| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|
+120...... rrimtaf agim__barja haxhiu Delia xhiti Labinot Drenica arberia xhema Ramizi Driniiiii socratus detektivi an-di tonche laloni klodian Dritoni PeriiKeputur Muja e Halili Hamitmatjani tornado Tigrina ngadhenjimi Liisi dezertori egzona- Eva0506 L1ndush3 kercova feratkoca mentori Veneta Kushtrimi86 el43 Fjona katunariplak Luki katunari nikchee che Parapsikologu buqe Pirro i Epirit zeriatdheut stabili Ademi85 Kasper prishtinalia uk Ago Muji njomeza Ibrahim Rugova Martina istogalia njonidrenica Çlirimi anila Ali Baba Tepelena Arizona morena lilu elisa murturi beri voglushja idol rolling besim78 echo Mergimtari Driola luan mreti eri M meti1986 MUHAMETII fi2a1 rroni Urata agim barja nardlushnja loredana Lanetja fati Guximi interesant Mysafir nadi tom sojer Xili feneri Lavdi Orfe@ drit98 xhavo_ shkodrani_1 Ballistet Ani ai xhevdeti dibran schumi NetSerseri shaban cakolli meli genta BUKUROSHI shpendi azzurra E_Bukura perparimi Riki30 Beton Leka i Madh kingXa Sy kaltri Sofra petritkola Kosovarja silvi Anna 124 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Dec 15, 2007 12:05 am | |
| Hashim Thacin | |
|
| |
schumi Përjashtuar
Numri i postimeve : 123 Age : 44 Registration date : 15/11/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Dec 15, 2007 1:15 am | |
| Asnje nga politikanet aktual. | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Dec 15, 2007 1:17 am | |
| Sabri Fejzullahu a negativ e kam hashim Thaqin ne Kosove edhe Erion Braqe ne shqiperi |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Tue Dec 25, 2007 2:27 am | |
| Perderisa nuk e deshmoj asnjeri politikan i sotit qe e don popullin e vet, s'kam si ta pelqej asnjerin. |
|
| |
dibran Fillestar/e
Numri i postimeve : 8 Registration date : 12/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Dec 28, 2007 12:08 pm | |
| nuk ka kush tieter pos Akademik Nexhat Dacit , qe po i vuan sot pasojat e trathtarve politikan te kosoves vetem pse nuk ju bind urdhrave te Unmikut , si keta qe kan qellim vetem Karriken e jan ne gjendje me ba gjthqka edhe koalicone me koshtuniv=cen vetem me qen ne kryet te institucionve pamvarsisht a e meritojn a jo , me pelqen ehde Albin Kurti qe eshte guximtar , dhe Agim Qeku po ashtu e te tjeret ne Kosove jan vetem per karrike dhe interes te vetin ndersa ne shqipri Bamir Topi | |
|
| |
dibran Fillestar/e
Numri i postimeve : 8 Registration date : 12/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Dec 28, 2007 12:43 pm | |
| Nexhat Daci,Ibrahim Rugova,Fehmi Agani | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Dec 28, 2007 1:07 pm | |
| | |
|
| |
xhevdeti Fillestar/e
Numri i postimeve : 5 Registration date : 27/12/2007
| Titulli: deti Fri Dec 28, 2007 10:14 pm | |
| meju than te drejten me pelqen si politikan dhe si trim deri dikun fatmir lima tjert pome dhamin syt kur poj shof ishalla so marre | |
|
| |
xhevdeti Fillestar/e
Numri i postimeve : 5 Registration date : 27/12/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Fri Dec 28, 2007 10:20 pm | |
| ne shqipri politikan maj fort edhe maj sinqert se pandeli majko nuk ka sot per sot | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Dec 29, 2007 12:28 am | |
| HASHIM THAÇI Z E M R A E K O S O V E S | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sat Dec 29, 2007 1:07 am | |
| Kape njanin e mshoj tjetrit ,krjet njesoj jan ,mos vet ,asnje hiq. |
|
| |
|
| |
ai Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Registration date : 19/09/2007
| Titulli: ... Sun Dec 30, 2007 4:30 pm | |
| per mua politikani me i mire eshte arben xhaferri , eksperienca dhe largpamesia e tij e bejne politikanin me te mire qe kane pasur ndonjeher shqiptaret kudo qe ndodhen . | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 30, 2007 10:16 pm | |
| me Pëlqen Hashim Thaçi Fatmir Limaj kam një kësjhillë për ty Dibran më duket eke Familjar Nexhat Dacin ky eka tregu veten çdo herë në parlament jau ka ndal Mikrofonat Luftëtarve të UÇK-së e ky është njeri nga Kosova Lindore me ardhë ne vendin tonë meu bër ZOTË nuk ka shanca ni Nexhat Dac kan qen shum te tjer dhe ja kan mbath kesaj toke ketu Kosovari do te sundon tani i erdhi radha DRENICES çdo her jan Vrar DRENICA e Zorragjit jan ulur ne kariga bolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll u këndu ajo këngë në Kosovë Rroft HASHIM THAÇI RROFTË PDK RROFSHIN LUFTËTARET E UÇK-së | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Sun Dec 30, 2007 10:39 pm | |
| Mua personlisht më pëlqen thuajse asnjë pak Daci deri diku . Politikani duhet të jet i pjekur fizikisht dhe politikisht si dhe te ket së paku njohuri në politik e jo vetëm të ja fusin si ju pëlqen e pastaj nuk ju del as kund ajo që flasin. Saj përket Thaqit asht i rij dhe mendoj se do te ket koh te bëhet nji politikan i mir por sa për fillim aji ende pa ja nis veq dy premtime i shkeli që në start 1. Tha se do ta shpallim pavarsin pas 10 djetorit dhe as gjë 2. tha para kombeve të bashkumeve viti i rij do e pres Kosoven me qeveri të formuar edhe kjo as kund ??? E të tjerat do i shofim më von.se ado i plotson apo jo . |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 19, 2008 6:30 pm | |
| Edhe Nezir Myrtaj më pëlqen. | |
|
| |
Ani Anëtar
Numri i postimeve : 410 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 19, 2008 6:42 pm | |
| Bujar Nishani me pelqen, ndersa qe nuk me pelqejne ka shume. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 19, 2008 7:42 pm | |
| Mendoj se politikan kemi mjafte te mire,por politikani i mire simbas kohes sotme eshte Bamir Topi. Sipas opionit Botrore dhe Shqiptarve. Sidoemos sipas opinionit Amerikan. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 19, 2008 11:35 pm | |
| Per mendimin tim Sali Berisha eshte politikani me i mire... | |
|
| |
Ani Anëtar
Numri i postimeve : 410 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Wed Mar 19, 2008 11:41 pm | |
| - Kosovarja shkruajti:
- Per mendimin tim Sali Berisha eshte politikani me i mire...
Kosovarja, ka ndjenje diktatori ky por normal i mire eshte per shume gjera. Ja nje rast: "Kurr kishte nje mbledhje nderkombetare ne Sofje te Bullgarise, Sali Berisha ishte prezent dhe tha se Kosova duhet te fitoje pavarsine. Jeremic direkt reagoi duke thene se Shqiperia mos mirret me c'eshtjen e brendshme te Serbise, ndersa reagimi i Sales ishte:"politika konolizatore e Serbise nuk eshte politike e brendshme e saj". Pra Sali Berisha eshte kombetar eshte edhe i mencur nga pervoja, per kunder faktit te shume politikaneve Kosovare qe mezi flisnin ne konferencat nderkombetare. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 20, 2008 12:57 am | |
| Kosovarja! Wednesday, September 05, 2007
Kolonel Sali Berisha provokon...
Qe ketej e tutje qirie Berishen do ta quajme kolonel te asfalise greke, Genci Pollon toger dhe te ashtuquajturit "profesora" qirie Adrian Papajani dhe Agron Nishku do ti quajme kaptera. Pra kolonel Sali Berisha mori urdher te provokoje shqiptaret nepermjet toger Genci Pollos dhe kapterave Adrian Papajani dhe Agron Nishku.
Bosat grek te kolonel Berishes deshen te testonin punen e bere nga gjeneral Janullatosi per greqizimin dhe aneksimin e Shqiperise se Jugut ndaj dhane urdhrin e sforcuar sahanlepiresve te tyre shqiptare, te cilet hartuan tekstin e historise ne te cilin territoret greke shtrihen deri ne Vlore.. Ne fakt, furnizuesi me nafte i makines ushtarake serbe kolonel i asfalise greke Sali Berisha, sipas shembullit te serbeve te cileve u sherbeu, kerkon te shpalli simotren e Republika Serbskaja ne Jug te Shqiperise. Ai kerkon te shpalli Republiken e grekerve por u ndesh me reagimin shqiptar, te cilet bene thirrje qe te rrembehen armet perpara kesaj tradhetie kombetare.... ...
Kolonel Sali Berisha dhe kolonel Fatos Nano me gjithje perpjekjet greko-serbo-ruse per ti mbajtur ne politiken shqiptare qe nepermjet tyre te diktojne fatkeqesine dhe mjerimin shqiptar do te shporren se shpejti, ndaj bosat e tyre greko-serbo-rus jane te detyruar te japin urdhra edhe me te sforcuara se sa provokimi me tekstin e historise...
Shqiptar, po luhet finalaja! Shqiptar jini vigjilent!
Petrit Kola
| |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| |
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 20, 2008 1:00 am | |
| Wednesday, September 12, 2007Kolonel Sali Berisha genjen Nepermjet toger Genci AmbasadaGreke Pollos koloneli leshoi per publikun e gjere shqiptar genjeshtren e radhes. Botimi i tekstit te historise ku kufiri grek vendoset ne Vlore-tha koloneli eshte nje pakujdesi naive, nje shkarje pa tendence dhe pa qellim te keq. Koloneli genjen.
Shikoni foton e mesiperme. Ne te, para trupit gjykues jugosllav, ne vitin 1981 i pandehur eshte grupi i Ukshin Hotit. Vete Ukshini eshte personi i dyte ne foto ne se numerimi fillon nga a majta ne te djathte. Aktakuza e prokuroreve jugosllave eshte e njejte me ate te aplikuar nga koloneli ndaj Ukshin Hotit ne vitin 1994 kur ndaloi qarkullimin e librit "Filozofia e zgjidhjes se ceshtjes shqiptare" qe ishte shtypur ne Durres. Ne se do te pranonim shkarrjen naive te kolonelit ne rastin e librit te historise ku Greqia na merr Vloren, si mund te shpjegohet ngjarja e vitit 1994 me librin e Ukshin Hotit, ku "Filozofise se zgjidhjes se ceshtjes shqiptare" i ndalohet qarkullimi ne Shqiperine "demokratike te fjales se lire"? Kolonel Sali EnverRamizMicotaqJanullatosMilloshevicJago Berisha genjen. Shihet qarte vija antishqiptare e aktivitetit te tij. Petrit Kola | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 20, 2008 1:02 am | |
| Sunday, May 14, 2006 Sa i pafytyre mund te jete i pafytyri?
I pafytyri, do te ngreje obelisk ne qender te Tiranes ne perkujtim te viktimave te komunizmit. Por sa i pafytyre mund te jete i pafytyri? Pas 25 vjete antarsie aktive si komunist me teser dhe sekretar i organizatave te PPSH qe percaktonin fatin (jete e vdejkjen) e viktimave te asaj periudhe, i pafytyri na flete per obelisqe. Por sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? Pasi e vune te bente rolin e “disidentit” me shkrimet ne “Zerin e Popullit”, i pafytyri kandidoi ne favor te PPSH. Sa i pafytyre eshte i pafytyri? Pas asaj, i pafytyri mori urdher te kapte kreun e PD-se. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? “Bashkefajtor dhe bashkevuajtes”; na tha i pafytyri duke barazuar xhelatin (veten e tij) me viktimen dhe tani pranon se ka pasur viktima, por pa fajtor!!! Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? Pasi i zhdepi ne dru viktimat e komunizmit (ish te perndjekurit) qe protestonin ne menyre paqesore dhe demokratike ne favor te te drejtave te tyre, i pafytyri na flet per padrejtesite qe i jane bere atyre! Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa ja premtoi pronen ish pronareve, asnje kacidhe nuk ja ktheu. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa e deboi nga Atdheu dhe i vodhi votat Leka Zogut tani i uron ditelindjen. Sa i pafytyre mund te jete i pafytyri? Pasi u perpoq te likujdonte politikisht Azem Hajdarin, i pafytyri na e cileson ate si “Hero te Demokracise”. Sa i pafytyre mund te jete i pafytyri? E instaloi Janullatosin ne krye te Kishes Autoqefale Shqiptare dhe ketej morri “zvarre” priftin grek ne Gjirokaster. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa e shpalli person te padeshirueshem Nikon, tani merr urdhra prej tij. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa do te ndertonte obelisk ne kujtim te Camerise martire ndertoi ne territorin shqiptar mauzelumin e ushtareve grek. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa na fliste per fjalen e lire, rrihte dhe gjakoste gazetar, digjte redaksi gazetash. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa instaloi ne Shqiperi kulturen e korrupsionit tani po na e “lufton” ate. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa vete e vendosi keshilltarin e tij Kryeprokuror dhe tani po na e sulmon. Sa i pafytyre munde te jete i pafytyri? E ndersa na e futi Nanon ne burg per vjedhje, pastaj e mohoi dhe kerkoj edhe falje. Sa i pafytyre mund te jete i pafytyri? Pas asaj, na e akuzoi ate, Nanon, per korrupsion dhe te lidhur me krimin dhe me pas i dha amnisti personale. Sa i pafytyre mund te jete i pafytyri? E ndersa hiqet si dashamires i shqiptareve te Kosoves, pavaresine do qe t’ja japi me pikatore. Sa i pafytyre mund te jete i pafytyri? … … … Vertet, sa i pafytyre mund te jete i pafytyri?
Petrit Kola | |
|
| |
Ballistet Fillestar/e
Numri i postimeve : 10 Vendi : VJENE Austri Registration date : 14/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 20, 2008 3:47 am | |
| :fla:ALI AHMETI Pa dyshim Kam teper arsye natyrisht nuk jane personale,sjam i ludhur familjarisht apo lokalisht,por per momentin eshte me modesti dhe me korekti ne pikpamje te mbrojtjes te interesave kombetare.... | |
|
| |
shkodrani_1 Përjashtuar
Numri i postimeve : 27 Registration date : 16/03/2008
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? Thu Mar 20, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
| |
|
| |
| Cili politikan ju pëlqen më shum dhe pse ?? | |
|