 15, 2008 4:34 pm

ne tere boten gjere me tani kan fituar pacifistet
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??   Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? - Faqe 12 Empty

Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ??
Mbrapsht në krye 
Faqja 12 e 33Shko tek faqja : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Cili instrument ju pelqen me se shumti? Dhe pse?
» Si duhet te jete nje politikan/e i/e mire per Shqiptaret ??
» O JU POLITIKAN MENDONI NJIHER E PERGJITHMON PER KET POPULL
» Çfar duhet te beje nje politikan qe ta duan shqiptaret?
» Gezuar per shum mot.

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: