Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Feja apo Kombi.?

Shko poshtë 
+86
anila
Ada_Kondi
Gentleman
Blerti_Gashi
Eva0506
Ago Muji
beti
Kushtrimi86
comeback
Pirro i Epirit
valdrini
Ariani
Martina
MARY
haxhiu
malesorja e Kosoves
Parapsikologu
Epik
Tetovari
silit
Mister
feneri
Jeetaa
lilu
fina
stabili
metiii
Tesa
**Embelsira**
MUHAMETII
mardiola
Gjuetari
beauty
rrebelja
Edonis
luan mreti
**Lumi_
murturi
shqip0nja
Kasper
Mergimtari
zeriatdheut
Xili
GocPejone
rroni
rolling
idol
a_pihet_duhani_ketu
fi2a1
Leka i Madh
bukla
nardlushnja
Lejla
Kristal
loredana
Clarence
Orfe@
interesant
arbana
Nezir Myrta
xhavo_
Zogisti_Legalist
Ballistet
Albea
tom sojer
Urata
vjollca
petritkola
Ani
Çamshqiptar
schumi
Euridika
Anna
Hana
meli
Guximi
leopardi
besa-bese
fatlum
dibranja
shaban cakolli
STUPCAT
E_Bukura
Beton
Sofra
Kosovarja
90 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
AutoriMesazh
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

Feja apo Kombi.? - Faqe 22 Empty
MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySat Jul 12, 2008 10:10 pm

interesant shkruajti:
E_Bukura

Nuk kam shkruar qe te ndihesh keq, apo te marresh afer zemres dicka te tille, te kam shkruar se e di kujt i shkruaj,polemizoj se e di me ke polemizoj, dhe kjo me ben edhe me shume aktiv per t'u marr me ty ne shkrime, sepse nuk je e njejte sikur te tjeret /tjerat. Po te ishe gjithkushi ta kesh me dije se nuk kisha me humb kohe shume.Apo siq thone populli : Ai qe behet i urte si delja, e hane ujqet

Une e njof shume mire Ukshin Hotin, nga literatura e tij si intelektual. Por si te secili person qe mund te marresh dituri, mund edhe te lesh dicka nga ai pa marre, e keto rreshta qe ti i ke vendos une nuk i kam marr, sepse sipas mendimit tim jane gabim, por kjo nuk don te thote se ta hudhi poshte nje intelektual vetem nese ka cituar dicka qe une kam mendim te kundert. Edhe pse nga keto rreshta kerkohet nje cak, per te cilin ti e ke kuptuar gjithsesi.

Cito :
Kosovarja me sakte vetem me nje fjale e ka treguar veten njeher...ne pa mundesi qe te mirret me temen ( njejt sikur ju)

Une kam shume mundesi te mirrem me temen, jo vetem me kete por me te gjitha temat, dhe nje cilesi e kam ne jete se nuk dorezohem fare, jo qe e kam " kryt e forte qe thone shqiptaret " por e njof vehten dhe e di se sa kam takat per keto gjera.

Asnjehere ne asnje teme nuk e luaj rolin e te " madhit " siq e thua ti, thejsht jam vehtja, dhe shkruaj ate qe mendoj dhe posedoj. Se a do te dorezohem apo jo , kjo do shifet ne te ardhmen se kush ka per t'u dorezuar.

Ai qe i mbeshtetet pemes se madhe, gjen hije gjithmone

Interesant, te dhashe knaqesin me shume se c'duhet, qe te mirresh personalisht me mua. Gjithcka ka nje kufi, dhe mendoj se e kemi kaluar qe te dy ( une duke te ndjekur ty, kuptohet). Nuk keni thene edhe kete here asgje per temen. Nuk dua te bejm llam-lam ketu, sepse nga ajo qe keni thene se nuk e kam marr kete mendim nga Ukshin HOTI, kam per te shkruar shume, dhe ne fund del nje fjale e imja qe e kam thene qe moti ne kete forume...Por rruge paksa e gjate dhe devijohet tema 100 %, gje qe nuk dua.

Per Kosovaren, te thashe se nuk mund te krahasohem me ate, pasi qe ndryshojme shume. Sikur te jete e vertete qe te jeme e njejte, apo qe edhe une bej sikur ajo ( dal nga tema dhe mirem me gjera tjera...), ateher do ishte puna paksa me ndryshe, dhe jo sic eshte sot...! Ku e ke KOsovaren? Ne cilen teme, me thuaj qofte nje teme qe ka shprehur nje mendim dhe e ka mbrojtur ne menyren me te mire deri ne fund??? Ndersa, ne dallim prej saj, une ne kete teme ne fillim kam filluar te debatoje me Ani ( i cili humbi!), me pas me Xhavo ( i cili u zhduk!), dhe tani me ty, qe shume shpejt do te avullohesh. Dhe jo vetem ne kete teme, por ne gjitha keto pak tema qe kam shkruar dicka, kam dijtur ta mbroje dhe mos te dukem para tjerve si e krisur , sic po duken "disa", ku ne mesin e tyre edhe ajo qe po e krahason me mua.

Interesant, e risperseri per te shumten here, kjo qe thuani ju ( se feja para kombit, pa dhen asnje arsye, argument te bazuar diku) i bie njejt sic e kam thene ne fillim, sikur te themie se " pjesa edhe me e madhe se tersia" ka kuptim kjo??

Shendet.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySat Jul 12, 2008 10:14 pm

interesant shkruajti:
E_Bukura

Vetem nje gje eshte duke me munduar kohen e fundit e ajo eshte : dallimi i menyres se shkruarit ne temat kohen e fundit e cila dallon nga ajo e fillimit, sikur me duket qe nuk je i njejti person! -- Apo ndoshta e kam gabim !

Nuk mund te ndaloje se cafe mendon apo cfare sheh enderr ti! Une, jam po ajo qe kam qen ne diten e pare. Ndryshimet jane per njerez, dhe cdo njeri ndryshon dashje pa dashje ne dicka te caktuar, por ne te shkruarit s'kam ndryshuar aspak. Thjeshte, nuk kam arsyen me te vogel ta bej nje gje te ketill. Mund te theme se keto qe po mendoni ju, jane alucinacione te gabuara.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySat Jul 12, 2008 10:14 pm

Pajtohem plotesishte me ANNA eshte pergjigje e sakte dhe me vend skemi qa replikojm me te lumte ANNA
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male
Numri i postimeve : 606
Vendi : Tokë
Registration date : 11/04/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 3:04 am

E_Bukura

Ajo cfar kam thene per Ukshin Hotin e them gjithehere, ne te kunderten cfar deshiron te thuash se patjeter duhet te mirret fjala e tij!? - Mund te marr cfar te dua dhe te le cfar te dua, jo vetem nga ky , por nga secili kush do qofte ai.

Une prej qe kam hyre e mbaj vehten sikur vehtja, dhe nuk jam as Ani e as Xhavo, e sa i perket kush do avullohet, do e shofim ne fund te fundit, mos fol njehere se heret eshte.

Ke thene se asgje nuk po them per temen dhe se flas pa asnje baze dhe argument, dhe se qysh ne fillim te kam thene ne shkrimet e mia se : Te jesh fetar edhe me shume te shtyen qe t'i kontribosh kombit qe posedon, dhe se behesh edhe me atdhetar dhe me i perkushtuar ndaj kombit, duke u bazuar dhe permbajtur urdherave dhe parimeve te fes qe posedon, dhe me te njejten kohe duke te nxitur me shperblime dhe pergezime per ate qe kontribon per kombin e tij.

Por si duket ketu ende eshte nevoja qe te sqarohet se cfar eshte Feja e cfar eshte Kombi.

Feja eshte program i Zotit i zbritur per njerezit, qe u meson atyre bazat e besimit si dhe menyren e jetesimit te atij besimi duke rregulluar raportet e njeriut me Krijuesin e tij, me veten dhe familjen e tij si dhe me shoqerin ne pergjithesi.

Komb eshte nje bashkesi e qendrueshme njerezish, e formuar historikisht ne baze te bashkesise se gjuhes, te territorit, te jetes ekonomike dhe te formimit psikik, qe shfaqet ne bashkesine e kultures. Kjo qe sot mund te jete si sinonim i fjales "etni ".

