|
| Feja apo Kombi.? | |
|
+86anila Ada_Kondi Gentleman Blerti_Gashi Eva0506 Ago Muji beti Kushtrimi86 comeback Pirro i Epirit valdrini Ariani Martina MARY haxhiu malesorja e Kosoves Parapsikologu Epik Tetovari silit Mister feneri Jeetaa lilu fina stabili metiii Tesa **Embelsira** MUHAMETII mardiola Gjuetari beauty rrebelja Edonis luan mreti **Lumi_ murturi shqip0nja Kasper Mergimtari zeriatdheut Xili GocPejone rroni rolling idol a_pihet_duhani_ketu fi2a1 Leka i Madh bukla nardlushnja Lejla Kristal loredana Clarence Orfe@ interesant arbana Nezir Myrta xhavo_ Zogisti_Legalist Ballistet Albea tom sojer Urata vjollca petritkola Ani Çamshqiptar schumi Euridika Anna Hana meli Guximi leopardi besa-bese fatlum dibranja shaban cakolli STUPCAT E_Bukura Beton Sofra Kosovarja 90 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Tue Jul 01, 2008 6:56 pm | |
| mergimtari i keni cek do pika shum te mira. shpresoj se gjith ktu ne forum msojn prej textit tend qe e ki formolu shum mir.
respekt perty nga lori | |
| | | xhavo_ Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 782 Registration date : 20/03/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Tue Jul 01, 2008 9:45 pm | |
| - Mergimtari shkruajti:
- Ja vlen te permendet rasti i fundit kur Thaçi me kelyshet e tjere tentuan te na i largojne festat kombetare nga lista e festave shteterore dhe siç e kam pritur nuk pat asnje reagim nga ana e drejtueseve fetare , qofte ata muslimane , katolike apo ortodoks . Pse ? Sepse festat e tyre kane qene te perfshira ndersa per ato shqiptare nuk ju behet vone.
Unë nuk dua te polemizoj me ty, sepse fund e kry ke paragjykuar. Unë shkruaj ku të dua, po desha edhe tek forumi islamik edhe tek bashkimi kombëtar. Ky është problem personalisht i imi, qe s'te hyn ty fare në xhep. Mirpo me interesoj vetëm kjo pjesë për ta dëshmuar atë se ti ose ske lidhje me realitetin ose bëhesh kinse nuk e din. Ti, si "jashttokësor", duke u përpjekur te bëhesh kinse "asnjanës" po bëhesh shumë qesharak. A mos dashte ti qe për 28 Nëntorin te qohet në këmbë patriku Pavle apo Artemije e te mos leshoj pe? Ti nuk po e din ose po bëhesh se kinse nuk e din, se pengesa kryesore ndaj qështjes se Kosovës është kisha ortodokse serbe. Mire e ke ti qe thua nuk reaguan, por ti nuk e din se Bashkësia Islame e Kosovës është shumë e marxhinalizuar, edhe si pasojë e injoracës se njerezve si ju edhe si pasojë e politikës ditore. Pra, shkurt shqip, ata nuk guxojnë te perzihen në këto qështje (edhe pse me drejt mund te thuhej se janë pasiv). Pra, këtu edhe une pajtohem me ty logjikisht, mirpo realiteti është pak më ndryshe. Unë nuk e di ku jeton ti, mirpo ne te gjitha xhamitë e Kosovës edhe te shqiptarisë është festuar pavarsia e Kosovës, sepse ato kanë qenë bashkëlojtar te hapur dhe te denjë në luftën dhe sakrificën shqiptare për çlirimin e Kosovës nga zgjedha pravosllave. | |
| | | rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Tue Jul 01, 2008 10:26 pm | |
| Jemi ma te miret ne bote si Shqiptar dhe natyrisht me besimet qe i kemi ,bile un nuk nguroj fare te them se na e kan lakmin dhe jemi shmebull per te tjeret se sa mir na hec neve feja dhe kombi edhe pse jemi ende te coptuar do ta bejm nje dite realitet endrren e mijera Deshmorve. | |
| | | luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Wed Jul 02, 2008 12:06 am | |
| po jem ma te mir ashtu asht rroni te lumt | |
| | | E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Wed Jul 02, 2008 2:15 pm | |
| Xhavo akoma je ka "filozofon" dhe jeni ka mundoheni me cdo kushte te beni ate qe ju deshironi....Po kthehu dhe rilexoi shkrimet e te gjitheve ketu, dhe e kupton se ku jeni, o i humbur ne mes te dites.
Mergimtari, te lumte per shkrimin tuaj. Vetem keshtu-direkt duhet t'ju themi ketyre njerezve qe jetojne me "perde". Ndryshe keta nuk kuptojne!
Per cdo njeri qe din te logjikoj pakes, eshte kombi ne rend te pare, dhe me pas gjerat tjera deri tek feja. | |
| | | interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Wed Jul 02, 2008 7:13 pm | |
| E_Bukura Po te ishe ti aq shume kombetare fanatike te them, kishe me iu permbajt kombit me fanatizem, por siq shoh ketu hiq me larg ne foton qe e ke te vendosur me mire kishte me qen te vendosesh nje bukuroshe shqiptare te cilat jane edhe me te bukura se kjo helaqe, edhe jane me te moralshme dhe me te edukueshme. Perse mundoheni te shitni mend duke thene Kombi, Kombi , Kombi!! Nisu dhe trego ti dhe secili se cfar kontributi ke jap dhe jap edhe tani ti dhe te tjeret per kombin, atehere do e kuptojme shume mire se kush na qenka me te vertete Kombetar, e kush na qenka Kombetar i falsifikuar. Ky lloj i kombtarizimit ka qene prezent edhe gjate fillimit te luftes ne Kosove, ku Drenica Heroike luftonte kunder shkaut gjakpires, kurse Shqiptaret dilnin neper TV duke thene : Drenice jemi me ty ! - ( Po te ishin me Drenicen kishin me qene ne Drenice e neper Kosove * Po Kombi per ta ka qene vetem ne maje te gjuhes e nuk i ka depertu deri ne zemer * cdo regull ben perjashtim *) Te jesh kombetar duhesh te solidarizohesh me njerez te cilet kan jap me te dashurit e tyre per kete komb, por ne sot ata i kemi vendosur ne listat e fundit dhe nuk na intereson fare per ta. Nga ky shkak qe Kosova shume shpejt i harroj njerezit qe dhane maksimumin per kete komb sot jane njerezit me te lene pas dore , jane popullata me ofenduse e Kosoves qe ndonjehere ka qene, dhe nga kjo * Ish Ushtaret te UÇK-se bejne edhe vetvrasje qe numri i tyre eshte mbi 20 te cilet nga merzia e varferise dhe e asaj qe kane perjetu duhet te perfundojne ne nje menyre tragjike, dhe kesaj duhet t'i themi Mjer per popullin tone qe barkun e tyre e kan te mbushur e ata qe kan bere per kete popull dhe per kete Kosove nuk kan cfar te hane, dhe presin meshiren e dikuj qe t'i meshiroj me ndonje ndihme. | |
| | | Gjuetari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 748 Age : 112 Vendi : neper Male dhe pyje. Profesioni/Hobi : Gjuetar valla :) Registration date : 20/06/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Wed Jul 02, 2008 10:43 pm | |
| - E_Bukura shkruajti:
- Xhavo akoma je ka "filozofon" dhe jeni ka mundoheni me cdo kushte te beni ate qe ju deshironi....Po kthehu dhe rilexoi shkrimet e te gjitheve ketu, dhe e kupton se ku jeni, o i humbur ne mes te dites.
Mergimtari, te lumte per shkrimin tuaj. Vetem keshtu-direkt duhet t'ju themi ketyre njerezve qe jetojne me "perde". Ndryshe keta nuk kuptojne!
Per cdo njeri qe din te logjikoj pakes, eshte kombi ne rend te pare, dhe me pas gjerat tjera deri tek feja. Qajo pra, te lumte E_bukura, per kombin e hudhi fen ne kanten e mbeturinave, qatu e ka vendin, pallaver hesapi :) | |
| | | mardiola Fillestar/e
Numri i postimeve : 43 Registration date : 24/06/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Wed Jul 02, 2008 11:34 pm | |
| Kush nuk beson edhe ata qe besojne ne fe mund te jene atdhetar dhe kombetar te devotshem. | |
| | | MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Thu Jul 03, 2008 1:30 am | |
| Feja dhe Kombi jane sikurse dy ane te nje monedhe, pra te pandashme perj njera tjetres. As Kombi nuk shkon pa fe, po as feja pa komb. | |
| | | idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Thu Jul 03, 2008 11:40 am | |
| | |
| | | **Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Thu Jul 03, 2008 8:14 pm | |
| Ne si populle nuk identifikohemi me fe ,por me komb . | |
| | | Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Thu Jul 03, 2008 8:26 pm | |
| Te lumte zemra Embelsira, ashtu eshte dhe topi nuk e luan.
Une jam i mendimit qe kjo teme tani te mbyllet. Ajo cka pat mu thene u tha, keshtu qe s'ka nevoje te vazhdojme me. | |
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Thu Jul 03, 2008 10:35 pm | |
| - interesant shkruajti:
- E_Bukura
Po te ishe ti aq shume kombetare fanatike te them, kishe me iu permbajt kombit me fanatizem, por siq shoh ketu hiq me larg ne foton qe e ke te vendosur me mire kishte me qen te vendosesh nje bukuroshe shqiptare te cilat jane edhe me te bukura se kjo helaqe, edhe jane me te moralshme dhe me te edukueshme.
Perse mundoheni te shitni mend duke thene Kombi, Kombi , Kombi!! Nisu dhe trego ti dhe secili se cfar kontributi ke jap dhe jap edhe tani ti dhe te tjeret per kombin, atehere do e kuptojme shume mire se kush na qenka me te vertete Kombetar, e kush na qenka Kombetar i falsifikuar.
Ky lloj i kombtarizimit ka qene prezent edhe gjate fillimit te luftes ne Kosove, ku Drenica Heroike luftonte kunder shkaut gjakpires, kurse Shqiptaret dilnin neper TV duke thene : Drenice jemi me ty ! - ( Po te ishin me Drenicen kishin me qene ne Drenice e neper Kosove * Po Kombi per ta ka qene vetem ne maje te gjuhes e nuk i ka depertu deri ne zemer * cdo regull ben perjashtim *)
Te jesh kombetar duhesh te solidarizohesh me njerez te cilet kan jap me te dashurit e tyre per kete komb, por ne sot ata i kemi vendosur ne listat e fundit dhe nuk na intereson fare per ta. Nga ky shkak qe Kosova shume shpejt i harroj njerezit qe dhane maksimumin per kete komb sot jane njerezit me te lene pas dore , jane popullata me ofenduse e Kosoves qe ndonjehere ka qene, dhe nga kjo * Ish Ushtaret te UÇK-se bejne edhe vetvrasje qe numri i tyre eshte mbi 20 te cilet nga merzia e varferise dhe e asaj qe kane perjetu duhet te perfundojne ne nje menyre tragjike, dhe kesaj duhet t'i themi Mjer per popullin tone qe barkun e tyre e kan te mbushur e ata qe kan bere per kete popull dhe per kete Kosove nuk kan cfar te hane, dhe presin meshiren e dikuj qe t'i meshiroj me ndonje ndihme. Ha ha ha, more Interesant. Vertete po behesh nganjeher shume interesant! C'te keqe ka foto (Angelina Julie)? E din kush eshte kjo, cfar ka bere dhe cfare po bene?? Apo, ne pamundesi te miresh me temen, ja fute kot dhe kapesh per dicka?! Me cilen "bukuroshe" shqiptare deshte te identifikohem? E ke iden cka dmth te biresosh nje femije, dhe t'i ofroshe mundesin e prinderit nje femije qe ka mbetur rrugeve? Kjo eshte gjeja qe me se shumti duhet punuar cdo kushe ane mbane botes, por shume pakes e hic punohet. Eh, kete e ka bere Angelina J. dhe jo vetem nje, por tre femije ane mbane botes i ka marrur dhe u ka ofruar dashurin me te madhe, te nenes. Pervec kesaj, sa ka ndihmuar te varferit kjo neper bote deri me sot, as Bill Geyc qe eshte miljarderi me i madhe, nuk e ka bere. Per kuriozitet, keto dite ka linde dy binjake apo do ti linde shpejte, dhe 11 miljon euro te ofruar nga reviste e femijeve per foton e tyre te pare, qe te gjitha do ti jape per bamiresi. Jo gjithkush e bene kete. Nese je aq mbrapa ne kete fushe, ateher mos u ngute tjera here, apo ke mendu se kjo ne foto, eshte ndonje femer e Play Boyt??? Jo, i nderuar kjo eshte shembull per cdo femer. Per kete edhe e kam idoll dhe e mbaj foton e saj. Nuk po te shkruaj per te mirat tjera te saj, edhe ashtu cenke mbrapa... Cka po mendon per mu, se jam aq mendje lehte? Qe te flas ketu, te theme kam bere kete e ate, apo