| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jun 28, 2008 4:31 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=iramcReU3HQ | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jun 28, 2008 6:04 pm | |
| hashim thaqi asht politikan i guzimshum. | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1470 Age : 34 Registration date : 29/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jun 28, 2008 6:34 pm | |
| - luan mreti shkruajti:
- hashim thaqi asht politikan i guzimshum.
po po i giximshem,sidomos kur eshte fjala per me ndale kete formimin e institucioneve paralele ne Kosove | |
|
| |
besim78 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 126 Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Jun 29, 2008 2:12 am | |
| Me pelqen shume HASHIMI,po qe se ka mundesi t'ju japim Saliun me nderrim. | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Jun 29, 2008 2:19 am | |
| - besim78 shkruajti:
- Me pelqen shume HASHIMI,po qe se ka mundesi t'ju japim Saliun me nderrim.
me cka ta nderrojme??? me hashimin aa? nga shqiperia nuk ka pasur politikan te mire qe nga maji i 1985-tes | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Jun 29, 2008 3:20 am | |
| | |
|
| |
besim78 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 126 Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Jul 01, 2008 4:21 pm | |
| Hashimi ka meriten e madhe qe ka qene luftetari i oreve te para,ushtar dhe luftetar besnik i ADEM JASHARIT,njeri serioz,jo langaraq dhe qelbesire si politikanet e Shqiperise,qe per nje karrike shesin nenen e vet.Sali Berisha,po..... edhe ai ka merita,ka qene luftetari i viruseve dhe mikrobeve qe cenonin shendetin e xhaxhit.Ky qe dhe motivi qe me shtyu te bej propozimin per nderrim. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Jul 01, 2008 4:42 pm | |
| |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Jul 01, 2008 5:03 pm | |
| Asnjeri -te gjith jan te njejt secili per gjepüin e vet e populli te vuaj per buk |
|
| |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Jul 01, 2008 11:42 pm | |
| hashim thaqi asht shum serioz dhe sasht i koruptuar | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Jul 02, 2008 12:08 am | |
| Nje ishte dhe do te jete pergjithmone ne zemrat tona , xhaxhi Enver Hoxha. Sot shqiptareve ju duhet nje njeri i tille por me nje regjim demokratik qe mendon per popull dhe jo per interesat personale/partiake(politikanet e sotem) dhe interesat e nderkombetareve. Qe ka ne mendje bashkimin e trojeve shqiptare , zhvillimin ekonomik & rritjen e nivelit te jeteses tek shqiptaret (shume vende te reja pune , rroga me te larta , pensione dhe ndihma sociale me te larta , kujdes te veçant per familjet e deshmerove dhe invalideve te luftes , uje dhe rryme pa nderprerje) dhe nje force te vertete ushtarake .
Keto gjera do te ndodhin vetem kur te bashkohemi sepse kur ta bejm kete do ta dine te gjithe se ky eshte vullneti i popullit dhe perderisa te jemi te ndare dhe perçare nga politikat e jashtme nuk pres ndonje ndryshim politiko-social. Bashkmi eshte shpetimi yne dhe shpresoj qe mos te na vonohet ky bashkim i shume pritur dhe i shume kerkuar prej brezash.
Kur te ndodh bashkimi gjithçka do te ndodh ne te mire te popullit sepse keta rrenacaket do te rrezohen nga pushteti dhe do te demaskohen dhe do te kuptohen fytyrat e tyre te verteta dhe jo ato te tanishmet qe nje pjese e popullit i njeh gabimisht. Bashkimi dhe nje politike e mire do te sjelle nje zhvillim ekonomik teper te mire dhe te madhe per kombin shqiptar qofte ne aspektin bujqesor apo turistik . Do kete edhe invesitore te huaj pasi qe taksat jane me te lira se sa ne vendet ku ata kane filluar bizniset e tyre. Dhe pastaj do te kemi nje ushtri te forte me nje numer te bollshem ushtaresh te gatshem per te mbrojtur vendin ne rast te ndonje provokimi nga armiqte tane. Dhe se armiqte tane nuk do te luajne me bishtin me neve sepse te bashkuar do te jemi afro 10 milione dhe pasi qe te ndodh bashkimi jam i sigurte qe shume shqiptare qe jetojne dhe veprojne ne mergim do te kthehen ne trojet e tyre , ne atedheun e tyre. Dhe tani do t'i festojme te gjithe se bashku festat tona kombetare dhe do te bejme nje jete shume me te lumtur se sa sote.
