| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 06, 2008 2:24 am | |
| Nuk dihet ç'fare sjell politika e Ramush Harajdina.te ja leme kohes edhe keta si gjithe te tjerat. | |
|
| |
agim barja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 158 Registration date : 09/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 06, 2008 3:23 am | |
| koka e UKSHIN HOTIT kishte vlere sa gjysma e ishe jugosllavise Z.berisha e ju te LDKse ku eshte vellau yne Ukshin Hoti | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 06, 2008 8:27 am | |
| edhe une jkam me pajtimin me motrushen Loredana sepse me te vertet e meriton Ramush Haradinaj |
|
| |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 13, 2008 3:13 pm | |
| un ja u jap voten Adem Demaqit, Fatmir Humollit dhe Albin Kurtit kaloni mir. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 13, 2008 7:16 pm | |
| Politikanin ordinar te diteve tona e urrej bre sa s'thua. Keta politikane nuk jane krijuar per te qene me neve, por per te qene te te huajve. | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 13, 2008 7:39 pm | |
| - loredana shkruajti:
perpara um ka pelqy ibrahim rugova, tash ramushi.. Allahile loredana a të pëlqyen shumë ! I kishin edhe buzët e mira! E shalli ishte shumë karakteristik !Edhe buzëqeshja te Milloshi... rugovës! |
|
| |
|
| |
fi2a1 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 124 Age : 40 Registration date : 11/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue May 13, 2008 11:53 pm | |
| mue si politikan me pelqen Hashim THaqi | |
|
| |
MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat May 17, 2008 12:16 pm | |
| Politikanet qe i pelqej jane keta: Adem Demaci - Simbol i rezistences kombetare shqiptare, legjende e gjalle e shqiptarise Albin Kurti - Vizionar i ri nga i cili pritet shume, por qe duhet t'i japim rastin Fatkeqesisht njeher jane vetem dy, shpresoj qe ne muajt apo vitet e ardhshme te kete me shume politikan qe i pelqej, dhe kontribojne per vendin tone... | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat May 17, 2008 2:16 pm | |
| | |
|
| |
meti1986 Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Registration date : 08/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun May 18, 2008 3:40 pm | |
| Baca Adem Demaqi, ky kolos i madh dhe atdhetar i pashoq, ky simbol dhe legjende e gjalle e kombit shqiptar, ky guximtar dhe vizionar e humnanist eshte politikan dhe diplomat qe fatkeqesisht populli shqiptar nuk po din ta vleresoje ashtu si duhet. Sikur ta kishin popujt dhe vendet tjera nje atdhetar, diplomat dhe politikan te ngjashem me siguri se do te dinin ta shfrytezonin dhe duke e vene ne hierarkine me te larte shteterore do te perfitonin shume vendet e tyre, ngase bota do to qmonte shume. Sepse nje popull qe di te vlerwsoje figurat e verteta kombetare, me nje kapital te pakontestueshem siq e ka bace Adem Demaqi,edhe Zoti i Madh e ndihmon ne rrugetimin e tij drejt sendertimit te amanetit te deshmoreve. Ne te kunderten, nje popull, siq eshte rasti me popullin tone, i cili me nje vetedije tejet te ulet politike e mbase edhe kombetare, duke mos e vleresuar sipas merites se pakontestueshme bacen tone Adem, po injorohet nga bota demokratike, sepse fatkeqesisht populli shqiptar me teper i vlerson disa figura te kontestuara edhe kombetarisht, edhe moralisht, prandaj edhe Zoti mund te na sprovoje me sfide edhe me te madhe sesa luften e fundit qe e patem. Prandaj, eshte momenti i fundit, qe populli shqiptar te vetedijesohet, dhe duke qene ne rrugen e Zotit te Madh, te reshtohet krahas luftetareve te vertete per ceshtjen tone kombetare, siq eshte baca Adem Demaqi, Albin Kurti etj., ne menyre qe pastaj te kemi mbeshtetjen edhe te faktorit nderkombetar, pasi qe jam i bindur se bota demokratike do ta ndryshonte qendrimin e saj karshi Kosoves, sepse pasi te bindet se poulli yne me ne fund po i vlerwson burrat e medhenj te kombit, atehere do te vije ne perfundim se ky popull per ta sendertuar ne veper amanetin e deshmoreve per clirim dhe ribashkim kombetar eshte ne gjendje per sakrifrica eventuale vetem e vetem qe ta qojme ne vend amanetin e deshmoreve. Pershdnetje atdhetare te gjithe shqiptareve te vertete! Nje apel per shqiptaret te cillet deri me tani kane qene te manipuluar, qe te kthjellohen dhe te reshtohen perkrahe atdhetareve te vertete, siq jane Adem Demaqi, Albin Kurti me bashkepunetoret e tyre. Lavdi te gjithe deshmoreve te kombit, ne krye me kryekomandantin legjendar Adem Jashari! Zoti na ndihmofte e na udhezofte ne realizimin e amanetit te deshmoreve! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun May 18, 2008 4:41 pm | |
| Do te pelqej vete njerin, per gjithe shqiperine e bashkuar feneri | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun May 18, 2008 5:20 pm | |
| [quote="eri M"]Po ku mundet me ty biligoa ![/quote]
Peshorja e drejtesise thuhet ne dy ane peshon ne te majten qendron e zhdrejta por e drejta s'figuron. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun May 18, 2008 5:25 pm | |
| Te e drejta rri bashkimi ajo formulë magjike ti duhet të bëhesh teorema feneri formula praktike ! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun May 18, 2008 5:29 pm | |
| - eri M shkruajti:
- Te e drejta rri bashkimi
ajo formulë magjike ti duhet të bëhesh teorema feneri formula praktike ! Me gjithe ze mos i lavdero as malet me te larta Skenerbeun beri hero krahu i forte, kurrsesi shpata. E FENERIN E BE PENDA | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed May 21, 2008 6:45 pm | |
| politikani me pilqen hashim thaqi ka ni qedrim te burit, dha asht seroz | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri May 23, 2008 1:03 am | |
| 50 pyetje drejtuar Sali Berishës, për vrasjen e Azem Hajdarit
| | | |
Wednesday, 21 May 2008 | Nga Përparim HALILI - Kjo na detyron t'i bëjmë disa pyetje zotit Berisha, të cilat në fakt i bëjnë gjithë demokratët dhe shqiptarët prej afro 10 vjtësh, të cilave “antikomunisti” i Dhjetorit 1991, Sali Berisha duhet t'u përgjgijet.
- Natën 12 shtatorit që është vrarë Azem Hajdari, keni patur një mbledhje kryesie të PD. A ka qënë e planifikuar, apo është incuar 6 orë më parë, me urdhër prej jush?
- A i keni kërkuar Azem Hajdarit, që të jetë patjetër në atë mbledhje dhe a ju ka thënë, se do të jetë jashtë Tirane?
- A keni këmbëngulur, që ai të jetë në atë mbledhje, duke i thënë që më "duhesh, sepse ashtu janë punët në kryesi"?
- Cila është përgjigja që ju ka dhënë Azem Hajdari dhe a ka filluar mbledhja pa ardhur ai?
- Azem Hajdarin e kanë telefonuar 1 orë pas fillimit të mbledhjes. Ju, dini gjë kush kanë qënë? A ju ka ardhur një mesazh në telefon dhe nga kush?
- A ju ka kërkuar leje Azem Hajdari për të dalë "5 minuta" pas një njoftimi nga në anëtar kryesie dhe a ia keni bërë me shenjë për të dalë?
- Cili drejtues i PD, ua ka bërë me kokë, kur ka dëgjuar krismat e armëve?
- Cili ka qënë reagimi juaj dhe a ju ka rënë telefoni pas krismave? Nga cilat zyra të shtetit?
- A keni lënë porosi, që të mos jepet lajmi në "Radio Kontakt", pa komunikuar me ju?
- A keni biseduar ndonjëherë për vrasjen e Azem Hajdarit, me ata që akuzuat për vrasjen e tij dhe përse konkretisht?
- Cili ka qënë anëtari i kryesis së PDSH në mbledhje, që ka dalë "pesë minuta jashtë" përpara Azemit dhe kur është kthyer, ka njoftuar Azemin, se "të kërkojnë jashtë"?
- A keni kërkuar të dini se nga erdhën krismat dhe nga kush keni këkruar shpjegime jashtë zyrës ku bëhej mbledhja?
- Cili ka qënë politikani i parë nga e majta, që ju ka pyetur në telefon: "Ç'bëhet andej nga ju dhe cila ka qënë përgjigja juaj?
- A keni telefonuar me Fatos Nanon, për largimin e tij jashtë vendit, fill pas vrasjes së Azemit, duke e njoftuar për rrezik jete?
- Me cilin keni kontaktuar për herë të parë, për të pyetur se kush është vrarë dhe a punon aktualisht ky person, pranë kabinetit tuaj?
- A keni dhënë urdhër, që nga gazeta "RD" të hiqet posteri i përditshëm kalendarik për ditët e vrasjes së Azem Hajdarit? Përse dhe kush ju ka urdhëruar?
- Kush e ka bërë kontrollin e parë në makinën e Azem Hajdarit natën e vrasjes dhe a ka lidhje me ju, ku kontroll? Përse nuk është lejuar prokuroria të bëjë hetime mbi makinën dhe a ka patur pakt "mirëkuptimi" mes jush dhe asaj?
- A i njihni vrasësit e ish-bashkëpunëtorit tuaj dhe cilët janë ata?
- Cila është biseda që keni bërë me ish- shefin e SHIK Bashkim Gazidede, 50 minuta pas vrasjes së Azem Hajdarit?
- Pas krismave, cilëve drejtues të kryesisë së PD u ke dhënë urdhër, të mos qëndrojnë në selinë e PDSH dhe pse?
- Ju keni akuzuar për vrasjen e Azem Hajdarit, Fatos Nanon dhe Skënder Gjinushin. A i qëndroni kësaj akuze publike?
- A dini ku gjendet ish-buodigardi i plagosur Neza, i Azem Hajdarit dhe deri kur keni patur lidhje telefonike me të? Po kontakte fizike? Çfarë keni biseduar?
- A i keni çuar në prokurori dëshmitë e familjes së Besim Çerja, ish-buodigardit të vrarë me Azem Hajdarin?
- A ju ka dorëzuar dikush, një kasetë që ka patur Azem Hajdari në xhep, ditën e vrasjes dhe ku gjendet ajo?
- A keni patur dorë, në incidentet policore të Azem Hajdarit në Tropojë, Ura-Vajgurore, Laç, Tropojë dhe Milot? Po në stadiumin e Shkodrës?
- Me cilin drejtues politik të majtë, keni biseduar pas plagosjes së Azem Hajdarit në parlament dhe për çfarë?
- A ka patur dijeni Azem Hajdari, për të vërtetën e firmës së karburanteve "Shqiponja" të PD, që çonte karburant në Serbi dhe përse ju ka kundërshtuar? Cili ka qënë reagimi juaj?
- Cili ka qënë drejtuesi i PDSH pranë jush, që kërkonte spostimin e Azem Hajdarit nga drejtimi i PD? A i keni dhënë mision për këtë spostim?
- Ju deklaruat, që sa të kthehet PD në pushtet, akti i parë do të jetë dëshmia juaj për vrasësit dhe hapja e dosjes së vrasjes së Azem Hajdarit. Përse nuk po e bëni?
- Pas ardhjes së PD në pushtet, a ju ka kërkuar familja Hajdari hapjen e dosjes "Hajdari" dhe cilat kanë qënë përgjigjet tuaja deri tani?
- A keni bërë ndonjë bisedë me Arben Imamin, për vrasjen e Azem Hajdarit dhe a ka lidhje kjo bisedë, me futjen e tij në kabinetin tuaj?
- Vetëm 5 orë pas vrasjes së Azem Hajdarit, ju keni ndëruar bravën e derës së zyrës së Azemit dhe prej 1 viti e keni mbajtur të bllokuar, me motivin "për ta bërë zyrë muze". A ka lidhje kjo, me ndonjë pastrim "letrash shqetësuese" për ju?
- Cili ka patur detyrë të dorëzojë tek ju, celularin e Azem Hajdarit dhe ku gjendet ai?
- A ju ka rënë ndonjë telefon nga Athina apo nga Beogradi, 30 minuta pas vrasjes së Azem Hajdarit dhe si i jeni përgjigjur?
- A keni patur dijeni për nisjen e një helikopteri të shërbimit qeveritar, drejt veriut, 2 orë pas vrasjes së Azem Hajdarit?
- Pak minuta pas vrasjes së Azem Hajdarit, a ju ka thënë dikush në telefon: "Iku"!
- A ju ka kërcënuar ndonjëherë përballë Azem Hajdari në zyrën tuaj dhe përse? A ka patur kërcënimi i tij ndaj jush, lidhje me një biznes të Ramiz Alisë në Itali?
- A jeni ju, skenaristi i heqjes së imunitetit të Azem Hajdarit me 52 deputetët e PD dhe a kishit planifikuar burgosjen e tij?
- A keni urdhëruar SHIK në vitet 1992-1997, për të përgjuar Azem Hajdarin dhe ku gjendet një kopje e dosjes së këtij përgjimi, prej 1800 faqesh?
- A kanë lidhje me vrasjen, 25 pyetjet e bëra nga Mero Baze në gazetën "Albania" dhe a jeni ju "shefi" i atyre pyetjeve?
- A keni marrë nga familja e Azem Hajdarit dosjet e tij të punës, që mbante në studio në shtëpi dhe ku gjenden ato sot?
- Çfarë keni biseduar në telefon natën e vrasjes së Azemit, me Perikli Tetën dhe ku jeni takuar me të, të nesërmen në orën 10 e 30 minuta?
- A është vrasja e Azem Handarit, vrasje politike dhe cilët janë autorët?
- A do të hapni dosjen e vrasësve të vërtetë të Azem Hajdarit?
- CIA ju ka kërkuar një informacion me opsionet tuaja, për vrasjen e Azem Hajdarit. A mund të publikoni raportin e dërguar?
- Cila ka qënë Ambasada e parë e huaj në Shqipëri, që ju ka telefonuar pas vrasjes së Azem Hajdarit dhe cilat kanë qënë "këshillat" e saj, për të vepruar publikisht?
- Ku ndodhet kaseta që publikoi Azem Hajdari në parlament, pas ngjarjeve të vitit 1997? A e keni ju, kopjen origjinale?
- A keni komunikuar me Bashkim Gazideden në telefon 2 muaj pas vrasjes së Azem Hajdarit dhe cilat janë dy porositë që i keni lënë atij?
- A i keni dhënë ndonjë porosi Arben Rakipit, për "dosjen Hajdari"dhe përse nuk ka pranuar kërkesën tuaj?
- Po Theollori Sollaku, a ju ka kërkuar dëshmi për këtë dosje dhe a ka lidhje konflikti mes jush edhe me këtë dosje?
|
| |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Jun 12, 2008 3:12 am | |
| Ne poltike ose vdekur Nepermjet ish minsitrit Solis te PDNJ-shit, Greqia beri perpjekjen e radhes per te na e ricikluar Fatos Nanon ne zoo-politiken shqiptare. Nanua eshte i sukseshem pelliti artopalanti grek Solis duke mos na sqaruar se per llogari te kujt eshte suksesi i Nanos., te grekut apo te shqiptarit? Ne se do ti besonim shtypit shqiptar dhe nenkuptimeve te ish shefit te SHIK-ut, zotit Klosi duhet te pranojme se Nano eshte sherbetor (agjent) grek se bashku me gruan e tij te dyte. Besohet se edhe martesa e tij e dyte eshte urdheruar nga sherbimet sekrete greke. Duke pas parasysh faktet e mesiperme, dhe tjetrin se Fatos Nano ka per prone nje karakter halabaku, riciklimi i tij ne politik per llogari te grekut eshte nje lufte per jete a vdekja ne kuptimin e vertet te kesaj fjale, ne kuptimin fizik. Shtrydhja e tij si limon dhe paaftesia e tij per te kontrolluar veten nga shumellojshmeria e kenaqesive fizike munde te coje ne hapjen e gojes dhe nxerrjen e sekreteve qe jane shume te rendesishme per interesat strategjike greke. Ne keto rethana vete Greqia do te jete e detyruar qe ta likujdoje fizikisht zotin Nano, ndaj riciklimi i tij ne politik eshte nje ceshtje per jete a vdekje. Ne se Nano nuk riciklohet ai munde te cilesohet nje i vdekur qe ecen. Po Berishen kush do te jete i interesuar ta likujdoje fizikisht? Serbi, greku, rusi, francezi...? Zoti Berisha edhe tash qe ndodhet ne majat e politikes nuk po mundet ta kontrolloje veten. Ai deri me tani ka pranuar se ka kontrabanduar nafte dhe arme ne luftrat Ballkanike? Po me teje...? Cilet individa, shtete, kompani do te rrezikoje Berisha nga deshtimi i sistemit te frenave te gjuhes? Kesaj i thone:- Ose ne poltike ose i vdekur. Nejse, nejse...hamendje... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Jun 12, 2008 3:15 am | |
| - luan mreti shkruajti:
- politikani me pilqen hashim thaqi ka ni qedrim te burit, dha asht seroz
Luan mreti, valla kam lexu shum per Hashimi se eshte bure "serjoz" ! | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Jun 26, 2008 11:30 pm | |
| Po pyes (satelitet dhe spiunet e misionit "sali-berisha" a e pate zonje Liria Berish ne tv-plus, eshkreta ajo fliste (percart) pale kure thoshte:"Saliu kur pi vere na flet shume per veren! thote ajo por Saliu i pelqen "mishi" e zeza ajo qe fliste percart, ajo thoshte Argita dhe Shkelzeni ka diplomat e Europes (mestra)..O zonja Lirie dy femijet tent vertet kane diplomat e mestres-serbe si dhe si te vene ne zjare "SHQIPTARET DHE SHQIPERIN" Liria thoshte se saliu eshte i mencem i urte dhe i dashur! pyesim zonje Lirie? perse ju e ndryshonit "fytyren" kur permendnit (salin)perse fytyren me shume makjash te "berdhe" apo te mbulonit shenjat e goditura prej psikopatit-sali...Perse zonja Liria ka fizonomin dhe pikpamjet (cinesce), po kujtojm kur baben e kishte "oficer dhe mamin oficere-serbe, oficeret kines vizite pernat ne oficeri dhe oficerja-serbe....shekusi ne mezin e Tiranes
25/06/2008 ora 17:52 marre nga Koha Jone | |
|
| |
Driola Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1062 Registration date : 25/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jun 27, 2008 3:18 pm | |
| Per mua nje ka qene dhe nje do t,mbetet, ish Presidenti Dr Ibrahim Rugova... | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jun 27, 2008 9:30 pm | |
| | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jun 27, 2008 9:33 pm | |
| Adem Demaqi eshte i pazevendesushem ,patriot ,intelektual atedhetar,njeri i pervujatur per qeshtjen kombetare ,po mbi te gjitha politikan e i sinqert. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jun 27, 2008 10:01 pm | |
| | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Jun 27, 2008 10:29 pm | |
| - rroni shkruajti:
- Adem Demaqi eshte i pazevendesushem ,patriot ,intelektual atedhetar,njeri i pervujatur per qeshtjen kombetare ,po mbi te gjitha politikan e i sinqert.
Ketu ki shume te drejt edhe shume mire veproi qe nuk u fut ne kete politiken e deshtuar te Kosoves. E deshtuar ne te mire te popullit ndersa per korrupsion shume te mire jane secili me i mire se tjeteri . | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Jun 28, 2008 1:02 am | |
| Ka shume politikane te cilet jane te shtypur nga te huajt dhe nuk i lene te dalin ne siperfaqe per te vepruar, per ta derguar Kosoven aty edhe ku e ka vendin tek Bashkimi i Atdheut.
Sot popullin e kane shtrydhur politikanet aktual me nderkombetaret permes demagogjise se po bejm shtet.
Vertet apo bejne shtet keta politikanet aktual ?! "Po bejne" shtet multietnik, 93%-shi i eshte nenshtruar 7%-shit pa te drejte. Politikanet aktual kane shkelur Betimin qe e kane formuluaR VETE, gjakun qe eshte derdhur me shekuj per ta mbrojtur identitetin kombetar. Prandaj shume shpejt populli do te ngritet per ta kerkuar te drejten e cila u takon me te gjitha normat nderkombetare.... Vetvendosjen. Vetvendosja eshte Bashkimi Kombetar.
Per mendimin time politikan i vertet dhe i afte eshte Ukshin Hoti, shpresoje te jete i gjall diku neper burgjet e serbise e te na rikthehet ne mesin tone. Perndryshe ne si popull duhet te veprojm bashkarisht e te mos mbesim duke pritur kete apo ate, por te veprojm bashkarisht drejt aamanetit te te parve tane, drejt Bashkimit te Atdheut. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|