| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
mentori Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Age : 42 Vendi : Tetove Registration date : 03/11/2008
| Titulli: Mentori Wed Nov 12, 2008 2:03 am | |
| Sa iperket politikaneve mua me pelqen kryetari i PDSH,se ne Maqedoni Menduh Thaqi,se vertet asht nje politikan shum izgjuar per ceshtjet kombtare dhe me te vertet ka arit shum vepra te mira per popullin e Maqedonis po gjithashtu edhe per popullin Kosovar kur ishte lufta ne kosova,diti si ti prese misafirt ua hapi kufiret dhe imir priti,kjo me te vertet asht per ta pelqej.tung | |
|
| |
mentori Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Age : 42 Vendi : Tetove Registration date : 03/11/2008
| Titulli: Flori Wed Nov 12, 2008 2:07 am | |
| S iperket Politikanve mua me pelqen Kryetari i BDI,se Alih Ahmeti se ka nje hije shum te madhe por punet ika te vogla kurse burgosjet edeputetve te vet ika te mdhaja,vertet me pelqen se asht nje bur qe nuk di ta mbroje ceshtje Kombtare. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Nov 12, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
feratkoca Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 35 Vendi : Shqiperi/Mitrovicë Registration date : 21/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 4:48 am | |
| - Sy kaltri shkruajti:
- GENTA të them une Ty se
Hashim Thaqi ka qen pjestar i Ushrtisë Çlirimtare të Kosoves nga viti 1991 së bashku me komandantin Legjendar Adem Jasharin dhe kur ka fillu lufta në prekaz ky ka qen ne studime në Zvicërr dhe ka ardh ne Formimin e UÇK-së dhe ato thash e thëme kush ti ka then ata jan njerez qe nuk e duan dhe nuk e kan dashur as nje her Luften e Lavdishme të UÇK-së ka akoma njerez qe shajn pse UÇK-ja i perzoni shkiet nga Kosova se kan fjet me serbin flliqnajk prandaj jam i lumtur qe kam qen ne sherbim te luftes sëUÇK-së Jam Krenar që Jam SHQIPTARË po ku ka qen Thaqi bre ku ka vepru Thaqi nuk ka qendruar ne Kosove deri pas 1997 pra qe nga vitet e 92-ta e deri ne 1997 , ma bre mos u mundo me e ba bjeshk se nuk eshte puna e tij asgje se a eshte qyky Thaqi qe e pranoj demilitarizimin e UCK-se (Kapitullimin e saj) marrveshjen e rambujes , pakon e Ahtisarit qe e serbizon Kosoven a per qita ka luftu Adem Jashari a ? JO i nderuar jo Adem Jashari nuk ka luftu per marrveshje me Serbine por per tu qliruar dhe per tu bashkuar me Shqiperine ,ndersa Thaqi paska "luftuar" per tu ulur ne nje kolltuk te bute , "Ne vend te nje kolltuku me turp preferova kryengritje me ndere" Hasan Prishtina, pra tek Thaqi ka ndosh e kunderta ne vend qe mos me shkel gjakun e deshmoreve edhe me i mbrojt vlerat e luftes aj luften e quajti konflikt deshmoret i quajti viktima-martir , 28 nentorin e kjeku nga festat ne kosove pra qe eshte festa e flamurit dhe pavarsise se Shqiperise na e ndryshoj flamurin edhe hymnin pra ky eshte Thaqi , e sa per pjestar te UCK-se ta na dolen 65 mije ish luftetar te UCK-se po ku ishin keta e dime se kush ka qen pjestar i saj e kush jo , UCK-ja eshte diqka e shenjte nuk duhet te felliqet sikurse disa nga ju qe mundoheni me ja humb vlerat duke i futur ne te disa njerez tradhetar por pa vetdijen tuaj | |
|
| |
feratkoca Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 35 Vendi : Shqiperi/Mitrovicë Registration date : 21/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 4:50 am | |
| - Veneta shkruajti:
- Albin Kurti nuk eshte politikan, por politika qe ai ndjek eshte e shkelqyeshme. Ai punon per popullin.
e qka eshte Albin Kurti pra vetem politikan eshte sepse ne Kosove gjithqka eshte politike edhe Albini eshte Politikan por dallon nga te tjeret qe jan ne parti politike sepse ky punon per popullin rroft Albin Kurti dhe Vetevendosja | |
|
| |
feratkoca Anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 4:54 am | |
| - Sy kaltri shkruajti:
- GENTA të them une Ty se
Hashim Thaqi ka qen pjestar i Ushrtisë Çlirimtare të Kosoves nga viti 1991 së bashku me komandantin Legjendar Adem Jasharin dhe kur ka fillu lufta në prekaz ky ka qen ne studime në Zvicërr dhe ka ardh ne Formimin e UÇK-së dhe ato thash e thëme kush ti ka then ata jan njerez qe nuk e duan dhe nuk e kan dashur as nje her Luften e Lavdishme të UÇK-së ka akoma njerez qe shajn pse UÇK-ja i perzoni shkiet nga Kosova se kan fjet me serbin flliqnajk prandaj jam i lumtur qe kam qen ne sherbim te luftes sëUÇK-së Jam Krenar që Jam SHQIPTARË Ti i perket subjektit politik te Thaqit PO a JO Nese i perket PDK-se ather ti je Kosovare PO Nese nuk i perket ateher mund te krenohesh qe je shqiptar JO une personalisht nuk i perkas asnje subjekti politik | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 1:38 pm | |
| - feratkoca shkruajti:
- Veneta shkruajti:
- Albin Kurti nuk eshte politikan, por politika qe ai ndjek eshte e shkelqyeshme. Ai punon per popullin.
e qka eshte Albin Kurti pra vetem politikan eshte sepse ne Kosove gjithqka eshte politike edhe Albini eshte Politikan por dallon nga te tjeret qe jan ne parti politike sepse ky punon per popullin rroft Albin Kurti dhe Vetevendosja Mund te jete edhe politikan. Por, jo makiavillist siq jane te tjeret ! | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 2:34 pm | |
| - feratkoca shkruajti:
- Veneta shkruajti:
e qka eshte Albin Kurti pra vetem politikan eshte sepse ne Kosove gjithqka eshte politike edhe Albini eshte Politikan por dallon nga te tjeret qe jan ne parti politike sepse ky punon per popullin rroft Albin Kurti dhe Vetevendosja Si mund te jete politikan kur nuk eshte anetar i asnje partie politike, pervec asaj te popullit? Fakti qe ndjek nje politike te caktuar nuk e vesh me titullin politikan. Ai ngelet nje drite ne fund te tunelit per popullin kosovar. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 8:37 pm | |
| Politikan eshte njeri qe merret me politike, rrjedhimisht Albin Kurti eshte politikan, t'lutem . | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Nov 14, 2008 8:39 pm | |
| Edhe kam verjetur se disa ketu nje poltikani i dhane ngarkese negative, qe eshte absurde. Mund te kete politikan pozitiv, bile ka shume te tille, sikur Z.Kurti, ju lutem . | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Nov 15, 2008 12:36 am | |
| | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Nov 16, 2008 2:47 am | |
| Patriot nga mesi e perpjet Profeti i shqiptareve, Petrit Kola sot dot te shkruaj nja dy rreshta per shokun Koco. Shoku Koco Danaj eshte mik i Edi Rames. Atij Edi qe i eshte qepur kodrave dhe maleve dhe i ka kthyer ato ne vendstrehim nga frika se Fazllic-Berisha ja nxjerre te palarat ne mes te Tiarnes. Pra shoku Koco, miku i Edi Rames e ka shpallur veten patriot me flete dhe po na kerdise me shkrime dhe libra patriotike biles edhe me nje faqe interneti qe ka titulluar “Lajme”. Ne fakt faqja e internetit duhet te quhet “Gjysem lajme” dhe librat e tij duhet te quhen “”gjysem libra”. Po te vesh re aktivitetin patriotik te shokut Koco Danaj mund ta cilesosh ate Verior. Per cudine e te gjitheve shoku Koco Danaj qe eshte nga Jugu i Shqiperise (fshati Progonat), patriotizmin e tij e ka te specializuar per Veriun (Dardani, Iliriad, Presheve, Bukanovce, Ulqin…) dhe nuk guxon te thote nje fjale per Jugun Shqiptar ne pergjithesi dhe Camerise ne vecanti…!!! Perse valle keshtu shoku Koco? Perse nuk shkruani per trevat Jugore shqiptare? C’te ka gjetur? Mungese njohurish… apo mos ke te besh me videon ne youtube.com ku miku yt Edi Rama i drejtohet Papandreut ne nje menyre te perulur dhe te neverishtme? Me vjen shume keq shoku Koco por keshtu sic jane punet Profeti i shqiptareve nuk munde te t’ju cilesoje juve patriot te plote. Juve jeni gjysem patriot shoku Koco. Juve shoku Koco jeni patriot nga mesi e larte. Nga mesi e poshte juve nuk jeni i tille. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Nov 16, 2008 3:18 am | |
| Ukshin Hoti | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Nov 20, 2008 12:24 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=tlvkakD3e_I | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 12:11 am | |
| - njomeza shkruajti:
- Prej meshkujve Melihate Termkolli prej femrave Astrit Haraqia
Kure edhe ketyre tradhtareve te ju themi politikane mose thashte zoti asgje vaj halli per shqiptarij | |
|
| |
njomeza Fillestar/e
Numri i postimeve : 47 Registration date : 04/11/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 12:21 am | |
| Prej luftëtareve Zëriatdheut | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 12:31 am | |
| Hahahaha, Shoku Melihat ,hahahahhahaha | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 12:35 am | |
| HAHAHAHA Guxim imagjinoje SHokun Melihat Kryeminister hahahaahhaahahahhaa | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 12:50 am | |
| | |
|
| |
kercova Fillestar/e
Numri i postimeve : 20 Age : 33 Vendi : Kercove Registration date : 05/12/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 1:26 am | |
| spo di pse kot lodheni kur asnje politikan prej ketyre qe keni permendur nuk eshte ne gjendje te zgjedh problemet e shqiptareve "SHQIPERIN ETNIKE" e na po lodhemi se kush o ma i miri e kush po na pelqen neve ....... Secili perj kertyre politikaneve ka nga nje te aferm Grek,Serb, Maqedon e keshtu me rradhe e na pi presim Politik te paster prej ketyre dhe bashkimin e trojeve shqipetarve KURR SKA ME NDODH ME Sali Berishen Ali Ahmetin Edi Ramen Menduh Thacin Nexhat Dacin E Hashim Thacin
VdEkJe FaShiZmiT LiRi PoPuLLit....
Me ReSpEkT KeRcOvA | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 1:41 am | |
| Politikani i cili me pelqen me shum eshte: Baba Dimri , d.m.th Baba Dimri nuk ekziston, keshtu qe nuk ka as nje politikan qe eshte per t'u pelqyer.!! |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 1:45 am | |
| - BiBiKiM shkruajti:
- Politikani i cili me pelqen me shum eshte: Baba Dimri , d.m.th Baba Dimri nuk ekziston, keshtu qe nuk ka as nje politikan qe eshte per t'u pelqyer.!!
Ka te atille qe akoma e besojne Baba dimrin, se kur u rriten harruan t'iu thone se ajo ishte vec nje perralle per t'i vene ne gjume. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 14, 2008 1:48 am | |
| Kqyre qa thot budallica :S, sot baba dimrin para syve e ke pas oj lladik, per bibin mos te "mirekuptohemi" hehehe |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Mon Dec 22, 2008 8:24 am | |
| Hajredin Kuqi Lulzim Basha | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |