| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 5:59 pm | |
| detektivi As ne tmk nuk ka pas antar te luftes se vertete disa nja dhjete veta edhe ata kur u shendrrue ne FSK i debuan si iriqat!Dhe tani bredhin rrugeve per ta gjete nje kafshat te gojes!Mire eshte puna me samuna! | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 6:15 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 6:28 pm | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 6:29 pm | |
| Kuqi Polic i njesive speciale serbe.deri me 1999. Qka ska bere. Ku pi gjan krejt do shpijuna. Thaqi tradhtoi shoket keshillin e LK. beni kosoven multietnike shlkaterroi uck tmk shpjun i izraeliteve . Heqi Flamurin kombetare nenshkroi Rambujen autonomi nen serbi rez 1244. marrveshjen e kumanoves. Enklavat serbe dhe dha verin e mitrovices. Gjasht pikeshin dhe beri kosoven multietnike. Heqi kombin shqiptare me ate kosovare. Shpalli shtet pa shtet pa sovranitet . Heqi festat kombetare historike. Pra qka ka shqiptare shkaterroi.me ldk -istat bashke. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 7:14 pm | |
| PDK Rroftë Hashim Thaçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 8:29 pm | |
| Rrnofshin servilet ata qe tradhtuan uck-- hashimi jakupi Ramushi Sulejman selimi faik fazlija qe djegi flamurin e Rugoves nje flamur pro serbe a nuk djegu ate mltietnik pro serb. Se ju fole karrig nga thaqi.... | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 8:33 pm | |
| te rugoves e kan djege sepse rugova e ka dite qe nderkombetaret sja pranoi dhe e ka shti thaqin me ja djege e me tute shqiptaret hahahahahahahahahah,e kete nuk e djegin se mbesin pa pune dhe rrenat ia qesin me filma te gjalle! | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 8:47 pm | |
| Babgjyshi jem njef politiken me mire se keta dhe ai me pelqen... Dhe Mergja ne parlament | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 20, 2009 11:18 pm | |
| Sabit Rrahmani ka mbrojte ma shume qeshtjen e shqiptareve se tan deputetet e popullit shqiptar!Dhe ja montuan koropsionin per kete vetem pse e mbronte qeshtjen shqiptare ma shume se vete shqiptaret! | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 1:24 pm | |
| Hagji mergja dhe sabiti me se shumti mbrojne inetresat e kombesive te veta.keta kan flamur e gjith qka te vetin. keta tonet naj hiqen gjithqka shqiptare. Dallim i madhe.. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 3:30 pm | |
| | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 3:43 pm | |
| Bashkimin kombetare ,flamuri kuq e zi.. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 3:44 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 3:48 pm | |
| Komunikata Dita ndërkombëtare kundër korrupsionit: Qeveria Thaqi, kampione në korrupsion | | | |
Të mnarten, më 9 dhjetor, është dita ndërkombëtare kundër korrupsionit. Organizma ndërkombëtare siç janë Zyra e OKB-së kundër drogës dhe krimit (UNODC) e Zyra Evropiane kundër korrupsion (OLAF) kanë caktuar aktivitete të përbashkëta me qëllim sensibilizimi të opinionit të gjerë për shënimin e kësaj date. Në anën tjetër, qeveria e Kosovës, e ardhur në pushtet nëpërmjet mantrës kryesore “zero tolerancë ndaj korrupsionit” si dhe Zyra për integrime evropiane, nuk kanë organizuar asgjë të rëndësishme për ta shënuar këtë datë. Në ndërkohë secilës sfidë të mundshme, në momentin kur presioni publik vendoset mbi qeverinë për një dështim a shkelje, qeveria dhe organizata joqeveritare improvizojnë ndonjë takim a tryezë ku do të flitet për integrimin evropian, edhe pse vetë evropianët nuk kanë dhënë ndonjë prospekt të qartë për integrimin e Kosovs. Problemi kryesor në të gjitha qeveritë e derisotshme kosovare ka qenë mungesa e vullnetit për të vendosur mbisundim të ligjit, një kusht elementar për integrim evropian dhe për luftimin kundër korrupsionit. Raportet hulumtuese tregojnë për një ndikim të fortë të qeverisë në gjyqësor e ktë të fundit e tregojnë si krejtësisht të dështuar. Nuk janë të rralla rastet kur vetë qeveria dhe ministritë që i takojnë përfshier këtu edhe zyrën e kryeministrit shkelin vetë ligjin dhe askush nuk jep përgjegjësi. Me ardhjen në pushtet të Qeverisë Thaqi ka filluar një fushatë e emrimeve joligjore të udhëheqësve të kompanive më të rëndësishme publike të cilët pastaj kanë bërë marrëveshje të dëmshme për këto kompani për llogari të partive politike në pushtet. Në PTK dhe në Aeroportin e Prishtinës gjatë këtij viti qeveria ka bërë shkelje serioze të ligjit dhe të parimeve pë kompanitë publike duke vendosur politiki8sht drejtorët menaxhues. Në PTK kjo qeveri ka përkrahur marrëveshjen me Dardafon, e cila është vlerësuar nga ekspertët të rrezikojë uljen e vlerës së Vala 900 për deri 70%. Kjo qeveri i ka hyrë ndryshimit të strategjisë për zhvillim energjetik duke propozuar që ndërtimi i kapaciteteve të reja energjetike t’i dali nga dora tërësisht publikut kosovar duke e hequr kushtin më të rëndësishëm që ka pasë Kuvendi i Kosovës, atë të kushtëzimit të investimeve të përziera ndërkombëtare-vendore në ndërtimin e kapaciteteve të reja energjetike. Këtu qeveria praktikisht ka bërë akomodimin e interesave të kompanive që mëtojnë ta marrin licensen për ndërtimin e një termocentrali të ri, por ka injoruar tërësisht interesat e qytetarit kosovar. Për punë vitesh prodhimi i energjisë elektrike në Kosovë do jetë tërësisht i huaj dhe pa ndonjë ndikim nga ana e publikut. Kjo do ta shndërrojë qytetarin kosovar në një importues të energjisë në territorin e vet. Kjo e bën këtë qeveri mbrotjëse të interesave jokosvare dhe injoruese dhe dëmtuese të ineresave vendore. Në ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit, Organizata ÇOHU! S’ka si të vendosë ndryshe veçse të shpallë edhe këtë qeveri si edhe të kaluarën Kampione në korrupsion. Kupën të cilën Organizata ÇOHU! e pat bërë gati për qeverinë e kaluar por që ata patën refuzuar ta pranojnë, tashti ia ofrojmë Qeverisë Thaqi dhe ata mund të vijnë për ta marrë atë kurdoherë që janë të gatshëm, çdo ditë mes orës 10:00 e 17:00 në zyrat e Organizatës ÇOHU! Sinqerisht, Organizata ÇOHU, Prishtinë, 8 dhjetor 2008 | Komentoni | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 3:57 pm | |
| TE GJITHË - NJERËZIT E THAÇIT |
Shkodrani Shkruan "Baton Haxhiu, ‘zëvendëskryeministri’ i Qeverisë Thaçi, i autorizuar nga Kryeministri për punë të dyshimta (dhe për lidhjet me Sali Berishën, që Haxhiu i mban përmes Blendi Fevziut), po zhvillon takime dhe bisedime intenzive për të caktuar dhe identifikuar emrin që duhet Kryeministri më pastaj ta përkrah dhe eventualisht ta propozojë si shefin e Shërbimit Intelegjent të Kosovës edhe para ndërkombëtarëve...
