Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Feja apo Kombi.?

Shko poshtë 
+86
anila
Ada_Kondi
Gentleman
Blerti_Gashi
Eva0506
Ago Muji
beti
Kushtrimi86
comeback
Pirro i Epirit
valdrini
Ariani
Martina
MARY
haxhiu
malesorja e Kosoves
Parapsikologu
Epik
Tetovari
silit
Mister
feneri
Jeetaa
lilu
fina
stabili
metiii
Tesa
**Embelsira**
MUHAMETII
mardiola
Gjuetari
beauty
rrebelja
Edonis
luan mreti
**Lumi_
murturi
shqip0nja
Kasper
Mergimtari
zeriatdheut
Xili
GocPejone
rroni
rolling
idol
a_pihet_duhani_ketu
fi2a1
Leka i Madh
bukla
nardlushnja
Lejla
Kristal
loredana
Clarence
Orfe@
interesant
arbana
Nezir Myrta
xhavo_
Zogisti_Legalist
Ballistet
Albea
tom sojer
Urata
vjollca
petritkola
Ani
Çamshqiptar
schumi
Euridika
Anna
Hana
meli
Guximi
leopardi
besa-bese
fatlum
dibranja
shaban cakolli
STUPCAT
E_Bukura
Beton
Sofra
Kosovarja
90 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
AutoriMesazh
Vizitor
Vizitor

Feja apo Kombi.? - Faqe 21 Empty
MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyThu Jul 10, 2008 10:31 am

Nuk thash une qe njerzit e pare kan qen majmun.
Nuk po flas une, Historia eshte ajo qe na tregon se se kur eshte kriju kombi, shteti feja e te gjitha.
Si e shikon ti sipas fese eshte problemi jot, Une e shikoj sipas historise, edhe shume gjera me ka treguar historia.
Shtetet e para te lindjes se larget qe datojn 4 mileniume para Krishitit, nuk kan besuar ne 1 zot, por kan qene pagan.

Mua askush nuk me thot populli musliman, por populli shqiptar.
As Gjermanit nuk i thojn populli protestant, por Populli Gjerman.
As Italianit nuk i thojn populli katolik, por Populli Italian.
As grekut nuk i thojn populli ortodoks, por populli grek.
Edhe une nga kjo nisem edhe them se Kombi eshte para fes.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyThu Jul 10, 2008 1:11 pm

Per Interesantin

Ndodhese ka mare nje kuptim kjo teme dery aty qe shume debat e kuptim hiq.!

Edhe njeher mendimin time e shprehi sipas titullit te temes ''Feja apo Kombi''

Nese bazohemi ne titull te temes Kombi tek populli shqiptare e ka vendin ne krye te sobes .

E dyta vjen, mendimin tim e shprehi sipas titullit te tems ''Feja apo Kombi'' e jo ''Zoti apo Kombi''.

Nese bazohemi te titulli i temes kure them Kombi kuptoj se ajo feje qe dikushe mendon te jete Musliman apo dikush tjeter Katolik apo Ortodoks etj ,tek kjo bazohem dhe kuptoj mare nje perkufizim ne kete , nuk jemi asnjeri asgje te hiqit vetem se Kombi shqiptare i takoj para saj nje Fejet jashte gjithe ketyre besimeve qe ne besojm tash .

Pra te kthehemi ateher te Feja Pagane ta zbulojme te verteten te besojm ne kete Feje kjo eshte e verteta jone dojm apo nuk dojem te pranojme ,me kete shpresoj se jemi shume te kjart !

Apo duhet te kuptuar nje gje pse gjythe keta feje ne popullin tone jan ?
do te thote na kan bere Copa copa te ''haujt'' e nuk aryme te kuptojm ende kete ?.

Ju falemenderoj te gjitheve

Mirkuptime
http://www.bashkimikombetar.com
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male
Numri i postimeve : 606
Vendi : Tokë
Registration date : 11/04/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyThu Jul 10, 2008 3:11 pm

Betoni

Cito :
Pra te kthehemi ateher te Feja Pagane ta zbulojme te verteten te besojm ne kete Feje kjo eshte e verteta jone dojm apo nuk dojem te pranojme ,me kete shpresoj se jemi shume te kjart !

