| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 1:51 pm | |
| |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Driola Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1062 Registration date : 25/06/2008
| |
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 6:31 pm | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- Betim Gashi
Pajtohem me Vranen | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 7:48 pm | |
| - Eva shkruajti:
- Vrana Konti shkruajti:
- Betim Gashi
Pajtohem me Vranen Kur paska dalur ne skene ky politikani Betim Gashi, as njeher nuk kam degjuar per te ?! Pasi qe Vrana dhe Eva e pelqejne kete politikan, ateher me pelqen dhe mua edhe pse nuk po e njoh, hahaha.!! |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 8:58 pm | |
| Qaj politikoan o maxhup kejt, sen svyn, berllog osht. Sdi qysh muni me fol per ni njeri te till. | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 9:12 pm | |
| - Ago Muji shkruajti:
- Qaj politikoan o maxhup kejt, sen svyn, berllog osht.
Sdi qysh muni me fol per ni njeri te till. Ago, pse nuk ke votu edhe ti per ate politikan...?! | |
|
| |
egzona- Anëtar i ri
Numri i postimeve : 71 Age : 31 Vendi : prishtina Registration date : 28/11/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 11:04 pm | |
| asnje hiq se krejt jon do papaka | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 11:22 pm | |
| | |
|
| |
dezertori Fillestar/e
Numri i postimeve : 16 Age : 57 Vendi : Peje Registration date : 22/12/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 12:20 am | |
| Poitikani qe me se tepermi me duket i dobishem,per momentin jane kater: 1.Ilir Meta 2.Edi Rama 3.Ramush Hardinaj 4.Ali Ahmeti Ndersa personalitetet qe e meritojne te ngjiten ne politike jane: 1.Albin Kurti 2.Bedri Islami | |
|
| |
feratkoca Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 35 Vendi : Shqiperi/Mitrovicë Registration date : 21/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 12:24 am | |
| | |
|
| |
Liisi Fillestar/e
Numri i postimeve : 29 Age : 40 Vendi : aty Registration date : 05/12/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 12:35 am | |
| Politikane ka shume, por ende nuk ka ndonje i cili meriton te percaktohem e te them se eshte i drejte. Dua te them se nuk kemi politikan i cili eshte i percaktuar per Bashkim Kombetar i cili punon ta dergoje amanetin e te pareve ne vend. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 4:17 am | |
| Liisi, pajtohem shum me mendimin tuaj, vertet nuk eshte as nje qe mund te themi eshte duke punuar per Bashkimin Kombetar, andaj dhe nuk me pelqen as nje. Per mua sic e kam cek dhe me larte, keta "politikanet" qe kemi jane si Baba Dimri, gje qe nuk ekziston e as keta me mire mos te kishin ekzistuar fare ...!! |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 5:04 am | |
| | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 9:36 am | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 5:35 pm | |
| - Xili shkruajti:
- Angelina Merkel
Angela Merkel po mendon xili hehehe Politikali im i pelqyer... Betim Gashi. |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| |
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 8:10 pm | |
| Hashim Thaqi dhe të gjithë Anëtarët e PDK | |
|
| |
anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 23, 2008 10:42 pm | |
| Tani e tutje tema duhet te merr kahje tjeter, d.m.th : Nese thoni me pelqen ky apo ai politikan/e, ateher dhe duhet te thuani pak fjale per ate, arsyen pse iu pelqen etj. E jo vetem te shkruani nje emer dhe te beni nje postim, sa per te shtuar nr. e postimeve. Dhe dicka, nese thuani nuk me pelqen as njeri prej politikaneve, ateher jepeni nje mendim, pse nuk iu pelqen e keshtu. Postimet jashte kesaj rregulle do fshihen.!!
Shpresoje te Mirekuptohemi.??
Po vazhdoje une, me ate qe kam then mbrem ...
Liisi, pajtohem shum me mendimin tuaj, vertet nuk eshte as nje qe mund te themi eshte duke punuar per Bashkimin Kombetar, andaj dhe nuk me pelqen as nje. Per mua sic e kam cek dhe me larte, keta "politikanet" qe kemi jane si Baba Dimri, gje qe nuk ekziston e as keta me mire mos te kishin ekzistuar fare ...!!
Edituar për herë të fundit nga BiBiKiM në Wed Dec 24, 2008 7:20 pm, edituar 1 herë gjithsej |
|
| |
egzona- Anëtar i ri
Numri i postimeve : 71 Age : 31 Vendi : prishtina Registration date : 28/11/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Dec 24, 2008 2:51 pm | |
| i vetmi qe meriton qdo lavderim osht i mirnjohuri ALBIN KURTI ndersa te tjert meritojn qdo kritik ofemdim si thaqi sejdiu etj | |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Dec 24, 2008 6:51 pm | |
| te nderuar antar te forumit ju e dini nje fjale te urte nga populli qe thote> Me nje lule nuk qel pranvera me kete dua te them se sa do gjeni, i zgjuar te jete nje individe ne politiken kosovare i vetem nuk do ja dal mbare. kshtu qe un e shof te arsyshme qe politika kosovare duhet te udhhiqet nga akademik te behet nje platforme mbarkombtare per interesa te kombit dhe mos te shpresojme ne nje individe. respekte | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Dec 24, 2008 7:49 pm | |
| I nderuar Ngadhnjimi, Nuk eshte nje individ por jane shumica... Se shpejti bashkohemi. Kjo eshte Pavarsia e vertet. Kjo gje do te ndodhi shume shpejt, mos t;ju duket si ender e larget apo e pa realizueshme. Une kur u shpall "pavarsia" nuk u gezova fare sepse ishte pavarsi nga Shqiperia sic po e provon koha, per zhdukjen e shqipatereve me lehet. Bashkimi eshte Shpetimi. Une ne 2009 do te jem ne Shqiperi ne qeverine e nacionalistave. Ne vitin vitin 2009-2010 realizohet Bashkimi. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Dec 24, 2008 11:09 pm | |
| - BiBiKiM shkruajti:
- Tani e tutje tema duhet te merr kahje tjeter, d.m.th : Nese thoni me pelqen ky apo ai politikan/e, ateher dhe duhet te thuani pak fjale per ate, arsyen pse iu pelqen etj. E jo vetem te shkruani nje emer dhe te beni nje postim, sa per te shtuar nr. e postimeve. Dhe dicka, nese thuani nuk me pelqen as njeri prej politikaneve, ateher jepeni nje mendim, pse nuk iu pelqen e keshtu. Postimet jashte kesaj rregulle do fshihen.!!
Shpresoje te Mirekuptohemi.??
Po vazhdoje une, me ate qe kam then mbrem ...
Liisi, pajtohem shum me mendimin tuaj, vertet nuk eshte as nje qe mund te themi eshte duke punuar per Bashkimin Kombetar, andaj dhe nuk me pelqen as nje. Per mua sic e kam cek dhe me larte, keta "politikanet" qe kemi jane si Baba Dimri, gje qe nuk ekziston e as keta me mire mos te kishin ekzistuar fare ...!! Xili, mund te me thuash, e ke lexuar kete qe kam shkruajt une, apo e kam shkruajt per veten time?? |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|