Emrat që shtypi kosovar i hodhi në publik si Arianit Koci, Ylber Hysa, Dukagjin Gorani…njëkohësisht po ky shtyp (sidomos Koha ditore) i prezentoi si emra që do jenë më të afërt e më lojalë me ndërkombëtarët, sesa me Kryeministrin dhe Qeverinë e tij. Por, Hashim Thaçi nuk do ishte Hashim Thaçi po të mos ishte gjithmonë dy hapa më para se opinioni kosovar dhe ndërkombëtarët (e sidomos Koha ditore!). Emri që më së shumti u përfolë dhe u lakua si propozimi më i dashur dhe më i afërt për Kryeministrin, Kadri Veseli, me emrin konspirativ “Luli”, që jo vetëm gjatë luftës, po gjithmonë ishte pjesa e padukshme e Hashim Thaçit, engjulli mbrojtës i Thaçit, guximi dhe trimnia e të cilit nuk kontestohet nga askush brenda PDK, si për habi të opinionit, papritmas vullnetarisht dhe publikisht hoqi dorë nga ky oportunitet. Me një prononcim ekskluziv në RTK, lexoi një shpërbërje publike të një shërbimi sekret për të cilin të gjithë e dinin, por vetëm me këtë akt shpërbërjeje u mësua publikisht dhe zyrtarisht se – paska ekzistuar! Kryeministri Thaçi, nga ana tjetër, me këtë lëvizje taktike të zhvendosjes së emrit të Veselit si kryespiun i mundshëm, në të vërtetë fitonte dy herë: plotësonte kërkesat e ndërkombëtarëve që i kandiduari për këtë post të mos jetë në asnjë mënyrë njeri i partisë së tij, si dhe në anën tjetër, hapte rrugë për disa emra që njihen si “të pavarur”, si Hysa, Gorani, Koci…që opinioni dhe ndërkombëtarët e kanë të vështirë t’i lidhin drejtpërdrejtë me Kryeministrin Thaçi, po që në të vërtetë për të informuarit njihen si “Njerëzit e Thaçit”. Si lidhen këta emra Gorani, Koci, Hysa…me Kryeministrin? Dukagjin Gorani është mik i studimeve dhe i rinisë i Hashim Thaçit. Cimera! Aktualisht këshilltar zyrtar i tij. Kur Hashim Thaçi si shef politik i UÇK kishte hyrë në Prishtinë pas çlirimit nga NATO, njëra nga shtëpitë ku Thaçi ka qëndruar është edhe shtëpia e babait të Goranit, një tregim që Gorani e tregon gjithandej, sa për të theksuar lidhjet dhe afërsinë që ka ai me Thaçin, si “shokë të luftës”. Vetë fakti se Gorani në përgjithësi është i prirur për t’i bërë publike sekretet, si këtë afërsi me Thaçin, i zvoglon mundësitë që ky të jetë kandidat serioz për këtë post të ‘rojtarit të sekreteve’. Ylber Hysa, emër që përmendej shumë kohë më parë sesa këta emra shpërthyen në media, si kandidat shumë serioz për këtë post, është një nga tregimet ma spektakulare të jetës partiake kosovare, nëse spekulimet që ndjekin Hysën provohen vetëm pak si të vërtetë. Si lidhet njeriu i dytë i partisë “ORA”, miku më i ngushtë i Veton Surroit, me Hashim Thaçin? Sipas burimeve të “Javës”, Hysa nuk lidhet direkt me Thaçin, por Hysa lidhet me elemente të shërbimit intelegjent që udhëhiqej nga Kadri Veseli. Elemente brenda këtij shërbimi, e kanë suportuar e kanë bindur dhe e kanë përkrahur Hysën në idenë që t’ia plasojë dhe sugjerojë idenë e themelimit të një partie politike, njërit nga reprezentët më të shquar të shoqërisë civile të Kosovës, Veton Surroit. Sipas këtyre burimeve, themelues i vërtetë i partisë “ORA” gjatë gjithë kohës ishte tërthorazi – Hashim Thaçi - me idenë e tij për të përkrahur çfarëdo partish e inciativash qytetare, të cilat do kishin mundësi që ta zvogëlonin përkrahjen e qytetareve që gëzonte LDK dhe Ibrahim Rugova asokohe. Sipas këtyre burimeve, Ylber Hysa, pak muaj para themelimit të partisë “ORA”, është parë “natë për natë” në shoqëri rakie e miqësie me elemente brenda shërbimit intelegjent të udhëhequr nga Kadri Veseli. Në këto takime, Hysa shpesheherë është parë në këto kafe me një pjesëtar të SHIK-ut - i njohur për redaksinë – ku në këto ndeja shumëherë ka qenë i pranishëm edhe ish nënkryetari i KMDLNJ-së, Ibrahim Makolli, sot nënkryetar i AKR-së. Hysa e kishte për detyrë ta bindte Surroin të krijonte parti. Hysa, Makolli dhe pjesëtari i SHIK-ut ( i njohur për redaksinë) janë parë bashkë shpeshëherë edhe pas formimit të Partisë “Ora” – në kafiterinë “Strip-Depo”, një kafiteri e njohur në kryeqytet, ku rrijnë themeluesit dhe drejtuesit e gazetës “Express” dhe reprezentë të PDK, që simbas burimeve të “Javës”, janë finansuesit dhe themeluesit e gazetës “Express”. Në fakt, ideja dhe të gjitha mbledhjet për themelimin e gazetës “Express” janë mbajtur në këtë kafiteri. Një nga ftuesit që ka ftuar gazetarë të redaksive, disa prej këtyre emrave të ditur edhe për redaksinë, e që janë ysht që t’i lëshojnë redaksitë e tyre e t’i bashkohen gazetës “Express” është vetë - Kryeministri Thaçi. Po Arianit Koci? Nga lindi Koci? Koci nuk ka lidhje me Thaçin, thonë burimet e “Javës”. Koci ka lidhje me Baton Haxhiun. Haxhiu është i autorizuar nga Kryeministri që ta përpunojë Kocin, si emrin më të panjohur dhe më të mundshëm për kryespiun, sepse që të gjithë emrat tjerë disi ‘kompromitohen’ shkaku i afërsisë direkte apo indirekte me Kryeministrin. Arianit Koci, i biri i kompozitorit Akil Koci, që ka filluar karierën si argjentar, për të vazhduar më pas studimet e muzikës dhe për të përfunduar si avokat, është propozimi ‘gjenial’ i Haxhiut. Koci ishte avokati që reprezentonte gazetën “Express” në seanca gjyqsore, gjatë kohës sa ishte Haxhiu drejtor i kësaj gazete (të gjitha proceset Koci zakonisht i ka humbur!). Si politikisht virgjin, aspak i lidhur me ndonjë parti a lider, një autsajder i përkryer, shihet dhe propozohet nga Haxhiu si një kandidat i gjetur, të cilin janë të bindur Thaçi e Haxhiu se disi do ta kapërcejnë nëpër “detektorin e rrenave” të ndërkombëtarëve që ta shesin si ‘të pavarur”, e ta ‘mjelin’ si të vetin. Haxhiu këto ditë po zhvillon bisedime intenzive jo vetëm me Kocin (shif foton), po edhe me persona tjerë që shihen nga Haxhiu, si i angazhuar nga Kryeministri, për t’ia propozuar ndonjë emër që kishte për ta kaluar ‘detektorin e rrenave’ të ndërkombëtarëve dhe njëkohësisht do mbetej i tyre. Kush do kapërcejë nëpër ‘detekorin e rrenave’ për t’u bërë Kryespiuni i Kosovës, njëri nga emrat e lakuar, apo ndonjëri nga emrat që s’u lakuan në këtë eksplorim, mbetet të shihet. Të gjithë po e presin Tinën. Pse është i rëndësishëm drejtimi i Agjencisë së Ardhshme të Intelegjencës? SHIK-u ka qenë më i sukseshëm në Kosovë sesa shërbimet e partive tjera politike në Kosovë, falë lidhjeve të krijuara me SHIK-un e Shqipërisë gjatë kohës së luftës. Sot SHIK-u (Shërbimi Informativ Kombëtar) i Shqipërisë është konvertuar në SHISH (Shërbimi Informativ i Shqipërisë). SHISH, në fakt, edhe i ka hapur rrugën SHIK-ut për zhvillimin e kontakteve të mëtutjshme me vendet e huaja. SHIK dhe SHISH edhe sot mbajnë marrëdhënie të mira. Konsiderohet se SHISH i ka krijuar “Lulit” dhe SHIK-ut të tij marrëdheniet e mira me shërbimet izraelite – ku janë trajnuar një pjesë e “agjentëve” të SHIK-ut. Por, megjithatë, Shërbimet Informative të partive, deri tash, gati kryesisht janë marrë me kontrollin e bizneseve të mëdha në Kosovë, si biznesi i naftës, alkoolit dhe duhanit - sesa me informacionin në shërbim të qytetarëve ose shtetit. Shërbimi Informativ Kombëtar, i njohur si SHIK, është formuar gjatë kohës së luftës në Kosovë – i cili më shumë është marrë me fondet e “Vendlindjes Thërret”, sesa me zbulimin e informacioneve në dobi të luftës së UÇK-së. Në atë kohë, Kadri Veseli, i njohur si “LULI”, kishte krijuar një Njësit të Shërbimit të tij Informativ - të quajtur ZKZ (Zbulim Kundër Zbulimit), një Njësit i udhëhequr dhe përbërë kryesisht nga studentë të asaj kohe, të gatshëm për t’i ndihmuar UÇK-së. Njësit i cili merrej me mbledhjen e informacioneve, kryesisht, nga zonat dhe qytetet ku nuk vepronte UÇK. Kurse, vetë SHIK-u, më shumë merrej me “transferimin” e fondeve nga “Fondi i Tre Përqindëshit” në fondin “Vendlindja Thërret”. Një “aksion” që pati sukses sidomos në disa vende të Europës dhe te një pjesë të shqiptarëve të Amerikës. Pas luftës, ky Shërbim është marrë me krijimin e “dosjeve të zeza” të partive rivale, sikur rasti i krijimit të “Dosjes” kundër LDK, të cilën ky shërbim e lansoi pikërisht përmes gazetës së saponisurt asokohe – “Express”. Në fakt, kundër Ramë Marajt dhe Shërbimit të tij, i cili më vonë është hetuar nga policia ndërkombëtare për veprimtari të dyshimta. SHIK-u i “Lulit” edhe pse i titulluar si Shërbim… Kombëtar, i ka shërbyer vetëm interesave të Hashim Thaçit (Cimerit), madje as partisë (PDK). Meqenëse Kadri Veseli, në Kosovë është identifikuar, botërisht, si njeri shumë i afërt me Hashim Thaçin, me siguri se edhe nuk do të jetë në krye të Agjencisë së Ardhshme të Intelegjencës së Kosovës. Mirëpo, “Luli” enigmatikë qysh sot lakohet si emër i mundshëm për – Ministër të Mbrojtjes. by Gazetajava.com Solli z.Flori Bruqi Per"Shqip.dk"Shkodrani Per"Shqip.dk"shkodrani |
|
| |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 4:01 pm | |
| Ja shumica e ketyre personave qe ishin me Titon Millosheviqin,kishin ndikim lideret uck . Ata sote jan ne pushtet keshilltare polici qeveri. ata qe ishin kunder ketyre shpijunave po kishin formue uck. Jane rrugeve pa pozita te larta.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 8:35 pm | |
| agim bajra capi i rugoves dhe taqit | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 8:47 pm | |
| Uck me baton haxhiun! I cili u mshefe ne shterpc te shkijet gjat luftes.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 21, 2009 8:56 pm | |
| ata qe e nderojn flamurin muktimutin pa kenge se muta i ka lind nana e pisafte! | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Aug 22, 2009 11:00 am | |
| xili
ne cilin njesit keni qen ne uçk? | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Aug 22, 2009 3:49 pm | |
| Hashim Thaçi sepse eshte njeri nder organizatoret dhe Luftetar i oreve te pare te UÇK-së | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Aug 22, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|