Prap se prap paganet kan pas fe, dhe po deshe te kthehesh edhe tek paganet atehere duhet te besosh cfar kane besu ata : kan besuar drunje, gurre, diellin, henen, yjet, kafshet... ( po para paganve nuk pati njeri !! )

Une kur them feja para kombi, nuk don te thote se e vendosa menjehere kombin si dytesor, dhe kam thene se feja vetem sa te forcon edhe me shume per kombin.

Por te thuhet se vetem kombi e feja nuk luan rol fare, kjo per mendimin tim eshte gabim.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyThu Jul 10, 2008 6:45 pm

Prap se prap paganet kan pas fe, dhe po deshe te kthehesh edhe tek
paganet atehere duhet te besosh cfar kane besu ata : kan besuar drunje,
gurre, diellin, henen, yjet, kafshet... ( po para paganve nuk pati
njeri !! )

Interesant

Perkundrazi para paganve ishin Pellazeget qe te hulumtohen mire z'bulimet e tyre edhe ata kan patur Fe te veten mendoj,nga kjo kuptoj se ...Feja e shqiptarit eshte Shqiptaria.

Por te thuhet se vetem kombi e feja nuk luan rol fare, kjo per mendimin tim eshte gabim.

Une personlishte nuk e kam thene kete sepse feja sote eshte politik e jo FEJE. e qe te futemi te hulumtojm ne politik del qe feja mbetet vetem interes politike hiq me shume .

Mirkuptime.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 12:06 am

E_Bukura shkruajti:

Te tjerat keshilla nuk po i nze ne goje, sepse per mua jane thjeshte ABC.

Premtimi, mos nderhy hic ti. Sepse, e din shume mire se i kam ne qejf shume keta tipa si Interesant, te cilet mundohen te luajne rolin e te "madhit". I kam thene se do ta beje qe o ta keput dhe mos te kete cka te shkruaj, o te heshte pergjithmon ne kete teme. Do mundohem ne gjitha menyre, por jo kurre ne ate qe ky mundohet, qe te behem nervoz dhe t'ja theme fjalet qe ky i pret me pa durim nga une.

Shendet.

Ne regull, E_Bukura. Kerkoj ndjese qe nderhyna sa do pakes. Por mu duke e arsyshme, sepse gjithe kohen po mirret me ate rreth personalitetit tende, dhe e ka harruar krejt temen. Apo me mire e ka pranuar se per temen, nuk ka qka te flitet dhe mundohet te beje lufte psikologjike, siq e keni kuptuar edhe ju.

Per temen, qdo njeri me logjike te shendosh do e pranoj Kombin njeher e me pas fen.

Respekte per te gjithe.
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 12:14 pm

Bravo Beton, sidomos paragrafi i fundit eshte shum shum i sakt, por megjithate fetari do te mbetet gjithmon fetar edhe pas ketyre fakteve te pakundershtushme. Feja sot ekziston vetem per arsye interesi, eshte pune shum shum e gjer te shpjegohet se pse ekziston sot feja, kete mund ta lexosh tek libri: Materializmi Dialektik e Historik, sqarohet shum mire.
Megjithate nje shpjegim mund t'i jap te shkurter, jo tash se me disa jam "ne gjak", me kane borq kete shpjegim e prap se prap nuk po pregjigjen, hahaha, me falni se dola pak prej teme.

KOMBI

Tung
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 2:04 pm

guximi

Po te thellohemi vetem nje cik me shume te analizojm kuptojm se kushe me te vertet eshte Kombi jone.

''E sa per Fejen kuptohemi = Politik asgje me shume,se kurre ne pytje vjen interesi feja harohet .''