babi im keshtu e ashtu, mixha ime keshtu e ashtu...???Jo, i nderuar une dua te krijoj emrin time dhe t'me njohin njerezit permes emrit-vepres time, dhe jo duke u thirrur ne emer te prinderve, te afermeve, apo siq beni ju, ne emer te fes. Ngaqe feja "juaj" eshte e mire, e paster etj, dhe njerezit duhet patjeter t'ju respektojne dhe t'ju duan. Pra mos u bazo ne vete, nese ti thirresh ne emer te fes, une nuk thirrem ne emer te asnje feje dhe askujt, por vetem ne emrin tim personal dhe ate qe kam bere,jame duke bere dhe qe do te beje... Per pjesen e fundit, ku ke permend Drenicen, nuk dua te mirrem fare, sepse edhe ashtu eshte deviju kjo teme, nuk dua qe te devijohet edhe me shume. Mund te diskutojme ne ndonje teme tjeter, per ceshtjen e Drenices, edhe pse kam qen e re ne ate, me kujtohet shume gjera... Nuk e di tani ku do kapeni?? Ndoshta per nickun ( E_Bukura) apo ku e di... Nese dikush e fshin kete postime, ateher duhet fshire s'bashku me ate te Interesant, sepse ai qe nga rreshti i pare deri ne fund e ka deviju temen, si zakonishte, dhe une normal qe i pergjigjem cdo kujte. Shendet. | |
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Thu Jul 03, 2008 11:34 pm | |
| kombi dhe feja jo ngusht te lidhun njona per tjetren | |
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Fri Jul 04, 2008 10:27 am | |
| E_Bukura Po mos te isha interesant nuk do e kisha vendos pseudonimin Interesant Nese ti nuk di se foton e kujt ta vendosesh nga te bukurat e kombit tone atehere une po te tregoj, dhe ti po qe se pak mendon do e kuptosh se keto( jane shume te bukura, e sidomos ne zemrat e tyre ) kan jap shume me shume sesa qe ka jap Angelina, e nder ato jane : Shote Galica, Nena Zahide ( po qe se nuk e di se kush eshte kjo atehere po ta tregoj se ka qene nena e legjendarit tone Adem Jasharit ), nenat e deshmoreve tane ne pergjithesi te miren shembull dhe te ngritet emri i tyre e mos te lihen anash dhe te anashkalohen, dhe ky ishte qellimi im per ate cfar te kam thene me heret ne shkrimin tim te fundit. E sa i perket a ka dallim kjo nga ato te Play Boy nuk mund ta bej ndonje dallim duke u bazuar ne filmat e saj, pavarsisht asaj miresine qe ka per jetimet, realiteti eshte realitet ( askush nuk po ja humb miresine dhe te mirat , por realitet eshte edhe kjo se cfar shifet nga syte e botes ). E di qe kam dal nga tema, po nese eshte nevoja te shlyhen nuk nuk eshte problem, i mirkuptoj edhe nese i shlyen, sepse regull eshte t'i permbahemi temes, por edhe nganjehere dalim nga tema, se paku mund te perfitojm dicka, jemi njerez dhe gabojme . Me respekt | |
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Fri Jul 04, 2008 9:00 pm | |
| Interesant, Pse po lodhesh kaq e shume?! Eshte thjeshte nje foto, qe une identifikohem me kete dhe jo me Shote Galicen apo ke do tjeter...Sepse, jam shume-shume e vogel sa te mbaje nje foto te atill, cfar ju me keni propozuar ( megjithate flm per propozimin). Perveq kesaj, nuk jam ne ate moshe te vete-realizimit. Kur te arrije kete te fundit, ateher do te mund te marre persiper nje barre kaq te rende. Besoj me kupton se ku e kam fjalen...? Te pakten une nuk e kam ven rastesishte kete foto, siq bejne shumica. E njohe me shume se ty apo dikush tjeter, dhe kam shume veti te njejta me po kete femer ( Angelina J.), vetem se une deri me sot, s'kam pasur rastin te luaj filma me Antonio B. apo Bret Pit, sic ka bej kjo. Mua me pelqen me te mirat dhe te "kqijat" qe i ka kjo femer, dhe jo vetem mua shumices, sidomos meshkujte e cilesojne si femer ideale ( si nga pamja e jashtme, poashtu edhe nga ajo nen lekure). Ti je ne pjesen e vogel-pakic ( feja s'te lejon te enderron nje femer te ketill) edhe pse me i shiki filmat, fotot e saj vec i paske bere, ah ah ah. Filmi le te mbetet filem, eshte pjese e profesionit te saj, ndersa si indivite jashte filmit, eshte per te pasur zili. Te rralla jane sikur kjo. Play Boy, eshte krejte dicka tjeter, mos i ngaterro gjerat. Jam e sigurte qe e din ku eshte dallimi ne mes femrave te Play Boyt dhe Angelina J, por beheni kinse nuk e kuptoni, vetem e vetem qe te paraqiteni ketu se mua nuk me interesojne ato gjera te pa moralshme, e shihet haptas se perkunder besimit tende qe te ndalon, pasket njohuri shume te gjera ne kete fushe...Do te denoj zoti nje dite per keto rende, ah ah ah. Edhe dicka po te theme ne lidhje me foton. Nje kohe me heret mbaja foton e Mr. Ukshin HOTIT. Njeriun per te cilin kemi bere fare fare pak ne si popull, dhe asnjeher s'do te mund te bejem as peraferishte per ate, ne krahasim me ate qe ka ber ky per ne si kombe. Por pas nje kohe e nderrova per dy arsye. E para, sepse me erdhen disa pm, duke me pyetur me ironi se kush eshte ky ne foto? (nuk e njohim) gje qe me nervozoj tej mase ky fakte. Dhe e dyta, prap disa pm nga persona tjere, te cilet me shkruanin fjale te mira dhe miradije per mua, pa me njohur aspak, por vetem per faktin se mbaja ate foto. Andaj vendosa kete foto, ne menyre qe cdo te pakten pm me fjale te mira s'do te keme, perveq rastet sikur ju, qe nuk e keni iden se kush eshte kjo, dhe kjo s'me ben pershtypje, sepse sa do qe mundoheni ta injoroni eshte e huaja ( nuk eshte shqiptare) dhe rendesia eshte e vogel. Tjera here mos vazhdo me dicka te ketill, jo foto, jo ke ardhe prej gjungles, jo ashtu e keshtu...Shkruaj dicka per temen, ose heshte. Se nuk ke len gje pa paragjykuar per mua, nuk e di nese te kam mbete dicka? Nese po, ateher mbaroje mos te mbete merak. Shendet! | |
| | | rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Fri Jul 04, 2008 9:34 pm | |
| Te une perosnalisht Feja ka ndiku shume qe ta du atdheun ,e te jem krenar per Kombin , me ka mesu shume se si duhet te luftohen armiqet e Kombit se si nuk durohet roberia , me ka msu me dashte familjen dhe atdheun .
Me te vertet jame krenare dhe ndihem mir qe jame Shqipetar dhe njekohesishte qe jam Musliman i Kombit Shqipetar. | |
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Fri Jul 04, 2008 10:18 pm | |
| feja dhe kombi jo te lidhum, se na permes feje respektohet dhe kombi. | |
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Fri Jul 04, 2008 10:54 pm | |
| | |
| | | idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Sat Jul 05, 2008 9:33 am | |
| | |
| | | Tesa Fillestar/e
Numri i postimeve : 18 Registration date : 05/07/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Sat Jul 05, 2008 10:14 am | |
| Kombi eshte mbi te gjitha dhe mendoj se ata te cilet e vene fen para kombit e kane shume gabim, arsye eshte sepse ne jem nje kombe me tri fe. | |
| | | Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Sat Jul 05, 2008 10:22 am | |
| - Tesa shkruajti:
- Kombi eshte mbi te gjitha dhe mendoj se ata te cilet e vene fen para kombit e kane shume gabim, arsye eshte sepse ne jem nje kombe me tri fe.
