| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 9:08 pm | |
| Krejt laramana te shitur prej tutes se jane te zhytur ne krime hajni korrupsion .. Dhe unmik eulex i ka ne dore ,kure te do i burgos ja duhet me tradhtue kombin.. Servile te huaj si hesat pasha....skan dallim fare. Me udbashet po bashkpunojne.. Luften e banen badihava per bashkim vllaznim.. | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 9:13 pm | |
| Qe plaka çka i thote Rexhep Bajramit
https://www.youtube.com/watch?v=D_Q5dLQ9qxg&feature=related | |
|
| |
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 9:56 pm | |
| o fitore fitore me me te miret e kombit tone shqiptar PDK PDK PDK PDK PDK PDK | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 10:43 pm | |
| Fitore me servilet me ata qe tradhtuan amanetin e deshmoreve dhe betimin. me ata qe naj prunun bashkim vllaznimin. ma ata qe po bashkpunojn me udbashet tradhtaret dezertoret e uck. Me ata qe po rrej se bac u KRy! Po Bac Su KRy tha bekim Jahsri. Me ata qe manipulojn me emrin e Adem jasharit dhe te shokeve.. Po ska me ju zgjat shume. keshtu edhe per ldk keni thene po ja ku eshte tuj cof.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 10:45 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 10:46 pm | |
| Ja pse kan luftue per flamurin muti etnik.... | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 10:47 pm | |
| cakrron gotat me shkije... | |
|
| |
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Aug 24, 2009 11:54 pm | |
| MUA ME PELQEN POLITIKANET E DESHTUAR SI KY DETEKTIVI,XHITI,HAXHI QE SPO JA U RROK ME KERKAH TASH KAN MBET VETUM TE GJITHE I NJOHIN SE KUSH JAN DHE PER KEND PUNOJN | |
|
| |
Ramizi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 158 Age : 45 Vendi : Tirona Registration date : 23/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Aug 25, 2009 12:27 am | |
| Dr Sali berisha se eshtei ndershem dhe puntor i drejt dhe i pa"anshem eshte ,njeriu qe e nxorri shqiperin ne drit te plot dhe duket qarte se ,SHQIPERIA PO NDRYSHON ? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Aug 25, 2009 12:42 am | |
| Braho: Berisha spiunoi Xhelil Gjonin
Deputeti i LSI-së, Spartak Braho, akuzoi kryetarin e qeverisë se ka lidhje agjenturore me UDB-në (shërbimi sekret në ish-Jugosllavi) dhe se ka qenë informator i rregullt dhe i vullnetshëm. PD-ja dhe kryeministri i kthejnë krahët Biberajt dhe nuk pranojnë ta shqyrtojnë projektin e propozuar prej tij. Braho: “Ai ka dhënë informacione të forta për Komitetin Qendror, për Sekretarin e Parë, shokun Xhelal Gjoni dhe ka pasur takime informative në disa kryeqytete evropiane me zbulues të huaj”.
Deputeti i LSI-së, Spartak Braho, hedh akuza të rënda ndaj numrit një të qeverisë, Sali Berishës, duke e cilësuar si “informator”. Ai thotë se nga projektligji i spiunëve do ta pësojë gjysma e kabinetit qeveritar dhe vetë kryeministri Sali Berisha, që sipas tij ka pasur lidhje agjenturore me UDB-në. Në një prononcim për “Korrierin”, pas mbledhjes së Komisionit të Ligjeve, që diskutonte pikërisht tre projektligjet e dorëzuar nga PD-ja, PS-ja dhe PDK-ja, Braho hedh akuza të rënda ndaj shefit të ekzekutivit shqiptar, që e cilëson si informator. “Ka qenë informator i rregullt e i vullnetshëm. I bënte me qejf, pasi nga njëra anë e shtynte kauza për fitoren e komunizmit në rang botëror, ndërsa nga ana tjetër e shtynin lidhjet agjenturore të UDB-së në Mal të Zi, prej nga ka edhe origjinën e gruas”, - deklaroi Spartak Braho. | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Aug 25, 2009 11:56 am | |
| PD
https://www.youtube.com/watch?v=D_Q5dLQ9qxg&feature=related | |
|
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 27, 2009 9:58 am | |
| GJergj Kastrioti .strateg dhe politikan . | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 27, 2009 11:22 am | |
| Më duket se tema asht cili Politak ju pëlqen e jo Parti si dhe jo cili ka qen para shekujve po fjala është për kohën e tashme . Për mendim timin më i miri është Pandeli Majko një njeri me shum ide dhe i pa krasauar nga të tjerët sepse kur flet mendon mir dhe flet e nuk flet si shum të tjerë (me ja fut kot ) e as kund dhe mos me i dal fjala . | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Aug 27, 2009 11:37 am | |
| ka shume politikan te mire ne tere viset shqiptare por ma i miri prape mbetet GJergji | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 28, 2009 10:28 am | |
| Albin kurti sepse asht aktiv | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 28, 2009 7:19 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Aug 28, 2009 9:48 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=D_Q5dLQ9qxg&feature=related
Hahaaaaa Bajram Rexhepi i paska hyre ne zemer qesaj grues a spe ndegjoni se çka pi thote,na keni qie nonen | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:13 pm | |
| ooo sa po mundohem te kyqem ne nje tem kur nuk e shof emrin haxhiu, si duket qenka e pa mundure.. tema.Asnje na lodhen me genjeshtra ii sa turp. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:26 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:28 pm | |
| IBRAHIM RUGOVA.Ky vizionar i madh. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:47 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:52 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 01, 2009 8:55 pm | |
| | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 02, 2009 12:52 am | |
| po ju spo na tregon pse ju pelqej keta politikan e jo vetem emrat i shkruani .. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|