Pershendetje

Edituar për herë të fundit nga Beton në Fri Jul 11, 2008 2:40 pm, edituar 1 herë gjithsej
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male
Numri i postimeve : 2086
Vendi : Shqiptari
Profesioni/Hobi : Revolucionar
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 2:30 pm

nje gje qe e kam lexu dikund:

sikur kuajt te dinin te vizatonin ata i kishiin ba zoterat e tyre si kuaj.
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 2:32 pm

Cito :
interesanti:

Ai qe behet i urte si delja, e hane ujqet

dhe ai qe e han delen e vret bariu
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 6:21 pm

rolling shkruajti:
nje gje qe e kam lexu dikund:

sikur kuajt te dinin te vizatonin ata i kishiin ba zoterat e tyre si kuaj.

lol rolling e fort kjo Razz hehehehehe
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 9:09 pm

rolling shkruajti:
Cito :
interesanti:

Dhe ate Bari do ta kaploj nje dite vdekja, por para kuj do te dal dhe per cfar do te pyetet !?
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 9:14 pm

Premtimi
Cito :

Ne regull, E_Bukura. Kerkoj ndjese qe nderhyna sa do pakes. Por mu duke e arsyshme, sepse gjithe kohen po mirret me ate rreth personalitetit tende,

Nuk ma merr mendja qe je avokati i saj edhe nese e ke mike qe mire. Me temen une mirrem edhe shume, por perderisa ju delni nga ajo, atehere edhe une dal, shume e thjeshte.

Betoni

Feja asnjehere dhe kurr nuk ka qene politike. Politike mund te jete feja per te pa fete,dhe per te gjithe ata zullumqar te cilet mundohen qe interesant e tyre personale ti fusin ne ndonje fe perkatese, e qe ajo fe del kunder ati personi apo politikani kushdo qofte ai, sepse po e kuptove fen mire, ta kesh me dije dhe do jesh i bindur se politika nuk ka per te tu nevojitur, "sepse ne fe ska politike "
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 9:50 pm

Interesant

Nese feja nuk eshte politik athere pse secili kerkon te kete shtetin e vete edhe bile bile te mere nje pjes nga ''komshiju'',ne kufi te atij t'i fute hundet ku nuk i takon .

Do te jetonim me mire pa shtet vetem me feje ,apo pse deri ne dite sodit nuk e ka provuar te pakten asnje kete te mos kete Shtetin e vete .?
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 10:33 pm

Po leni more keta gjepura jemi te robruar o njerez duhet zgjedh qeshtje madhore e leni kisha e xhamija po te ecim ne nje ruge bashkimit tani e shofem jemi bere shqiptare me pasaporta te ndryshme e flasem per fe
skemi pasaporte skemi identitet
si munde te themi qe kemi fe
une nuk e shofe aspak te arsyeshme te themi se jam keshtu e jam ashtu kur nuk e din as vet se qa je deri sa nuk ke identitetin tend disa me umnik disa me maqedone disa cerno gore disa serbe e disa grek e pak shume shqipetare e flasem per fe
LENI KISHA E XHAMIJA FEJA SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 10:55 pm

interesant shkruajti:
rolling shkruajti:
Cito :
interesanti:

Dhe ate Bari do ta kaploj nje dite vdekja, por para kuj do te dal dhe per cfar do te pyetet !?
do te hyje ne nje arkivol dhe askush me nuk do ta pyes asgje
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

Numri i postimeve : 2694
Vendi : Zurich
Registration date : 26/08/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 11:11 pm

kombi ,edhe pyetni edhe njerzit me te ndritur te fes ,ehe ata do te thon kombi ,mbi te gjitha eh eja ka vendin e vet por jo para kombit .
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptyFri Jul 11, 2008 11:52 pm

interesant shkruajti:
Premtimi
Cito :

Ne regull, E_Bukura. Kerkoj ndjese qe nderhyna sa do pakes. Por mu duke e arsyshme, sepse gjithe kohen po mirret me ate rreth personalitetit tende,

Nuk ma merr mendja qe je avokati i saj edhe nese e ke mike qe mire. Me temen une mirrem edhe shume, por perderisa ju delni nga ajo, atehere edhe une dal, shume e thjeshte.
"