Edhe pse nocioni komb behet i njohur shumeme vone ne histori, domethenia e tij ekziston pas pasardhesve te profetit Nuh ( noah ). Nderkaq qe feja eshte e njohur dhe daton me njeriun e pare Ademin .

Keto dy nocione feja dhe kombi asnjehere ne histori nuk jane perballur njera me tjetren sepse gjithehere kane qene te perbashketa dhe te pandara.
Besimi dhe feja te ben te qendrosh i rehatuar ne kete bote, edhe nese i takon ndonje kombi te perbuzur.

Ketu shume here nga shume antar e lexojme thenjen e Pashko Vases, te cilen jam shume i bindur qe mbi 80 % e ketyre qe e thone kete nuk e din se me cfar preteksi e ka thene Pashko Vasa kete.
Dihet shume mire se Perendimi i japi aq shume perparsi kombit vetem dhe vetem per ta humbur fen, per ta harruar dhe per ta injoruar se kinse njeriu mund te jetoj pa fe dhe vetem me komb, dhe kete e provoj njerezimi ne shekullin e XX, ku rezultati erdhi i hidhur, u be lufta e pare dhe e dyte boterore.

Ne shqiptaret kemi kohe dhe diskutojme se a eshteme me rendesi feja apo kombi, sikur te thuhet a eshte me e rendesishme koka apo trupi? - Koha iken dhe ne prap mbesim aty ku jemi,ndoshta edhe me poshte.

Ja po themi qe Kombi eshte para fes . Tani une kisha me be nje pyetje per te gjithe : A ja vlen sot te krenohemi me kombin qe kemi?

Kosova me te gjitha ato qe posedon si komb shqiptare cfar i ka mbet , kush e perben kete komb?

Ja tani po ju tregoj se kush e perben edhe pse ju e dini shume mire : Kosoven e perbejne :Pa gjerat elementare te jetes, pa Rryme, uje, miell , voj ( don te thote te gjitha keto jane por me munges te madhe) Politikaj te korruptuar dhe hajdute , Profesor te korruptuar, Vend i varfer dhe pa perspektive ( vetem ata qe deshirojne te ja bejne qefin vehtes kete e kundershtojne ), rini e pashkolluar ( ku vetem ne kete vit ne provimin e matures kemi pas 11 mije nxenes qe kane ngelur ne kete provim, kurse 9 mij kan kalu- rinia e se ardhmes sone ), e degjeneruar, e droguar, e alkoolizuar, Kosove me moral te shkalles me te ulte, shtepia publike kan marr hove te madh qe kur nuk kan qene as ne kohe te shkaut ( me perjashtim ),prindet shesin femijet e tyre, vetvrasjet cdo here duke u rrit shume me shume, injorim total i atyre qe na dhane kete liri ( si te vdekurit edhe te gjallet ), nje kushtetute per Homoseksual qe askund ne evrop nuk ka kesi kushtetute, hudhja dhe mbytja e femijeve te posalindur neper kanalizime dhe kontinjer te ndryshem nga vet nenat e pamoralshme per ta fshehur pamoralin e tyre, trafikim i femijeve dhe vajzave, krime dhe vjedhje te ndryshme qe jane bere te zakonshme, dhunime te ndryshme ( edhe te asaj shkalle ku vajza e lind femiun e babaut apo vajza mbyt babaun e saj si vetmbrojtje....... *( po i numrova te gjitha nuk ka me e zene ky forum kete shkrim ).
* Ne te gjitha keto cdo rregull ben perjashtim *

Tani me tregoni a duhet te krenona une me kete komb apo jo, mos gjykoni me emocione se ky eshte realiteti yne i hidhur qe kemi. Edhe pse nuk jemi ne dijeni si duket se cfar po na pret ne te ardhmen.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 1:21 pm

Ja po themi qe Kombi eshte para fes . Tani une kisha me be nje pyetje per te gjithe : A ja vlen sot te krenohemi me kombin qe kemi?

Kosova me te gjitha ato qe posedon si komb shqiptare cfar i ka mbet , kush e perben kete komb?

Ja tani po ju tregoj se kush e perben edhe pse ju e dini shume mire : Kosoven e perbejne :Pa gjerat elementare te jetes, pa Rryme, uje, miell , voj ( don te thote te gjitha keto jane por me munges te madhe) Politikaj te korruptuar dhe hajdute , Profesor te korruptuar, Vend i varfer dhe pa perspektive ( vetem ata qe deshirojne te ja bejne qefin vehtes kete e kundershtojne ), rini e pashkolluar ( ku vetem ne kete vit ne provimin e matures kemi pas 11 mije nxenes qe kane ngelur ne kete provim, kurse 9 mij kan kalu- rinia e se ardhmes sone ), e degjeneruar, e droguar, e alkoolizuar, Kosove me moral te shkalles me te ulte, shtepia publike kan marr hove te madh qe kur nuk kan qene as ne kohe te shkaut ( me perjashtim ),prindet shesin femijet e tyre, vetvrasjet cdo here duke u rrit shume me shume, injorim total i atyre qe na dhane kete liri ( si te vdekurit edhe te gjallet ), nje kushtetute per Homoseksual qe askund ne evrop nuk ka kesi kushtetute, hudhja dhe mbytja e femijeve te posalindur neper kanalizime dhe kontinjer te ndryshem nga vet nenat e pamoralshme per ta fshehur pamoralin e tyre, trafikim i femijeve dhe vajzave, krime dhe vjedhje te ndryshme qe jane bere te zakonshme, dhunime te ndryshme ( edhe te asaj shkalle ku vajza e lind femiun e babaut apo vajza mbyt babaun e saj si vetmbrojtje....... *( po i numrova te gjitha nuk ka me e zene ky forum kete shkrim ).
* Ne te gjitha keto cdo rregull ben perjashtim *

--------------------------------------------------------------

Me ne funde interesant e paske kuptuar edhe vete ,dhe vete realitetin ne teme e sjell.

1.- Ne gjithe boten kjo ka ndodhe kosova eshte per mometnin nje populli i sa po dalur nga nje lufte e tmershme .

2.- Tashe pajtohem me ti se ke ra ne tokë ,se s'pai ne duhet te kemi Shtetin ,ligjet e shtetit ku te mbrohet edhe feja .

3.- Pa pasur shtet (ligj) nuk ke as feje.shteti (ligji) .e m'bron edhe fejen .
4.- Te jemi gjithe te bashkuar,bashkimi sjell fuqi e mbrojem edhe me shume nga shtetet fqinje te futin hundet aty ku nuk ju takon .
nderime

Te pershendes me disa kengë shoku.
Feja apo Kombi.? - Faqe 22 Default Feja apo Kombi.? - Faqe 22 Pixel-vfl73
Feja apo Kombi.? - Faqe 22 Default Feja apo Kombi.? - Faqe 22 Pixel-vfl73
https://www.youtube.com/watch?v=QubWkC0Am-I&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=KbBa4gHb9zw&NR=1

Edituar për herë të fundit nga Beton në Sun Jul 13, 2008 2:55 pm, edituar 4 herë gjithsej
http://www.bashkimikombetar.com
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

Numri i postimeve : 2101
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 1:30 pm

Një vend si Kosova, ku tranzicioni përshkruhet me ca plagë që sjellin pasoja, ka synimin që të mbijetojë.
Mendoni se sa kapital derdhën pushtuesit që të numrohen këto devijime! Megjithatë Kosova duhet të arrij tek Kepi i shpresës së Mirë dhe të flasë për virtytet ! Një popull që dha heronjt dhe heroinat për liri dhe pavarësi, një popull që krijon ditë e natë shtigje të krijohet mirësia, patjetër një ditë ta arrijë atë mirëqenie!
Ata që duan ta ngatërrojnë, sërish do të veprojnë, por nuk e mposhtin !
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 6:30 pm

Ti i nderuar interesant nese nuk krenohesh me kete komb ose shlo ne arabij shoku ose ik ne shumadije e krenohu se je klysh i fadilit e sinan hasant nese nuk krenohesh me kombin shqiptare ose ik ne greqine e janutallosit ose ne beogradin tend sepse nuk e gjen veten ne kete komb ti don me tregu dokrat tua ti po flet si ata te mallkuarit e esat pashe toptanit qe shiten shqiperine per nje thes florinj e sikur te ishte kosova shtet i pasur ti rebel i perkryer dota doje dhe dote thoje jam krenare qe jam shqiptar ketu duket dyftyrsija e juaj sepse edon vetem pse ke vaj e miell e jo pse e ke gjakun e asaj toke kjo eshte tradhtij nuk ka brina tradhtija i nderuar INTERSANT
FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIJA
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 6:40 pm

Eshte absurd te jete feja para kombit, kete e bene vetem ai qe nuk eshte shqiptar nga rrenjet.

