| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 4:41 pm | |
| ku E ke pare ty qe pacifistet kane fituar a mos valle te kane mesuar librat e sllobodanit apo vaso qubrilloviqit o i gjore por pacifizmi i rugoves ishte aqe skandaloze qe kure populli apo zonat si drenica dugagjini etj etj ky ndytesyre mbante zgjedhje dhe me skandalozja kure ne rahovec i vizitoj shkinat e serbis tpuuuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
Çlirimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 138 Age : 50 Vendi : prizren Registration date : 11/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 4:46 pm | |
| nuk e di pse bre vella zeriatdheut merresh me pacifizmin e nje njeriu qe spo du as emrin tja permendi e qe eshte tashme i kalbur , beso qe nuk ja vlen te merresh me kete emer. | |
|
| |
Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Sep 15, 2008 10:11 pm | |
| Populli shqipetar neper shekuj ka pasur politikan te zot po ka pasur edhe shume politikan tradhtar une do ti veqoja vetem tradhtaret e gjithe elita e sotme politike eshte nje vegel e thjesht e nderkombetarve zot runa ne duar te kujt kemi mbet.. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 16, 2008 12:58 am | |
| Ngjela: Gërdeci, vepër direkt e Berishës
“Një spiun i kryeministrit më tha se kreu i qeverisë ka 300 vetë që mund të vrasin”. Kështu e nisi fjalën e tij, deputeti Spartak Ngjela në seancën e sotme, duke theksuar se kur drejton një njeri i ligë nga natyra, sëmurë nga mendja dhe i paaftë nga intelekti qeveria mbytet nga tragjedia, vrasja, krimi dhe varfëria. “Në këtë situatë ndodhemi ne sot. Drejtohemi nga një kryeministër i lig nga natyra, i sëmurë dhe i paaftë.
Ne jemi mbledhur të analizojmë krimin e radhës. Që atëherë po sorollatemi kot ndonëse janë vrarë 27 njerëz dhe s’janë pak”- tha ai.
Ngjela ka shtuar më tej se nuk ka sot një njeri me pak mend në kokë që të mos e ketë kuptuar se Gërdeci është vepër direkte e Sali Berishës. “Ku keni parë ndonjë bandit në botë që të pranojë krimin, ndonjë hajdut të pranojë vjedhjen. Kurrë nuk ka ndodhur e nuk do të ndodhë, nëse nuk do të jemi ata që ta bëjmë sa më shpejt largimin e tij nga posti, madje që sot”- tha ai.
Më tej, Ngjela ka ngritur një sërë pyetjesh se a do kishte ndodhur Gërdeci po të mos ishte kryeministër Berisha; Cilat janë faktet e reja të hetimit, cfarë do të dalë nga filmimet e bëra, etj...
Ai ka pyetur se nëse Trebicka është vrarë, për të zhdukur një dëshmitar apo për të trembur ish ministrin e Mbrojtjes. “Kush do ta mbrojë atë, apo do përfundojë edhe ai po njësoj?”- ka thënë Ngjela. | |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 16, 2008 1:19 am | |
| | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 16, 2008 2:28 am | |
| Gruaja e Berishës, me gjysëm serbe
Tiranë- Në regjistrin nr.15/15 të vitit 1950- 74, rezulton se familja e bashkëshortes së kryeministrit ka një anë serbe. Në trungun familjar të Lirije Ramaj (Berisha) me gjashtë persona, një prej tyre ka lindur në Beograd. Bëhet fjalë për të ëmën e bashkëshortes së kryeministrit, e cila figuron e ditëlindjes së vitit 1926 pikërisht në Beograd. Ajo e ka emrin Milica dhe është e bija e Dhimitrit dhe Natalia. Të dhënat e shënuara në regjistrin themeltar të shtetasve tregojnë saktë për origjinën e bashkëshortes së kryeministrit. Kjo do të thotë se një gjysmë e familjes së kreut të qeverisë ka prejardhjen serbe. Një arsye e mundshme, por shumë e fortë për të ndikuar tek Berisha në çdo vendimmarrje të tij. Ndikimi është i pashmangshëm, siç kanë treguar rastet. Sidomos këta të fundit. Berisha i ndikuar
Tiranë- Gjysma serbe e familjes së kryeministrit ka ngritur krye duke vendosur në çdo rast kur Berisha ka marrë një vendim. Nuk bëhet fjalë thjesht për një shënim në certifikatën e trungut familjar të bashkëshortes së tij, ku lexohet "vendlindja: Beograd", por për një ndikim në vazhdimësi. Sidomos tek e bija që rezulton të ketë punuar gjatë me hartimin e dosjeve në favor të serbëve. Nuk ka asgjë të vërtetë në atë që pretendohet nga katërshja e zyrës, Argita dhe bashkëshorti dhe ministri Lulzim Basha dhe zëvendësministrja Edith Harxhi për mbledhjen nga ana e tyre e dosjes për Milloshevic që e çoi këtë në Gjykatën e Hagës për krime kundër njerëzimit. Në vend të kësaj, janë hartuar me dhjetëra dosje që akuzonin drejtues kosovarë për krime.