Interesant, shoki a jam une avokat i saj apo qka jam une, ty me se paku te hyn ne pune. Qe 7 muaj jam ne kete forume, dhe eshte java e dyte qe mundohem ta mbroje E_Bukuren. Qdo kende tjeter e kam provoku ketu, dhe poashtu kur ka qen nevoja ( e kam pa te arsyshme) e kam mbrojte qdo kende, perjashtim E_bukuren, qe veq e kam provoku. Dhe, nese keto dite e mbroje, nuk e beje kete ngase kjo s'mund ta beje vete. E bene shume mire kete dhe kete e ka deshmu deri me sot. Por, e bej sepse gjithqka ka nje lumit...Dhe, ti e "disa" te tjere ketu, e keni kaluar ate limit!

Vazhdo merru me temen edhe me E_bukuren me shume, sepse nuk te ka mbete tjeter! Nese hym e shohim se kush i pari, apo kush me shume ka dal prej teme, ateher te siguroj qe une s'jam ai. Je pikrishte ti, me shoket tjere para dhe pas teje, te cilet ne munges faktesh dhe ta mbroni kete mendim se feja na qenka para kombit, nuk leni asgje pa bere, duke u marrur me fotot e antareve, emrin, dhe gjithqka tjeter, vetem e vetem qe te arrini cakun tuaj...Te kam paralajmeru ate dite diqka sa i perket debatit me E_bukuren, ti e ke marr per te qeshur, por do e shohim se cili do qesh i fundit...
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 12:24 am

INTERSANTI po ti a kupton o njeri i semure qe duhet te meresh me temen e jo me E_BUKURA se se qenke nji mullah idebil i ardhun nga arabija apo nga historija e e krimineleve arabe muhamedaneve tu ok
nuk ka fe para kombit harojeni nese jeni te ditur e te menqur analizoni mos e humbni menqurine tuaj vlersoni mendoni veproni por feja e shqiptarit eshte shqiptarija
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 12:28 am

zeriatdheut shkruajti:
Po leni more keta gjepura jemi te robruar o njerez duhet zgjedh qeshtje madhore e leni kisha e xhamija po te ecim ne nje ruge bashkimit tani e shofem jemi bere shqiptare me pasaporta te ndryshme e flasem per fe
skemi pasaporte skemi identitet
si munde te themi qe kemi fe
une nuk e shofe aspak te arsyeshme te themi se jam keshtu e jam ashtu kur nuk e din as vet se qa je deri sa nuk ke identitetin tend disa me umnik disa me maqedone disa cerno gore disa serbe e disa grek e pak shume shqipetare e flasem per fe
LENI KISHA E XHAMIJA FEJA SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA

Te lumte zeriatdheut i pavdekshem qofsh o i nderuar se ke shume per te dhene per kombin shqiptar .
Respekt
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 5:46 pm

rolling shkruajti:
interesant shkruajti:
rolling shkruajti:
Cito :
interesanti:

do te hyje ne nje arkivol dhe askush me nuk do ta pyes asgje

Atehere cfar kuptimi po i mbet jetes te cilen e ke jetu para arkivolit?
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 6:30 pm

INTERSANTI po ti a kupton o njeri i semure qe duhet te meresh me temen e jo me E_BUKURA se se qenke nji mullah idebil i ardhun nga arabija apo nga historija e e krimineleve arabe muhamedaneve tu ok
nuk ka fe para kombit harojeni nese jeni te ditur e te menqur analizoni mos e humbni menqurine tuaj vlersoni mendoni veproni por feja e shqiptarit eshte shqiptarija
Cito :

