| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Oct 08, 2008 4:58 am | |
| Kunati i Bashës ishte administrator në momentin e shitjes në QiproNga Tema Erion Isufi, kunati i ministrit të Jashtëm, Lulëzim Basha, reagoi dje përmes një e-mail-i duke deklaruar se mediat po shpifin ndaj tij. Ai deklaroi se ka qenë administrator në firmat që ka ngritur Fazlliç dhe se këto firma nuk kanë kryer asnjë aktivitet ekonomik. Në këtë mënyrë, Erioni thjesht ka pohuar ato çfarë janë shkruar në media, sepse askush nuk ka deklaruar se ai ishte pronar apo ortak me Fazlliç, por se ishte administrator. Gjithashtu, problemi që kanë ngritur këto media është se njëra prej këtyre firmave, pa kryer asnjë aktivitet ekonomik dhe pa asnjë aset, është shitur për 1.75 milionë euro. Dhe faktin që firmat nuk kanë kryer asnjë aktivitet e pohon vetë Isufi në deklaratën e tij. “Si reagim ndaj shpifjeve dhe spekulimeve ndaj meje në disa media, lëshoj këtë deklaratë për të informuar opinionin publik. Unë nuk kam ushtruar asnjë aktivitet ekonomik të përbashkët me z. Fazlliç, dhe nuk kam qenë asnjëherë partner, dhe/ose ortak me z. Fazlliç. Kam qenë i punësuar si administrator pranë kompanisë “SRF Developments”, e cila nuk ka kryer asnjë aktivitet ekonomik gjatë kohës që unë kam ushtruar këtë detyrë. Dy kompanitë e tjera, “Virtu Acquisitions” dhe “Crown Acquisitions”, nuk janë bërë asnjëherë aktive dhe nuk kanë kryer asnjë aktivitet ekonomik gjatë kohës që unë kam qenë administrator”, - thuhet në deklaratën e Isufit. Mashtrimi Por kunati i zotit Basha thotë në e-mail-in e tij se është larguar si administrator i firmës “Crown Acquisitions”, që u shit në Qipro, shumë përpara këtij akti. Ai deklaron se largimi është bërë më 30 dhjetor, çka nuk është e vërtetë, për shkak se, siç e thotë dhe vendimi i gjykatës, ai është larguar si administrator më 4 qershor 2007, disa ditë pas kryerjes së blerjes. “Nga pozicioni i administratorit kam dhënë dorëheqjen e parevokueshme përkatësisht më 30 dhjetor 2006 për “Virtu Acquisitions” dhe “Crown Acquisitions”, dhe më 20 mars të vitit 2007 për kompaninë “SRF Developments”, - thotë Isufi. Dokumenti i gjykatës Por, edhe nëse Fazlliç mund të përgënjeshtrojë faktin se nuk është shitur kompania e tij “Crown Acquisitions”, vendimi i datës 9 korrik 2007 që botohet sot nga gazeta “TemA” provon krejt të kundërtën. Sipas këtij vendimi, gjykatësja e vetme, Majlinda Doga, e Gjykatës së Tiranës ka vulosur blerjen e kompanisë nga firma qipriote. Kështu, sipas fakteve që botoi gazeta “TemA”, superspekulanti Damir Fazlliç ka marrë realisht 1 milion e 750 mijë euro, jo për të shitur një kompani fantazmë, por për të marrë bakshishin e blerjes së energjisë nga firma serbe “Rudnap”. Sipas të dhënave që ka siguruar gazeta “TemA”, Aleksander Lupsiç, pronar i kompanisë “Rudnap” me qendër në Vjenë, në rrugën kryesore të saj, Kärntnerstraße, është kompania, e cila na ka shitur 34.3 milionë euro energji. I njëjti njeri, pra Aleksandër Lupsiç, është dhe pronar real i “Altaria Research Limited” në Qipro, që më 9 korrik ka blerë kompaninë “Crown Acquisitions” për shumën e 1.750 mijë eurove. Fakti që Fazlliç ka shitur një firmë fantazmë me një çmim astronomik një njeriu që ka blerë energji në Shqipëri dhe konsulentë të blerjes së energjisë janë të njëjtët avokatë, tregon se transferta është bërë për të ndarë bakshishin e blerjes. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 1:31 am | |
| Shteti në dispozicion të një trafikanti
Nga Mero Baze