Edituar për herë të fundit nga Mergimtari në Wed Jul 02, 2008 12:08 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Jul 02, 2008 12:08 am | |
| - luan mreti shkruajti:
- hashim thaqi asht shum serioz dhe sasht i koruptuar
luan 'mreti' mos valle jeni sherbetor apo eunuk i Thacit qe ia mban qiriun edhe kur shkon ne WC . Pse je kaq i sigurte kur thuani se nuk eshte i korruptuar!!!! Ju nuk e dini se Thaci dhe klani i tij shumekreresh eshte misherim i interesave pasurore ekonomike duke monopolizuar cdo gje qe iu vjen para, pavaresisht se qysh. Hashim Thaci nese nuk e di eshte njeriu qe ka perfituar te holla haram ne shitjen ose faljen e Feronikelit privatizuesve (lexo gjakpirsve) nderkombetar. | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Jul 02, 2008 10:44 am | |
| ok leka un thaqin se kom as far as fis, doshta asht dhe kriminel un sedi. | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Jul 02, 2008 10:48 am | |
| leka besoj se ti eki thaqin vendas se ashtu po shprehesh | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Jul 02, 2008 10:51 am | |
| se VC po te pilqejkan shum, paske provoj te mir ore leka | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Jul 02, 2008 2:08 pm | |
| | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 1:20 am | |
| O SHQIPTARE, SHIKONI KU KA ARITUR "POPULLI DHE SHQIPERIA" me shpellaret,me spiunet,me agjentet,nga nje familje me e ulte e erdhur nga "hiri"familje ordhinere,vjeri i (Saliut) oficer i derguar ke UDB dhe kure erdhi ne shqiperi me nje (serbe e UDB-se..Por kur erdhen (kinezet) ne shqiperi, "oficeri i Enverit dhe agjentja e serbit-krijuane shoqerin me oficeret-kines dhe me ne-fund, na doli Liria gjysme serbe dhe gjysme (kineze)..(serbet e drejtuane "Salen" te martoshe me gocen e (shartuare)dhe Saliu prej asaje dite u-betua besniku i (serbit-UDB)Kjo eshte dhe arsyeja qe Sal Berisha ne zyren e vete ka vendosur shqiponjen serbe me krahe nga poshte..O SHQIPTARE a e pate ne kosove serbet krijuane parlamentin-serb dhe vendosen te njejten shqiponje ate qe ka Sala.. "kOMESHIJA I (Sali ordinerit 03/07/2008 ora 18:07
Marre nga Koha Jone | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 1:38 am | |
| Nuk e kuptoj se si ky popull eshte kaqe budalla dhe naiv deri ne ekstrem ?U.D.B.ashi Sali Berisha se bashku me (dezinjatoren Jozefina Topallin) dhe ish spiunin e sigurimit Biberaj mbas shume kohesh nxoren nga pluhuri prap te ashtuquajturen dosje per ish spiunet e sigurimit .Po dosjet e tyre vall ku i kane futur ?Di qe familja Biberaj ne Tropoj ka qene nje nga familjet me me emer qe u ka sherbyer te huajve kunder vendit te vet .Z.Biberaj njihet dhe si agjent i Jugosllaveve dhe ,nje dite dhe dosja e tij do te vij ne Shqiperi .Z.Bibi ku e ke fshehur ti dosjen tende ?Po ti moj e cnderuar Topalli kur e paske harruar pseudonimin tend qe kishe te sigurimi i shtetit ,si dhe e di burri juaj qe ti i ke sherbyer sigurimit ?Moj shoqja dezinjatore i paske harruar te mirat qe ti perfitove nga une dhe shoket e mi ne ate kohe ?Ti kujton se une u plaka dhe i kame harruar sherbimet qe me ke bere .Jo ato kurr nuk harrohen se jane shkruar e bardha ne te zeze me doren tende moj ku...e ndyre .Per sot me kaq . titiusa 03/07/2008 ora 17:52
Marre nga Koha | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 1:49 am | |
| Nuk e kuptoj se si ky popull eshte kaqe budalla dhe naiv deri ne ekstrem ?U.D.B.ashi Sali Berisha se bashku me (dezinjatoren Jozefina Topallin) dhe ish spiunin e sigurimit Biberaj mbas shume kohesh nxoren nga pluhuri prap te ashtuquajturen dosje per ish spiunet e sigurimit .Po dosjet e tyre vall ku i kane futur ?Di qe familja Biberaj ne Tropoj ka qene nje nga familjet me me emer qe u ka sherbyer te huajve kunder vendit te vet .Z.Biberaj njihet dhe si agjent i Jugosllaveve dhe ,nje dite dhe dosja e tij do te vij ne Shqiperi .Z.Bibi ku e ke fshehur ti dosjen tende ?Po ti moj e cnderuar Topalli kur e paske harruar pseudonimin tend qe kishe te sigurimi i shtetit ,si dhe e di burri juaj qe ti i ke sherbyer sigurimit ?Moj shoqja dezinjatore i paske harruar te mirat qe ti perfitove nga une dhe shoket e mi ne ate kohe ?Ti kujton se une u plaka dhe i kame harruar sherbimet qe me ke bere .Jo ato kurr nuk harrohen se jane shkruar e bardha ne te zeze me doren tende moj ku...e ndyre .Per sot me kaq . titiusa 03/07/2008 ora 17:52
Marre nga Koha Jone | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 9:00 am | |
| | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 10:55 am | |
| hashim thaqi fatmir sejdiju fatmir lima, keta jon me te mirt.keta politkaj i respekton poplli shqiptar. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 2:02 pm | |
| une jam shume e re ne kete forum,dhe ju pershendes te gjithve,e sa i eprkete temes mendoj qe ska politikan shqiptare,por ka genjeshtare e fajlebosh qe japin premtime me belloek dhe si desert na ofrojne gejeshtren...nder shume te till qe veten e quajn politikan me pelqen Arsim Bajrami,Hajredin Kuqi e Fatmir Limaj mirepo me se shumti me pelqen forma e liderizmit dhe karizma e ALBIN KURTIT.... | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 2:44 pm | |
| me piqen aj politikan se sasht i korruptuar. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 3:13 pm | |
| Ish-spiunët, pseudonimet e 40 deputetëve dhe ish-deputetëve
Pas debatit shterpë për hapjen e dosjeve, "Shqip" zbulon nofkat që njollosin politikën. Nga "Qukapiku" te "Kastori"
Politika shqiptare ka qenë prej 18 vjetësh e helmuar nga "mbetjet toksike" të së kaluarës komuniste, e cila ka lënë si peng të rëndë bashkëpunëtorët e Sigurimit të Shtetit, aparatit të dhunshëm që diktatura përdorte ndaj të gjithë qytetarëve shqiptarë. Shumë prej aktorëve të Parlamentit shqiptar, por edhe të strukturave të tjera të shtetit, janë pjesë e atij kontingjenti që Sigurimi i kishte në listat e tij si bashkëpunëtorë, pavarësisht sesi ata janë përsosur. Gazeta "Shqip", e cila sot po boton vetëm pseudonimet, disponon edhe emrat përkatës të politikanëve apo ish-politikanëve që kanë qenë bashkëpunëtorë të Sigurimit të Shtetit, por për arsye etike vendosi të mos i botojë emrat e aktorëve, ish-aktorëve të politikës, funksionarëve apo ish-funksionarëve të shtetit shqiptar nga rrëzimi i komunizmit e deri më sot. Ironitë e deputetëve mbi kolegët e tyre të implikuar në Shërbimin Sekret nuk kanë munguar sa herë që në arenën politike hapet një debat i ashpër që cenon interesat e zyrtarëve më të lartë të shtetit, të cilët përdorin "ciceronët" e tyre në Kuvend për të dramatizuar situatën dhe trembur spiunët e dikurshëm për të mbyllur problemet më delikate të politikës aktuale. Gazeta "Shqip" ka siguruar të dhënat që vijnë nga dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit për deputetët, ish-deputetët, funksionarët e lartë apo ish-funksionarët, që kanë bashkëpunuar me shërbimin sekret komunist ose sektorin special të Partisë së Punës. Në dosjet sekrete të diktaturës figurojnë nofka të ndryshme: "Cigarja", "Dizenjatorja", "Financieri", "Profesori", "Inxhinieri", apo shumë pseudonime të tjera si "Parafabrikati", "Sqepi", apo "Çiftelia". Këta pseudonime i përkojnë emrave konkret, të cilat militojnë apo kanë milituar që nga viti 1990 në politikën shqiptare apo edhe në administratën e shtetit. Një pjesë e mirë e tyre kanë qenë edhe pjesëtarë të institucionit kryesor të shtetit: Kuvendit të Shqipërisë, pra deputetë. Prova më e madhe për të hedhur poshtë komunizmin dhe për të kompensuar si fillim moralisht ish të përndjekurit politikë është hapja e dosjeve sekrete të spiunazhit komunist, që për 18 vjet rresht është zvarritur duke arritur të shkojë vetëm deri te dera e Kuvendit dhe jo të bëhet realitet. Ky fakt tregon se një pjesë e mirë e deputetëve kanë qenë të implikuar me dosjet e spiunëve, çka i ka detyruar ata të hedhin poshtë çdo pretendim për të hapur dosjet famëkeqe. Edhe pse pseudonimet famëkeqe të komunizmit dëmtojnë rëndë imazhin e deputetëve në Parlament, këta të fundit nuk ngurrojnë t‘i nxjerrin të palarat njëri-tjetrit duke i pagëzuar me epitete të ndryshme si "Shishja e qumështit", "Alfons Ballsha". Të gjithë ata politikanë të sotëm e të djeshëm, apo zyrtarë të lartë të institucioneve që prej 29 nëntorit të 1944 deri më 31 mars të 1991-it, i kanë shërbyer Shërbimit Sekret të Shtetit do të përballen me ligjin e ri për hapjen e dosjeve, i cili po përgatitet nga një komision i posaçëm i Kuvendit.
Bashkëpunëtorët
Gazeta "Shqip", e cila sot po boton vetëm pseudonimet, disponon edhe emrat përkatës të politikanëve apo ish-politikanëve që kanë qenë bashkëpunëtorë të Sigurimit të Shtetit, por për arsye etike vendosi të mos i botojë emrat e tyre
Nofkat e përdorura nga politika
1. Qukapiku
2. Inxhinieri
3. Çiftelia
4. Çorapja
5. Dizenjatorja
6. Financieri
7. Drita
8. Stilografi
9. I vogli
10. Alfons Ballshi
11. Raketa
12. Profesori
13. Shkrimtari
14. Dragoi
15. Cigarja
16. Luftëtari
17. Proletari
18. Intelektuali
19. Medicina
20. Sqepi
21. Doku
22. Bozhuri
23. Plepi
24. Parafabrikati
25. Kitara
26. Ushtari
27. Gjeli
28. Grepi
29. Shishja e qumështit
30. Serbi
31. Çiklisti
32. Greku
33. Malësori
34. Tigri
35. Diplomati
36. Poeti
37. Urithi
38. Pëllumbi
39. Stuhia
40. Kastori | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 9:09 pm | |
| Pas letres se hapur qe prof. Pellumb Pilinci i dergoi Ramiz Alise, zotnia Ramiz mblodhi ne vilen Nr.4 ne 26 te muajit Qershor, rreth orës 7 pasdite, Biberajn, Godon, Berishen... dhe i thotë hapni dosjet sepse na piu e zeze. Kjo është edhe historia e hapjes se dosjeve. Vemendje! Gjerat do të cohen deri në fund! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|