Tiranë- Berisha dhëndër serb shpjegon një sërë vendimesh dhe ngjarjesh ku Berisha u përfshi që në kohën kur ishte president, por edhe tani si kryeministër i vendit. Duke nisur nga kontrabanda e naftës që u lejua të bëhej nga Shqipëria në drejtim të Serbisë dhe Malit të Zi edhe pse për këto vende ishte vendosur embargoja nga Organizata e Kombeve të Bashkuara. Pohimin e bërë nga ish presidenti malazez, Berisha nuk e ka mohuar. Përkundrazi. Ai vetë ka deklaruar se ka lejuar kontrabandën, me qëllimin që nafta të arrinte deri tek kosovarët. Një absurd që nuk e besoi askush, përpara faktit se presidenti shqiptar kishte thyer embargon e OKB. Aspak për të ndihmuar kosovarët që në atë kohë ishin nën pushtim, por pikërisht për ta çuar tek serbët që me të furnizonin tanket e luftës. Jo pak për një dhëndër serbie, që ndihmoi me çfarë mundi të afërmit dhe patriotët e gjysmës së familjes së tij. Por edhe tani si kryeministër, Berisha po jep ndihmën e tij modeste. Ndoshta jo drejtpërdrejt, por po jep kontributin e tij maksimal në një kohë kur për Kosovën vendoset për statusin përfundimtar. Në vend të ministrit të Jashtëm, Berisha zgjodhi në bashkëpunim edhe me të bijën, pikërisht Lulzim Bashën. Kolegun e saj të zyrës, me të cilin hartuan dosje kundër Fatmir Limajt dhe të tjerëve, për t'i çuar në Hagë me akuzën për krime lufte, në formën e presionit për t'i kaluar në kahun tjetër, aty ku qëndronin kundërshtarët edhe politikë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 16, 2008 1:00 pm | |
| - zeriatdheut shkruajti:
- ku E ke pare ty qe pacifistet kane fituar a mos valle te kane mesuar librat e sllobodanit apo vaso qubrilloviqit o i gjore por pacifizmi i rugoves ishte aqe skandaloze qe kure populli apo zonat si drenica dugagjini etj etj ky ndytesyre mbante zgjedhje dhe me skandalozja kure ne rahovec i vizitoj shkinat e serbis tpuuuuuuuuuuuuuuu
me thuani valle si ka mundsi qe ky mesazh te mbetet ende ketu? (Nuk te ka ofendu as ty, as nuk ka perdore fjale banale. Mendim i tij. Stafi) | |
|
| |
buqe Fillestar/e
Numri i postimeve : 15 Age : 36 Vendi : KS (prizeren) Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 16, 2008 3:50 pm | |
| politikani qe ma ka pelqy ma shum eshte dr.rugova edhe pse ai nuk eshte ma ne mesin ton lavid i qoft dheu | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Sep 16, 2008 6:18 pm | |
| - Ademi85 shkruajti:
- zeriatdheut shkruajti:
- ku E ke pare ty qe pacifistet kane fituar a mos valle te kane mesuar librat e sllobodanit apo vaso qubrilloviqit o i gjore por pacifizmi i rugoves ishte aqe skandaloze qe kure populli apo zonat si drenica dugagjini etj etj ky ndytesyre mbante zgjedhje dhe me skandalozja kure ne rahovec i vizitoj shkinat e serbis tpuuuuuuuuuuuuuuu
me thuani valle si ka mundsi qe ky mesazh te mbetet ende ketu?
(Nuk te ka ofendu as ty, as nuk ka perdore fjale banale. Mendim i tij. Stafi) Tema eshte "CILLI POLITIKAN TE PELQEN "e jo ky tipi te shkruan tpuuuuuuuuuuuuuu Re: Cili politikan ju pëlqen më së shumti . nga Ibrahim Rugova Yesterday at 3:34 pmne tere boten gjere me tani kan fituar pacifistet (E she qfar ka thene ky? Pederisa nuk eshte fshire ky shkrime jashte teme, kemi ber leshime edhe tek shkrimi me siperm, per te cilin ankoheni ju, Stafi) | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 2:15 am | |
| Frika nga pyetjet, bilanci real i tre viteve të kryeministrit Nga Mero Baze Kryeministri Sali Berisha shmangu dje zyrtarisht gazetarët nga konferenca e tij mbi tre vjetorin e qeverisë, duke lënë përballë vetes vetëm kamera, dhe pjesëtarë të kabinetit të tij. Në një fjalim të gjatë, që rrezatonte varfërinë e bilancit të tij politik, kryeministri dëshmoi një nga bilancet e tij më të hidhura pas tri vitesh në pushtet. Pas tri vitesh në krye të vendit ai ka frikë ta pyesin. I tronditur nga shumë çështje të mbetura pa përgjigje, i futur në makthet e ngjarjeve të rënda tragjike që i kanë rrënuar autoritetin në shoqëri, ai rrezatoi pa asnjë mëdyshje bilancin më të hidhur të jetës së tij politike, frikën për t’u përballur me median. Përballë ministrave që u fshiheshin kamerave dhe kameramanëve që i fshiheshin Berishës, kryeministri u përpoq për gati një orë t’i jepte kurajë vetes dhe të zhurmonte lajmet e hidhura të kësaj fundjave. I shqetësuar që në mendjet e shqiptarëve nuk është lehtësia fiskale që ka pasur Mihal Delijorgji, por vështirësia që ka pasur Trebicka për të punuar si biznesmen i ndershëm, ai u përpoq të thoshte gjëra qesharake, jo pa qëllim. Gjërat qesharake në raste të tilla janë një mënyrë për të tërhequr vëmendjen që njerëzit të merren me to. Sali Berisha nuk është budalla, edhe pse ka kohë që shtiret si i tillë. Në situatën që ai gjendet dhe në pikëpyetjet e mëdha që kanë shqiptarët për qeverisjen e tij, ai s’ka asnjë mënyrë tjetër veçse t’u hedhë atyre një lodër të merren me të dhe të ecë përpara. Po t’i shikosh, muajt e fundit të tij janë mbushur me gjëra të tilla. Kujtoni që u detyrua të bëjë not në Dhërmi pa bërë kurrë not, kujtoni lajmin që ka futur një shishe me një mesazh në Malin e Dajtit, shikoni thagmat e djeshme për vendin me lehtësirat më të mëdha fiskale në botë për biznesin, parajsën fiskale të Shqipërisë, apo Sali Bollëkun. Janë të gjitha përpjekje për të zhurmuar të vërtetat e hidhura që nuk të lënë as të qeshësh, kur dëgjon gallata të tilla. Ky është ndoshta i vetmi kryeministër që ka zgjedhur për marrëdhënie publike talljen me veten, mjafton që njerëzit të mos merren seriozisht me problemet që ai u shkakton. Dhe ka gjetur të bëjë si gjysmë budalla, me shpresë se njerëzit nuk do ta marrin seriozisht dhe nuk do t’i zemërohen.
Por makthi kryesor i bilancit të tij tre vjeçar janë pyetjet. Kryeministri është i gatshëm të bëjë gjithçka, mjafton të mos e pyesë dikush. Ka kohë që e bën këtë. Së paku pas Gërdecit. Del vetëm para kamerave dhe ministrave të tij, u mban prej andej fjalime shqiptarëve, këput ndonjë broçkull me shpresë se njerëzit do merren me të dhe jo me kryeministrin dhe ikën. Dhe kur del në televizion, përzgjedh gazetarët, bën gati fyerje për të tjerët, qëllon si nga një frëngji dhe ikën. Paniku që ai ka, tri vjet pas ardhjes në pushtet, nga pyetjet është një zhvillim i ri, i panjohur më parë për të. Ai ka pasur situata më të vështira, por ka guxuar të përballet me shtypin. Është përballur dhe më ‘97, kur i ra shteti dhe më pas, kur ishte i izoluar, kishte kurajë t’iu jepte përgjigje disa pyetjeve, qofshin këto dhe delikate për të. Tani ai nuk përgjigjet dot. Bile ka frikë dhe nga auditori. Nuk flet para gjithkujt. Do patjetër ministrat dhe këshilltarët e tij, të sigurohet që askush nuk bën grimasa, askush nuk rrudh buzët dhe askush nuk i thotë ia fute kot. Pas tri vjetësh në pushtet, kjo është e vetmja terapi që e qetëson. Është ndoshta bilanci më i keq që do të kishte dikush që është në krye të vendit. Tri vjet më parë dhe dy vjet më parë, në të njëjtën ditë, ajo sallë ishte plot me gazetarë që mund të pyesnin ç’të donin, edhe pse kryeministri nuk “kishte” kaq arritje sa tani. Por gazetarët mund të pyesnin dhe ai mund të përgjigjej. Tashmë me gjithë “arritjet” dhe “bollëkun”, ai e ka të vështirë të pranojë pyetje, të vështirë të japë përgjigje dhe akoma më të vështirë të dëgjojë jehonën e tyre. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 4:10 am | |
| Nje sadist dhe pervers i neveritshem... I martuar dikur me nje aktore shqiptare, e la ate me gjithe djalin e saj dhe te tijin njekohesisht, rrugeve te Greqise... Fqinjet e tij, tregojne kur e merrte ne shtepi ate te shkreten dhe pasi shfrynte epshet e nxirrte jashte duke e share dhe ofenduar dhe duke ja hedhe te mbathuarat ne sy te njerezve. Dhe perfundimisht ish gruaja e tij, pas akteve perverse te kesaj mostre, kaloi ne depresion dhe sot e kesaj dite eshte ne ate gjendje dhe e braktisur. Edi Rama thelle brenda vetes se vet i urren femrat dhe pasi ben seks me to kerkon ta "zhbeje" ne nje fare menyre aktin qe kreu duke i keqtrajtuar dhe denigruar. Kete e kane pohuar te gjitha grate qe kane pasur marredhenie seksuale me te, deri tek "gruaja" e tij e fundit, Rudina Magjistari.
Edi Rama nuk shkonte ne zbor dhe nuk bente fiskulture ne Fakultet si te gjithe studentet e tjere -- turp gjithe ai gomar i gjate nuk kishte bythe te kryente te pakten gjysmen e aktivitetit fizik qe benin gjithe studentet e tjere! Thuhej se kishte raport mjeksor per nje semundje (ishte me kartele thoshin studentet). Kur u kthye ne Tirane beri plot budallalleqe me brire saqe studentet u binden qe ishte vertet me kartele. Ne kohen kur ne qeveri ishte Berisha, Edi Rama gjeti nje vend per te fshehur bythen ne Paris... Se cfare bente ne Paris na e tregon, ai qe e gjeti atje dhe na e solli peshqesh ne Tirane. Ne Paris kjo moster shetiste me thonj te paprere dhe shiste ikona te vjedhura... Kete gje na e ka bere te ditur vete Fatos Nano -- ai qe e morri dhe e solli ne Tirane... E kush tjeter mund ta merrte nje maskara te tille si Edvin Rama e ta bente kryetar Bashkie, pervec atij qe eshte më maskara se ai?? Pa dyshim se nderi i kryemaskarait i takon pjanecit Nano ... Keshtu keta dy, njeri me i keq se tjeteri, njeri me zagar se tjetri, njeri me hajdut se tjetri e mbajne peng Shqiperine duke me e pas shnderruar ate ne nje monopol te tyren.
Edi Rama prishi kjoskat ne Tirane per te vendosur dhe maskuar bizneset e veta. Eshte bere kerdia me lejet e ndertimit qe ky hajdut jua jep vetem atyre qe i ndajne leket me te (ky maskara i ka shitur Koco Kokedhimes, siperfaqe te tera toke vetem per L. 30,000 leke e plot skandale te tjera), ndersa ka perzene te gjithe ata qe nuk i jepnin pjese atij (sic eshte rasti i egjiptianit El Sajed). Ne pergjithesi, intelektualet shqiptare, pavarsisht nga bindjet e tyre, te majta apo te djathta, kane dhene vlersimet me te keqija per shtazen Edi Rama. Dritero Agolli kur e vune Minister te Kultures tha: "Ky coban do e shkaterroje fare kulturen shqiptare" Nje nga analistet me te shquar shqiptare Fatos Lubonja ne nje diskutim publik me kete njeri, midis te tjerash i tha: "Ti je psikopat, sa kohe ke pa pire ilacet?" Vleresime pak a shume me te njejtat tone, vine edhe nga shume figura te tjera te shquara per kete rrugac.
Marre nga balkanweb | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| |
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 9:11 am | |
| |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 4:38 pm | |
| Pervec Bill Klinton, asnje tjeter | |
|
| |
Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 6:02 pm | |
| Me se miri vesa per nder asnje prej ketyre elites politike te kosovess | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 6:19 pm | |
| Si pergjigje te asaj pyetjes Tuaj po te shkruaj pak vargje nga poeti Arben Duka.Ne vatanin tone, ku jetojne qorrat Berisha me Nanon jane Krye-Horrat
Si dy maluketer Me nga pakez huqe, Te dy dikur ishin Ne kupole te Kuqe.
Jane si dy pranga Qe kan' lidhur djajte Nje ne kembe te djathte Nje ne kembe te majte.
Ne vatanin tone S'vjen e s'vjen e mira, Po nuk hapi rruge Mister Erresira
Mister Erresira Me bishtuk e pishe, Qe ndryshe e njohim Si Sali Berishe
Kur te ike Ai Do jete dit e lume, Dhe Nanua s'do kete Kujt ti bej serume. | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Sep 17, 2008 11:25 pm | |
| ish presidenti moisiu dhe hashim thaçi | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 18, 2008 1:45 am | |
| Wednesday, September 17, 2008 Klloun, doktor, politikan
Para disa kohesh ju shpjegova portretin e zotit Berisha. Ju sqarova ngjyren e kuqe te syve te tij, qe vjen si rezultat i drogave te forta qe ai mer dhe qe e detyrojne te mari per te kontrolluar veten e tij. Situata e koheve te fundit ka ndryshuar, po ashtu edhe portreti i zotit Berisha. Ai tashme ngjane me nje te arratisur nga cmendia ose nje kafshe qe sapo ka lene kafazin. Ai eshte i pamundur te kontrolloje veten dhe cdo gje munde te pritet prej tij. Ate tani me e drejtojne instiktet dhe ai i vetmbrojtjes i tha qe te beje rolin e palacos, leshkosh, kllounit, budallait duke konkuruar ne kete fushe me veteriner Bamir Topin qe eshte nje palaco, leshko, klloun, budalla i lindur dhe nje qenie inferiore. Edhe veteriner Bamir Topi-arsyetoje instikti i vetmbrojtjes i zotit Berisha – ja ka shitur shpirtin djallit dhe Shqiperine e ka nxjerre na ankand. Ate shume pak e shigjetojne per kete sepse shqiptaret e konsiderojne nje palaco, leshko, klloun, nje qenie inferiore qe aq i prêt dhe aq ben. Perse te mos luajme edhe ne pjesen- i tha instikti i vetmbrojtjes zotit Berisha. Perse te mos bejme si palaco, leshko, klloun, budallenje e keshtu te jemi te sigurt? Dhe ashtu u be. Zoti Berisha ne konferencen e fundit per shtyp na gajasi, na shkriu gazit. Bo,bo c’fare kllouni i talentuar vajti dem duke u bere doktor dhe politikan.
Petrit Kola
pojofree@yahoo.com | |
|
| |
che Fillestar/e
Numri i postimeve : 8 Age : 33 Vendi : istog Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Sep 18, 2008 2:03 am | |
| Ne te gjitha vendet e botes demokratike politikanet qoft ne pozit qoft ne opozit i frikesohen popullit.Para popullit ata kan pergjegjsi ,me voten e popullit politikanet marrin detyra marrin privilegje qe tju sherbejn atyre dhe per te miren e tyre. Marr ne pergjithsi ne trojet shqiptare te ndara ne 5 shtete e dita dites te rrezikuar nga nje rrudhosje e re territoriale klasa politike dhe politikanet ton jan totalisht indiferent ndaj popullit brengave,gjendjes se rende ekonomike e politike andaj si te till politikanet shqiptar nuk meritojn respektin dhe voten ton. Nese flasim per politiken aktuale ne kosove ajo eshte shum e leht per ta sqaruar cila do qoft ajo parti qe merr pushtetin sistemi nuk nderrohet po ajo mund te nderrohet por per te keq. FATMIR SEJDIU, HASHIM THAQI , JAKUP KRASNIQI ,NEGJAT DACI , BAJRUSH GJEMAILI, HAJREDIN KUQI , VETON SURROI lista eshte e gjat .Te gjith kta qe i permenda edhe te tjer te me falin qe nuk permenda jan njerzit qe na turperuan ne rambuje e na shiten ne vjen. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 26, 2008 4:35 am | |
| Vdiq Sali Berisha...
http://uk.youtube.com/watch?v=i2w5gepLlak | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 26, 2008 4:38 am | |
| Ne kafaz...
http://uk.youtube.com/watch?v=fU8yTYDHEno | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 26, 2008 7:23 am | |
| RAMABERISHANANOGJINUSHICEKAGODO METATHACAT=MILLOSHEVICJANULLATOS | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 26, 2008 7:53 am | |
| http://de.youtube.com/watch?v=SV9hrdY_xsg ky esht politikani im me i preferuar | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Sep 26, 2008 8:01 am | |
| Mergimtarja1 te pershendesi me nje tallava
http://de.youtube.com/watch?v=jKa7Lfy7ETIMeda - Ti je Larg
Mos jem jasht teme. Asnjeri nuk me pelqen ! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|