Problemi i parë për një shikues fanatik për TV “Klan” është sonte emri i Fazlliçit. Ai do të shikojë në një tavolinë me gazetarin Fevziu një njeri, për të cilin s’ka dëgjuar asgjë. Ai televizion nuk ka dhënë asnjë lajm për Damir Fazlliçin. Nuk ka dhënë lajm që është arrestuar, nuk ka përcjellë lajmin që vajza e kryeministrit është bashkëpronare me avokaten që i ka blerë si përfaqësuese e një kompanie qipriote kompaninë Fazlliçit, nuk ka shkruar që bizneset e Fazlliçit i ka administruar kunati i Lulëzim Bashës etj., akuza që janë hedhur në shtyp. Kështu që do të ndjehet pak konfuz të dëgjojë një njeri, të cilin e sjellin me charter në Rinas, e shoqëron Policia e Shtetit sikur është Xhorxh Bushi, dhe përplasin në tokë kameramanë, sikur të ruajnë njeriun më të rëndësishëm të botës. Në këtë kuptim e gjithë ajo shëmti shtetërorë në dispozicion të një televizioni, të lë shijen e hidhur se misioni më i ri i ardhjes së tij me charter, nuk ishte më “lavatriçja e parave të pista” për të cilën akuzohet Fazlliç, por përdorimi i ekranit si lavatriçe e rrobave të brendshme të bëra pis në familjen e kryeministrit. Mashtrimi i tij i parë u provua. Damir Fazlliç tha në intervistën e tij në “Top Channel”, se “nuk e kam shitur kompaninë “Crown Acquisitions” tek avokatja Flutura Kola, që përfaqëson një kompani qipriote në Tiranë”, dhe theksoi se “këtë e thonë njerëz si Mero Baze”. Dje, Shoqata e Avokatëve të Shqipërisë tha se kompania është shitur brenda gjithë rregullave dhe avokatja Kola ka vepruar drejt. Shoqata ka kërkuar të mbrojë avokaten Kola nga akuzat, pasi, nëse kompania nuk do të ishte shitur, atëherë i binte që ajo të kishte bërë letra false. Deklarata provon se mashtruesi është ai që kryeministri, Sali Berisha, e solli dje me charter në televizionin ku pyetjet nuk marrin kurrë përgjigje, kur janë kundër tij. Por ky është një detaj me të cilin qytetarët shqiptarë janë mësuar. Ajo që ishte më e rënda dje, kishte të bënte me faktin se prokuroria nuk ka mundur dot të ndalojë për ta pyetur shtetasin boshnjak Damir Fazlliç, pasi policia e mori atë në mbrojte, dhe injoroi fletëthirrjen e prokurorisë. Sipas burimeve nga prokuroria, fletëthirrja është regjistruar një orë e gjysmë para se Fazlliç të linte Tiranën. Ajo i është komunikuar drejtuesit të policisë në Rinas, por ai nuk e ka përfillur, pasi ka qenë i angazhuar nga persona jozyrtarë të shoqëronte dhe të mbante nën kujdes shtetasin Damir Fazlliç. Një këshilltar i kryeministrit Berisha po ashtu u shfaq pas Fazlliç dhe përdori autoritetin e kryeministrit për të mos ia dorëzuar drejtësisë njeriun e kërkuar prej saj. Ndërkohë që Fazlliç ishte në Tiranë, Dhoma e Avokatëve kishte përgënjeshtruar deklaratën e tij të parë publike se nuk e kishte shitur kompaninë dhe kjo ishte e mjaftueshme që ndaj tij të nisnin hetimet për mashtrim publik, me pasojë financiare për buxhetin e shtetit. Ky skandal më shumë se objekt hetimi duhet të bëhet objekt debati publik rreth keqpërdorimit të shtetit për interesa private dhe për fshehje të njerëzve të kërkuar. Damir Fazlliç erdhi për të na fyer në emër të arrogancës së pushtetit, njësoj si fyente Delijorgji punëtorët e pafuqishëm për të protestuar në Gërdec, duke punuar si skllevër. Ai erdhi të na tregojë se, sa të ketë pushtetin Sali Berisha, askush nuk e prek këtu. Skena e shëmtuar e futjes së tij ilegale në TV “Klan”, mospërballja publike me shtypin që e ka akuzuar dhe përdorimi i pushtetit të Berishës për t’iu shmangur prokurorisë tregojnë qartë kush është njeriu më i besuar i kryeministrit. Ky i fundit e përdori emrin e tij për të bërë shantazh publik, duke e paraqitur si “kutinë e Pandorës”, që po të hapej kapaku i saj, opozita do të ndjehej keq. Dhe nuk ka përse ta përdorë tjetër një njeri të tillë veçse për shantazh. Gjithkund njerëz të tillë për të tilla gjëra përdoren. Problemi ynë është se kryeministri nuk mund të jetë në dispozicion të njerëzve të tillë. | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 1:32 am | |