Tesa pajtohem sidomos tek ne shqiptaret kjo eshte ajo qe neve na ka mbajte si komb perndryshe ,ne te kunderten do te perfundonte kombi shqiptar ne kurrkund.. Respket Tesa | |
| | | Tesa Fillestar/e
Numri i postimeve : 18 Registration date : 05/07/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Sat Jul 05, 2008 10:27 am | |
| Faleminderit Euridike gjithashtu prano respekte nga une Tesa. Ka shume mendimtar gjate historise sone sidomos tek mbajtja e Lidhjes se Prizrenit ku mendiomtaret tane te ndritur i kane luftuar religjionet duke favorizuar kombin. Priftrinjte dhe hoxhallaret ishin te lidhur me pushtuesin dhe fqinjet grek e serb ne dem te atdheut tone. | |
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Sat Jul 05, 2008 10:42 am | |
| E_Bukura Prap se prap e drejte e jotja eshte zgjidh cfar te duash, por ajo cfar kam shkru une ka qene vetem nje prioritet me shume per ndonje shqiptare, edhe pse ty nuk te paska lene pershtypje kjo nuk eshte shume e rendesishme. - Cito :
- Ti je ne pjesen e vogel-pakic ( feja s'te lejon te enderron nje femer te ketill)
Mos paqa ndonje ender me te mire se kjo ! Ate cfar kam enderuar ate e kam bere realitet, dhe nuk kam endra iluzione, e hiq me pak jam shume i kenaqur qe kesi lloj endera kurr ne jete nuk kam, e shpresoj se edhe ne te ardhmen nuk do te kem. Dhe shume mire e ke thene se feja sma lejon nje gje te tille, se tek ne eshte parim t'i marrim shebull ata qe me te vertete meritojme t'i marrim shembull, e une mund te te them : Ajo derë e cila nuk eshte e lyer e ha shume shpejt krimbi dhe e prish. Dallimi ne mes te Angelines dhe atyre te Play Boy eshte : Angelina luan indirekt, kurse ato direkt ( shpresoj se e di cfar dua te them ). - Cito :
- Do te denoj zoti nje dite per keto rende,
Me vjen keq qe disa njerez e njofin Zotin si Zot vetem atehere kur i komvenon, dhe vetem atehere kur aspekti i te vleresuarit eshte ne favor te atij personi. PO nese mendon ti se une i percjelli keto gjera atehere gabon, them keshtu sepse nuk kam nevoj ta uli vehten ne gjendjen e ndonje shtaze te ndyre siq jane ato te play boy-it qe vlera e tyre eshte 10 euro ( ndoshta edhe me pak ). Une te sygjeroj ta kthesh ate foto te Ukshin Hotit se e dim se kush ka qene dhe cfar ka qene, e ata te cilet nuk e njofin dhe nuk e kan njofte, ata nuk jane njerez qe meritojne te quhen shqiptar ( sepse disa po i pyte per filan Komunistin eshte ne gjendje te te flet me ore te tera , por po e pyte per ndonje njeri qe i ka jap keti vendi, do e ule koken dhe nuk do te jete ne gjendje se paku nje minut te te flet per te, sepse e ka hargjuar jeten e tij sikur nje qen i berllogut i cili pret qe dikush tja hedh ndonje asht per te u ushqyer ). - Cito :
- Tjera here mos vazhdo me dicka te ketill, jo foto, jo ke ardhe prej gjungles, jo ashtu e keshtu...
Me duket qe disa fjale dhe disa " paragjykime " i kemi sqaruar me heret ne temat e me hershme, dhe nuk e shof te arsyshme qe ti kthehesh edhe t'i permendesh prap, sepse edhe ti vet je ajo qe ke thene shume ne lidhje me kete aspekt, po qe se ke harru mund te ti kujtoj por nuk mendoj se ja vlen. | |
| | | metiii Fillestar/e
Numri i postimeve : 10 Vendi : Prishtinë Registration date : 05/07/2008
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? Sat Jul 05, 2008 3:19 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Feja apo Kombi.? | |
| |
| | | | Feja apo Kombi.? | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi