| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 2:54 pm | |
| - Ibrahim Rugova shkruajti:
- NJeriu qe perher do te mbetet ne zemrat tona do te jet DR.Ibrahim Rugova paqja dhe meshira qofte mbi te e sa ju perket politkanve te tanishem mund te themi se skemi ndonje njeri qe mund ti afrohet as deri tek themra Ibrahim Rugoves shume faliminderit per temen...........
1) Thuaj ne zemren time e jo ne zemrat tona. 2) Normal qe asnje politikane s'do t'i afrohet tek thembra e tij per nga tradhtia. | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 3:34 pm | |
| njomza tu lumt si tu kujtu | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 7:22 pm | |
| o anetar te forumit me gjithe respektin qe kam per juve njomza pastaj juve mergimtari por nuk eshte lehte nje njeriu te quani tradhetar sepse nuk keni fakte e as prova mendoni 100 her e shkruj nje her koha koha asht ajo qe do te tregoj per personalitetin e IBRAHIM RUGOVES me respekt nga istogu. | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 7:45 pm | |
| - istogalia shkruajti:
- o anetar te forumit me gjithe respektin qe kam per juve njomza pastaj juve mergimtari por nuk eshte lehte nje njeriu te quani tradhetar sepse nuk keni fakte e as prova mendoni 100 her e shkruj nje her koha koha asht ajo qe do te tregoj per personalitetin e IBRAHIM RUGOVES me respekt nga istogu.
Ti mundesh me e dashte , me e mbrojte dhe mos me kritikue ngase eshte nga komuna e Istogut por realiteti eshte komplet tjeter : Mund t'i lexosh keto dy tema nqs ke kohe dhe nuk i injoron faktet . Tema e pare : http://www.bashkimikombetar.com/arkiva-f27/ibrahim-rugova-t333.htm?highlight=ibrahim+rugova Tema e dyte : http://www.bashkimikombetar.com/politike-f1/analize-politike-historike-realpolitika-e-ibrahim-rugoves-t964.htm?highlight=ibrahim+rugova Koha do t'a tregoj te verteten mbi tradhetin e tij , tradheti te ciles ja kane pa sherrin shume shqiptare nga Dardania. | |
|
| |
prishtinalia uk Fillestar/e
Numri i postimeve : 3 Age : 45 Vendi : londer Registration date : 10/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Ibrahim Rugova Anëtar i ri
Numri i postimeve : 73 Age : 111 Vendi : (_I_S_T_0_G_) Registration date : 08/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 8:14 pm | |
| O zot falja mergimtarit keto fjale se nuk eshte duke e ditur se per kon eshte duke folur si duket ndjej keqardhje per mendjen tende te prishur edhe shpresoj se nje dite do kerkosh falje per keto fjale dhe do te shkosh tek varri i RUGOVES dhe ti ulesh ne gjunje sepse kete e kan bere pothuajse e gjithe populli shqipetar 1 jave rresht duke ju gjunjezuar para arkivolit dhe duke pritur ne rende te gjata ku temperatura zbrite edhe deri ne -20 e me teper.... Respeckt familjen Rugova dhe per gjith qytetaret e Dardanis Zoti e Bekofte Dardanin Antike....... | |
|
| |
Kasper Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 35 Vendi : Shqiperi Etnike Registration date : 14/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 8:42 pm | |
| ...zoti e bekofte ameriken, zoti e bekofte papen, zoti e bekoft....ahahahhaha. Aq ka dijtur i ndjeri. Aq e kan kuptuar populli ne ate kohe. Sot gjerat jane ndryshe dhe vetem injorantet nuk i shohin.
Albin Kurti me pelqen prej gjenerates se re. | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| |
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 9:49 pm | |
| valla ndash 4 ever ndash qysh dush thuj aj rahmetli ooo, | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 10:10 pm | |
- O zot falja mergimtarit keto fjale se nuk eshte duke e ditur se per kon eshte duke folur si duket ndjej keqardhje per mendjen tende te prishur edhe shpresoj se nje dite do kerkosh falje per keto fjale dhe do te shkosh tek varri i RUGOVES dhe ti ulesh ne gjunje sepse kete e kan bere pothuajse e gjithe populli shqipetar 1 jave rresht duke ju gjunjezuar para arkivolit dhe duke pritur ne rende te gjata ku temperatura zbrite edhe deri ne -20 e me teper.... Respeckt familjen Rugova dhe per gjith qytetaret e Dardanis Zoti e Bekofte Dardanin Antike.......
Diten qe do t'a vizitoj varrin e tij ose do te luaj mendsh ose do t'a vizitoj per t'a shkaterruar. Mos ja fut kot more se e kane vizitu vetem politikanet dhe rugovistet e mjere qe nuk e dine se kush ka qene rugova. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 73 Age : 111 Vendi : (_I_S_T_0_G_) Registration date : 08/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 10:51 pm | |
| si duket me te vertet nuk koke ne mend more mergimtari ose ti nuk ke qene ne rrjedha gjat vdekjes se DR.IBRAHIM RUGOVES ose pernime po jetojshe ne mergim e nuk paske kohe garant duke punuar e ske patur kohet te shohesh tv... ndjej keqardhje kur the si do te shkoj ta shkaterroj varrin e tij me te vertet paske nevoj per ndonje psikiater te zot..... | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 10:55 pm | |
| Ai qe nuk mirret me te por e bënë ate (politikën) - e të tillë për fatin tonë të keq nuk kemi ! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 11:04 pm | |
- si duket me te vertet nuk koke ne mend more mergimtari ose ti nuk ke qene ne rrjedha gjat vdekjes se DR.IBRAHIM RUGOVES ose pernime po jetojshe ne mergim e nuk paske kohe garant duke punuar e ske patur kohet te shohesh tv... ndjej keqardhje kur the si do te shkoj ta shkaterroj varrin e tij me te vertet paske nevoj per ndonje psikiater te zot.....
Nuk u ka mbete tjeter juve pacifistave, kap e lesho e perdorni vetem kete "fakt" se sa njerezit kan qen me ti dhen lamtumiren e fundit. Eshte nje e vertete e pamohushme se, prej se ka vdek kjo kafshe, e vetquajtur njeri, populli ka kuptuar shume gjera...perjashtime atyre te cilet ne momentin qe shkruajne diqka, e kan afer vetes shtagen me gjithe fyell. Sidomos tani qe dimri po afrohet dhe ne pamundesi te mirren me profesionin....gjejne kohe per gjera tjera. |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 11:26 pm | |
| valla more premtim me mire si po jetojshe ne nje ishulll te imagjinuar se e tere jeta jota koka nje imagjinat me vjen shume keq per imagjinaten tende te dobet.... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Sep 14, 2008 11:33 pm | |
- valla more premtim me mire si po jetojshe ne nje ishulll te imagjinuar se e tere jeta jota koka nje imagjinat me vjen shume keq per imagjinaten tende te dobet....
A fillove te miresh me problemin se ku une jetoje? Nuk prita me shume nga ju. Kujdes se mos po te hyjne ujqit ne torishte...Shiko nganjehere per dritare. |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 12:21 am | |
| Nese nuk ka ,ne e duam te mirin ! | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 10:47 am | |
| Teme te Ibrahim Rugoves ka ne kete Forum ,nese doni te diskutoni per Ibrahim Rugoven ka tema tjera jo ketu jeni jashte teme,nese debati vazhdon fshihen postimet .
Stafi | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 11:49 am | |
| dhe un jom i pajtimit se kjo tem se ka vendin ketu | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 2:42 pm | |
| HEY mergimtari un sjom as Ibrahim Rugova,istogalia ose valoni-peja Un jom ADEMI qe kom te drejt ta dua ate qe me pelqej. Ibrahim Rugova | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 4:17 pm | |
| Poltikanin qe une e kam ne zemer, nuk eshte sot me ne, i lehte i qoft dheu tokes nene per te cilen u mundua deri ne vdekje. E paharruar mbetet vepra e tij madhore.
ENVER HOXHA
Poshte Ibrahim Rugova dhe te gjith pacifistet shqipetar qe i sherbyen politikes se jashtme. | |
|
| |
Çlirimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 138 Age : 50 Vendi : prizren Registration date : 11/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 4:30 pm | |
| Politikani qe me pelqen eshte Fatmir Limaj sepse e ka treguar vehten ne lufte ne hage dhe tash ne politike. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 4:34 pm | |
| Politikane me i mire qe kame menduar qe dote na udhehqe drejt ruges se bashkimit e vrane pacifistet e rugoves dote ishte figure e ndritur e kombit UKSHIN HOTI MESUESI ENVER HOXHA poshte tradhtaret e rugoves poshte spijunet qe i sollen shkob e vaje tokes meme tpuuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 4:34 pm | |
| ne tere boten gjere me tani kan fituar pacifistet | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|