Hajt pershendetje.
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 6:44 pm

zeriatdheut

E di qe i perket njerit nga keta qe i kam cek, dhe se krenohesh me injorancen qe ke, sepse idiotsia qe posedon nuk te len te shofesh me larg sesa hunda qe posedon, po ty vetem hunda te pengon se kishe me kullot shume leht.
Ti je vetem nje qen i vogel qe leh pak me shume sesa qe duhet, por ne esence nuk ka asgje nga ti sepse je shume i vogel.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 6:49 pm

un jam nje qen qe lehi ne taborin tim jo ne taboret e serbis apo te arabise nuk jame i lime me fare serbi e gjak arabi o klysh shkine e per gjenat tuaja qe ty flet mua nuk me behet vone e mos u mundoh me tregu mequri sllave ketu se vertet e verteton se qenke nje bire shkine me baben arab hajt per te mire tun FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIJA
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 6:53 pm

A te ka djegur realiteti qe kam tregu apo si e ke hallin, perse ngren koken sikur qurat kur dikush fishkellon. Fundja ne diskutojme realitetin Kosovar jo ate maqedon, e nese dikush ketu eshte skllav atehere dihet se kush eshte ( e di ti shume mire pse po e them kete ). Dhe mos u be sikur papagalli qe nuk di fjale tjeter dhe te njejten perserit, flit dicka per temen po pate mundesi, edhe pse shume veshtir e ke, sepse nuk ke material per teme, per ate mirresh me personalitetin tim.

Kam thene edhe me pare kete definicion, e te keshilloj ta mesosh se te nevojitet: Injoranti dhe injoranca e tij behen te injoruar, e injoranca e tij rezulton sa dy te injoruar.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 6:57 pm

po ti more bire shkine se i ndan ne maqedon e kosovare po mos me kallxo mua per keto gjepura te thash o klysh serbije se une ta dije kosoven me kome ta kom hec e ti ke be kumari me shkije o zog shkine po fol ti per temen jo per arabine
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:00 pm

Une shume po flas per temen dhe kam shkruar nje teme shume te gjate, por i verberi nuk shef, dhe nga pamundesia qe te shef mundohet te nxjerr dhjam nga pleshti, e nuk e di se vet plesht je bere.

Me fal se ti ofendova maqedonet, se i ke per zemer se je i tyre.( po shifet se ku dham dhembi aty shkon gjuha)
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:12 pm

o intarasant shiqo ti mor spijun i serbis qysh paske shpetu un nuk e di se siq duket sje i kosoves por noj qelbesire qe ke mbet nga mbeturinat e fadil hoxhes e klysheve te ibrahim rugoves sepse ti ske qa shane maqedonet se ketu nuk ka maqedon po ka shqiptare e jo arab e serb dhe flitet shqip e jo serbisht e mua nuk me behet vone se kush e qa flet ti se ta kan dhen shperblimin antaret tjere me shkirm po te paska mbet me ta dhane shperblimin tani kapital me te ngrene peshqit se jane uni
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:16 pm

Vetem urdhero te pres me padurim, une jam i Kosoves, nga Peja , nga lagjja jarina, mund te me gjesh ne peje ke ta pyesesh, kurse sa i perket maqedonve, e kam cek sllav maqedon e ketu ti perket, ska cka te mbetet hatri se kesaj i perket sllav.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:27 pm

po ashtu thuaj se je nga peja po ather e dije se kush e qa je po qa me flet per fe ty mor i gjore kur varet e te pereve tu nuk i dine e tani ti kane mbush talebanet xhepat dhe me flet per fe po ik ore se e njofe pejen bukur mire se me kome e kom shkel dugagjinin mos me trego peralla mua
hahahaha ka ja mbathe kur krisi a ka rozhaj aka rasa e zogut apo ne bjeshke te belegut hajt per te mire
Ani
Anëtar
Anëtar
Ani

Male
Numri i postimeve : 410
Registration date : 08/02/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:29 pm

E_bukura,

Une sedi c'ka mendon se thuash me fjaline: se ai qe largohet nga nje debat, eshte i humbur. E ke menduar ndonjehere se ka ca njerez qe ua leshojne rrugen budallalleqeve dhe interneterave, duke menduar per dicka me te mencur?

Ti qe ke kohe te rrin gjithe diten ne kete forum dhe per nje kohe te pacaktuar(arsyeja sigurisht eshte se s'ke pune tjeter per te bere, ose ke ndonje simpati per ndonje anetar ketu Razz), mendo se ka ca njerez qe kane pune tjera pervec forumit.

Une kur kam debatuar me disa ne kete forum, pike se pari duhesha t'ua mesoj shqipen, me pas ca rregulla te debatit dhe ne fund te flisnim per temen. Por tani nuk e kam fuqine e duhur per keto, merrem ne debate tjera internacionale ne forume tjera europiane.

Sipas kesaj, ben mirre mos permendesh me emrin tim, se edhe ashtu nuk njihemi. Mirru me veten dhe jo me anetaret tjere, se verej shpesh duke permendur emrin tim pa nevoje.
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:30 pm

Me vjen mua turp dhe skuqem kur lexoj shkrimet qe ben ti, po ty si nuk te vjen turp, a je ne dijeni se ne publik shkruan, dhe te gjithe antarte qe hyn duhet te ti lexojne keto shkrme te paedukat qe shkruan, une skuqem nga ajo qe shkruan ti, e ti !!!

Une kam qene aty ku ka qene vendi ne kohen e luftes qe e ke cek, per ate te them se po te njof.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:36 pm

Vrejtje zeriatdheut & Interesant

Munges kohe ,por jeni jashte teme ju lutemi .

Stafi .
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:37 pm

Beton

kerkoj falje, por nuk ishte faji im, por mosrespekti i temes dhe i antarit nga ana e zeritatdheut.

Me repsket i pranoj verrejtjen qe ke bere plotesisht ke te drejte.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:40 pm

te vjen turp e skuqesh se ske burnij ti skuqen kudrat e P...... e rugoves se buri nuk skuqet po rin balle realitetit me falini pse ki taleban me beri te dal jasht temes
fina
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 83
Registration date : 19/06/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 7:53 pm

oo vellezer shqipetar mosni more kshtu se nuk bon,,ta fyejme njani tjetrin sikur bisha te egra,,kshtu jau bojme qejfin armiqeve tane(te cilet jane te shumte),nuk ia vlen per asgja te botes me u urrejt ndervete..RESPEKT
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 8:03 pm

Per t'ia bere te ditur edhe zeritatdheut edhe te tjereve ketu qe nuk jam ashtu siq me ka pershkru zeriatdheut, une kerkoj falje publike per vehten time dhe per zerineatdheut qe u detyrua qe ne shume shkrime te me identifikoj me dicka cfar nuk jam.

Asnjehere nuk e hudhi poshte nje bashk kombas pa marr parasysh fyerjeve dhe ofendimeve. Qofsh i respektuar zeriatdheut.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 8:06 pm

jo une st kerkoj falje publike kuren e kures sjam debil une nuk skuqem as nuk dua te degjoj per falje se nuk u ofendua vetem zeriatdheut por gjith shiqptaret e krahines se ilirides ketu andaj se kemi zakon me kerku falje jo nuk ulem me kerku falje me per nje gje qe mu be me paramendim jo rastesisht
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 EmptySun Jul 13, 2008 8:09 pm

Nuk e pres aspak nje gjest te tille nga ti. Dije shume mire se burreri me flaje e kopalla ska.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 22 Empty

Feja apo Kombi.?
Mbrapsht në krye 
Faqja 22 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Feja apo Kombi.?
» Feja Katolike
» SHKENCA DHE FEJA
» EH, Ç'KOMBI I RRALLE!
» FEJA, SHPRESA DHE QËNDRESA

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Teologji-
Kërce tek: