| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 9:14 pm | |
| Si politikan qe me pelqen eshte edhe Pandeli Majko . | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jul 04, 2008 10:50 pm | |
| | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 12:32 am | |
| - rroni shkruajti:
- Si politikan qe me pelqen eshte edhe Pandeli Majko .
Majko? Perse? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 12:32 am | |
| - luan mreti shkruajti:
- taqi fatmir sejdiju
Sejdiu? Perse? | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 2:09 am | |
| mua me pelqen edhe edi rama | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 2:15 am | |
| Albin Kurti Ramush Haradinaj | |
|
| |
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 2:18 am | |
| beton albinin mos e fut ne ekte rend se i vjen keq por per RAMBON nuk pajtohem hiq qe ai eshte nje politikan i vertete. ai eshte nga ata qe une them se e aken keqkuptuar machiavelin, kur ramushi doli nga burgu u mundua te behej si fatmir limaj dhe doli te ejte nje njeri qe akuzon ne baze te thashethemcve | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 7:27 pm | |
| - rolling shkruajti:
- mua me pelqen edhe edi rama
Perse ju pelqen Edi Rama. | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 7:44 pm | |
| politikani me pilqen aj se gnjen mase pakti | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 9:02 pm | |
| HASHIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 9:14 pm | |
| - Beton shkruajti:
- Albin Kurti
Ramush Haradinaj Ne politike dallojne shume keta dy. Ajo qe ka bere pas luftes Ramushi, dhe ajo qe ka bere Albini, jane dy kahje te kunderta... | |
|
| |
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 9:16 pm | |
| - Xili shkruajti:
- HASHIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Xili, mos jeni dashuruar ne Hashimin?! Kontrolloi ndjenjat, se nga menyra se si po shpreheni ju...po tingellon jo mire. Na thuaj ndonje arsye pse te pelqen, ne menyre qe mos t'na heqesh dyshimin. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 9:19 pm | |
| edhe une po i them ato fjalet e te bukures **kur 3 njerez te thojne qe nuk je mire kapu per druni** edhe nja te ka mete edhe lirisht kerkoji martese hashimit ahhahaha pershendetje | |
|
| |
besim78 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 126 Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 9:38 pm | |
| - E_Bukura shkruajti:
- Mr. Ukshin HOTI
Mos je dashuro gjo me ket zoterine,se s'po shpjegon pse po te pelqen,na e thuj. E ne hiq dore prej ketij roli te profesoreshes,ke hyp ne kateder e don me dhene mend,kur s'te pelqen nji gje,nuk heziton te ofendosh tjetrin. E mos me quaj sekretar apo avokat i te tjereve,se edhe ti ke avokatin tend,qe ka obligime ndaj teje. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:03 pm | |
| - petritkola shkruajti:
Perse ju pelqen Edi Rama. se mendoj qe eshte njei shume serioz, kreativ dhe qe punon shume, shiko cka ka bere me tiranen | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1237 Registration date : 11/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:04 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:05 pm | |
| - besim78 shkruajti:
- E_Bukura shkruajti:
- Mr. Ukshin HOTI
Mos je dashuro gjo me ket zoterine,se s'po shpjegon pse po te pelqen,na e thuj. E ne hiq dore prej ketij roli te profesoreshes,ke hyp ne kateder e don me dhene mend,kur s'te pelqen nji gje,nuk heziton te ofendosh tjetrin. E mos me quaj sekretar apo avokat i te tjereve,se edhe ti ke avokatin tend,qe ka obligime ndaj teje. ah ah ah, me gezoi fakti qe keni shkruar dicka! Mendoja se mos keni shkuar ne "pushime". Nuk te kam faje ty, qe jeni kyqur me vones ne kete forume dhe nuk i keni lexuar shkrimet-mendimet e mia as 1%. E kame thene shume mire ne nje teme tjeter ( gjeje se i verber nuk je) se pse me pelqen me pak fjale. Por sa per ta shuhar kurreshtjen tende, po te theme edhe nje gje. Nuk jam pa vizione, kam shume dhe njeri nder ta eshte qe nje dite te beje dicka personalishte per kete personalitet-Ukshin Hotin. Konkretishte se cka...nuk po e theme. Tjera here mos gufo keshtu, mos e shpreh kaq haptas mllefin qe keni ndaj meje, sepse asgje s'te kam bere personalishte ty, sikur qe s'mund t'me beni asnjeher, ngase nuk jam prej atyre qe u krijoje raste te tjereve, sidomos meshkujve. Duhet ta heqesh nga mendja njeher e pergjithmon kete mendim. | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:13 pm | |
| Mir e ka petriti kur pyet perse ju pelqejn keta Politikan?
Mir do te ishte te themi diqka per ata qe na pelqejn.
Un them se ne shqiptaret kemi pas fat te mir por qe politikanet naj kan nderru,fatmirsisht zoti s' naj ka ndryshu dhe prap karavanet luftojm drejt bashkimit komtar! qent le te lehin... | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:17 pm | |
| per muturin kaen vdekur ata ballistet dhe "fisniket" qe e rjepnin shqiperine, apo jo? | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:25 pm | |
| kohve te vundit kogja ka fillu po me pelqen si politikan rollingu. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 10:33 pm | |
| heheheh @rroni lol ehehehe Mu me pelqen Edi Rama, se ka dit qysh me zhvillu Tiranen |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1470 Age : 34 Registration date : 29/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jul 05, 2008 11:18 pm | |
| - rroni shkruajti:
- kohve te vundit kogja ka fillu po me pelqen si politikan rollingu.
mu kane politikanat si rollingu ish kane mire edhe keq mire-sepse eshte bejagi i menqem keq-sepse eshte trullan(sorry rolling per kompilentin e drejteperdrejt) haha:P | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Jul 06, 2008 5:58 pm | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- heheheh @rroni lol ehehehe
Mu me pelqen Edi Rama, se ka dit qysh me zhvillu Tiranen I nderuar hidhi nje sy kesaj video. https://www.youtube.com/watch?v=lrB3nR6uPZE | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Jul 08, 2008 1:30 am | |
| Une jam nje ish Sigrumis dhe njeriu i Fecor Shehut qe mbulonte sektorin e jashtem ne Ministrine e Puneve te Brendeshme. Puna eshte se keta me dosje nuk eshte se kane qene vetem spiun te sigurmit por edhe agjent te huaj (disa prej tyre). Saliu (Berisha), ka dy Nr., 30 dhe 28 qe i pelqejne shume ndersa gruaja e tij ka 26-ten. Saliu duhet te pyetet nga gazetaret ne se ato numra kane kuptim te vecant per te dhe bashkshorten e tij, se ndoshta ato te cojne tek sherbimet sekrete serbe dhe franceze. Me qe permnda Shehajt, dua te them se Mehmet Shehun e varne sepse ai desh te ndrhynte ushtarakisht ne Kosove ne kohen e demostrateve qe bene Kosovaret. Mehmet Shehu ishte komunist por edhe patriot dhe nacionalist. Ai desh te ndihmonte shqiptaret e Kosoves prtandaj edhe e vrane. Ish Sigurimis. 07/07/2008 ora 16:59
marre nga Koha Jone | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Jul 08, 2008 1:36 am | |
| po me intereson shume, petritkola se cili eshte politikani juaj i preferuar | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|