| | |
|
| |
katunariplak Anëtar i ri
Numri i postimeve : 115 Registration date : 23/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 10:08 am | |
| Rufi Osmani për Alsat: Rikthehem në politikë
03 October, 2008
Rikthehet në politikë, Rufi Osmani, ish-kryetar i komunës së Gostivarit. Ai për Alsat bëri të ditur qëllimin e tij, që pas 12 viteve të largimit nga skena politike, sërish të kandidojë për postin numër një të komunës së Gostivarit, por si i pavarur. Me këtë, Osmani ka përjashtuar zërat se pas tij qëndron ndonjë subjekt politik. Në intervistën e cila do të transmetohet të dielën në orën 18:50 në Alsat, Rufi Osmani thotë se me kandidimin në zgjedhjet e ardhshme lokale, synon të rikthejë mandatin politik të cilin shteti ia mori me dhunë në vitin 1997. “Gjasat janë reale që unë nga një ish-politikan dhe nga një politikan potencial të transformohem në një politikan aktiv. Unë këtë do t’a bëj në zjgedhjet e ardhshme lokale në Gostivar, do të kandidoj si i pavarur dhe do të tentoj të rikthej mandatin politik që shteti i Maqedonisë në 1997 ma mori në mënyrë të dhunëshme”, deklaoi Osmani. Ai në këtë intervistë ka thëën se zyrtarisht sot për herë të paraë promovon rikthimin e tij në politikë, konkretisht në zgjedhjet e ardhshme lokale të vitit të ardhshëm. Osmani më tej ka shtuar se deri më tani shumë parti politike shqiptare e kanë keqpërdorur emrin e tij, përfshirë edhe partinë e re të Imer Selmanit, gjë që vlerëson se është gjest jokorrekt.
Alsat-M Asenje parti politike se meriton vendosmerin e Rufi Shqypetarit. | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 1:02 pm | |
| | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 2:00 pm | |
| | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 2:25 pm | |
| - njonidrenica shkruajti:
- BESA GAGJERI HAHAHAHA
hehehehhe te lumte | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 3:55 pm | |
| - istogalia shkruajti:
- NEXHAT DACI
hahahha leje bre Memli Krasnici asht ma i miri, edhe Astrit Haraqia | |
|
| |
istogalia Anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 3:56 pm | |
| - Fjona shkruajti:
- istogalia shkruajti:
- NEXHAT DACI
hahahha leje bre Memli Krasnici asht ma i miri, edhe Astrit Haraqia ata sjon politikana jon frajera me vatha hehehehe | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 3:58 pm | |
| - istogalia shkruajti:
- Fjona shkruajti:
- istogalia shkruajti:
- NEXHAT DACI
hahahha leje bre Memli Krasnici asht ma i miri, edhe Astrit Haraqia ata sjon politikana jon frajera me vatha hehehehe qysh jooo...bash tmir jan..memli asht deputet hahaha | |
|
| |
istogalia Anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 3:59 pm | |
| ateher mu me pelqen deputetja rita hajzeri se asht top fare | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 4:01 pm | |
| - istogalia shkruajti:
- ateher mu me pelqen deputetja rita hajzeri se asht top fare
walla spe njoh..... | |
|
| |
istogalia Anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 4:04 pm | |
| - Fjona shkruajti:
- istogalia shkruajti:
- ateher mu me pelqen deputetja rita hajzeri se asht top fare
walla spe njoh..... asht 24 vjeqare nga istogu por e lindur ne prishtin asht deputete e akr te behxhet pacolli | |
|
| |
el43 Fillestar/e
Numri i postimeve : 51 Age : 28 Vendi : prishtine Registration date : 09/10/2008
| Titulli: cili politikan ju pëlqen më së shumti Thu Oct 09, 2008 4:17 pm | |
| GJITHMON ME KA PËLQYER -ENVER HOXHA- | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 4:17 pm | |
| Albin Kurti e Erion Veliaj | |
|
| |
Ago Muji Ushtarak
Numri i postimeve : 2974 Registration date : 07/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 4:18 pm | |
| - el43 shkruajti:
- GJITHMON ME KA PËLQYER -ENVER HOXHA-
I bashkangjitem mendimit te anetares me lart. | |
|
| |
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Oct 09, 2008 5:55 pm | |
| - Ago Muji shkruajti:
- Albin Kurti e Erion Veliaj
Te lumet Ago Muji Pajtohem me mendimin tend... | |
|
| |
anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Oct 10, 2008 7:29 pm | |
| - Kushtrimi86 shkruajti:
- Ago Muji shkruajti:
- Albin Kurti e Erion Veliaj
Te lumet Ago Muji Pajtohem me mendimin tend... Pergjigjjes tuaj ju bashkangjitem edhe une e kuptimin e plot te fjales ju lumet Ago Muji & Kushtrimi86 | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Oct 17, 2008 4:50 am | |
| Po e ndaj me ju kete e-mail qe me erdhi. Kjo ndjenje Shqiptarizmi shpirtin po ma ngacmon e tash gjaku po me vlon nga terrbimi! Eshte e thene per ne Shqiptaret e Shqiperise e per gjithe gjak-shqiptaret krenare kudo ne bote qe kurre te mos gjejme paqe... Kesaj radhe tradhetia ka marre formen e nje fantazme kercenuese per cdo gurre te tokes tone.E nderkohe kur ne shpirtin tone formohet e forcohet dita-dites ideali,virtytet e cmuara e deshira per ti brere realitet enderrat per token e arbrit...zemra e 'shqiponjes' po i transplantohet pjese-pjese 'gjarprit'. Kjo e keqe e madhe qe na ka ardhur nga tanet e eshte perhapur si kanceri,ashtu ngadale ne heshtje,duhet shkulur me rrenje sa nuk eshte vone. O Shqiptar! Hallet tona gjithnje i kemi zgjidh vete.Ne momentet me te veshtira kemi harruar buke e uje,kemi marre pushke e pene. O Shqiptar! Prisheni per nje cast rrehatine,harroni vuajtjet se nje hall i madh e ka gjet Shqiperine! Tradhetia e shtyre nga etjet e pasurimit ne kurriz tone ka kaluar c'do kufi te moralit dhe dinjitetit,ne kohen me te begate,shume pak pas shpalljes se pamvarsise se Kosoves,gjarpri i fshehur ne gjirin e individeve me pozita nga me te lartat kafshoi e helmoi zemren e Shqipes. O ju bijte e Shqipes! A ju leviz ndonje qelize nga keto padrejtesi qe po na behen ne syte e gjithe botes? Atehere cohuni e bjeruni tradhetareve me gurre,me dru,me fjale e me se te mundni! Mos ti lejojme te ikin duke u tallur me idealin e Shqipes,me krenarine tone me te larte e hyjnore,po ti c'nderojme e te ikin me turp porsi laviret qe bejne pare duke shit nderin dhe trupin e tyre. O burra ti veme perpara opinionit keta agjente antishqiptare e tu tregojme se c'do te thote te luash e te shesesh interesat e Shqiptarise! Valle vendi si po ju mban? A.L | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Oct 17, 2008 5:25 am | |
| Perse Hollanda duhet ti jipte 200 mije dollar "Mjaft"... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Nov 11, 2008 2:59 am | |
| |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Nov 11, 2008 4:28 am | |
| | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Nov 11, 2008 10:37 am | |
| memli krasniqi: | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Nov 11, 2008 1:09 pm | |
| Albin Kurti nuk eshte politikan, por politika qe ai ndjek eshte e shkelqyeshme. Ai punon per popullin. | |
|
| |
anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Nov 11, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|