| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
socratus Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 556 Age : 43 Vendi : Prishtinë Profesioni/Hobi : psikologji, teologji, design Registration date : 11/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Mar 16, 2009 11:01 pm | |
| E keni gabim shume, nje qasje e tille si e juaja e mbushur me fyerje e racizem duhet te jete objekt hetimor, kete qasje te juain e denoj ashper. | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Mar 16, 2009 11:51 pm | |
| Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa iu perket politanve, ca te them pasi nuk kam votuar nuk kam dreit te them as gje. Por une po shprehi brengen time. Brenga ime e mendoj edhe e shum shtetaseve te kosoves, eshte Korrupcioni edhe pse po thuhet se eshte duke u be progres ne luftimin e ksai dukuri te keqe. E ksai dukurie te keqe, iu kan shtuar edhe keto dukuri te shemtuar, familjarizimi e lokalizimi. Un do te ia ceki emrin ati politikani ateher kur ta votoj. | |
|
| |
socratus Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 556 Age : 43 Vendi : Prishtinë Profesioni/Hobi : psikologji, teologji, design Registration date : 11/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Mar 17, 2009 1:51 am | |
| Tungjatjeta.
Nese nuk votoni si mund te percjellni apo ndikoni ne menyren e udheheqejes apo qe te jeni me aktiv ne vendimmarje. Apo mendoni se kritika ne forum do kete me shume ndikim tek politikanet se sa vota juaj? | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Mar 17, 2009 2:36 am | |
| Une nuk bera kritik, shpreha vetum brengen time. Pa dyshym, vota ime do kish ma shum pesh tek politikanet, por ja qe ai politikan qe do ta votoja une ende nuk asht ne politiken ton. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Mar 17, 2009 3:45 am | |
| - Xili shkruajti:
- Hashim Thaçi
është njëriu me i zgjuar deri me tani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Mar 17, 2009 4:28 am | |
| - klodian shkruajti:
- Albin Kurti s'eshte i cektë por nese don te bej politike ai duhet ta dij se ne pluralizem ka vend per te gjithe ndaj te themelon parti per te gezuar ulese ne kuvendin e shtetit e aty te flet, te kunderten protestat dhe politika qe ai e sjell ne debate te ndryshme brenda dhe jasht lokaleve ku ai zhvillon aktivitet mua s'me len pershtypje te mira.
Do ta dua si politikan pasi te ketë nje parti, asnje politikan s'me ben pershtypje te mirefilltë! Kjo ishte ajo qe u prit dhe s ndodhi ? sps endoshta hajnat politik e futen ne arrest shtepiak dhe i than se do te vritesh nes merr pushtetin pa rend ?! Dhe ketu mendoj se mas thaqit do te vij Pacolli nja dy tri vjet e pastaj Kurti . | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Mar 17, 2009 11:07 pm | |
| Hashim qe shklel ne gjakun e deshmoreve. Po se tashe naj heqi qka ka shqiptare. | |
|
| |
Ramizi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 158 Age : 45 Vendi : Tirona Registration date : 23/02/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 18, 2009 1:07 am | |
| Per ithtaret e Rusisë s'ka vend ne udheheqjen Kosovare ndersa sa i perket Hashimit nuk kam koment ngaqë eshte akoma analfabet në politikë; atij iu mbushen gjepat e qajo i ka interesue ndonse para luftes eshte pasuru ne rruge me te rrezikshme, tash e ka paçt! une e çmoj Albin Kurtin | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 18, 2009 1:06 pm | |
| Ramiz eshte problemi se edhe Albini kur te vjen ne pushtet a me veprue si keta! Sepse edhe teUCK-se ishin te mire ne fillim fjale te medhaja,dhe une ndihmova shume! Po e pashe se shqiptari s te vjn ne karrig mbyt shokin baben vellaun motren e qka ka. Sepse ne shqptaret gjimnon kemi tradhtue atdheun. Jemi shit per te huajt. Shiqo levizjet sa ka asnje nuk bashkohet po me krye me veti secil te dal i pari per karrig jo per komb. Problem eshte per ne. ske besim. Partit politike rejt servile. Po pse serbet nuk bejne nje gje tetille,maqedonaset malazezet sllovenet kroatet. po vetem shqiptaret ka jane ,servile tradhtare karrierista. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 26, 2009 1:07 am | |
| Bojkot Kaq te trashe jemi ne shqiptaret qe edhe pas 18 vjetesh vazhdojme te mbetemi ne gracken qe na ngriti Ramiz Alia, Sigurmi i Shetit, UDB-ja, Asfalija…? Akoma nuk eshte kuptuar loja qe eshte luajtur dhe po luhet ne kurrizin tone? Akoma nuk eshte mesuar se PD, PS, PR… jane pjella antishqiptare dhe antidemokratike? Akoma nuk e kemi mesuar se Alia, Berisha, Godo, Nano, Rama, Gjinushi, Janullatos, Milloshevic, Bregovic, Fazllic… jane armiqte e shqiptareve. C’fare po ndodhe? Akoma nuk eshte mesuar se cilet jane palet ne Shqiperi? Cila eshte pozita dhe opozita shqiptare? Akoma nuk eshte mesuar se perballe, qysh prej 18 vjetesh jane antishqiptaret ne pushtet dhe populli shqiptar si viktime e tyre ne anen tjeter? O Zot kaq naïve na ke krijuar sa edhe sot, nje pjese qofte edhe e vogel prej nesh besojne tek PD, PS…? A i meritojme ne qeverite dhe politikanet antishqiptar qe i kemi ne krye qysh prej 18 vjetesh? Kur do te zgjohemi si popull dhe te bejme lojen tone? Apo do te vazhdojme te verber te ndjekim nga pase xhelatet, kasapet, hajdutet, antishqiptaret pavarisht se si na paraqiten, here me breke dhe here pa to? Shqiperia e sotme eshte provuar se ka mbetur pa burra dhe burrerisht pa burra eshte veshtire t’ja tregosh vendin kopukeve qe na kane kercyer ne xverk qysh prej 18 vjetesh, por ne menyre paqesore perse nuk luftohet? A nuk munde te rezistohet paqesisht? Perse duhet te paguhen taksat kur dihet se ato do te perfundojne jashte shtetit ne llogarite bankar te politikave dhe qeveritareve tane. Po mardhenie me bankat perse duhet te kemi apo ti mundesojem Fatmir Mediut qe te bleje nje ferme te dyte ne TEXAS, USA? Per te bojkotuar totalisht procesin politike (votimet) nuk kerkohet burreri dhe energji e madhe po kete perse nuk e bejme? Pjesmarja ne votime, qofte edhe ne numer te vogel ligjeron deri ne nje fare mase bandat antishqiptare ne pushtet. Deri kur keshtu? Deri kur do te vazhdojme te veprojme kundra interesave tona kombetare, familjare e personale? Bojkotoni proceset politike o gra! Bojktoni edhe ju o burra te shendruar ne gra! Bojkotoni per hir te femijeve tuaj dhe brezave qe ndoshta nuk do te zhduken. Petrit Kola | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 26, 2009 1:13 am | |
| | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Apr 10, 2009 11:17 pm | |
| mua me pelqen dhe asht meritor Gfurr Adili dhe asht miretor | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Apr 10, 2009 11:42 pm | |
| ALBIN KURTIN E SIMPATIZOJ | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Apr 11, 2009 1:22 am | |
| - xhema shkruajti:
- ALBIN KURTIN E SIMPATIZOJ
Albin Kurti eshte nje her per nje her i vetmi yll qe ndriqon ne Kosove. | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Apr 11, 2009 2:20 am | |
| Bacen Ahmet Haxhiu , i cili sot nuk permendet fare nga "shtet-formuesit" e Kosoves si dhe shume atdhetare te tjere qe kane punuar me se shumti per interesat e shqiptareve dhe sot permenden me se paku ose hiç. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Apr 11, 2009 7:54 pm | |
| asnje hiq ,merre njerin mshoi tjetrit. secili me servile se shoqi.. | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 814 Age : 44 Vendi : tirana Registration date : 04/05/2009
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 05, 2009 12:30 pm | |
| Sali Berisha,mendon dhe punon me perkushtim per kete Shqiperi te lodhur nga shkaterrimet dhe prapambetjet e komunisteve-kriminele. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 05, 2009 1:02 pm | |
| ALBIN KUTI pa dyshim po kam frik qe pasi te kalon nga organizata ne parti politike kam frike qe helmohet me virusin e hajnise | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 05, 2009 1:46 pm | |
| voglushe , nuk e di nga e ki marre kete dezinformat ? Albini s'do futet ne vallen e Thaçit e Ramushit , Sali Berishes , Ali Ahmetit , Menduh Thaçit , Edi Rames , Fatmir Sejdiut ,... po bashke me shqiptaret e tjere qe e kuptojne gjendjen reale ne trojet tona do tua prishin vallen e servilizmit e do krijohet nje valle kombetare qe do te sjell edhe bashkimin tone. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 05, 2009 3:43 pm | |
| mergimtari,une askun nuk e kam marr kete ide por thash qe kam frike qe nese dote jete ne krye te shtetit ai patjeter se dote merret me politike edhe kam frike qe dota prish politika pasi te gjith si thaqi si haradinaj e si te gjith para se ta merrnin pushtetin keshtu pretendonin,ai i ke harruar se bashk me albin kurtin demostratat studentore i ka udhehequr edhe bujar dugolli si lider i studentve por ja ku eshte atsh i ka mbush gjept e vet me pare edhe rin e kqyr seri popullin tu hjek se eshte fut ne politike e kete ja kam friken albin kurtit per me von sepse tash eshte gjithqka ne rregull per mua eshte edhe dote jete me i miri | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 05, 2009 3:51 pm | |
| Asnje politikan nuk meriton te na pelqej, sepse asnje nuk eshte duke punuar per shtet por per xhep... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri May 08, 2009 11:28 am | |
| |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri May 08, 2009 1:02 pm | |
| Ashtu edhe une Vesa, asnje sepse jane te gjithe hajdut... | |
|
| |
Labinot Drenica Fillestar/e
Numri i postimeve : 50 Age : 34 Vendi : Suedi Registration date : 23/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri May 08, 2009 5:26 pm | |
| Mua me pelqen Sali Berisha, partia Balli Kombetar, Lulezim Basha, Olledashi, Fatmir Limaj, Adem Demaqi pse edhe aj esht i prekur pak nga politika si gjithmon.
Une i dua te gjith qe punojn per kombin dhe bashkimin e saj. Une nuk i dua ata se rrin para kompiuterit dhe thojn se duhet te bejm diqka edhe veq rrin me dy kam me ni kpoc.
Ne te gjith e kemi pergjesin per te punuar, se jemi shqipetar. Nuk ka ma mire, nese nuk te pelqen diksuh puno ti. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri May 08, 2009 7:23 pm | |
| Berisha dihet qe eshte UDB-ash... Basha dhe Olldashi sipas radhes kandidate te Serbise per ti zene vendin Berishes pasi ky largohet. Adem Demaci duhet te na sqaroje ne se ka qene ne Berishen dhe Gramoz Pashkon ne te njejten ndertese dhe ne te njejten kohe ne Beograd. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|