Te ishe transparent kishe me e shly edhe kete shkrim ashtu siq e shlyve timin, apo ketu eshte vetem ku me djeg mua duhet te shlyhet e aty ku ma ka endja duhet te heshti, turp.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 7:00 pm

interesant ketu une nuk thash asgje per te fyer qe te shlyhet ki shkrim une vetem te tregova rugen e zotit se siq e shofe e ke mare ate te dreqit ti qe tregon dokrat e muhamedaneve apo jezukrishteve per ate une te shkruajta qe dalloj gjerat e meru me temen ska nevoje te bindim tjetrin pa fakte na e verteto ti interesant ku ka shtet apo komb i quajtur musliman pa u quajtur ARABI APO IRAN APO ITALI APO FRANECE dua te them se kane kombin tani jane muslimane e krishtere kete te thash mbaje rugen e zotit e jo te dreqit se gjith hoxhallare mundohen te tregojne se te mbajme rugen e zotit e ata ecin drejt ruges se dreqit tung i nderuar iteresant vertet i till je tung
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 7:06 pm

zeriatdheut

Nje dreq ( djall ) nuk ka mundesi te ma tregoj rrugen e Zotit sepse vet dreqi eshte ai qe ka humbur rrugen e zotit.
E hiq me pak nuk kam nevoj dhe nuk me nevojitet te marr dituri nga njerezit si ti apo nga njerezit jo kompetent.
Ti mundesh vetem vehten tende me e bind me kesi perralla, jo a quhet keshtu a quhet ashtu... realiteti eshte ndryshe

Dhe mos prit ti se do e uli vehten duke u marr me nje njeri sikur ti, sepse kam pune tjera per te bere, dhe nuk jam i shkalles aq te ulte, me vjen keq, ti shprehu si te duash, vet shprehjet e nje personi tregojne edukaten e personit.

Eduaka e mire e nje personi eshte adrese e miresise dhe personalitetit te tij , por edhe e kunderta.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 8:53 pm

Edukata e njeriut nuk eshte te hajshe me grushta i nderuar edukate nuk eshte te leshe nje popull nen ombrellen tende te injorances andaj ti ske qa flet me mua se te tregoje rugen e zotit e ajo nuk te pelqen sepse ke deshire te dreqit apo djallit sepse ti i nderuar ende nuk ke identitetin tend me tregon per fene nuk dine historine e popullit tend me tregone historine e caklameneve te njerzeve te kohes se dhise jo shoku feja e SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIJA harojene me se dote mundeni te taleni me popullin duke e mashtruar ne rugen e dreqit kjo eshte qe ti nuk mundesh te flasesh me njerz si une me thuaj sa e njef ti historine e kombit tend qe pretendon qe dikush te msoje historine e arabeve si eshte kjo kur nuk e njef mesharin e GJON BUZUKUT NUK NJEF ZEF SEREMBEN NUK NJE KONSTANTIN KRISTOFORIDHIN me njef bilallat muhamedanet ademat e ku ta dij une se sa e sa kriminel arab kjo eshte fjea mos u mashtro por duhet se pari te dishe per ata qe te permenda me larte e ather eja tegom ti se qa eshte e kush eshte feja i nderuari i arabise
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

Numri i postimeve : 2694
Vendi : Zurich
Registration date : 26/08/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 EmptySat Jul 12, 2008 10:06 pm

jan shkrue 35 faqe ketu ,secili jep nji mendim ,por aj qe ka then deri me tash se feja ne rendin e pare ka gabuer sa eshte i madh me trup edhe i rende me peshen trupore ,keshtu qe asnj nacionalitet ne bote nuk ven fen e tije para kombit te tije te nderuare forumista edhe te nderuare qe lexoni e jepni mendimet e juaja ne ket rebruk ,mbetet kombi per ata qe jan te vetdisuare mbi te gjitha ,jemi shqiptare me tre lloj fesh ,cka do te thoni nese ter do thomi feja athere ne si shqiptare do te behemi cop e therrmime nder veti edhe duke u knaqure shtet sllave ortodokse per rreth ,pranaj mendoni mire edhe binduni se kombi eshte mbi te gjitha feja shkon e vjen ,ndrrohet sa here qe don ,dhe kur te duash e ndrron ,a te nderuare kombi asnjihere .
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 21 Empty

Feja apo Kombi.?
Mbrapsht në krye 
Faqja 21 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Feja apo Kombi.?
» Feja Katolike
» SHKENCA DHE FEJA
» EH, Ç'KOMBI I RRALLE!
» FEJA, SHPRESA DHE QËNDRESA

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Teologji-
Kërce tek: